VALBORGSFIRANDE!



Snygga och klara, Camilla är här, snart kommer resten. Ha en superbra kväll!
PUSS


ungefär så var det

I väntan på att duschen ska bli ledig sitter jag och klickar mig in på alla bloggar som jag kan komma på och uppskattar att molnen blir färre och färre!

MOLN OCH BLÅST, VÄLKOMNA!


Jag och Sara gjorde ett tappert försök att cykla till något trevligt ställe och sola lite
men det gick åt pipsvängen. efter fem minuter kom alla moln... Så vi åkte in till stan IGEN för att fördriva tiden lite(önskar man kunde spola fram tiden när man vill ha eftermiddag/kväll direkt).
Hittade i alla fall en söt topp från gina tricot för 149 kr. Den blir superbra till utlandsresan om 27 dagar!

"ÄNNU EN DAG PÅ SLOTTET"


Allt jag önskade mig innan jag somnade igår var fint väder tills idag, och se på maken, det fick vi! Hoppas bara det håller i sig hea dagen som igår.
Framåt kvällen ska vi som sagt grilla med några härliga människor fast vi kör ingen riktig grill som på bilden ovan, nänä, vi kör engångsgrillar!

UPP ÖVER ÖRONEN FÖRÄLSKAD I DIG


SÅDÄR INFÖR VALBORG


Strosade runt på stan idag också och hittade vad jag sökte(och jag sökt efter en längre tid), nämligen ett poncho-aktig klädesplagg och fann den perfekta på Åhlens för 199 kr.
Sen en lätt sjal på H&M för 70 kr som blir perfekt imorgon, dessutom passar den som pricket över i:et till min jeansjacka.
Up next är att handla inför imorgon och sola lite, puss på er.

GODMORGON VÄRLDEN


Ännu en dag att fördriva i Falun.
(Aldrig varit ledig och varit i Falun såhär länge, brukar åka hem så fort jag är ledig). Jag och Sara kom nyss hem från en morgon-promenad och nu ska vi klä på oss mer lämpade kläder för att tjilla på stan ett tag innan vi drar hem och städar lägenheten, tror det kan behövas igen. Sen ska vi ju ha lite folk här imorgon, kommer bli super!
PUSS

A LÁ NATURELL


Vilken läskig färg jag hade på ögonen här, eller jag kanske har den färgen? Hmm, vet inte vad jag har för ögonfärg, illa... Här är jag i alla fall, helt naturell, no make up. psst håret känns mörkare in real.


Lite donken-mat satt fint i magen och till efterrätt blev det en glass, med extra chokladsås. Vi cyklade faktiskt både dit och hem och det är en liten bit må jag säga, uppför HELA vägen. Sen att jag åt sallad till lunch gjorde att kvällens middag var förtjänt.

WOOONDERBAR KÄNSLA


Mörkt hår igen!
Inte den där gyllene/oranga färgen längre, blev jättenöjd.
Undra hur länge den här färgen håller nu då, efter Kreta är den deffenitivt urblekt, om vi nu får sol, kanske kommer regna hela veckan? usch hemsk tanke.
mitt hår börjar bli väääääldigt långt nu, dax att klippa dom små slitna topparna

HEJDÅ DU URBLEKTA HÅRFÄRG


Sitter med färgen i håret nu,
ska duscha ur den om 10 minuter och sen ska ni få se resultatet. Sara var snäll och färgade det på mig och ikväll ska vi äta donken till middag om det inte blir ändrade planer,  det var ett tag sedan jag åt där, mums.

FINALLY!


Hårfärg är införskaffat och imorgon är jag inte orange på skallen längre
(urblekt brun kanske man hellre kallar de...).
Kom nyss hem från stan, åt lunch med pappsen och gjorde diverse ärenden. Eftersom det är varannan helg hos pappa och varannan hos mamma blir det inte så ofta vi träffas. Jag stannar ju i Falun över helgerna ibland och han jobbar ganska mycket på resande fot. Men då är det bra att man har en pappa som gillar att åka bil för han kommer och hälsar på mig här lite då och då när det gått för länge mellan gångerna vi träffas!

