bag-in-boxet-och-jag


Skämt å sido.
Jag tycker icke om rött vin, fy å blä. Vitt är mycket godare ;)
Imorgon har vi rörlig bild i tre timmat, text i typ tre timmat och så trycker vi in lite naturkunskap där imellan. Slutar inte fören 16.10 och så har jag lite att göra imorn. Tvätta, gör nått ärende på stan och plugga matte. Det jag hinner efter skolan innan läggdags haha!
GODNATT

ladies and gentleman


Vet ni vad denna tös har gjort idag(förutom att ha köpt skitsnygga skor)? Hon har sprungit sitt första coopertest någonsin! haha, inte för att det har varit något dirket mål i mitt liv, men idag på idrotten gjorde vi det och så ska vi göra det om några gånger igen efter att vi tränat kondition på idrotten och se om vi får annat resultat.
Trodde det skulle vara mycket jobbigare än det var och det är väl alltid positivt?

new in


Kollat på dess skönheter i två dagar, dock har dom inte funnits i min storlek eftersom det är den storleken alla verkar ha... 37. Men idag fanns dom och jag blev överycklig! För 399 riksdaler blev dom mina.

filten/ponchon


Mitt bästa köp någonsin tror jag. Typ. Svinpraktisk och skitsnygg, kan användas till mycket men idag bär jag den såhär inomhus! Kan förvandla den till en stooor halsduk när hösten blir jättekall sen.

party like a rockstar


bild från min å isabelle's 17års fest
Längtar till helgen och dess festligheter! Längtar efter att gå ut på gatorna och prata med random människor som man aldrig sett förut. Längtar efter att få skratta tills magen vänder sig ut och in med mina kära vänner.

choklad är bra för själen


Sara's bild och som hon sa, vi hamna på det förbjudna stället efter middagen idag... Nu ska de hemköpta avnjutas framför tven ett tag!

10minusgrader


Japp, det visade termometern när jag/vi gick upp. Det kanske inte är sådär väldans kallt men kallare än vad det brukar vara i alla fall. Nu går vi mot hösten!

thegummor



Nu har vi suttit i över en timme med våra thekoppar och prata både ris och ros. Såna stunder är mysiga tycker jag :) Fast... kopparna står på diskbänken på bilden, inte dirket där vi satt och drack, men ni får ni i alla fall se våra "små" personliga koppar! Från vänster: Saras, min och Isabelles.

vill ni veta något tråkigt?



Min data vill inte samarbeta med högtalarna... Det är inte fel på högtalarna för dom funkar i Sara's data, buhu. Hoppas att jag kan fixa det själv, vill inte lämna in min älskling på lagning heller!

med solen i ryggen



Matten gick hyffsat bra och läraren verkar toppen! Men är väldigt rädd för att inte klara kursen... Önskar jag va en sån som hade superlätt för matte, som bara kan se lösningarna direkt. Men nu är jag ingen sån. Det är ju typiskt.
Efter skolan cyklade jag och Emma ner till stan och åt någon form av snabb middag på subway med Isabelle. Hade aldrig ätit där så ville prova, och det var gott! Sen gick vi och strosade runt lite. Tittade bland annat på ett par skitsnygga skor på DinSko. Ska sova på dom lite, om jag vill ha dom lika mycket imorn eller på onsdag så slår jag till!

matte b


Såhär känner jag just nu inför en tre timmar lång matte B lektion. Läser den kursen över tio veckor bara(en period) så har två lektioner i veckan varav varje lektion är tre timmar. Får se om jag överlever, och det viktigaste kanske, om jag överhuvudtaget fattar nånting, haha.

jag är glad ändå!



Godmorgon hörrni, som ni ser så pekar jag på en sak vid min mun, nämligen ett munsår. Det är ju fan att man ska dra på sig ett sådant. Men jag är glad ändå för jag har en lång sovmorgon idag. Börjar inte fören halv två!
dock vet ni hur jag är, sämst på att sova länge...

hur kär kan man bli?


Natten närmar sig och och min tomma säng skriker verkligen... tomt. Önskar nog att jag stannat kvar hos Casper och fått sova i hans famn en natt till. Men men, har lite att uträtta innan skolan imorn så det var på det sättet bra att jag åkte hem. Helt galet hur kär man kan bli.

CIAO


Blev inte riktigt som planerat idag. Åkte tillbaka till Falun vid halv sex istället för imorgonbitti, vet inte riktigt varför men jag kände att det skulle vara skönt att komma hit ikväll så jag kan fixa lite saker innan skolan imorgon.
Vi har i alla fall haft en mysig helg och tagit vara på varenda sekund tillsammans! Nu träffas vi inte fören om en vecka, men vi har överlevet längre tid ifrån varan. Fast ska inte sticka under stolen med att jag redan saknar honom...
PUSS

härliga känsla


Att vakna upp brevid den man älskar är riktig lyx. Den känslan klår... allt.

pussellipuss


Nu har jag anlänt till Casper och eftersom vi inte har träffats på två veckor(!) så kommer nog bara mysa njuta av varandras sällskap.

sorgligt nog...


