18:40 / i will try to fix me

Så länge jag är med någon mår jag rätt bra, jag skattar och glömmer bort allt för en stund. Med alkohol i kroppen igår också blev allt mycket lättare.
Men ikväll har jag inga planer, och jag är beredd på smärtan i hjärtat som kommer komma så fort jag lägger mig i sängen igen.


01:06 / jag tror mitt hjärta blöder

Fått mitt hjärta krossat på mindre än tio minuter. Att veta att man inte räcker till, att den personen man älskar så innerligt inte vill ha en, det gör ont. Alldeles för ont...
Ska försöka läka i Sälen sen ta tag i allt, vänner, familj och massa vin behöver jag nu.


20:09 / annandag jul

Hatar att vara tjej ibland, man gör så stor grej av allting... Vill till Falun men dricker vin i Sälen istället.
Ciao


19:18 / a very merry xmas

Julmaten är uppäten, klapparna är öppnade och den där tröttheten har börjat hänga över oss alla tror jag. Men nu ska vi åka upp till våra vänner längre upp på fjället och umgås de sista timmarna av julafton!


17:19 / tjugotredje december

Granen står så grön och grann i stugan... Nu har vi bosatt oss hos pappa för att fira jul här. Redan haft två minijular men imorn är det riktig jul som sagt!
Puss å kram på er


16:14 / en lördag i december

Haft en dag med Systra Mi på fjället, handlat sista julklappen och fikat på det nya waynes i Sälen!
Men nu ligger jag och katten i soffan, värmer oss framför brasan och ska strax börja göra mig i ordning inför middag hos Erik(mammas kille). Hämtmat från den enormt goda restaurangen Lammet & Grisen väntas, mums!


13:02 / tjarå

(bilden jag kom trea(?) med förra året i sälenguidens fototävling)
Nu åker jag hem till mitt winterwonderland för en vecka. Inte för att jag tycker det är sådär superduper roligt att åka skidor direkt men. Ibland önskar jag att jag var en turist så jag fick uppleva det där med att komma till fjällen en veckan och verkligen uppskatta det. Svårt att göra det när man bor där tycker jag.

11:22 / julklappar från pojkvännen

 
Fick två underbara julklappar av min pojkvän igår(vi bytte julklappar igår eftersom att vi inte tillbringar julafton tillsammans, åker till familjen i Sälen idag), en jättesöt svart spets-pyjamas, och en parfym som luktade så gott♥

17:09 / hehe...

Hittade den här på en blogg idag, lite småkul tyckte jag allt att det var. Bloggerskan själv hade skrivit typ "tänk om det hade varit tvärt om, vilket liv det hade blivit"

15:35 / salt pastiller

 
När Johnnie kom hem från kryssningen igårkväll hade han med sig den typiska taxfree-godisen Salta Pastiller! Eftersom jag äter dom så sällan(när jag är ute och reser endast) så blir dom såååå goda.
Blev lite extra kärleksfull när han tog fram dom ;)

19:41 / what's wrong?

Haha, jag brukar verkligen ALDRIG få dille på skor, sådär att jag känner att jag måste ha nya skor. Men nu när jag kikade runt på Nellys rea på fina festskor så fastnade jag totaaalt för dessa! Kan inte riktigt bestämma mig för om dom är supersnygga eller inte dock, men jag fastnade för dom. Och psst, dom kostar bara 135 kronor! Är det ens något att fundera över då?

13:33 / ha! den går jag inte på!

 
Hittade detta o min mejl igår. För det första va loggan konstig på mejlet, för det andra var det en himla konstig formulering på "vi behöver du uppdaterar din kontoinformation". Nej du, sådant där ska man inte gå på hörrni.

12:48 / simple as that

Överallt ser man nyårs kläder nu, så jag tänkt ge er min syn på den saken! Jag tycker det är skitsnyggt med alla klänningar hit & dit, men jag är inte den som egentligen går i klänning. Så för mig kommer det självklara valet vara en enkel svart klänning, ett par snygga skor och om jag hittar ett maffigt halsband!

16:49 / när sambon är borta

Detta dygn är Johnnie på kryssning med sitt jobb och jag passar på att bjuda hem Isabelle och Karin, än så länge är det dock bara Isabelle som nappat! Så om en timme ska jag gå och möta henne & Vera, men innan det ska jag äta en så kallad "middag"...
puss på er♥

20:03 / vill filosofera i fjällen

Känner för en fjällvandring hemma i Sälen, dock inte som det är nu utan på sommaren. bara gå där bland bäckar och hjortron. "så jag skrattar och dansar, snubblar och far över stockar en tuva men än sen, för en hjortronmyr gör mig glad och yr, det är skönt att va' hemma igen"

18:37 / klappar klappar klappar

 
Att slå in klappar hjälpte mot min nedstämdheten. Kände mig nämligen ganska ledsen idag, men som sagt, nu är det borta och alla mina julklappar är inslagna! Hoppas dom utvalda kommer gilla sina paket♥

20:40 / en oväntad resa

Har skyhöga förväntningar så det är bäst att det knappa 3 timmarna i biostolen bjuder på ett äventyr!
ta vara på dagen innan sista spurtveckan i skolan mina vänner♥

15:40 / en förändring

Fick nog av utseendet på bloggen, haft samma i flera år känns det som. Så  tog en färdig design från blogg.se och bytte bilden bara. & tada, blev lite bättre i alla fall!