TIMES LIKE THESE


Det är fint väder idag precis som jag ville ha! Inte ett moln så långt ögat kan nå som man säger. Synd bara återigen att vi inte har sol på balkongen på förmiddagarna, men kan inte få allt, right?
Nu ska jag äta lite frukost och invänta pappsen som också kommer med en dammsugare till vår enkla boning. Kan behövas ;)

"SOM VÅGORNA SMEKER EN STRAND"


en dag i norrrrrrrland

Imorgon kommer pappsen hit och hälsar på, hoppas det är fint väder så vi kan fika ute någonstans!
Sen ska det färgas hår senare på kvällen, så otroooligt trött på mitt hår så jag vet inte vart jag ska ta vägen nästan, haha.
Med det säger jag godnatt & puss

FINBESÖK


Har haft två söta varelser på besök här ikväll, Isabelle och hennes lilla hund som hon är "dagmamma" åt, eller vad man vill kalla det. Sjukt söt är i alla fall den lilla chiuauan.
Vi tog hem sushi och kinamat och smaskade på det till middag. Kändes värsta fancy med sushi/kinamat och en chiuaua när man gick runt på stan, haha.

Nu är jag ensam igen och ska tillbringa kvällen åt att läsa bloggar och titta på mitt nästa beroende inom tv-programs världen, nämligen Gossip Girl.
Jobbigt att inte vara 18, vill också hänga ute på krogen som Sara :(

HEMMAFRU


Känner mig som en riktig hemmafru, haha! tvättar, pluggar och försöker städa lite, men inte så mycket för jag tycker att jag och Sara ska ta en städdag nån dag innan valborg tillsammans, mycker roligare att städa då.

Sart börjar solen kymta fram på vår balkong också, hallelujah!

INGEN SOL PÅ VÅR BALKONG


Godmorgon hörrni!
Det är rena rama sommarvädret ute och jag kom för ett tag sedan hem från en promenix i det fina vädret. Vaknade halv tio och tog på mig lite snabbt för att rensa tankarna ute. Och nu har jag nyss ätit frukost och ska försöka fördriva tiden till ett då jag har tvättid. Om det hade varit sol på vår balkong hade jag suttit där, men den ligger i skuggan på förmiddagen, snyft.

MIN HAND PASSAR SÅ OFÖRKLARLIGT BRA I DIN


"ÅHJEJEJ, JAG SÄGER DÅ DE"


Jag blev nyss fylld med massa energi
och tog på mig pappas enorma skjorta och raggskockor istället för jeans och den lilla skjortan, lagar mat och skuttar runt till svensk musik som Magnus Uggla, Per Gessle och Linda Bengtzing's schlager-denga från iår. Haha måste vara en rolig syn.
snart kommer väl grannarna och säger till mig att sänka *sväljer nervöst*

GANSKA SKÖNT MED FULT VÄDER


Efter de soliga dagarna vi haft nu är det ganska skönt med en molntäckt himmel för då får man vara inne utan att ha dåligt samvete.
Men här i Falun har i alla fall det börja knoppa på träden, härligt!

Insåg när jag öppnade kylskåpet att jag måste ta min racer-cykel och köpa frukost till imorn, plus lite smått och gott till ikväll så jag överlever här för mig själv. Fast jag har mycket att göra och fördriva tiden med ikväll, en massa plugg som måste bli gjort, måla naglarna och titta klart på fjärde säsongen av OC.
Haha mestadels av sakerna var helt okey ändå ;)

SKEPP Å HOJ!








Jag är tillbaka i Falun efter ungefär fem härliga dagar uppe i Sundsvall.
Har haft hur mysigt som helst och jag saknar Casper redan... Vädret har varit helt, ja vad säger man, som sara sa: jag visste inte att april var en sommarmånad? (men det verkar ha försvunnit nu för här i Falun är det i alla fall molnigt och dant).
Vi har solat med varsin bok i handen, badat(haha dock inomhus) varit på bio och sett Water For Elephants som var väldigt bra, haft picnik vid havet, ätit glass, kollat på Casper och Kevin när dom åkte skidor och haft det ganska bra med andra ord :)

ENGELSKA LEKTIONER ALLTSÅ...


