JUST ONE

Blev bara ett inlägg idag, oh my goood! hehe, lite tråkigt men så är de :)
Det blev inte många timmars sömna igårnatt så jag tänkte jag skulle försöka ta igen dom inatt om det går, så det visar sig imorgon om jag ser ut som en zoombie ytterliggare en dag. Behöver ju mina 8 timmars skönhetssömn ;)


Jag tänkte faktiskt byta till denhär headern idag men sedan
ångrade jag mig och byte tillbaks till min gammla för denhär
kändes lite enformig... fast den kanske är snyggare än den
jag har nu? äh skitsamma.
GODNATT

1950

yeyyy blev nyss klar med vg/mvg -uppgiften i so, den sista på hela grundskolan :D Fast egentligen blir det nog bara svårare på gymnasiet, eller vad vet jag? sjutk skönt i allafall !
Nu har jag bara dom där dryga läsloggarna från 1800-talet kvar.. men dom ska jag inte göra nu. Min hjärna vill inte ha hjärngympa ikväll.

Istället slänge jag upp en bild på mig och jen i ett gannska suddigt tillstånd? skämt å sido.

GODNATT

create avatar
jag har läst alla twilight-böckerna förutom ettan, hehe
jag är pretty smart.
Så nu ska jag krypa till sängs med Edward, CIAO

rosamoln.

1937

dom flesta bloggarna jag läst idag säger att dom INTE tycker om Lena som vann ESC, men jag tycker faktiskt att hennes låt är ganska skön. Hennes röst är sjukt speciell och det gillar jag :)

SUCKER FOR..

..svenne artister. den är inte det minst bra eeeegeeentligen, men det är en svensk artistkille som sjunger på svenska en låt som man får på hjärnan, hur mycket "linn"?

MOR'S DAG

Jag och Tilda tänkte att vi skulle vara lite duktiga imorse och vi planerade igårkväll att gå upp innan mammsen och göra frukost till henne. Det är ju mor's dag och allt. Men nejnej, jag hade tydligen inte vaknat när tilda skulle väcka mig så hon sket i det och gorde frukost själv istället, hehe.

Mamma fick också en present av oss barn, någon bok som hon velat ha länge. Alfahannen eller något, shit the same.



Jag och Malin vill surfa idag men man måste vara minst fyra stycken.. vafan liksom, aja. Måste ut och ragga några som är surfing-sugna,
CIAO


GODNATT


hehe läskig bild, det ser bara ut som jag har två fingrar. Men jag har alla fingrar hemma, lovar.
Jag har inte känt av pollenallergin nånting i vår och jag hoppades på att slippa den! Trodde jag ja.. Nu när jag ska gå och lägga mig och har haft öppet fönster ett tag känner jag bara hur det rinner i näsan och i ögonen, eller det kliar met i ögonen om ni ville veta (därav fingrarna för ögonen).
GODNATT

FORREST GUMP

haha, hur skön? jag tror jag är lite käääär...
(jag måste vara den enda som ser den för första gången NU)

1846

sååå, nu är jag äntligen hemma! Har varit i Mora hela dagen. Jag ville så gärna ha ett par riktiga högtalare till min nya lilla data och jag vågade inte låta mamma köpa några åt mig så även fast jag fortfarande kände mig lite hängig imorse så hoppade jag in i bilen till Mora.
Men det blev inte bara ett par högtalare utan även en sjukt snygg jeansjacka, ett sjukt snyggt linne och ett vanligt linne. Tillslut fick jag ändå ta en alvedon för att klara av en timme till i bilen påväg hem. Men det gick bra.

Så nu har jag monterat in och grejjat met högtalarna och dom funkar prima ballerina! Nöjd. Och värsta bra att basen var inbyggd i själva högtalarna så jag slapp en stor klumpig sak brevid. Kan låta som att dom är lite B då men det är dom verkligen inte!
by the way så betalde JAG dom, och dom gick på runt tusenlappen.

2058

kirrade din header lite snabbt Haugen, så om du inte sett den får du kolla nu och säga vad du tycker hörru :)!
http://robinhaugens.blogg.se


VISSA SÄGER ATT...

