"LÅT MIG STOLT FÅ PRESENTERA"


Mitt första korthus någonsin! och dethär var det längsta jag kom tills det rasa. Mitt tålamod när det gäller sånthär är inte det bästa, så det slutade med att jag hävde ner alla kort och svort åt dom, haha. Casper och speciellt Tilda tyckte att det var lite småkul.

Nu ska jag bara packa klart allt tills imorn och krypa ner i sängen, ska bli megaskönt efter en lång skoldag.
PUSS

"Å DET VAR DÅ ALLTING BÖRJADE"


Haha hittade den här texten ganska långt bak i bloggen när jag blickade tillbaka lite i tiden. Det var alltså DÅ allting började med kaffedrickandet. Den 19 juli förra året det vill säga ;)
Pressbyrån's kaffe är godast, mums.

"..och förmodligen ska här vara innes på facebook lite också ;) Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag dricker minst två koppar kaffe om dagen fast jag är inte ens beroende och jag tycker inte det är sådär jätegott men jag bara gör det. Blev nog så när jag jobbat dom här veckorna och när det inte är så mycket att göra så dricker jag kaffe. haha och den rutinen sitter i, måste sluta med de."

GANSKA MYSIGT


Såhär kan det se ut en solig vårdag i sälen. Hoppas på lika fint väder till helgen när jag ska hem igen. Som jag sagt så många gånger så är det mycket roligare att jobba i fint väder för då är turisterna också glada.

"FINN ETT FEL"


psst... min gylf är öppen


LYCKANS OST, KNAPPAST.


Var en duktig flicka idag och köpte presentpapper och snöre. När jag kommer hem och ska slå in pappsens present inser jag att det inte alls var silverfärgat presentpapper jag köpt, utan genomskinligt... Det är ju bra när man ska slå in presenter? Nää.
Så fick bli en nödlösning som blev minst lika bra!

Snart ska jag börja göra nånting att äta, blir nog bara några mackor för vid sex ska jag iväg till Isabelle och kolla på nån dansuppvisning med henne och så följer hon med hem hit och sen :)

FINT VÄDER = HÄLSOSAM LINN


När det är fint väder får jag för mig att ut och gå i den friska luften hela tiden.
Men när det är dåligt väder skiter jag fullständigt i om jag ligger i sängen hela eftermiddagen. Alltså, fint väder hälsosam Linn, dåligt väder inte så hälsosam Linn.
Och för någon dag sen när jag var ute och spatserade stötte jag på en helvetes massa ankor på hela den promenadvägen. Ankor är fan läskiga, på riktigt.

"VAD ÄR VÄL EN DAG PÅ SLOTTET"


Sitter här hemma och småfryser, borde egentligen ta på mig en liten tröja över detta för jag vet redan nu att jag kommer frysa i vår kalla skola. Men tar jag på mig en tröja? Neej.

SHOP TIL YOU DROP, TYP


Detta följde med mig hem från Gina Tricot's tjejkväll ikväll. Fast shortsen är ganska gamla från bikbok men skjortan och hatten köpte jag ikväll! Plus en stor enkel silvrig ring som ska få sitta på fingret imorgon.

GIRLSNIGHT


Om cirkus tio minter rullar bussen mot stan, tjejkväll på Gina var det ja!

PÅ VÅR GATA I STAN


Efter att gardinerna legat och dammat alldeles för många veckor så har Sara's mamma nu hängt upp dom(jag och sara fattade inte inte hur man fick fast gardinstången, hehe) och dom gjorde susen!

