tidig vår iår?


Här i Sälen är det huuur behaglit väder som helst. Men hört rykten att det inte ens är snö kvar i Falun nu? Kanske dax att ta fram vårjackorna när man kommer tillbaka då, eller den nya fina västen jag fått!

när sälen är som finast


Imorse trodde vi inte att det skulle bli så fint väder så jag och Casper åkte upp till experiums saunavärld och spenderade drygt två timmar där. Först när vi kom ut så märkte vi hur fint väder det var så då tog vi lite donken-mat i solen.
Imorgonkväll ska vi träffa sälen-gänget och bowla på kvällen, men ikväll fokuserar vi oss på en bra film, god mat och naturgodis ♥

en dag full av sol


Vaknade imorse av att en kall kropp kom och la sig brevid mig i sängen. Var ganska mysigt trots att han var kall. Sen dess har vi gått en timmes promenad i solen, suttit på verandan och pratat, ätit lunch på Gustav med pappa och nu är vi hemma hos mamma. För tillfället masserar han mina fötter, trots att jag inte bett om de, sicken kille va?
å just de, lovat honom att vi ska gymma tillsammans på torsdag också, kan bli intressant

Bortförklaringar

Hatar bortförklaringar, men jag har inte bloggat för att jag haft fullt upp med jobb och mina egna känslor som bara har strulat de senaste dagarna, lite låg helt enkelt... Imorgonbitti kommer i alla fall casper om det blir som tänkt, och några fina lediga dagar ligger framför mig!


Vrickade varietéer

allt har varit väldigt rörigt idag, är i alla fall hemma i Sälen nu och är på en föreställning med middag också ikväll, puss


ljusa ögonbryn


hehe här målade jag dem icke. Nu är dem väldigt markerade, tycker det är vrålsnyggt med markerade ögonbryn!

ain't happy


Ska börja packa inför lovet som väntar imorgon, en vecka hemma i Sälen och hoppas på soligt väder rakt igenom! Fast en ful dag kan det få vara så man kan ha en filmmys-dag också!

nya pjux att jobba i


Har fått så himla ont i fötterna på sista tiden när jag jobbar.
Tror jag har fått hälsporre vilket inte är trevligt alls. Så idag införskaffade jag mig nya sköna, mjuka skor att jobba i från ecco. Hoppas dom håler vad hon i kassan lova.

är det inte typiskt?


ser gravid ut på bilden men ville bara att ni skulle se min fina klocka haha
Hade sovmorgon eeeenda till elva idag. Vaknar halv åtta. Kunde inte somna om och hade för mycket i huvudet så drog mig ut på en riktigt snabb power walk. Sprang nästan, det måste sett roligt ut. Gasade fröbi alla småbarns-mammor som var ute.
Idag väntar två lektioner och en vända på stan, har en herrans massa ärenden kom jag på igårkväll.
puss

taa-daa!!


saras bild
Detta var vad vi höll på med i köket igårkväll.
Vår vän Jocke har fyllt arton och sover här ikväll för han har saker att göra i Falun imorn. Skrattat och ätit väldigt mycket så en fin onsdagskväll har jag haft helt enkelt.
puss

a long day


Idag väntar en lång dag. Halv nio till halv fem, och så ska vi klämma in ett två timmar långt hål där i mellan. Jag hatar hål.
puss ha en bra daaag

jag kan dig ut & innantill


Ett, som det känns, ganska stort naturprov väntar mig på fredag. Hela 47 frågor att plugga in. Tur att jag själv tycker att jag är ganska bra på ämnet och allt är ganska logiskt. Ska i alla fall ägna de sista vakna timmarna åt att kolla på top model sverige och plugga.
bacio

hemlighetsmakeri



det var ju, kul?


Köpte denna söta bikini förra året i maj och den satt perfekt.
När jag var hemma i helgen provade jag den och ja den satt inte lika perfekt längre... överdelen gick inte att ha knappt haha. Det är ju... kul? mindre kul hade de varit om det var underdelen som var för liten ;)

Semmeldagen


huvudvärken tar över


Jätteont i ögonen och huvudet. Har använt mina glasögon idag men ändå ont. Ska krypa ner strax så är det säkert borta imorgon.
puss & godnatt

my weekend



Hej hörrni! blir inte så många inlägg på helgerna men de vet ni ju redan. Istället kommer en lite sammanfattning av vad jag har sysslat med hemma i Sälen. Jag har ätit goda middagar och en mysig långfrukost, fått en jeansjacka av mamma som hon hade förr och massa geléhjärtan, har jobbat så föttern värkt på lördagen och tagit det extremt lugnt i saunavärlend på söndagen. Så nu är jag fulladdad med ny energi denna sista vecka innan lovet!

ps. och jag höll nästan på att glömma! jag har läst en jättebra artikel och journalistutbildning också!

