18:08 / idyll

Kom till mitt idylliska Sälen för några timmar sedan, har hunnit springa och bestämt vad vi ska äta till middag, handlat chips och vill snart ta ett glas rose i solen. Imorgon ska jag sitta bänkad här hela dagen om vädret blir som idag!


15:03 / äppelknyckarjazz

 
Idag har jag på mig den enda rosa tröjan jag äger. Den är väl lite småsöt sådär men gillar den inte jättemycket. Tror jag ska rensa bland mina kläder innan jag släpar tillbaka allt till Sälen och vidare till Båstad. Kanske ett projekt att ta tag i idag?
 
Annars har min dag varit ganska händelselös fram tills nu. Varit i skolan i fyra timmar trots ingen lektion, bara hängt med Emma i redigeringsrummen, hittat en jättefin väska till balen och ätit en glass i solen. Dammsugit och städat lite har jag också gjort. Och nu rensa bland mina kläder innan jag kanske ska få med mig Karin på en springrunda idag igen.  Fan gjort ganska mycket ändå.
puss

13:01 / vi kunde varit perfekt

gräs hit och björk hit. Pollen över hela bilen och flygande maskros-skit. Jag kan fan inte ens ha mascara på mig en timme innan den ligger under ögonen på grund av detta. Pollen. buhu... har bara ett krav: att jag inte får sådanahär attacker på balen nästa torsdag!

11:07 / en tisdagskväll i maj

En bild från instagram får visa hur oerhört mysigt jag, Natasha och Karin hade på Karins balkong igårkväll. Här snackar vi lyxig tisdagskväll, men det förtjänade vi. Vi satt ute och pratade, åt och drack tills klockan tvingade mig och Natasha att åka hem. Sånthär borde man göra lite oftare nu när vädret tillåter. Nästa gång blir det nog på någon trevlig brygga förhppningsvis!

19:38 / tjugosjunde maj

 
Ni får vara förstående, har mycket att stå i såhär i studenttider haha.. Det gäller inte bara skolarbeten(vilket inte tar upp alls mycket tid) utan nya människor jag träffar, vänner, fester och hela den biten.
 
Det gick superbra att gå modell i helgen och ni ska få se bilder om det dyker upp några på facebook i veckan som jag kan sno. Klänningen jag bar va så fin♥
Efter allt modellande gick vi ut och jag hade himla roligt, även om jag önskar att jag  ibland kunde tagga ner lite haha...

15:58 / när man börjar bli stor

 
 Nerja i somras
 
Precis som förra sommaren så sticker mamma, Tilda och Erik utomlands över midsommar. Fast förra året var både jag och Fille med också, men inte iår. Jag för att jag blivit "vuxen" och jobbar i Båstad hela sommaren från och med den 19e juni, och Fille... ja han är bara inte ett fan av värmen haha. Men så är det när man börjar bli vuxen, man får egna liv. Dock hugger det liiiite i hjärtat att inte få(kunna) följa med familjen i sommar.

14:41 / halva grejjen

Imorgon ska jag vara modell åt Alva igen, kommer ni ihåg när jag var det sist? I höstas då jag hade en outfit gjord av burkar! Fast imorgon blir det något helt annat, en superfin klänning som hon gjort. Så det blir en heldag på dalarnas museeum och efter det ska jag ut med Alva, Emma & co. Och det var det jag ville komma till. Att jag köpte ett nytt superfint linne att ha imorgon och min snygga spetsBH under. Att välja kläder tills man ska ut är typ halva grejjen ju, haha!

18:56 / det närmar sig

 
Mamma vägrar berätta vilken bild hon har valt till min studentskylt, inte heller hur den kommer se ut! Så jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter när jag springer ut haha. Men misstänker att hon har valt några av dessa bilder... hehe.

21:47 / som i en feelgood film

Sen i fredags har jag varit på den sista studentfesten innan studentveckan drar igång, firat min födelsedag hemma i Sälen med god mat och paket, haft en extremt bra och mysig söndag, misslyckats på ett prov och haft konsert med kören ikväll. Livet känns för tillfället som i en feel-good film.

16:45 / är det inte lustigt

 
De senaste fem månaderna har jag aldrig varit så ledsen, men samtidigt aldrig varit så glad och haft så kul som jag faktiskt har haft! Tänk att det snart har gått ett halvår sedan jag trodde att jag skulle rasa samman hela jag. Det är lustigt det där. Är så glad att jag blev av med svinet och fick välkomna så mycket nya människor in i mitt liv som gjort mig till den glada Linn jag är idag.
 
