Hallå! Kom nyss hem från Borgholm där vi ...

imag0351 (MMS)

Hallå! Kom nyss hem från Borgholm där vi varit och ätit glass, jävligt stor såna :D Har bränt mina lår idag men jag klagar inte så värst mycket, solen är härlig! Sista dagen i Köpingsvik imorn innan vi drar på släktkalas, hoppas det blir lika fint väder, puss!


Nu är vi precis hemkomna från strandbaren ...

imag0347 (MMS)

Nu är vi precis hemkomna från strandbaren eller vad man ska säga och det ni ser är Karin i ett enormt skrattanfall, det är ganska vanligt att sånt händer mig och Karin :D älskar't. Nu ska vi snart krypa till kojs, puss och godnatt! miss u.<3


Hemma från stranden ytterligare en gång oc...

imag0346 (MMS)

Hemma från stranden ytterligare en gång och med ännu mer färg på kroppen :D fast det måste vara något fel på min bröstkorg för den verkar inte vilja bli brun eller röd, haha. Nu är det fotboll som gäller i ungdomarnas stuga vare sig jag Karin vill eller ej. Snart blir det duschen och sen mat. Senare tittar nog Hanna och Helen förbi, blir kul! CIAO


Ännu en dag på stranden och jag har fått e...

imag0345 (MMS)

Ännu en dag på stranden och jag har fått en ny kompis! Vädret är på topp och brännan blir bara allt mer synlig, Wei!!!


SMS-inlägg

imag0343 (MMS)


Nu har vi fått nog av solen för idag och n...

imag0342 (MMS)

Nu har vi fått nog av solen för idag och nu ska vi chilla i stugan innan vi ska äta. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Solen tog som fan eller så var det jag som slarva med solskydd (a) är jätteröd på magen och benen..


Då var vi framme på Öland, eller på Ölands...

imag0341 (MMS)

Då var vi framme på Öland, eller på Ölandsbron som Karin aldrig har åkt på förut, mohaha. Vädret är sjukt nice och nu ska vi bara hitta till vår stuga innan vi lägger oss och steker på stranden. Nästan så man blir badsugen :D


Det smakar polarbröd om min mosters vatten...

imag0340 (MMS)

Det smakar polarbröd om min mosters vattenkanna...


Vädret är underbart, maten på grillen lukt...

imag0339 (MMS)

Vädret är underbart, maten på grillen luktar sjukt gott och vi har det superbra! (Kommer bara bli mobilbloggning denna veckan)


On our way to Öland, typ.

imag0337 (MMS)

On our way to Öland, typ.


1713

Nu har alla åkt hem och vädret har blivit bättre! Nästan så att solen tittar fram lite då och då ;)
Nu ska jag ligga här ett tag och lyssna på musik, kränga lite jordgubbar och byta om till något annat än den blommiga tröjjan jag har på mig, så inte jag, haha :D


GLAD MIDSOMMAR!

Hallå där! Då var det midsommar igen. Jag kommer exakt ihåg vad jag gjode för ett år sen. Jennifer kom hit och som vanligt hade mamma bjudit in massa folk för att äta "midsommar-lunch" här. Men då var det dock finare väder än i år...
Efter vi hade ätit så stack vi bort till Olnispagården (typ sälens bygdegård) och där sjöng jennifer och co. Kung av sand och vågorna gungar mig.

På kvällen var vi hemma hos jocke och bara chillade innan vi drog hem inpå natten. Och nästa dag drog jag, mamma, tilda och fille till mormor och morfar en vecka för att komma bort från allt här i sälen. Det var ju trots allt i den vevan som mamma och pappa skilde sig.

Och efter en vecka hos m&m så blev det skåne en vecka med moster och kusinerna i vårt hus där nere och det var nog den finaste veckan på hela sommaren! Stranden varenda dag.

Veckan efter det kom sara, jen och kevin ner till oss och den veckan var inte heller helt fel. Chillade till max, stranden, fööörslöv, rix fm, lilla ro, shopping och ja.. you name it.

