BREAK YOUR LOVE

Kom nyss hem från lucian och det var väl inte det roligaste. haha, men ja... jag tycker om att sjunga så det gick, bara det att jag är så trött på luciasånger ;) redan
Annars så har det kommit MASSVIIIIIIIIS med snö :D och jag är superduper-glad! Det ser redan mycket mysigare ut i denna lilla by, och man blir på bättre humör. Det är nästan så att jag vill ta på mig massa kläder och gå ut och göra en snögubbe. Men det är inte kul att göra en själv. Så jag stannar nog här, tss (a)


utanför mitt hus just nu... häääärligt



SNÖ!

när man talar om trollen så står dom i farstun brukar man säga. Jag nämnde snö i mitt förra inlägg, och nu snöar de :D


?

btw, köpte jag överhuvudtaget en såndär julmus? hahah! nej jag tror fan inte de :D de va nog bara isabelle (a)

15.31

Då var det över, Malin blev lucia och jag är glad för hennes skull!
Måste säga att det var lite pinsamt att stå där och säga vad lucia var för mig,  jag svarade "Luciatåg i kyrkan... och sånt" haha. 

Jag har nog aldrig sett så lite folk på julmarknaden här, det måste vara för att det inte ligger nån snö på backen. De kan få vem som helst att vilja låsa in sig hemma vid den här årstiden om man bor här uppe. 
 
Kollade förresten på Globen HorseShow på tv imorse, och guuuud vad jag längtar tillbaks till den tiden då jag & isabelle var där med våra mammor varje år. Vi hade så jävla mysigt och roligt! Kom och tänka på det igen när isabelle skickade den här bilden:

haha! Vi köpte dom i Stockholm när vi var
där för några år sedan. Fast jag vet tyvärr
inte vart min är "/


LUCIA

hejhejhej, kom nyss ur duschen och jag måste erkänna att jag är lite nervös för vad som kommer hände om några timmar. Det är då dom har räknat rösterna och ska säga vem som blir lucia. jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt VILL bli. Men jag vet att det inte kommer hände. Dom flesta som är med har hela sin släkt här uppe i Sälen/Lima och min bor nere i Skåne/Småland, så det blir lite knepigt. Men man kan ju alltid hoppas!

Igår hade jag sista dagen på min prao och det gick bra fast det var en 11 timmars lång prao. Det snöade faktiskt till och med en liten stund! Härligt
Tog massa bilder på kvalet vid 14.00 och intervjuade jocke och jeppe. Blev nog inte världens bästa men den fick duga :)
Jag måste erkänna att jag var inte lite sugen på att stanna kvar över natten, och jag blev inte mer sugen heller när jon och per ringde mig vid 23.00 och sa att jag skulle komma. Fan att man ska på i en sånhär håla ibland när det aldrig går nattbussar eller nått liknande :P

Aja, måste börja göra mig iordning :D Puss (säkert massa stavfel men jag har skit brottom! haha)


Lång dag...

men dagen imorgon kommer bli ännu längre :O Ska upp till Tandådalen vid 9, sen hem vid typ 8 på kvällen. Ute och åka skidor, fotografera, sortera bilder, och intervjua  i 11 timmar, ojojoj! Inte van att "jobba/praoa" i 11 timmar. Men å andra sidan så praoade jag ju inte måndag-onsdag, kanske måste ta igen lite (a)? Och jag har ju faktiskt inte den tråkigaste prao-platsen :)
Idag har jag iaf fotograferat massor! Först på alla "skidtälten" och lite spontant på åkare. Senare vid 16.00 så var det en rail-tävling eller vad det heter, den var cirka en timme men det kändes som det gick på 10 minuter! Jag älskar att fotografera, my damn pasion ;) haha nej men det är grymt kul :D
Träffade och hej-ade på många kända ansikten, även på såna som jag egentligen hade velat slippa att träffa...

Menmen jag snart hoppa upp i soffan och vänta på att bli serverad lite mat, och sedan såklart godis (a) får bli en lugn kväll med tanke på morgondagen... Puss!

är på mammsens data så blir tyvärr ingen bild, tråkigt. 


Vem är Linn Pettersson?