Vi har ganska sköna lektioner ändå...

Från och med nu fram till tisdag tror jag inte att det kommer bli några mer inlägg. Kan hända att jag tidsinställer några åt er men det är inte lika kul.
Vi får se om vi höres, annars: Ha ett bra lov allesammans!

JESSICA HJÄRTA MATTE


Från Jessica's blogg:
"Matten var lätt den roligaste lektionen idag! Jag var så duktig!!! Kunde väldigt mycket och jag lärde mig en del :)
Måste även berätta att Limpan frågade MIG om hjälp!!! Är inte det ballt? jag är ju vanligtvis sämst på matte!!"

Limpan ska alltså vara Jag. Jessica vart så stolt när jag frågade henne om hjälp idag på matten, hon är allt bra söt hon ;) Måste bara meddela att jag troligtvis har VG i matte, hur coolt är inte de?! Jag som alltid legat på gränsen till IG i det svåra ämnet. Tummen upp för mig själv!

Nu har jag i alla fall pluggat klart för ikväll och hoppas för att det går bra på provet imorgon. Ska krypa ner och titta på något avsnitt av OC innan jag somnar in.
GODNATT

RENA RAMA TRÄNINGSPASSET!


Att bädda sängen...
Ja det är mycket jobbigare än det låter när man har en dubbel säng med två täcken, fyra kuddar och ett liiiite för litet dubbellakan. Plus omöjliga lakan till täckena. Så, nu har jag fått mitt träningspass för dagen :)! skämt å sido

"ÖVER HELA MIN KROPP, FÖRÄLSKAD I DIG"


Nu är jag hemma igen efter två roliga timmar på stan. Jag filmade nämligen Isabelle och hennes kompisar som går dans på gymnasiet. Dom skulle göra något till skolan när dom dansade och det var väl lite smått roliga danser mitt på stan och på taken, haha!

Kom på att jag måste bädda om sängen också och inte har jag ätit än och inte pluggat klart... ajaj Linn, bäst att sätta igång.
PUSS

VI DANSAR & DU HAR SÅ MJUKA LÄPPAR


Måste vara den mest okunniga personen när det kommer till det här med att ha en blogg som ser bra ut. Försökte rädda den lite genom att byta bild så att jag inte tar bort bloggen helt istället, haha.

SOM VANLIGT DÅ

Har lite mycket att stå i idag, så varför sitter jag här och äter upp resterna från chokladen igår? Som vanligt kommer man igång med sakerna på kvällen... fast en sak är redan av-checkat från dagens To Do -lista, fixa biljetterna till morgondagens tågresa. Jag kör på biljetter fortfarande jag. Inte vågat testa det där med sms-biljett, hehe.

VI HAR VISST BLIVIT LITE BORTSKÄMDA


Godmorgon! När jag tittade ut genom gardinerna när jag steg upp ur sängen såg det inte ut att bli sådär jättefint väder, och av asfalten att tyda har det regnat inatt. Men men, EN dag utan fint väder kanske vi överlever ;)

TA DET LUGNT LINN, SNART LOV


Känner att jag är i ett stort behov av lov, ska bli så skönt. Lovet börjar med en resa till Casper's hemstad, Sundsvall. Efter det kanske hem till Sälen om jag orkar vara ensam där eftersom resten av familjen stuckit till mormor och morfar. Och slutet på lovet tillbringas i Falun, chilla med Isabelle och valborg firas först med grillning & härliga människor hos oss sedan vidare mot roligheter! har beställt fina väder till valborg också

ROOMMATES


Haha, vi började äta vid halv sju och vi flyttade oss från bordet in till  respektive rum nu. Intressanta samtalsämnen och lite plugg fick oss att sitta kvar så pass länge.
För att inte ha alla sysslor att göra imorgon ska jag börja redan ikväll med det som ska göras imorn, till exempel som att packa till en liten tripp uppåt i landet på torsdag.
PUSS

HOLA GUAPAS


Morr, jag hatar min hårfärg just nu. Vill färga nu nu NU! Fast som Mille kommenterade här i bloggen så ska jag nog vänta tills efter Kreta trots att det är en månad dit, eller? Ska jag ska jag sak jag? Återstår att se... håret är ljusare in real.