A SNAKE WITH GLASSES


Klantig som jag är tappade jag mitt glasögonfodral MED glasögonen i i golvet när jag var i skolan. Fodralet sprack och gick helt sönder. Men glasögonen klarade sig, kanske det som var huvudsaken haha.
Men jag gick i alla fall till specsavers där jag köpt glasögonen och bad om att få köpa ett nytt för mina glsögon är lite för stora för alla vanliga fodral på typ Åhlen's och såna affärer. Men hon i kassan var så snäll så jag fick ett nytt. Ett mycket finare dessutom :)

IBLAND ÄLSKAR JAG MINA GRANNAR


När jag nyss satte mig vid datan
och skulle börja renskriva mitt tal till svenskan så att min lärare över huvudtaget kan läsa det tänkte jag att jag kan ju alltid prooova om någon av mina grannar har oskyddat internet. Och se på fan, det hade en av dom!
Så nu LÅNAR jag det lite tills vårat kommer, vilket det aldrig tycks göra...

Ikväll ska jag in till stan med Isabelle igen(var nyss där och raggade födelsedagspresent till pappsen) för ikväll är det tydligen tjejkväll på Gina Tricot, får se hur det är. Hört att det är 20% på sortimentet ;)

IRRITERAD FLICKA


Jaa... ni fattar nog att vårat internet inte har kommit ännu för inget inlägg dyker upp.
Nu sitter jag i alla fall i skolan framför datorerna med glasögonen på och ska strax springa iväg till bussen.
PUSS

Hej mina vänner! NU är det så att vårat In...

100media_imag006 (MMS)

Hej mina vänner! NU är det så att vårat Internet inte har kommit ännu men det lär det väl göra i dagarna... just nu ligger jag i sängen med myskläder på och läser L.A candy som jag lånat av Sara. Sjukt vad tiden går sakta utan att ha internet till hands när man har tråkigt! PUSS


HÄMNDEN


Igår hyrde vi filmen Hämnden
och jag måste säga att det var den sorgligaste filmen jag sätt. Kunde inte stoppa tårarna på slutet, fy. Hela filmen kändes så verklig hela tiden så det blev extra känsligt, haha.
Men filmen var superbra och helt klart värd att se om ni inte sett den!

BUSIGT AV MIG

Nej jag ljög inte imorse,
jag har jobbat enda tills nu men jag tidsinställde två inlägg till er så min blogg inte skulle se så tråkig ut, hihi.
Fick sluta liiite tidigare eftersom mammsen inte skulle åka hem fören runt sju. Skulle bli lite för sent för mig, jag kan bli en pain in the ass annars rättare sagt.
Nu ska jag be Tilda massera mig lite tror jag, har små knutor vid skulderbladen, inte skönt :(

PRECIS VAD SOM HELST...


Skulle göra vad som helst för att få sitta här i solen med Casper och skratta, prata å vara sådär väldigt kära tillsammans. Men istället jobbar jag för fulla muggar just nu. Japp, livet är orättvist.

MAN KAN INTE ALLTID FÅ DET MAN VILL


Kolla min brors ögonfärg på denhär bilden. Helt guldbruna! Och hans fräknar börja komma fram nu när solen steker på i skidbacken misstänker jag. Varför fick inte jag fräknar för? Fan.

BEFOR THE WORST


Tråkigt nog blev det bara ett inlägg igår,
men jag orkade verkligen inte sätta mig vid datan. Låg så  skönt i soffan med familjen och kollade på Vem Vill Bli Miljonär (som jag för övrigt tycker är jättebra!) och Let's Dance. Men jag somnade även ganska snabbt framför det.
Idag blir det att jobba för mig i det fina vädret, men det är dock mycket roligare att jobba då!
PUSS
Vårat internet har lagt av i lägenheten nu också men jag hoppas att det återkommer strax........

FÖRRA HELGEN SÅG UT SÅHÄR:


Tilda och pappa som leker i snöhögen medans jag jobbade, hmm...

BACK TO SCHOOL


Imorgon är det skola igen efter en skön studiedag såhär mitt i veckan. Men hade varit skönare om den hade varit imorgon. Hade fått längre helg hemma i Sälen då.
Åker hem till Sälen och jobbar imorgon, återkommer som vanligt till Falun på Söndagkväll, inte måndagmorgon eftersom min kärlek befinner sig lite för långt bort för att komma hem tidigt på söndag sorgligt nog.