118100 svarar: 118100 tror att Linn Pettersson är en trevlig och intelligent kvinna. Vi tror också att hon är intresserad av trädgårdsskötsel och Zimbabvisk språkhistoria.


btw, ny header igen. i like it :D

NÄST-NÄST-SISTA-PRAO-DAGEN

Dagen tillbringades i Tandådalen, eller egentligen bara från 10.30-15.30 men jag hann med att ta många bra bilder! Det är otroligt hur bra bilderna kan bli om man bara har en bra kamera.
Jag kan ju inte direkt säga att det finns jätte mycket snö, men det finns tillräckligt för att man ska kunna ha en skidtestar-helg. Det är bara en backe som är öppen och big air "hoppet"  haha kan man kalla de så? Förra året hade dom iaf öppet 3 backar öppna till denna helg (som är ganska stor, har inte fattat de för ens iår) och iår får man KNAPPT ihop till en, knepigt det där med vädret. Tänk hur beroende man är av snön här uppe ändå...
Bilder som jag tagit idag har publicerats på skistar.com´s snöblogg: http://www.skistar.com/salen/svenska/skidakning/snobloggen/laget_i_tandadalen.app 
(på den länken har ajg tagit alla bilder, vilket är inlägget för idag)

Sitter just nu och funderar på vilka jag ska intervjua imorn, för Niklas kommer inte vara på Tandådalen förens runt 12 så jag har lite fri tid, vet inte riktigt vad jag ska göra...  ingen jag känner ska dit, eller rättare sagt umgås med. Jocke och jeppe ska väl dit men dom har skola och prao till eftermiddagen,  och sen ska dom nog åka skidor. Så jag får klura ut lite frågor som jag kan ställa till dom. Kanska överraska Niklas med de så att han skriver något bra i prao-rapporten sen (a) haha.

Nu blev det ett väldigt långt innlägg känner jag, menmen. Ska gå och äta pannkakor nu :D Puss!


en av dom bilderna jag tog idag.  vet inte riktigt vilka de är,
haha hoppas det är okej att dom hamna på skistar´s första sida (a)
men det är väl bara en ära ;)

Prao

Kom nyss hem från praon och det var en intressant dag. har fått prova på deras (läs komplicerade) kamera, men visst är den bra, de ska jag inte sticka under stolen med ;) jag skulle också vilja ha en liknande och byta upp mig...  Skulle föresten ha lyssnat på mammsen imorse om att ta ett par tjockare skor, haha men envis som jag är drog jag på mig mina extremt tunna converse. Blev GENOMBLÖT där jag gick runt i spöregnet och slasket för att ta lite provbiler. Så imorn ska vi till Tandådalen och då blir det torra och varma skor, han sa även nått om att jag kanske skulle upp i backen och fota också, vilket betyder att jag måste ha med mig skidor och sånt och bege mig i skidbacken med en kamera. Klumpig som jag är kommer jag säkert tappa den i backen eller nått, haha!

När mamma hämtade mig körde vi förbi statoil och köpte choklad, mamma sa att vi förtjänar de, fast jag tror mest att de var för att jag kom på mamma med att bråka med pappa igår och idag när jag såg henne med dom där skilja-sig-gubbarna-som-hjälper-till... men jag säger inget, tackar inte nej till lite choklad direkt :)



När kan man få tänka; äääntligen är all skit klar

det blir ju bara mer och mer, när man äntligen tänker "fan va skönt, nu är allt bra och jag behöver inte få höra mamma & pappa må dåligt"  nej men DÅ då ska man behöva höra när mamma har möte här hemma med ¨några kontorsråttor som sitter o snackar om allt med att mamma och pappa ska skilj sig. Helt plötsligt hör jag hur mamma snyfta, gr8. Så jag undrar... NÄR får man tänka; äntligen är all skit klar?

RED NAILS

Kände för att måla naglarna röda. hoho, har inte haft det på jätte länge :D



Mora

Jag följde med mammsen till Mora idag, hon ville ha lite sällskap när hon skulle handla julklappar (ute tidigt iår, haha!) eftersom jag inte hade någon prao idag så följde jag med. Köpte en julklapp till isabelle när jag ändå var i farten och till mamma, jag känner mig snäll iår. Blev en dyr julklapp till henne så jag ska fråga om inte Tilda & Fille vill vara med på den (a)

Just nu vill jag verkligen att det ska bli minusgrader nu och att regnat kan förvandlas till snö ist! ska bli det imorgon sa dom men sen på torsdag ska de bli varmt igen, buhu... Man blir så depprimerad av det här vädret :(

Imorgon börjar min prao klockan ett så det blir sovmorgon imorn med, happyface ;) puss


jennifersara&linn
   evighet sen känns de som "/ <3

&¤%%%%&//((////&&%¤¤%&```####**%%%%%%(((((((((((!!!!!!!!