Nää nu ska jag sluta babbla på så mycket och börja hjälpa mamma med förberedningarna innan alla kommer. 14 vuxna och 11 ungdomar och fult väder, hehe.





Att jag har varit blond i hela mitt liv känns jätte främmande tycker jag, haha!
Jag kommer nog inte färga tillbaka det till blont igen på ett tag iaf, trivs mycket bättre som brunett ;)

1952

Det märks tydligt på statistiken att det är fint väder ute för den har sjunkit ganska mycket på dom här dagarna, men men. Hoppas mina trogna läsare hänger kvar iaf :D


Imorgon vid kvart i två sticker jag till Malung igen och firar midsommar där med jen & co. Och sen på lördag sticker jag hem till Sälen igen och hoppas på att en viss person följer med mig då.. :)





"SOMMAR OCH SOL , VI HAR KORT TIGHT KJOL"

eller njaeee, jag har "korta tighta shorts" men det går lika bra!

Mammsen väckte mig vid 10 och sa att jag inte fick sova mer för att det är sååå fint väder ute. Så jag studdsade upp ur sängen efter 20 minuter av stonk och stön för att ta mig upp. Och sen dess har jag varit ute, sen halva 11 alltså.
Har faktiskt klippt gräset också, känner mig ganska duktig med tanke på att vår gräsmatta är ganska stor. Fick slänga i mig nån allergitablett för att klara av det bara, jäval gräs.




VÅLDTÄKTS-KONDOM FÖR TJEJER?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7346173.ab


SVENSKT-HEMSKT, ÄLSKAR'T

Sarah - mauro Scocco


Ska vi gå hem till dig - Magnus Uggla



Var ska vi ova inatt - Perikles



Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärestad



Kärleken är inte blind - Gyllene Tider



100 år från nu - Martin Stenmarck


ANABOLA JORDGUBBAR

jag lovar, dom är gigaaaaantiska och asgoda :D haha


HEMMA I SÄÄÄLEN

Klockan är 14.37 och jag har nu landat i sälen. Typ.
Även fast jag och jen sov till nästan halv ett både idag och igår så känner jag mig jätetrött och orkar inte gå ut i solen. Fast egentligen är det inte så mycket sol, mest moln. Och inte ska det bli speciellt bra väder på midsommar (fredag) heller har jag hört. Nu ber jag till vädergudarna att dom ska unna oss en strålande midsommar!


och här slänger jag in lite bilder från min och tildas lilla fjälltur. Det är sånt man roar sig med här när man inte har något att göra. Om ni undrar liksom.

Jennifer överlät pommes-fixandet till mig....

imag0335 (MMS)

Jennifer överlät pommes-fixandet till mig. Vi är två personer, mohaha!


HALLÅ

Igår mobilbloggade jag för första gången, hihi jättestolt :D

Är som sagt hos Jennifer i malung och blir här inatt också så åker jag hem med mammsen imorgon. Är hemma onsdag, torsdag sen på midsommar åker jag nog ner till malung igen tror jag det blev..? Och på lördag ska jag mest packa och ha mig innan vi som sagt sticker iväg en vecka till öland på söndag.

Just nu står Jen i duschen och sen ska vi gå och handla lite till ikväll. Vi ska grilla, inte allt för gott!
CIAO

och inte går det att lägga upp lite bilder helle.. tråkigt tråkigt.

