blir så när det är p&l

Jäklar vad låg min statistik är! Antar väl att det är för att det är peace and love denna vecka. För det flesta av mina läsare är nog där kan jag tänka mig, i alla fall väldigt många av mina vänner och ovänner. Blir som vanligt imorgon och på måndag antar jag,  när alla ligger som slagna hjältar och inte har något annat för sig än att pilla på datan och telefonerna.
rest i peace mitt liv föresten, nergrävd som satan i vägskyltar, regler och lagar. hejja hejja

club epic housefestival

 
Hello there! Livstecken från mig, har ägnat denna dagen åt att plugga, springa, dricka kaffe OCH köpt en biljett till den lilla housefestivalen i Rättvik den 21 juli! Tror det kommer bli grymt, bästis ska ju jobba lite där också, dock vill jag ha med mig fler vänner, så alla mina vänner: KÖP! kostar inte ens en 400-lapp!

spanien, nerja - del 3

lät lite fiskar äta på våra fötter...
 
brände rumpan sakpligt mycket en dag så fick haklänning i två dagar... kunde inte ha tighta shorts
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bror min var smart och solade med kepsen bak och fram vilket gav ett roligt resultat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11:16 / morsning

Hej på er! Ännu en ful dag i Sälen. Hade ju varit skönt om det var strålande sol och jag kunde ligga ute på altanen och sola hela dagen. Min spanien-bränna kommer ju försvinna!
 
Som vanligt ska jag ta mig an lite körkortsfrågor sen träffa mina bästis, som för övrigt igår klarade teoriprovet för körkort! Fan om inte jag gör de nu ;)

är man hungrig funkar choklad susen

Förutom min springrunda imorse har jag suttit i soffan hela dagen och nötat körkortsfrågor. Sådär kul är det ju, men blir desto roligare när jag får körkortet!

spanien, nerja - del 2

trodde aldrig jag skulle göra de men jag tränade(sprang) fatiskt fyra av sju dagar där nere! lite drygt i värmen dock..
 
 
tog vårt pic & pack en dag och begav oss till en större strand än den vid hotellet
 
 
 
 
 
 
 
 
en typisk turistbild...
 
 
 
"här ska jag har lägenhet när jag blir stor"
 
 
 
 
 
 
"eller kanske hääär"

10:13 / fin morgon

Godmorgon på er! Vaknat nyss och ska kränga lite frukost innan jag drar mig bort mot tandläkaren, eller tanhygienisten som det så fint heter när det bara är en rutinkontroll.
Vi har fint väder här i Sälen denna morgon. Dock tror jag inte det håller i sig av väderkanalerna att tyda...
puss

godnattpuss från mig til dig

 
Ligger här i min norska yllekofta, eller vad norrmännen säger, och ska sluta mina djupblå ögon nu som någon så fint kallde dem ikväll. Ingen sommarvärme här inte när man har sådana här kläder på sig!
 
Imorgonbitti väntas ett tandläkarbesök och istället för att tatta skjuts av mamma hem så drar jag min springrunda dirket efter. Effektiv var namnet.
puss & godnatt

22:42 /

Förut brukade jag gilla att sova själv. Att ha sängen helt för mig själv och inte behöva bli sådär varm som man kan bli när man delar sängen med någon. Men nu för tiden tycker jag inte om att sova själv. Sängen känns helt plötsligt alldeles för stor och mardrömmar hemsöker mig när jag sover själv ganska ofta. Fyra nätter att sova själv har jag framför mig nu, ogillar det redan innan ens första natten har börjat.

spanien, nerja - del 1

utsikt från balkongen
 
 
 
cider och chips stod för mycket av intagen under dagarna, haha
 
 
syksonfoto första kvällen!
 
 
 
fotmassageee
 
otroligt fint vatten, men dock ganska stenig botten
 
 
 

hola guapas!

