Suttit på flygplatsen i två timmar och nu ...

100media_imag013 (MMS)

Suttit på flygplatsen i två timmar och nu är det försenat ytterligare en timme. Antar att det är den förbaskade askans fel, men men vi kommer iväg i alla fall(peppar peppar ta i trä). PUSS från ett glatt gäng trots allt!


DÄR SER MAN!


Hade tydligen bara en lektion idag
och det var engelskan på morgonen. Svenskan var inställd och på matten skulle vi bara få se vad vi fick på nationella. Så drog hem och nu väntar jag på mamsen och Tilda, sen ska vi åka vi på utveckligssamtal vilket kanske går på en.. kvart? För jag är en sådan duktigt flicka!
Målade mina naglar vita igår, tycker det blev ganska snyggt.

EN GLAD OCH SMÅTT TRÖTT LINN


...säger nu godmorgon och hejdå på samma gång. Om det inte blir nå strul med denna förbaskade askan så lyfter vi imorgon och idag ska vi bege oss mot mormor och morfar för att lämpa av hunden där. Men först väntar ett nationella prov till, fast denna gången i engelska A. Muntligt ska det vara och det är de jag är bäst på inom engelska, så håll tummarna!
PUSS

KLIPPARNA


Jag och Sara klippte Jocke förra helgen, blev lite dramatiskt mot slutet, haha!

Nu ska jag stänga ner datan efter ett GG-avsnitt. Höll nästan på att somna under hela avsnittet, visste inte att jag var så trött, får sluta mina blå nu.
GODNATT

GISSA NISSEN



Fått mycket gjort idag! Nationella prov andra delen i matte A, shoppat upp resterna av mina presentkort, det vill säga nagellack och annat onödigt, tvättat, städat, lagat mat. OCH NU SKA JAG duscha, packa, hämta tvätten och måla naglar. Sen måste jag hinna kika lite på tredje säsongen av Gossip Girl.
PUSS

PRECIS SÅ ÄR DET.

Hatar aska mer än allt i hela väääärlden.

BRING MY BABY BACK


Vi har blivit lite bortskämda på sista tiden och träffats varje helg och varje onsdag. Men nu sticker jag iväg till utlandet på torsdag och han också, fast dit han ska är det nog inte lika varmt. Norge - Kreta, who wins?
Efter det är det ett tag kvar tills vi ses igen om jag inte spontan-sticker till Malung när han kommit hem. Kan hända.

HERE WE GO AGAIN


Matte har aldrig varit min starka sida men i år, första året på gymnasiet, har det gått riktigt bra! Idag är det andra och sista delen av nationella i matte A vilket kommer bli vrålskönt och håller verkligen tummarna för att det går bra, hoppas ni också gör det för mig?
matte B läser jag över 10 veckor nästa år

"HOT AS HELL"


Ja, det hade han döpt denna bilden till. Haha jag har inte ens märkt att han tagit en bild på sig själv fören nu! Ögonen ser sådär härligt busiga ut och håret står på ändan, åh vad han är söt min pojkvän.

LINN PETTERSSON...


hehe det var kul.

LITE BILDER FRÅN EN DUNDERMYSIG HELG!




precis när vi skulle till att ta en fin bild tillsammans kom pappa och skulle vara rolig, förvånad? Nej





Okey, det här var inte allt vi gjorde, långt ifrån faktiskt! Men svårt att komma ihåg att ha med sig kameran överallt... Som ni ser åt vi födelsedagsmiddag på Gustav, solde lite, och myste i sängen(som vi konstaterat är alldeles för liten), jag lärde mig växla när jag kör vilket jag inte kunnat förut(happyface!), vi var på bio, Pirates of the Caribbean, och när jag och Tilda badade på experium road sig pappa och Casper med en timme på gymmet.

Alldeles nyss var Isabelle här och vi bytte presenter, vi fyller år med bara fem dagars mellanrum. Men nästa år tycker jag att vi drar utomlands en vecka och firar 18 år ;)
Snart hoppas jag på att det vankas lite te, och kanske mackor och en liiiiten bit mörk choklad med smak av mint. MUMS.

MAN MÅSTE JU ÄLSKA PRESENTKORT



linnet är taget bakifrån & allt är från vårat kära H&M


Detta plus ett par ljusbrun/-gråa ballerinaskor följde med mig hem från den lilla shoppingturen med Fanny på stan idag. Egentligen köpte jag bara skorna för att ha några i Kreta, är mer en converse-typ om jag får säga det själv. Men lite sommrig måste man vara och äga ett par!

