POLARBRÖD

Kom nyss hem från dansen och jag tycker det är så himla roligt :D Och som vanligt när jag kom hem kokade jag vatten för att göra te och åt fyra polarbröds-mackor. Det är fan the shit, polarbröd alltså. Får panik när vi inte har det hemma och sticker och handlar det dirket, haha beroende. Fast jag har alltid varit en macko-man som min mamma säger.


Nu skriker sängen efter mig, säger att han saknar mig.
Bara att ställa klockan på 07.00 och försöka sluta sina blå.  Jag kom på att inatt var den första natten som jag inte drömde något eller vaknade upp mitt i natten sedan jag fyttade hit för cirkus tre veckor sedan. Känns bra :)
PUSS

ändra kroppsform efter all mat i stocholm...


och så fick vi entligen våra drömben

NÄR JAG BÖRJAR BLI FÖRKYLD...

...så får jag ont runt ögonen, när jag kollar åt sidan, ner och upp. Inte skönt. Så nu sitter jag med en fet halsduk runt halsen och har precis krängt lite daimtårta vilket gjorde min eftermiddag. Nu tror jag fan att jag ska slänga mig på sängen i nån timme för ikväll är det dans!
PUSS
förresten så måste jag bara visa hur mitt och filippas "hotellrum" såg ut när vi var i stockholm. Haha det var en glasvägg mellan rumen och ett skynke för. Men det var fan inget tak mellan rummen så man hörde ju *host* allt som grannarna höll på med...

1736

Åååh när jag nu som hastigast slängde en blick ut genom fönstret så ser jag en liten border terrier tassa omkring. Då kom jag att tänka på hur mycket jag saknar tarzan. Och balto med för den delen, och semlan. Gaah, känns toms utan djur!
tripp trapp trull... typ

2030

Sitter i jennifers säng med datan i knät. Brevid mig sitter jennifer med datan i knät och nedanför oss sitter sara med, trott' eller ej, datan i knät. Man skulle kunna tycka att det är en ganska sorglig syn men det tycker inte jag. Vi har det ganska mysigt just nu. Låter var och en bestämma låtar och snackelisnackar.

1653

Blev inget bloggande denna helg heller eftersom jag varit med casper hela helgen :) Åkte upp till pappa i fredags och åt på Gustav & you name it. Sen åkte vi tillbaka till malung igen på lördag.
Han åker till Italien nu på lördag så träffar honom förmodligen inte på två helger, eller tre... dooon't nooo.

Imorgon är det back to schoool
som gäller så ska fläska i mig lite mat och städa upp på rummet och SEN får det bli en tidig kväll.
PUSS

Då var man på väg till Falun igen.

imag0446 (MMS)

Då var man på väg till Falun igen.


SKA MAN VARA RÄDD? JAG ÄR DÅ DE...


http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article725982.ece LÄNK

FY VAD ÄCKLIGT!


När jag och sara trampade iväg på våra cyklar till ica för att köpa polarbröd och diverse saker så är det första vi lägger märke till när vi kommer till fruktavdelningen en skata! FY FAN vad äckligt, tänk om den bajsar på maten?!

DET HÄR MED ATT BO I LÄGENHET

När jag kom innan för dörren för en halvtimme sedan och slängde mig på sängen för sluta mina blå för några sekunder så hör jag plötsligt det negatvia med att bo i lägenhet... Grannarna poppar country/dansband på högsta volym och våra andra grannar har skrikande ungar (iaf för tillället). Hämnas genom att poppa musik jag med :D

MAAAAAAAAAT! haha jag är jämt så jävla hungrig efter skolan. Och förresten, tröjjan jag har på mig gick sönder  förrgår och eftersom den är stickade trodde jag att det var kört för hålet blev bara större och större. Men jag lagade det! Nu måste mamma vara stolt över mig, när jag till och med lagar mina kläder själv :D

2118

Disco dans var sjukt kul, och funderar på att fortsätta på det varje tisdag. Jennifer vill ha med mig på street på torsdag också, kommer nog följa med och prova på bara, sen får vi seeee :)

Tryckte nyss i mig fyra mackor och två koppar te så nu ska jag nog sova gott. Men innan jag intar sängen ska jag fila naglarna, ta fram kläder tills imorn, torka håret och borsta gaddarna. Jag är sjukt trött så nu ska jag sätta igång med det så att jag kan krypa ner under täcket och drömma söta drömmar.
PUSS
(funkar inte att lägga upp bilder)

DISCO?