Kom hem från sköna och varma Spanien igår. Ja varmt har det allt varit, 30 grader och strålande sol varje dag! Njutit till max och nu är sommarens första roliga händelse avklarat. Snabbt går de redan haha...
Hoppade av här i Falun igår direkt efter flygresan, till Johnnnie, och är här tills på onsdag, DÅ får ni se bilder från resan ;)
 
Inatt jobbar han dock så ska krypa ner i  en tom säng nu och invänta honom. Vid åtta imorgonbitti slutar han... yey.
godnatt♥

ha det bra, det ska ja'


Nerja, Spanien

17:20 / pampig klocka va?


Fans i alla möjliga olika färger men denna va coolast av alla! (alltså klockan jag vann i fototävlingen), och den kommer bli supersnygg till en enkel vit tröja och slitna jeansshorts. mm-mmh!

Packningen är i princip klar och jag ska nu ägna de kommande timmarna åt att plugga körkort och duscha. Gå igenom packningen en gång till kommer jag säkert också göra....

21:50 / lång dag


Men nu har jag landat i soffan hemma i Sälen. Egentligen ville jag inte hem, så jobbigt att vara ifrån han som gör mig så otroligt glad om dagarna. Men imorgonkväll ska vi bege oss mot Arlanda för att tiiiidigt på söndag morgon lyfta mot Spanien.

Ikväll har jag och familjen tillsammans med vänner suttit på Gustav och ätit, tänkt att vi skulle kolla lite fotboll också men vi stack hem och gjorde de istället, vi kände oss så trötta! Så nu dricker vi lite vin och äter choklad i soffan.
såååå: dålig bloggning den kommande veckan, ska njuta i de 30 graderna det är nere i Nerja!


16:03 / nu ekar det


Allt är borta förutom de största möblerna. Känns lite sorligt, det gör det. Bott här i två år och jisses vad roligt vi har haft vissa stunder! Sitter nu och äter chips & dricker vatten. Lyssnar på Timbuktu och det ekar i hela lägenheten.

13:57 / att packa ner




Såhär känner jag för att packa ner lägenheten/mitt rum denna sega dag efter en utekväll. Hade trevligt igår och rullade in till pojkvännen runt halv två snåret.
Tog emot att gå upp imorse men så värt det för Isabelle hade världens bästa dansföreställning, dem va grymma! Men den energikicken jag fick då är bortblåst. Ska ringa en flyttfirma eller något...

ha en bra kväll mina vänner!


Nu beger jag mig ut på andra äventyr än det lägenheten kan erbjuda mig.

19:18 / glädjespridare


tycker om att sprida glädje, det är typ det bästa jag vet! Att få människor att skratta och le. Inte alltid man lyckas, kan ha en dålig dag och vara nere i svackor ibland, men idag känner jag att jag fått tillräckligt många att skratta och le för att jag själv ska få en bra kväll. I belive in karma, what goes around comes around.

"det kan inte gå annat än åt helvete, och om det gör det är jag beredd att äta choklad och dricka te med dig i flera dagar för att du ska bli glad igen
"

16:00 / två nyheter



Avslutningen i skolan idag visade de sig att det inte var så många från klassen som var på. Jag och Fanny kände oss ganska ensamma så vi stack hem istället. Men innan det drog jag en snabb runda på stan med Sara. Hittade två finingar inne på H&M + en ny mascara. Någon av dem ska jag ha ikväll om jag går ut. Vilken visar det sig!

var tar tiden vägen?


Den här bilden är tagen i september men det känns fan som om det var igår(med risk för att låta klyschig...). Kommer ihåg att jag precis hade gråtit som ett litet barn hos mamma & pappa men vet inte riktigt varför, kände bara för att gråta. Så istället för att sätta mig på mitt rum drog jag mig upp till skogen på baksidan av huset med Semlan(katten) och gjorde klart skolarbeten jag hade med mig hem över helgen. Haha snacka om rogivande, men lugna er, en uppgift skulle man faktiskt göra utomhus!

Imorgon får jag sommarlov och har bara ett år kvar på gymnasiet. Ett år kvar i Falun och nykär. Mitt sommarlov ska bli bra.

14:10 / skönt!