Det är så man peppar upp sig förstår ni. Det har sara lärt mig.


det är sara som står med shutter shade´sen, och kolla bara,
har ni sett någon mer peppad person ;)? Hon kan sin grejj

Prao

Åkte upp till Niklas vid 3 som sagt och pratade lite om hur vi ska lägga upp dom kommande dagarna. Vi kom fram till att jag är ledig imorn också, sen halva onsdagen, vid ett börjar jag då. Och då ska vi kolla lite på kameran och lite sånt, testa ta lite bilder så att jag lyckas knäppa någon snygg bild i helgen ;)
Vi sa också att jag ska fråga några av dom som tävlar på lördag om jag skulle kunna få göra en "5-snabba-frågor" eller något liknande. Ska göra en med Jon iaf, får väl haffa någon mer som måste ställa upp ;) haha

Har förövrigt kom jag nyss hem, var ute och gick med mammsen och jag fick jätte ont i knävecket :( vet inte vad jag gjorde... wierdooo.



bilden är tagen (och oredigerad) sen förra gången jag praoade med Ahlbin´s foto

Sovmorgon

Vaknade 11 imorse, vilket bara är 42 minuter sen och jag har redan hunnit äta frukost. Men med tanke på att dom äter lunch i skolan nu så är jag nog inte så tidig.
Jag kunde verkligen inte sova igår, jag vet inte varför. Satt uppe halva natten och kollade på alla avsnitt av Playa Del Sol. haha!

klockan tre ska jag upp till Niklas o prata om vad jag ska få göra i helgen. & fram till dess ska jag kolla på One tree hill ;)



den här låten har jag haft i min skalle sedan i torsdags då isabelle
sjöng den, kan verkligen inte sluta gå runt o sjunga på den! haha

ONE TREE HILL

Jag fattar ingenting av den serien längre, kollade nyss på de och det är väl säsong 6 nu va? Jag slutade typ kolla vid 4.. kanske 5.  Karin, jag tror jag får komma hem till till och kolla igenom allt ;) eller bara önska mig boxarna i julklapp!


MYSIGT.

Igårkväll komma guuurlsen till mig & så hade vi lite mysigt med mycket goodis och skratt! haha ni får mig alltid på bättre humör :)
Har varit så duktig att jag tagit en promenad med mammsen nu också, fast det spöregnade så pallade vi oss ut, det var rätt skönt ändå.  Imorgon får jag sovmorgon vilket är kommer bli skönt, har ju prao i veckan som kommer och då ska jag vara på SkiStar hos Niklas som har hand om "media" på fjället, ska egentligen bara praoa torsdag-lördag eftersom det är skidtestarhelgen i Tandådalen så ska jag vara med dom och filma, fota, och sånna saker ist för att praoa i veckan :) Kommr bli kul, bara det kan sluta regna och komma lite snö. För annars blir det nog inte nån skidtestar helg "/

Aja... nu ska jag kolla på Johan Falk med mammsen. Puss!


karin elsa & isabelle förra sommaren <3


Godmorgon

10.36 och jag är vaken! Fint väder är det ute också, jag måste bara resa mig upp och känna om jag mår så bra att jag kan ta mig ut :)


Jag vill ha dom. Nu. Men helst i skinn.


One Tree Hill

Vaknade tidigt, fast jag är sjuk och får sova hur länge jag vill... igårnatt var hemsk, kunde inte sova, hade ont i hela kroppen, huvudet bara dunkade och jag kunde inte ens resa mig upp. Men till slut kom mamma hem nån gång inatt så hon fick hämta alvedon och vatten. räddare i nöden.
När jag är sjuk brukar jag drömma konstiga drömmar och när jag vaknar tror jag alltid att dom är sanna. Jag liksom "ser" drömmen fast jag är vaken. Inatt drömde jag att Blondinbella låg breve mig i sängen och stirrade på mig, och jag bara stirrade tillbaka. Sen när jag vaknade så ser det fortfarande ut som om hon ligger där, jag blev livrädd och kastade mig upp ur sängen samtidigt som jag välte omkull mitt vattenglas. GREAT!

Just nu ligger jag i soffan och kolla på One tree hill, tänkte kolla igenom hela säsong två, fast det lär jag inte hinna. Ska till pappa i eftermiddag, och vara där i helgen. Om jag inte blir frisk blir det väl att ligga där & dega heeeela helgen...

Nej, nu ska jag konsentrera mig på filmen. Puss!





Comedy Fight Club

Har burrat ner mig i soffan med duntäcket och mammas data. Katten ligger också och kurrar brevid mig. Hon och jag kanske kan börja komma bra överens? vem vet. 
Tittar på Comedy Fight Club och jag sitter & små fnissar för mig själv. haha, så kass humor ibland!

Nej, nu ska jag fortsätta äta turkis peber (det stavas så, jag LOVAR:O)  och choklad :D

ooohhhgood

jag visste de, gick bara och väntade på de. feber, huvudvärk, armen värker och det är väl den förbaskade sprutan som ställt till de :( hoppas det går över över natten. Troligtvis inte, men man kan ju alltid hoppas! Har matte att göra i skolan & so vg/mvg uppgifter... haha vilken nörd jag är, kanske åker till skolan fast jag är seg, men det kan man väl egentligen inte heller göra. Jag är nog inte välkommen ;) tss



Baconfeber

Tog vaccinet för svininfluensan idag, själv sprutan gjorde inte ont. Men nu efteråt spänner det liksom lite i armen och det gör lite ont att lyfta den, men inget mer. Kanske lite ont i huvudet, men det är nog bara psykist ;)
Hoppas verkligen inte jag blir sjuk till helgen nu som så många andra har blivit av sprutan. orkar inte ligga i sängen och tröst äta godis & kolla på gamla filmer. För Isabelle kommer nog inte komma hem och trösta mig om jag är sjuk, haha :D

Puss så länge!