& så fyller jag 19 år idag! Fick en present vid tolvslaget, muffins och jordgubbar på sängen och snart ska jag åka till Fanny för att ladda upp inför en studentfest! high on life

22:33 / för allt i världen

....sen innan jag somnar skulle jag bara meddela er att jag fyller år på fredag så ingen för allt i världen glömmer det.
 
godnatt på er♥

21:46 / femtonde maj


13:12 / en månad till studenten

En lektion på 50 minuter och en sushi-lunch på stan med Fanny, lite skrivandes på talet, en kopp te med Isabelle och kör ikväll så var den här dagen också fulländad♥

20:23 / älskar ändrade planer

glad och genomsvettig
 
Iallafall när dom blir till det bättre! Jag hade planerat denna måndag med att springa och skriva på mitt nationella tal tills på fredag. Men det ändrades och blev till en intervallrunda och bio ikväll istället. Som toppen på i:et blev även middagen ikväll en höjdare här hemma. Torskgryta med kokosmjök, namnam♥

09:06 / min långhelg i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Precis så mysigt som vi ser ut att ha haft det på bilderna har vi haft! Och som grädden på moset blev jag överraskad med studentuppvaktning eftersom mammas sida av släkten inte kommer upp till min riktiga student. Fick världens finaste tal av morfar och en Efva Attling ring av kusinerna. Så himla fin♥

11:16 / ha en bra långhelg!

jag och mormor för tre år sedan
 
Beger mig mot Småland och släkten nu, puss å kram

21:56 / natt god

Drömmar av alla dess slag har börjat förfölja mig igen... var ett tag sedan men nu är dom tillbaka. Drömmer så sjuka saker att jag nästan blir rädd för min egen hjärna! Decimeter långa hårstrån på benen, bag in box vin som smakar coola, och sms jag tror jag verkligen fått på riktigt när jag väl vaknar. Emellen detta blir det mardrömmar också... Drömtydare, någon?

20:26 / långhelg i de småländska skogarna

Dagen har bestått av en kort dag i skolan, en lemonad mojito på waynes med Fanny och Emma, en springtur och sushi till middag i sängen framför revenge. Ska byta till pretty little liars och äta jordgubbar och choklad till det istället. VIlken lyx det blev i matväg ikväll♥
 
Imorgon passerar mamma & co. Falun och hämtar upp mig för en helg på torpet. Varken ström eller rinnande vatten i fyra dagar, bara släkten, god mat och en vedeldad bastu.

12:57 / en liten på besök

Vaknade upp med en hund i lyan imorse. Natashas klasskompis lämnade honom här över dagen för att vi bor nära skolan så hon kan gå ut med honom under dagen. Super duper söt, men snart måste jag lämna honom ensam för att åka till Borlänge och äta lunch med Fanny♥

23:39 / sjätte maj

Träningsvärk både här och där när jag lagt mig i sängen för kvällen. En "lugn" helg hemma i Sälen tog på krafterna i alla fall haha... Godnatt


14:48 / "du är inte mode, men du är fashion"


13:39 / pangbrud

Ikväll runt halv sex sticker jag tillbaka till Falun igen. Men innan dess hoppas jag pappa kommer hem så vi kan ta en riktigt powerwalk runt omkring bland fjällen i det fina vädret♥

17:51 / livet kommer emellan

Efter studenten sticker jag som sagt till Båstad över sommaren, sen är livet oplanerat. Min bästa vän through all time sticker till Australien ett halvår i september, som au pair. Tänk vad livet är oförutsägbart och kan ta oss vart som helst.

16:29 / när man känner att man längtar lite

Vilken ful lördag vi har här idag. Regnar som bara den och Sälen har återigen förvandlats till en spökstad i ett halvår framför. Tur att jag ska tillbringa sommarmånaderna nere i Båstad!
 
Jag gör precis det jag lovade mig själv att göra i helgen. Jag har hunnit med två springrunder, ätit, sovit så länge jag vill, läser STYLEBY och tittar på filmer. Jag är på det bästa stället för att ta det lugnt på iallafall.
och förresten! kollat in pappas nya place också, han ska nämligen inte bo kvar på västra rönningen längre utan dra sig nån kilometer in i smeten

17:59 / när hände detta sist?

Ska inte göra nånting annat denna helgen än att ta det lugnt och träna. Vet inte när jag hade en sådan helg sist... Ska njuta så mycket som jag gör på bilden! Dock hade solen varit framme och gjort sitt jobb på denna bilden. Jag menar, hej kräfta.

17:25 / hej studenten!

Du är välkommen nu när jag har både balklänning och studentklänning klart! På bilden har jag på mig studentklänningen jag hämtade ut nyss.

12:53 / årets första bikini

 
Brukar ju alltid bli några nya varje år och denna blev den första. Tror den fanns förra året på H&M också, spanade in modellen redan då. Några baströjor fick följa med hem också, en vit och vinröd. Som så många andra säger, man kan inte få nog av basplagg♥

23:15 / något utöver det vanliga

En kväll med Isabelle & Karin inkluderar ALLTID något sött i godisväg. Men ikväll blev det endast en härlig blandning av frukt och lite riskakor. Ibland måste man ju bryta mönstret.

16:51 / valborg att minnas

 
Hade den sjukaste valborgn i mit liv i år. Först kvalborg i måndags och valborg i tisdags. I måndags var vi på en stor nattklubb och dansade tills fötterna blödde innan vi gick hem. Och i tisdags var det på´t igen i parken med hundratals andra människor. Vitt vin och dansa på riverside mitt på dagen. Mysigt sällskap och mysig stad. Fick mig att vilja uppleva detsamma nästa år!