I alla fall, köpte en ny tröja idag(ja, den på bilden). Saknade en snygg/tuff t-shirt så fick bli denna skönhet från Only för 160 kr.

"NÄR JAG BLIR STOR..."


När jag blir stor och bor själv, då ska jag skaffa en liten hund liknande den ovan(kompisar's hund), en blandning av yorkshire och pappilon. Fast... en mysig katt skulle inte heller sitta fel.

Förresten, imorse när jag skulle starta datan och sitta här en liten stund innan min buss skulle gå så fick jag inte igång den. Den bara stod och blåste ut luft som vanligt men skärmen var helt svart. Hade inte tid att tänka mer på det då så stängde av den och stack til skolan.
När jag kom hem var den likadan, så jag bara satt här framför och suckade och tryckte på alla möjliga sorters knappar och TILLSLUT starta den! Konstigt...

SLEEPY


Känner mig en smula övertrött och lite irriterad. Min väska skulle vara klar i fredags men det var den icke så jag gick tillbaka idag. Var den klar? nää, imorgon lovade mannen bakom disken. Känner att den snubben inte riktigt hade koll på läget. Cesta la vié, som jag brukar säga.

TRISS I SKÖNHET




SOM SAGT, FRÄKNAR VA' DE


Bror min fick som sagt alla fräknar, morr... kunde inte gett i alla fall några till mitt alldeles för fräkne-lösa ansikte.

Idag stod det potatisgratäng med kyckling & beasås på matschemat och det satt fint i magen, väldigt mätt. Imorgon blir det korv med pommes, mums.

"VILKEN HÄRLIG DAG"


Inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte en droppe regn, på fleeera dar'
Vi har det ganska bra här i Falun, solen gassar på som fan och det är många plusgrader! Ska utnyttja den fina dagen till fullo och ta mig ut på en promenix med Sara :)

UPPE MED TUPPEN SOM VANLIGT


Kommer ni ihåg när jag färgade håret sist, det var inte alls längesen. Men färgen har redan börjat släppa och jag har fått tillbaka den där ljusbruna-lite på gränsen till rött/orange, jag gillar den inte... Men alla andra säger att den är fin, morr. Vill ha sån färg som jag har på bilden ovan. Ska jag färga håret innan eller efter Kreta? Det är frågan...

ETT STORT FETT GODNATT


gammal sommarlovs-bild

Hoppas jag vaknar på en bättre sida än vad jag somnar på, we'll see. OC får vagga mig till sömns.
PUSS

VET ATT ALLA HAR TÄNKT SÅ NÅN GÅNG


Ibland skulle jag vilja att det hände en olycka så att jag skada mig, rejält, sjukt jävla mycket. BARA för att se vilka som skulle bry sig. haha

VÅREN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA



isabelle gjorde allt för att slippa gå i snön, haha! stackarn blev lite blöt om fötterna ;)




fast efter nån timme på fjället och efter en lunch på donken drog vi hem, och väl hemma myste jag ytterliggare lite till i solen med min familj.

Hade planerat att Casper skulle komma till mig ikväll och att vi skulle ha det lite mysigt tillsammans, men så blev det inte. Lite tråkigt att behöva bli besviken men cesta la vié.

MORSNING KORSNING


Vaknade precis av att resten utav min familj slängde igen dörren och åkte upp till fjället. Men jag, latmasken själv, åker senare. Tar med mig kamerna upp så ikväll bjuds det förhoppningsvis på roliga bilder!
PUSS

HELT GALET, LA VITA E BELLA


Tänk att det gått ett år. Ett år sedan jag och Isabelle satt där i publiken och kollade på The Last Bounce och tårarna nästa sprutade för att det var så bra, och hade en galen kväll på hotellrummet, haha! Och ett år sedan jag träffade Casper för första gången. För dagen innan jag och Isabelle stack till Stockholm för att kolla på Bounce träffade jag Casper på en skidtävling uppe på fjället. Samma skidtävling som är i helgen. Om det är samma datum vet jag inte, men skit samma. Idag är det ett år sedan jag träffade Casper för första gången.