Gammla Sommarbilder

Åh gud vilken nostalgikänsla jag fick i kroppen när jag kollade på bilder sen sommaren -08


mamma & jag (fast detta måste nästan vara -07 ?!)


fille, tilda, mamma & jag.  kommer ihåg att det var så sjukt varmt
inomhus  då, så vi la upp madrasser ute på altanen. haha
(detta med ! -07 tror jag)


sabina, jag & isabelle<3


titta bara hur härligt väder vi hade ;)


att bada mitt i natten, guuud jag saknar de!

Harry Potter

Tjenaaaaaaaaa. kom nyss ur duschen och det var skönt kan  jag lova!
Följde med Karin hem idag och provade sån där folkdräkt som vi ska ha på oss när dom utser lucian nästa söndag. Kollade även på Harry Potter och halvbrodsprinsen, enligt min åskigt tycker jag att Harry Potter blir sämre och sämre... ingen av dom filmerna är dåliga, men ni fattar vad jag menar. loooove him ;)
Åt även chips och en Ben & Jerry, haha gud vad feta vi varit idag, men vi bestämde även att vi ska börja med våra springturer igen, varje onsdag. höhö
Måste bara påpeka att jag klarade NOprovet som det känns och att jag GICK hem från bussen från karin idag :D framsteg!

Puss så länge!


Botten är typ, nästan nådd va?

Tror fan jag ska skaffa mig en kille i typ.. Kiruna eller nått.

<3


Sång

hejdär. Kom nyss hem från min första sånglektion, och jag tyckte de va jätte kul! Vi har ju haft "lektioner" förut, men då har det varit i grupp. Ganska skönt att ha privat nu istället. Kändes som han kunde konsentrera sig på vad jag behövde hjälp med nu. Sjöng inte så mycket idag, tränade mest på "stödet" i magen och hela fadderullan. 
Längtar redan till nästa lektion! Fast Viktor ska till småland nu typ 2-3 veckor så det är långt kvar till nästa lektion :( buhu.

Hade lucia"träff" idag också, kan inte säga träning för vi sjöng inte eller nånting. Tycker det är liiite mycket snack och lite verkstad ;) haha jag menar jag tror inte vi brydde oss särskilt mycket om varför "staffan var en stalledräng" är med i ett luciatåg, och hela historien bakom ALLT. haha
Ska iaf bli spännande att få veta vem som blir lucia iår. Jag kan ju alltid hoppas att det blir jag (vilket jag inte tror). Men vore kul om nån av dom som är med (som jag GILLAR) blir :D

Sket förresten i Michael Jackson passet idag klockan sju, orkade verkligen inte (a) att sjunga tar på krafterna, jag lovar... kanske... inte... menvafan :D shit the same.


PluggPluggPlugg.. osv

Så har min kväll se ut såhär långt och mer ska de bli. Men jag vill helst inte tänka på de. har som sagt kemiprov imorgon. suuuuuuuck. Det blir inte bättre av att jag inte fatta vad man ska med en molekyl till när man inte ens kan se den med blotta ögat? skumt det där.
har ialla fall pluggat i cirka 1 timme och 30 minuter nu... & mer ska de bli som sagt.


oohgooood, jag vill ha valborgsfesten igen. så sjukt kul! Smsar med sara och NU jenniferer vill vi ha de så igen ;) vi betalar för skadan sen (a) eller så tar vi 50 kronor inträde, typ :D
Kan inte låta bli att le när jag kollar på bilden nedanför. hihihihi




Imorgon klockan 18.00 blir det sånglektion med viktor. ialla fall en sak att se fram imot :D Annars äre bara plugg efter skolan.
Puss så länge!

Joakim gör debut i Bloggvärlden! (kontaktannons)

Hej jag heter Joakimm, En kille på 15 vintrar som gillar mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader. Är bosatt i Sälen city sedan 15 år tillbaks.
Träffar dessa ord ditt hjärta så kan du nå mig på 0705114966 ;)

MVH Joakim

Trött som bara den

heeeeeeeeeeeej, för ungefär en timme sedan steg jag innanför dörren. skönt faktiskt :)
Hade en trevlig helg i skåne, i lördags hälsade vi på farmor och farfar. åt lite lunch och så med dom. Senare på kvällen åkte vi till Lars-Göran för att kolla på hockey och sen vidare till "kusinerna" för Agneta fyllde 51.
Spelade Öl-spelet och annat kul, men vi åkte hem redan vid halv tolv eftersom pappa och fille skulle jaga på morgonen.