HOLA, då var jag hemma like vanligt again. Jennifer gör någon fisk-grej som vi ska äta strax och vid sju trippar vi iväg till bussen för att träna lite disco dans. Aldrig testat det förut om tycker det verkar läskigt att gå dirket på medel men men... vi kör de på ändå!

2156


preis innan öland                                                        precis efter öland

ooo crap. Jag vill vara brun igen :(

CONVERSE IN MY <3


Ett par nya skönheter som ska få pryda mina fötter.
Imorgon åker jag till min favorit efter skolan för att checka in hennes och hennes boyfriends lägenhet när den är möblerad (och för att umgås med'na såklart! haha), såg den bara som hastigast förut.
SPARK I RUMPAN

HEJ ALLA GLADA!

Kom nyss hem till da apartmeeeent och nu vankas det korv och pommes, mumma :D
Köpte eftt bar finfina converse idag som jag ska visa er när jag orkar ta tag i kameran och fota dom. Vilket troligtvis blir efter maten.
PUSS PÅ RUMPAN sålänge
(min fina vän jennifer som så gulligt har lämnat ett avtryck efter sig när hon lånade min data)

2200

Nu har jag och sara avvärkat två avsnitt av one tree hill samt en skål med chips och två koppar te. Känner mig redo för sängen. Ska bara borsta gaddarna och lägga fram kläder tills imorgon för att spara lite dyrbar tid i sängen. Morgontrött (a)

Vet inte vad jag ska bloggeliblogga om nu för tiden och har verkligen inga roliga bilder. Har en del roliga bilder på phonen så får visa dom imöra.
GODNATT


"HEMMA" I FALUN

Kan man börja kalla falun för hemma nu? Jag menar, är lägenheten hemma? De vette fan alltså... sälen kommer vara hemma ett bra tag till.

I fredags efter skolan åkte jag direkt till casper och har varit där hela helgen (way för kort helg). Kom till falun för exakt en timme sen. Det är därför jag inte blooooogggat nått. Och när jag kom hem så var maten redan klar, vilken himmmla tur man har ibland! å jag erbjöd mig faktiskt att diska så mina naglar och händer är fula nu.

Tror bestämt att jag måste trampa iväg till ica och köpa mig en nagelfil by the way, får spunk på min väldigt fula naglar.
PUSS

1941

TJOO. Idag fick jag stå för maten i detta hushåll och det blev pasta och tomatsås, ganska så lätt. haha klar på en kvart, prima!

Imorgon dirket efter skolan åker jag till malung,
bussen går 15.25 härifrån så jag får trampa fort som fan hem imorgon, haha. Skulle ju kunna åka dirket från skolan också kom jag på, fast då måste jag vänta där en timme och det har jag ingen som helst lust med.
(måste skaffa lampaaaa till rummet...)


Igårkväll hade vi väldigt mysigt här på herrhagen, drack te och hade tända ljus. Vi satt och pratade hur länge som helst, och vad vi pratade om kommer jag inte ens ihåg. allt... hehe

Äter upp Milles pepparkaka

imag0443 (MMS)

Äter upp Milles pepparkaka


1726

En sak som jag har insett är att jag aldrig skulle klara av att bo själv nu när jag är sexton. Jag ser upp till dom i min ålder som gör det!


Förresten så har jag kommit på vad jag skulle kunna tänka mig för tatuering.
En text, som lyder "gå dit glädjen pekar". Det har varit mitt "motto" en ängre tid nu. Tycker verkligen det är fint och det är precis så man ska göra, gå dit glädjen pekar. Fast jag vet inte om jag vill ha det på svenska.
Nu har jag bara kommit till det stadiet när jag ska klura ut vart jag vill ha den någonstans bara... hmm.
PUSS

VÅTT VÅTT

Imorse tvekade jag mellan bussen och cykeln för det regnade inte men det hängde i luften. Tillslut besämde jag mig för att cykeln. Nitlott. Började regna när jag kommit halvvägs vilket resulterade i att jag var vääääldigt blöt när jag kom till skolan. Och vi ska inte ens tala om hur blöt jag var nu när jag kom hem, haha.