Vet ni vad...? Tyson härjar inte längre omkring hemma på västsidan i Sälen. Det blev för mycket med två katter och en hund, plus att mamma har funderat på att skaffa en till hund. Och Tilda var även ganska allergisk. Så tragiskt nog fick vi sälja/ge bort Tyson. Men det var i alla fall till Tildas kompis i Sälen så vi vet att han har det bra :)

Om en timme går vår buss till Malung och n...

100media_imag021 (MMS)

Om en timme går vår buss till Malung och nu sitter vi och tuggar i oss varsin munk. Är massa stånd och grejs på stan idag så vi unnade oss det i solen!


goodmorning sunshine


Nja... "sunshine" kanske det inte är ute, men jag är! Vädret är ungefär som igår men jag är glad för jag har på mig mina nysa jeans, armbandet jag fick av Sara igår och så är det helg snart!

alla tjejor samlade


Nu har även Sara kommit hem från sin utlandsresa så ni är vi samlade i lägenheten! Vi tittade på Fångarna På Fortet och snackade massa skit, men nu blev vi nog alla tre lite trötta och ska krypa ner i våra sängar.
Imorgon väntar en relativ lång dag i skolan, sen åker jag til Casper för att tillbringa helgen hos honom ♥  Stackarn opererade knät i måndags...

gör skoldagen roligare!

Finns det något bättre är sköna lärare som gör lektionerna så mycket roligare?(okej, det finns det... men den meningen lät bra nu).  Vår rörlig bild-lärare Glen är en sån person. Han kanske är 50+ och en man i sina bästa år.
Som idag till exempel sa en elev: Du ser lite trött ut Glenn?
Glenn: aa jag hade kvinnobesök inatt, haha....
Vilken lärare säger det? hahahaha. Han driver med sig själv och säger precis vad han tänker, vilket ger oss många skratt om dagarna.

to cool for school


Måste säga att jag verkligen har valt rätt inriktningar på media! Trivs skitbra på rörlig bild och känner på mig att vi kommer ha många roliga timmar både i studion och ute när vi filmar.
Texten känns också bra men det var ingen nyhet eftersom jag gillar att skriva & läsa, och alltid gjort.

Men nu över till något helt annat som också gjorde mig glad idag. Jag hittade dom perfekta svarta jeansen som jag så länge velat ha, ni ska få se dom imorn när jag har på mig dom ;) Och förresten, när jag skulle betala dom så frågade hon i kassan vart jag köpt min väska, ni vet den nya svarta, och då blev jag ännu gladare!
Jag är glad, märks de?

grått väder


Godmorgon alla glada,
idag regnar det här och är gråaste väder man kan tänka sig. Ni ser ju bara bakom mig så tråkigt det är? Fast när man är i skolan gör det ingenting. På tal om skolan måste jag börjar borsta gaddarna och ta på mig regnställ, hehe skämt å sido.
PUSS

tjuvlyssna


Kunde inte undgå att höra hur två ungdomar, en tjej och en kille, pratade med ganska höga röster utanför vår lägenhet vid porten. Så nyfiken som jag är öppnade jag balkongdörren, la mig på balkongen(haha!) och tjuvyssnade.
Samtalsämnet löd: Killen hade tydligen flickvän men dom var inte riiiktigt tillsammans och han verkade tycka om denna tjejen men tjejen tyckte inte lika mycket om honom verkade det som för hon fick inte gå ifrån honom utan han ville prata med henne hela tiden. Sen började killen snacka om att hon inte fick vara med en annan kille och att han inte var bra för henne. Jaa, allt verkade vara en enda röra! Kärleksproblem alltså...

munkar&the



och lite tittande på fångarna på fortet. Men nu är jag nöjd för ikväll tror jag och ska lägga fram kläder tills imorgon och fixa iordning lite. Har min första lektion i text är imorgonbitti och det är bara jag från min klass som valde den inriktningen på media(plus rörlig bild!). Får se om jag överlever!
PUSS & GODNATT

biogodis dagen efter



Helt okey att komma hem och vara lite småtrött, byta om till myskläder och hitta godiset från bion igårkväll! Ut och röra på mig? Nää det är jag för trött för. Sprang runt och dansade på idrotten och cyklat fram och tillbaka överallt idag. Det får räcka för mig.
PUSS