Jag kan säga att historien  på Sälen fjällens Mcdonalds i vintras har upprepat sig. Fyyyfan säger jag bara, trodde jag skulle spy, så jag tror nog att min magsäck har blivit mindre sen dess (a) Tror nog dom flesta vet vad jag menar eftersom ryktet säkert har spridits sig ;)

Nej nu ska ajg sova och plugga NO, usch. Men måste göras. Puss så länge!

Balen -09

Först och främst, OKEJ karin... John Blund hette han visst. jag har alltid sagt Jan Blund :S äre bara jag som säger
de? hehe

Lite bilder från balen:

´
inte lätt att se snygg ut i -5 grader, om inte mer... brr


isabelle, sabina, elsa, rebecca & jag


ungefär så såg min frisyr ut bakifrån,
jennifer är bäst! tack


elsa & sabina    tok ;)

orkar inte lägga upp fler bilder om jag ska vara ärlig, måste börja packa också för om 2 timmar kommer pappsen och hämtar upp mig!

Puss så länge!


Kom precis hem...

från balen. Visst var det tevligt och kul, men i slutet så hade man jäääkligt ont i fötterna och man kände hur Jan Blund kom på besök.
När vi kom innanför dörrarna till wärdshuset så var det typ 20 kamerablixtar mot oss. Man kände sig näääästan som en kändis (a)

Just nu sitter Jenniferer och trixar med mitt hår,  hon måste gilla mitt hår ;) grrr
Imorgon ska vi städa efter oss... längtar inte. Men tror nog att det går snabbt, eller hopaps iaf!  För efter de drar jag, fille, tilda  & pappa till skåne. Men blir bara där över helgen. 50-års kalas och träffa farmor... det sista ser ajg mindre fram imot.


bjuder på bilden ;) mohaha
typ första gången jenniferer va hos mig <3

Bal-stress?

Kom nyss hem från bal-fixandet, det gick väl ganska bra. Synd bara att vi inte kunde vara på tranan iår, utan är tvungna att vara på wärdhuset. Men det ska nog bli bra ändå.
Klockan 15.55 kommer Jennifer hit från Falun & ska fixa min frisyr, sedan vid sex så börjar balen. Kommer bli roligt att se alla så fin klädda ;) hohoho

totaaaalt ofixad i både hår & ansikte, men så ser klänningen ut!

17.55

Trodde att allt hade blivit bra. Att jag insett att du verkligen inte finns bland oss längre. Men när jag nu satt och lyssnade egenom gammla låtar på datan så hittade jag Suspicious minds - Elvis.  trodde inte de va sant. Det kändes som om hjärtat skulle sprängas, explodera, hoppa ur bröstkorgen. Jag har inte lyssnat på den låten sen familjen och alla vännerna var på Wärdshuset och det var veckan efter vi kom hem efter den hemskaste veckan i mitt liv. Dom sjöng den på scenen. Redan när dom första tonerna kom kollade jag på pappa. Jag såg det direkt i hans ögon. Det här var inte bra. Både jag och pappa resta oss upp och gick ut. Ingen av oss klarade av det. Vi åkte därifrån innan showen var klar.

Det var rätt skönt ändå att låta tårarna falla lite. Det kan vara bra att blicka tillbaks då & då.
Förr när det  var "nytt" så grät man bara... men nu blickar man oftast tillbaks med ett leende på läpparna. 


Stadium

Jag har funderat dett tag, jag vill ha en adidaströja, men inte svart, det har så många, inte lila, för de vet jag redan en som har, inte rosa... det är inte så mkt JAG... eller kanske, men vill iaf inte ha rosa. funderar på vit. Men nu slog de mig! Jag kanske ska skaffa mig en gul eller grön ;)? kanske inte dom snyggaste färgerna, men vafan.. gul är kul & grön är skön.
http://www.stadium.se/mode/damklader/trojor/084169/adidas-logo-firebird"><img



Håller med Elsa

allt jag säger blir bara fel. jag ska hålla käften en tag och se om världen blir nå bättre.
och till alla er som inte håller vad ni lovar utan tjallar runt, go to hell
va bara de jag ville säga :) puss så länge!


för att pigga upp mig själv för tillfället kollar jag på bilden...
och ler

Ny header!