HEHEHEHE, LITE KOMISKT

roommate'sen skriver på facebook om lyan (jag & sara)

"PÅ PROMENAD, GENOM STAN"


Efter cirkus två timmars rå-städning(jag skojar inte, städade allt kliniskt rent, jätteskönt!) så fixade vi till oss någolunda fräsha och stack in till stan. Sara hade beslutsångest över allt och jag behövde bara en ny mascara och en present till lillasyster Tilda. Sen att en väldigt fin bh(i någon form) följde med hem också var bara trevligt.
Efter det åt vi lunch, varsin sallad som var kanon. Så nu är vi mätta och om jag känner oss rätt blir det ingen stor middag ikväll.
PUSS

STÄDA OFTARE?

Vågar nog inte visa er vad vi hittade i vårat kylskåp. Någa saker längts ner vi heeeelt hade glömt att vi hade där!

SLUT PÅ DET ROLIGA


Nu var mina 30 dagar med bilder slut,
och det var ju tråkigt. Kanske ska lugna mig lite med alla dess 30-dagar-listor, men ska ändå hålla mina ögonen öppna för en ny rolig!

STUDIEDAG OCH SKITIG LÄGENHET


Vi har internet idag också! eller... i alla fall nu, kanske försvinner under dagen? Eller så har kopparstaden glömt stänga av de? Hmm, många bäckar små.

Idag är det som sagt studiedag för alla faluns skolor(tror jag) och jag å Sara ska ha en städdag i lägenhten. Tro mig, det behövs. Sen ska vi äta lunch på stan och chilla i det fina vädret.
PUSS

JUST IN CASE...


kvällens mysklädsel


Vårat internet går ut imorgon
men det ska komma ett brev med nytt och jag hoppas innerligt att de ramlar in genom brevinkasstet snarast!
Så om jag inte har tillgång till internet imorgon och nån dag framöver vet ni varför puddingar.
PUSS

WHAT'S SO DIFFERENT?


Ikvällen har spenderats med Iabelle och lite Sarabara. Åt mat alla tre och satt å snackade ett bra tag innan Sara drog på träning och vi satte på en film och snackade lite skit. Sen kanske jag ska nämna att detta även blir hennes lya till sommaren!

Börjar redan bli trött och vi har studiedag imorgon så jag måste vara uppe länge ju! Vi får se hur länge det håller. Nu ska jag i alla fall göra mig lite te och mackor.
PUSS

SUGET ÄR ENOOOORMT!


Sett många som har såna här(mest bilder) och vet många som vill ha en sådanhär tatuering
och jag kan inte låta bli att hålla med. Det är så fint! En fågel för varje familjemedlemm som några har/vill ha.
Fast nu är ju detta ingen riktig utan jag hade tråkigt på mattelektionen, hehe...

BILD:30 någon du aldrig kommer släppa taget om


TRÖTT FLICKA


Gissa när jag la huvudet på kudden igår?
20.30. Och gissa när jag slöt mina ögon och somnade? Runt 21.00.
Fan vad skönt det är att somna in när man vet att man verkligen får göra det vid den tiden.

LITE NYTT FÖR OMVÄXLINGENS SKULL


Jag som jämt går runt i utsläppt hår kände att det var dax för en förändring i mitt vardagliga långa hår. SÅ igår hade jag en uppsatt boll på skallen som ni såg, och idag har jag en vanlig fläta. Stolt!