DET BLIR SÅHÄR IBLAND


Har inte haft lust eller tid att sitta vid datan och blogga på hela helgen.
Firat min födelsedag hemma i Sälen med familjen och pojkvännen som sagt men jag berättar mer om det sen och så ska ni få se bilder från helgens bravader också. Kom hem för tio minuter sen och om tio minuter ska jag in till stan igen och möta upp Fanny för en dejt, sen ska jag hem till Isabelle och byta presenter(brinner i knutarna här)!
PUSS

SEX DAGAR

Nu ska detta lilla födelsedags-barn upp och fira sina 17 år ännu en gång, (tredje gången på en vecka!) men denna gång är det inte med en hej-dundrande fest eller tårta och bullar, utan med en mega-god middag uppe på fjället med familjen och pojkvännen.
PUSS SÅ LÄNGE

LINN & ISABELLE 17 ÅR del 3








oooch så avslutar vi med detta gulliga par! Det var de mesta bilderna från festen som blev en lyckad och roliga 17-årsfest



LOVE LOVE LOVE


Om inte bussen kraschar eller jag missar den, eller om någon kapat bussen, eller om jorde går under
så är jag nu hos Casper. Brukar ju vara onsdagar som är våran dag men den här veckan blev det torsdag eftersom jag inte har några lektioner på fredag/imorgon. Så på fredagkväll ska vi ut och äta med heeela familjen på Gustav och på lördag blir det bio, den nya Pirates of the Caribbean. Längtar som tusan till att få se den!
(tidsinställt)

LINN & ISABELLE 17 ÅR del 2








födelsedagspussen lite i förväg, fyllde ju egeeeentligen år igår!
fick den perfekta presenten av honom också, hihi.


FÖDELSEDAGSMIDDAG


Är lite sent ute med såna här bilder
men här ser ni även en bild från min födelsedags middag med Sara! Kan säga att efterrätten var mycket godare än varmrätten(daimtårta och bullar), men det var väl ingen nyhet när det gäller mig?
Isabelle hade jag bjudit in på tårta men pappa knackade även på dörren med presenter till mig och det var inte väntat, men jag blev jätteglad :D

MORSNING KORSNING!


Vet ni vad som hände mig på min födelsedag?
Ett blombud knackade på dörren med en stooor bukett med blommor, och jag blev helt paff. Det är första gången jag fått blommor med ett blombud, blev jätteglad!
psst... dom var från min kära familj hemma i Sälen

NEW IN.



allt från H&M
älskar presentkort!

LINN & ISABELLE 17 ÅR del 1



födelsedagsbarnen, isabelle & jag








JAG ÄR TILLBAKA!


torsdags när det åskade som satan och vårat internet försvann....

Är evigt tacksam till han som var här och fixa vårat internet, även fast det är hans jobb haha ;)

Snart kommer det intressanta inlägg om vår 17-års fest och bilder på vad jag inhandlat för snygga kläder idag!

EN VECKAN OCH TRE DAGAR

Känner för att gå under jorden ett tag, ett liv utan internet när det regnar och man är ensam är värdelöst, finns inget att göra då. Och snart är mina Gossip Girl avsnitt slut... Nu blev det mycket negativitet haha. Men vi ungdomar som är uppväxta med internet känner såhär.
Just nu sitter jag i skolan och läraren är inte här så vi har eget arbete. Vanligtvis hade jag dragit hem och jobbat hemifrån, men... inget internet som sagt.
PUSS

Mina kääära som sötnosar, som ni märkt är ...

100media_imag012 (MMS)

Mina kääära som sötnosar, som ni märkt är det inte mycket uppdatering nu... som vanligt har jag och Sara otur med vårat internet, åskan förstörde de i torsdags, suck. Efter en kanonbra helg ligger jag nu ensam i lägenheten och kollar på gg, casper har varit här hela helgen, jobbigt att lakanen luktar honom och han inte är här längre... förresten gick festen bra, massa bilder ska ni få se sen! PUSS


OUR SUPER SWEET SEVENTEEN


Grillmästarna blir sjutton, och snart är vi även sambos när hon flyttar in till vår enkla boning till sommaren. Men först och främst, imorgon smäller det, vi har inte haft party tillsammans sen vi fyllde... 10-11?

LET'S SHOT


Det åskar och regnar ute, jag tycker det är rätt mysigt för då kan man vara inne, men Sara är rädd stackarn, haha.  Men det förstörde vår dagliga promenad som vi gör nästan varje dag i alla fall. Man vill ju inte ut när det är fult väder heller. Så jag ska nu plugga lite istället med det få sakerna jag har kvar i skolan, sköönt. Sen blir det varma mackor och lite efterrätt senare mot kvällningen. Mums.