Haft en mysig kväll och grillat marsmellow...

imag0334 (MMS)

Haft en mysig kväll och grillat marsmellows över stearinljus.. det gick det med :D


Nu testar jag att blogga via mobilen, inte...

imag0330 (MMS)

Nu testar jag att blogga via mobilen, inte säkert att det funkar.. men nu är jag iaf hos Jennifer och vi har nyss ätit soppa som Jennifer fixade (a) Vid sju ska vi på nå grejjs om midsommar, hon ska agera frisör då. Ikväll chillar vi med grillade marshmallows och musik! CIAO


MALOOOOOONG

Drar ner till Jen straxx om pappa kan komma hem någongång.. Om jag missar bussen får han skjutsa mig, hehe.
Vet inte hur länge jag stannar där, stackarn är jag home alone. Eller, det kanske inte är så synd om henne då :D
CIAO

INTE TRÖTT

gif creator

TIIIIIISDAG!



och imorgon (måndag) ser det hyffsat ut. yeyy

ÖLAND

hej där! läääääget? Det är bra, själv då? joo det är iär fint, har lite tråkigt bara.. ååhfan, jag har också tråkigt. Vilket sammanträffande!



Om en vecka så sitter vi troligtvis i bilen påväg till Öland, eller så har vi kommit fram redan.. Skulle nästa tippa på de. Fast om jag minns rätt så kör vi en övernattning i Hultat först och seeeedan vidare till Ön.
Hoppas bara att vi får fint väder mestadels av veckan så att vi kan få leva loppan lite :D

Och samma vecka har ju Eclipse biopremiär, eller något liknande! ojojoj. Om filmen är lika bra som boken så är den B-R-A vill jag lova.


2336

Även på en lagom död lördag kan jag klanta till det rejält. Duktig Linn.


ATT JAG ALDRIG VÄXER UPP


vem? :) Haugen? känner på mig att det är du, haha.



Imorse stack jag och pappsen till Lima, hem till Sara för att snacka lägenheter med hennes päron och henne, och såklart jenniferer och hennes mor! Så nu har vi snackat ihop oss om allt och jag längtar tills vi blir sambos ;)

När vi kom hem så gick jag och Tilda ut på en liten promenad och träffade på en lekpark! och självklart ville jag klättra lite, jag har inte vuxit upp än.. hehe.

jag har inte inte insett att jag är för stor för sånthär nu förtiden..




men sen började det spöööregna så vi satte oss i en slogbod
eller vad det heter? Och där satt vi ett tag, fast jag försökte
trotsa regnet och tog på mig min glajjor, men det funkade
sådär... det regnade ändå.


FILOSOFI

det här är fan inte bra. jag kommer sluta som någon jävla filosofi-nörd med basker, ett äpple och min data i ett mörkt rum med regnet piskandes utanför fönstret medan jag knapprar på dikter och texter om filosofins tankar.

hahahahahahahaha bring some sun please!


FLYTTA HEMIFRÅN?

Jag har tänkt på en sak. Fast egentligen tror jag att alla har tänkt den tanken. När vi går ut nian så är vi sexton år, eller i alla fall jag, och många fler. Sexton år och har börjat planera sin flytt hemifrån. Det är fan helt sjukt tycker jag. Om cirkus två månader så ska jag dela lägenhet med två stycken andra tjejer mitt i Falun. Då måste man börja leva som en vuxen. Eller måste man de? joo.. lite vuxen måste man nog bli eftersom man ska fixa ALLT själv. Fast det är ju klart, jag åker ju hem på helgerna. Men inte varje helg, för det vet jag av att kolla på Jen och Sara, dom åker då fan inte hem varje helg, haha. Men jag är inte mogen att flytta hemifrån.. eller är jag de? Det ska bli jätteskönt, och jättekul och hela köret! Men är jag redo? Det vette fan alltså..
Sexton år och flyttar hemifrån, medan andra bor hemma när dom går i gymnasiet. Då är dom arton när dom tar studenten, typ. Och då är man vuxen. Tycker jag. Då är det dax att lämna fågelboet, eller något.

Det är en jävla skillnad på sexotn och arton tycker jag.


DAD

Så, efter många om och men är jag hemma hos pappa och snart vankas det mat, och som vanligt är jag hungrig som min kära vän sara säger ;) Skämt å sido... men jag är faktiskt jättehungrig och det ska bli gott med pappsens mat nu.

