11:23 / ååååska

Tycker det är rätt mysigt med åska, men då ska man vara två och Johnnie är inte här... Ska hämta honom vid ett på jobbet sen bestämmer jag att vi ska mysa framför nån bra film tillsammans i detta tråkiga väder.


13:27 / förmiddag i solen


där bor din gård

Hemma på västisdan för lite grillning av lax och paprika i kvällssolen. fy tusan vad mysigt & gott!
imorgon åker jag till Falun igen och då väntas middag och festligheter, sen få somna med min kärlek ♥ 

120 nätter i berlin

Lilla Sällskapet – 120 nätter i Berlin   åååh vilken låt

kortspel i kvällssolen

 
 
Inatt kom systra mi hem från sin vistelse med pappa i Skåne. Har inte träffat henne på flera veckor så kände för att vara en riktigt snäll storasyster med chipsätande och kortspel i solen, hoppade lite studsmatta och va allmänt barnslig. Så skönt haha ♥

sommar i sälen

Idag har vi haft det riktigt fint här i Sälen! Dock har alla turister befunnit sig nere i byn idag tack vare "sälendagen" så vi har haft det ganska lugnt idag på vår lilla restaurang uppe vid fjället. Druckit kaffe och njutit i solen.
 
nu ska jag lämna denna sköna plats och ta ett varv runt broarna(dvs 4 km)

lättat på hjärtat i timmar

nu ska jag sova & förbereda mig inför en dag med jobb,
g'night ♥

nu är de grus i mitt maskineri

 
Jag och min dalahäst chillar på rummet innan jag ska träffa Isabelle & Karin för en myskväll. På mig har jag ett par nya ful/snygga shorts, haha. Vet inte om jag tycker som är fula eller snygga än. Ser ut som en djungel runt benen på mig.
ciao vänner

en bild från i lördags

albin myers, & bästis dansandes i hålet bredvid

16:05 / lycklig tjej

Igårkväll hade jag en mysig sommarkväll, längtat efter en sådan ♥  Johnnie lärde mig åka longboard och eftersom han är så tokig i sin så kanske jag också ska skaffa mig en så vi kan åka tillsammans! Sen blev det väldigt varmt helt plötsligt när solen tittade fram så vi åkte till en sjö och tog årets första dopp på kvällen. Fast jag hade aldrig doppat mig om inte Johhnie slänge i mig från bryggan två gånger haha... efter det köpte vi varsin pizza & åt den framför Lost. Inte lika trevligt var det imorse när vi båda var tvungna att gå upp halv sju.

18:19 / sömntuta

Efter en hyfsat ful sommardag så har vädret blivit bättre nu på kvällen, så jag och min kärlek traskar bort till närmaste sjö för att ta varsitt premiärdopp!


detta kan bli intressant

Just nu är Johnnie på gymmet men när han kommer hem ska vi ta en springtur i det väldigt osommriga vädret. Kan bli intressant att se vem som vill stanna först, haha. Han som är väldigt vältränad av gymmet, eller jag som sprungit minst 4 gånger i veckan sen i slutet på mars. Låter som om att jag tar hem det men jag tvekar på det alltså... ;)

förfest i gräset

Ungefär såhär såg förfesten ut i Rättvik innan vi begav oss in till arenan. Hela kvällen var i stora drag väldigt rolig! Visst kunde det varit liiite mer folk men vafan, såntdär blir vad man gör det till som en person sa. Lite för många cider blev det och dansande som känns i vaderna dagarna efter, somnade halv sex i ett tält för två men med fyra personer i,  men det var de värt! tack alla för en, i stora drag, grym kväll ♥


Epic house festival

@föfesten i kvällssolen


dagens fråga, om min tatuering

en häst? varför?
 
svar: hahahah, ja det kan man ju undra sig när man inte vet vad det är för häst. Det är en dalahäst min kära vän. Jag är ju från och bor i  Dalarna!
 

20:33 / new tattoo

Den lilla hemlisen jag skrev om igår! Du som kommenterade "ny tatuering?" jajjamen, så himla nöjd!!!


första dagens fråga

Fick en kommentar och som rubrik på den kommentarer stod det "dagens fråga?" Så vi kör väl en sådan!
 