MITT I ALL KAOS SÅ SER JAG DETTA!



Skulle till att göra te till mig och Sara och när jag lägger te-påsarna i tekopparna ser jag detta, det står olika fakta om te på varje te-påse! Det gjorde min kväll litegrann och blev så glad att jag blev tvungen att ta kort på de.

ONSDAG ÄR EN BRA DAG


Har alltid tyckt om onsdagar, har alltid slutat tidigt då och det är i mitten av veckan vilket betyder att det snart är fredag! Men de flesta onsdagar åker jag till Casper också och det ska jag även göra idag. Lite speciell dag också för det är vår 10 månaders -dag♥ (två siffrigt ju!) Så ska dit och mysa lite extra ikväll :)
PUSS


NÄR JAG BLIR STOR...


...då ska jag sätta mina barn på sånglektioner vare sig dom vill eller inte, punkt.

LUGNET KRYLLAR AV BARA BEN


Varenda människa idag på Lugnet
(skolan) hade shorts(nästan...)! Blir sugen på att dra på mig ett par jag med till skolan imorgon, och en stor skjorta till. Men... mina ben är tyvärr för bleka för det än så länge. Får ligga i hårdträning framför solen för att brännan ska komma fram, tar ett litet tag för mig att bli brun, men när jag väl fått grunden kan inget stoppa mig så att säga.

VITSIPPOR & LILJEKONVALJ


Tja fellas! Vädret har legat på topp även idag så nu när lite moln började dra in kunde jag sätta mig vid datan.
När jag och Sara var ute på vår nästan dagliga promenix så gick vi förbi något jättefint, det vill säga en hel drös med nästan utslagna liljekonvaljer, åh jag älskar den blomman, den luktar så gott! Kunde inte låta bli att plocka med mig några hem, plus lite vitsippor. (Nu blir mormor glad, hon som alltid försökt lära mig alla blommornas namn och velat att jag ska bli florist)

ALLA DESSA KLÄDER


inte tagen idag men detta strosade jag runt i denna eftermiddag här hemma, fast i en tröja som luktar Casper istället.

Att ha klädångest är ganska jobbigt. Fick det alldeles nyss men räddningen var en beige topp och uppvikta jeans(bestämmer alltid kläder på kvällen till morgondagen), så nu ska jag göra mig redo för sängen och kaaaanske titta lite på Gossip Girl om jag orkar. Måste ju vara fit for fight imorgon när det är andra delen i nationella prov i engelska!

LA SIESTA


Hur härligt är det inte när man kan sitta ute och äta middag vid halv sju utan att frysa i shorts och linne?! Jag och Sara orkade till och med göra lite komplicerad mat som tar mer än 10 minuter att göra, hehe.
Snart ska vi kuta ner och hämta tvätten, helt sjukt vad man springer mellan tvättstugan och lägenheten när man tvättar, tar lite tid.

Ikväll kör vi på te-mys också tror jag, var ett tag sedan!
PUSS

SINGIN' IN THE SUN


Hola guapas, que tal? Lite av spanskan sitter kvar, trots att jag knappt hade G och starkt ogillade läraren, hehe.
Blev inte så mycket uppdatering på bloggen i helgen, den hamnde åt sidan då jag ägnat hela helgen åt min kära pojkvän. Vi har tagit det lugnt, cyklat, fikat, hjälpt mamma med hennes möbler och sådant ni vet.
Men nu är jag tillbaka i Falun och en ny vecka ha börjat. Och denna kommer bli så otroligt bra!
På onsdag åker jag tillbaka till Malung och Casper eftersom vi har 10 månader då tillsammans♥ Sen på fredag är det party som står på schemat och känner på mig att det kommer bli awesome. Blandade människor från både Falun och Sälen, mums.

