mysonsdag


I somras när vi var i Halmstad. Åh vilken härlig vecka det var med bara massa sol, god matt och människor jag tycker om! Nu är det inte riktigt lika varmt men jag & Casper har det mysigt ändå. Ser dock inte fram emot att stiga upp 05.50 imorn som klockan står på.. buhu

...och klockan är bara barnet




Har hunnit med mycket idag och klockan är bara elva! Gick upp hyffsat tidigt, fixade nya p-piller som jag tjatat om ett tag nu. När jag kom hem gav jag mig ut på en 40 minuter lång pw i det otroligt fina vädret vi har idag. Nu har jag fixat iordning mig och om 20 minuter ska jag gå till bussen igen och bege mig mot Casper.
puss vad skönt det är att vara ledig

do you wanna know a secret?


När jag stod i dsuchen,
eller badkaret med den snygga halkmattan, så såg jag till min fasa att jag inte hade ett blåmärke på mina ben utan fem! Vafan har jag gjort tänkte jag men kom snabbt på ett svar och fnissade för mig själv. Låt oss säga att helgen bjöd på galenskaper.

xmasgift's


Hujeda mig vad jag tycker om att köpa presenter och julklappar när jag vet att mina nära verkligen vill ha det som ligger i paktetet. Tycker nästan det är roligare än att få, hihi. Är man inte en bra människa då? Har bara tre julklappar kvar dessutom. Gäller att vara ute i tid ;)

you light up my world


Imorgon är jag ledig vilket är väldigt skönt! Men har ändå lite att göra. Fixa nya p-piller på morgonen, hem & äta sen sätta mig på bussen till Malung och älskling. Längtar lite efter att få sätta mig på bussen, lyssna på musik och äta lite choklad. Mums. Jag är glad.

alla dessa beslut



Har beslutsångest. Mina p-piller är om en vecka helt slut och då måste man ju fixa nya. Men det är så otroligt drygt att gå & göra det. Så hela morgonen har jag grubblat över om jag ska göra det idag(dom har bara öppet en timma på morgonen & på onsdageftermiddag men då ska jag till casper så de går inte) eller imorn när jag är ledig? men då ryker min sovmorgon. Hm.. jag gör det imorn. Snacka om att skjuta upp saker. Inget ni behövde veta egentligen men jag kände för att vara lite öppen.
ha en bra dag

2115 + godnatt


Efter lite mackor och pengarna på bordet -tittande med Sara kryper jag snart ner i sängen. Vägrar vara trött imorn också. Varit det i flera dagar på praktiken. Men på onsdag är jag tydligen ledig så det är skönt :)
nää sängen vare, puss

that's what makes you beautiful


blir så himla glad av den här låten. den har spelats välidgt mycket under praktiken så den har satt sig i hjärnan på mig.

en lördag i november




släppte loss hemma hos isabelle innan tandådalen


när vi kom upp började det snöa, vi blev superglada


in till hotellrummet ;)


där var dom inte så taggade men de fixade vi! sara hjälpte till exempel dom att diska från gårdagen som tydligen hade varit vild




tror jag va rätt taggad asså...






min & jon's kväll slutade på något konstigt sätt inne på nattklubben/krogen där vi träffade massa kända ansikten. Dock glömde jag bort att jag hade kameran med mig efter detta fotografiet. Låt oss säga att kvällen var galen och rolig!


hejvänner!


Blev inga bilder igår kanske ni märkte.
Men vi hade så sjukt kul i lördags att jag var slut hela söndagen och tillbrignade den hos min älskling. Ska redigera och ha mig lite sen ska ni få en rejäl bildbomb!

hela livet var ett disco



en bild på vad jag ska ha på mig ikväll, men dock helt ofixad... och en bild på hur min nya skor ser ut på!