Vad ska du göra resten av sommaren, löd frågan. 
 
Svar: jag ska jobba onsdag-lördag enda fram till den 11 augusti. Och dagarna jag är ledig på spenderar jag för det mesta i Falun hos min pojkvän och träffar lite vänner. En tripp i slutet av sommaren med min kära far har det spekulerats om också. 
På lördag väntar housefestivalen i Rättvik vilket jag ser fram emot! Dock får vi se hur det går med att sova i tält haha...en 18 års fest verkar det bli också och förhoppningsvis en å annan utekväll på krogen innan sommarnätterna blir för kalla(kallare).
Men en sak som pirrar lite extra i magen att tänka på är att i slutet av augusti flyttar jag in till Johnnie ♥
 
 

16:52 / wild & crazy

Vill ni veta vad jag ska göra efter jobbet imorgon? hihiho...! hoppas det blir av bara, annars får jag göra de i Falun istället. Bilden får bli en liten ledtråd.
ikväll äter vi på appetito, cheers på er

23:22 / katten & jag

Tidig morgon, hyfsat mycket på jobbet och en lugn kväll senare så ligger jag i sängen alldeles ensam. Saknar honom redan, men innan jag får pussa på han igen har jag några dagar framför mig av både fest & jobb. Godnatt vänner


16:48 / en liten skräll

Som det ser ut blir det inget festande på dansbandsveckan i Malung för min del i år. Inget jag är så ledsen över egentligen, konstigt nog är jag inte sugen för fem öre? Eller konstigt & konstigt, känner inget samhörande till Malung och dess befolkning alls längre. Istället ska jag vara chaffis ner dit åt Isabelle, Karin & Andreas på torsdag, vilket betyder en nykter kväll på dbv. Kan bi intressant, haha.
bilden är från sommaren för två år sedan med två söta moratjejer på dansbandsveckan

13:40 / man får göra så i regnväder

hola guapas. Hade det trevligt i Rättvik igår med Maria. Hann med två omgångar på ett cafe, pratade om allt vi missat den senaste månaden och så hälsade vi på hennes vänner/släkt. Kollade även till arenan i Rättvik där housefestivalen jag ska på på lördag ska äga rum. Hoppas det blir kanon!
Kom hem lagom till att min pojkvän var klar på gymmet, det vill säga runt nio och då åkte vi upp till donken och köpte middag. Man får göra så när båda två är som slagna hjältar.
 
cheers på er, min dag kommer tillbringas i soffan med serier och vattenmelon på grund va det dåliga vädret... ♥

sluta dröm om det ljuva livet

-vi har redan varit med om det
 
vet inte hur länge jag blir i rättvik men det visar sig. Det är ju trots allt ganska fint väder ute ♥
ha en fin tisdagskväll!

11:50 / tuesday

 
När tvens sköna brus började erövra mina öron föll jag in i sömn igen konstigt nog. Så nu har jag nyss ätit frukost och tittar för tillfället på har of dixie. Luktar på mitt nyfärgade hår gör jag också, mår lite illa av den lukten haha..
 
yada yada, runt fyra ska jag bege mig till Rättvik för att umgås med min saknade vän Maria ♥

Halv åtta en måndag

Godmorgon på er! Vad gör jag vaken? Jo, har en pojkvän som började jobba tidigt idag och som väldigt gärna ville slamra med allt va det va i köket haha... Så nu har jag svårt att somna om... Ska nog lägga mig och mysa med Nyhetsmorgon framför tven!


19:31 / hejdå utväxten!

Bilden tog jag igår när jag hade utväxt och solblekt hår, bläää, hatar den färgen på mig. Dock ser de mörkare ut på bilden. Men ikväll har jag färgat det och de är såååå skönt! Möööörkt igen ♥

precis det problemet jag har!

"Jag har legat vaken i flera timmar, nu är snart klockan fem på morgonen. Jag har problem med myrkrypningar, eller det känns så i alla fall. Att det kliar i hela kroppen och jag kan inte ligga still mer än i några sekunder på samma plats. Det är vidrigt! Jag har ställt mig och duschat kallt och så har jag tagit en lergigan-tablett, det brukar hjälpa ibland men inte nu. Jag får såhär vissa perioder och det är riktigt jobbigt, oftast får jag det på dagen eller kvällen när jag är stilla (möte eller är på en middag och då försvinner det när jag rör på mig igen) men nu kommer det på natten också. Funderar på att gå ut och springa. Är det någon av er som har samma problem? Hur gör ni?!"
 