"MEH, VAFAN"


Är det någon jävla "göra-slut-period" eller? Idag har mer än tre par gått skilda vägar enlikt facebook(allt på facebook är sant), tycker inte om sånt... Fast tror inte att Casper hade tänkt lämna den här snyggingen.

FRÅN TOPP TILL TÅ


Nu är jag så ren man bara kan bli och så hungrig man bara kan bli också! Skönt att vara hemma och slippa tänka på mat och allt sådant. Så i helgen ska jag bara chilla och åter igen chilla, börjar ikväll med att äta mamsen's mat och se på postkodmiljonären(mitt favorit-program!) för att invänta morgondagen när jag och Isabelle beger oss upp till fjället.
PUSS

"SVÄVAR FRAM PÅ GATAN, AHA"


happiness

DÅ VAR DET HELG IGEN


...och tillbaka till Sälen. Den här gången har jag med mig kamerna hem, ska försöka få till lite roliga bilder att visa för er. Känner att det börjar bli knapert med dom nu. Bara massa tråkiga inomhus-bilder på mig själv. Anledningen till att jag inte tar med mig kameran överallt är för att den är så stor.

"LIFE OF LINN"


Druckit enoooorma mängder te ikväll, en kopp för mig själv framör OC som ni ser, och en kopp med Sara. & min tekopp är inte dirket liten som ni ser... Sen har jag också målat naglarna svarta, fick någon idé om att göra det så, black it is! OCH så har jag blivit kinde of beroende av vaselin igen, crap.
GODNATT

JAG VILL OCKSÅ HA...


Grannarna sitter ute och grillar & har det mysigt, flera familjer. Men jag är inte bjuden :(

"EN BLANDNING AV SÖTT OCH SALT"


sommarbild i rörigt sommar-hus-rum

Jag mår väldigt bra, jättebra, kanonbra!
Tror att det är en liten blandning av allt, fint väder, underbara människor OCH att jag och Sara ätit något annat än pasta-köttbullar pasta-korv pasta-tomatsås den här veckan, haha.

BEAUTIFUL DAY


Slutade redan vid elva idag men kom hem nu, för efter skolan har jag hängt med två söta klasskompisar. Suttit ute på en filt, lyssnat på musik, käkat lite chips, pratat med främlingar, och så passade Linnea och Mille på att fota lite till en uppgift i skolan. En ganska så fin dag med andra ord.
Fast den är inte slut än för nu ska jag plugga plugga plugga till idrott's provet imorn och kanske ut och gå i det fina vädret :)
PUSS

SÅ SANT SOM DET ÄR SAGT


vi skyddar dom vi älskar, även fast vi vet att dom har gjort fel  - kurt wallander


SLITNA CONVERSE


Dumpar mina skor med klack mer och mer nu för tiden, så mycket skönare med converse.

LIKE IT'S DYNAMITE



Pannkakorna ligger som en smäck i magen och innan jag kryper till kojjs ska jag packa tills imorn, plugga liiite mer, hämta tvätten och kanske börja glo på fjärde säsongen av OC, fast jag vill egentligen inte kolla mer nu när Marissa har dött, buhu :(

ÖLAND 2010


ååh, blev taggad på denna bild från i somras när vi var på Öland. Just den är bilden är ifrån släktkalaset, alla kusiner + min kära vän Karin.

nu blev det mycket sommarbilder känner jag, haha. Kanske har lite sol-och-värme-abstinens ;)


BRUNBRÄNDA BEN OCH STOCKHOLM


en bild från i somras, i stockholm med filippa

Skulle inte banga på brunbrända ben och en resa utanför Dalarnas gränser, but hey! Är ju till och med utanför Sveriges gränser om drygt en månad! Sålänge får jag nöja mig med att bege mig ut till tvättstugan...