Nu ska jag och Sara laga makaronipudding(är godare än vad det låter) och tvätta(är mindre kul).
PUSS

1548


Den här dagen började bra med frukost i soffan med familjen och Casper, sen gick det inte speciellt bra... Fille  hade klipptid före mig idag så jag satt och väntade på min tur, och när det väl var min tur så visade det sig att dem hade missförstått mamma över telefon så dem hade satt min tid igår! Irriterad som jag blev så förstörde det min dag men fick en tid vid två istället så nu är jag fräsch i håret igen :)

Ikväll ska syskonen på disco,
Tilda ska dit och Fille ska vara DJ, och mamma ska vakta de små liven. Så blir lugnt i huset ikväll för mig och Casper.
PUSS

GRAFISK KOMMUNIKATION


HOLA HOLA HOLA,
sitter och har graf, håller på att göra massa annonser och framsida till en tidning. Tyckte det var tråkigt till en början men när man fattar är det faktiskt kul!
Hade idrott första timmen och det var orientering, jag, Emma och Jessica tog en kontroll... höll kartan fel så sprang åt fel håll hela tiden, lyckat haha!

JON SA: SE FÖRVÅNAD UT!


Haha vi hade nog lite olika uppfattningar om hur man ser förvånad ut. Jag kanske överdrev lite... kanske.
Packat klart inför helgen inprincip, och ska göra mig lite te och äta en bit av chokladen jag köpte idag. Egentligen ska den vara till bil-resan imorgon men vafan.
PUSS

INGET SLÅR VÅRAT BADRUM...


Jag är en sucker för fina badrum. När jag skaffar familj och hus ska jag har ett jättefint badrum!
Ibland när jag är hemma hos folk med fina badrum kan jag gå in där bara för att jag trivs där, haha. Låter helt sjukt men tycker om känslan i ett fint eller supercoolt badrum :)
Kom att tänka på att jag måste duscha nu när jag skrev om badrum. Inget slår vårat badrum, hyreslägenhets-badrum, tummen upp! (gillar vår lägenhet fast än den inte har supercoolt badrum)

KRULLTOTT


bild från påsk

Först: jag slipper bussresan mellan Falun-Sälen imorgon! Får skjuts med en kompis och det är rena lyxen, hatar att åka buss långt.

Nu: Borde egentligen börja slipa på min marknadskommunikations-uppgift men jag skyller på att jag måste... ut och gå. Så säger vi!
PUSS

DAGEN FÖRE FREDAG


Måndagar och torsdagar är dom dagarna jag gillar minst på veckan, bara för att det är så många lektioner och slutar tre(det är de senaste vi slutar). Fast imorgon är det fredag vilket betyder: Hem till SÄLEN!
Har inte varit hemma på två veckor nu och det ska bli så skönt att komma hem. Väl hemma väntar en klipptid för mitt hår och på lördag kommer Casper ♥

VILL NI SKÅDA ETT MÄSTERVERK?


Jag och min roommate gillar te, märks det? Tycker att detta är ett mästerverk. Man kan ju önska att alla är fulla men det är bara på den nedersta raden, på den övre står det bara tomma, haha.
Vi funderar på att ta ett kort och skicka in till Lipton(te-märket), kanske får en årsförbrukning av te då! faaaaast, vi har ju en till hylla att fylla, men det gör vi lätt.

RYSNINGAR


Filippa länka denna till mig och sa att hon skulle sjunga den här låten på skolavslutningen den 10 juni. Jag får rysningar, hon är så bra! Måste ta mig till Lima och kolla på deras avslutning.
(Blickar tillbaka och ler när jag tänker på Showtime-tiden när vi dansade och sjöng tillsammans).
Och Filippa kommer också till vår enkla boning på vårt party, kan knappt bärga mig, ska bli så kul att träffa dom igen!

"JAG HAR VARIT EN SNÄLL FLICKA"


jag vill, jag vill, jag vill jättemycket! några fåglar på handledenär precis vad jag vill ha som nästa tatuering(eller fortsätta på den jag har, bygga ut den på nått sätt). Dom här målade jag på mig själv för ett tag sedan och gjorde det även idag, har tänkt på det ett tag och det är jättefint!
Till min mor & far: mammaaaaaa, pappaaaaa nästa gång vi ses ska jag säga vad dom betyder, det är jättebra. PUSS

ARE YOU GONNA KISS ME OR WHAT?


Fick lite insperation av en blogg och tog på mig skinnjackan under min enorma halsduk/poncho eftersom det var kallt ute. Och det har det varit hela veckan, inte okey, vart tog värmen vägen? Har i alla fall hört att det ska bli varmare i helgen.
Men såhär tippade jag iaf runt utomhus idag och utan skinnjackan inomhus. Att rekomendera, det var jätteskönt!

