newyearseve


Hej hörrn! Hade inte tid med bloggen igår, var & kollade på bio och åt sushi med pappa, hans tjej och mina syskon. Men nu är jag hemma hos mamma igen och ska snart möta mina trogna vänner vi ica! fast... Sara fattas, hon är i Falun hon.

vad ska jag göra på nyår?


Nästan varje människa har några planer på nyår, nästan.
Så jag tänkte berätta om mina planer! Träffar nästan aldrig mina sälenvänner längre och när jag väl gör det träffar jag dom bara en och en. Så på lördag/nyår ska hela sälenligan komma hem till mig för tre-rätters och en förhoppningsvis rolig kväll. Skål på de!
ps. + kanske några randoms som alltid då ;)

so fucking tired of you... yes i am


systerdag


Var isbana runt vårat område idag, fyfan vad drygt det var att ta sig til ica! Men efter en den promenaden myste vi ner oss i soffan och kollade på Polarexpressen och Jag Saknar Dig. Nu har mamma kommit hem och ikväll händer inte mycket för jobbet kallar imorn!

jag kan ju!


Nu har jag ungefär såhär mörkt hår igen, muma! Och jag kunde färga det själv, det var nemas problemas ;)
Jag & Tilda gick till ica efter färgningen av hår och köpte chips, så nu ska vi mysa ner oss i soffan.
later

fyndar i mellandagarna



nyårs-toppen! med en gulddragkedja där bak. blir fin fint till mina skinnbyxor & nya smyckena



& lite smink på det också

20556 / hemma igen!


Hemma från Borlänge och shopping-lyckan var på min sida! Ska kolla på en serie på ettan nu men efter det ska visa er vad jag fyndat.
puss

vilken kropp föredrar ni?


såg denna på kära facebook, tyckte den var lite intressant så avslutar kvällen här.
godnatt!

min julklapp från casper, cozy one


Min kära pojkvän känner mig för bra! Jag älskar att mysa och vad kan inte vara bättre än en filt med armar? Rent ut sagt älskar den!

det där med hår


Vet ni vad jag ska prova på på torsdag? Att färga håret själv...*sväljer nervöst* Sara har princip alltid gjort det på mig men på torsdag ska jag ge mig på det själv. Jag menar, hur svårt kan det va?

clearblue eyes


Fick sluta två timmar tidigare idag för det var så lite att göra på slutet. Så nu sitter jag nyduschad i sängen och funderar på vad det blir till mat ikväll. Är ledig imorn men bara för det betyder det inte sovmorgon.. nej för jag ska med 8.25 bussen till Borlänge med Sara för att kika in mellandagsrean & lite annat!

tre roliga / godnatt


Måste bara få dela med mig av turisters roliga kommentarer...
1. Vart förvarar ni snögubben på sommaren? (den stora ovanför Gustav backen)
2. Kan man få våfflor här? (restaurangen heter våffelstugan??)
3. -Jag tar en öl
- vi får inte servera alkohol innan elva
- okej, men då tar jag en jäger!

silence after a busy day



mindre fagra bilder med blixten i ögonen.

Först jobb hela dagen sen surfa en timme med kusinerna. Det tar på krafterna vet ni. Ett under att jag inte somnat än, eftersom jag ska jobba imorn också. Men sedan väntar några dagars ledighet med lite mellandgsrea i Falun :)

hard working women


Kilar upp på fjället & jobbar nurå, undra vilka roliga kommentarer och frågor turisterna har idag ;)

shoot me down but i wont fall


Trevlig kväll på Majkens med god mat i form av kycklinggwook i terriyaki för min del. Ett minus denna dag är att min bonuskusin bröt två ben i armen idag, eller hur man säger. Snowboard är farligt alltså. Imorgon väntar jobb igen och dirket efter en timme på surfbrädan!