Denna veckan fick jag veta att jag har MVG
i nästan alla kurser jag läst i år! Förutom rörlig bild B vilket är förståligt för det har jag tappat intresse för helt, idrott och matte B. Känner mig otroligt nöjd!

mösspåtagningen 2012






Var och kollade på när Sara hade sin mösspåtagning idag,
trots att regnet drog ner humöret en del var det häftigt att se när alla sprang in mot varandra efter att få tagit på sig mössorna. Nästa år är det min tur♥

Gissa vem som kom trea?!


Åh vad det gjorde min dag när jag fick ett mejl om att jag kommit trea i fototävlingen jag var med i i vintras! Vann en märkesklocka från Butik J (en butik i Sälen). Dock vann ju Isabelle's pojkvän, Andreas, på antal röster(jag kom trea på juryns val) och han vann en middag för två på Appetito, undra vem han bjuder med... Lyllos Isabelle.

har lite beslutsångest här hemma



... om jag ska klippa av dessa gamla, väldigt gamla, byxor till shorts eller inte...
kan ju bli rätt snyggt med en fin topp och ett par klackar eller para converse till... hm, how to do?

18:07 / less brud.


jippe kay-ey, inga bra nyheter fick jag idag, men men keep smilin'. Nu vill jag bara att Johnnie ska komma hem från jobbet så att jag får kila över dit ♥

jag och mina stämband beger oss ut


ta't lugnt, gammal bild, har inte en tjock halsduk på mig i juni

Det är något fel på mina stämband, på ritkigt alltså. Har inte ont i halsen, känner mig inte sjuk eller hängig men min röst låter som om jag festat konstant i flera dagar eller haft halsfluss i två veckor! Dem jag pratat med de senaste två dagarna har antingen sagt "HAHA och hur mycket har du festat när Johnnie varit borta då?" eller "ååååh är du sjuk?"
Men nu orkar jag inte vila halsen längre för min mesiga röst vill inte skärpa sig. Ger mig ut på en springrunda istället.

Hos min nyblivna pojkvän

"officiella" i alla fall, vi har träffats ett bra tag men igår fick alla veta det genom den omtalade relationsstatusen


precis vad jag är sugen på


Började bli hungrig och drog mig bort till affären.
Hade ingen aning om vad jag skulle smaska på så bestämde mig att ta PRECIS vad jag va sugen på, alltså inget planerat. Haha blev mozarella, keso, tomater, morötter och lördagsgodis. och så lite plåster till mina skavsår...

ja mamma, jag ska göra riktigt middag. också!

15:22 / värt en facebookstatus

 


will we ever confess what we've done


världens bästa låt


puss / ha en bra kväll


18:19 / brorsan


Nu har även bror min lämnat Lima bakom sig,
dock bosätter han sig inte i Falun som sin syster utan han styr vägarna till Älvdalen, där gymnasielinjen skog & jakt väntar.

Nu håller jag på att göra mig iordning för att åka in till stan och träffa några av Johnnies vänner!

niornas skolavslutning


förra årets nior på ungärde

Är på väg hem till Sälen för att kolla på niornas skolavslutning imorgonbitti. Egentligen är det väl inte så mycket att kolla på eftersom jag inte känner någon. Men just ja, råkar ju vara så att min kära bror går i nian i år och jag känner att jag vill kolla hur fin han är i kyrkan med kostym och grejjer, sjunga ska dom också, kan bli intressant!
Men är tillbaka i Falun redan imorgon vid tre igen!

