Earth hour

Dock kan man ju inte missa finalen av gladiatorerna...!


Det rullar på

Nyss slutat jobba och hämtat thai-mat till mig och Tilda ikväll, är dock så fint väder så att vara inne dem sista soltimmarna vore lite slöseri!


i'm out of touch, i'm out of love


Hur bra är inte den här låten då:
Ed Sheeran – Lego House

favoritlåtar a-ö

Egentligen är det ju Q nu, men kunde inte komma på en enda låt på Q? haha
Så nästa var alltså R, två ganska gamla låtar på rad nu. Fast det är ju typ så, gamla låtar är bäst.

Bon Jovi – Runaway


detta jäkla lilla kort


Överallt, jag menar verkligen ööööverallt på facebook får mina vänner och ovänner körkort. Man får ju lite lätt panik alltså. Hoppas jag klarar mitt mål att ha det i handen innan jag sticker till Spanien. Gäller att ligga i då kanske.
Sen har jag ett till dilemma i mitt liv, ska jag måla naglar eller inte?

ha en bra kväll


Ger mig iväg för ikväll (fast inte för att bowla som på bilden).
puss

think i love you by now


Sara gav sig ut på en pw/springrunda för ett tag sedan. Övervägde att följa med, eller att springa tillsammans kanske inte är en höjdare men att göra likadant i alla fall. Men inte blev det av inte... Istället sitter jag här och gör körkorts-tester.

favoritlåtar a-ö

lite rock på det också. P var det.

Alice Cooper – Poison


min vinnare i top model 2012



Kan ju inte bli Alice?! Klara är så sjukt snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dör lite smått så snygg hon är. Dock hade jag velat ha Rebecka och Klara i finalen... men men, kommer sitta bänkad nästa tisdag ♥

crawling back to you


Hur härlig är inte känslan när det känns som om man verkligen kan provet till morgondagen? Droger & kost hit och dit, men nu sitter det! nästan. Har ju faktiskt nästan hela kvällen på mig och hålet imorgon.
Nu kan jag ägna kvällen till något annat också, vilket är precis vad jag ska göra.

inte riktigt kanske...


Igår kände jag inte för att ge mig ut på en pw det minsta utan gick och köpte godis istället. Men idag känner jag för det igen! Dock kanske inte i korta byxor uppe på fjället som denna bild visar. Nää.. jag får ge mig ut här i Falun i långbyxor...

haft det ganska bra här


Kollade igenom massa bilder från första festen när vi flyttat in till nu. Vi har fan haft det ganska roligt i denna lilla lägenhet! Trots att farbror blå kommit några gånger och grannarna har klagat. Så nu är det slut med brak-fester i denna 85-kvadrater's lyan. Hört att man kan bli vräkt... liksom.

rätt härlig bild


and well, i feel good


Haft en bra helg med folk jag tycker om!
Synd bara att Isabelle låg hemma i influensan när jag hade räknat med henne på mina äventyr...
Igår hade jag inte tid att uppdatera er om mitt liv, hade annat för mig. Bland annat att gå på Hungerspelen, åh gud som jag hade längtat tills den skulle komma ut på bio! Dom hade fångat stämmningen jättebra och precis rätt skådelspelare. Dock önskar jag att jag inte hade läst böckerna när jag såg den, konstigt nog. Ville inte veta vad som skulle hända.
well well, godissug från helvetet och det vet jag Sara med har, undra vart vi befinner oss inom en snar framtid ;)

Styr mina tankar nån annanstans


clash of nations


Umgåts med Sara helda dagen på clash of nations
och vädret kunde ju inte bli mer passande! Strålande och en värme utan dess like. Kul att kolla på såna här tävlingar när man känner några åkare och i princip vet vilka alla är.
Men nu är vi hemma och ska koka ihop någon form av middag innan det förhoppningsvid blir massa trevligheter ikväll!