..det är en myt att tee inte är bra för halsen när den gör ont, och att det inte hjälper.
hehe, visst. Min hals blir tuuuusen gånger bättre efter två koppar jordgubbs tee.


1258 SJUK

Ni vet den känslan när man har feber och huvudvärk så det gör helt ont i hela kroppen. Så fort någon tar på en så gör det ont och alla hår på hela kroppen reser sig upp. Man kan nästan inte ens ligga under täcket för att det gör ont att ha täcket på sig. Precis den känslan hade jag igårkväll, och den sitter kvar än men nu går jag på så många alvedon så min kropp känner ingenting, haha. Skämt å sido...


Så medans jag ligger här, sjuk och förjävlig får Grey's Anatomy hålla mig sällskap.

BEVER FEVER FEBER

Kände mig lite krasslig i skolan idag, frös och hade mig. Så jag åkte hem runt ett och sov tills fyra innan jag hoppade in i duschen och fixade mig, för ikväll har jag, Filippa, Linda och mamma varit och ätit middag på experium och sedan kollade vi på SEX AND THE CITY 2. Jag måste säga att ettan är bättre, så äre alltid med filmer. Men denhär var nääästan minst lika bra. Man fick sig många härliga skratt i allafall.

Men nu känner jag mig sjuk. Alltså, riktigt sjuk. Känns som om jag har 50 graders feber och fryser samtidigt. Hoppas på att denna frossa går över tills imorn..
CIAO

by the way.. Karin, jag gillar denna bilden och jag vet att du inte gör ;)


*LÄNKLÄNK*

guuuud så snäll jag är!
http://robinhaugens.blogg.se

Nu ska du se att du får mer än 2 besökare :)



Efter förra inlägget däckade jag i soffan och vaknade av att jag hörde mopeder utanför. Yrvaken som jag var traskade jag upp till dörren och som jag trodde, där står moppekillarna och ska lämna tillbaks kvasten som dom lånade. Måste varit en rolig syn, jag var som i en dimma, haha.
Så nu ska jag faktiskt snart fortsätta sova. Varför är jag så himmla trött tro..?
puss på rooompan (de va längesen!)


LAT

haha jag är i en otrolig brist på roliga bilder att visa er. Hade ju dom bilderna sen helgen men dom har ni redan sett, och vissa är för fula för att visas och jaa you name it.

Men jag ska ta tjuren vid hornen och fixa några trevliga bilder åt er :)


Så länge kan jag visa er mina golf-skills! Eller ja, bilden är tagen för typ.. två år sen kanske.
Förresten så undrar jag också vart dom där byxorna kan ha tagit vägen, hmm. Fast det är nog ingen ideé att jag grubblar över det nå mer, jag får nog ändå inte på mig dom längre, haha!
CIAO


1434

Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu sitter jag och kollar på Extreme Home Makeover, och så kom jag på en sak.
Det här programmet är ju amerikanskt och självklart så ska allt vara sjuuukt extremt där borta. Om man tänker såhär, deras Extreme Home Makeover är ju ett inrednings/bygg-program där dom hjälper människor som inte kan göra det själva. Typ som vårat Bygglov, Äntligen hemma, Roomservice och allt vad det heter. Skillnaden är att här i Sverige gör dom om ETT rum, i usa river dom ner huset till grunden och bygger om ett väääärsting hus!
Det är skillnaden mellan usa och Sverige, typ ;)
(inte för att jag varit där men ändå..)

Extreme Home Makeover
create avatar


Äntligen hemma, Bygglov, Roomservice
create avatar

1922

haha jag vet inte vad jag ska säga om folket här alltså. Alla har säkert hört om det här om vi ska ha skolavslutning i kyrkan eller på olnispagården i Sälensskola (F-6). Jag går inte ens på den skolan eftersom jag är äldre men jag måste bara säga en sak..
Är "byborna" här så desperata efter att ha skolavslutningen i kyrkan att dom är beredda att skita helt i skolavslutningen och till och med hyra kyrkan själva och ha en egen skolavslutning istället. vafan liksom? Vad har egentligen skolavslutningen med kyrkan att göra? visst, det är en fin tradition men den har ju absolut INGENTING med gud och kyrkan att göra, eller är jag helt ute och cyklar? Lucia och andra saker man har i kyrkan med skolan har ju ändå med kyrkan och jesus att göra.

