Has been a while


Har inte haft alls mycket prov & sådant att plugga till på ett tag och det var varit väldigt skönt. Det här är nog första gången sen denna terminen starta som jag sitter hemma och bävar för att jag har mycket att plugga in i skallen inför samhällsprovet på fredag. Lite marabou daim hjälper mig och det går som smort.
Ett tag till sen kryper jag ner i sängen, med eller utan tjejerna i sex and the city får vi se. puss&godnatt

Idéerna poppar upp i duschen


Kommit på en sak.
Alla mina idéer om vad jag ska blogga om poppar upp i duschen. Alltid när jag står där och blundar mot vattenstrålen kommer jag på något bra att blogga om men sen när jag väl sitter vid datan försvinner det. Märkligt. Borde spela in mig själv när jag dsuchar så jag kommer ihåg.

en ny darling


Det var denna skönhet jag pratade om i förra inlägget. Som ni vet så är jag en sucker för skjortor. Har väääldigt många och får aldrig nog. Allt ifrån pappas stora till såna här lite figursydda. Den har mycket bättre passform än vad en ser ut att ta på bilden.
H&M 249 riksdaler

an afternoon


Slutade liiite tidigare än vanliga tisdagar så stötte ihop med Sara på stan och köpte lite smink och en väldans snygg skjorta som faktiskt mamma också har likadan! Gått och tänkt på den sen jag såg att hon hade den i helgen. Då är det värt att lägga lite pengar på ett kädesplagg.
Ni kan få se den sen men först kallar duschen, för jag varit ute på en lång powerwalk med Sara :)

en snabb dusch senare


Bestämt kläder för imorn, check. Mot alla odds duschat, check. Trött... nja men det kommer väl så fort jag lägger mig i sängen. Har en tendens att somna så fort jag lägger mig bekvämt nånstans.

rösta på min bild genom att gilla

GILLA HÄR

lördagskvällen i bilder





Gaaanska så spontat åkte jag och Sara ner till Malung i lördagkväll för att umgås och bowla med våra kära vänner där borta. Var först inte alls pepp och ville bara vara hemma men i broskans tider bestämde vi oss för att åka ner och vi hade himla trevligt!
I söndags åkte jag, mamma, mina syskon och Erik skoter på fjället och det var också himla trevligt. Fikade på hemfjällstugan och levde det ljuva fjällivet!
En perfekt helg med andra ord! Mys på fredagen, trevligheter på lördagen och skoter & mys på söndagen :)

händelserik helg!


i min nya mediamössa & pojkvännens tröja, som han förövrigt inte vet att jag har
Var en rörig uppdatering på bloggen i helgen, haha. Ni ska alldeles strax få en sumering så ni får ett hum om min helg ;)

Söndagkväll = Wallander


Ljuva fjäll

Skoteråkning på fjället, tät dimma, kylan biter i kinderna. Man känner att man lever i alla fall!


Bowling var de


Lördag!


when i go home


Fredag igen då, skola - buss - sälen. Åker inte till Casper på söndagkväll, utan stannar i Sälen enda till måndagmorgon för ovanlighetens skull, tror jag.
ha en fin helg allesammans!

dokumentär-filmarna


jag & emma i tisdags
Vi på media väljer ju inriktningar och har oss hela tiden. Just nu har jag rörlig bild och text men till nästa år valde jag bara text, vilket visade sig INTE gå igån så jag måste ha rörlig bild. Gjorde mig ledsen... Men NU visar det sig att vår lilla text C grupp på 4 personer ska gå igång nästa år blandat med någon annan grupp. WIHO!

pussen på godnatten -isabelle

i made it!


Tänkt hela veckan på att jag kommer klanta mig när jag ska ta på copter-plasten på min iphone. Men nu är det gjort och det gick bra! Dock sitter den lite snett but i will survive.

