18:07 / en helt annan sorts mys

På bilden hade ja det mysigt med de små firrarna i Spanien, eller...nå väl efter ett tag bev det mysigt i alla fall haha.
Men ikväll är det en helt annan sorts mys! Mys med tacos, ljus, godis, chilinötter och Johnnie♥
(oooooch internetet är tillbaka!)

15:02 / bloggen får lida

Vårt internet har dött vilket jag visste det skulle göra men Johnnie ville ändå ha på de igår kväll, ja ja... (eftersom det åska)
Ska ta mig ut och gå/springa som vanligt sen inta fredagsmys!


19:05 / metallicnaglar

I väntan på min snygga sambo så målade jag mina naglar med det fina nagellacket jag fick av Sara någon gång i våras om jag minns rätt.
Ikväll vankas det kycklingsallad tror jag, det var i alla fall vad han va sugen på!

12:59 / det där med hål

Ja, ett långt och jobbigt hål mellan två lektioner kan vara riktigt drygt. Det har jag just nu. Min lektion slutade 11:20 och nästa börjar igen 14:50. Så jag är hemma en stund för att försöka plöjja mig igenom en bok som vi fått i svenskan. Mycket mysigare att läsa hemma än i skolan när man ska göra det i två timmar haha...
 
(men i framtiden kommer jag kunna utnyttja detta hål till projektarbetet och journalistiken så lite positivt är det också!)

16:10 / hey guys!

Lite klyschigt att säga att jag har haft mycket att göra. Men när man bor med sin kille vill man hellre mysa & pussas lite istället för att sitta och blogga. I alla fall nu i början haha ;)
Har egentligen lite brottom för jag ska åka och bada med Isabelle och karin! Dock inte i havet som på bilden, men en pool får duga.
puss på er♥

16:11 /

Städningen gick bra och det var kul att träffa Sara igen, även om det var för att städa tillsammans haha! Men vi hann med en timme i soffan också, med en liten skål chips och skitsnack♥

12:09 / en lördag

Godmorgon! Har gått runt och pysslat lite i lägenheten hela morgonen men nu ska jag dra på mig städkläderna(skämt å sido) och bege mig till den gamla lägenheten och städa ur den totalt. Sen in och lämna över nyckarna till kopparstaden, så äntligen är vi snart kvitt den! Men måste säga att vi haft våra stunder i den också haha♥

18:22 / hälsningar mig & dalahästen

Känns det som fredag tycker ni? Njaa, det tycker inte jag heller riktigt att det gör. Men efter min springrunda fram och tillbaka till stan så mår jag toppen och ska fortsätta att göra det genom att äta en macka med kaviar på och kolla på desperet housewives.
 
Imorgon livar jag förhoppningsvis upp helgen med en utgång♥

13:52 / det där med att komma på mat

Eftersom min kära sambo jobbar enda till åtta ikväll och börjar sju imorgonbitti känns det ganska snällt att ha en god middag klar när han kommer hem! Funderar på att köra en wook med grönsaker och kyckling. Sockerärtor, bambuskott, paprika, minimajs osv... Och allt i soya & sweetchili. Tror ni det skulle uppskattas ;)?

12:31 / en dag full av sysslor

Gick upp hyffsat tidigt ,enligt mig, och va på banken redan vid tio för att göra vad man nu gör på banken. Efter det skjutsade jag upp min snygga pojkvän, som hade varit och klippt sig, till jobbet och nu har jag betalat min första räkning någonsin haha... Min lilla parkeringsplats till bilen♥
 
Om en halvtimme har jag tvättid också, och som vanligt när man bor i lägenhet med tvättstugan i källaren så kan det ta ett tag.
Well, tillbaka till mina sysslor.

åh kära novemberkväll ♥

runda under fötterna, hotellrum, skidmänniskor, skidtestarhelg, krogen, skratt & någon fälld tår, första snön, gammla vänner, bekanta & obekanta ansikten, oväntade konversationer in på småtimmarna...

