överflödig?


Känner mig... överflödig? haha. Nej men har inget att göra och gossip girl börjar tråka ut mig. Kan lika gärna krypa ner och filosofera om livet lite. Är ledig hela dagen imorn men klockan ringer ändå 07.00 för en körlektion. Känner att jag är så bra på att tajma in allt ♥

20:25 / plus & minus


-  jag är sötsugen...
+ jag fick nyss ett mejl om att jag fick MVG i historia!

17:46 / missat något?


Känns som om jag missat något, väldigt många ska tydligen ut ikväll, hmm... yada yada, kör imorgon istället! Och vi ser ut att bli ett otroooligt härligt gäng ♥

älskar min nya jeansväst


känt mig superbekväm i den hela dagen! kommer användas flitigt ♥
En fundering: orkar jag ta mig ut i regnet och springa lite eller inte... sjuk träningsvärk efter igår, först sprang jag 5 kilometer sen 2 i skolan varav lite oseriös friidrott också ;)
men som alla träningsgalningar säger(nu är ju INTE jag de haha...) "i never regret it when i do it, i regret when i don't"

22:50 / sicka pinglor!


Efter att ha vaknat med ett ryck i sängen av att datan var på och gossip girl rullade för fullt stänger jag nu av och kryper ner.
adios mina vänner. vi hörs imorgon

18:35 / last year


Såhär såg det ut för exakt ett år sedan på fredag. Oj oj oj vad varmt det var och vad kul vi hade! Ska dock regna och bli 4 grader till helgen(falukalaset till helgen ju). Kan ju ske mirakel? Fast jag tror inte så mycket på såna. Eller?

börjar skolan när andra slutar


Tycker inte om onsdagar alls. Att börja halv tre är ingen hit. Men men... Ska börja dra mig dit strax i alla fall för lite idrott. Andra träningspasset idag! Dock brukar ju idrotten i skolan bli lite oseriös, men hörde rykten om att vi ska ha kondition idag och det blir nog kul! Fast vår idrottslärare har för vana att säga "ja men ut och gå eller något, gymma kan ni också göra, eller srpinga lite här kanske" Ja då tar man ju inte tag i  de haha..

effektiv


Klockan är bara halv elva och jag har redan hunnit springa de längsta jag någonsin orkat, stolt! och så har jag haft en körlektion. Nu ska jag ta det lite lugnt innan min första och sista lektion för dagen börjar. Idrott...
puss

22:00 / en vecka kvar


träna vs. skola, puss å godnatt på er

21:02 / tisdagstrött


En hyffsat lång springrunda och att jag vaknde halv fem imorse har satt sina spår. Börjar bli trött och har ont i benen haha... imorgon börjar jag inte skolan fören halv tre men har körlektion kvart över åtta, livet leker ;)

13:48 / finally


Eftersom min skoldag redan var slut runt elva idag drog jag mig ner till stan för att kolla efter en ny sport-bh, och jag hittade en knallrosa och superskön inne på H&M! Sen att det var någon from av klubbrea var ju bra, lönare sig att vara medlem lite överallt ;)

fin reklam. hemsk reklam.


fy fan vad jag hatar den jävla cancern.

23:21 / ny energi


Efter att ha pratat länge och väl med min kära kusin, som jag inte pratade med på evigheter, så känns det som om jag fått lite ny energi. Uppdaterade henne lite om mitt liv och hon om sitt.
Nu väntar sängen på mig, tom och förjävlig... (dock en väldigt skön tom & förjävlig säng)

...att jag inte kan hålla mig


Borde plugga samhällskunskap för att kirra mitt mvg,
men det ser ganska mörkt ut på den fronten i alla fall. Tröstar mig lite med mintkrokant och SOLO denna måndagskväll.

en vecka kvar imorgon ♥

18:57 / ett kallare falun


Inte lika varmt idag hörrni... trots det tog jag och Maria varsin mjukglass vid ett litet café som är utomhus. Var rätt okej när solen tittade fram och man satt lite vindstilla. Ska tydligen bli kallare snart också, ingen hit.
Sprang även förbi banken och fixade det där med nytt bankkort och dosa. Inte bara att fylla arton inte, massa annat som ska fixas.
next up: mat.