man, i feel like a women


förstååår inte hur mina ögronbryn jämt ser ut att vara stora & kolsvarta i datans kamera. visst jag har markanta ögonbryn men detta var att ta i.
Har nyss duschat och sitter nu mera i mina nya mys-shorts och har på mig min underbara nya parfym. Luktar himmelskt. Vanilj alltså. Vid åtta har vi bord på Majkens. Bord för 13 personer var det ja.

min julaftonskväll i svartvitt







Riktigt mysig julafton hade jag som vanligt. God mat och härliga människor. Eftersom vi redan hade öppnat julklapparna dagarna innan räknade jag inte med så mycket igår men så fel man hade. Lite kosing, tvålar, body lotion, navelpiercing, de sista oth-boxarna, sov-shorts, läppglans, nagellack och lita godis! Blir så när man samlas med släkten :) men de sista fyra grejerna fick jag av mina rumskompisar ♥

Årsresumé -november december 2011

Halloween firades med mina vänner i Falun hemma hos en klasskompis


började min praktik som varade enda till jullovet, fyra veckor allså. och kände en enorm press av att vara snygg varje dag haha


såg Kapten Röd med dessa guurls en lördag


hade en rolig kväll i tandådalen, skidtestarhelgen



julstöket drog igång


Fick jullov den 20e, och igår var det jullafton! Har varit ett bra år men ser fram emot ett minst lika bra! Med en vecka kvar av detta året ska jag ägna det åt att jobba jobba jobba och ta't lugnt. Nyår firas hemma hos mig i Sälen med mina fina Sälenvänner ♥ and so on...

god jul mina vänner


Lång julfrukost, glöggdrickande och pepparkaksätande ute i vinterkylan och nu pågår förberedelserna inför julbordet som dukas upp efter Kalle Anka!
god jul på er ♥

dan före dan


Fast klockan är över tolv så egentligen är det julafton idag. Men men, jag ska hinna sova mina miiinst åtta timmars sömn innan det blir riktig julkänsla!
puss & godnatt

saknar honom


busy day


Har varit upptagen idag, därav inget bloggande förstår ni. Jobbat från elva till fem och efter det middag med släkten. Dem har kommit upp nu för att fira jul här i vanlig ordning. Men imorgon jobbar jag inte, fick ledigt på julafton ;)

last xmas


Förra julen fick jag en fin hudlotion av mina fina vän Isabelle i julklapp. Och ikväll var jag och bytte årets julklapp med henne, undra vad det ligger i det i år tro... något mjuk är det allt. Och på onsdag träffar jag Sara så då ska hon få sin. Åh vad jag älskar att ge bort paket!

LITE SMÅTT PANIK SÅDÄR

funkar inte att ladda uppp bilder för mig? någon annan på blogg.se som har det problemet? väldigt irriterande. Kan bara ladda upp bilder jag redan haft.

getting tired of this


Efter att man legat hemma i två dagar och inte gjort nånting blir man ganska rastlös... vilken tur att jag ska jobba imorn då! Men börjar inte fören elva så sovmorgon får jag i alla fall ;)

minijul en onsdag








Såhär såg det ut igår, himla mysigt. På den sista bilden visas det jag fick. Mössa, värmespay, elsas mode/elsas värld-bäckerna, extern hårdisk, rihannas parfym, jättemysig tröja och en vit mysdress. Vi fick de flesta julklapparna igår för när våra kusiner kommer upp har dem med sig en julklapp var, så det ska vi med ha på julafton. Blir ju lite konstigt om vi sitter med flera stycken och dom bara en. En liten förklaring ;)

perfect evening


Haft en jättemysig kväll med julklappar, julmat och efterrätt. Det är så skönt som sagt att ha skilda föräldrar som ändå kan umgås!
Ni ska få se bilder imorn men just nu vill jag bara sova, go'natt

pappas mysiga hus


Strax beger vi oss till pappa, och jag känner mig jättesnygg i det jag har på mig denna minijul!
PUSS

julstök


Har städats och pyntats här hemma i någon timme nu men vi hade tydligen mycket att göra i eftermiddag så resten får vänta tills imorn för Tilda & Filip skulle till frissan och klockan sju ska vi vara hos pappa för att ha en liten för-jul innan mammas släkt kommer upp imorn. Blir så när man har skilda föräldrar :) fast mamma ska också vara med uppe hos pappa, tur att man har föräldrar som är skilda OCH kan umgås.