alla sagor har inte lyckligt slut


Jag och Casper är inte tillsammans längre. Allting går inte alltid som man vill, eller som man har planerat. Mer behöver ni inte veta ♥


i´m bored


All by myself här hemma i lägenheten och skulle inte ha något emot att i alla fall ha en liten katt här, eller något. Att köpa godis brukar lätta på stämmningen, puss

favoritlåtar a-ö

One of us

Joan Osborne – One Of Us


1859 / torsdagkväll


att gå runt i en norsk ulltröja, i ful toffs och lyssna på underbara svenska låtar av tomas ledin, per gessle och magnus uggla

Nej nu svidar jag om till något mer passande, ingen mer bloggning ikväll, puss!

en puss till mina kära


Slänger iväg en puss till Sara & Isabelle och med den säger jag att jag har sanerat hela lägenheten(utom deras rum, de vågar jag inte) med Gyllene Tider på högsta volym♥!

guess what?!


Körlektionen gick jättebra och jag var bara töntig som var nervös innan. Hur trevlig lärare som helst!
För övrigt kom jag hem till en mycket tyst lägenhet, ingen av mina roommates var eller är hemma ikväll/inatt. Men det betyder inte att jag inte har något att göra! Ska börja bocka av lite saker nu, puss

En långhelg väntar

Inte ens säker på att vi har lektion nu på morgonen, men men. Efter idag väntar en långhelg här i falun!


nervös tjej


Har min första körlektion imorgon och jag är väldigt nervös. Borde inte vara det för jag KAN köra. hyffsat... tanken på att åka med en person jag inte känner och att han ska bedömma mig & så skrämmer mig lite. Fast än att det är hans jobb.

well well ha en bra kväll fellas, resten av min ska bestå av revolutioner i Frankrike och Spanien. Adios.

blickar tillbaka


November var en himla rolig månad och jag var glad rätt igenom! Full med roliga fester och praktik hela månaden. kände bara för att säga de

vill vara brun och fräsch igen


Kan tycka att det är fint att vara lite blek på vintern men nu börjar det bli riiiktigt tråkigt att vara de.Tur att en utlandsresa väntar precis efter skolavslutningen

tid med en vän


En underlig te-påse, en konditor som inte kunde svenska och en god morotskaka. En & en halv timme i en soffa på ett café med min vän.

peppande bakgrund


vilar ögonen lite


Tänk att jag nästan gick ett halvår med ständigt ont i huvudet.
Och värst var det vid datan och tven. Guds skapelse till mig, glasögonen (dock är det skönt att inte behöva bära dem jämt)

Om någon timme ska jag ta mig in till stan igen
för att möta upp Emma och fika lite. Kommer inte ihåg sist jag fikade? skandal.
Tills dess väntar historian och naturen, hallelujah

shame on me


Hade på mig min nya tröja idag, men tog knappt av mig jackan och var i skolan på en två timmarslektion vid redigeringen. Shame on me som inte visade upp min nya favorit. Får gör det imorn istället!
Som sagt, hemma och klockan är tolv... vad att göra? plugga en massa, ut på en liten springrunda kanske, och äta vore en idé också.

i've been thinking about you


Äntligen är den min.
Tänkt på denna gröna skönhet, som förövrigt är myyycket mer klar-grön i färgen än vad bilden visar, ganska länge nu. Velat fram och tillbaka om jag vill ha den eller inte, men idag fick den följa med hem. Nöjd.

ser inte ut som jag?


Har blåst bort hela dagen idag. Både utomhus och inomhus. Hoppas den lilla orkanen lugnar ner sig tills imorn, var inge trevligt att vara ute.

Bra måndag


sweden falun


Anlände till lägenheten vid nio och då satt där en liten Sara i soffan beredd med choklad! pratat och kollat lite på zoombie-film fram tills nu. "Jada jada" tänker ni, vad ointressant.
har för mycket att tänka på så att sova står inte överst på min lista just nu. Men det är okej för jag börjar elva imorn.
puss å godnatt

Appertiff glasses


Rätt så fint väder


Norsk tröja

Satt och kolla på tv med pappa och sa att det är så hiiiimla fint med norska "ulltröjor". Då gick han lite mystiskt in i sitt rum och tog fram en som jag fick, åh vad mysig den kommer bli till shorts på sommarkvällarna framöver!