Smallpigart


Om ni gillar fina bröllopsbilder ska ni verkligen kika in denna fotograf!
Min pappa visade hennes bilder från Stefan Liv's bröllop och ja, ni får kolla själva: HÄR

På resande fot

Hade en jobbig kväll igår och var verkligen inte på humör för att blogga.
Man måste bli omskakad ibland för att få veta vad man känner... Jag älskar Casper.


Tror visst jag blivit lat

Orkar inte starta datan på morgonen för att blogga längre... Måste nog börja med tidsinställda på kvällen, puss


en hel kvälls filming


Haft min vän  Emma här hela kvällen, eller fram tills nu, och filmat en dokumentär lite om hur det är att bo själv utan föräldrarna under gymnasietiden. Passade bra att vi filmade hemma här för då kunde Isabelle och Sara ställa upp som huvudrollerna ;)

Nu inväntar vi vår andra vän Sabina som ska tillbringa kvällen här med lite film och godis

ett varmt godnatt


Med denna bild drömmer jag mig bort för några sekunder och säger godnatt.

för den 25:e smäller de

Saker att inhandla när lönen landat på kontot
-mörkblåa jeans
-brunt, ganska brett, skärp

image description

ett så kallat lyckorus


När jag satt på bussen imorse
och det var soligt & fint väder ute stoppade jag in hörlurarna i öronen och låten som spelades upp då var Use Your Love. Den fick mig att rysa och helt plötsligt kände jag mig jättelycklig! (troligtvis för att jag relaterar mycket till den låten) Såna lyckorus borde alla få känna då och då ♥

en liten tanke


Kommit på att jag kan mobilblogga på helgerna så slipper jag sitta vid datan när jag bara är hemma två dagar i Sälen. Kanske ska göra en kategori "Mobilblogg" eller något ;)

Lazy sunday


Ändrade planer

Plan 1: åka med familjen till vänner och käka
Plan 2: äta ute med Isabelle och Karin, men det verkar lättare sagt än gjort nu när turisterna invaderat
Plan 3: hemma all by myself framför brasan tillsammans med gladiatorerna och chipsskålen
Nuläget: har ingen jävla aning


En hejdundrande kväll

Showtime var väldigt bra och vi hade riktigt trevligt! Nu ska jag sova för imorn väntar jobb, puss


svida om


Hemma nu, ska bara fräsha upp mig och ta på mig mina enormt snygga, höga "skinnbyxor" sen är det dax för showtime!

kom visst till final, eller något

Gilla min bild så får jag poäng och kan vinna! (tryck på länken alltså)


åker hem till fjällen


Ännu en vecka i Falun har passerat. Man skulle ju kunna tänka sig att jag någon helg kan stanna kvar här. Men se'ni det går inte, tycker alldeles för mycket om att komma hem över helgerna. Stannar bara i Falun om jag vet att det händer något. Men denna helg händer det något i Sälen så, ha en fin helg allesammans ♥

finns en gräns för hur söt man får va'


Vera kollar på en faktafilm på animalplanet om chihuahuor, rätt så inne i de. Haha...

who to believe... haha



my baby made my day


Har hela tiden trott att jag inte får träffa Casper fören på onsdag men nu sa han att han kommer hem söndag kväll! gjorde att min helg blir tusen gånger bättre ♥

den stora frågan idag


Att köpa copter-plast till min iphone eller inte? Vet redan i förväg att jag kommer faila när jag ska ta på det. Och vet ni vad det kostar? 200 riksdaler rätt i soporna för jag kommer klanta till de.
(snacka om att göra en höna av en fjäder)

fullspäckad helg


Idag är det torsdag, jises vad fort denna vecka har gått. Fast måndagen var som en söndag för mig så inte så konstigt kanske. På tal om att veckan är slut så har jag en fullspäckad helg framför mig!
Fredag: Åka hem till Sälen, svida om lite snabbt och åka upp till showtime
Lördag: Jobba, hem och svida om till middag hos vänner
Söndag: Förmodligen ta't lugnt i några timmar sen tillbaka till Falun.

now you know my weekend.