Om det nu är så att det är många som känner sig obekväma och inte vill vistas i kyrkan av olika anledningar (för nu för tiden är det faktiskt helt okey att inte tillhöra kyrkan, jag är varken döpt eller konfimerad till exempel), så är det minst lika fint att ha det på vårna byggdegård här i Sälen. Det skulle faktikst vara jättefint att ha den där, ute och allt.

Men nu ska jag sluta att snacka om något som jag egentligen inte bryr mig ett SKIT om. Ha den vart som helst. Men jag tycker bara att det är så kul att vissa folk här verkligen lever kvar i forntiden.
By the way.. allt detta sades på nyheterna nyss, herre guuud.

(ännu en av mina filosoferingar)


SUMMERFEEEEELINGS

not. det är inte kalas väder för fem öre så jag började kolla runt lite på sommarbilder och helt plötsligt så skådade jag dom här bilderna:

..undra vad detta är för ställe ;)

1000 METER

guuuud så duktiga vi var idag då! Simmande 1000 meter, dvs 1 km, stolt hehe ;) men ska jag vara absolut jätteseriös så var det inte så drygt som jag trodde det skulle vara. Vi måste sett ut som en skock sälar när vi simmade omrking i den "lilla" simbassängen på experium.
Jag, Malin och Jocke tänkte surfa också när vi ändå  var där men det sket sig så jag och Malin gör nog det på fredag, huuur kul är det inte att surfa? Väldigt kul :D

Men självklart så belönade jag och Isabelle oss med varsin kladdkaka efteråt, varför inte liksom?

create avatar
Tummen ner för att mr. Pollen är här och tummen
upp för att det bara är tre helger kvar till
skolavslutningen, eller på den tredje helgen är det
skolavslutning!
CIAO

2317

gooosh hela tre inlägg idag! Det är ganska många, hehe. Men så steg besökarna också.. Trevligt :)
Men nu säger en trött linn godnatt och önskar alla söta drömmar.


Jag har tänkt på en sak. Om jag skulle tatuera mig skulle de vara typ en sånhär, fast lite större då :) By the way liksom, hehe.
CIAO

RYSNINGAR


Filippa visa mig den här förra veckan.. gaaaah får rysningar.

IPHONE

Jag är nästan 100% säker på att inom något år kommer jorden vara invaderad av iphone, med det menar jag att varenda jävel kommer ha en iphon/ipad. Länge leve HTC (a)


HAHA

create avatar
jag har hittat något nytt. Fast det är nog inte så nytt, jag är nog den enda som adrig gjort rörliga bider! Eller ja, när dom byter bilder av sig själv vill säga.

Jag hade hoppats på att det skulle vara lika fint väder när jag kom hem som när jag stack till skolan imorse men nej så var det naturligtvis inte. Så nu ska jag gå och se vad kylskåpet har att erbjuda.
CIAO


MALUNG/FALUN

hade inte med mig kameran till varken malung eller falun så det fick bli mobilbilder, orkade inte redigera dom heller.. so here we goo!

MALUNG






FALUN




Som ni ser var jag ganska dålig på att ta bilder då vi verkligen var ute på kvällarna, som vanligt, men en del roliga bilder fick ni nu och det kära GB parrasollet på sista bilden var ett väldigt bra paraply påväg hem i regnet med sara och jen, haha Kääärlek.

Nu kallar sängen och jag är helt slut!
CIAO

AT SARA'S PLACE

Då var man i Falun nu då. Kvällen igår var helt okey och mycket skratt, fast som sagt så blev tidig hemgång. Så efter några mackor ett x antal glas vatten kröp jag till sängs för att få några timmars sömn innan bussen till Falun gick åtta imorse.