17 år i staden


Multimedia och idrott är det som står på schemat. Egentligen stod det matte B också men den var inställd nu på morgonen.
Hörs sen, ciao!

gråtfärdig & en klump i magen


Det här var nog en av de bästa filmerna jag sett. Om man lägger den i kategorin sorgliga filmer. Hade tårar i ögonen och en klump i magen i hela filmen. Dom hade fångat känslan otroligt bra och allt kändes äkta. Rekomenaderar Jag Saknar Dig skarpt!
Sen att vi hade världens jobbigaste människor bakom oss. Ett gäng tjejer på 14-15 år som satt och pratade på det där fjortisspråket och kommenterade HELA filmen. Och när dom inte gjorde de, ja så tjöt dom så stolarna skakade eller skrattade så dem blev tillsagda. Men i det stora hela, SE DEN.

Den här låten spelade dem i filmen, jag & Isabelle blev totalt nere i den
AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns) - Movie Version


in i mörkret


Nu sticker vi och uträttar ärenden på stan innan bion!
PUSS

ge och ta, ungefär...


Eftersom jag älskar sötsaker och skulle nog bli en riktig bitterfitta om jag inte fick godsaker att stoppa i munnen och njuta lite. För mat och godsaker är en njutning! MEN, måste röra på mig samtidigt ju, så kom nyss hem från en powerwalk. Det är nog den träningsformen jag gillar bäst, och de enda jag gör för att hålla mig in shape så att säga ;)
Brukar aldrig blogga om träning men nu blev det så! Sen att jag åt typ 4 gifflar idag och massa kakor igår kan jag ju också säga.

biomys


HOLA! "Lång" dag i skolan. Började nio slutade ett. Den var inte lång på det viset utan att vi verkligen inte gjorde något vettigt utan skulle bara umgås och ha massvis med raster. Aja, nu är jag i alla fall hemma och funderar på att dra ut på en promenad i det fina vädret!
Ikväll blir det lite mys i biosalongen med Isabelle, Karin och Filippa. Jag saknar dig verkar otroligt sorglig, ska försöka hålla tårarna inne.
PUSS

ikväll är jag...


*trumvirrvel* hemma hos Mille! Ska umgås lite i hennes enormt fina lägenhet. Om ni är snälla kanske jag visar en liten bild på den.
PUSS

BUBBLOR&SKUMM


När mamma, jag och Tilda kom hit i lördagskväll var det första Tilda gjorde att fylla badkaret med vatten och en herrans massa skumm! Vi har inget badkar hemma(inget fungerande i alla fall) och det är ju synd för Tilda älskar att bada. Men idag faktiskt så ska det vara byggare och sådant hemma hos mamma och riva ut hennes gammla badrum och fixa ett nytt, ska bli kul! med ett badkar också såklart ;)

EN LITEN SAMMANFATTNING


(har klippt ihop detta själv, tro inte att vårat papper va såhär fult, haha!)
Dem här kurserna läset jag förra året och idag fick vi pappret med betygen på. Jag visste vad jag hade i de flesta men det kändes skönt att se det på papper.
Jag är inget MVG-rätt-igenom-barn och tycker att matte och engelska är gaaanska trisst. Men har aldrig haft ett VG i matte så är supernöjd! Och ja, mediaämnena är ju bara roliga och då är det inte så svårt att lyckas.

BLONDIN


Alltså, först och främst hade vi inte användt vårat internet på ett tag så han uppdaterade det. Och för det andra hade jag stoppat in internet-sladden eller vad man säger i fel uttag. Jag måste vara blondin på riktigt.
Haha, aja, idag har jag i alla fall på mig min nya tröja och jag ska trampa iväg till skolan!
PUSS

done


All packning är klar, rummet är hyffsat städat och lakanen i sängen är rena. Nu fattas bara mamma och bilen. Blev klar lite fortare än jag räknat med så har kollat lite prison break och hunnit äta lunch också. Fast jag själv är inte klar, jag sitter fortfarande i pyjamas...

HURRYHURRY


Jag som skulle börja packa igår, gjorde jag det? Nej. Så nu har jag cirkus fem timmar på mig att packa ner allt, bädda rent i sängen och städa rummet. Det ska jag nog hinna :)
PUSS