NATIONELLA ENGELSKA A


Idag kände jag för att vara extra bekväm i min klädstil
så tog min stora mysiga... vad det nu är, man kan använda den till mycket, det är de som är så bra med den!
minus glasögonen(bara vid datan/tv/läser) och andra smycken

ONE MISSING FRIEND


När jag bodde i Sälen träffade jag Karin varje dag, det var henne jag satt med i bussen till skolan varje morgon och vi sågs varje dag helt enkelt. Men nu när jag bor här har vi träffats kanske 5 gånger på ett år?! Skandal. Saknar min vän och längtar som en galning till den 13:e då hon kommer hit och firar mig och Isabelle ♥

POPCORN KING


Svenskan tills imorgon är klar, duschat och ätit middag  = kvällen är fulländad och jag kan nu göra vad jag vill utan några måsten vilket få bli lite blogg-häng sen börja kolla på säsong två av gossip girl med lite popcorn och guldnos(min giraff som inte har någon hals, mamma kallar honom en krockofant! vafan är det liksom?! han är en giraff. som hade lite mer hår förut...) under armen eftersom jag inte har någon Casper här att hålla om :(

SINGING IN THE RAIN


Det var ett konstigt väder vi låg inne med nu. Snö, regn, hagel, kyla och nu spricker det upp och blir sol. Eller nej vänta, när jag kollar ut igen stor-haglar det. Vafan är 2012 på väg eller? Man skulle ju kunna tro de, haha.

HÖRDE JAG 17 ELLER?


Jon(på bilden) var födelsedagsbarnet på valborg, han fyller ju år 1 maj, så vi sjöng för fulla muggar för honom vid tolv-slaget mitt på gatan.
Den 17:e fyller jag 17(haha 17 år 17 maj!) och det ska också firas vill jag lova. Jag och Isabelle kör party tillsammans och hoppas på en riktigt bra kväll då :)

IF I GO CRAZY


Första skoldagen efter lovet och den var helt okey! Tycker om att vår matte och vår engelska lärare har slagit ihop sina lektioner(dom vi har sist på dagen) och kallar det "mengelska" eller var det va, haha. Sutar då två istället för tre, skönt!

Om ett tag ska jag hoppa på bussen igen in till stan för att möta Mille, handla lite till ikväll då jag ska tillbringa min kväll där och umgås lite, samt lite plugg måste bli gjort.
och nu har spotify börjat med den där 10 timmars lyssnande i månaden om man inte har premium då... Men jag förstår dem. Lite kosing vill dom väl ha för vad dom gör.

ALLT ÄR SOM VANLIGT


Anonym om KÄNSLAN...:
jag säger bara det.
vem f.n har köpt detta godis.
puss älskling
jag älskar dig
pappa

Om vi ska äta godis och mysa lie en fredags/lördagskväll hos pappa
får vi ungdomar för det mesta plocka ihop godis, pappa kommer med repliken: "jag ska ändå inte ha något godis, ta vad ni vill!"
Men sen när godisskålen är framme kommer denna replik: "vem fan har köpt det här godiset? inget gott ju" och med en lite retsam blick. Allt verkar vara preciiiiiis som vanligt, haha!

SLEEP TIGHT


tycker det är kul när man hittar oväntade bilder på tre seriösa flickor på sin kamera, hihi. Godnatt!

KÄNSLAN...

när man upptäcker att godiset man köpt inte är färskt och ganska hårt.

TUR ATT BILDER KAN BEDRA


har blivit duktigare på att använda glasögonen framför datan/tv och när jag läser, och det resulterar i mindre ont o huvudet!

Nää inte riktigt såhär fräsh känner jag mig idag,
trött och vill mest bara ligga och kolla på Gossip Girl hela dagen. Dock har jag lite pluggande att få undanstökat, eller rättare sagt så ska det vara klart på onsdag, men jag gillar att vara ute i god tid med det mesta.

Nu har vi gått in i maj månad och den kommer förhoppningsvis blir bra!
Sista hela månaden i skolan, Kreta, fyller år = party, varm vår-månad. Sen efter maj kommer juni och då är det sommar, hallelujah!

VALBORG 2011









Några få bilder av alla dom stom togs innan vi gled in till stan. Och i stan var det för övrigt ganska dött och som sagt svinkallt. Men jag fick mina pomes som jag ville ha sen åkte vi hem, och väl hemma hade min rumskamrat te-party, haha jag säger då de.
PUSS

DE' VA' DE' DE'


Kan säga att inte ens skinnjackan plus den stora ponchon/halsduken räckte ikväll, SVINKALLT! Lite smått stökig och ack så trevlig kväll som slutar nu för mig. Togs en del bilder på vår "förfest" som blev mer en fest framåt slutet, så dom ska ni få se imorgon!
GODNATT