Förövrigt så har dagen än sålänge varit bra. Imorgon börjar vi följa schemat och ha riktiga lektioner. Och idag var jag så duktig så att jag ändrade mitt estetiska val från bild till musik så ska alltså ha musik den första timmen imorgon!

känns som det var igår (låter supergammmmal)

FÖRSTA TVÄTTEN

Fast det var egentligen inte jag som tvädde dåraaaaaaa.. det var jen och sara som var väldigt snälla och tog med min tvätt till tvättstugan och stoppde den i maskinen. Men nu är första tvätten (för mig) tvättad i lägenheten. Nästa gång får jag se till att göra det själv så jag fattar hur man gör. Och med SJÄLV menar jag inte att jag ska gå ner till den tvättstugan SJÄLV utan jag menar att jag ska tvätta SJÄLV men någon måste vara med. get it? haha vilket utlägg det blev.

Det ska regna imorgon
enligt yr.no och klart.se... tänker inte cykla då. Så OM det regna imorgonbitti halv nio, tar jag da buuss.

en bild man blir lite glad av att kolla på såhär på kvällskvisten.

"ISLI"

Det är förmodligen bara jag och isabelle som fattar rubriken, och det är de som är lite meningen hehe... Var hur skönt som helst att träffa henne igen. Prata, äta sötsaker, skratta och lalla runt. Känns bättre nu när jag verkligen insett att hon också bor här, blir liksom lättare på något sätt. Konstig känsla som sagt :)

Tänkte visa min lilla väckarklocka jag köpte.
Den är faktiskt väldigt fin tycker jag! Känner mig ganska duktig som köpte en väckarklocka själv för att komma i tid till skolan, hihi.
jag kanske inte har sagt det, men jag har ingen taklampa än så det blir väldigt mörkt snabbt i mitt rum, haha! fast så mörkt som det är på bilden är det verkligen inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag för det orkar jag inte göra imorgonbitti. Lite för mycket sömntuta för de.
PUSS

1422


Det var ett litet tag sedan jag var i stockholm men på elsas begäran ska jag visa två saker jag köpte. (skoja elsa, finns säkert nån till som vill se;) )
Ett par jeans och koftan ni ser. Det var det enda i klädväg om man bortser från alla underkläder också. Sen köpte jag(och mamma) gardiner, kuddar och you name it, till lägenheten.

Strax ska jag träffa isabelle om hon bara kan sluta skolan... :D
PUSS


Kom hem från skolan för cirkus en timme se...

imag0440 (MMS)

Kom hem från skolan för cirkus en timme sedan, lite mer. Och nu ligger jag i sängen och läser samtidigt som jag äter upp resterna av godiset, vilket inte Är så mycket. Slängde även av mig jeansen så fort jag kom hem och hoppade i ett par sköna gamla adidas shorts ;)


1747

Första skoldagen är avklarad. Om man nu kan kalla det skoldag men... alla ettor samlades i aulan och blev hänvisade till sina lärare och klassrum. Såg några kända ansikten faktiskt och måste bara säga att det var fan tur att jag hade Mille med mig, haha...

Glömde förresten säga att igår färgade jag håret ännu brunare! I vissa ljus tycker jag till och med att det ser svart ut men det ÄR mörkbrunt. Fast jag tycker om färgen så det är ju bra :)


Imorgon ska jag träffa isabelle efter skolan. Som jag har saknat henne! kommer nog kännas bättre när jag träffar henne i "falun-miljön" och inser att hon också bor här. För jag kan inte riktigt släppa tanken på sälen och haha... ja, you name it.

Chillar "på stan" (fan vad Konstigt det kä...

imag0439 (MMS)

Chillar "på stan" (fan vad Konstigt det känns att säga så) med Mille. Köpt en väckarklocka så att jag vaknar för min telefon hör jag inte ens ;) Nu väntar vi på hennes boyfriend och så ska Mille laga mat åt mig :D Puss!


STOCKHOLM DEL 3






älskar den här bilden! Den får vara den sista från vår stockholms-resa.