17:35 / catch a moment

Nu har jag gått klart den första veckan i skolan eftersom det var bara dom som hade IG i något ämne från förra året som skulle komma imorgon(fredag). Så min kommande fredag är helt oplanerad. Kanske ska ägna den åt att tvätta eller något annat vettigt?
puss♥

17:07 / to think about

 

18:47 / matdax

Då var det dax för middag och jag är sugen på en fet hamburgare från Gustatv's men så lyxigt blir det inte ikväll. Blir korvstroganoff & ris. Kan bli gott det också...

nu är allvaret på gång igen

 
Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag! Den har känts lång och den är inte slut än, om ett tag(när johnnie kommit hem från gymmet) väntas middag och sen en liten filmkväll med en av hans vänner.
puss♥

15:34 / time to move

Det här är vad jag har sysslat med de närmaste två timmarna. Men nu börjar jag få nog av mig själv så ska ut och röra lite på mig i löparspåren!

genom ett regnigt europa

...ett regnigt Falun i alla fall. Men det gör mig inte så mycket. Jag är glad och lycklig i alla fall! Nybliven sambo och ikväll kommer Isabelle till Falun(och Karin fast till Borlänge). Alla samlade igen! Och det gör mig faktiskt inget alls att skolan börjar imorgon heller ♥

självmordsuppdrag...?

Har inte varit ute och sprungit sen i... ja det är väl mer än en vecka sedan, närmare två. Och nu säger Johnnie att jag ska ut och springa med han och hans vän. hallelujah, jag och två träningsnarkomaner i löparspåren. Känns lite som ett självmordsuppdrag.
ciao♥

home is where i'm with you

Nu har jag bosatt mig i Falun inför mitt sista skolår här! Så skönt♥ 
Skulle visat er lite bilder från min Göteborg/Skåne-resa med klantigt nog glömde jag kameran i Sälen så det blir inga ny fräscha bilder på ett tag... Ni får helt enkelt stå ut med iphonebilder ett litet tag.

Back to normal!

När skolan börjar på onsdag så kommer min bloggning bli som vanligt igen! Gud vad tråkig den har varit nu på slutet av sommaren...
Godmorgon förresten, idag åker jag tillbaka till Falun <3


Hej bloggen, jag lever

Njuter till max nere i Skåne för tillfället!


Ser det inte mysigt ut?


Plus & minus

- det regnar och imorgon åker jag ifrån Johnnie igen...
+ älskar min longboard och på onsdag bär det av till götet några dagar innan jag blir sambo på riktigt!!


Åh, skulle vilja vara där!


The perfect tisha

Brukar inte gilla när tröjor är längre där bak än fram, men på den här älskar jag det!


det är verkligen en god morgon

 
Nemas peroblemas att gå upp halv tio en söndag när man är ledig. Ska ju till Falun idag och som jag längtat efter Johnnie. Dock åker jag tillbaka igen på tisdagkväll men då för att sen på onsdag bege mig till Göteborg med pappa och syskonen ♥

angelica blick for nly trend

Inte nog med att Angelica Blick är skitsnygg. Hon designar skitsnygga käder också! I alla fall den här skinnjackan som jag blev helt såld på. 599 riksdaler går den för vilket inte är så farligt för en skinnjacka egentligen. Får se ifall den kanske blir min när lönen ramlar in på kontot.

Tar vara på soltimmarna

Gjort klart dagens jobbpass men har ett ikväll också, bara hemma någon timme... Ska servera lite alkohol och ta hand om glada sommargäster!


ååh kom igen nu Sverige!

Sverige - Ungern i semifinal, vilken grej om vi skulle ta os-guld, hihiho!


08:14 / tuffing

gissa varför jag är uppe så tidigt? Va hos tandläkaren halv åtta och lagade ett hål, borrade alltså. Inte fick jag någon bedövning heller, tuff som jag är så sa jag nej till de haha, det ilade lite när dem borrade men inget mer!
såååååå... vad att göra till halv elva när jag ska börja dra mig mot jobbet?

välkommen till sälen!