Puss på rumpaaan
 
btw, i förra inlägget verkar det skett något fel? hmm, aja ni ser vad det står iaf :)

GAMMAL LÅT, depppprimerad hehe


"Fuck what I said, It dont mean shit now
Fuck the presents, might as well throw them out
Fuck all those kisses, it didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I don't want you back"



Ska alldeles strax ta mitt pickpack och åka upp till pappsen över helgen. Med tanke på vädret så tror jag inte att
det blir några större utflykter. Och inte skulle det bli bättre förens in på mitten av nästa vecka.

Igårkväll åt jag, Karin och Filippa pizza och satt och pratade ganska länge innan vi tog oss hem till mig med
färgämnen och choklad. Vi kollade på Avatar eftersom karin inte hade sett den en, hur hon nu lyckats ungått att se
den ;)

Men nu ska jag börjar ta på mig och vänta på pappa, ha de!
CIAO



SMÖGARN?


lite suddig bild men ni ser vad det står?
"du kan skriva håkan linn :)"

nääääääää han skulle inte hit, karin och filippa kom hit, så :)

BILDBOMB










HEJ DÅ JENNIFERER

Lämpade nyss av Jen vid bussen och nu ska jag göra ågonting åt mitt stökiga rum. Fast egentligen skulle jag villja sitta ute i solen men nu är det så att jag får besök ikväll igen och då kan det inte se ut som fan :)


ska göra någonting åt hela mig själv snart tror jag, hoppa in i duschen och börja om från början låter bra.

1853


denna bilden är ifrån första gången jenniferer var hemma hos mig. Vi hade varit i borlänge och badat hela dagen och sen följde hon med mig hem. Det är nu ver ett och ett halvt år sedan! Säger som jag skrev under bilden på mig och sara, guuuud vad tiden srpinger, sambos på ingång :D

I'M STCUK

Soligt fram tills nu i allafall. Man får vara glad för det lilla som sagt!
Igår så skämtade jag och Sara om att jag kommer vara bränd i halva ansiktet för att jag låg på sidan, ni vet med ena sidan i kudden och andra mot solen. Men självklart trodde vi inte att det skulle bli så. Jo men tjena säger jag... Mammas kommentar "hehe Linn.. Du är lite mer bränd på ena sidan av ansiktet, bara så du vet." Men craaaap. Jag som trodde att ingen skulle se de, men så är det i allafall. Är röd på ENA sidan av ansiktet, tjusigt.


Förresten så känner jag att min hårfärg är väldigt jus nu, haha jag har ingen lust att bli blond igen. Jag är fast.
Så jag ska fråga Jenniferer lite snällt om hon inte har lust att färga det mörkare snart igen, fast det kanske är onödigt nu när solen bleker håret s mycket? Äh, jag får väl färga det igen i så fall.

Och på tal om Jennifer så kommer hon hit om.. hon borde vara här snart! Så jag får väl börjar trampa på min kärringcykel in mot byn för att möta henne.
CIAO



MUSIC MAESTRO

15 minutes away - K'NNAN


Knockout - Lil Wayne


Du bara du - Perikles


I'd rather be with you - Joshua Radin


Butterfly fly away - Miley Cyrus

SVENNEMUSIK

...är nästan det bästa som finns att lyssna på när det är fint väder :D


mer failad bild får man leta lite efter, haha vafaan?

SOLEN!

Vaknade upp med Sara vid min sida imorse och solen som tittade fram mellan gardinerna, jippie!
Så idag har jag och Sara bara legat på altanen och stekt sööönder. Eller, det var bara jag som blev "sönder" för jag brände min rygg. Ajjabajja, måste smörja in den imorn om det blir lika fint som idag :)

Ni ser kanske inte så bra men jag orkade inte ta fram systemisen och krångla bara för att visa er hur min stackars rygg ser ut. Men ungefär såhär ser den ut. aaoottch.