Ha ha ha ha.... den var bra

imag0437 (MMS)

Ha ha ha ha.... den var bra


KONSTIG KÄNSLA

jag bor i en lägenhet i falun. inte hemma på trygga västsidan i sälen. men det här ska nog gå bra. saknar casper så fruktansvärt mycket bara....


Jennifer goes wild on ONLY

imag0436 (MMS)

Jennifer goes wild on ONLY


SÄLEN CITY

Är hemma i sälen just nu och vid 13.45 rullar bussen till malung igen. Och tidigt på söndag morgon tar jag mig till falun. För på söndag ska jag och jen (sara?) reka cykelvägen till min skola och hur man tar sig dit med buss. Kan vara bra att veta på måndag morgon, haha.

Önskar jag kunde visa lite bilder från stockholm igen
men alla dom bilderna är på min data och den är kvar i falun. Hoppas inte jen våldtar den :( 


Att träffa casper igen var hur skönt som h...

imag0435 (MMS)

Att träffa casper igen var hur skönt som helst, saknat honom. Igår köpte jag förresten den här boken, egoboost av isabelle löwengrip. Velat ha den ett tag nu så nu ska jag lägga mig och nörda den ett tag. Puss!


1345

det är inte lätt alla gånger. men det är sånt man får leva med.

IRRITERAD

Det är varmt som en bastu i lägenheten, och ute också för den delen. Jag och mamma ger oss snart ut på en till liten promenad skulle jag tro sen ska vi in och köpa mer galjar för det hade jag för lite av. SEN hoppas jag det bär av mot malung.

Maten blev lyckad igår och det första jag sa när vi skulle diska var "ååh jag orkar inte diska..." haha det börjar iallafall bra ;) och när jag väl började diska skar jag mig på en kniv och slog huvudet i skåpsluckorna.

kom på att det är fredag den 13:e idag så varför skulle något gå bra?
SPARK I BAKEN

STOCKHOLM DEL 2






tittade en snabbis på repetitionen av allsång på skansen, på scenen ser ni tove :)




1925

Vid halv tolv i förmiddags började jag och mamma ta oss till falun för att flytta in det sista. och JAG körde hit, hihi. Jag var helt slut i ögonen när vi kom fram. Ingen van chaufför...

Nu är allt på plats och det är bara lite saker som jag skulle vilja ha som fattas men det får jag köpa och önska mig efter hand.

Skulle vilja visa vad jag köpt i stockholm men det orkar jag inte göra nu för nu snart ska jag och mammsen ut och gå en liten promenad runt krokarna här. Så det får bli en annan gång i framtiden.
PUSS
en liten snabb sneak peak på en tredejdel mitt rum, typ...

2208

Jag börjar få en lite obehaglig känsla i kroppen. Eller det är en blandning av nervositet, glädje, förväntan, spänning och till och med lite rädsla. Inatt är sista natten i MIN säng i sälen innan skolan börjar för imorgon drar vi till falun och lämnar det sista och fixar och trixar. Vi sover förmodligen över också. Sen på fredag kommer casper till malung så då sover jag nog hos honom, och på lördag bosätter jag mig i falun.

STOCKHOLM DEL 1

Eftersom jag har så pass många bra bilder från våran lilla resa så delar jag upp den i olika delar för det blir för många bilder att ladda upp på en gång. Har inte riktigt tid med att visa alla nu så... here we go!

Men först ska jag nog berätta lite om våra dagar i stockholm.
Vi kom dit halv elva på måndag morgon och då gick vi dirket till vårat "hotell" fast det var mer vandrarhem kan man säga, och vääldigt fint!
Jag och filippa delade rum, om man nu kan kalla vårat rum för RUM, haha! Det är lite svårt att beskriva men jag ska visa en bild sen på det. Det var inget tak på rummet så man hörde minsta lilla detalj som dom i rummet brevid gjorde, om ni förstår vad jag menar hahahah.... creepy.

Hela måndagen straskade vi runt på stan och handlade massa saker, kläder, saker till lägenheten och diverse saker. Och kvällen avslutades med middag på en restaurang där jag även lyckades sätta en köttbit i halsen, haha!