ICE AGE 2+3 AND STUFF




Blev en riktig syskonkväll ikväll då mamma var ute och åt med sina kompisar. Kan ju inte säga att jag är barnvakt längre, Tilda är ju faktikst 11 och Fille, ja han har jag aldrig varit barnvakt åt haha.
Vi åt pizza(önskar jag kunde säga hemlagad), åt lite godis och kollade på Ice Age 2 som gick på tv. Men den slutade så tidigt så vi satte igång 3:an efteråt. Dom filmerna måste vara de skönaste tecknade/animerade filmerna som finns, haha!
GODNATT

schemat



Okej, vi säger såhär. Jag tycker att vårat schema, eller i alla fall MITT ser hyffsat ut! haha skämt å sido, det ser väldigt chill ut. Det första schemat är för det tio första veckorna, alltså period 1, då har jag matte B bara på måndagar och väärldens sovmorgon. Men efter dom tio veckorna är jag ledig varje måndag!
Sen har vi APU(praktik) 4 veckor i period 2.
Dom enda "riktigt" ämnena vi har är samhällskunskap, natur, idrott och så har jag valt matte B och historia. Sen har vi bara massa roliga mediaämnene som rörlig bild, text och multimedia tror jag MUM står för :)
Där fick ni veta lite om mitt schema och så.

Men nu tänkte jag förklara mig lite för en sak. Många i min klass har valt media för att dom vill gå en slapp linje som inte hade så högt intagningspoäng. MEN, jag och några till med mig valde media just för att vi gillar sådant, tv, foto, film, ljud, text och mycket mer. Sen råkar det bara vara så att media har en sådan liten "stämpel" över sig för att vara slappt. Men om man nu som jag valt till dom här kurserna för att kunna ta sig vidare efter gymnasiet på högskolor och sånt så är media en bra utbildning också! Och speciellt för oss som älskar det som har att göra med just MEDIA.

packa ner mitt liv igen


Imorgon på sena eftermiddagen far vi mot Falun och jag funderar på om jag ska börja packa ner alla kläder och saker jag hade med mig hem över sommarlovet. Det är mycket saker vill jag lova er... Sen kanske jag skulle ta mig ut i friska luften idag också, på en liten promenix med Tarzan kanske. Fast, tror jag chillar ett tag till med allt.

godmorgon min kära!


Äh, vad säger ni? Ska vi ta ett morgondopp eller, och hoppa lite i vågorna? Fast... det känns lite svårt att göra det i dala-älven nedanför mig, inte så mycket vågor i den och den är sviiiiinkall. Tror jag skippar det. Godmorgon i alla fall :)

lycka i en bild


Jag blir så glad av att kolla på den här bilden, och det får mig att inse hur mycket jag hatar att vara ifrån honom... och snart börjar den där jobbiga tiden när skidorna(reser, läger, tävlingar), träning och skolan tar upp mestadels av hans tid, och kanske speciellt iår när han kommit med i juniorlandslaget också vilket jag är jätteglad för hans skull för!
Med det sätter jag punkt för denna torsdag, godnatt mina sköna bönor!(först, prison break)

VICTORIA'S SECRET


Titta vad Isabelle kom hem med, Till mig! Vill ni gissa vad det är där i förutom den söta godisen som sticker upp? Tror att Casper i alla fall vill veta, haha skämt å sido ;)

SAUNAWORLD+SURFING



Jag tjatar jämt om att jag är på experium
inne i saunaworld men jag gissar att hälften av er inte ens vet vad det är så här snodde jag ihop två bilder på ett folktomt Norrsken Saunaworld som det heter.

Och efter att vi chillat som satan där surfade vi faktiskt! Fick med Isabelle på det tillslut med lite hjälp från en annan. Det var evigheter sen jag srufade och jag var lite ringrostig i början men sen så kom jag igång ;)
Men det här är dock en liten halvkass film på min bror eftersom det inte finns någon på mig, jag är inte fullt lika duktigt men...

HAR MAN FINA VÄNNER SÅ SÄG


ÄNTLIGEN har min sköna böna kommit hem från Kalifornien,
förstår om hon vill tillbaka efter att ha kommit hem. Sälen är sådär väldigt tråkigt alla årstider utom vintern. Så om cirkus en timme ska vi upp till experium för att chilla där lite och sen glida hem till någon av oss. Hört att det är bra att basta och så om man känner sig lite låg? Alla bakterier kommer ut från kroppen? Eller har jag fått det helt av bakfoten?

GODNATT. PUNKT SLUT


ÖVNINGSKÖRA


Mamma har bara en automatbil så det blir inte så mycket växlande när jag kör med henne(vilket resulterar i att jag i alla fall KÖR som en gud), men pappa har en med växlar så det är han jag övningskör med på den fronten och det var precis vad jag nyss gjorde(alvedon = kärlek), det går framåt må jag säga! Fast... jag körde ju alltså en riktig bil som går i mer än 70 km/h som denna gokart inte gör.

NU SES VI IGEN, ALVEDON


11.45 Slog på ett avsnitt av prison break, 12.30 kollar lite bloggar, 13.13 somnar i min flanellpyjamas under mitt duntäcke, fryser ändå... 15.53 vaknar av att mamma och Tilda kommer hem och har köpt en SOLO-tidning till mig, 16.00 tror jag ska dö av feberfrossa = tar en alvedon. Mår myyyycket bättre!