LOVELY DARK EYES


nya örhängen från indiska, 79 kr

Slutade redan vid elva som sagt och då drog jag mig ner till stan och fixade massa saker. Som att lämna in väskan på lagning, boka tid hos tatueraren åt mamma(!) och köpa det här fina örhänget.

Nu ska jag ägna resten av dagen åt att läsa på idrott's provet som vi har på fredag, och så har ju jag och min roommate tvättid idag också...
PUSS

EN SKÖN OCH INTE SÅ HÄNDELSERIK DAG


Idag mina kära vänner har jag bara en lektion sen slutar jag, har ingen aning vad jag ska göra hela dagen, bara en sak. Att jag ska förbi någon som lagar skor och sånt och fråga om dom kan laga min väska, Emma sa att det gjorde dom så får lita på henne!

SARA INSPIRERAR MIG


Sara hade på sig sin shorts igår när hon strosade runt här hemma, så nu har jag också på  mig mina för det såg så härligt ut!
Sen passade det ju ganska bra med att ta på sig dom idag, för idag var det verkligen varmt här. Och av facebook att tyda har det tydligen varit varmt på andra ställen i vårat avlånga land också.

UP WHERE WE BELONG


Fick den här tröjan för ett tag sedan av mamma, hon hade köpt den men tyckte sedan att hon inte riktigt passade i den, vilket var lite tur för mig för jag älskar den!

MY GIFT TO YOU


Casper fick en One Piece av mig på sin födelsedag, är man inte en gullig flickvän så säg :)

MAN KAN INTE VA' PÅ TOPP ALLA DAGAR



PAKETÖPPNING OCH LÖRDAGSFRUKOST

bild från i somras i lekparken med Tilda
Eftersom pappa fyllde år i måndags, och det är pappa's helg nu, så tog vi paketöppningen i morse och han blev jätteglad för allt han fick! Och så fyller min söta lillasyter år på måndag så hon fick öppna sitt pakt från mig idag också för jag är ju i Falun på vardagarna. Hon fick det hon önskat dig, ett halsband man kan öpnna och sätta in bilder i, vilket resulterade i glad Tilda!
Om en stund går bussen till Malung och där ska jag få dela ut ytterliggare ett paket, och förhoppningsvis några pussar.
HEJ DÅ

PAPSEN'S PRESENT


Dem här fina bilderna på sina barn plus sig själv fick pappa av oss i födelsedagspresent!

RENA RAMA JULAFTON JU!

Ja, det är nästan som julafton för mig nu hihi. Får ju ge bort presenter både idag och imorgon! (Ni som missat det, jag tycker det är roligare att ge borta presenter och överraskningar än att få, typ)

BRING A LITTLE HAPPINESS TO ME


Min dag blev genast bättre när pappa ringde och sa att han kunde hämta mig i Falun så att jag slapp åka buss hela vägen till Sälen, han var ju ändå i mora idag(sen att det är en jävla bit mellan Falun och Mora spelar ingen roll).

Så nu ska jag bara äta upp min sena lunch som blev gröt idag, sen kommer Isabelle hit så inväntar vi pappa och beger oss hem till tryggheten igen.
PUSS

MEDIEPRODUKTION


Skippade första lektionen idag som var idrott, kände att min kropp inte riktigt kommer palla det eftersom jag hade reber igår, snuvade som ett as och huvudvärk.
Så istället för att kolla på OC halva natten somnade jag vid halv tio och vaknade halv åtta imorse, somnade om och vaknade halv tio. Alltså nästa tolv timmars sömn! Tror jag behövde det för idag känner jag inte mig febrig eller ont i huvudet. Bara lite snuvig, men det är sånt man får leva med på våren :)

Den enda lektionen idag är alltså medieproduktion men vi har inte radio som jag har på bilden, utan idag står det textkommunikation på schemat i knappt tre timmar innan min resa tillbaka till Sälen börjar. Och Casper fyller ju år idag men träffar honom inte fören imorn och då ska ha få världens bästa present, hihi.
PUSS