Och på tisdagen så var vi på skansen och gröna lund. och jag måste säga att jag är jättebesviken på skansen och jag trodde verkligen att där dom har allsång på skansen var MYCKET större. Jag är djuuuupt besviken.

Idag klockan tolv rullade tåget hem med sex trötta men glada tjejer!



gamla stan


jag och filippa innan vi satte oss på restaurangen


linda




nea och tilda på båten till skansen och gröna lund





TAKE IT EASY FÖÖÖR FAN

Varit i huvudstaden sen i måndags. Ville inte blogga där. Snart kommer det massa bilder, om ni kan vänta? nää tänkte väl de....
SPARK I BAKEN

TATTOOOOO?

Nu är det såhär. Jag har kommit till ett vägskäl i mitt liv. haha näädå, det är så att jag funderar på att tatuera mig. bara något litet, något väldigt litet. Antingen på ankeln eller på höften. Men vet inte riktigt vad. Skulle vara fint att ha en liten text runt ankeln.
Förut ville jag ha en text på underarmen men har kommit på att det inte är speciellt kvinnligt, eller... haha det var min mamma om sa det till mig och jag fick mig en tankeställare.

jaaa... som min kära moder också sa, "detta tåls att tänka på".
PUSS
(papper, penna och Lindts choklad, nu ska jag filosofera om min tatuering)

1840

jag gillar saras efternamn, BILARE BILARE BILARE!
kan skriva ditt efternamn också om du vill jennifer, DANIELSSON DANIELSSN DANIELSSON

1559

Det blev inget bloggande igår för jag jobbade hela dagen (inge mer jobb!!!!) och när jag kom hem väntade sara bilare på mig :)

Blev gaaanska mycket godis och chips för våran del medans vi snackade (som vanligt) om allt mellan himmel och jord och kollade på allt från pip-larssons till shutter island viket var en väldigt knepig film... precis när man började fatta lite och när den började bli bra så vände allt och man fattade nada. Och det jobbigaste av allt var att ingen av oss fatta slutet? buhu, haha.


Snart hoppar jag in i duschen och sen måste jag börja packa lite smått. Måste upp runt fyra inatt/på morgonen eller vad man nu vill kalla det. Ussssccccchhh.
PUSS

GODNATT BLOGGVÄRLDEN

...och till er som undrar varför nääästan alla bilder jag tar på mig själv är på golvet framför spegeln så är det för att jag kommer på när jag bloggar att jag kanske ska slänga upp en liten bild och då tar jag en rent spontant där jag sitter. Och det är för det mesta på golvet, hehe :)

1 DAG KVAR!

Lördag - jobb,
Söndag - packa och diverse saker
Måndag - stockholm

Och ikväll ska vi göra egen pizza och kolla på DN-galan. Sen vill jag kolla på den filmen "alla talar om grace" eller vad den hette. Så har jag bara en dag på Da work kvar! gött...

Idag vet jag inte vad som hände, haha! Det var jättelugnt och jag funderade på att dra hem. Men sen sa det bara BANG och det blev kö och alla skulle ha ditten och datten. Tyskar som jag pratade som tusan med, övade på min engelska kan man säga och det behövdes kända jag, hehe.

Nu är jag iaf hemma och ska bege mig in till sälen och handla lite godis tänkte jag.
PUSS

2228

Gud vad jag är dålig på att ta nya bilder och visa er men jag lovar er lite fina, roliga och NYA bilder snart!
Om jag inte blir trött snart hade jag tänkt krypa ner i sängen och kolla på prince of persiaJag hjärta äventyrsfilmer.

EVERY ROSE HAS IT'S THORN

Vart har mina vänner tagit vägen?! Är ALLA borta? Känner att mitt sociala liv är på noll, haha! Alla är upptagna med jobb, killar och diverse saker.
Men som tur är ska jag träffa isabelle vid åtta över en bit pizza :) Nästan en vecka sedan jag såg henne sist... Eller kanske inte riktigt, i söndags (a)
"finn ett fel..."

VAFAN LIKSOM?!

haha det är verkligen bara jag som inte gillar johnossi. jag är typ... "one of a kind", illa.