Årsresumé -september oktober 2011

Lima handel brann ner


granny goes street




fick ett munsår som höll i sig i över en månad!


klippte av en rejäääl bit av håret!


mycket mys i höstmörkret


Karin flyttade in hos oss en vecka


skjöt med ett RIKTIGT gevär för  första gången


hade fest i lägenheten som slutade i KATASTROF


tog en långhelg i Skåne & efter det var det ett välförtjänt höstlov

tröttna mornar



Vaknade halv elva idag också! har ramlat in i någon halv-elva-fas... blir andra bullar på fredag då jag ska jobba. Men i alla fall, ska kika något avsnitt av SATC sen göra mig lite frulle. All alone här hemma, syskonen har inte fått lov än ;)

lång dag!


Hej mina vänner! Idag har jag varit på resande fot hela dagen känns det som... Men dagen började i alla fall bra med att kolla på Isabelle's skolas julkabaré! Hon går ju dans så hennes klass stod för dansnumret och dom var grymma! Nästan så man blev lite stolt faktiskt. bilden är på henne som en lärare på skolan tagit

Nu har jullovet börjat och det känns skönt. Ska jobba, sova, mysa och ha roligt dom här veckorna tänkte jag. Men nu ska jag fortsätta kolla på en film jag börja på igår.
PUSS

Årsresumé -juli augusti 2011

kom hem till ett ganska tråkigt och grått Sälen efter flera veckor nere i Skåne... vilket resulterade i en snygg bränna! (jobbade heeela juli)


lilla Tyson kom till världen!


jag & caasper hade årsdag, dock kunde vi inte vara tillsammans då...


utnyttjade den fina fjällnaturen hemma




fina sommarkvällar med vänner


Casper kom och va en vecka hos mig i Sälen för att jobba lite. Fast helt plötsligt var inte jag så intressant längre då en betydigt sötare krabat hade kommit till familjen



DANSBANDSVECKAN




händelsen som skakade hela världen


jag & Casper gav oss ut på öppet hav ungefär en vecka för att segla med hans familj




alltid lika svårt...


att packa.
Fast nu ska jag vara hemma i cirkus tre veckor och då är det egentligen bara att slänga ner alla kläder man har minus shorts och massa linnen, typ. Men jag gör nog ett litet break från Sälen och sticker hit över en dag/natt och kikar in mellandagsrean efter jul!

fyra låtar jag aldrig tröttnar på

meatloaf - i would do anything for love


carmina burana - o fortuna



tomas ledin - en del av mitt hjärta

fm static - tonight


Årsresumé -maj juni 2011

Vår té-samling började växa till sig!


våren kom!



jag & Isabelle fyllde 17 och vi hade en brakfest!




hade en underbart härlig vecka på Kreta




falukalaset!



tog vårt pick & pack och bosatte oss nere i Ängelholm i två veckor i början av sommarovet



besökte Göteborg och Liseberg



en vecka i Halmstad med Casper och familjen



hem & julpynta


Vill hem och ställa fram alla tomtar, baka julgodis och ha julkänsla till max.
Fast det kanske dom redan har fixat där hemma? Aja, det visar sig när jag kommer hem på tisdag! På onsdag är det julfirande hos pappa, ser fram emot de!

morning sunshine's


Vaknade halv elva idag också, ganska skönt faktiskt. Och precis då började det alpint på tven, så har suttit framför det i två timmar med Sara och ätit frukost. Ganska kul att kolla på fast än jag inte gillar att åka själv.
Att göra idag då, duscha och bädda rent i sängen är två måsten innan jag sätter mig på bussen till Casper.

