15:18 / då va clash of nations igång

Här sitter jag och käkar kakor och dricker kaffe. Håller stämmningen i press-tältet fast jag egentligen bara skulle vilja säcka ihop och dö nånstans för att ingen hör vad jag säger. Nämligen gått och tappat rösten och fått feber. Treo håller dock febern borta men rösten tycks inte vilja komma tillbaka, och folk blir mer och mer irriterade på mig för att jag inte kan göra mig hörd i detta buller med skotrar, speekers och musik.
 
Vädret är i alla fall på vår sida och det känns super!

20:19 / The Host

Jag har inte tid att stå här och posera! Jag ska nämligen på bio ikväll och se The Host som tydligen ska vara baserad på en av Twilight-böckerna. Kan bli spännande!(tänkte direkt på dig karin?)
 
Imorgon börjar Clash of Nations och klockan 12:00 ska jag vara  på plats och fit for fight hela dagen. Dock börjar min hals och kropp värka lite idag... men det är inget treo och godis inte kan lindra imorgon!

13:35 / Kalix journalistlinje

 
 
Att börja plugga nästa år vet jag inte om jag är redo för. Bara släppa allt och dra upp till Kalix. Men söka kan man väl alltid göra, right? Jag gör de. Så får jag ta tag i hur jag känner OM jag nu skulle bli uttagen till testhelgen. 

im like a sundaymorning, you´re like friday night

Känns som om vi nyss hade sportlov fast ändå inte. Tiden bara springer iväg. På torsdag får vi påsklov. Sista lovet på gymnasiet. Känns skumt. Inte alls roligt. Jag tycker om mitt liv som det är NU. Men jag vet att jag kommer få det super i sommar. Det återstår bara att se vart jag ska ta vägen i höst. Helst vill jag till Stockholm men skolan jag vill gå ligger uppe i Kalix. Söka VS inte söka? Jag kommer säkert fastna en säsong hemma i Sälen i slutändan.
 
undra vart livet tar mig

15:26 / i believe the grass is no more greener

Shoppingen igår lindrade inte mitt sug så fick bli en runda idag också med Fanny. De supersnygga tightsen jag har på mig följde bland annat med hem. En kofta, ett nagellack, nya tunna vantar, lite småplock och en sushi-lunch hanns med också.
 
Skulle få lite uppgifter från Clash att göra idag, men inget har trillat in i min inkorg så antar att det är gröna puckar.
Klockan halv fem ska jag befinna mig på deras kontor för lite avstämming sen är det kör ikväll igen♥

19:57 / att komma hem till kvällsfika

 
När man kommer hem efter en jobbig dag måste det bästa vara när någon där hemma(i mitt fall min roommate) har fixat middag eller kvällsfika. Det hade Natasha gjort förra veckan, förberett världens kvällsmys med mackor, te, frukt, nötter och desperate housewives. Då blir man ju för glad♥

18:26 / efter tre upptagna veckor

 
 
Jag som är van att aldrig riktigt ha så många lektioner om dagarna fick en smärre chock när praktiken drog igång för tre veckor sen. Jag gick inte på stan en enda gång och köpte inget på tre veckor, vilket är bra. Brukar alltid bli nått litet här och där. Så idag efter skolan gick jag lite lös och införskaffade några saker jag velat ha. Dock står det mer på inköpslistan, bland annat något nytt partyplagg och en ansiktsskrubb, det hanns inte med idag.
 
Natasha är inte hemma ikväll och jag ska sova själv här för första gången... time will see hur det går.

21:46 / tjugofjärde mars

Har kört runt och Clash-bombat Sälen lite ikväll med Fille samtidigt som vi lyssnade på gamla goda låtar. En jävla massa glass slank ner i magen i soffan ikväll också.

Imorgon börjar en hektisk vecka med skolan och praktiken(dock är den slut men ska vara där en vecka till ändå eftersom Clash är denna vecka!) sen ska jag hinna med allt jag planerat på fritiden också, hujeda mig...