Men nu är jag då som sagt i Falun, eller hos Sara om det ska vara exakt. Sara hoppade nyss in i duschen och jag ligger i hennes säng och vi ska snart börja fixa till oss lite innan vi tar bussen in till Jen där vi ska grilla ikväll. Trevligt trevligt! Eller mysigt om inte annat för vädret är gaaaannska så nice ;) Hoppas bara att det håller i sig.
Efter grillningen blir det Seaside och kommer nog stöta ihop med några kända ansikten som jag inte sett på länge, kul!


haha lagom slitna, lagom trötta och lagom ofixade börjar vi nu inta
spegeln för att bli någorlunda snygga!
CIAO


DEN BERÖMDA MARKNADEN

varje vår och varje höst. Here we go again!
Men blir dock en ganska tidig kväll ikväll...




för ovanlighetens skull kör jag jeansjackan ikväll. Eller.. jag ska vara ärlig, det är Tilda's, mahaha.

Ha en supersweet kväll.

2202

Jag kom att tänka på en sak alldeles nyss, eller.. egentligen var det inte jag utan det var Jon som sa de. Man säger ju jämt "gubbar" till smilies på msn, och på alla ställen man gör dom. Men tänk om dom faktiskt är tjejer? Då kan man ju inte kalla dom gubbar, eller? För den som skapade dom "gubbarna" på msn kanske tänkte att "hmm, den här får vara en söt liten flicka och denna får vara en sur liten gubbe." Men så går vi runt och säger gubbar till dom.

Till exempel, den här Änglafiguren (a) ser ju definitivt ut som en lite flicka, fast om alla smiliesar är gubbar så borde den vara bög tycker jag. Eller den här stora smiliegubben :D, den ser typ ut som en glad tonårspojke.
Och denna eviga flörtguben ;), den ser ju också ut som en grabb i tonnåren som flörtar lite sådära... Den vanliga gubben :) ser OCKSÅ ut som en kille, en liten blyg/sur en. Fast... den ser också ganska bögig ut om den ska vara en gubbe. Så egentligen är det ju bara änglagubbe som ser ut som en tjej, lite mobbning att hon ska vara den enda tycker jag.. Om hon inte är en bög då. Äh vafan nu får jag ge mig, snackar väldigt mycket onödigt skitsnack nu.
GODNATT.




PEPP

haha först tänkte jag "men vafan, jag skiter i allt i helgen. Sitter bara hemma med mitt täcke." Men sen så bestämde vi att det blir skåne. Sen så bestämde jag nää.. det blir Falun och seasidefesivalen på lördag i alla fall. Och nu, hahaha, Nu Blir de marknad på fredag (imorn) och Falun på lördag ;)
Sjukt pepp på helg.




NO PICTURES

Hola sweetnäsor, kom hem för cirkus en timme sedan och har haft en mysig kväll hemma hos familjen Bohlin.
Åt mycket god mat och så vidare. Och nu är jag extreeeeemt trött. haha somnade med tekoppen i handen och vaknade av att det blev väldigt varmt i knät (spillt ut tee´t, gr8)

Tråkigt nog så är det dåligt med bilder just nu för jag använder bara min nya data och jag har inga bilder på den, än. Men efter helgen måste jag fan slänga upp några roliga bilder, för nu har det kirrat sig. Jag sticker till Falun i helgen, eller på lördag iaf. På fredag tänkte jag åka till Malung men det gör jag inte utan jag stannar hemma eftersom bussen till Falun går så himmla tidigt :)


sov-outfit! nejå, sover inte i en skjorta, sover i pappas oversize-tröjjor
som jag tattar lite då och då.
CIAO

2306

inge bra bloggande varken idag eller igår... Så nu slänger jag upp et litet inlägg innan jag lägger mig i sängen för att invänta john blund som ska ge mig min skönhetssömn. Eller ja, vad han nu gör, somnar gör jag iaf :D haha nu blev det konstigt? Anywaay... Det händer jätemycket i helgen överallt och jag vet inte vad jag ska göra än, sjuuukt. Det är marknadshelg, då SKA man vara i malung. Men antingen blir det Falun eller Skåne för min del. Vi får se vad som händer :)


ha inte ångrat en sekund att jag färgade håret brunt faktiskt!
Eller jo.. kanske en sekund eller två men annars trivs jag som
fisken i vattnet att vara brunett.