21:30 / karamellkungen & gossipgirl


En dag på balkongen och nu har jag bränt mig på bröstet, fått en strump-bränna(vem fan har strumpor på sig när man solar?!!!) och bara blivit brun på ena armen. Första brännan blir alltid så bra känner jag.

har förresten på mig ett par nya shorts från Zara, från stockholmsvisiten förra helgen!

passionerat men okontrollerat


Känner mig... ensam och sårbar. Ser så ut på bilden också faktiskt, haha. Har haft en konstig ångest hela veckan. Skitjobbigt. Men när jag läste hela Blondinbellas(isabelle löwengrip) nya bok igår fick jag ny energi, verkligen en bok man ska läsa som tjej tycker jag. Dock verkar den energin bortblåst idag. Tror inte ens godis hjälper mig i denna situation.  skit också.

15:55 / ciao


Sicken dag hörrni! Legat/suttit ute på balkonen sen halv två och innan det tog jag mig en springtur i värmen, lite jobbigt va det allt med tanke på att jag inte kom i säng fören efter fyra imorse. Jobbet tog lite längre tid än vi trodde men det var roligt!
Nu ska jag städa lite i vår lya eftersom den är väldigt dammig, sen bege mig till affären för att hitta nått att förtära ikväll.
puss

15:30 / weddingtime


Då va tiden inne för lite bröllop.
Dock ska jag ju inte gå på det utan jobba där, servera, duka av, städa och ja, you name it.
ha en bra lördagkväll!

11:47 / last night


sommarvarm kväll, the 80's, en tur till donken, trevliga & fulla människor... och allt vad det kan tänkas. Nu ska jag vila upp mig till jobbet som börjar vid fyra i eftermiddag och som troligtvis håller på långt in på småtimarna.

glad tjej i solen i förrgår


Snart kommer Fanny hit och vi ska backa några år för att göra oss så 80tals-aktiga vi kan inför ikväll!

lat av pollen


Kom hem från skolan för ett tag sedan och snorar som ett jävla as. Kände bara hur alla störde sig på mig i klassrummet när jag ständigt snorade, haha.
Så istället för att ut och fajtas mot pollen på min springrunda så sätter jag mig på balkongen. Så mycket skönare känner jag...

21:24 / hemlängtan


Lider av en fruktansvärd hemlängtan ikväll, och jag hatar att ha de. Får ångest och börjar tänka på massa med saker som är jobbigt just nu. Jag har två sorters hemlängtan, hem till mamma och pappa som jag inte varit på fyra veckor... och så har jag en längtan efter personen som är i Thailand just nu. Han har lämnat ett stort tomrum här hemma. Vill kunna springa över till han när som helst eller gå förbi hans jobb bara för att säga hej. Gud vad jag saknar honom och det har bara gått några dagar. 12 more to go...

20:21 / last night


nyblivna artonåringar



NU DRAR VI TILL KLIN! eller nått, krogen nästa♥

vad lyssnar jag på när jag springer?


Att ha lugn och dålig musik i öronen när jag kutar är inge bra... inte för mig i alla fall. Kan lika gärna lägga av att springa då haha.

några som går på repeat:

g'night / fin kväll


skrattat, ätit, druckit champagne och imorgon firar vi lite mer att vi är nyblivna artonåringar ♥

födelsedagsfirande!



Det går i ett som sagt! Känns som om jag inte ens hinner andas nu för tiden. Det är en mycket konstig känsla... Fast å andra sidan vill jag inte ha mycket tid över till att tänka nu de närmsta två veckorna. För människan som förgyller mina dagar har rest till Thailand. Inte okej.
well well, strax går bussen in till stan för en middag & fira att jag och mina bästis sen barnsbenen har fyllt 18 ♥

bilder från långhelgen i stockholm


through my iphone ♥

17:05 / ser man inte hurtig ut då


Ja jag springer i en vanlig BH för att min enda sportbh är spårlöst försvunnen...
måste införskaffa mig en ny.
what more to say, pollen i luften så det står härliga till, känns som om luftröret täpper igen när jag kutar. En springtur blev till någon form av intervaller som blev till powerwalk. Blir inte alltid som man tänkt sig.

det där med skolan innan sommarlov

"I nuläget ligger ditt arbete på en VG-nivå. Om du kompletterar 
ovanstående och skickar in det till mig har du möjlighet att nå MVG."

just keep on workin', jag SKA ha mvg. snaaaaart sommarlov

En tur i skogen

Imorgon ska jag visa er allt vackert jag köpte i huvudstaden!
puss & godnatt


17:11 / upptagen tjej


Nu när det är vår har jag blivit en upptagen tjej känner jag, haha...
far hit å dit, körkort där och massa vårkänslor där. Yada yada, nu ska jag använda en av mina presenter och ge mig ut på en springtur! Fick nämligen ett par nya skor att kuta i av mamma♥  supernova adidias av något slag, jaja dom gör säkert så jag kan springa superlångt.