"BRA VIBRATIONER"


Haha jag måste vara den enda tonåringen i Sverige som blir pepp av svensk schalger-musik!
Min musiksmak varierar väääääääääääääldigt mycket kanske ni märker, men svennemusik ligger varmt om hjärtat.
till exempel på spotify:
Kikki Danielsson – Bra vibrationer
Lasse Holm & Monica Thörnell – E' de' det här du kallar kärlek
Janne Lucas – Växeln hallå
Kikki Bettan Lotta – Vem e' de' du vill ha
Orup – Upp Över Mina Öron
Linda Bengtzing – E det fel på mej

ETT SAMTAL VID MATBORDET

*vi har ätit klart och sitter och kollar ut genom vårat enoooorma fönster*
sara: jag är godissugen...
jag: jag med...
sara: meeen vi skulle ju inte äta godis...!
jag: sådär säger du bara när du vill att jag ska övertyga dig om att vi ska köpa godis!
*brister ut i ett asgarv*

Nu går vi och handlar lakrits. PUSS

"SOMETHING NEW AND SOMETHING BLUE"


Hade inte spel idag, var inställt. Så slutade vid 12, vilket kan tänkas skönt.
Hängde därför med Saga en liten stund på stan. Den där stan är fan farlig den. Hittade både en väska och ett par solbrillor. Fast väskan köpte jag på second hand så den gick för 30 riksdaler, inte illa!
Brillorna som jag köpte hade jag likadana, nästan, förra våren/sommaren, men dom gick sönder...

BILD: 29 den nyaste bilden på dig

den nyaste såg ni imorse så det känns tråkigt att visa den igen. Visar därför den tidigaste innan den!

TROR ATT VÄDERGUDARNA GILLAR MIG


Var strålande sol när jag vaknade, och det var nog därför jag vakna också, för att det blev så ljust i rummet. Låg och drog mig en timme i sängen och sen skuttade jag upp, ganska pigg faktiskt!
Nu har jag vräkt i mig ite frukosr och BCDE vitaminer, ska tydligen vara bra :)

Tror vi har spelutveckling hela eftermiddagen idag. Vi håller på att göra ett spel, kan bli intressant haha. Det är lite kul med spel faktiskt, fast det är inget jag ska välja. Blir rörlig bild och text för min del.
PUSS

KIND OF BEROENDEFRAMMKALLANDE


Även denna kväll ska få bestå av OC eftersom jag är klar med allt pluggande denna veckan, jippie!
Next up i skolan är att skriva ett argumenterande tal om filmen Sanctum 3D. Well, det tar vi tag i då.
PUSS

TO DIE FOR


nicke borg
Jag finner inte ord för hur snyggt jag tycker det är med tatueringar.
Helt sjukt. På tjejer räcker det med några få fina, men på killar... Ja där får gärna hela kroppen vara tatuerad.
Jag skulle aldrig tatuera hela kroppen själv, men MINST en till kommer jag göra.

och nej Casper, du behöööööver inte tatuera hela kroppen. Skämt å sido ;)

BILD: 28 en tokig bild


hahaha... Tilda's min, min sitt-sättlning, och pappas ta-det-bara-lugnt.
När vi skulle flyga till Cypern, varit vakna ett dygn.

NYTTIGT MED SOL!


var lite för soligt åt vänster ögat tror jag, haha

Vädret var inte på topp när jag skuttade iväg till skolan imorse.
Men framåt dagen så blev det kanonfint! Vilket resulterade i att jag blev på toppenhumör och tyckte livet var en dans på rosor.
När jag kom hem vid tre så visste jag inte vart jag skulle göra av alla min glädje och energi så jag tog på mig ett par skönare dojjor och gav mig ut på en promenad.

Nu har jag även hunnit dammsuga och handla lite lätt middag med Sara. Blir favoriten keso, tomater, avokado och fetaost. Mums fillibabba!

ON A MONDAY MORNING


Lång skoldag med ganska värdelösa lektioner. Misstolka mig inte, lektionerna är bra att ha, men vi gör inprincip inte ett piss på måndagar.

GODNATT JAG LÄNGTAR TILL KRETA


...med hanna i maj! plus våra familjer <3

SINCE U BEEN GONE


Förra vårmarknaden i Malung, lyckad kväll.
Varmt och glada människor. Vår, åh jag har saknat den enda sen den försvann, haha.