Tillslut blev jag ganska så rastlös och extremt sugen på isglass så jag tvingade med Sara och köpa glass, vafan.. är det sommar å är det! Då ska man äta glass i stora lass :D


SARABARA

trillar in om några timmar

över ett år gammal bild, ohhgood vad tiden springer. Snart är vi fan samobos!

1607

Och nu är jag vaken. På riktigt, haha.
Jag gick upp vid tolv först och åt frukost och kollade på 7 Miljonärer med Tilda. Sen kände jag att jag blev väääldigt tröttså jag gick och la mig igen och vaknade nu när mammsen kom hem. Är det sommarlov, så är det sommarlov.
Önskar bara att vädret hade varit liiite bättre men det regnar i allafall inte och det är bra. hade nog blivit översvämmnng i vår lilla by annars.


tagg på facebook. Så fina alla var :)

NÄR ALLT KÖR IHOP SIG

Först kommer inget. Sen kommer allt. Sen kom ett filosofi-inlägg klockan 00.58. Fast nu blev det stopp i hjärnan ett tag så nu blev klockan 01.05. Konstigt.. jag brukar aldrig få stopp i hjärnan när jag knapprar på ett filosofi-inlägg. Men nu är jag igång.

Det är konstigt det där egentligen, hur man kan känna för viss personer. Att man ibland inte vet vad man egentligen vill. Ena dagen vill man si, andra dagen vill man så. Och hela tiden när man ändrar sig så sårar man personer. Jag ska nog sluta upp med det. Med att tveka alltså. Jag ska göra det jag känner för stunden och säga det till den som kommer med den frågan jag tvekar om.

Och en till sak som är konstigt är hur det bara kan säga KLICK mellna vissa personer. Som med mig, Sara och Jennifer till exempel, jag tyckte inte alls om dom från börjar. Speciellt inte sara, jag tyckte bara att hon och hennes kompisar var dryga. Men sen en kväll på Per's fest sa det bara KLICK och jag, Sara och Jennifer kom att vara oskiljaktiga. Typ. Vi känner varandra utan och innan och vi vet hur den ena beter sig i olika situationer. Vi kan vara ifrån varandra väldigt länge utan att glida ifrån varandra. Och vi kan sitta tysta utan att det blir sådär obekvämligt tyst. Med andra ord, ibland säger de bara KLICK.


JAG SAKNAR DIG


NU ÄR DEN BORTA

Godmiddag va? Kom nyss hem från en liten runda för att elda upp vagnen från skolavslutningen. Det smällde och hade sig om den men nu är den borta!
Jag har faktiskt hunnit åka upp på en experium en sväng också och simmat och legat ett tag inne i saunavärlden. Duktiga jag :)

Nu är det datan som håller mig sällskap. Sorgligt, jag vet.

2250

Första dagen på sommarlovet har snart passerat och den har varit.. slö? Jag har bara legat i soffan och sängen hela dagen. Förutom när jag tog mig iväg med mammsen och Tilda och handlade lite proviant. Och förutom då jag och mammsen gick ut och gick en liten runda i spöregnet.
Och när jag klickar mig in på väderprognosen så ser jag att det ska regna eller vara mulet heeeela veckan FÖRUTOM på onsdag :D Man får vara glad för det lilla, haha.


Det är tur att webcameran finns, vafan skulle jag annars göra när jag har tråkigt? mahaha



När jag vaknade upp i morse och drog med tungan över tänderna kände jag ett obekvämligt och vasst hack i ena "sid-tanden" eller vad man säger, haha. Då har jag ett hack i den, jag har allså tappat en liten bit. Haha och det måste vara sen jag försökte öppna en cider men tänderna, men det gick inte så bra alltså. Crap..

