17:49 / inte äta 6 geisha innan löpning


En kvällsrunda på 4 km som inte gick speciellt bra... Men det kan ju inte alltid gå som man vill. Imorgon klarar ja den på max 20 minuter! 

12:27 / welcome to my crib

 
Såhär kommer jag bo i vinter! Sängen står i rummet bakom gardinerna, i rummet får det inte plats mer än en dubbelsäng haha, men så mysigt! Vill att det ska bli vinter nu♥
(en tv ska förstås också finnas framför soffan på träbänken)

18:52 / blå raggsockor & nymålade naglar


En väldigt nyttig middag senare sitter jag här proppmätt i soffan med mina blå raggsockor och nymålade naglar. Tänkte bara att ni ville veta, puss 

16:19 / 7 km på fjället

Det finns inte så mycket intressant att ta kort på i min ganska på händelselösa vardag här uppe i Sälen. Men på onsdag sticker jag till Falun och blir nog där veckan ut. Måste få vara lite social, dricka, shoppa och skratta med mina vänner haha.
Karin fyller ju 18 bast imorgon och det är så efterlängtat så det ska firas stort på fredag!♥

09:25 / tjugonde september


Godmorgon! Inte sovit alls bra inatt konstigt nog, jag som alltid sover bra, men men... Klockan fem ska jag till en massör som ska få ordning på min rygg i en timme. Gud så skönt det ska bli! Och så är det himla fint väder ute idag också, får bli frukost och sen en lång pw.

"om du någonsin vill ha en idiot lägg din hand i min"

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget... All frisk luft här uppe bland fjällen får mina tankar att rulla igång när jag är ute och springer & går. Slog mitt rekord på fyra km idag. 21 minuter. Nästa gång blir det 20.
 
Har ändrat mina framtidsplaner också. Det jag vill göra, och tänkt på ett tag, gör mig helt sprallig i kroppen! Men det får vänta tills nästa höst. Det är en helt ny bana från det jag velat göra innan. Fast om man tänker efter så grundar det på samma sak. Får se om jag kan hålla mig i skinnet och inte söka till vårterminen istället, hihiho.
 
nu åker jag strax upp till pappa över helgen. puss

19:36 / sånt man behöver ibland

 
Pysslade om mig själv lite innan middagen med ett bad, ett glas vin, lite chips och boken jag för tillfället plöjjer igenom. Den Svenska Gudfadern, väldigt intressant bok om Milan Sevo(ni får googla om ni inte vet vem det är).

15:54 / artonde september

från middagen i falun förra veckan
 
Planen var att åka upp och simma på Experium imorse, men hade inte riktigt lust att göra det själv så fick bli en pw på 7 km istället. Efter det har inte mycket hänt förutom två koppar kaffe framför öppna spisen och top model.

17:17 / ni kan numera kalla mig fröken

Skämt å sido. Fick ett samtal på förmiddagen och en halvtimme senare befann jag mig som vikare på dagis. Hoppas det blir fler gånger i höst, för att inte jobba på varken hela september, oktober eller november kommer nog ta kål på mig annars haha.
 

19:56 / kvällstankar

Isabelle är som sagt snart på andra sidan jorden, Sara har flyttat till Orsa, Karin är i Falun, så även Natasha och Maria, och diverse andra umgåsvänliga människor. Känner mig ganska ensam här i höstiga Sälen. Ägnar mina dagar åt att träna och fixa med lägenheten jag ska flytta in i när vintern närmar sig. 
 
Men å andra sidan sticker jag till London om mindre än en månad, och innan det ska vi fira Karin 18års dag! Sen ska jag ta en tripp till Göteborg och mina nyfunna vänner innan hösten är slut.
Jaja, jag vilar själen i Sälen sålänge.
 

19:23 / nu åker hon

I fredags åkte hon till Stockholm och imorgon stiger hon på planet till Australien. Obeskrivligt glad för hennes skull men samtidigt vill jag att hon ska ångra sig och komma tillbaka hit haha... Nej, jag önskar min äldsta och bästa vän ett toppen halvår på andra sidan jordklotet ♥
tackar gud för skype, viber, och ja, all teknik i världen!
 

11:44 / kärt återseende

Här om dagen tog jag en tripp till Falun för att träffa Karin, Natasha och Maria. Drack rose & skumpa, käkade hämtmat och värkte i oss lite efterrätt i form av chips och choklad. Somnade gott i Karins säng efter det, haha.

16:15 / something borrowed something new

 
 

10:17 / septembermorgon

 
Såhär kan en morgon se ut för mig här hemma i Sälen. Satt på altanen hela morgonen igår tills Isabelle kom hit och vi fick igång min nya telefon som mamma så snällt gav mig. Lämnade iphone-träsket och blev med en Xperia. Vet inte riktigt vad jag tycker än men det är så skönt med en hel telefon haha.
 
Imorgon åker jag, Isabelle och Karin på en liten tripp till huvudstaden och bara njuter. Dom åker hem redan på lördag men jag stannar nog till måndag och hälsar på Simon som jag inte träffat på hela sommaren. Lär ju passa på att hälsa på alla mina nära och kära innan vintersäsongen börjar!

10:16 / tredje september

Okej hörrni, jag är hemma! Nog för att jag trivdes nere i Båstad men shit vad skönt det är att ha hösten att bara chilla på nu. Drömde om jobbet på golfkrogen inatt haha... fattar nog inte riktigt att det är över än.
Och så har jag blivit med lägenhet här i Sälen inför vintern också. Kommer hyra en nedervåning på ett personalhus av pappa, ganska lyhört så jag hoppas hyresgästerna på övervåning inte har allt för högljuda nattliga aktiviteter för sig på nätterna, if u know what I mean...hehe.
 
Mitt första to do kommer på fredag då jag, Isabelle och Karin sticker till Stockholm. Sen försvinner hon ju till Australien ett halvår, helt galet...