15:01 / varm & mysig dag


Vaknade redan vid sju imorse av att Johnnie var uppe och studdsade runt...
Han må vara morgonpigg, men sju på morgonen en dag man är ledig?! förstår inte. Måste vara jetlag eller något.
Idag har vi i alla fall haft en mysig dag än så långe, lång frukost framför Game Of Thrones, strosa runt på stan i jakt på saker han behövde och en studenpresent för min del.
Köpte även detta smarta "armband" som man har iphonen i när man tränar. Kommer underlätta när ja springer! eller ja, råkade bli så att jag blev bjuden på det. Snäll han är♥

gladaste tjejen i världen / äntligen



15:44 / vill döda lite tid


Passande bild känner jag. Om det gick att skjuta bort de närmaste sex-sju timmarna skulle jag bli glad :)

13:01 / nördigt



känner mig lite nördig när jag sitter här med träningskläder, glasögon och vattenflaskan i högsta hugg men jag måste få skryta lite, för idag behövde jag endast stanna och andas två gånger lite snabbt på min runda! Vet inte exakt hur lång den är men skulle tippa på runt 5 km...? No biggie för många men för mig var det fan bra!

11:54 / ut i regnet


Stora svarta moln hänger över Falun denna lediga onsdag som också råkar vara nationaldagen. Tänkte bege mig ut på min "dagliga" runda men känner på mig att snart öppnar sig himmlen och jag kommer bli dyngsur... men men, lite regn har ingen dött av.

21:54 /


Är ingen människa som brukar gå runt och vara sur och olycklig. Tycker själv att jag är en ganska glad prick. Men de två senaste veckorna har verkligen varit jobbiga, fyfan... Ikväll blev det med lägenheten löst och nu ska jag bara ragga boende till hösten här i Falun. Och så kommer Johnnie hem imorgon, hans frånvaro är nog den största delen till att jag varit deppig.

nu orkar jag inte mer


satans jävla pollen, mina ögon bara kliar och kliar, näsan rinner och halsen kliar. Helt svart runt ena ögat är jag också för att jag kliat så mycket! Nästa år(för det här är förhoppningsvis snart över) så måste jag sköta detta bättre med medicineringen, varit lite klantig och inte ätit varje dag som man ska för att det ska hjälpa tydligen...
jaja, kunde springa som vanligt idag i alla fall, där av tummen upp på ena bilden, skönt!

mys på balkongen


Jocke ser stekig ut och jag ville nog ha något sagt. Ful bild haha...


Håller tummarna för att det inte hinner börja åska och regna fören jag kommer hem från min springtur igen, hopps hoppas!

värd lite serie-tittande nu


Pluggat körkortsteori i snart två timmar och känner att jag är värd lite serie-tittande nu. Vill helst bara spola förbi morgondagen, fort fort fort så det blir onsdagkväll snart♥

förresten har jag glömt att visa er vad jag fick när jag fyllde år kom jag på! kanske inte så intressant.. men en present var i alla fall den fina vita fossil-klockan som sitter på min arm , fick av pappa. älskar den!

17:28 / järnspikar...


Idag gick det inge bra att springa. Kan ju varit för att jag bara ätit konstigt hela dagen, lite ris till lunch, chips, kaffe & ja.. låter ju sådär. Inte undra på att jag kände mig slö.
hatar när springrundan känns värdelös

do you wanna' know a secret?


Bokade min uppkörning och teoriprov idag. Hade hoppats på att få en tidigare tid än vad jag fick men det får gå. Lyckades ju tyvärr inte med mitt mål att ha det innan sommarlovet men nu får väl målet vara att ha det innan sommaren är slut istället haha... well well, ni kommer inte få veta vilken dag det är. Ni får veta när jag klarat det!

tre från i fredags


Förfesten är alltid roligast

Blev en tidig kväll igår ändå, somnade redan vid ett nån gång och mår prima idag! På väg hem till Sälen för första gången på fyra-fem veckor, känns bra att komma hem lite.


skulle ju bara vila i 20 minuter



...men råkad somna och vaknade nu knappt två timmar senare. whata fuck? Och nu mår jag även lite illa, troligtvis för att jag är så hungrig. Ska slänga i mig något som vårt tomma studentkylskåp vill erbjuda.

två tillskott i garderoben




Älskar båda plaggen, kärlek vid första ögonkastet ;)
Dock vet jag inte om jag ska ta en storlek mindre på kavajen... brukar vilja ha lite oversize på kavajer, men den här kanske var lite för stor. Har ju några dagar på mig att fundera!