Bara kör lite


Godnatt från mig & duntäcket


home is where i'm with you




Fredag igen då. Läskigt hur fort det går... skulle vilja sakta ner tiden lite. Ni vet vad jag ska säga nu: åker hem till Sälen över helgen! Ska jobba som alla andra lördagar sen hörde jag ryktas om att vi kanske ska åka till Rättvik? time will see.
puss ha en bra dag

your perfume in my sheets


Sara känner mig. Hon kom hem med en choklad som jag ska äta framför gossip girl den närmsta timmen, eller hela natten. heal me chocolate ♥

ps. godnatt

favoritlåtar a-ö

Dåligt med bra låtar på N må jag säga...

Norlie & KKV – När jag går ner


om jag tappar fästet och trillar ner



Promenerade ner till stan från skolan och prata med Emma. Sen när jag kom hem satte jag och Isabelle oss ner med lite yoghurt och te. Satt där i nästan två timmar. Att prata är underskattat av många. Alla borde ventilera ibland (som någon idag så fint sa de).

no words


Är helt tom.
Har problem med mina känslor, börjar fundera på om jag har nån sjukdom? Eller det kanske är normalt att inte veta ibland. För jag vet ingenting. Tittar på fönsterbrädan och vad som ligger där. Hur fan tänker jag ibland... Men det kanske blir bra, "allt löser sig" är ju mångas motto.

april i sälen


Dock är den från förra året, men ack så skönt jag hade det där. Grilla hamburgare i solen, hallelujah. Satte mig vid datan först nu efersom jag varit ute på en powerwalk/jogging-runda. Hurtigt av mig att springa också, om jag håller i det kanske jag till och med orkar springa hela rundan. Fast...?

ljust & slitet hår i juli


tvärt emot nu då, mörkt och rääätt så kort hehe. Det jag egentligen ville säga var godnatt och... godnatt.

vårväder ger vårkläder


Så skönt när man kan byta från dunjackan till vårkläderna! Denna väst som jag fick av Helena passade perfekt till dagens temperatur ute.
Ikväll har vi Karin på besök, som blivit själv i sin lägenhet här i Falun, lite tacos och tjejsnack har vi plöjt igenom och nu tänkte vi ta oss an en filmrulle.
puss

bättre sent än aldrig!

Här har vi sen berömda konstfilmen jag och Emma gjorde till utställningen Walk Of Art. Den handlar inte om något speciellt, lite stress kanske, och det är de som är meningen. Titta & Njut!

make me smile


Tycker om den här bilden,
för man ser att dem står och ler även fast dem står med ryggen mot. Typ. Den känslan får jag. Casper som försöker visa Isabelle hur hon ska göra och Jocke som nyss fick en strike.
puss på er nu åker jag strax till skolan

hjärte-shorts och trötta ögon


Innan jag somnar ska jag öppna körkortsboken för första gången. Den luktar sådär mycket "ny bok" att jag blir lite illamående. Har alltid varit känslig mot såna dofter. Nya böcker, innuti nya bilar och spolarvätska.

längs en strand på kreta


Känns inge bra det här... måste bli bättre på att blogga från mobilen på helgerna, ni tröttnar ju på mig annars. Från och med nu ska jag bli bättre på det!
Anyway, haft fullt upp idag med långa lektioner, färgning av hår och middag med mina sambos. Och nu är dagen slut. Åh just ja! Jag har även bokat in min första körlektion, nästa torsdag hörrni ;) wish me luck

Melodifestival-mys

Casper har inte sett ett enda avsnitt av melodifestivalen på två år, tvingar han att se ikväll. Så här sitter vi i hans lägenhet och jag hejar bland annat på låtarna soldiers och baby doll!