Annars var kvällen igår ganska så bra, rolig, lyckad fram tills cirka.. äh, nångång, då spåra det ur litegranna om man säger så. Men det är en annan femma
:)

Nu ska jag sätta på en film och äta lite färgämnen,
CIAO

DANSEN I KYRKAN, elsa sabina isabelle & jag

Dansen gick ganska bra tycker jag. Tappade bort mig på två ställen men
det är nog inget man tänkte på sådär jättemycket om man kollar på den.
Spola fram till 00.50, pappa filmar lite onödigt mycke, haha.
Och ni får höjja ljudet vääääääldigt mycke om ni vill höra musiken också ;)


SKOLAVSLUTNINGEN

Nu i efterhand känns det lite sorgligt. Jag tänkte inte på det igår. Men gud vad skönt det är att vara klar med det här för tusende gången! Jag är redo för andra utmaningar nu.











och här nedan följer några kassa mobilbilder, haha.







Ni ska snart få se en film när vi dansar också, men den tar sjuuukt lång tid att ladda upp på videofy.me
Nu ska jag få i mig lite mat.
Puss på roompaan

SOMMARLOV!

NU HAR VI SOMMARLOV OCH GRUNDSKOLAN ÄR AVKLARAD!
sista kvällen tillsammans nu och jag måste börja packa ihop alla mina saker innan jag beger mig mot Lima igen,
alla bilder från idag kommer imorgon :D
skaaakaa rooompaaa

ingenting kan förklara den glädje jag känner för att
vara klar i Lima och grundskolan! LYCKLIG.

KLÄNNING&SKOR TILLS IMORGON



2054

den här ska fan jag köpa! Goo Blondinbella :D (bilden är tagen från hennes blogg)

BILDER




hahaha jag tror att jag och Malin är sjuukt taggade på att vinna ;)

smidigheten själv, skämt å sido

Några få bilder fick ni att vila ögonen på i några sekunder :)
CIAO


NIANS DAG


Nu ska det fixas lite med vagnen en sista gång innan det smäller imorn!
När jag kommer hem igen ska ni få se lie bilder från nians dag ;)

Och förresten, mitt hår har växt ganska mycket på sista tiden tycker jag, och längre ska de fan bli.

REDO


Nu är jag redo.
Klänning, skor, dans, sång, val av frisyr, kvällens planer (om det över huvudtaget finns några? haha). Allt är klart och jag inväntar fredag med glädje.
Och imorgon är det nians dag, hoppas det blir fint väder eftersom vi ska vara ute hela dagen :)

DANCE MY ASSSS OFF

Kan inte dansen till skolavslutningen än, haha och den är på fredag!
Eller, jo jag KAN den i helhet men det blir hackit och jag är icke säker.. Så snart sticker jag, elsa, sabina och isabelle in till Sälenhallen.

Från det ena till det andra. Nu är allt slut i skolan. Kommer aldrig mer ha en lektion på Ungärde. Kommer aldrig mer äta mat på på Ungärde i den lilla matsalen med Isabelle, Sabina och Rebecca och kunna prata om precis ALLT. Allt det kom till mig nu, haha. Jag fattade inte det när jag gick ifrån skolan igår. Men dethär kommer gå bra. Kommer bli skönt att slippa Lima och Ungärde. Men som sagt, kommer sakna vissa människor och att allt var så litet.

NÅTT FEL ÄR DET PÅ MIN MUSIKSMAK.

fast jag lovar, jag tycker om "vanliga" låtar också och inte bara Svennemusik (a)



SKOLAVSLUTNINGSVAGNEN

Kom precis hem från bygget av vagnen, eller ja. Bygget är klart nu är det bara lite småsaker som ska fixas. Har bara varit med två gånger, men jag har ine behövts, haha. Men idag målade jag i allafall trappan och hjälpte till med diverse småsaker.
Har tyvärr ingen bild på den men det lär de komma efter helgen.
Jag tror nog att vår vagn är den snyggaste vagnen på länge som glidit in på Ungärde skola, ganska så tuff är den.