När man går omkring på julmarknaden här och ser alla barn och föräldrar som jag inte sett sen jag flyttade får jag lite små-ångest över att jag inte ska vara där haha... det var en rätt tråkig julmarknad utan snö så jag & Isabelle gick till den nya frisörsalongen & kikade sen tog vi en fika i en ny affär som också hade invigning idag. Herrans vad folk starta företag i Sälen nu då haha ;)
Om en halvtimme ska jag, Sara och Karin vara hos Isabelle så ska börja tigga skjuts av mamsen snart.
puss vi hörs imorn med massa bilder förhoppningsvis!

friends like these


Godmorgon! Om drygt en timme ska jag möta upp min kära vän och så ska vi kolla lite på julmarknaden som äger rum här i Sälen idag. Hade varit mysigt med lite snö dock... Sen är det även en vi känner som har öppnat en frisörsalong här och det är invigning idag. Fullt upp alltså!
Efter det är vi fyra pinglor som ska fixa hos hemme hos Isabelle innan vi drar iväg på trevligheter ikväll :)

dinsko

Anonym om håller mig varm om fötterna snyggt:
Vart hittade du dom skorna? :)

Svar: På Din Sko för endast 399 riksdaler

håller mig varm om fötterna snyggt




Åh titta vad jag sprang på idag! Ville egentligen ha ett par  mer "fina" med klack men dom var slut i storlek 37 och då hitta jag dom här. Dom blir jättefina i vinter när jag inte vill frysa fötterna av mig i några tunna converse eller klackskor och så vidare. Älskar att det är rött skosnöre, blir lite roligare då och dom är finare på, lovar ;)
Annars blev det massa julhandlande och jag har bara två julklappar kvar, vilket är väldigt skönt.

Ikväll blir det pizza och godis och imorn andra bullar! Berättar om dom planerna lite senare. PUSS

cozyfriday


Igår åt vi middag på Pitchers och kollade sedan på Breaking Dawn. Den nya Twilight alltså. Boken är så magiskt bra att jag nästan inte gillade filmen. Fast den var bra. Såg på reklamen innan filmen började att Hungerspelen snart kommer ut på film! Det är de bästa böckerna jag läst i hela mitt liv! Avundsjuk på dom som inte läst dom...
I alla fall. Nu ska vi äta frukost och sen in till stan och julhandla lite!
PUSS

helt slut


Huvudet snurrar efter en heeeel dag med inventering. Från åtta till tre. Tycker mina ögon ser trötta ut på bilden, därför valde jag den. Annars har den inget med detta att göra. Så ni vet. Spillde hallonsylt på min vita stickade tröja idag också, inte roligt. Ska byta tröja och fräsha upp mig för strax kommer mamma & lillasyster och så ska vi in till stan och hitta på något roligt.
PUSS

känner mig dålig


Jag har inte varit ute och gått en enda gång den här veckan och bara EN gång förra veckan. Känner mig dålig. Blä. Men jag vågar helt enkelt inte gå ut när jag kommer hem för det är så nedrans mörkt... och speciellt nu när jag sluar fem. Aja, idag kommer mamma och Tilda hit, ikväll ska vi nog gå på bio eller äta ute. Får se. Imorn är jag ju ledig så då ville mamma julshoppa lite innan vi drar oss hem mot Sälen!
ha en bra dag

vet ni när jag ska upp imorn?


Nää tänkte väl de. Jag börjar 08.00 imorn och min buss går 07.55. Vilket betyder att jag måste gå upp 06.40 ungefär. Gillar att ha tid på mig på morgonen. Så  jag känner att det inte blir något långrandigt ikväll inte haha. Har haft fullt upp hela kvällen med att tvätta, laga mat och titta på bonde söker fru. Men nu ska jag faktiskt lägga mig. Snart i alla fall...
PUSS

theyuseme



Mina arbetsider brukar vara 9.00-15.00 men idag ska jag jobba till 17.00... mycket att göra tydligen, jag ska inventera åt dom idag eller imorn också, vet ni vad det är? haha snacka om att utnyttja mig ;) Men ska egentligen inte klaga, jag får vara ledig på fredag för bördan!

frusentilltusen


Fryser som satan gör jag och har gjort hela dagen. Därav tjockiskoftan och raggsockor. Hjälper inte riiiktigt det heller så ska göra lite te och mackor alldeles strax tror jag. Åt middag för 2 timmar sen men är redan hungrig, tsss...

ps. bryr er inte om de röda fläckarna på mitt bröst/hals, kliade mig precis och jag blir så himla lätt röd

are you happy?


curlyhair


Sov med flätor inatt för att få lockigt hår idag och det fick jag! Dock är mitt hår så lent och tungt så lockarna har gått ur under dagen. Brukar inte använda hårspray då jag inbillar mig att det sliter på håret men får ta och göra det imorn då om mina små framkallade lockar ska hålla.
Nu står det städning på schemat vilket veerkligen behövs!

