17:13 / hur äter du din ballerina?

 
Känner mig lite som på första bilden efter en ganska så hektisk dag på jobbet. Så hällde upp lite kaffe och för ovanlighetens skull lite mjölk också, plus på ballerinakakor. Detta plus en mikrosnabb powernap i sängen innan jag börjar fixa mig inför kvällen ska nog ge mig lite mer energi.
 
 

23:47 / en fredagskväll i all sin glans

Haft en mysig kväll med middag på en uteservering i Båstad tillsammans med Emelie och Martina. Smidde planer inför imorgon då jag ska uppleva en riktig bjäre-fest haha... Får se hur det går för en Sälenbo!


13:03 / tjugofjärde juni

Vet att ni som känner mig säkert sett massa bilder på facebook redan, men slänger upp en salig blanding från de bilderna här också från studentveckan. Det var över en vecka sedan nu! Har så himla mycket bilder men dom dyker väl upp här titt som tätt när jag inte har några andra bilder att visa ;)
 
och förresten så går jobbet bra här nere i Skåne och kollegorna är superhärliga! Ska försöka hinna med bloggen mer än vad jag gjort de senaste veckorna så ni där hemma får se hur jag har det varje dag!

17:34 / sommaren kan börja

Hujeda mig, det är det enda jag kan säga haha...! Studentveckan va nog bland det sjukaste jag varit med om. Men nästan minst lika sjukt känns det att ha flyttat ner hit nu, till Skåne. Och att mitt nya jobb börjar imorgon på en av Sveriges bästa golfkrogar.
Jag tittar in ikväll igen och ger er massa bilder från studenten!
Puss


20:07 / kan ni gissa vaaaaad?!

Mitt mål att klara av att springa en mil innan studenten bockades av idag! Insåg att idag är förmodligen enda dagen innan studenten jag inte kommer vara full eller bakfull komiskt nog. Så taggade mig själv, knöt på springskorna och begav mig upp till Stångtjärn, tog 5 och ½ runda vilket blev liiiite drygt en mil.
 
Så med gott samvete inväntar jag Fanny för chips(iaf för mig!) vin och sen ett besök på Rådis!

13:36 / vad är väl en bal i malung

 
 
 
Har för mycket roligt som händer nu för tiden för att hinna med att blogga. Har till exempel varit på bal i Malung, dit även Isabelle och Sara blev medbjudna av två stiliga män! Aldrig sett våra guys i Malung så fina, och kvällen var verkligen hur rolig som helst! Fin bil, fin dejt, fina vänner, trea i danstävling, god dricka och klockan sex på morgonen trillade jag innanför dörren hemma i Sälen. Det enda som var lite tråkigt var att klänning fick hamna i soporna på morgonen, gick sönder både här och där...

18:56 / andra juni

Buss 257 har tagit mig fram och tillbaka till Sälen i tre år, men fy fan vad det kliar i kroppen av denna resa nu. Så fort jag kliver på bussen vill jag av. Med drygt två timmar kvar ser jag väl kanske inte ljuset i tunneln riktigt än men...


10:57 / la sommar

Såhär ser huset ut som jag ska bo i i sommar. Pappas/vårt hus nere i Skåne. Nu har denna bild några år på nacken & tagen på hösten. och det är säkert något som gjorts om. Blir lite pirrig i magen varje gång jag tänker på det. Att jag ska bo där nere heeela sommaren och förhoppningsvis träffa massa nya människor.