Någon tänker på mig

och ger mig geléhjärtan


Heeeeeelt slut!

Jobbat hela dagen och är helt slut.... Nu intar vi position soffan. Senare ska vi se the bodyguard med Whitney Houston.
Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag eller en vild partynatt, puss


favoritlåtar a-ö

K som i Kär var det sista jag ville bli

Sara Löfgren – Kär var det sista jag ville bli




favoritlåtar a-ö

sån här musik får mig att INTE vilja sitta still! bland annat

The Pointer Sisters – Jump (For My Love)



ha en bra helg allesammans


Två lektioner står endast på schemat idag vilket är jätteskönt för då hinner jag med den tidiga bussen hem till Sälen.
enjoy the weekend, puss

details details details


Försökt att välja lite i-val nu på kvällen men det gick sådär... vet i alla fall vad jag ska ha, psykologi A och etik & livsfrågor. Kommer bli super! Om jag inte får dessa blir det engelska B eller företagsekonomi A...
wellwell, godnatt från mig och imorn åker jag hem till mamma i sälen

favoritlåtar a-ö

en av Caspers alla favoritlåtar också.

Mando Diao – If I Don't Live Today


no good feelings


Ser rätt sliten ut och jag känner mig de också. Fast kanske inte sliten, utan är lite mer deppad... Pojkvännen är ständigt borta runt om i Sverige/världen, & lite andra små bekymmer.
tvätten kallar, puss

busfrön


Igår gjorde jag, Jessica och Emma något riktigt busigt. Fick svar igårkväll och blev så chockad att jag inte kunde sova, haha. Roligt att bryta normerna ibland!
har på mig mitt nya skärp idag också, älskar det.

love shirts


Top model, te och choklad väntar den närmsta timmen ♥
ps. har haft skjorta varje dag den här veckan. Jag älskar verkligen skjortor! måste minska lite på de dock, börjar se föööör proper ut ;)

det där med längdskidor


Rätt in i snökanoner, strålande sol och goa skratt!

solen ger mig energi



hej fellas. Idag har varit en bra dag. Lektionerna har lönat sig att gå på(på sista tiden har alla lektioner varit vääääldigt tråkiga och lärarna deppade tycker jag) och solen har lyst. Längdskidorna på idrotten sista timmen var en höjdare. Jessica som aldrig stått på ett par skidor var så söt där ute i spåren! Varit glad hela dagen idag, solen ger verkligen energi!

Förbereder mig inför idrotten


night's like these



Haft en sån härligt bra kväll! Blev inget filmtittande för vi hade fullt upp med att lösa världsproblem. Proppmätt och nydsuchad(i alla fall kroppen, håret får vänta en dag till) går jag nu och lägger mig. Imorn väntar längdskidor på idrotten... skeptiskt.
godnatt

grilladkyckling&kladdkaka


sen ska vi se på en kärleksfilm. vad kan vara mer passande. puss ♥

komplimanger


Fick massa komplimanger för tröjan jag hade på mig idag, sånt är kul att höra! Idag är det som sagt alla hjärtans dag. Inte bara kärleken till pojkvännerna där ute som ska hyllas då utan även till vännerna. Så ikväll kommer Filippa och Karin hit på lite hjärte-mys!

ps. fast hade såklart velat pussa på casper ikväll... dock är han i schweiz som ni vet

rysch-pysch


En av de tröjorna jag fick av Helena och det är lite väl myket rysch pysch på den för min smak om ni förstår vad jag menar haha? Men jag tycker den är fin ändå och här har ni ett litet smakprov för jag ska ha på mig den imorn. Ni vet, jag måste alltid prova nya kläder på kvällen innan jag ska ha dom, för att vara säker på att det blir snyggt ;)
puss å godnatt

smider sommarplaner


Jag har börjat tänka lite på sommaren och vad jag ska/vill göra. Har till och med öppnat ett sommar-sparkonto för allt kul jag vill göra! Mamma ringde igår och hade ett förslag på en mycket rolig resa vi kanske ska göra precis i början av sommarlovet. Säger inte vad det är än eftersom det inte är helt spikat ;)
Jag vill utomlands med vänner, jag vill Båstad en vecka och vårat sommarhus där nere, jag vill ha en vecka med familjen på något mysigt semesterställe, jag vill fira min och Caspers två årsdag på ett speciellt sätt och jag vill skaffa körkort(förhoppningsvis till våren).

what a day.....


