Habla Espanol ?

Guuuud vad jag inte gillar spanska, och dessutom har vi en vikarie som är läskig (heter det vikarie när det är en man oxå?).

Men nu är det bestämt. jag sticker till Jennifer på fredag (till falun) och jag längtar :D miss yoou.

Idag efter skolan följde jag med Karin till Sälenhallen och kollade på när Filippa tränade ungarna i dans. Jag måste säga att Filippa är JÄTTE duktig! Själv hade jag nog fått psykbryt på ungarna...
Och jag ska dessutom inte säga vad jag mölat i mig idag, det får vara en hemlighet. Feel the pain a´la kissie ;)

Puss så länge!


innan uppvisningen, karin & filippa !


Kallt Kallare Kallast

Brrrr... igår snöade de :D (extas) inte för att det var så mycket kvar när jag vaknade, men ändå... på fjället var det iaf :) & i morse var det svinkallt (-1) så det fick bli tjocka vinterjackan. Jag var inte den enda som tänkte på de... höhö.

Nu tjatar mamma på mig att jag ska följa med henne ut och gå. Visst jag skulle behöva de för dansen har slutat nu, så det är bara att lyfta på röven, på med skorna (+ vinterjacka) och bege sig ut i kylan.

Puss så länge!


Kunde gått bättre .

Hej där. Uppvisningen gick jätte bra! förutom att jag inte satta mina solon sådär bra som jag gjort på träningarna, nervositeten tog helt enkelt över. Innan vi skulle ut på scen så skakade jag nästan. Kände mig lite illamående men när jag väl kom ut på scen släppte det. Sen var det då mitt solo, det var som om en boll av panik satte sig i halsen & jag fick inte ut de tonerna som skulle ut. Menmen, jag kanske överdrev lite nu, men så kändes det iaf!

I helgen var jag varit i Malung hos jenniferer med sara. Sjävla marknaden var man väl inte så mycket på men kvällarna var heeeelt okej, och till helgen som kommer hoppas vi på Rättvik! Men som sagt, om inte så blire Falun :D

Puss så länge!


Uppvisning!

HEJ, IKVÄLL HÄNDER DE!
ikväll ska våra röster var på topp och smilbanden ska vara vid öronen, energin ska vara på topp och... bara inte nått går fel nu! Klockan 18.00 startar uppvisningen och jag sitter här redan (15.12) och är klar.
Jupptupp, nu ska jag ta lite yoghurt och förbered mig mentalt (heter det så?)

Puss så länge!


IMORGON!

Hej där.
Kom nyss hem från SISTA dasns/sång träningen, för imorgon har vi uppvisning!  ojojoj, jag är jätte nervös, men jag hoppas det går bra. Om det går som på sista gången vi körde igenom allt idag så kommer det att gå super ;)

Ikväll sover jag hos pappsen här uppe & tilda & fille med. Ganska skönt, för jag kunde gå från träningen och det är inte så kallt. än.
Menmen, nu ska jag studdsa in i duschen. Helgen kommer bli super... det vet jag :D

puss så länge


Gratisbio.se

Jag ska bara slänga in ett litet inlägg om gratisbio.se. Jag har varit medlemm på Gratisbio i ett år snart, och även fast jag bara har smaltat ihop så mycket poäng att jag fått hem en biobiljett tycker jag att det är en ganska så bra sida. Den är helt kostandsfri, och man samlar poäng genom att klicka sig runt, sedan beställer man ett presentkort & vipps så ligger det i brevlådan!
Om ni blir medlem via den här länken hjälper ni mig att samla poäng http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=121676

 Så mitt tips, bli medlem på gratisbio!  Toppensida

h-h-hemma

chacha (eller vad äre man säger nu föritden?)  skämt &sido ;)
Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen, och har redan hunnit hälsa på mamma när hon red Grace, ätit & öva lite på spanskan, och satt mig här vill säga. Hmm det måste gått mer än en timme...
Menmen, inte så lång skoldag idag, mest självständigt hela dan, göra lite vad man vill. Och natruligtvis hade inte Håkan hunnit rätta våra No prov, lite irreterande, så får vänta en dag till.

Imorn är det i alla fall dans/sång igen & jag längar, jag äääälskar att vara där uppe och öva på dansen och sången som ska sitta som en snöboll i skrevet på fredag :D  (bara inte min nervositet tar över)

Puss så länge!

     Kladdkaka, tror inte det finns nått godare, börjar bli en varan nu... ;)


JENNIFERER

Hej där!
Sitter med headsetet i öronen och knapprar på tangentbordet samtidigt som jag hör jenniferers ljuva stämma i öronen. Stackarn är ensam på busshållplatsen i Falun & jag underhåller henne med mitt pladder, vi snackar för tillfället om vad vi ska ha på oss i helgen, är ju marknad :D peppad till tuuuusen.  Och helgen efter det är det marknad i Rättvik, kanske drar dit på partajj då men jag vet inte, om det inte blir Rättvik så sticker jag till Falun till min Jenniferer !
Annars så kom jag hem från dansen för två timmar sen & jag måste säga att jag börjar bli JÄTTE nervös, sätter snart sången ordentligt så det är skönt :D
När jag kom hem så är min pappa också här (mina päron har nyligen skilt sig...) Han var här för att äta mat, (min bror fyller 13 idag). det gick gannnnska bra, och det var skönt. Tiden läker alla sår som man säger :)

Puss så länge!

Då va man igång igen.

haha, jag visste de!  jag bloggar igen. Jag har väl saknat att skriva meningslösa inlägg varje dag som folk egentligen inte bryr sig om (förutom ni då isabelle, elsa & jennifer) Det är i&för sig bara dom som vet att jag bloggar igen. Menmen, jag kan börja med att säga att vi (jag karin lisa lisen & filippa) har dans/sång uppvisning på fredag, och jag är jätte nervös! Jag kommer inte fixa att stå där framför alla människor. Jodå det kommer jag... kanske... inte, JO :D

Puss så länge


Välkommen till min nya blogg!