fredagkväll / lördagkväll


Båda kvällarna denna helg har sett ut såhär. Mitt nya beroende i godisväg: kinderchoklad! fast ingenting kan ju erstätta lakrits. Så är det bara.
Imorgon åker jag till Casper, fast inte fören på kvällen. Han har varit uppe i Funäsdalen och tävlat och IMORN är det sista gången vi ses innan jullovet, saaad. På lov ska man ju umgås med dem man tycker om... och jobba då.

fräsh man va...


kreta i maj
Ändrade planer ikväll, blir ensam hemma. En lördagskväll. Jippie. Inte ett fan av att vara själv direkt :) Men ska göra det bästa av situationen och ska ta mig till Ica och rusta upp matförrådet.
PUSS

Årsresumé -mars april 2011

Tillbringade mycket tid med Casper, och en dag i en solig skidbacke



släktingar kom på besök som alltid under vintern


kom på hur min andra tatuering ska se ut! och det är fortfarande den jag slipar på


vår älskade Balto hamnade i himmelen


studentlivet fortsatte...


fick denna bild skickade till mig & blev lite stolt över att ha en pappa som fick "ta hand om" kungligheterna när dom besökte sälen


jag & Casper hade en svacka eller hur man uttalar det och Sara blev min personliga psykolog, typ
(tack gode gud för att det blev bättre igen ♥)


Casper fyllde år och fick en onepiece av mig


tillbringade påsklovet uppe hos Casper i Sundsvall


firdae valborg i Falun med vänner

en lördag i falun


Vaknade inte fören runt halv elva idag vilket är väldigt sent för att vara mig, och har en lördag i Falun framför mig nu. Börjar med att ge mig ut på en pw i slasket. Får se vad som händer sen!

stjärnorna finns här


Medan ganska många av Faluns ungdomar under 18 skakar loss i Rättvik ikväll(däribland våra roomie isabelle) så ska jag & Sara göra baconsallad med keso till middag och doppa morötter i dilldipp framför program och filmer ikväll. Och imorgon ska Sara ut så då är det Isabelle och jag som myser här hemma. Sen på söndag bär det av till Casper. Lyckades klämma in en gång till vi hinner träffas innan lovet(för på lovet blir det inte att vi träffas det minsta.....). Vilken cozy helg!

Årsresumé -januari februari 2011

Tänkte resumera ihop det gångna året och det börjar ju med nyår, och det firade jag uppe i norr med Casper och hans familj.


mysiga helger hos pappa...



hade låååångt hår och inte alls snygg färg på det enligt mig. passar bättre i de mörka jag har nu tycker jag


började använda "klack"-skor i skolan, från att knappt ägt ett par


jag & sara målade om våra köksmöbler


njöt av fina dagar hemma i Sälen


skaffade glasögon & äntligen väck med huvudvärken!!!


firade sara som fyllde 18 år!


jobbade en hel del hos mamma

helg i falun


Pappa kom hit när jag vaknade för att säga hej eftersom han passerade förbi Falun imorse. Han hade med sig tekakor, lussebullar, fil & flinogr. Sånt som gör studenter som bor själva väldigt glada ;) Nu har jag i alla fall fixat klart mig och ska äta frukost framför julkalendern. Missade den imorse så får se på svt play.
PUSS
förresten så tillbringas helgen i falun den här gången

studdynight



Var längesen jag kände att jag hade mycket att göra i skolan, men ikväll känner jag nog lite av den känslan. En uppsats om människans världsbild och läsa på om demokratin i min hemkommun ska jag göra tills imorn. Blir en plugg kväll från och med nu.
ciao
p.s. fick låna en megamysig pippitröja av Sara idag, en sån ska jag införskaffa!

julkänsla i staden...?


Påväg hem från luciatåg och donken-ätande så var det fint upplyst i stan. Men jag vet inte, känns inte så jul & mysigt när det regnar och knappt är nån snö? Pappa ringde i alla fall igår och sa att det snöade mycket hemma i Sälen och det är bra!

julkänsla i staden...?