Nu ska jag slå på ett avsnitt av OC, längesen nu. Fy mig... Sara har hunnit ikapp mig!
PUSS & GODNATT

KONSTEN ATT BÄDDA SÄNGEN


Tycker inte om att sova i en nybäddad säng när man har bytt lakan. Tycker inte om lukten av tvättmedel och lakanen är bara stela och förjävliga. Jag tycker om när man har legat i dom ett tag och dom börjar lukta mig. DÅ trivs jag!

Men ikväll var det dax att bädda rent kände jag. Kan ju inte vara äckliga menar jag...  Tog mig sisådär en halvtimme att bädda rent, haha. Jobbigt med stor säng ibland.

VARDAGSLYX

Tror att ganska många som åker mellan Falun och Sälen över helgerna håller med mig när jag säger att det är väldigt drygt att åka en resa på söndagar som tar över fem timmar med all väntetid överallt när man kan åka bil som tar två timmar. Så den här helgen har jag haft en otrolig tur! Pappa hämtade mig i Falun i fredags så jag slapp åka buss, och idag åker jag och Isabelle bil igen istället för den långa bussresan. Lyx för oss som pendlar <3

BILD: 27 en bild som du alltid skrattar åt


HAR ALDRIG TÄNKT PÅ DET, men de stämmer!

Det är aldrig någon som sagt något om mina ögon under min uppväxt eller hur jag ska uttrycka mig. Bara att dom är ganska runda och inte små direkt. Men i min nya är klass är det några som sagt till mig att runt min regnbågshinna(tror det heter det, färgen på ögonen alltså?) så är det som svart cirkel och den syns jättetydligt. Har aldrig tänkt på det, men de stämmer ju när man tänker efter! Är nog också för att min ögonfärg är ganska ljus.

HUNDEN ÄR MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Väldigt sant. En hund kan man alltid lita på. Han blir alltid lika glad när man kommer hem och viftar glatt på svansen så fort man säger hans namn. Lägger sig vid dina fötter när du är nere och kollar på dig med huvudet på sne. Men nu är det ganska ensamt på västsidan i Sälen, för Balto är uppe bland molnen.

MYCKET AV DET GODA


Nu är min jobbdag klar.
Känns alltid lite jobbigt sådär mitt på dagen när man springer där mellan alla borden med mat. Men sen när dagen är över känns det alltid som den har rusat förbi! Har jobbat mycket på sista tiden så blir mycket av det goda i slutet på månaderna nu, PENGAR! (eller, mycket för en liten student som jag).

BILD: 26 någon/några du alltid har roligt med


BODY BEAUTY

Enda sedan jag gjorde min tatuering har jag suktat efter en till. Tycker att det är så otroligt fint, snyggt, charmigt, vrålhett med små svart/vita tatueringar.
Tänkte berätta vad min tatuering "står för" eller vad man säger. Varför jag gjorde den. "Gå dit glädjen pekar" har varit mitt motto ett bra tag och det har börjat betyda ganska mycket för mig. Att faktiskt gå dit glädjen pekar. Inte dit andra vill att du ska gå.
Därför gjorde jag den, för att alltid bli påmind om att jag ska gå dit glädjen, för mig, pekar. Och sen att den sitter runt foten är ju lite kul eftersom man går med fötterna, hehe.

"KÄR VAR DET SISTA SOM JAG VILLE BLI"


Sara Löfgren – Kär var det sista jag ville bli

BILD: 25 en person som alltid gör dig glad


Spelar ingen roll om jag är ledsen, arg, irriterad, eller rent ut av sur på honom. Han får mig alltid glad igen. Förstår inte hur han gör...

HEM OCH JOBBA MED TURISTER


Japp, precis så är det. Efter den enda lektionen jag har idag så drar jag hem och jobbar. Ska servera trevliga och icke trevliga turister. Vi hoppas på de förstnämnda!
och så måste jag säga att jag och Casper har varit tillsammans i nio månader idag, PUSS

JEANSJACKAN


Den var min bästa vän i somras, eller i alla fall under dansbandsveckan. Hade den nästan varje kväll som ni ser på bilderna, en bild från varje kväll innan jag hoppade på bussen mot Malung för att ha superroliga kvällar!