på tal om skolan


Sitter här och ska försöker skriva klart en liten redovisning om vart de olika partierna i riksdagen står i skatt-frågan.
Men det var inte de jag skulle skriva utan kom på mig själv med en liten tanke på tal om skolan. Det är väldigt viktigt för mig att jag har en bra lärare. För om inte jag har de blir jag okoncenterad, jag preseterar inte lika bra och blir bara deppig på att inte läraren är bra. Till exempel var jag inte så bra på natur i högstadiet. Men nu har vi en väldigt bra lärare i natur och helt plötsligt presterar jag kanon och får toppresultat! Och ja, tvärt om i samhäll kan man säga...

fina vänner och mästerkockar


Jag är så glad att jag har så fina och nära vänner! Vissa har bara ytliga vänner och ingen man riktigt kan lite på till hundra procent. Men det har jag och dom är guld värda ♥
Annars har vi nyss ätit enkel men ack så god middag och nu ska jag kolla på Sveriges Mästerkock!

i detta trista väder


Känns inte alls som riktig vinter här i Falun. Tur att man har Sälen att återvända till på helgerna, och varma Kretabilder att kolla på. Här ser vi en glad tursit-Linn som är alldeles för solbränd men det skiter hon i för hon står i en av Krets största droppgrottor. Typ så kan man förklara bilden, haha.

all black


Idag är jag all black och ganska så tråkig men det gör ingenting för jag har en lektion som är ynka en timme, sen idrott. Då behöver man inte vara så fager.
puss ha en bra dag

en mediamänniskas spegel


Lite bilder och onödiga lappar som är värt att spara på.
Sverige vann och dem är ett steg närmare finalen. Inte för att jag är sååå insatt men det är väl lite småkul!
Annars har jag inte mycket mer att säga än godnatt och att min kära pojkvän snart kommer tillbaka till Sverige. Ska bli så skönt att kunna ringa när som helst, och framför allt så längtar jag tills vi ses igen den 25e ♥

handbollens tider


Nyss lagat mat och städat lite med mina roommates, behövdes här hemma! Maten blev en höjdare också, som alltid med lax ;)
Nu är det handbolls EM på fyran hörrni! Visste ni att jag spelade handboll under mesta tiden av min högstadie-tid? Kan sakna det ibland.

new yorker


Denna fina skjorta, som dock har ett ganska konstigt material som drar sig till huden, köpte jag i fredags på new yorker för endast 49 riksdaler. Vad man kallar ett bra kap!

Bråka i ett förhållande?


Jag vet vissa par som alltid är sams.
Som aldrig har bråkat. Jag vet inte vad ni tycker men från min synvinkel tycker jag det är nyttigt att bråka ibland. Att få ur sig allting och inte gå och bära på problemen. Att få skrika av sig lite. Kanske låter det fel men jag hoppas ni förstår vad jag menar? Jag älskar Casper över allt annat, men jag står fast vid att jag tror att det är nyttigt att bråka lite ibland. Nu menar jag inte att ni ska leta upp något att bli sura över, men ni förstår min poäng i det hela hoppas jag?

my little problems


Jag har ett litet problem med mig själv.
Eller, det lät allvarligare än vad det är. Ska komma till saken istället. Jag ser mig själv som en ganska trevlig person som aldrig är otrevlig mot nya människor. Men, när någon är otrevlig mot mig och som jag dessutom aldrig träffat innan har jag väääldigt svårt för att vara trevlig tillbaka. Jag bitts tillbaka helt enkelt. Det hände på bussen idag med busschauffören. Usch för otrevliga människor.

ps. min mamma har alltid sagt att man ska vara trevlig tillbaka trots att den andra är otrevlig, då får han dåligt samvete. Men jag har svårt för de...

med tungt huvud


Bussresan tillbaka till Falun igen var jobbig. Ont i huvudet hade jag hela resan och tanten framför mig luktade klorin. Fy fan.
Men nu har jag i alla fall landat i lägenheten, dock själv. Sara är och tränar och Isabelle tog den sena bussen från Sälen.
Så, lite update. puss

Ännu en kväll i jacuzzin

Avslutar dagen på samma sätt som igår, i hottuben.