Efter denhär helgen så kommer vi aldrig vara samma klass/klasser längre. sorgligt.. Men lite skönt också att få träffa nya människor. Men kommer sakna hur litet allt var, och att alla kände alla. Typ.
Ska hur som helst bli superduper skönt at få sommarlov på fredag :D



SKÅNE RELAX


har alltid tyckt att det är något speciellt med att få sitta iii bilen när man tvättar den :D
eller.. det var första gången jag gjorde de, mahaha.




jag tror att jag ska göra något riktigt coolt med min glajjor, men Tilda tar precis innan.. snea glajjor. Coolt det också.






gliiider in i Båstad stad.




mitt namn skulle inte hamna i mitten, men nu blev det så, Förstör bilden liiite men jag orkar inte ändra.












denhär texten skulle inte heller hamna i mitten.. men vafan.


ganska skönt att ha en stor häck runt hela huset, så man kan lega i hängmattan en heeeel dag utan att störas av någon.

Men nu ska jag sova, njut av bilderna nu :D
CIAO

STRAX!


lite mer tålamod, sen kommer bilderna sen helgen.

har inte varit hemma nånting idag utan varit i Mora för såndär kurs för att få övningsköra. Handledarkurs eller något.
Men nu ska jag sätta mig och trixa lite med bilderna.
PUSS

HEMMA

..från skåne nu, och jag är helt slut. Eller, nä det är jag inte men jag ska sova i alla fall. Snart.
En vecka kvar i skolan sen är grundskolan klar. Wiiohoo! :D

Ni får se alla fina bilder från skåne imorgon,
PUSS


1030

dsuchat - check!
BUS - check!
packar - ceck! eller... iaf kläderna, inte allt det andra
fixat håret - ..
ätit frukost - ..
sminkar mig - ..
göra klart uppsatsen i svenska - ..

aya, allt detta ska vara klart innan kvart i tolv. here we go.


gaaaaah hatar mitt hår när jag har dushat. Det blir en enda jävla röra
och går verkligen inte att få ut..


SKÅNE

Imorgon runt ett drar jag till skåne med pappsen, Tilda och Fille. Lite miljöombyte över helgen :)




LITE FLYT!


äntligen, haha!
Var ju till doktorn och tog massa prover. Men dom såg ingenting som tydde på varken körtelfeber, halsfluss eller halsböld. Han klämde och kände överallt på alla körtlar och tog blodprover, och han försökte komma fram till något, men tillslut så skrev han ut någon medicin och sa att jag skulle försöka med den. Om det inte blev bättre skulle jag komma tillbaka, men det trodde han inte att jag skulle behöva. Hur glad? jätteglad!


GODMORGON


Vaknde upp för cirka 30 minuter sen.. jag måste verkligen skaffa mörkare gardiner/något att hänga för fönstret. Solen lyser rätt igenom dom jag har nu.

Japp, ni läste rätt. Jag är hemma från skolan idag. Kanske lika bra.. om jag har körtelfeber vill jag inte smitta ner hela skolan, och så vill jag ju inte bli värre heller.

Och det är rätt som alla skrev när jag googlade körtelfeber igår. Man kan inte äta någonting, det tar stopp när man ska svälja, omöjligt. Så om detta ska pågå ett tag kommer jag inte kunna äta något annat än att dricka tee. ojojoj...
Klockan elva ska jag i allafall vara hos läkaren och se om jag har denhär jävulska sjukdomen... håll tummarna nu för i helvete,

Jag kanske skulle skapa en egen kategori "Körtelfeber" haha ;)


NU ÄR JAG FAN RÄDD

Tycker inte om allt alla säger om körtelfeber, jag har troligtvis det men jag hoppas som fan att jag INTE har de!

-!OBS! Undvik slag mot magen, det kan vara livshotande, eftersom de inre organen sväller upp och kan lätt spricka. !OBS!

-Man bör ta det lugnt i ca 10 månader efter man drabbats av körtelfeber. Mjälten är svullen ca ett år efter man fått prognosen. Ta det lugnt som fan.

-Den enda fara som jag kommer att tänka på är den att man ganska lätt överdoserar alvedon/magnecyl etc. under körtelfeber och detta i kombination med alkohol kan ju vara droppen som får bägaren att svämma över i biverkningshänseende.