Plus att mamma ska göra nudlar och kycklingwook(curry/mexikansk-smak) till middag, min absoluta favoriträtt!

RINGROSTIG


Idag började Casper skolan såk när han traskade iväg imorse för att gymma innan skolan började traskade jag iväg till bussen. Dock har han varit lite förkyld och hängig så nu tror jag att jag också har blivit det, jobbigt att sådant smittar... Ont i huvudet har jag också så sa bädda ner mig och kolla på prison break, är inne på andra säsongen nu!

HAPPY GIRL


JAG VET HUR MAN MYSER


Har inte med mig datan till Casper men jag kan tänka mig att vi just nu njuter till max av varandras sällskap, och om jag får bestämma äter vi säkert något gott också, hehe

LONGHAIR


Mitt i mitt prison break-tittande kom mamma hem och sa att vi skulle äta lunch på Gustav's så det var bara att ta på käderna och åka upp dit. Gott som alltid och nu är jag sådär väldigt övermätt... Blir nästa lite jobbigt då. 
Om en timme hämtar pappa upp mig och Tilda, tänkte tillbringa några timmar hemma hos honom idag också eller om vi hittar på något innan bussen avgår nån gång runt halv åtta-snåret.
PUSS

LJUMMA SOMMARKVÄLLAR


Jag tror faktiskt att dom är över nu. Om jag skulle gå ut såhär ikväll skulle jag nog frysa som satan. Men men, till det som jag egentligen ville säga. Eftersom jag aldrig sover längre än till tio max ungefär så fick jag min efterlängtade sooovmorgon och vaknade elva! Det tyckte jag om eftersom min dag inte är planerad för fem öre utan bara ikväll då jag ska bege mig mot Malung och Casper ♥

MY BELOVED


Imorgonkväll kommer Casper till Malung igen, äntligen! Bara en natt till ensam sen tillbringar jag några kvällar och nätter hos honom(han börjar ju skolan nu till veckan så på dagarna går han i skolan) innan han åker tillbaka till norrland för operation och jag sticker tillbaka till Falun för ännu ett år på gymnasiet.

HALSDUKAR & SKINNJACKAN


Vill ha på mig dom tillsammans nu, mums! Vill stå och småhuttra när jag väntar på bussen till skolan på morgonen(eller dom gångerna jag orkar ta cykeln), vill vara alldeles röd om nosen när jag kommer in efter en stund ute och jag vill känna hu höstsolen värmer samtidigt som det är höstkallt ute. Nu kanske ni tycker att jag överdriver? Jag har verkligen älskat den här sommaren, men sommar hemma i Sälen NU är inte rolig...

"JUST GO WITH IT"



Enda fram tills nu har jag och Tilda bara chillat till tusen. Åt frukost och tog en promenad & hyrde en film. Till det hade vi popcorn och lite sura godisar.
Just Go With It var faktiskt väldigt rolig och jag gillade den! Om man tycker om amerikanska komedier vill säga... ;)

VÄRLDENS GODASTE VÅFFLOR


Igår gjorde jag min sista jobbdag/kväll för sommaren, och det är säkert haha. Nu springer jag inte fram och tillbaka med massa våfflor fören vintern igen. Och to be honest, jag längtar lite till hösten och vintern.

SUPERDUPERMEGATRÖTT


Började jobba 11 idag och slutade 23, snacka om att jobba en hel dag. Tolv timmar! Har lite väl ont i huvudet nu efter allt stojj och stimm på kvällens servering så ska säga godnatt nu.
Dock är jag inte lika taggad som på bilderna för dom är från igår. Jag visar hur meeegaskön min kudde är, det kan Casper intyga! Vi bråkar alltid om vem som ska sova på den ;) Och på mig har jag Caspers tröja, han lämnade den här för den är tydligen för liten. Han tror att han är biff eller något, hihi skämt å sido nu är jag för trött.
PUSS

JAG HAR KOLL PÅ ER


Det här tyckte jag var lite roligt, att man kan se vilka som kollar in ens blogg. Sen om det stämmer är en annan femma, men det ser ganska logiskt ut i alla fall!

BARBIE-TYPEN...


Kom på min lillasyter och hennes kompis med att leka... klättrare? Dom klättrade i alla fall i ett väldigt högt träd med rep och grejer så dom hissade upp varandra. Kommer inte ihåg att jag lekte såna lekar. Jag var nog mer barbie/my little ponny-typen, kanske...

KAK&TE-MYS


saknar att sitta och dricka te och äta kakor i lägenheten hela kvällarna tills man inser att det är skola imorgon och man kanske borde gå och lägga sig snart

VAD HÄNDE?