Fixade till en ny header lite snabbt, fick spasmer på den förra. hehe  -blev ganska nöjd, men ka kanske ska sattsa på en bild på mig själv ist... hmm (a)


Tuppkamm

hahaahahahha min lillasyster kom hem från skolan och det såg ut som hon hade en liten toffs mitt på skallen. Men när jag går fram och tittar nogare har någon klippt av en ganska så stor slinga mitt på skallen! hahahaha. Hon hade inte känt att någon gjort något med henne hår och det troligtvis gått runt så idag, sicka taskiga klasskompisar hon har ;) mooobbbaaad.

danseni

hej hopp gummisnopp kom (som vanligt) nyss hem från skolan. Övade lite på dansen idag, och visst går det bra, och dansen är kanon! Måste bara få in den "down" dansen i min skalle. Men det ska nog gå bra :)
Mamma kom nyss hem med klänningen jag ska ha på torsdag, för vi har bal då. trevligt, 'tack jennifer :D suuuperfin.

prov nästa vecka i kemi som kommer vara mitt slutliga betyg i kemi (tror jag de va?) och jag börjar plugga redan nu, hoho jag är dutkigt.


elsa & jag gillar soda-stream, väääldigt mycket


23.41

ska upp om typ 6 timmar... jag vill sova men som sagt. Blivit en nattuggla
Börjar också tänka på alla skräckisar som jag och guurlsen kollat på genom tiderna, jag vill inte sov själv längre :(


"Det finns nån för alla"

Kollade på tv:n alldeles nyss och "Ullader" var på 5:an. Då var det en rödhårig man som satt i sin trädårgd och grillade kött. Till sig själv. Och satt & drack öl. Han hade inte "hittat den rätta än" Sen sa han "Det finns nå för alla"  det är faktiskt sant... tror jag.

 


Helt otroligt

Mamma: Liiiiiinnn! kan du hjälpa mig och skaffa facebook?
Jag: aa, ska du ha person eller ditt företag då?
Mamma: Spelar det nå roll?
Jag: ja?
Mamma: okej, person då kanske... så ja kan kolla vad du & dina kompisar gör.

Glöm mamma, jag ska inte lägga till dej som Vän ;) mohaha

Spanska -prov imorgon och jag går in i väggen, fattar ingenting av det jeffla sardillspråket (som isabelle säger)
Men först blir det träning med guuurlsen som varje måndag.

Puss så länge!


18.40


broken the ring around it, and I can´t think about it, I can barely start
to wrap my head around it. Cuse down is up, and up is down And love
life´s dying on the ground. Find a line that´s in the
sand and figure out who drew it.


Natten än ung som man säger

Dom små skitungarn vaknade sedan vid typ 4 på morgonen när jag setat ensam vid datan i 2 timmar...
Då satte vi på "Drag me to hell" som var lite creepy, men jag somnade (a) så runt 6 kom vi väl i säng.
Nu har jag garaneterat vänt på dygnet. Kommer inte komma upp vid 6 imorn för att hinna med bussen till skolan, djuuuuup suck.

Btw, inlägget "Karin gästbloggar"  ska nog man inte bry sig om, och bilden ska vi ju inte tala om! hahaha
Nu ska jag ut och gå med mamma, puss så länge!


Nattuggla

hejhejhej än en gång... sitter just nu hemma hos Isabelle och det är bara jag som är vaken. Isabelle elsa och karin ligger i sängen kors och tvärs och sover... funderar på att lägga mig någonstans imellan dom, men ångrar mig genast för jag vet att jag inte kommer somna, så det får bli ett lite inlägg om allt jag har på hjärta just nu.

Sitter vid Isabelles bärbara dator i min enoooormt stora blå/grön t-shirt och randiga pyjamsbyxor, och tänker. Den här kvällen har det hänt mycket. Både från min och andras sidor.  Och jag kan erkänna att jag fortfarande är lite yr över allt... låten How to save a life går  just nu genom högtalarna och snart kommer väl någon poppig disco låt som spränger sönder dom små högtalarna, but i dont really care. (eller jo, om högtalarna skulle gå sönder så...).

Ute regnar det och önskar verkligen att det kunde snöa istället. åhj, jefffllla plus-grader. OJ nu började Name med Goo Goo Dolls spelas, då börjar jag tänka på när jag är ute och går en kall vinterdag, och himmlen är helt blå. eller att jag är i kläppen med dom bästa och åker upp och ner i sittliften bara för at kolla på killarna i parken. åååh jag vill verkligen ha vinter!
om inte jag går och lägger mig snart kommer jag väända på dygnet helt och det vill jag inte... men jag är verkligen inte trött. Och om jag ska gå och lägga mig måste jag gå och borsta tänderna och det är typ över 1 mil till toan här hemma hos isabelle. fan.