saknar faktiskt skolan


Önskar nog att detta hade varit sista praktikveckan för jag saknar skolan nu. Inte alla prov och inlämningar kanske men att träffa alla varje dag och att gå i skolan. Aja, inte långt kvar nu. Och bara fyra veckor kvar till jullov också hörrni!
nu går strax bussen in till stan & en till praktikdag, puss

skada för livet


cypern våren 2009
När jag skulle resa mig från stolen vid datan nu så ilade det till av smärta i svanskotan.
Brukar göra
det lite då och då när jag sitter länge och lite för kut-ryggat. Vill ni veta varför? Jo, 1. När jag skulle lära mig att åka snowboard gick det åt helvete och jag kunde knappt gå i två dagar efteråt efter alla vurpor. Och detta var kanske 3-4 år sedan.
2. Åkte skidor med kompisarna och åkte "tåg", ramlade och landade mitt på en kompis binning med svanskotan...
3. Ramlade i badkaret i Cypern för snart tre år sedan.
Ja, allt det har resulterat till att jag princip alltid kommer ha ont i svanskotan efter en längre tids sittande.

planeten mars


Innan vi gick på APU så fick vi en uppgift i natur att skriva en uppsats om rymdforskningens utveckling ungefär, och en valri uppgift om rymden. Den får vi hålla på med enda till jul eftersom vi inte har skola på fyra veckor(två kvar). Kanske ska börja skriva lite på den så man inte sitter sista dagarna i panik med den och så blir den halvbra. Har i alla fall valt att fördjupa mig i planeten Mars. Tycker det är en ganska läskig och intressant planet, kolla bara bilden... scary.

17 år, en själ utan ett sår


två rejält taggade vänner en fredagskväll
Måndag igen då! Den är snart över och jag har varit ganska seg idag, trodde faktiskt att jag var på väg att bli sjuk så jag satte mig ner en stund inne i personalrummet. Då kom Jasmin in och bjöd på kaffe och jag blev ganska direkt piggare och ville ut & göra nått i butiken igen! Aldrig märkt att jag blir "pigg" av kaffe förut. Så jag var nog bara trött, gick trots allt upp halv sex imorse...

bättre än förväntat!





Kapten Röd var mycket bättre än förväntat och jag stod nog inte still eller var tyst en sekund. Vilket jag får sota lite för idag, haha... Var i alla fall en jätterolig kväll som slutade på MAX med varsin hamburgare.
puss & kram nu åker jag till min kärlek

trion


Som gamla goda tider fast i nytt format. Förr brukade vi sitta hemma hos någon och hitta på bus eller gunga i lekparken men nu har vi vuxit till oss och ska på "konsert" & fest. Shit vad tiden går... haha!
Ha det bäst ikväll för de ska jag

kör på ändå!


Känner mig lite såhär just nu. Jag vill vara taggad men är det inte, fryser, har på något konstigt sätt mensverk och vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Men allt det försvinner säkert snart när Isabelle kommer hem och piggar upp mig lite!

fredagmorgon


Tjena. Blir vinterjackan idag hörrni. Var ALLDELES för kallt med den beiga vanliga jackan... Men jag deppar inte så mycket för jag har ju en ny dunjacka och det är alltid roligt att använda nya saker!

Efter idag har jag gjort halvamin praktik och tiden har gått hur snabbt som helst. Sista fredagen, om två veckor alltså, ska jag bjuda alla på gofika. För det är väl så man gör när man "slutar"? ;)

i want a donut


Fick bli te istället. Munkar var det dåligt med... godnatt

do you know...?

1. Smörjer sällan in min kropp efter jag duschat. Bara när jag rakat benen.
2. Köper aldrig dyra kläder. Det dyraste jag köpt är min gamla skinnjacka för 1700 riksdaler.
3. Använder min pappas gamla skjortor.
4. Lyssnar nästan bara på musik när jag åker buss eller bil.
5. Mina naglar är jättemjuka och går av så fort som blivit långa.
6. Skrivit in mig på körskolan men inte vågat/orkat hämta böcker eller tagit nån lektion.
7. Min pappa drog in mig i ett rum med ormar och en stor boa-orm för två år sedan. Min ormfobi blev inte direkt bättre då. Och kommer nog påminna honom om det för resten av livet.
8. Följer bloggar vars bloggare jag känner till eller är bekanta med, men dom vet inte att jag läser. Tycker om att snoka lite.
9. Jag kommer bli en hård mamma. Det säger min mamma.
10. Senast jag köpte schampoo & balsam var i Augusti(lovar, dom är biiiiig size)

who's that girl?