Läste detta på Blondinbella's blogg och det stämmer precis in på det jag kan känner i mina ben ibland. Oftast när jag ska sova eller så kan jag vakna mitt i natten och inte somna om nånting igen. Skitjobbigt... Men bland kommentarerna i detta inlägg var det en apotekare som skrivit att man ska testa magnesium-tabletter. Det ska jag testa om det kommer tillbaka!

12:35 / där jag vill vara

Igår hämtade jag upp Johnnie på jobbet när jag kom till Falun. Att köra de 20 milen från Sälen gick jättebra, kändes häftigt att sitta där själv, ha musiken dunkandes och ja... snabbt körde jag inte, jag va väldigt laglig ;)

10:00 / new kombo

Klänning och en stickad tröja över är något som jag fastnat för! Jag som inte är så förtjust i klänning tycker det är ypperligt att "klä ner" klänningen lite sådär till vardags.

you know my heart skips skips a beat

Börjar få grus i ögonen denna regniga fredagkväll i Sälen. Ska plocka ihop det jag ska ha med mig till Falun imorgon, sen ska jag sluta mina blå och invänta en dag på jobbet innan jag styr bilen till Johnnie ♥

tror jag inte på!

högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
 
(jag är en av sveriges 16% som är vänsterhänta)

16:54 / du & jag, kompis

vår fyrbente familjemedlem, Tarzan, och jag

23:18 / en glömd kärlek

Helt glömt bort min snygga jeansväst jag köpte i huvudstaden i maj! Använt den en gång... den måste åka på när jag får ha på mig kläder utöver jobbkläderna igen. Det vill säga på lördag när jag ska ta bilen till min kärlek i Falun ♥

drink to that!

 
Firade mitt nytagna körkort hemma i Sälen med gomiddag, skumpa och gott elvis-vin! lite kul att jämföra Filles tallrik med min... hans: bara massa kött, sallad och pommes. Min: bröd till köttet och pommes. mohaha...
 
känner mig lite hängig men hoppas på underverk till morgondagen, cheers ♥

17:50 / a catch up'

Isabelle aka min bästa vän fick körkort igår, bara en dag efter mig! Hon har turen att även ha en egen bil också så idag åkte vi på en liten raggarrunda, inklusive Karin, och käkade lite glass i det tråkiga sälen-vädret ♥
och förresten hörrni, vem får låna mammsens bil ner till Falun på lördag då? hihi

hur kär får man bli?

Tror det var en bok jag läste när jag var mindre.. "hur kär får man bli?"  så känner jag just nu. Hur jäkla kär får man egentligen bli? Är helt såld ♥

instagram photo

När johnnie kom hem igår hade han med sig blommor till mig som grattis till körkortet. Blir så glad när jag är med honom, utan tvekan världens bästa kille ♥

gullig körskolelärare

När jag befann mig ute på min springrunda ringde dem från min trafikskola och jag fick en smärre chock, varför ringer dom till mig nu, jag är ju klar där nu? Men det vara bara min körskolelärare som ville säga grattis och var glad för min skull! Jag har haft det litet jobbigt det sista lektionerna och allt har ungefär gått åt helvete. Så han var väl lika glad som jag. Då vet man att man haft en ganska bra lärare :)
 
Förutom att jag är överlycklig över mitt körkort är jag lite less på vädret här hemma. Fy tusan... När jag satt på stranden i Spanien, de va grejjer de.

köööööööööööööörkort!