Från att vara klar med sommarjobbet
denna sommar till att ha jobbat idag och ska göra imorn, PLUS ett kvällspass när 40 personer har hyrt mammas lilla restaurang och ska ha middag där. Blir alltså en hel dag imorgon från 11 på morgonen till ja... får se hur länge gästerna tänkte roa sig på kvällen!

SOM EN NY MÄNNISKA!


Två timmar i saunavärlden och man är som en ny människa, ungefär. Fyra olika bastuar och ett dopp i isvaken efter lite obehagliga omständigheter. Kan ju säga att äckliga gubbar inte är en hitt i ett badhus och speciellt inte på den avdelningen där man ska slappna av :) Blev i alla fall två välbehövliga timmar med mycket prat och skratt plus två glasskulor som satte sig fint i magen!
Nu ska jag poppa lite popcorn tror jag och sätta på något avsnitt av prison break.
PUSS

MEDIAVÄRLDEN


Alla har vi drömmar och min dröm är att någon gång ta mig ut i den stora mediavärlden. Med det menar jag inte skriva en spalt då och då i en liten lokaltidning(men man måste börja nånstans!) utan ut i den riktigt stora mediavärlden! Det var varit min dröm i några år nu och vi får se hu länge den håller i sig, kanske rent ut a tröttnar på allt som har med media att göra efter tre år på mediaprogrammet, haha ;)
Kom att tänka på detta i och med att vi har ska praktik 3-4 veckor i tvåan och håller på att ragga praktikplats! Har två stora grejer på G, sen får vi se vart dom leder...!

BASTUHÄNG

Vaknade för ett tag sedan hemma hos pappa och har hunnit äta frukost. Dock är det cirkus fyra timmar kvar till jag ska börja bege mig till experium för nån timme i bastuvärlden med Karin. Får se vad jag hittar på idag. Man känner sig verkligen ensam när dom kompisarna som är hemma jobbar och ja, dom som inte är hemma är antingen i Turkiet eller Kalifornien...
PUSS

KAN INTE ALLTID FÅ DET MAN VILL


Skulle gärna krypa ner i sängen om denna man låg där men så är inte fallt nu... Får längta fram till måndag innan det händer.
GODNATT

DADIE'S PLACE


Synd att det är sommar nu för jag är jättesugen på att lägga mig i pappas jacuzzi/hottub och frysa jättemycket om huvudet men vara jättevarm om kroppen!

FINALLY


Detta har jag sett fram emot! Att få använda min nya väska, hihi. Den har bara stått på bänken i mitt rum och sett snygg ut men nu när jag ska upp och sova hos pappa ikväll fick det bli den jag packade i.

SHE'S GOT THE LOOK


Goddagens, försökte ta en lååång sovmorgon idag men det gick inte så bra. Vaknade först vid halv tio sen låg  jag och halv sov till kvart i elva innan jag gick upp. Sedan dess har jag i alla fall hunnit äta frukost, kolla på New Zeelands Next Top Model och städat huset så mamma blir glad när hon kommer hem!
Next up på min schema över denna alldeles för molniga och gråa dag är att gå ut med Tarzan, och ikväll åker syskonskaran upp till pappa och sover där. SEN hörrni, imorgon ska jag få ha ett umgänge igen haha, jag ska träffa Karin runt fyra och chilla i saunavärlden. Ser fram emot det!
PUSS

PRISONBREAKSÄSONGETT


Har plöjt igenom halva första säsongen av prison break och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Tror nog att gossip girl är lite mer den typen av serier som jag gillar, haha!
Men ska nog kolla ett avsnitt till ikväll innan jag sluter mina blå,
PUSS

GRANNY GOES STREET

Som Sara skrev på sin blogg så var inte förväntingarna på granny goes street speciellt höga, angående deras artister alltså. Men när dom nu släppte dom så ser det ju inte så pjåkigt ut!
dessa bland annat(med annat menas det att jag aldrig hört talas om dom, hehe...)

CASPER&TYSON


Hur söt bild? Två av mina favoritkillar på en och samma bild i min säng!

TE BULLAR FILM MYSKLÄDER


Vi får se om dagen kommer bjuda på mer än vad som rubriken lyder.
PUSS


ÅTTÅNDEAUGUSTI2011


- per gessle

Godnatt hörrni, ville bara låta er veta att jag inte vill sova själv nå mer. Sova själv suger. Vill sova med Casper...

MP1B GOES MP2B


bild från en fotouppgift i skolan
Kan helt ärligt säga att jag längtar liiiite till skolstarten. Längtar kanske inte till alla prov och tidiga mornar men till lite rutiner och tillbaka tll Falun, och bara tanken av att fler kompisar flyttar till Falun/Borlänge gör mig supertaggad! Men jag skulle vilja hinna göra nånting mer på detta sommarlov. En spontanresa nånstans, fast vi får se hur det blir med det.