-En kompis till mig har också haft körtelfeber och hon hamnade på sjukhus med dropp.

-Jag gick ner nästan 10 kilo, så det var ju rätt trevligt ändå! hehe

Buhuuu.. jag blir fan rädd för det här :( Jag ska inte anstränga mig för fem jävla öre om jag har den jävla sjukdomen :(
Men den sista kommentaren var ju rätt chill, hehe

HAHA

hittat min nya favoritblogg, eller jag har många bloggar jag gillar men denna är nyfunnen:
http://frokenbitterfitta.devote.se/
haha störtsköön brud ;)



KISSING DISSEASE

Körtelfeber orsakas av ett virus som kallas Epstein Barr. Det sprids via saliv och genom kroppskontakt. Halsont, hög feber, trötthet, svullna lymfkörtlar och ledvärk är vanliga tecken på körtelfeber. Kontakta vårdcentralen om du mår mycket dåligt, har svårt att svälja, feber i flera dagar eller någon annan sjukdom samtidigt.

 

Sjukdomen sprids bara mellan människor. Den vanligaste smittvägen är via saliv. Därför smittas sjukdomen ofta genom kyssar och kallas ibland också "kissing disease", kyssjukan.

 

Smittsamheten är relativt låg. Det krävs nära och upprepad kontakt för att infektionen ska få fäste. Tiden mellan smittan och sjukdomens utbrott brukar ligga på mellan fyra och sex veckor. De akuta symtomen brukar gå över på två till tre veckor, sedan är det vanligt att du känner dig trött en längre tid, ibland flera månader.


INTE BÄTTRE

Goddagens, livet leker inte för Linn Pettersson idag inte. Nej, idag har inte hennes hals blivit bättre oh halsmandlarna svullnar snart igen helt. Jippie. Vi håller tummarna för att när hon går till läkaren imorgon eller på fredag så säger dom "det var negativt, du har inte körtelfeber."

Jag ska fan be till gud ikväll att det INTE är körtelfuckingfeber



Förresten så måste jag berätta om min dröm jag hade igår (jag vet at det för det mesta är ointressant att snacka om sina drömmar för andra men denna var rättrolig)
Joo, det började med att mamma och pappa lämpade av mig vid en lägenhet i Falun och sa att jag skulle bo här själv för Jen och Sara bodde i en annan lägenhet och ville inte ha med mig. Så jag gick in och satt där hela kvällen i min ensamhet och var jätte mörkrädd. Och så helst plötsligt knackade det på dörren, då stod Shpend och Gabriel där och skulle våldta mig, hahahahaha! Jag blev livrädd och kröp ihop till en boll på golvet och sa "vakna vakna vakna" och så vaknade jag. Gaah den var faktiskt väldigt läskig :D


2043

imorgon ska vi förresten springa 1 mil för klassikern med skolan. Tror att om jag gör det kommer jag ta livet av mig i det tillståndet jag är i.. eler jag skulle aldrig klara av att SPRINGA 1 mil, men det är väl tillåtet att gå litegrann också ;)
Så jag får helt enkelt skita i det, för jag gör fan ALLT just nu för att INTE få körtelfeber om jag inte redan har de.


NÄÄÄ..

Nu känner jag att det luktar otur lång väg.. Var till läkarn idag för att kolla om jag hade halsfluss vilket jag var rätt säker på. Men det hade jag inte? Det tyckte hon som tog provet på mig också var konstigt för att mina halsmandlar var sjukt svullna och jag var helt röd i hel halsen. Så hon tog ett blodprov för att se om jag hade någon inflammation. Men det visade nästan ingenting.. Så då sa hon "kom tillbaka om några dagar om det inte gått över, för då är det nog körtelfeber." C R A P.

Nu ber jag till gud att svullnaden och det onda i halsen ska gå ner. Snälla snälla snälla.