FUCKING PERFECT


Pretty, pretty please If you ever, ever feel like you're nothin' you're fuckin' perfect to me

P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version

BILD: 24 en bild som gör dig glad


KVÄLLSMYS OCH SNÖSTORM


Nyss hemkommen från Isabelle och Karin
och jag behöver inte skynda mig med att packa till hemfärden efter skolan imorgon för jag har sovmorgon till nästan elva. Bara en lektion och det är rörlig bild, mums.

När jag skulle gå till bussen från Isabelle fick dom följa med mig, vi hade kollade på massa skräckfilm trailers och jag som är så nojjig vågade absolut inte gå själv i snöovädret, haha. Och när jag kom hem till lägenheten ekade ensamheten så då slog jag en pling till Casper.

Nu ska jag göra mig lite te tror jag och slå på ett avsnitt av OC, Casper's tips.
PUSS

SÄLEN BRUDAR, hehehe


Har legat på latsidan lite med bloggning nu för tiden tycker jag.
Inte okej. Men har varit mycket med Casper nu innan han stack uppåt i landet imorse. Ses inte fören om två veckor nu, lite tungt men vad gör man inte som sagt :)

Nu är jag hemma hos Isabelle och här är även Karin! Skönt att vara tillsammans igen tycker jag. Vi ska äta korv och pommes och lite tårta tiill efterrätt. En bra kväll innan jag far hem till Sälen imorgon för lite jobb i helgen.
PUSS

IN THE CLUB


Bara för att Isabelle sa att Danny's låt i melodifestivalen var bra så lyssnade jag på den några gånger och den är faktikst ganska skön trots att det är han, man blir peppad av den.
Danny Saucedo – In The Club

BILD: 23 en bild från i somras


En väääldigt dålig mobilbild(kvaliten alltså), men valde ändå den här bilden för blir på glatt humör så fort jag ser den! Var hos Casper för första gången i somras och vi kände inte varandra helt då och allt var fortfarande lite nytt. Kommer ihåg hur jag låg där i sanden på min handduk och försökte smygfotografera honom med telefonen och tillslut fick jag en bild med gaaanska mycket inzoomat.

TVÅ DESPERADOS


Knallar iväg till skolan, dock inte i dessa kläder men vafan, dom fick stå för dagens bild i alla fall.
PUSS

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN


...och fettistisdagen/semeldagen är på samma dag, schysst haha. Men jag och Sara åt inga semlor idag, ingen av oss är speciellt förtjusta i det. Så vi slog till på lite cookies och te istället framför halv åtta hos mig.

PACKA UPP OCH PACKA NER


Det är typ så mitt liv ser ut just nu haha, jag packar upp min väska, och packar ner sakerna där igen. Som tur är har jag lite av mina saker utspridda på mina olika hem så väskan blir inte så tung.
Åker till Casper imorgon som varje onsdag inprincip. Tycker om onsdagar, mycket.

BILD: 22 en bild på en tid du saknar


När vi hade vagnen klar till skolavslutningen när vi slutade nian förra året. När alla älskade alla och bara njöt av slutet på högstadiet. Hade hela sommarlovet framför sig som blev det bästa.

PIPPIFÅGLAR GER VÅRKÄNSLOR


När jag och Sara var ute och gick i det fina vårvädret fick jag ett glädjerus genom hela kroppen! Våren är påväg, solen värmer och allt är så otroligt... bra :)

Köpte mig en ny halsduk idag på Lindex efter skolan, väldigt fin, svart, tunnt stickad, och ganska stor. Den mörklila jag har passar inte till allt jag vill ha på mig så en svart satt som en smäck.