STÄNDIGT DESSA VAL


Har legat hemma och degat för mycket nu haha, känner att jag kanske skulle ut och ta en promenad med Tarzan(hunden) nu när det blev så fint väder helt plötsligt!(Dock ganska kallt ute, höst påväg?!) Men vet inte om jag orkar, gör jag de? Haha ständigt dessa val!

DOM BARA DÖK UPP, LOVAR!

Jag följde bara med mamma och Tilda till Mora imorse för att jag inte hade nånting att göra idag. Åkte dit till veterinären för att sterilisera Semlan och fördriva nån timme på kafé och i butiker. Men jag skulle inte ha något, jag följde ju bara med. Men så hoppsan så dök både en fin topp och en superfin väska fram!


LITE SÅDÄR VÄLDIGT JÄTTEKÄR I DIG


POINTLESS


Känner att jag inte har fått mycket gjort idag. Men man får ha såna dagar när det spöregnar hela dagen, right?

AIM CHALLENGE


Har ni hört talas om det någon gång? Det brukar vara i Norge för det mesta tror jag men för något år sedan drog papsen och några till hit det till Sälen Lindvallen. Igår gick starten för årets AIM challenge och det går ut på att man är ett lag, två och två så ska man ta sig fram med cykel, springning, simning, ja... lite allt möjligt. Det finns sextio poster/kontroller som man ska ta så många som möjligt på sex timmar. Om man kommer in EFTER det gått sex timmar blir man diskad. Haha hård tävling ;) Vi var i alla fall på starten igår och det var ganska kul!

& VI KOM HEM FRAMÅT MORGONEN


Halv fyra trillade jag in genom dörren här hemma imorse/inatt, skämt å sido ;) Kvällen var helt okey och Anna var hur snäll som helst som körde oss till, från och runt i Rättvik. Fast måste varit ganska roande ändå för vi var på skratthumör mesta dels av tiden!

Idag har jag verkligen inga planer och det ser ut som mina jobbdagar denna sommar är över. Eftersom det inte finns speciellt mycket att göra i Sälen så är det inte jättelockande, men ska försöka utnyttja det sista av sommarlovet!

SER FRAM EMOT EN BRA KVÄLL!



Hela jag är bara halvfärdig, håret är inte lockat/vågat, sminket är halvklart och kläderna vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig men en sak vet jag, att jag kommer spendera kvällen på ett trevligt ställe med ytterst trevliga männiiskor!
PUSS

SEGLING - frukost på en ö & så vidare


Jag, Kevin oh Casper tog båten ut till en liten ö på morgonen i Grisslehamn och tog med oss frukost. Jättemysigt!


bröderna med morgonruffs


kisspaus!



denna gången seglade vi i en kanal och då åkte Kevin deras lila båt brevid mestadels av tiden


dethär är den sista bilden som togs innan kameran la av och hade inte med mig laddaren. Men det gjorde inget för det var nästsista dagen vi seglade.
Så nu var bilderna slut!

RÄTTVIK IT IS!


Verkar som om många skulle dit ikväll, men vi far dit imorn, och tjejbilen blir de ;) pussellipuss

GAMMAL VS. NY

Här är mammas "gammla" tatuering som hon hade på vänstra axeln. Ni ser ju att den är rätt utsliten och hon gjorde den för en herrans massa år sedan. Men för en vecka sedan ungefär tog hon tag i saken och gjorde en cover up på den och vips!...


Här har vi den nya! Titta vad fin den är, men samtidigt inte för mycket :)



PLOCKA HALLON



I förrgår plockade
jag, Tilda och mamma lite hallon till efterrätt för vi har nämlig vääärldens största hallonbuske på våran bakgård(heter det så? baksidan av huset?). Vi toppade dom med lite riven choklad och vips, som godis!

På schemat står ännu en jobbdag och ska snaaaart kliva ur sängen. Och imorgon kanske det bär av till Rättvik och classic car week. Får se om jag har plats i tjejbilen annars blir det killbilen för min del, OM det nu blir Rättvik. Time will see.
PUSS

HELLO BREDAXLAD!



Haha det var en underlig ställning. Nog för att jag är bredaxlad, som jag fått efter min kära mor, men här såg dom enorma ut, haha!
Ikväll har jag inte gjort många knop. Övningskört med pappa i drygt en timme och det går väl framåt med växlandet men jag är ingen naturbegåvning på det om man säger så, hehe...