Tittar på massa bilder då jag har längre hår än till brösten. Fan jag saknar det där lite ostyrliga virrvarret till hår jag hade. Tur att jag inte klippte kortare för jag känner att jag saknar det lite nu, hihi. Tur igen att mitt hår växer så nedrans fort!

time will see


Tillbringade min kväll/natt hos Casper och det var mysigt som vanligt. Kommer nog vänja mig vid att åka buss mycket i vinter igen. Det är ganska mysigt på morgonen när det är kolsvart ute och man har musik i öronen tidigt på morgonen. Gud vad det blev mysigt helst plötsligt haha.
Men nu till saken jag vill skriva om: Kapten Röd imorgon eller inte? Den stora frågan just nu.... time will see.

minfinajacka


Båda mina roommies har börjat använda sina vinterdunjackor men jag kan inte riktigt göra det än känner jag. Snön måste komma. Någon dum tvångstanke jag har... tog på mig vinterjackan men tog av den igen. Suck det är ju faktiskt kallt ute.

i could love you for a million years


15.37 sätter jag mig på bussen till Casper. Har längtat till idag enda sen jag åkte från han i måndagsmorse, vilket kanske inte är så längesen men när man saknar är det de. Ska bara se till så denna jobbdag swishar förbi!
PUSS

när mat är gott!


Här hemma ikväll gjorde vi pasta & sås(creme fraiche) med kräftstjärtat, paprika och vitlök. Var supergott! Brukar inte gilla kräft-smaken men i denna maträtt är det gott. Man börjar bara med att fräsa vitlök och paprika i olja/smör sen häller man i creme fraichen och i med dom små stjärtarna(hehe). Simsallbimm!

ps. bilden är inte från ikväll, det är hemma i sälen

tipsar om en super duper grej


Jag har använt en cleansing mouss från Oliva by ccs i drygt ett år nu
och den är de bästa jag testat inom sminkborttagnings-området. Eftersom det är en mouss är den väldigt lätt och luktar jättefräscht. Och Oliva by ccs köper man på apoteket så det är inga skitgrejjer i. Till själva grejjen nu då: Min hy har blivit så mycket bättre när jag använt den en längre tid och jag har bara någon enstaka finne ibland men annars, puts väck. Förut hade jag ganska mycket i pannan och runt näsan men dom är helt borta!
Sen har jag även slutat att smörja in mitt ansikte med cremer för att min hud redan är så "fet" och de har också gjort den bättre.

energikick



Det var ungefär två veckor sen jag var ute på en pw men när jag kom hem idag var det hyffsat ljust fortfarande så gav mig ut på en timmes promenad! När det är såhär kallt ute och jag är ute & går får jag en otrolig energikick och kan typ gå hur långt som helst hur snabbt som helst! Och tvärt om när det är sådär äckligt varmt då...
Ikväll ska jag lägga mig ännu tidigare än igår så ni vet. Va tröööööött imorse och ganska trött idag, sov liksom mer än åtta timmar. Whata fuck?

ps. titta vilket fint ljus det var ute

imorn är det onsdag



Vill att den här dagen ska gå snabbt! För imorgon hade jag tänkt att ta en tripp till Malung efter praktiken. På en onsdag sådär som jag brukade göra förra året. Jag pratar alltså om att åka till Casper imorgon. Dom 20 milen mellan oss på veckorna sätter ju ganska ofta stopp för hur mycket vi kan träffas.
PUSS

min söta vän + godnatt


en liten bild från vår shoppingtur från sara's blogg & så ska jag säga godnatt tänkte jag. eller... jag ska välja kläder tills imorn, tvätta ansiktet, borsta tänderna och kolla på Pretty Little Liars innan jag somnar.
SÅ PUSS & GODNATT