Två lektioner sen Sälen


2106 / godnatt


Låter som om våra grannar håller på att döda varandra, eller i alla fall bråkar. Läskigt... Har inget mer att säga er än att jag kryper ner och kollar på serier nu. Han som klippte mig och jag pratade serier ett bra tag när han hade fult schå med mitt hår, han nämnde några nya som jag ska kika in efter dem jag plöjjer igenom nu!

favoritlåtar a-ö

En låt på M, den sorgliga låten My Immortal

Evanescence – My Immortal


freeeeeesch


Håret är superfräscht och magen är mätt. Skulle dock inte sitta fel med lite godis men det får vänta tills imorgon. Ska snart börja den eviga packningen för hemfärden till Sälen. Planerna för helgen är att jobba och vara med Casper eftersom han har en helg utan resor(!?)

åker & cuttar av mig håret igen


Sist jag klippte mig blev den ganska kort
med tanke på längden jag hade innan(bilden är alltså sen sist jag klippte mig) och jag trvides ganska bra i den längden. Brukar alltid säga till frisören att ta så mycket som det behövs, så ja, det säger jag väl idag också.
puss snart åker jag till frissan

favoritlåtar a-ö

Love you ti'll the end, från filmen p.s. i love you, sorglig film de...

The Pogues – Love You 'Till The End


a kiss in the kitchen


Vädret är superfint idag och bara det gör att dagen börjar bra! Åker som sagt till Casper ikväll så förvänta er inga intressanta inlägg ikväll, eller knappt några alls. maaaaaybe något tidsinställt
puss

wa pababababa wer're in love


puss å godnatt, imorn åker jag till Malung över natten och sover hos Casper ♥  men innan de väntar en lång natt av skönhetssömn, en rundtur på dalarnas museeum, lite animering, ett hål fullt med fika och förhppningsvis handboll på idrotten.

let's do commercials


Hela morgonen
ägnade jag och Emma oss åt att göra reklamfilm om kaffe. Inget som ska sändas för tv4 direkt  utan ett arbete i rörlig bild B, kommer bli super!

har ni sett något sötare?


Kan ni gissa vem det är? haha, det är Casper! Tycker man känner igen han rätt bra faktiskt. Han skicka denna bild till mig igår och jag kunde inte låta bli att sätta den som bakgrundsbild på min iphone. Blir ju glad bara av att kolla på den ♥

hejsan hoppsan


Vet ni vart jag ska om drygt tre månader? Det börjar på S och slutar på panien! Jajjamen, Nerja heter området och det verkar bli en kalasrolig vecka! (sticker alltså direkt efter skolavslutningen)
Åker med mamma, mina syskon och mammas nya kärlek. Sen väl där nere bor vi brevid våra vänner från Sälen, hallelujah ♥
godmorgon förresten

fyra som inspirerar mig


melodifestivalen 2012


Den absolut bästa låten i årets melodifestival
var enligt mig Axel Algmark's låt. Han låter nästan lite som Håkan Hellström, fast tycker ärligt att hans låt slår många av Håkan's!
Dynazty's land of broken dreams fångade mig också litegrann ;)

Axel Algmark – Kyss mig

Dynazty – Land Of Broken Dreams

alldeles för lång lektion


Sista lektionen idag som är historia är alldeles för lång...
tre timmar är den och vi håller på med revolutionerna runt om i världen. Suttit i samma position på samma stol framför samma data i två timmar och fått ihop mindre än en halv sida. Är det inte då man ska lägga ner och fortsätta en annan dag?

vårjacka eller ej vårjacka


Dilemmat för denna morgon är vilken jacka jag ska ha på mig.
För kallt för skinnjackan nu tycker jag, men för varmt för vinterjackan. Något där imellan ska jag klura ut... ogillar början av våren när man inte vet vad man ska ha på sig.
ha en bra dag

delar av mitt sportlov




Egoboost

Har inte varit så aktiv här på bloggen under lovet, men ikväll åker jag tillbaka till Falun och då är det back to normal!
Puss


Discobowling med vännerna