När jag kommer till skolan idag
får jag veta att vi ska ha haft samhäll på morgonen. Den är tydligen flyttade från fredageftermiddag till måndagförmiddag, vilket inte gör mig sådär jättemycket men ändå. Lite frånvaro sådär jaa. Lektion i 20 minuter och sen haffa jag ett skärp på stan som jag såg Fanny hade, schnyggt!

favoritlåtar a-ö

H som i Here i go again.

Whitesnake – Here I Go Again '87


en bra start på dagen


Casper ringde vid nio och sa hejdå innan dem lyfte och far till utlandet, låg och mornade mig en stund sen tog jag på mig mycket kläder och gav mig ut på en power walk! Tog emot att gå upp ur den varma sängen men desto skönare nu när jag kommit hem efter en timme ute i kylan.
Börjar som sagt inte fören halv två på måndagar så nu ska jag slå på ett avsnitt av SATC.

ångestdrabbad


Dax att välja induviduella val till trean nu
och jag vet vissa kurser jag vill läsa men kan inte bestämma mig! Jag är en sådan person som går lite på vad andra valt också men det ska jag egentligen inte göra.
Det JAG funderar mellan är svenska C, etik & livsfrågor och psykologi A. Engelska B vore också bra för vi läser inte det obligatoriskt, men jag ogillar det för mycket för att välja de. Lite krånglit det där med i-val...

favoritlåtar a-ö

Hade verkligen ingen höjdare på G. Men den som är närmast är denna.

Mike Posner – Gone In September


iphonebilder från helgen



Helgen i Rättvik har bestått av
mycket mat och godsaker, mysig stund i solen, måla och konka på möbler för de vuxna, ganska mycket övningskörning, och självklart har vi umgåts en del också.
Men nu är jag tillbaka i Falun och redo för en ny vecka!

like x-mas eve


Helena(pappas tjej) rensade sin garderob i helgen och fick till en hel kasse med kläder hon skulle ge bort. Så jag fick dyka ner i den och ta det jag tyckte var fint. Fyra tröjor fick jag med mig hem, hallelujah så bra ♥

Är det lördag så är det


favoritlåtar a-ö

Enda sen jag såg Kapten Röd live i november så har jag varit lite kär i hans musik. F blir alltså hans låt.

Kapten Röd – Färgernas Krig


Syskon-yatzy

Medan de vuxna gör mat spelar vi barn spel, ganska mysigt här i Rättvik


favoritlåtar a-ö

Har alltid fått höra att jag har lite konstig musiksmak. Mest av mina kära vänner. Men än har ni inte fått höra mina svennelåter som jag håller varmt om hjärtat, mest de låtarna dem klagar på haha. Låten på E är den fina låten av Poison.

Poison – Every Rose Has Its Thorn


rättvik


Längesen jag var i Rättvik. I somras var jag där en kväll och roade mig med mina vänner senast, men nu ska jag dit igen och hälsa på pappas tjej. Hon har köpt ett hus nere vid siljan där. Blir intressant.
puss

a smile on a friday


Vaknade vid åtta imorse och trodde jag försovit mig. Efter att ha tagit på mig kläderna och fixat klart mig inser jag att vi börjar tio idag. Jaja, skönt att ha en stressfri morgon i alla fall. Ätit frukost framför tven och nu hinner jag till och med blogga! Det var ett tag sedan jag gjorde de på morgonen.

i feel dizzy


Känner mig lika groggy som jag ser ut att vara på denhär bilden.
Känner mig jätteyr men vet inte varför, läskigt. Lite för mycket tankar blandat med trötthet och brist på godis kanske skapar detta. Vad vet jag.
godnatt

puss puss


Både jag och Casper har stora snygga läppar så dem passar perfekt ihop! skämt å sido, det ett tag tills jag får träffa honom igen faktiskt. Han sticker nämligen till både Italien och Schweiz om några dagar. Kom lite som en suprise men jag är glad för hans skull. Kul när det går bra med skidorna!

favoritlåtar a-ö

Velade mellan två låtar på D. Men denna på högsta volym i en bil när alla sjunger med är svårt att slå.