1956

Nu känns det verkligen att det börjar bli varmare och varmare, det gillar jag :D
Bara den där jääävla pollenallergin som bryter ut snart i ögon och näsa...



Duschen kallar, sedan soffan och teee. Hela jag är typ en enda teepåse. skämt å sido
CIAO

DATAAAAA

mahaha nu har jag äntligen kommit igång med min nya data! Den är lite.. speciell om man säger så men jag älskar den :D



0000


BUSFRÖ

Jag har varit ensam för mycket... det vill säga kvällen mellan fredag och lördag. När jag är ensam hemma och inte har något att göra blir jag dum. Jag äter upp mammas chokladbollar som jag inte fick, jag öppnar mina presenter och kollar vad det är, sedan lägger jag tillbaks dom, ojojoj. Vågar inte säga allt det andra jag gjort som är olydigt. Nu ska jag ställa mig i skammvrån.

vill tillägga att jag åt nyss upp en djupfryst chokladboll. Kallt åt tänderna.


1137


Det har typ blivit en tradition att äta vindruvor hos pappsen på söndagar när jag är här, haha. Han har alltid en "burk" eller vad säger man? Med vindruvor som jag alltid äter upp. Jag kommer snart se ut som en liten vindruva om jag fortsätter såhär ;)


1631


Tänker inte vara ensam hemma ikväll igen inte, nej. Drar hem
till Isabelle lite senare och sen tror jag att jag sover hos pappsen.
CIAO

1212

Trotts min extrema mörkrädsla så somnade jag så skönt i min säng igårkväll.Om vi bortser från att jag var tvungen att gå upp och kräkas klockan tre inatt. Tror jag åt för många bullar, haha.

Tråkigt väder idag också, bara regn regn regn. Inte konstigt man blir deprimerad?

Satt och tänkte igenom framtiden lite igår och jag kom fram till att...
nästa helg är det marknad.
måste börja ta tag i lägenhetsletandet på riktigt!
jag fyller år på måndag. don't forget
Isabelle fyller på lördag.
4 veckor tills vi slutar.
6 veckor tills jag & karin drar till Öland.
...och så vidare


Vill ha nästa helg nu så jag får träffa sara&jen, men såklaaaart så
ska dom sticka till Falun på lördag, är jag förvånad? Nej ;)
Nästa år.. hoho.

1902


crap. Brände fast makaronerna på spisen, brände vid bullen i mikron,
sodastream'en har ingen kolsyra kvar. Den här kvällen med mig själv
börjar bra i allafall. Det är bra.

1232


Nu har alla lämnat mig helt ensam i mitt stoooooooora hus. Eller, så stort är det verkligen inte. Men det känns som om det är 1000 kvadrat meter när man är ensam hemma. Man har liksom ingen koll på vad som händer överallt.
Och ikväll är jag ensam hemma, då menar jag HELT ensam hemma. Jag och katten. Men hon är inte till större hjälp om man är mörkrädd. Eller jo, kanske lite. Tröstnde att det finns en till levande varelse i huset.

Men om jag känner att det blir alldeles för ensamt får jag väl åka upp till pappsen. Men kan nog vara skönt med en kväll ensam också. Kommer att ha tappat talförmågan, haha!


Och för er som undrar så är det HÄR min mamma och syskonen är
över långhelgen. Det är min mormor och morfars sommarställe. Men
jag snackade med mamma nyss i telefon och det spöregnade där
precis som här.. Är nog ingen höjdare att vara där då. Men på
sommaren är det ganska härligt där. Ett hus mitt ute i skogen utan
strömm. Fast mer än en vecka klarar jag inte. haha.

POLLENALLERGIKER

inte kul. Träden har inte ens börjat knoppa och redan känner jag av de! Eller inte på att jag är snuvig eller på att mina ögon svullnar, neej. Utan jag var nyss ute utan byxor och hämtade posten i spöregnet. Och regnet innehåller ju pollen.. Så när jag kom in var mina ben helt jävla röda och svullna :'(  Så nu sitter jag med två ispåsar på benen och väntar på att det ska sluta klia. Inte sexigt...  Tur att det försvinner inom ett timme iaf. Ser helt sjukt ut!