storshopparna


Mina sambos & jag drog iväg till Willys tidigare ikväll för att shoppa lite mat så vi klarar oss i veckan. För förra veckan var hemsk, vi åt vädigt äcklig mat för att vi inte "orkade" gå och köpa något annat. Så nu har vi en maträtt klar för varje dag denna vecka. Superskönt!
Åt precis en måltid bestående av makaroner och Isabelle's farmors köttbullar i sås. Mumsfillibabba.... Next på schemat är att byta om till min morgonrock och titta på Pengarna På Bordet.
PUSS

you smile, I smile


När det inte är vinter(eller sen höst, eller tidigt vår) blir vi lite bortskämda med att träffas hyffsat mycket både på helgerna och veckordagarna. Men nu börjar det där som var så jobbigt förra året men som ändå gick bra, för vi är ju fortfarande tillsammans ;) Jag pratar alltså om skidsäsongen. För ingen har väl undgått att min älskling är alpinåkare? I så fall, skämms på er.

ps. ingen uppdagteringen i helgen märkte ni kanske... hade inte med mig datan hem nämligen, men har haft en superduperskön helg!

home, sweet home


Om allt går rätt till, som jag sagt så många gånger förr, så är jag hemma hos pappa nu. & ska strax börja titta på idol och mysa :D

11.11.11 & helg


FREDAG! Vilket betyder att jag får åka hem idag som sagt, åh så skönt det ska bli. Dock sa Casper igår till mig att dem kanske stannar i Norge till på måndag. Det är alltså inte meningen att min lilla plan ska gå igenom nån gång.
& förresten, imorse gick snökanonerna igång i Sälens skidbackar. Det är kallt alltså! Nu väntar vi bara på den vanliga snön då... fast en blå liten fågel viskade i mitt öra att det ska snöa i Sälen på måndag!

swing life away


Ikväll har jag umgåts med Isabelle & Sabina. Inte alls ofta vi träffas längre och det var superduperkul att träffas tillsammans alla tre och äta pizza, kolla på skräckfilm plus äta lite godis! Men nu är det snart dax för bingen för imorgon är sista praktikdagen för denna vecka och en tripp hem till Sälen väntar!

fromlindex



Casper sa att han tyckte mitt nya pannband var fult. Hur schysst kille har man egentligen? Jag tycker i alla fall att det är jättefint så använde det för första gången idag!

rainfromthesky


Usch, igår var jag jättetrött och la mig hyffsta tidigt men känner mig ändå inte utvilad. Sov cirka 10 timmar inatt faktiskt... Får se hur denna dag ska gå då :)
PUSS

det kan du ge dig på!


sabina
om
followme:
eey, bloggar dina homies?

Svar: Om du menar dom jag bor med så jajjamen, här är Sara's blogg och här är Isabelle's

själv ska jag faktiskt krypa ner nu. har varit trött enda sen jag kom hem men andra sysslor än att sova har kommit ivägen så... godnatt

followme


Följ mig på weheartit.com vett'ja!

ps. ska tvätta nu, inte kul

bra bättre bäst


Idag gick det jättebra på praktiken! Dom lärde mig lite om hur man tar kontakt med kunderna och får dom att köpa kläder med andra ord. Tyckte jag var så nedrans kul när en kund ville ha en skjorta man visa eller när man sprang ut på lagret för att fixa en större storlek på jeansen. Fasen, jag kanske ska jobba i butik istället för att bli journalist? Fast nä, ska ju inte ge upp min dröm ;)

women in black




Tja. Sovit gott? det har jag. Onsdag idag och solen tittar till och med fram! Har inte vågat kolla på termometern ifall att det är för kallt för att cykla. Men jag SKA cykla.
TUDDILU

lifehouse


Alltså nej,
jag har fått dille(isabelle's härliga ord) på ett typiskt pojkband(tror jag att det är?). Lifehouse(där va bara en av deras låtar), och dem lär ha de härligaste låtarna när man inte orkar tänka utan bara vill ha något bra och lugnt i bakgrunden. Eller ja, alla låter är väl egentligen bra till de men dem här var extra sköna att lyssna på just nu. Shiit vad rörigt det blev. Dom var bra. Punkt slut. Nu lägger jag mig & kollar på de sista avsnitten någonsin av prison break.