Ja.. när jag ändå inte har något annat att tänka på kan jag lika gärna fundera ut vilken låt jag ska ha hos viktor när vi börjar sjunga igen. Jag har verkligen ingen aning, hjälp mig? det ska vara en svår låt, och lite ballad-aktig, då är jag nöjd.
Önska jag kunde skriva "Nattchatt" som dom stora bloggerskorna gör, men nu är det så att det är bara mina närmaste vänner som läser min blogg tror jag, och ingen av dom är vakna, tror jag. Så det blir förmodligen ingen nattchatt. haha!

Dessutom skulle jag vilja att Per Nyman har en fest i horrmund igen nu när han fyller år som förra året! haha de va sjuuuuukt. Det var där ja träffade och festade med sara och jennifer första gången. Och dom är nu några av dom som står mig närmast <3

ja.. nu hade jag inget mer på hjärtat. 

karin gässtbloggar!!!

japp, o linn kan inte stava. hon trillar på stolen:)

Isabelleliciouse place

Drar snart till Isabelle för att spendera en mysg hemmakväll med dom bästa <3
men först
candy'stooop


visst är man vacker när man
sover och nyss har fått reda
på att ens föräldrar ska skiljas?
höhö, tycker vi kör en repris
snart igen!  +isabelle  :D




Vinterland

Det är typ så det ser ut utanför mitt fönster hos pappa. Som värsta vinterlandet. Sjukt härligt!
Uppvisningen igår gick bra. Eller mitt solo gick iaf bättre. Men det var inte lika mycket energi som förra gången kändes det som... hm, kanske dax att byta sång & dans :D?

Kollade nyss klart på Johan Falk Leo Gaut, som alla andra Johan Falk filmer tyckte jag en var bra, men jag gillar inte när det är barn inblandade i alla brott och när barn blir misshandlad, blir typ gråtfärdig ju!  vilken tötn jag är...
Just nu väntar jag på att Isabelle ska ringa mig så vi kan åka och öva på dansen till skolans julavslutning. Sen ikväll blir det nog myskväll hemma hos henne med några tjejer.


kom på igår att diggestive-kex oh nutella är sjuuuukt gott tillsammans!

Att steka sönder

kan ju betyda två saker, men jag syftar på att man tycker något är otrooooligt pinsamt. Kom nyss hem från ett sådant tillfälle.

I allafall, ikväll har vi uppvisning igen och jag ska INTE förbereda mig mentalt den här gången, gick åt pipan när ja gjorde de sist. Så nu ska jag sjunga & äta lite sen dra till Gustav tror jag och äta med dom andra.

Tittar just nu på MTV och kom på en sak. MTV har sjuuuukt dålig reklam! hahahaha såg nyss en som var reklam för unga mammor, dom hade tydligen uppfunnit en bebissäng med ett skrivbord på som var otrooligt ful. Sedan kom en reklam för nå kasst spel om mode, sedan en till reklam om unga mammor som kunde ta på sig en Kangaroo-tröja om dom inte orkade bära på barnet. jag menar vafan? haha!

Så... tre olika samtalsämnen bara sådär. Men det var lite av min dag än så länge.

Puss så länge




Ny Header?

Funderar på att skaffa en ny header eller banner, eller vad man nu kallar de (a) hehe
bara det att jag inte ha någon fantasi ikväll så jag skiter i de ikväll...

Jag kom nyss ut ur duschen och frågade pappa om han hade någon borste här, men det hade han inte och eftersom jag har sakaffat en sånhär snedlugg så MÅSTE jag har en borste. Det var bara för pappa att ta bilen och åka o köpa en, så nu sitter jag här själv och väntar på en borste.  usch vad dåligt samvete jag fick när han åkte iväg, hehe.

Snart börjar Mammas Pojkar och jag ser fram emot en rolig timme. hahahaha kan inte få nog av de!


Big Dadie´s houes

hejhejhej kom nyss hem från skolan, varit en seg dag vill ja lova. Menmen, sitter hemma hos pappa och det är redan kolsvart ute, och massa med snö, så det är gött :D

Igår var jag & Mille i Falun och kollade på skola. Lugnet Mediepogrammet. Var ganska säker redan innan jag åkte dit att jag ville gå där. Och när vi åkte därfrån var jag ännu mer säker. Skolan kändes jätte mysig, och bara tanken av att få gå foto,rörlig bild, eller text käns sjukt lockande ;)
På hemvägen stannade vi i Rättvik och åt lite, hahaha fan vilken humor man har på kvällen närman e trött. det är nästan så att folk tror att man är påverkad!





Owl City kärlek


Goda äpplen...

är det godaste som finns.

Äckliga äpplen...

är det äckligaste som finns.


Ny Frisyr va ?