Undra vart jag har dom glasögonen..? Kanske ska börja leta
fram dom så jag är beredd när pollenattacken bryter ut :)


OKEY...

jag ångrade mig. hehe, gjorde en ny.


1401

haha nu har jag kämpat livet ur mig för att försöka klura ut HUR man sätter in en ny header. Och till slut gick det!
Ville egentligen ha en annan bild men det gick åt pipsvängen med det så fick ta denna. Bättre än min förra iaf för den var jag äckligt trött på ;)





Karin åkte precis efter en skrattfull kväll och morgon, haha.
Vi kollade på 2012 och jag blev liiite besviken bara, fattade inte så mycket av den. Det var ju bara i slutet som den liksom verkligen var BRA om man säger så.
Och igårkväll fick jag ett enormt sug efter proviva så imorse fick cykeln sig en tur i regnet för att köpa en proviva till frukost. Vad gör man inte säg, haha .
 

Ikväll kommer Isabelle & co. till mah place. Blir kung! Hoppas Karin hänger på också om hon inte ska på konfirmationsgrej på fredagmorgon, stackarn ;)





1556

"It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven"



1412

... och min Ensam Hemma helg har börjat! Har föreställt mig hur den ska bli som dom där Ensam Hemma -filmerna, hihi. Fast jag är rädd att Sälen är lite för dött för det såhär års ;)

Så nu är det bara jag och min farliga katt hemma... creepy. Hon tog nyligen sin första mus eller råtta eller vad man nu säger. Hon kan ju glömma att hon får ligga i min säng igen, fyfan.




1706

Nu är det bara fyra veckor kvar i skolan
och bara en "hel" vecka. Det vill säga
en vecka utan cykeldag, springa, teater,
nians dag och så vidare... *smiiiiiile*





När jag satt och kollade igenom en av mina tidningar i brist på annat att göra så såg jag det här... hehe


Lite kul att jag har testat det där (a)
Fast det var i och för sig inte en penna jag stoppade in i eluttaget utan två stickpinnar av järn. Leder det ström tro? haha det måste det gjort för jag började skaka i hela kroppen och fick lägga mig i en soffa.
Så går det om man är för nyfiken ibland ;)


EFTER REGN KOMMER SOLSKEN


låg här exakt heeela lördagen. Nästan. Fram till fyra iaf (a)
Ganska så nice att vi bara går tills på onsdag den här veckan och får ledigt torsdag-söndag. Men så är de kanske i hela Sverige. Då var det inte lika coolt längre. Men gud så skönt.

Alledles strax, eller ja, om en timme rättare sagt så ska jag börja trampa på min damcykel in till Sälenhallen och träna med Isabelle och Elsa på vår dans till skolavslutningen.
Det är ganska mycket prata om det nu btw, skolavslutningen. Och efter vad jag har hört så kommer vår vagn i Sälen bli gaaaaanska så snygg ;)





22.22

*puss puss puss*

Tittat på I Taket Lyser Stjärnorna fram tills nu och man blir ju inte lite deppig av den filmen?
Den får mig att påminnas om att man aldrig ska skiljas ovänner. Eller som jag säger, man ska aldrig somna ovänner, hehe.


nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen med Veckor Revyn, hihi.
CIAO

GUD SÅ JAG FAR...

Nu är jag hos pappa igen. haha kan jag inte bara hålla mig på ett ställe. Men nej. det går ju tyvärr inte när man ska vara hos både mamma och pappa lika mycket. Fast... Jag är nästan bara hos mamma. Kanske därför jag just för tillfället känner att jag måste vara på båda ställena.
Det kommer bli skönare nästa år då jag flyttar till Falun. Då kan jag ju bara åka varannan helg till mamma och varannan helg till pappa (y) haha smart.