Imorn blir det som vanligt

Skitit i bloggen under stockholmsvisiten, hemma imorn igen!


Arton år i Stockholm


18:40 / blue eyes


Jag fick stå middagen ikväll när varken Sara eller Isabelle är hemma. Sara ska på student-fest, åh så avis jag är! en månad kvar tills hon är fri som en fågel ♥
Om en timme kommer min middagsgäst och några timmar efter det en ytterliggare person som tydligen är en baddare på att göra världens godaste kladdkaka ;)

gissa vem som fyller år imorgon?


...och börjar få hem paket i brevinkastet(blir lika rädd varje gång det låter nått från dörren), har mina aningar om vilka det kan vara ifrån.
puss nu ska jag svettas lite på idrotten

12:29 / Chai te

image descriptionGod morgon min vänner! Sista dagen i skolan innan en långhelg väntar, hur skönt? Borde börja packa eftersom jag ska tillbringa helgen i Stockholm men har ingen aning om vad jag ska ha på mig...
well well, något ska jag väl hitta. börjar förresten inte skolan förens halv tre då en idrottslektion väntar ♥


19:09 / pollen & pizza


Va ute och sprang i duggregnet idag, fick svårt att andas när jag kom hem, inget allvarligt haha, utan tror mera tt det är så mycket pollen ute i luften som spökar. Och att träna utomhus nu när man är pollenallergiker är ingen hit har jag hört. Men men, what to do. Jag överlevde i alla fall!
Nu föreslår personen jag ska umgås med ikväll att vi ska äta pizza till middag... jag som kände mig så nyttig och snygg efter min springrunda. Jaja, man kan ju inte tacka nej till det.
puss ha en bra tisdagskväll ♥

17:38 / ris & ros


"Man" brukar antingen känna att allt är bra för tillfället
och man bara njuter! Eller så mår man sådär kasst och känner att det bara är det ena problemet efter andra. Så brukar i alla fall jag vara, antingen eller liksom. Men just nu är det väldigt blandade känslor hos mig. Härliga människor och fina stunder väntar, men samtidigt ett lägenhetsproblem som bara hänger över mig hela tiden. Någon som vill ta Sara's fina rum till hösten när hon flyger ut ur boet? Orkar inte flytta.

mc donalds & föreläsningar


"Imorse" var vi på en föreläsning om människor från Falun och Borlänge som har lyckats med det dom ville göra i sitt liv. I detta fall var det mest konstnärer och det var intressant att lyssna på! Man blev motiverad att verkligen satsa ordentligen på det man vill bli. En av dem var en arkitekt som idag hade sitt företag i London, 42 architects.
Men nu till vad bilden visar, haha jag och Fanny var hungriga innan föreläsningen så vi svängde förbi donken och köpte en toast och varsin kaffe, var himmla gott ♥

vi backar ett par år för en kväll


Nu är det så att näääästa helg väntar en 80-tals fest och jag sitter redan nu och funderar på hur jag ska se ut, hihi. Sist jag var på en fest som man skulle vara utklädd på var halloween och då var jag en casanova-liknande sak...  Och vi hade himla roligt ♥
bilder från förgalejjet

20:10 / hiii friends


Glömt bort bloggen lite idag. Det var inte meningen...
Drog till Maria i Borlänge efter skolan och checkade in hennes lya som var väldigt fin! Fikade och drack kaffe, snackade skit och löste världsproblem. Vi konstaterade även att hålla på med lägenheter hit och dit tar på krafterna.
Nu ska jag plugga... mååååste bli klar med historiauppgiften tills på onsdag, hejja hejja...

ha en bra söndagskväll!



det ska jag ♥

17:04

"jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå"

Melissa Horn – Vem lämnade vem
Melissa Horn – Hur ska det gå?


bikini nummer två


Skulle verkligen inte ha nånting på stan idag när jag följde med Sara. Men ja vad ska man säga... sprang på denna skönhet och den satt perfekt så kunde ju inte låta bli! Man kan se det positivt också, nu behöver jag inte springa runt i Stockholm till helgen och leta efter en bikini när jag redan har två superfina till sommaren!

in mot stan med smutsigt hår


Joinar Sara eftersom jag inte har något bättre för mig denna söndag. Så på schemat idag står det stan, tvätta och träna lite. Typisk söndag?