SEGLING - lämna öregrund & kom till grisslehamn


"Vägen" mellan öregrund och grisslehamn visade massvis med fina hus och öar


blev varmt, och caspers tröja åkte av


en liten stund i alla fall.. det blåste lite väl kallt vissa stunder och jag & casper var bokmalar tillsammans!



framm i grisslehamn åkte kevin ut med den lilla båten

...och casper läste serier


och sen följde vi också med ut på en tur bland klipporna. haha men ser hur orolig jag är, inte van vi båtar och såntdär


här fick jag rycka in med lita pussar och kramar <3



slagna hjältar, som casper brukar säga. och solbrända är dom också


solbrända var det ja, titta bara våra ansikten!


KEVIN utan pricket på i:et ;)


sista bilden får bli en läskig bild på casper som kevin(som vanligt haha) lyckades ta på kvällskvisten.

GODERMORGON MINA VÄNNER


Brukar häga på på mammas dagliga promenad/powerwalk på morgonen innan jobbet men idag var jag för slö för det, så låg och läste fram tills nu. Som den lilla bokmalen jag är... Fastnat riktigt för kriminalromaner.

Om en timme ska vi befinna oss på jobbet så ska sakta men säkert börja göra mig iordning.
PUSS

GUESS WHAT!



Idag kom det in några killar och köpte några öl och för första gången i mitt liv sa jag "Kan jag få se legget?" kände mig powerful ;)


SEGLING - en dag i öregrund, hamnstaden


När vi vaknade upp i Öregrund så blåste det lite väl mycket och det var så fint där så vi stannade en dag och road oss med att kolla in den vacka lilla staden


kramar är det bästa som finns, så de så


havet är också rätt fint


Kevin hade min kamera mesta dels av tiden och tog bilder på allt... och alla haha


hängde läpp ett tag, kan inte minnas varför riktigt...


gick runt i alla små gränder, påminde lite om Falun faktiskt.
Sen åkte vi även över med färjan till en ö och solade men dit tog jag inte med min kamera.


världens gulligaste farbror jobbde på hamnen och det där med hamnavgifter. Såg ut som en riktig seglar-farbror!


sen på kvällen var det fyrverkerier och båarna lyste så då lekte Kevin lite med inställningarna på kameran


och jag tyckte också det var lite kul och ställde upp som... ja, "ljusfixare"?
Sen var det godnatt och vi kröp ner i våra hyttar :)

MY LITTLE DARLINGS


Mina små söta seglarskor har gått och blivit trasiga...
misstänker att det är från natten när jag hade dom på dansbandsveckan. Eftersom resurserna att laga ett par skor inte finns här i vår lilla by så befinner dom nu sig i Falun och väntar på att bli inlämnade till mannen som lagar skor där. Dom måste gå att laga!

WILD TYSON



det närks att Tyson växer snabbt, helt plötsligt har han blivit värsta brottaren... hehe Mike Tyson *host*

SERIOUSGIRL


Trots att jag saknar Casper redan
och skulle vilja spola tillbaka tiden några dagar så är det otroligt skönt att vara hemma. Imorgon börjar sista jobbveckan för sommaren också, och det är cirkus tre veckor kvar tills skolan börjar. Satan vad sommarlovet har gått fort! Fast om jag tänker efter har jag hunnit med rätt mycket ändå!

SEGLING - dag 1 och vi kom till öregrund


Efter ett par timmar på tåget kom vi äntligen fram till Axmar brygga där vi skulle ligga till första natten


Vår granne var inte den klokaste och snällaste, blev en liten fajt på vuxenviset, men han verkade faktiskt lite berusad på båten...



Vi tog en promenad i kvällssolen


och såklart lite pussar


På morgonen efter började den låååånga seglingen mot Öregrund som tog nio timmar, och sju av dom nio timmarna var jag sjösjuk och låg och kräktes. Trodde på riktigt att jag skulle svimma eller något för att jag mådde så dåligt. Måste tillägga att det var på helt öppet hav och vågorna var inte så små...


Men väl framme i Öregund var det jättefint och underbart väder!


Kevin, jag och Casper gick ut på en runda för att checka läget



mer pussar!


sen hittade Casper och Kevin en sånhär.. hmm... ferarri hette det visst! ;)


vi segebåtar kände oss lite små brevid den stora båten


och sen blev det kväll, med världens finaste solnedgång!

Imorse klev jag och casper av båten och åk...

100media_imag019 (MMS)

Imorse klev jag och casper av båten och åkte hem, eller jag åkte till Falun för att hämta lite saker och övernatta och casper åkte till Sundsvall. Ville inte åka ifrån casper ett dugg när vi stod där på station i Stockholm men cesta la viè som man säger... första natten inatt som jag sover ensam på mer än två veckor, kan bli jobbigt. Och lägenheten känns ganska ensam för tillfället, men imornbitti åker jag hem till sälen! Puss