Nu är mitt äventyr slut för dagen. Min nya frisör behöver bara nu växa lite och en skvätt silverschampoo sen är den prima!
Både mamma & jag satte oss i frisötstolarna och fick håret klippt och slingat. Blondare. Det är typ Jag, Mamma, Elsa... och Kissie som bryter mönster "Blond på sommaren, Brunett på vintern"  här går vi och gör oss blondare till vintern (y)
Efter frisörbesöket åkte vi och käka på Gustav, jag tog en lasagne. mummmmssss
Sen åkte vi och hälsade på Niklas på Sälen 3600 som jag ska praoa hos vecka 48. Kommer bli sjukt kul :)


ni ser inte riktigt hur de ser ut eftersom jag tagit håret för den
för korta "sneluggen" & så ska det i lite silverschampoo som sagt...

LEDIG

Guuuud så skönt der var att få sova hur länge man ville idag. Eller ja... nu blev det ju inte så länge, 09.00 vaknade jag och kunde INTE somna om. Så nu sitter jag i soffan och kollar på Nyhetsmorgon som handlar om stökiga elever, och lärare som lägger sig i för mycket. hehe,  dom berättade om en lärare som fick en käftsmäll av en elev så att en tand  lossnade. Då skrek läraren "Rör du mig en gång till så dör du!" Och läraren fick sparken och vill idag INTE jobba som lärare. hahah shit varför skriver jag det här? Aja, nu när jag skrivit allt verkar det ju synd att radera de ;)

Klockan 11 ska jag vara hos frissan så nu är det bara att färdriva tiden lite (hur jag nu ska gör de)

Puss så länge!

Oh la la Jag vill ha dej

Tro det eller ej men jag lyssnar på Ulf Lundell - Jag vill ha dej på högsta volym här hemma. Eller det kanske inte är så konstigt, Isabelle brukar klaga över min kärlek till svenska låtar som t.ex  Per gessle, Magnus Uggla och så vidare... :D Men det kan inte hjälpas när man har växt upp med den sortens musik.

Imorgon får jag sovmorgon, för jag ska till frisören och klippa & slinga håret vid 11.  Och jag orkar verkligen inte åka till Lima sen hem igen vid 11, och så blir jag klar ett, då orkar jag inte åka till skolan igen så jag tog ledigt hela dagen (a) 
Sen på onsdag ska jag och Mille åka till Falun och kolla på en skola där, eftersom vi båda tänkte gå media där så verkade de bra att åka tsm!
Och i helgen tror jag det blir något roligt hemma hos Louise och jag inte tog fel, efter uppvisningen ;) grrr


kan inte få nog av skåne-sommar-bilder ! gaaaaaah
fast jag längtar som tusan till snön lägger sig också... !


hahaha! i vintras,  jag vet inte hur mycket jag skrattade
åt dom när dom stod där i den isiga backen och tvekade
om dom skulle åka ner eller inte xD

BarbieKvastar och träning

Som vanligt  varje måndag har vi 3 pass med syslöjd, i slutet är det jämt så jävla segt så då klarar jag inte längre. Då brister man ut i skratt! Då äre ju tur att Elsa också är där som man kan skratta med ;)
Idag hade jag utvecklingssamtal direkt efter skolan, det gick väl bra... som vanligt, alla nöjda.

Snart bär det av till Sälenhallen för liiite träning. Har egentligen ingen lust alls att träna. Så jäkla seg är jag!
Men så kom jag på att jag läset Blondinbellas blogg för några dagar sedan och då skrev hon att man inte ska träna om man inte vill. Det blir liksom som ett plågotillfälle då. När jag kom på det gick jag och satte mig här. Men precis då skrek mamma att jag MÅSTE följa med på träningen, jag kan inte bara sitta här och kolla på Playa Del Sol. hehe... okey, jag följer med. Så nu ska jag tillbringa 1 timme där, SEN får jag sätta mig här igen. (låter som värsta it-nörden)

Puss så länge!


En vanlig söndag helt enkelt

Gud, mitt andra inlägg och klockan är bara halv två. Lär bli fler ... hehe. Men det är väl så en helt vanlig söndag är. Bara sitta i soffan och kolla på repris av alla pogram man missat i fredags/lördags. Nyss var det Idolrepris och nu är körslagetrepris.
Skulle ju vara med Elsa och Isabelle idag, men vi får inte tag på elsa för hon sover, hur man nu kan sova tills halv två en söndag när hon somnade tio igårkväll. Hon är fan otrolig!
Så elsa om du vaknat och läser det här... RING MIG FÖR FAN SKITUNGE

Förresten å börjar jag och Semlan bli mer och mer vänner. Inatt sov hon till och med i min säng och nu ligger hon och spinner i mitt knä. Hon börjar faktskt bi stor :( önskar jag kunde ge henne nått krummelur-piller så att hon stannar i växten. Katter är läskiga när dom är stora...

nej... ska fortsätta smaska på min plopp och vänta på att elsa ska vakna.

Puss så länge!


10.45

Och NU är jag vaken. Drömt några mardrömma om katter under sängen men det är en annan femma.