15:06 / tredje advent

Ni vill inte veta hur länge jag sov idag... skjutsade Johnnie till jobbet vid åtta, kom hem 10 minuter senare och la mig i sängen. Vaknar upp vid halv ett! Snacka om att förstöra en hel dag haha, jag har inte ens piggnat till än.
 
Ikväll ska i alla fall jag och Johnnie se Hobbit, som han har längtat! Jag är också lite småsugen på den så hoppas den är bra♥

16:01 / nightmares

Har jag sagt det här förut? nej jag tror inte de va? Att jag väääldigt ofta har mardrömmar? Drömmarna är oftast ganska lika varandra men jag vet egentligen inte riktigt vad dom handlar om.
Förra året hade jag mycket drömmar om elaka män, då kom jag fram till att det var för att jag kollade på en läskig serie, så jag slutade med den och mardrömmarna försvann. Men nu är dom tillbaka, dock inte likadan som förut.
Massa pladder, och det jag skulle komma fram till är att jag har börjat gråta i sömnen?! Och så vaknar jag av att Johnnie frågar vad det är och håller om mig. Kan man gå till någon form av drömmtydare? Det skulle jag vilja göra...

13:00 / the sounds frontfigur

Maja Ivarsson – Want Ya!
Maja Ivarsson from The Sounds – Tonight
 
Hon är ju så bra, Så Mycket Bättre har verkligen hjälpt några artister upp igen känns det som. Och dom har hjälpt mig få upp ögonen för maja ivarsson!

12:11 / stormig lördag

Är tydligen storm i stora delar av vårt avlånga land. Här i Falun märker vi inte så mycket av det dock. Är faktiskt ganska varmt ute och visst det blåser lite, men inte storm.
Aja, lördag. Vad står på schemat? Städa lägenheten & pyssla runt lite här hemma, och ikväll kommer förhoppningsvis Fanny förbi för lite tjejmys♥

11:20 / rise and shine

Vet ni? Det gick bra på besiktningen igår! Skämde ut mig lite det första jag gjorde, men jag ser det positivt, nu vet jag hur jag ska göra nästa gång haha. En liten grej som ska bytas ut inom en månad sen ska jag tillbaka på kontroll igen. Får fjeska för någon bilkunnig jag känner, annars får jag lämna ifrån mig min babe på en verkstad.

14:43 / snart smäller det

 
Snart hörrni, då ska jag upp till bilprovningen och se om min lilla subaru är tillåten att köra vidare med. Jag vill verkligen det haha! Dock läste jag att man måste ha en varningstriangel med i bilen, och det vettefan om jag har haha...
jaja, hoppas bara inte det är elaka gubbar där som tycker att man inte kan ett skit när man kommer som ung tjej, har hänt vet jag.
Hoppas ni ska göra något roligare på er fredag!

18:45 / time is tickin'

Känns som fredag men är torsdag, samma sak förra veckan, underligt... Fikade i alla fall med Karin & Isabelle idag och tog en sväng förbi Glitter, där inne hittade jag denna uuuunderbara klocka! För en inte allt för dyr peng blev den min♥

11:36 / varför bloggar jag för?

Har fått mig en liten tankeställare, varför bloggar jag? haha. Är så skönt att inte blogga har jag märkt, och de kanske ni också märkt eftersom jag inte bloggar så mycket nu. Well, time will see. Är förmodligen för att min data är pajj och behöver en ny.
Hasta la vista♥

18:25 / sverige - norge

Handbolls-EM på tven, Sverige-Norge, spännande spännande! Kommer alltid att tänka på Sara när jag ser och hör handboll. För det var genom handbollen när jag gick i sjuan som jag lärde känna henne, och en till person.
slå på tven ni med vet jag!

17:06 / 11 november

Imorgon är det 12-12-12 hörrni, tror inte det är någon som missat det. Hört att det är många som ska gifta sig just för att det är de sånt tufft datum, underligt...
You know what? På fredag ska min lilla UBA besiktas, (johnnie kallar den de ibland för att det är bara de bokstäverna som är kvar från SUBARU haha....) och jag är lite nervös. Mammas kille tittade på den i helgen men han tror den går igenom smärtfritt, hoppas hoppas!
Bilden är förresten från när jag fick körkort i sommras, firades med skumpa och gomiddag♥

21:30 / andra advent

 
Gud vad jag har blivit dålig på att blogga nu när min data inte funkar. Jag har ju Johnnies data som jag kan blogga på hur mycket jag vill.. men inte samma sak, ni som bloggar vet vad jag menar med att blogga från andras datorer ;)
hoppas ni haft en mysig andra advent, puss på er♥

20:30 / backstage kören

 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från vår konsert backstage med kören i tisdags. Det är så himla kul att sjunga i kör, och jag ska absolut fortsätta nästa termin!

09:17 / en liten tjuvtitt

...på vår nya skoltidning som SKA komma ut idag, men de får vi se hur de blir med det. Ser ut som att det blir nästa vecka istället haha.
Ännu en vecka har snart gått och imorgon blir det hem till Sälen igen för lite jobb över helgen. Dock tror jag att jag skippar festandet den här gången ;)
puss på er

19:45 / nintendo 64

Åh haha, jag och Johnnie blev helt nostalgiska här om dagen när han hittade lite super mario och så vidare, den eftermiddagen/kvällen gick åt till detta då♥

18:12 / jag är tillbaka!

Och det firar vi med en drös bilder från helgen hemma i Sälen/Tandådalen. Sjukt rolig kväll jag, eller vi, hade där, och jag kände att jag verkligen har saknat att gå ut med mitt favoritgäng♥  (på krogen fick dock kameran hänga i garderoben hehe...)