20:01 / la familia

För några dagar sedan kom min lillasyster ner hit till skåne och stannar till början av augusti. Det är så skönt att ha lite familjemedlemmar här nere hos mig♥ Den 3 augusti kommer även mamma och stannar några dagar. Aldrig varit ifrån henne i över en månad förut tror jag...!
 

18:47 / en känsla

På väg hem från jobbet här om dagen kom jag att tänka på något. För första gången i mitt liv(eller ja, ni vet vad jag menar) så är jag inte beroende av en enda människa. Förstå mig rätt, jag menar att jag kan göra precis vad jag vill utan att tänka efter och planera på grund av någon annan. De senaste åren har jag alltid styrt upp mitt liv efter kärleken och diverse människor, alltid känt att jag måste anpassa mig lite. Men den känslan som kom till mig här om dagen var ren och skär lycka. Jag gör precis vad jag vill, vad jag känner för, dit jag känner att det finns glädje. Jag står fast vid det som står runt min vrist: gå dit glädjen pekar.
 

08:31 / femtonde juli

Usch jag skäms nästan lite när jag kollar på min statistik över er besökare... den bara sjunker och sjunker, inte så kontigt. Har verkligen lagt datan åt sidan i sommar och ägnar mig fullt ut åt jobb och att lära känna mina nya vänner!
Tror att min blogginspiration skulle komma tillbaka om jag tog med mig kameran lite mer och fick till fina bilder. Jag ska försöka!
 

13:35 / en ledig onsdag

Hela morgonen har jag haft Johanna här på långfrukost och massa skisnack. Helt sjukt hur snabbt min käft kan glappa, hann knappt med att äta haha. På bilden är det vi två precis efter mitt utspring, vi hade inte setts på över ett år och var lagom glada över att äntligen träffas!

22:22 / förresten...!

Nämnde jag att jag fick en bil i födelsedags/studentpresent av pappa? Helt sjukt! Fick BMWn som jag kört lite till och från hela vintern och jag spricker lite av glädje varje gång jag tänker på att den är min♥
 

21:41 / @linnpeterssons

Lite bilder från den senaste tiden här nere i Skåne på min instagram.

19:16 / sjätte juli

Vet inte om det är något som går på jobbet eller vad det är med mig men min kropp vägrar bli frisk. Idag är jag helt slut i huvudet och har sovit en timme på eftermiddagen när jag kom hem från jobbet. Hostar som ett as gör jag också...
Sommarens första riktigt soliga dag idag också hörrni! Ut och njut ni som är friska och krya här nere i Skåneland!