MIN HEMLIGA TVILLING, LOVAR


Haha blev lite chockad när jag såg denna bilden. Den måste vara från i somras och jag ser verkligen inte ut som mig själv! Ser ut som en helt annan människa, eller iaf min hemliga tvilling. Läääskigt. Eller vad säger ni?

MINA FAVORITER

Pernilla Andersson – Desperados
Nicke Borg – Leaving Home

Dessa två gillade jag mest tror jag nu i efterhand när man hört alla låtar från melodifestivalen. På lördag är det final, hihi vilken svenne jag är :D

Såhär sticker jag ut strax om vädret fortsätter tillåta det, skulle bli fint väder imorgon också såg jag, mummms!
"ja mamma, jag ska stänga jackan så jag inte blir sjuk"

HEEEEEEEEEEEEEEJ!


Nu är jag back on track i kopparstaden Falun och nästa lov är om sju veckor. Börjar räkna ner då.
Skämt å sido, jag har haft ett underbart lov med jobb som hivar in cash åt mig och min pojkvän som förgyller varje dag. Men det är ändå lite skönt att vara tillbaka i rutinerna igen.

Slapp dag i skolan, gjorde inte många knop. Måndagarna hos MP1B är såna.
Nu ska jag packa upp väskan från Sälenveckan hemma och packa lite för jag åker till Isabelle ikväll och vädret säger till mig att det är tillåtet att bära skinnjacka och halsduk i Falun nu!

BILD: 21 en person som alltid ställer upp för dig

Mamma och Pappa. Men mammsen fick stå för den söta bilden

BACK TO NORMAL


Nu har skånefolket åkt hem till sitt och strax ska resten som är kvar upp på fjället och äta lunch.
Ikväll åker jag och Casper tillbaka till Malung och på måndagmorgon(imorgon med andra ord) åker jag tillbaka till Falun, och lovet är över.
Har varit ett kanon-lov! PUSS

BILD: 20 en bild på dina närmaste


...och självklart även min familj

ETT TÖNTIGT MEN SÖTT PAR


Kom på att jag glömt skriva om hur filmen var som vi såg i torsdags. Vi kollade ju på Sanctum 3D och jag hade mina glasögon under 3D-glasögonen, lite tungt efter ett tag hehe...
Men filmen var verkligen jättebra, jättesorglig, jätteklaustrofobisk och helt klart värd att se!

BILD: 19 en person som är snygg


PUSS PUSS PUSS

Frukosten är avbockad på listan och nu slö-tittar vi på längd som just nu visas på tv:en. Halv ett beger vi oss upp till Experium för lite badande.
PUSS

BILD: 18 en bild på din fritid


haha tolka den hur ni vill ;)

FREDAG I MITT HJÄRTA




Chillat på fjället heeeela långa dagen med Casper. Underbart väder och snart blir det tacos och film.
PUSS

GOOD TO BE ME


Casper har flyttat in hos mig i Sälen resten av lovet, och jag klagar inte direkt.
De är därför det inte blir så mycket bloggning dom här dagarna, inte så kul att hänga framför datan tillsammans, och dessutom är det jättefint väder ute! Imorgon ska det också bli fint och då ska vi upp till fjället och fota Fille lite som jag lovat. Fast innen det ska jag till farbror doktron på hälsokontroll. Något som inte står rätt till i min kropp förstår ni...

BILD: 17 en ovanlig bild


MIN BROR & HANS POLER'S ÄR TUFFA


Fille är fotograf till dessa bilder fast med min kameraaaaaaa ;)

SARA 18 ÅR del 3








Det var dom bästa bilderna på min kamera från la party't. Trevlig kväll med trevliga människor!

BILD: 16 en bild på dig själv


HATAR MINA GRADINER


Idag hade jag sovmorgon enda till tio eftersom jag inte börjar jobba fören elva.
Men mina gardiner är så otroligt jävla genomskinliga rent ut sagt och jag vet inte varför jag aldrig skaffat bra gardiner som inte släpper igenom ljus, så därför vaknade jag åtta och kunde icke somna om...