18:07 / nionde december


Karins bild från i lördags på HC 
Mamma ringde och berättade att vi öppnar på heltid några dagar tidigare än beräknat, på måndag rättare sagt. Så pass mycket snö och mycket ankomster så varför ha stängt? Men först ska jag och se Håkan Hellström i Falun i helgen, aldrig sett han förut så kan knappt hålla mig!

22:27 / åttonde december


Haft en så bra helg! Fått träffa Natasha och Karin igen efter mer än en månad sen sist, haft goa förfester i min lya, varit på både Harrys och HC premiären och fått reda på att mina grannar är superhärliga! 

15:47 / femte november

Burit läskbackar, packat upp varor, bakat, fixat i baren och när vi nu på eftermiddagen klev ut genom dörren för att åka hem från Våfflan så var det nästan 2 dm nysnö, and it keep fallin! Lycklig jag blir♥ Inte för att jag gillar snö sådär supermycket och allt var de har att erbjuda men jag älskar stämmningen här i Sälen på vintern.
Nu ska jag besöka duschen sen äta kvällsmat hemma hos pappa♥
Imorgonkväll får jag äntligen gå ut i Sälen med Karin och Natasha som båda är 18 nu, finally!

20:26 / onsdagskväll


Vårdcentralen med en skadad lillebror på morgonen, flytta klart ALLT från mamma till min lya, gått 6 km trots att jag visste att jag inte va speciellt frisk och tillslut slutade min kväll här. 
Imorgon smygöppnar vi våfflan, mer än taggad någonsin på att få jobba!

14:20 / tredje december


Mår lite som en säck potatis idag, rostig i halsen och lite feber... Det är dock bättre än imorse efter lite lunch, te och en apelsin. Fattas bara en dusch på det här så är jag snart back on track!