PROVIVA

När jag nu har upptäckt att alvedon inte är så bra att missbruka så har jag skaffat mig en ny drog. Proviva. Haha, dom är verkligen jättegoda :D Kan ju dricka flera glas i rad utan att bli "mätt".



Kom förresten nyss hem från experium efter en timmes surfing! Isabelle och Karin bangade så jag surfade med bror min och Jocke. Det är helt sjukt hur kul det är nu när jag lärt mig svänga också :D
Första "åket" idag så kändes det skitsvårt, tappad helt kontrollen och ramlade framlänges med ansiktet rätt i mattan och jag kände bara hur det typ knakade till i käken. "HELVET!" var det enda jag hann tänka innan jag slungades in i väggen.
Surfläraren sprang upp och frågade "vafaaan, bört du nacken eller?!"
hehe jag fick inte ens ont i nacken men min käke :( jag är helt jävla öm. Inte kul...
Vilken syn det måste varit, nästan värre änn den vurpan jag har på film längre bak i bloggen.


Så ser det ut där man surfar. Jag tror att det är den enda inomuhssurfingen som man kan åka två på i Sverige om jag inte misstar mig :)




1153

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt imorse, redan vid halv nio. Och vid nio följde jag med pappa ut och gick igen, i backar och skit. Mina ben värker, haha. Och så har jag bokat surfing åt mig och karin, isabelle ville inte feeegis, Hon skulle bara kolla på ;)

Nu är det ju så att det är väääldigt fint väder här i Sälen idag också och jag känner att jag måste ut och hitta på något innan jag får ångest över att jag sitter här. Kanske köpa glass eller något liknande?


btw, titta! Min svarta tröjja med u-ringning i ryggen är tillbaka!! :D

VAD GÖR JAG INNE?

Det är superduper fint väder ute ju! Men jag och pappsen var faktiskt ute och gick nyss, vi gick i typ en timme på alla små vägar här på fjället. Bland nybyggda hus och gammla områden som pappa var på när han var ung. Faktiskt väldigt mysigt. Är nästan inte en själ här nu, haha. Bara runt experium för det var nån SLAO-mässa eller vafan det hette. 500 gubbar som har mässa.. kul (y)



Vet inte vad som händer ikväll. Var jättelängesen jag träffade pappsen så jag ska nog bara vara hemma med han, fille och tilda. Vi funderade på att sticka ut och äta nånstans men jag tror att tilda är lite sjuk fortfarande och fille ha däckat i soffan så den idén är nog utesluten, hmm.

Imorgon ska jag fan boka en tid åt mig och karin, och försöööka åt isabelle, på surfingen! Så jävla sugen på de, haha :D

Det blir en chillmooe kväll. CIAO

SURFA


ganska nöjd med denna bilden..

Jag är extremt sugen på att surfa på experium nu... dooonnoo whhyyy.
Ska försöka få med Karin dit på lördag och Isabelle om hon kan slita sig från sin kärlek, suck ;)

Annars vet jag inte vad som händer för mig i helgen. Är ju pappahelg så får se... Grymt sugen på en kväll med älsklingarna och frödinge kladdkaka, mohaha!

och så är jag sugen på nästa helg då jag är ensam hemma från onsdag-söndag. Gud vad sugen jag blev på allt, haha.

VIDEO



Det här är bara två av alla dom störtsköna filmerna eller ljudinspelningarna jag har på mina vänner. haha det är helt sjukt hur mycket dom kan få mig att skratta. Här är två av mina favoriter, hör ni vem det är? hahahaha.

1824

Börjar skriva på detta inlägg 18.24, så ska vi se hur lång tid det tar innan jag är klar :)
Let's go...

När jag verkligen inte har något att göra så brukar jag ta fram kameran och fota aaaaallt jag ser, typ.
Den här gången attackerade jag mitt rum. Och såhär blev det...


Jag har för övrigt märkt att många, eller många och många men några stycken, har frågat mig om det verkligen är jag som tar alla bilder här. Och JA, det är det. Ser dom så bra ut`? hihi tack i så fall!
Ska nog börja skriva mitt namn på alla bilder så inga små tattar-ungar snor dom, mohaha.