19:11 / hur skönt såg inte detta ut då?

Istället för att pluffsa på sig underställ å grejer... bara slänga på sig shortsen, ett linne och springskorna. Hur skönt?
Näää, ska kränga tacos och glömma kylan för ett tag. Känns som om jag frysit konstant sen i torsdags haha.

12:04 / hela kontoret fullt av godis

Inte bra inte bra, hela kontoret är fullt av godis och när jag är så mycket som i närheten av godis spelar det ingen roll hur mätt jag är, jag käkar ändå. Första för idag blev en snickers. Det får också bli den enda för idag. Punkt slut.

11:00 / tjugoandra mars

Såhär såg det ut när vi blåste upp soffor inför gårdagen när vi stod på stora torget för Clash. Delade ut flyers och sålde biljetter. Var roligt och allt sådant men frös näst intill konstant i fyra timmar. Så när jag gick och la mig igår var det med både tröja och byxor för att jag inte hade tinat upp än haha...

10:04 / spelas ur mina hörlurar just nu

Katzenjammer – Rock-Paper-Scissors
State Of Drama – Falling
Robin Stjernberg – You
The Lumineers – Ho Hey
Oskar Linnros – Hur Dom Än

09:24 / la office

Jag är nog den enda som går hem från kontoret på eftermiddagarna/kvällarna, dom som jobbar med detta sitter uppe hela nätterna, vilket gör att jag många gånger är först på kontoret på morgonen. Men det gör inget, sitter här med mitt te och ska börja skriva ett pressmeddelande nu.
 
Ikväll har Isabelle å hennes klass premiär på sin slutproduktion(dem går dansgymnasiet), ska bli så roligt att få se det!

15:43 / puss på vin

Har lust att dricka vin och äta något gott med några av mina vänner i veckan. Dock är det tveksamt om jag kommer hinna det. Blivit en upptagen kvinna ser ni... 
 
Ska strax börja bege mig hemåt, träna, käka och så var det kören! det går i ett som sagt haha.

11:03 / nio dagar kvar

Nio dagar kvar till Clash of Nations och på deras facebook-sida kan du varje dag se countdown-bomber som jag har gjort. Även lite andra roliga saker!

put your favourite dress on girl cuz im gonna rock your world

Såg att studentkickoffen är spikad och att det kommer vara Bond-tema, hur kul?! Har redan min outfit i huvdet som den bondälskar jag är ;) (i alla fall de tre nya filmerna)

22:05 / artonde mars

Såhär dåsig känner jag mig just nu... Gick upp halv sex och körde till Falun, lång dag på praktiken, tränade, handlade, åt och nu tvättar vi. Återkommer med betydligt mer uppiggande bloggning imorn haha


14:02 / last night

 
 
Hade en sååå kul kväll/natt igår! Träffade alla min efterlängtade killar, Jon, Albin, Per, August och hela ligan va där och dansade tills musiken slutade runt två, då traskade vi hem till mig och åt nutellamackor. Guds gåva♥
 
Förmodligen åker jag tillbaka till Falun imorgon, men om jag känner mig själv rätt kan jag lika gärna få ett ryck och åka efter bion ikväll. Ja, vi ska och se Små Citroner Gula vi tjejer i familjen. Mys-söndag♥

21:04 / ska dansa med stiftelsen

Kör en grabbkväll ikväll när jag inte har någon av mina tjejer inom räckhåll... Vi ses på Harrys!