21:50 / new


En bättre bild på den bikinin jag köpte förra helgen. Har länge velat ha en stickad och nu hittade jag en jättefin! Dock är överdelen lite... jag vet inte hur jag ska förklara men den känns inte hundra. Fast trosorna sitter som en smäck!

lördag är en dålig bloggdag



Har upptäckt att det inte är någon idé att blogga på lördagar. I alla fall för mig, för då är mina besökarantal så låga att det är pinsamt, haha. Antar att folk har bättre saker för sig på en lördag än att sitta och läsa massa bloggar. Men där emot så är söndag en förjävla bra dag, då skjuter statistisken i höjden!
nu ska jag återgå till hockeyn i min mysiga morgonrock! puss

en lördag i maj


alltså, blir tokig på den där hårslingan som aldrig riktigt vill sitta ihop med resten av håret. morr....

Var det nå skönt att springa lite efter allt jag tryckte i mig igår eller? haha om det var. Ikväll blir det inte lika mycket, men eftersom det lutar åt en hemmakväll så kommer nog en och annan sötsak slinka ner.
nu ska jag dammsuga mitt äckliga golv. puss

14:52 / my day so far



Mamma och mina syskon kom igårkväll, vi gjorde god mat och tittade på hockey, som resulterade i bittra miner i slutet haha...
Idag har vi sprungit på stan och fikat lite, men nu har dem lämnat mig här hemma igen. Måste städa mitt rum lite, ge mig ut på en springrunda och plugga. Sen får vi se hur kvällen ser ut.


hittade ett par skor som var så söta, kunde inte låta bli att köpa dom. Med tanke på vad rea-priset låg på var det inget att fundera på egentligen.


fick hjälpa bror min med att shoppa både skor, tröjor, shorts och keps. Tur att han har en syster som vet vad som är snyggt ;) Hittade själv en keps som jag tyckte var skitsnygg! men vette fan om jag vågar använda keps, haha?

två fartfyllda veckor väntar


Efter den här helgen kommer två fartfyllda veckor kan man säga. Eller ett rättare ordval kanske är att det händer mycket. Veckan som kommer har jag en körlektion, fyller 18, sticker till huvudstaden över lång helgen för att kolla på dirty dancing musikalen och ha roligt min första helg som 18!
Veckan efter det fyller Isabelle 18 och vi ska fira oss tillsammans, jag har både halkbana och risk ettan, jag ska på 80-tals fest och sist men inte minst "servera" på ett bröllop.
Phjuu, allt i ett andetag kändes de som när man läste de haha. Men det är kul när det händer grejjer!

på vår gata i stan


När man går förbi vår lägenhet
så är vårat köksfönster lätt finast. Nu är det så att det blev lite väl mörkt och lite väl ljust i vårt fönster på bilden, men men. Vårt fönster är finast ♥

17:10 / sushi & pizza


Nu sticker vi till snyggingen på bilden! besos♥

tror bestämt att mitt hår växer lite


Skönt! jag är trött på att ha medellångt... haha man är aldrig nöjd. På tal om hår så färgade Sara det på mig i tisdags. Inget märkvärdigt utan det gamla vanliga. Så skönt att slippa utväxten och den halvdassiga färgen.
Nog om hår nu! Om en halvtimme åker jag och Isabelle in till stan för att möta upp Karin och köpa med oss hämtmat hem till henne. En catch up helt enkelt ♥

sweet words

"skulle jag ätit upp det så hade jag fixat nytt bara för att få träffa dig"


allt funkar med musik


Idag hade jag värsta pepp-låten på repeat i öronen när jag sprang och det hjälpte jättemycket faktiskt! Tänkte inte så mycket på att jag var trött då. Alltså så orkade jag mer än igår, skönt!

Ska duscha av mig och sen ta mig an lite skolarbete, bara jag som inte har jättemycket innan sommarlovet känns det som... skönt det också.

nailpolish


Ska införskaffa mig ett oranget nagellack
kom jag på när jag målade dom oranga hos Helena i helgen. Tycker det är ful-snyggt på nått sätt ♥

21:35 /


Nu ska jag kila över till ett ställe där massa godis väntar på mig, ååh så underbart ♥

börjar ledsna på min linje?