man kan inte alltid lyckas


Vi skulle testa oss på att göra köttfärsås ikväll trots att vi inte hade allt man behöver, och det blev en flopp kan man säga. Inte gott alla, haha. Så vi gav oss ut på en tur till Ica och köpte nytt bröd, så strax blir det rostade mackor skulle jag tro. För inte fan blev vi övermätta på maten ikväll inte ;)

den första julklappen -check


Efter praktiken träffade jag Isabelle och följde med henne & köpte vantar, ett par urgullig på Indiska dessutom! Och så köpte jag den första julklappen för i år. Den blev till mamma faktiskt. Tänkte starta hyffsat tidigt med det nu, så slipper alla pengar i december gå till julklappar ;)

cesta la vié


Nu är förmodligen Casper & de andra skidåkarna i Norge. Men som tur är(för mig, hihi) så blir dem bara där i fem dagar, vilket betyder att på söndag är han hemma igen. Så nu ska vi se om min plan med att ligga i hans säng när han kommer hem från ett läger går bättre den här gången. Sist blev deras flyg insällt så det sket sig ju...

praktikdag2


Godmorgon! Jag hade faktiskt lite ont i mina ben när jag gick och la mig igår. Inte van att stå upp en hel dag, haha.
Idag har jag faktikst tänkt att cykla in till stan, eftersom det är så mörkt på kvällarna när jag kommer hem och jag vågar inte gå ut på mina power walk's när det är mörkt. Så min träning får bli att cykla in till praktiken så länge det går nu!
PUSS

weheartit


Nu kan ni se mig på weheartit.com till vänster i bloggen och kanske till och med följa mig där? Bara en liten nyhet sådär!

i wish for christmas...


1. Presentkort på olika affärer
2. Necessär -min är alldeles för äcklig nu!
3. Någon av dem one tree hill-boxarna jag inte har
4. Smycken
5. Extern hårdisk
6. Hårinpackning -frisörerna kommenterar ganska ofta hur torrt mitt hår är, hehe
7. Rihannas nya parfym -brukar inte gillar parfymer för hittar aldrig någon som luktar gott på mig men den här var wonderbar!

Nu får vi bara hoppas att min kära familj prata ihop sig så inte alla köper likadana saker, hihi

hellomyfriends


Första praktikdagen gick jättebra! För er som undrar så skulle jag först vara nere hos min morbror i Skåne och praktisera på Sydsvenskan(tidning, dom har även startat en tv-kanal). Men sen insåg jag att jag ville stanna kvar i Falun av olika anledningar men då var det inget media-relaterat(tidning eller tv) som kunde ta emot mig. Så jag tog mitt andra intresse: kläder, och fick då praktik på Jack'n'jones. & trivs jättebra där redan efter en dag :)!

säkra före det osäkra


När jag pratade med henne igår sa hon att jag inte skulle ha några kläder med andra märken på. Så kör på ett mycket säkert kort: jeans och stickad tröja.


är liiiite nervös så inbillar mig att armbandet jag fick av Casper är något slags lycko-armband


tillslut vill jag önska er alla en bra dag med en lite slängkyss!

godkväll



Fast ska jag erkänna en sak kommer jag nog aldrig somna ikväll. Det enda jag har gjort idag är att ha handlat frukost, ätit den. Gjort en lat lunch, ätit den. Gått på toa och pratat lite med Sara när hon kom hem runt nio. Annars har jag bara legat i sängen och kollat på tre avsnitt av pretty little liars, sett The Holiday och Blue Crush. Sen lite godis på det. Så ja, kommer nog inte somna i första taget.
Nu kör jag lite SATC och prison break istället och laddar upp för den första praktik-dagen imorgon!
PUSS

Vad var vi?


H
om
halloweenfest var de!:
Kan du inte säga vad ni var utklädda till? :)))

Svar: Visst kan jag de! Kolla HÄR på bilden. Jag var en "casanova" av något slag, Emma va Robin Hood, Jessica en 80-talsbrud och Mille en sjuukt läskig zoombie.

ingen kan vara perfekt för alla...