13:31 / fuck cancer

På min praktikplats var det en tjej som hade på sig en fuck cancer-tröja i veckan och jag fastnade riktigt för den. Det var inte en sån tröja som på bilden, men samma ord. Så fort jag kommer till Falun ska jag beställa antingen t-shirten eller tygpåsen från ungcancershop.se

12:51 / sextonde mars

Inte lika fint väder idag som vi haft i Falun hela veckan. Här i Sälen är det nästintill snöstorm! Men det gör inget här hemma, dock kan våren få komma på riktigt till Falun♥

21:34 / ett faktum en fredagskväll

Bara för skojs skull ställde jag mig på vågen ikväll innan jag hoppade in i duschen. Och då fick jag det bekräftat. Jag har vägt lika mycket i tre år men nu visade siffrorna inte dirket det jag brukar väga. Ja ja, då var det slut på att kunna äta vad jag vill utan att gå upp i vikt haha... Skämt å sido.
 

14:44 / hejdå kontoret

Hejdå kontoret för den här veckan, nu tar jag helg!

10:05 / in our kitchen last night

Ett litet munsår börjar krypa sig fram och jag orkar verkligen inte det... hoppas det bara blir ett litet ett.
 
Sitter just nu och svarar på lite frågor till en intervju som kommit till kontoret, ganska bra för mig att svara på den för då kan jag samtidigt lära mig mer om Clash of Nations! Annars vet jag inte vad som står på agendan idag, bara att jag åker hem till Sälen. Den lilla hemlängtan slog till nyss, konstigt, va längesen jag hade hemlängtan...

20:07 / go´kväll

(random bilder, inte min look ikväll så att säga)
Hur har dagen varit då? Jo, en heldag på praktiken och en fet pizza till middag. Hjärtat behövde det ikväll här hemma på Porsvägen.
 
Imorgon rullar bilen lite hastigt och lustigt till Sälen igen, var inte tänkt egentligen men nu blev det så. Shit var veckorna bara flyger förbi, blir nästan rädd. Snart står jag där med studentmössan. Holy jesus.

09:52 / fjortonde mars

Så mina vänner, nu är jag back on track. Förrgår kväll va inte den bästa och igår blev det en ganska lång dag. Praktik, träning, mat, bädda sängen för att sedan däcka i den. Ungefär så såg dagen ut.
Nu är jag tillbaka på praktiken där den andra för de här veckorna jag  varit här har fått magsjuka. Snart ryker jag också på det, jag bara väntar...

23:05 / not okey

Såhär fräsch var jag idag, men HELT tvärt om ikväll. Ni vill inte veta vad jag gjorde nyss... Tur att jag har en roommate som är förstående!
Ligger nu i sängen och känner mig liten och ynklig. Fuck this shit


10:01 / goodmorning sunshine

Inte ovanligt att solen är framme när man vaknar nu för tiden, vi kommer ju bli bortskämda!
Igår jobbade jag uppe på skolan med min praktik, pysslade med lite loggor och så vidare. Men idag är jag tillbaka på kontoret, dock är jag helt ensam för tillfället och har fått i uppgift att spåna på lite frågor till intervjuer jag ska göra med några åkare på Clash, spännande spännande.

19:15


18:06 / en helt ny människa

 
Sjukt vilken inverkan solen har på oss människor. Vitamin D & grejjer i all ära men det bästa är nog hur otroligt glad man blir, eller i alla fall jag, och många med mig misstänker jag.

14:59 / goodbye & hello

 
Sa hejdå till mina gamla, svarta klackskor/boots idag som har legat mig varmt om hjärtat enda sen i ettan... Men välkomnade ett par nästintill likadana som jag skaffa förra veckan! Liiite snyggare och liiite bättre med gulddetaljerna dock. Mumma♥

20:10 / typiskt...

Tänkte att jag skulle ändra namnet på min blogg ikväll, heter ju faktiskt Linn Petersson med ETT T. När jag gjorde bloggen för många år sedan trodde jag det var två haha... Men det gick inte ser ni. Jag får fortsätta förvirra alla och heta med två T:n på bloggen.
 
Inte haft nutella hemma hos pappa på hela helgen men idag köpte han det, så imorgonbitti blir min frukost två nutellamackor. fy farao vad gott.