Här behöver du inte kolla någon väder-kanal eller app för att få veta hur vädret ska bli! Jag garanterar dig att vädret under dagen kommer vara fullt av moln, klarblå himmel och regn, samt lite värme och lite kyla. Allt i ett helt enkelt. Enjoy!
less på vädret....

when no one is home and i'm bored


17:29 / blivit med bil

Ganska spontant och väldigt snabbt blev jag ägare till den här bilen. En subaru impreza, årsmodell -95 eller något. Ganska rostig... men historian runt hur jag fick tag på den va inte så jobbig och inte speciellt dyr haha. Så i slutet på december måste den besiktigas och inte säkert den går igenom, då blir den nog skrot. Så ja, ägare till en blå och lite rostig subaru i några månader ♥

10:37 / back to work

Skönt att jag börjar elva och inte sju på morgonen i alla fall, puss ha en bra dag!


får man längta till skolstarten?

Nu är jag inne på min sista jobbvecka för denna sommar. Men jag är förmodligen tillbaka på helgerna i vinter om inget jobb i Falun dyker upp.
Och så börjar ju skolan om cirkus två veckor. Men inget mig emot. Jag har haft en bra sommar trots det dåliga vädret. Får man längta till skolstarten? Jag gör nästan det... få lite rutin på dagarna och träffa de härliga vännerna varje dag. Men faktiskt mest av allt ser jag fram emot att inte behöva känna att jag måste ta till vara på varje sekund som jag är hos Johnnie, för nu kommer jag se honom varje dag ♥

Påväg hem mot sista jobbveckan


att bestämma vad man ska äta


12:48 / gått & blivit lite lat

Jag och min kärlek tog 20 minuter i varsitt solarium för att tina upp denna regninga dag. Är egentligen emot solarium, tycker inte om dem alls, men faller man lätt för grupptryck så, haha... kan inte säga att det INTE var skönt.
Nu överväger jag om jag ska ut och springa innan jag ska möta upp Fanny i stan eller inte. varför tvekar jag? UT MED DIG LINN!

sambos i en dubbelsäng

Igår slet jag, mamma och Tilda som djur hela dagen. Bar ut ALLT ur den gammal lägenheten själva och in med mina saker i johnnies lägenhet, som jag numera också bor i! Var superduper-skönt att få sova i en dubbelsäng tillsammans inatt.


Styr & ställer i lägenheten


22:52 / bra fredagskväll

åååh så mysigt det var på sju rum & kök! synd att jag inte besökt dem mer denna sommar... åt gott och pratade skit. Skrattade från magen och myste lite med myggen som faktiskt för ovanlighetens skull inte var så många!
 
imorgon kommer johnnie och jag längtar som bara den, g'night ♥

middag med de tre musketörerna

 
Jag trivs i lite knäppa kläder. Måste vara så. STORMTRIVS nämligen i mina leopard-byxor!
Ska strax trampa iväg på cykeln till sju rum & kök för middag med Isabelle, Sara och Karin ♥

16:44 / halkat efter...

ojojoj idag var det tungt att springa... blir väl så när man halkat efter och springer oregelbundet. Satan också. Det jag skulle komma med i det här inläggat var att jag förstår inte folk som är inne på gym och springer när vi har sån fin natur här i Dalarna! och här i sälen bland fjäll och grejjer


Vitlöksklyftor & ingefära

Knaprar vitlöksklyftor och dricker ingefära-te, tänkte bli kvitt min gigantiska blåsa/sår i munnen och min trötthet jag dragit på mig. Är det en förkylning jag hör?


En lördagkväll på pitchers

Efter middagen jag var på o lördags med Fanny så begav jag mig in till stan och mötte upp min kära Emma och hennes vänner. Vid halv tre trillade jag innanför dörren hem. lyckad kväll ♥


det var mig ett par underliga byxor

...men jag föll för dom direkt haha. Johnnie tyckte dom var fula men det sket jag lite i. Ska ha dom på fredag när jag ska ut och äta med mina girls!

hungrig. matbilder. döööör

 
 
 

kropp kropp hela natten

Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt
 

16:50 / longboardägare

Har länge kikat och funderat på att skaffa en longboard eftersom Johnnie glider runt på sin hela tiden och det ser så kul ut. Så igår införskaffade jag mig en också! Tycker redan att det är jätteroligt och ska bli kung på det ;)
 
1.750 riksdaler fick jag punga ut för den inne på curb (bilden)

där jag hänger min hatt

börjar bli liiiiite drygt att pendla till johnnie nu, blir andra bullar när skolan börjar ♥