Påväg hem från luciatåg och donken-ätande så var det fint upplyst i stan. Men jag vet inte, känns inte så jul & mysigt när det regnar och knappt är nån snö? Pappa ringde i alla fall igår och sa att det snöade mycket hemma i Sälen och det är bra!

puss & ha en bra dag


Efter skolan åker jag direkt till Malung för att vara med Casper som de flesta onsdagar. Han kommer vara bort väääldigt mycket den kommande tiden så vet inte riktigt när vi hinner ses efter ikväll... så får ta vara på tiden tillsammans rejält ikväll ♥

kroppen alltså, märkligt ställe


Fått nya p-piller som sagt och ja, vad ska jag säga. Vaknat två nätter nu av att jag har meeeegamensvärk trots att det inte är den veckan. Inte mått så bra nu ikväll & blä. Kroppen reagerer när man mixtrar med den. Inte så konstigt...
Ska i alla fall sova nu, åker till Casper imorn så det ser jag fram emot ♥

sugen på allt i metallic & glitter


Skulle vara awesome till mina nya skinnbyxor. Får bli nästa plagg att inhandla!

lucia i kupolen



Dag för de sista luciatittandet för idag inne på kupolen. Så nu ska jag, Sara och Isabelle strax börja vår färd mot Borlänge.
PUSS

en heldag med lucia


Tittade på lucia på tven när jag åt frukost, ska kolla på luciatåget i skolan när jag kommer dit och ikväll ska jag och mina roomies till kupolen för att kolla på ett lucia tåg där. Plus kanske ta lite donken till kvällsmat. Inte bra.
ha en bra dag!

lite kvällsfilosofering


En vän sa till mig en gång
(eller hon har sagt det massa gånger) att när man blir tillsammans med någon blir man, och är, sådär pirrigt jättekär och blir nervös varje gång man ser personen och ja, you name it? Men sen när man varit tillsammans ett tag så övergår denna pirriga nykärleken till antingen djup förälskelse när man verkligen älskar varandra. ELLER så blir man litte trötta på varandra och känslorna svalnar. That's pretty true. För min vän blev det tyvärr det andra alternativet men hon har en ny kärlek nu som verkar toppen! Men för mig då? För mig och Casper har det övergått till såndär djup förälskelse. & det är nog den bästa känslan som finns ♥

mediamänniskor på stan




give me wings so i can fly


En pizza med oliver och peppar på ligger skönt i magen, men en uppsats om rymden ligger inte lika skönt där nere i magen och väntar. Hmm... haft väldigt lång tid på mig att göra den. Jag förstår inte varför jag inte bara gör den? Jaja, håller i alla fall på med den nu. Tänkte vara duktig och göra klart den innan jullovet så slipper jag den. Ja, det ska jag.

lite nytt i skönhetsväg


bring a little happiness


När man lånar ut pengar och får tillbaka dom i form av detta på datan när man kommer hem blir man ju glad, och lånar gladeligen ut pengar igen! Till skillnad från när man får tjata tillbaks pengarna, det är inte lika kul...

men inte ikväll min älskling


Har sovit själv och varit utan Casper ett bra tag nu känns det som. Så därför ska det bli extra skönt att träffa hnom ikväll när han kommer hem från Norge. Dock tror jag det blir ganska sent. Men vad gör det när jag är ledig imorn och kan sova hur länge jag vill ♥

in my winterwonderland


Dålig bloggning på helgerna som vanligt, men ni är väl vana nu? Igår jobbade jag lite och ser faktiskt fram emot en säsong av mycket springande mellan borden och servera alla glada turister. Idag är det även lika fint väder som igår och jag kom nyss hem från en promenad med Tarzan. Skönt att snön kommit på riktigt nu!

color my hair, do what i dare


Behöver egentligen inte färga håret. Utväxten syns inte sååå mycket och färgen sitter hyffsat bra i fortfarande. Men gosh vad jag vill ha en liten förändring ;)

skolan / sälen


Tre lektioner, fem timmar, sen är jag påväg hem. Ska bli ovanligt skönt att komma hem faktiskt. Don't know why. kansk för att på söndag ska jag äntligen få träffa Casper igen ♥ & för att jag hoppas det snöar lika mycket där som här!