22:53 / sweet dreams are made of this

Vad är väl en bal på slottet... Klockan ringer imorgonbitti igen, dröm sött mina vänner!


18:37 / strålande sol och glada turister

Lite såhär känner jag att jag vill vara ikväll haha... Kom nyss hem från jobbet och blir en likadan dag imorgon, dock är det söndag och förhoppningsvis lite lugnare!

14:25 / åttonde februari

Jag som trodde att när vardagen var tillbaka skulle jag hinna blogga mer. Fel fel fel... Praktiken tar upp mycket av min tid och så har även vänner och kören gjort den här veckan. Men nu ska jag strax sätta mig i bilen och åka hem till Sälen, jobb är det enda som står på schemat, och kanske en kväll på Harrys imorgon men det återstår att se.
 
vädret är ju underbart, ut i solen med er

09:05 / morgon med oskar linnros nya

 
Älskar mina leopardbrallor men vågar inte riktigt använda dom alla gånger. Shame on me... Idag sitter dom i alla fall på och jag ska skippa min vinterjacka idag också har jag bestämt.

21:40 / hello goodbye you were perfect

Alltid tufft när en familjemedlem måste lämna en. I vårt fall har min lillasyster fått provsvar på sin allergi och vi kan varken ha katten eller hunden kvar(hunden kaaaanske). Jag som vuxit upp med djur kommer finna det oerhört tomt när jag kommer hem. Men mest synd är det faktiskt om Tilda som har allergin och som är den mesta djurvännen i familjen♥  Dock är det Tyson på bild, vår gamla kattunge, ingen av djuren vi har nu.

21:05 / du och jag förevigt

Haha alltså, ni kan inte gissa vem detta är för några år sedan va? Nää, klart ni inte kan... vi låter det förbli en hemlighet.

17:50 / femte mars

Bästa medicinen mot nedstämdhet är att ta snygga bilder på sig själv, får man säga så haha? Kan ju alltid trösta mig med att jag tycker om mina ögon. Annars då? En ganska omtumlande dag i form av en chock runt lunchtid. Tack och lov blev jag inte så ledsen, mest frustrerad och chockad som sagt.
Men detta är inget bra musik, mat och kören ikväll inte kan fixa! Lite party imorgon också så är allt på topp igen♥

07:37 / kaffe i all ära

Igår drack jag så mycket kaffe att jag fick ont i magen på kvällen, inte bra. Kaffe i all ära men jag ska nog inte överkonsumera det haha... Om det blir lika många tillfällen idag att dricka kaffe på ska jag nog byta ut det mot te.
 
ha en bra dag

20:02 / praktik

Idag började jag som sagt min praktik på Clash of Nations och jag tror det kommer bli kanon av idag att tyda! Skönt att vara tillbaka i Falun och få lite rutin på vardagarna igen, varit ganska flummigt med det de senaste två veckorna haha... och bloggningen blir där med också bättre ;)

16:23 / bored

Blickar ut över golvet som är dränkt med kläder och diverse tjejgrejer, måste packa ihop allt och sen käka. Men på något sätt är det roligare att sitta här och lukta på mitt nytvättade hår och posa lite. Fast ger er fel bild av mig, egentligen sitter jag här skitosexig i mina glasögon. Som på sista bilden ungefär.
 
hasta la vista

15:31 / pirrar i magen

Hörrni, solen lyser, snön smälter och det är mars! Snart kan jag plocka fram jackor jag trivs bättre i, så som mammas gamla jeansjacka med tjocka tröjor under. mums

12:04 / torsdagskvällen

mysmiddag, presentöppning, mat i mängder, harrys, glada människor, gårdagen var väldigt bra helt enkelt! Och mår hyfsat bra idag vilket är skönt för om mindre än en timme ska jag befinna mig hos tandläkaren för min sista gratis-kontroll. Börjar man bli stor så gör man...
 
idag ska jag ha en riktigt mysfredag efter allt festande!