STOLT DOTTER


Kanske inte ens behöver förklara vilka det är pappa och står med? Pappa tog emot Daniel och Victoria och åt lunch med dem för någon vecka sedan i Sälen, eftersom det var dem två som skulle vara med och inviga Stefans Hus/Stuga. (pappa = i kostym)

Och vad Stefans Stuga är kan ni läsa här:
http://mobil.hd.se/bastad/2011/03/25/kronprinsessparet-invigde-stefans/

pappa är alltså nära vän till familjen Paulsson


MILLE VET HUR MAN CHILLAR PÅ TÅGET


det skumpade rätt mycket på tåget i morse och därav den suddiga bilden, mobilbild alltså.

Dagen går fruktansvärt segt och jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva den med när jag inte vill ut, för då blir nog denna lilla förkylning troligtvis värre. Vet i alla fall vad jag ska äta ikväll och det gör att denna dag på ett plus i kanten trots allt.

FÖRDRAGNA GARDINER OCH MANGO


Om någon skulle trilla innanför dörren nu och se mig(man ser mig från ytterdörren om jag har öppen min dörr till rummet, typ) skulle den personen nog fnissa lite, för jag sitter/ligger här som en uppstoppad köttbulle och är inne på mitt fjärde avsnitt av OC. Tummen upp för att ha lite feberfrossa... eller?

TIMES LIKE THESE


Just nu i detta tillfälle
har jag precis anlänt med bussen till Malung och står nog i Casper's hall och kramar om honom efter mer än en vecka ifrån varandra. Japp, detta är ett tidsinställt inlägg.
PUSS

JAG KAN DET DÄR MED ATT SOVA


Oavsett om jag är trött eller inte kan jag somna. Spelar nästan ingen roll vart jag här heller, haha. Ganska bra egenskap om man verkligen inte vill vara trött nästa dag. Som sagt, jag kan det där med att sova. Faaaast, ganska morgonpigg av mig är jag också...

Nu ska jag bara hälla i mig mitt te som börjar bli alldeles för kallt sen ta på mig och bege mig ut till den alltid så välfyllda bussen.
PUSS

JAG TROR JAG SMÄLLER AV


När jag och Isabelle var inne och rände på ICA för någon dag sedan fick vi syn på detta. En väldigt liten mjölk som dom börjat sälja, helt otroligt söt! När vi skulle fota en liten jämförelse kom ICA-gubben på oss, hehe lite pinsamt bara, men han tyckte också dem var söta :)

Funderar seriöst på att gå och lägga mig nu, fem minuter över nio.
Det har hänt förut liksom, ett flertal gånger faktiskt. Jooo, jag går och lägger mig.
PUSS

STUDENTER MED DÅLIG FANTASI


Det här med mat är inte min och Sara's starka sida, eller rättare sagt att komma på vad vi ska äta till middag varje dag. Brukar sluta i fantasilösa måltiden som pasta & tomatsås, pasta & köttbullar, gröt... och ja, you name it.
Men idag slog vi till med tacos och planerade mat även för på torsdag. Fantasin flödade med andra ord inne på ICA.

"BARA EN AV MÅNGA JAG DRÖMT OM"


Varit en bra dag hittills, och hoppas den fortsätter att vara bra. Kort dag i skolan följt av att jaga människor att intervjua på stan,(man har för mycket fördomar om att alla är otrevliga) och om knappt en timme ska jag in till stan igen för att träffa Isabelle. Fika på godsaker tror jag står på schemat.

och innan jag trycker på "spara & publicera" måste jag säga att jag fick VG på mitt matteprov igår, hur bra är inte de?! Från att ha gaft knappt G i matte till att komma upp i VG och MVG, det är fan bra ;)

TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT



Känns som att dethär inte var alls längesen. När träden var oranga och jag hade bara bott här i Falun någon månad. Och nu är nästan all snö borta i vår lilla stad.