Journey – Don't Stop Believin'



bluejeans


jeans för 449 riksdaler, man fick väl lite rabatt hihi.
Kollat på ett par lite mörkare blå jeans ett tag och idag fick jag fatt på dom. Kollade även efter svart textlifärg att färga mina urblekta svarta jeans med, men det hittade jag ej, så nu är jag hemma och väntar på Sara som ska göra mig sällskap på en power walk.
puss så länge

favoritlåtar a-ö

Bokstaven C... Den var enkel. Min hyffsat nya favoritlåt som spelas om och om och om igen.

Tracy Chapman – Change


igårkvällens fika / idag


morning sunshines. Onsdag idag och det är lite av en favoritdag hos mig. Hälften av vecka har snart gått och efter skolan åker jag till Casper ♥

at the hotelroom


härlig bild från en galen natt i november

Aldrig känt mig äldre än vad jag gör nu(hehe logiskt), storhandla på Willys igår med mina roommate's och idag tvättade vi. Yey.
NU: duschen
SEN: äpple, te & top model sverige

effektiva på textlektionen


favoritlåtar a-ö

Då var vi inne på dag två och B. Inte många bra låtar på B men denna är mysig!

Tracy Chapman – Baby Can I Hold You


let's get wet



Nu ska vi tvätta lite här hemma! Funderar på att skaffa en tvättmaskin i badrummet, så drygt att springa över till grannlägenheten hela tiden där tvättrummet är...

med smilet upp till öronen


happy moment

Nybäddad säng och nyduschad. Kan ju inte bli mycket fräshare. Dock gillar jag inte första natten i nytvättade lakan. Tycker bara dom är stela och lukten av tvättmedel är ingen höjdare.
puss & godnatt

cleaning lady


När jag ändå slutade så pass tidigt tog jag en sväng om i lägenheten. Dammade av lite och dammsög. Det där med dammsugningen behövdes hehe. Men nu är det lite finare i vår lya!

favoritlåtar a-ö

Kom på en liten idé när jag stod i duschen, (säger ju att jag kommer på allt där inne!) att jag ska ladda upp en låt varje dag från A-Ö. Fattar ni? Idag börjar jag alltså med en favoritlåt på A! Genialisk idé enligt mig.

The Lost Patrol – Alright


detta går inte för sig


Kom nyss hem till lägenheten efter en bussresa från Malung. Skulle egentligen bara vilja slänga mig i sängen som på bilden och ligga där ett tag. Men det går inte för sig förstår ni. Skolan kallar och bussen går om drygt tio minutas.

Att övningsköra...

Kan: växla/koppla, gasa, bromsa osv
Kan inte: hantera jobbiga/krissituationer eller känna den fucking feelingen när man startar


Chips-söndagsmys-alpint


Härligt att vakna till imorse


Råttor på bussen

Min classmate Mille har gått och skaffat sig två råttor, kiwi och mango. Trodde jag skulle tycka dom var jätteäckliga men dom var faktiskt söta!


I väntan på bussen


I väntan på bussen


inget blir som jag tänkt



Tänkte ju plugga hela morgonen till provet i eftermiddag. Tror ni jag gjort det eller? Nej. Iställe fastna jag framför top model sverige... Får sota för det nu.
puss ha en bra helg

rise and shine


Godermorgon. Sovmorgon idag för jag jobbar hemifrån på multimedian. Börjar inte fören 12.15. Gött.

snart ett år gammal bild


Såhär såg mestadels av mitt sportlov ut förra året. Kan ju inte säga att jag klagade precis. Att få pussas i solskenet en fin vinterdag måste ju vara bland de bästa som finns! Hoppas på att få spendera några dagar med honom på det viset snart igen. Dock är det ganska svårt att klämma in sådana dagar. Dem fylls med skidåkning och träning istället.
Bara en liten kvällstanke såhär innan helgen. ska krypa ner nu och längta lite tills imorn, puss & godnatt

i'm still dreaming


En liknande ska jag ha en dag. Och med "en dag" menar jag i artonårspresent till mig själv.

Har inte tid med er

Prov imorn och det känns som om jag ligger lite efter med pluggandet... Trots de tog jag en fika med isabelle och karin på stan efter skolan. Så har inte tid att sitta vid datorn nu. Sen är det film med mina roomies inbokat ikväll också, busy life ;)


textlektion B


en fin onsdagskväll


Om ungefär en halvtimme åker jag in till stan för en fin kväll såhär mitt i veckan

dagens viktigaste måltid