Sälenliv

Idag har vi verkligen haft ett sälenliv kan man säga! Sen frukost, dra ut i backen, och jag måste säga att jag blir bättre och bättre på snowboarden! Sen sen lunch på Gustavs i form ha BBQ hamburgare och lite biljard på de. En kvällspromenad bland alla turister och nu sitter vi här, utmattade.


Lördagsbada lite


Har blivit med iphone

Trodde aldrig jag skulle bli de, har mer varit den som vill sticka ut och ha något annat. Fast nu har jag gett med mig, och äger en tack vare min underbara far!


yourself trough others eyes


Känn dig som hemaaa-aaa-aa-aa-aa-aa... Något sånt. Anlänt till ett snötäckt Sälen ochs ska krypa ner i soffan strax. ha en mysig kväll hörrni, puss

friday fridag fredag


Dagen jag längtat efter!
Dock är jag inte hemma fören halv åtta ikväll så missar lite av mitt favoritprogram, postkodmiljonären, haha. Det visste ni inte va?
puss ha en bra dag

ett godnatt-leende


Någa klunkar rabarberr/vanlij-te sen ska jag krypa ner i sängen och titta på SATC för att få tiden att bli imorgon. Åker hem till Sälen, hemlängtan ♥
ps. konstigt att man alltid har hemlängtan precis efter att man varit hemma länge...

skaffat twitter har man ju också


hört att det är de nya facebook som sagt. Fast jag vet inte, tycker inte det verkar speciellt "roligt"?

i väntans tider


Denna dagen har gått ut på att vänta.
Inte min hobby precis så jag blev irriterad och trött båden en och två gånger. Men nu är jag i alla fall hemma och håller på att tvätta med Isabelle. En sak jag inte heller tycker är så kul. Vilket pepp inlägg detta blev.
puss

lat bloggerska


Känner mig inte översexig idag direkt. Förkyld som tusan har jag blivit, dock har jag sluppit febern! Så ja, visar bara vilken tröja jag har på mig idag.
Förresten, fredag imorn vilket betyder hem till Sälen för att jobba och åka snowboard med min syster som jag lovat. Gud  så skönt de ska bli!
puss

hälsningar från utlandet


Fick några mysiga pratminuter med Casper på såhär på kvällskvisten. Bad han att vara snygg på bilderna, vet inte riktigt om han lyckades på första bilden ;)
puss & godnatt

är man inte stolt så säg


Följde med Sara till Haraldsbo och kollade en andra gång på Isabelles dansuppvsinging, man blir ju nästan lite stolt faktiskt, hihi. Övrigt? nja ska dricka lite te och äta macka sen sova faktiskt.

something new


Bh:n sitter kalasbra och mascaran kostade en tjugolapp, det gjorde även nagellacket, då kan man ju inte låta bli!

lite nödvändigt trams


Istället för att shoppa nödvändigheter efter skolan åker jag strax in till stan och gör det innan skolan. Och med nödvändigheter menar jag, conceler, underkläder och hudsalva. Sådant som inte är så roligt att lägga pengar på egentligen.

sorry sorry


Förlåt hörrni! och speciellt till Fanny som jag vet stör sig på när jag inte bloggar så mycket. Men nu ska jag försöka göra de igen. Min ursäkt för igårkväll var att min data ville inte samarbeta med internetet. Sht happens.