Förut följde jag cirka 20 bloggar om dagen. Helt sjukt ju, haha.
Men jag har tröttnat på typ alla och följer bara några nu för tiden. Och dom är:
http://isabellestromberg.blogg.se/
http://lisaplace.devote.se/
http://kenzas.se/
http://rightnow.devote.se/
http://nyheter24.se/modette/melissaovergaard

Btw, att äta fyra av mamma's special-pannkakor är icke bra. *spykänsla*
18.34 och jag är klar!

CYKELN ÄR MIN BÄSTA VÄN

Byn - hem - byn - hem- isabelle - hem
haha så har mina turer på cykeln sett ut dom senaste två timmarna sen jag kom hem från skolan. Och jag har även hunnit med en glass också, en ny glass som hette nånting med Bröllops-glassen, mummms.

haha och förresten, fick en väldigt gullig kommentar av Elsa, tack gumman. Nu vet jag preciiiiis vad jag ska leta efter ;)
Elsa, aaa hahah ! :D om DATA:
en rosa - för att det är så jävla ballt.
en med bra webcam - så kan du ha camsex när du vill
en med mic - så kan du ha cybersex när du vill
en lätthanterlig - så att du överhuvudtaget kan använda den ;) vsg för tipsen sötnos :D <3



bilden är tagen för EXAKT ett år sedan. Storasyster & Lillasyster.

1931


38 dagar kvar. Sooommmmar.

Kom hem för exakt 20 minuter sen faktiskt. Tog en tripp till Mora med bror min och pappsen för att köpa lite smått och gott. Och förresten så fick pappsen fria händer att köpa en data till mig för jag bara flummar massa sa han, hehe. Men han har bra smak och så.. så det ska nog bli finnemang :) Jag får inte se den förens på min födelsedag, längtar!

Nu väntar duschen sen soffan och en kopp te och sisssst men inte minnnnst sängen. Känner mig redan trött. Gosh.
CIAO



DATA

Nu är det ju så att jag fyller sweet sixteeen den 17 maj. Och jag ska få en data, men grejjen är den att jag inte vet vilken jag vill ha... Eller, jag vet rättare sagt inte vilka som är BRA. Gaaah ångest! För pappsen sa klart och tydligt "rappa på linn, jag ska fixa den i dagarna nu..." vilken ska jag ha?

jag vill ha en gaanska så vanlig men som ändå är snygg och bra. Jag är verkligen kass på det här med datorer... hmm.


1622

Vila i frid mina älskade jeans. Mamma tycker dom är trashhhhy och säger att jag måste slänga dom, men jag vägrar! Så jag klipper av dom till jeansshorts. haha jag kan inte bara släppa taget om dom (a)

Btw, kolla hur jävla många äckliga daggmaskar det låg på vägen när jag och jen var ute och gick, uuuueeeek!

ser ni`?   fyyyyyyfan. Vi fick typ gå slalom mellan dom, haha.


SLÄTTAVÄGEN


Ytterliggare en helg då jag inte varit hemma har
passerat. Och denna helgen har precis som den förra varit bra!
I fredags så åkte jag till Jen i falun och vi fixade oss i hennes lägenhet sen drog vi ut med några av hennes kompisar till några och grillade. Sen vidare ner till... aa vad det nu hette. haha jag måste nog plugga på lite vad allt heter där ;)
Blev en rätt så rolig och händelserik valborg trotts allt. En liten stund var det rent ut sagt kaosiskt eller vad man säger, haha.

"dagen efter" så kände jag och jen verkligen inte för nååååågonting. konstigt ;)
Så vi drog till ICA och köpte lite föda, dvs: pirog, pizza, choklad, chips, kladdkaka och två filmer.
Och så såg även hela våran dag ut. + en tur i spöregnet.

Bild 1: ja... låt den tala för sig själv (a)
Bild 2: jag och jen gjorde en jääättesäng av soffan och sängen, så låg vi där hela dagen. S to the KÖNT


Nu är jag hemma från Slättavägen till Västsidan igen och imorgon är det skola. Så pepp.
CIAO