eventuell julaftons-outfit



psst... egentligen är den röda"klänningen" ett nattlinne som jag fick av isabelle i julklapp ett år, hihi

Med dessa bilder säger jag godnatt & drömmer mig bort lite till julafton. usch så mysigt! På tal om drömma så somnade jag i soffan framför handbollen och vaknade upp och trodde det var fredag morgon, fick panik! Ganska lättad när jag kolla på klockan ;)
PUSS Å GODNATT

some shit on the evening

Mår: ganska bra
Ska: värma maten från i förrgår. ensam hemma
Har: nyss duschat
Är: hunrig & sugen på vörtbröd
Drömmer om: han jag älskar
Längtar till: julafton
Fasar inför: ormar
Idag: ska jag måla om mina naglar
Imorgon: ska jag hem till Sälen & mama
I förrgår: började jag skolan efter fyra veckors praktik
Nu: inser jag att mitt värmeskydd är slut...!
Vill se: en påse chips framför mig
Vill göra: naglarna fina på en salong
Glad över: att jag ska ska hem på ett efterlängtat jullov snart
Arg på: att min mintkrokant är slut
Rädd för: mörkret
Nyfiken på: allt
Lycka: för mig är dem jag älskar
Sorg: är bara jobbigt
Älskar: casper
Hatar: egentligen ingen
Äter: helst mammas mat
Sover: mycket
Dricker: för lite
Dansar: till svennelåtar
Lever: nu?

man hade det väl bra



Dom på min praktikplats tyckte jag var så duktig(och vill ha tillbaka mig att jobba strax!) så dom bjussade på ett plagg för 300 riksdaler. Jag valde dessa fake-skinnbyxor, typ, som jag faktiskt tittat på ett tag. Dom har resår enda upp till midjan som ni ser, fast resåret var liiiite stort där uppe(har ganska smal midja måste jag erkänna).

får mig att inte vilja bo i en stad

13-åring drogs in i en skåpbil <--- artikeln


some days



Vissa dagar orkar man bara inte ställa sig framför kameran och posera. Ni vet? Så då är det bra med den lilla kameran man har på datan. Två enkla klick så blir det två ganska tråkiga bilder.
Idag är det en lång dag i skolan med text, natur och sen rörlig bild. Fast på rörlig så ska jag & Emma ner på stan och intervjua butiker om julen. Kan bli intressant.
PUSS

scary little thing / go'natt


Hämta en miniräknare!
Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gånger du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder. Kopiera om det stämmer på dig.

snöat hela dagen!


Min jacka är superskön och snygg & mitt pannband älskar jag. Jag tycker om mina vinterkläder ♥

something wrong



Det är något fel med min rygg alltså. Inte att jag ha ont och så i den men är fan ständigt stel och har knutor som ett as... när jag spelade handboll hade jag mycket för att jag inte strecha ordentligt, men nu då? Jäkla problem man har va.

drar mig mot skolan


Har två lektioner idag, multimedia i en timme och efter det idrott. Ganska skön dag ändå. Jag ska inte klaga.
PUSS

i december förra året


ja, denna bild är från början av jullovet förra året. Alltså jag vet inte... det är jullov om mindre än två veckor och det är inte mycket snö ALLS! Nästan ingenting om jag ska säga det rätt. Fast när jag drog upp gardinerna i morse snöade de faktiskt, därför jag kom att tänka på detta. Så ni vet.

goodnight friends and randoms


hate to tvätta


Har sovmorgon imorn men måste tvätta typ... nu. Så nio imorn ska jag vara nere i tvättstugan. Jippieeee!
Ska göra lite té och titta på SATC efter att jag pratat klart med Casper i telefon. Märks att vintern har kommit, hans resande har börjat.