Kan inte beskriva vilken lättnad och vad glad jag blev när han sa ordet "godkänd"! Trodde inte jag skulle klara det, vet inte varför men det kändes bara inte som de... Därför blev jag så lättad att jag började gråta, inte lite heller utan nästan hulkade haha. När jag ringde mamma kunde jag inte prata, så lättade var jag. Lite pinsamt att gå själv och gråta på stan men men ;) 
Nu har jag så mycket energi så jag ska ut och springa i spöregnet, häppåre!

frukost i pojkvännens tröja

 
Det måste ju vara något bland det bästa som finns? Att slänga på sig en av killens tröjor när han inte är hemma,  hihiho ♥
Regnet bara vrääääker ner precis som igår och jag vill knappt sätta min fot utanför dörren idag. Johnnie tog paraplyt när han gick också så det gör att jag ännu mindre vill  gå ut... Men vid halv ett måste jag. Så ska kränga lite frukost nu, chers på er!

första gången på lager 157

 
Som Fanny's mamma sa "dem har mycket skit men finns en del fint också", hittade inte så mycket men den gråa tishan, body butter och den röda stickade tröjan blev mina för inte en sån stor kosing där inne. Sen inne på bubbleroom hittade jag den med rött och vitt i. Blev lite kääär så kunde inte låta bli ♥
nu får de bli lite lugna puckar med min shopping ett tag, mohaha

i väntan på fanny


12:47 / från la city

 
 
Detta låg i mina påsar när jag kom hem igår. supernöjd med klänningarna och den svarta av dom sitter som en smäck!
Idag var planerna att bara ligga hemma och gömma mig för regnet med lite tjejserier och choklad när Johnnie jobbar. Men istället fick jag ett sms av Fanny om jag ville följa med ut till lager 157. Jovars, kan ju masa mig ur soffan!
ha en bra dag ♥

ett citat på morgonkvisten

They say treat people the way you like to be treated. I say treat people the way they treat you!
 
hittade det lilla citatet på Maria's blogg och tyckte det var bra. Morsning på er♥!

en liten saknad

Efter att ha haft vera trippandes i lägenheten i ett år är det lite sorgligt att inte höra hennes små tassar längre. Då är det tur att hennes ägare är min bästis! och just nu skulle jag behöva dem båda två känner jag.

18:55 / nya kläder & hår som växer

Skönt när man märker att håret börjat växa lite, upptäckte det i provhytten idag haha! Vill ha sådär långt hår som jag hade innan jag cutta av det.
och ja, hittade TVÅ klänningar idag, jag som aldrig använder klänningar, kul! (självklart måste jag ha en annan färg på trosorna under..) och ett fint linne, och en haircuff eller vad det heter. Va rea på stan idag. Made me happy ♥

ut & galejja lite

Väntar på Fanny som ska hämta upp mig här hemma, hennes bil ska ta oss utanför stan för lite feeest. Dock blir det inte en enda droppe alkohol för mig eftersom jag har körlektion tidigt imorgonbitti. Jobbigt när jag ska blåsa igång bilen om jag druckit kvällen innan ;)
cheers på er

ska jag släppa en liten bomb?

KLARADE UPPSKRIVNINGEN/TEORIPROVET IMORSE! wihoooooooo
så kände jag ungefär när det stod "godkänt" med gröna bokstäver. Fan vilken lättnad efter allt pluggande som jag lagt ner. Fast man ska inte ropa hej innan man kommit över ån. Nu är jag orolig för uppkörningen också, som det såg ut på körlektionen idag gick det inte så bra... keep your fingers corssed.

19:14 /

Usch vad dålig jag är på att skriva... blir så när jag är här i Falun hos Johnnie och bara har massa körkort i skallen. Men jag gillar att vara här ♥

sjuk pojkvän & lost-maraton

har ni en bra måndag mina vänner? Det kan man väl säga att jag har, om en bra måndag innebär ledighet med en sjuk pojkvän. Utöver att ligga och mysa med honom i soffan och kolla på Lost så har jag varit ute på en springrunda, och handlat lite mat. Duschat har jag också gjort för den nyfikne som ville veta.
 
Ikväll har han sagt att han ska göra lasagne åt oss, men jag tror jag får hjälpa honom. Den friska kan ju inte vänta sig att bli servad med mat & grejjer från den sjuka. Känns orättvist.
puss på er

spanien, nerja - del 3

 
 
 
 
beställde in friterad fisk en kväll, såg ut som vi(fille & tilda) fick fiskrenset rättare sagt...
 
 
 
eftermiddagssol på balkongen varje kväll innan middagarna
 
 
 
 
 
sista dagen, solbrända hjältar...
 
balkong de europa, eller nått
 
 
flyin' home!