Neeeeejdå, men en av mina nuvaranda inriktningar i alla fall. Rörlig bild... Det är så mycket meck och fix hela tiden så jag blir helt tokig! Sen måste man ta upp jättemycket av sin fritid utöver lektionerna för att kunna filma & sådant. Plus att jag blir på dåligt humör varje gång jag är där, tecken på att jag inte ska syssla med det kanske? haha.
Nästa år har jag endast text C och det ska bli skönt, skriva skriva skriva ♥ haha

18:17 / trött som ett as


Samma visa idag... blev trött dirket när jag sprang, varför blir jag det?!  irriterd jag blir haha. Har dock lte hosta och slem kvar i halsen sen min lilla sjukdom men vafan, ska väl inte ha nån betydelse. Aja, nu blir mamma stolt över mig! Hon som försökt få mig att börja springa sen hon började älska det somras ;)

12:25 / word


21:47 / brrumm


På vägen till affären idag så hittade vi lite intressanta saker må ni tro, lite snygga bilar! Haha där stod vi tre tjejer och tog kort, var lite varning faktiskt... men var ju nästan så att man ville sno en. Typ.

det är jobbigt ibland


Eftersom att jag har varit sjuk och haft ont i halsen ett tag
så har jag inte kunnat röra på mig heller på typ en och en halv vecka, eftersom att jag ville bli frisk innan jag ge mig ut ur kutar. Men idag kände jag mig på topp! trodde jag.... haha fan vad jag inte orkade mycket och blev trött av ingenting. keep it up så ska jag nog vara back on track!

helgen i rättvik genom min iphone


All set inför sommaren

Dock är ju inte vädret så sommarlikt... Snöade till och med idag, usch. Men ni måste hålla med om att min nya bikini är otroligt fin?! Kommer bli fint med den under mitt svart urringade linne jag köpte för nån vecka sedan!


Shopping & glass en regnig dag


Godmorgon världen!


Hittat en ny vän

Hur söt är han inte? Helenas dotters hund som inte är mer än åtta månader!


nypressad juice & solbränd på kreta


en helg i rättvik


hejja hejja vilket fult väder vi har idag. Gick hem från stan också för att bussarna bara går en gång i halvtimmen så här tidigt på dagen, då missar man ju självklart dom, då kan man lika gärna gå...
Hade körlektion imorse som jag själv kände gick bra, sen när läraren utvärderade lektionen efteråt lät det mindre bra. Dem är snåla på att ge berömm tycker jag. Får väl se om jag klarar mitt mål att ha det innan sommaren.

Som sagt, hemma en sväng innan jag ska sätta mig på bussen igen och bege mig mot Rättvik där jag ska spendera helgen. Pappas tjej bor där och så är det ju marknad och  allt. Kan bli mysigt♥

solsken hela dagen



Men imorgon ska det tydligen snöa, och resten av helgen. Kul va? ♥
Annars har jag inte mycket mer vettigt att säga... vi åt fiskpinnar till middag idag, första gången sen vi flytta in här för två år sedan(snart) tror jag, gott men onyttigt som pappa sa.

Glassmys igårkväll


Ännu en sjuk bild

Kom hem från skolan för drygt en timme sen och slängde mig direkt på sängen. Usch för att vara sjuk! Orkar inte ens blogga från datan haha...


satans jävla hals-jävel


Kunde inte ens njuta utav mina pommes ikväll som jag och sara tjockade i oss till middag! eller ja, hon tog kebab och jag pommes & hamburgare som jag längtat efter hela kvällen haha. Men kändes som jag svalde taggtrådar samtidigt...
yada yada, puss ha en bra kväll innan skolan börjar imorn ♥

blev allt annat än lugnt





Haha jag och Sara hade precis satt oss ner, lagom osexiga i våra myskläder igårkväll. Då stormar hela ligen från Malung in och ska försöka få oss peppa på att dra ut. Jag med min feber och halsont var rätt opepp och störde mig mest på dom. Men ja... till slut lyckades dem få igång oss och nu värker min hals dubbelt så mycket.
Helt otroligt vad våra kära vänner är bra på att få oss taggade haha ♥