...men alla kan vara perfekt för någon


we had a good time


Några bilder på hur det såg ut innan vi drog oss mot själva halloween-andet. Hade verkligen roligt igår och träffade inte på en enda otrevlig människa, sånt gillar jag!
Idag har jag ingenting planerat. Var nyss och handlade frukost och lite proviant som jag ska ha framför film-tittandet som jag ska börja med snart. Vädret är inte så lockande, och det var inte ovanligt... En sak som är lite skönt är att jag inte går i skolan på fyra veckor nu. Har nämligen APU som börjar imorn, hihi.
PUSS

enfråga


Anonym
om
kvällen bjuder på ett äventyr
Hur många läsare har du per dag?

Svar: 80-100 per dag ungefär

ensam hem i natten

en förfest, en härlig fest, lite kaos och en promenad i natten hem med vänner OCH NU är jag hemma. Är sugen på att ligga i sängen och äta godis & kolla på SATC men godiset får vi skippa för det finns inget hemma
PUSS

halloweenfest var de!


NU  STICKER VI STRAX!  ser ni mig ;)?

kvällen bjuder på ett äventyr


Landade i lägenheten nästa precis och ska slänga mig i duschen och försöka göra något att äta innan mina vänner kommer hit och ska peppa upp ordentligt innan vi drar oss vidare mot en halloweenfest som vi är bjudna på. Hoppas det blir en grym kväll!
psst...lovar att slänga upp en bild på hur vi ser ut innan vi åker

mr. know it all


kelly clarkson's nya låt är sådär härlig men för tjejig för att våga gilla jättemycket. Jag tycker om den nu, men kommer hata den om ett tag. En sån låt är det. Om ni förstår.

oldpicture,stockholm


Roligt att titta tillbaka på gamla bilder
och här har vi en från en sommaren 2010, när jag & Filippa var i huvudstaden innan skolan började, med gymnasium och allt. På tal om Filippa så satt hon och jag av en ren slump och åt frukost ihop på fjällbagarn tio i morse. Men en frukost räckte inte utan det blev även en fika på det hela och klockan ett var vi där ifrån. Mysigt att bara sitta och prata och kolla på folk.

buss257


Nu ska jag strax gå till bussen och tillbringar knappa timmen i den med musiken flödande ur hörlurarna. Den timmen går väldigt fort för att vara en timme. Måste vara musiken som gör de.
Ha en mysigt torsdagskväll, puss

sommar, sol & en gnutta kärlek



Kom nyss hem från fjället där vi har hjälpt mamma lite med hennes lilla restaurang. Men jag blev tvungen att fara hem lite tidigare eftersom jag ska befinna mig på bussen 16.25 mot Malung. Ska tillbringa natten där som så många andra nätter detta lov. Men Casper åker faktiskt till Juvass på tisdag och jag vet inte om vi hinner träffas mer innan dess. Så får pussa lite extra på han ikväll ♥

inmydreams


Massa mat, lite choklad & kriminalserie-tittande. Och nu ska jag krypa ner under mitt svala duntäcke och drömma mig bort lite. Kanske till Casper, kanske till denna hängmatta. Vem vet.
GODNATT

i'vegotplans


Onsdagkväll och kusinerna har anlänt. Ikväll blir det mest tvmys, imorgon ska jag nog ner till Casper en sista gång innan han sticker iväg med juniorlandslaget till antingen Norge eller Italien. Sen är det helg och efter det fyra veckors praktik, två veckor i skolan och sen jullov! Åh jävlar, det är jul snart...
PUSS

partypålördag


Fick hem en mask från partykungen.se som jag beställde häromdagen. Någon som vågar gissa vad jag ska vara? hihi

winterwonderland


Får inte den här bilden er att längta lite efter snön?
Den får i alla fall mig att göra det. För de vädret som är ute nu är jag inte dirket ett fan av. Grått, dimmigt, molnigt & trist.

tröttlinn



Egentligen orkar jag inte sätta mig på bussen till Casper, är skittrött så att säga. Men vad gör man inte för kärleken? Vi ska äta mys-mat och kolla på film ikväll, ser jag fram emot!

förstanovember

Hej kamrater. Simingen gick sådär, simmade ungefär en kvart-tjugo minuter. Dels för att det var så mycket ungar i bassängen och dels för att jag hade ont i kroppen efter igår, plus lite lathet på de ;) Tråkigt bara att man är kritvit nu, kände mig dubbelt så mycket snyggare på stranden i somras med en chipspåse i handen än vad jag gjorde på badet idag.