liten lycka


När jag kollade igenom min plånbok hittade jag ett gammlt presentkort på H&M med endast 40 kronor kvar på. Så jag blev jätteglad och köpe mig ett vinrött nagellack för det. Velat ha den färgen men aldrig tagit mig tid att köpa det, men detta var ju nästan ödet  så fick lov att palla mig dit och köpa ett. Med mig hem följde även lite smink som behövdes.

kappahl 50 riksdaler



en ny tröja har bosatt sig i min samling. Ganska så basic men ändå lite rolig med en svag v-ringad hals, tajta korta armar och pösig i övrigt. ja, that's all.

weddingparty









Några utav mina favoritbilder från bröllopet och japp ni ser rätt, helt plötsligt när brudgummens pappa höll tal så kom Martin Stenmark in och sjöng en liten lovesong för brudparet. Hur underbart? Jag som är en riktig sucker för svenska artister!

"det här är pengar på bordet"


Fixat och redigerat bröllopsbilder i över en timme men tog en paus i form av en måltid med mina roommies. Nu fortsätter pausen med pengarn på bordet och lite lussebullar!

lussebak en lördag





Hos oss var det full rulle med lussebak i lördags, dom med mandelmassa i blev godast. Mums!
Kom nyss innan för dörren men ska om en liten stund strax åka in till stan igen för att träffa Emma & Jessica :)
vi hörs om några timmar med lite bröllopsbilder!

bröllopsfotografen, typ

Anonym om tar min babe & jobbar lite:
Det skulle vara kul om du la upp några bilder från bröllopet!

Svar: Visst kan jag göra det! Men inte fören imorn när jag återförenats med min data.

sunday bloody sunday


Brukar inte blogga på söndagar för att jag helt enkelt inte har tid. Men den här söndagen har jag tid. Fast jag känner inte för att blogga. Tog nyss en promenad i kylan, och alla snö som har kommit, för att rensa tankarna. Fast det sved så mycket om låren på grund av kylan att jag tänkte mest på de. Det var ganska skönt faktiskt. Att tänka på att det gjorde ont i låren istället.

tar min babe & jobbar lite


Känner nog ingen på detta bröllop jag ska fota men det ska nog gå bra när folket druckit lite. Man brukar väl vilja vara med på bild då? ;)

santa, give me a tattoo


Åh det är snart ett år sedan jag gjorde min tatuering. Shit vad nervös jag var haha! Gjorde inte alls så ont som jag föreställt mig. Beror väl på vilket ställe man gör det också. Vristen gjorde inte alls ont, så ni vet ;)
Funderar på om jag ska ge en tatuering i 18års present till mig själv i maj. Ja det ska jag nog! Vet precis vad jag vill ha.

kiss me under the mistletoe


bild från förra december. var betydligt mycker mer snö då i och för sig....
Känner för att bara mysa ikväll. Titta på Idol, äta tacos och mängder av lakrits! Får se vad pappa har planerat but i keep my fingers cross.
PUSS

godagens


Ska packa ihop det sista inför en helg hemma i Sälen och ett fotojobb på lördagkväll. Ska fotografera en bröllopsfest, kan bli kul! Annars tänkte jag bara ta't lugnt i helgen med tanke på den som var. Hoppas att på söndag hinna träffa pojkvännen min också ♥

how drunk?


En kille i lördags sa till mig att jag var såååå lik Adriana Lima. Alltså jag vet inte... Tror han hade förtärt lite för mycket alkohol.

go totally crazy



De mysigaste kläderna är på, jag har en mintkrokant i handen och jag dansar runt och sjunger lite smått till Shania Twain's gamla låtar som Man, I Feel Like A Women & I'm Gonna Getcha Good! Nu var det inte så pjåkigt ändå. Och snart kommer Sara hem från friskis också å då vill jag dricka te.

my period takes over


Alltså nä. Värsta mensvärken. Humöret är nere på botten och jag mår sådär skitdåligt som bara tjejer kan göra. Ont i huvudet har jag också. Plus att jag är så sugen på mintkrokant att jag håller på att dö. Ska ta cykeln till ica i regnet. Bums.