VINDRUVOR & OC I MIN SÄNG


Kryper ner under täcket i mitt alldeles för kalla rum
(glömde stänga ballkongdörren efter att ha haft den öppen någon timme nu när det börja kallna framåt kvällen), tillsammans med mig har jag datan och en klase vindruvor. Mys med mig själv så att säga. Fast hade inte dirket tackat nej till att ligga i Casper's armar istället, alldeles för längesen...

här får ni två bra låtar bara för att jag känner mig snäll på grund av all lakrits jag ätit nu:
Hey Monday – Candles
OneRepublic – Secrets


EN VÄN MED EN CYKEL


Vädret tillåter mig och Sara att ta fram cyklarna nu så vi tog fram dom från cykelförådet och trampade iväg till Ica. VÅRKÄNSLOR. Sara köpte sig en mango och jag vindruvor(och lite lakrits, shhh).

INGE MER SNÖ, GRACIÁS


en härlig sommarbild från sommaren 2008

Det är riktigt varmt ute nu här i Falun! Eller... i alla så man bara kan ha på sig en tjocktröja och känna sig lite för varm. suuuuuperskönt

"IN A WONDERLAND"


Gick i skolan till halv två idag och efter det drog jag mig ner på stan och gick till tatueraren, hihi blir glad bara jag kommer in där och hör ljudet av en tatueringsapparat surra. Skämt å sido, jag var inte inne där för min andra tatuerings skull utan för att mammsen ska fixa till sin gamla!

Nu sitter jag och äter lite mellis som det hette när man var liten, och snart ska jag skutta ut i det fina vädret. Får ju nästan ångest när man sitter inne...

MAN FÅR GÖRA SÅ


Efter cirkus tre timmar i buss(två för Isabelle)
så var vi extremt donken-sugna! Så på drygt en halvtimme hann vi småspringa till Mc'donalds, köpa varsin mc'chicken meny och springa tillbaka till bussen mot Falun, plus äta upp dom då, haha.

LEVER PÅ BUSSEN

Enda sedan jag flyttade till Falun så har jag i stort sett levt på bussen. I alla fall nu på vinterhalvåret, haha. Och jag ska fortsätta med det idag också, vid två sätter jag mig på bussen igen fast som tur är har jag Isabelle till sällskap!

FÖRSTA-APRIL-SKÄMT


Förresten blev någon av er lurade under första april? Det blev jag...
Casper som varit på resande fot länge nu(enligt mig) sa att han skulle vara borta ytterliggare en och en halv vecka, vilket resulterade i en ledsen Linn... Tills han sa att det var ett aprilskämt. Tur för han att det var första april.

SHOWTIME

Min syster var så flitig och filmade och tog jättemycket bilder under kvällen. Så jag snor två filmer av henne och visar upp för er :)


"EN GÅNG FÖR LÄNGE LÄNGE SEDAN"


Sicken rolig bild jag hittade på mig och min kära syster. Den måste vara minst tre-fyra år gammal eftersom mamma och pappa fortfarande var tillsammans. Lagom solbrända och näsan flagnar efter ett nattbad i skåne.
Men det snyggaste på hela bilden måste vara min bränna efter bikinin, DAMN!

"EN VÄRLD FULL AV MYS"


Blev helt ändrade planer för denna helg än vad jag trodde det skulle bli. För det första blev det showtime igårkväll när jag kom till Sälen, min familj plus några till. God mat och bra uppträdande från "artisterna".
Och idag skulle jag ju jobba, men hann bara vara där i två timmar innan jag fick dra hem, det var så lugnt.
Så nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen. OCh ikväll ska jag ligga med ett täcka och kolla på körslaget i soffan tänkte jag, och sakna Casper...

LITE SMÅTUFFT SÅDÄRA


Ser ni vad det föreställer? hihi. Var någon som hade målat/skrivit det på en bänk i skolan och jag testade att göra en likadan, tyckte den var lite smårolig.

GODERMORGON


Ingen bild på vad jag har på mig, för som vanligt på fredagar är första lektionen: idrott. Och idag ska vi göra klart vår aerobic-dans och visa den för läraren. Haha vi får se hur det går med de.