2317

En sak som jag har kommit på är att jag har vuxit ifrån sälen. Men då menar jag inte att jag har blivit för stor och för vuxen för stället utan mer att jag kännar att 16 år i denna by räcker gott och väl för mig. För just nu kryper det i hela min kropp och jag vill bara bort härifrån. Tolka mig inte fel nu, jag älskar alla min nära och kära här men stället går mig på nerverna (och vissa personer men det är en annan femma).
Men lika väl som jag kan älska stället en solig och kall vinter dag uppe på fjället bland alla turister. För det älskar jag. Men just nu... nää. Som den där låten "upp och pröva dina vingar", det tänker jag göra nu.


DET HÄR HÄNDER BARA I FILM

Nu ska jag berätta nått roligt, hihi... Dagen började som vanligt. Gästerna började trilla in.
Så kom det två killar i 17-års ålder och beställde och jag gick ut med maten och sen gick dom.
En timme senare kommer dom igen igen men tar bara varsin dricka och sitter och fnittrar, hehe..? Men jag tänker inte mer på det.
Sen kommer dom fram med disken och ställer den vid kassan och säger tack och går. När jag titta närmare på tallriken ligger kvittona kvar. och såhär såg dom ut:

det tyckte jag var lite småkul. Det gjorde min dag så mycket roligare, haha :D
och förresten, notera att det står "till linn" haha dom har alltså tjuvlyssnat på när mamma ropat på mig, ojojoj.

HARRY POTTER

Jag har alltid var en sucker for harry potter filmerna, det bara är så. jag älskar dom!
Så nu har jag kirrat den senaste av dom fimerna, Harry potter och halvblodsprinsen. Ska krypa ner i sängen och avundas harry, och alla andra trollkarlar och häxor att dom kan trolla.. *längtansfull blick*
PUSS

LOOKBOOK.NU



4 JOBB-DAGAR KVAR

En väääldigt stor del av statusfältet på facebook består av peppade människor som skriver att dom ska till rättvik på ccw. Bara lite avundsjuk.

Det enda jag gör om dagarna nu är att chilla och jobba. Vill verkligen ha måndag nu så jag får sticka iväg till huvudstaden och ha lite kul i några dagar.
Känner att mina inlägg är väääldigt meningslösa nu förtiden men om jag inte skriver av mig lite varje dag så får jag, spunk?

och förresten, haha någon som tycker om Johnossi? hörde dom första gången igår och dom var not good ;) Jag bör nog ändra på caspers musiksmak...





GAMLA BILDER SOM ALDRIG VISATS


skåne sommaren -08


skåne sommaren -08


i början av sommaren en natt med jen


öland i slutet av juni med karin


öland


öland

1612

Åkte upp vid två och åt lunch på Gustav med mamma och syskonen och övningskörde litegranna också. Så nu är jag hemma igen och vid sju ska vi upp till fjället och titta på ett hus som mammsen är lite intresserad av.
Annars har jag inte mycket intressant att säga. Och inga roliga bilder att visa heller.
PUSS

eller ja, note till mig själv, som man brukar säga, TVÄTTA SPEGELN!

1255

Den här morgonen har jag hunnit kolla på top model, desperata hemmafruar och ätit frukost. Ja, och nu sitter jag här och funderar lite på framtiden.

Imorgon börjar jag min sista jobb-vecka
om en vecka åker jag & filippa till stockholm
om 12 dagar kommer casper hit
om 13 dagar flyttar jag till falun
om 14 dagar börjar jag i en helt ny skola


TOPPEN!

Hallå! Kom nyss hem från falun och jag måste började med att lägenheten var perfa, kommer bli grymt :) Tog en liten snabb bild med telefonen för att visa en liten glimt av mitt rum.
Mitt under inflyttningen men vafan.

Rummet känns gigantiskt och jag vet inte riktigt vad jag ska fylla ut det med men, haha. Lite gardiner och skit så blir det nog bra.

För ett år sedan vid den här tiden tillbringade jag, elsa och karin en kväll i rättvik under CCW (classic car week) och den natten är fan oförglömlig. Men blir nog ingenting med det iår.

Nu ska jag göra mig lite macka och te sen krypa upp i soffan och kolla om det går något bra på tv:en. Men det gör det väl som vanligt inte. Så blir säkert film istället.
PUSS

mitt nya lilla örhänge, mohaha!