För övrigt får jag välja idag vilken multimedia-lektion jag vill ha, den som börjar 12 eller den som börjar 13, brukar ta den vid tolv men idag ville inte Jessica de så vi slår på 13-lektionen. Mycket dötid nudå. Men de ska jag väl kunna fördriva!
puss

börjar skolan skönt


Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ha på mig idag, ni vet såna dagar. Så det blev min relativt nya tröja. Skön & snygg. typ.
puss ha en bra dag

spenderar tid med den jag älskar


Casper kom till mig igår och vi tog det lugnt och myste framför Gladiatorerna, himla kul program tycker jag. Kvällen slutade som vanligt med att jag somnar framför någon film vi kollar på och Casper suckar åt mig... ugefär.
Idag har vi kollat på alpint heeela dagen, än så länge, och tror inte vi kommer göra fler knop innan vi sätter oss på bussen till malung om två timmar. Imorgon sticker han till Arlanda och jag tilbaka till Falun...

mitt i pisten



Sara's bilder för att jag själv är för lat för att fixa över egna just nu. Visst kände man sig som en liten turist då & då men vafan, det var skoj i alla fall!

lights will guide you home


Mina föräldrar är skilda, och båda har "nyss" skaffat sig någon "ny".
Visst är det jätteroligt för dem, men en sak glömmer man. Att man som barn till dem blir lätt känslomäsigt rubbad då, både medvetet och undermedvetet. Extra känslig och sådant. Man, eller framför allt jag, tänker väldigt mycket. Och vissa glömmer det, att en 17åring hör, ser och förstår precis allt.

back on track, brukar man väl säga


Två år sen jag stod på en snowboard. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör...
puss ha en bra dag!

saknar mina snygga klasskamrater


se upp för dårarna


Efter att ha jobbat ganska mycket, enligt mig, detta lov
så jobbade jag min sista dag idag! Imorgon står det snowboard med Sara & Isabelle på schemt, ooouuh scary.

min nyårs-tröja

Anonym om fyndar i mellandagarna:
vart kommer den glittriga toppen ifrån? :)

Svar: den kommer från Only/Vero Moda! 299 riksdaler

spricker av längtan! typ


Snart får jag skjuts till bussen som ska ta mig till Casper. Ska pussa ihjäl han när han öppnar dörren till lägenheten, puss ♥

the feeling you get


En kvinna på experium hade samma bikini som mig idag. Och hon var höggravid, kändes sådär... haha.


en förmiddag på experium



På morgonen tillbringade jag och Tilda några timmar på experium.  Simmade och stojjade runt lite. Var tvungen att göra av med lite godis förstår ni ;) Och nu har jag några timmar till godo innan jag ska träffa Isabelle för en fika här uppe på fjället. Där rök det simmpasset!
haha puss
ps. mina kära roommates har fått mig att börja fylla i ögonbrynen! och nu göra jag det hela tiden....

back to media


En vecka av lovet kvar nu och vad ska jag göra med den? Jo, jag ska jobba ytterliggare två dagar, förmodligen ge mig ut på snowboarden en dag, och umgås med Casper innan han åker iväg igen.

som så många gånger förr...

Får ganska ofta fråga om vad mina vänners bloggar heter tycker jag, haha. Och nu fick jag ännu en fråga om vad Isabelle's blogg heter.

sara om blå knäskål:
vad heter isabelles blogg??? :D
Här har du den: byisabelle

blå knäskål


Varför skulle jag hoppa runt så mycket för? + ett skärsår på handen, mumma

guess what?


Trodde inte jag skulle få träffa Casper fören den 23:e januari.... men nu visar det sig att han kommer till Malung på onsdag! Helt plötsligt blev mitt lov tusen gånger bättre och kan knappt bärga mig tills jag får krama om honom ♥

det stora glaset


Efter en dag med bara slappande och städning från igår åker jag strax upp till pappa. Vet inte hur många nätter jag tillbringar där men det visar sig.
PUSS

nyårsbomb / välkommen 2012















tolvslagspussen/nyårspussen delade jag med mina två godingar! Så går det nr pojkvännerna är borta

Hade en jättetrevlig och rolig kväll som avrundades halv tre- tre. God mat och underbara vänner, vad kan man mer begära? jo, att Casper hade varit där... men cesta la vié som jag brukar säga. Får ändå träffa honom snart ♥