BÅDE ÄTA KAKAN OCH HA DEN KVAR


Önskar att dagarna var längre, men samtidigt kortare.
Vill hinna med att träffa vännerna som bor kvar i Sälen nu på lovet, men vill även att dagarna ska springa förbi så att Casper snart kommer hit. Vilket dilemma jag har, haha.
Men efter jobbet imorgon ska jag och Isabelle till Experium för att hänga med Karin och kanske någon mer av sälenbrudarna? Bara att dethär med bussar är det lite snålt med i vår by. Får tigga skjuts hem.

SARA 18 ÅR del 2








BILD: 15 en person som du vill vara med


EN ÅNGESTFRI SÖNDAG


När jag är hemma på helgerna brukar jag känna en liten ångest
på söndagarna över att jag måste åka till Falun igen. Men den släpper oftast så fort jag kommit till lägenheten.

Men nu ser ni! Nu ligger jag fortfarande i pappas soffa fast det är söndag, för nu är det nämligen en veckas lov. Såhär ser mitt lov ut.
Måndag: Jobba (en liten bit av släkten på besök hela veckan)
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba, hoppas på att Casper kommer till mig på kvällen
Torsdag: Om han inte kommit på onsdag kommer han idag och då blir det bio på kvällen, & en herrans massa mys.
Fredag: Har Casper hos mig och inget planerat
Lördag: Samma som fredag
Söndag: Chilla inför sista dagen som ledig och förbereda mig för måndagen i skolan.

FÖRVÅNADE BRUDAR


När jag och Sara gick från lägenheten igår satt denna lapp i trappuppgången. Vi blev jätteförvånade och tyckte det var lite småkul. Ingen av oss skrev den, utan det gjorde Jacob innan han gick på natten, haha.

BILD: 14 som påminner dig om gamla tider


Jag, Karin och Elsa en sommarnatt i skåne för... ja en herrans massa år sedan

MIN PRESENT TILL SARA!


Varje sak i korgen har en betydelse som påminner om Sara eller om oss. Och varje förklaring står innuti grattis-kortet. En lite firnulig present!

SARA 18 ÅR del 1







BILD: 13 du och någon klasskompis


Jag, Mille och mina dubbelhakor

SNYGG TJEJ MED GÅRDAGENS SMINK


Är för trött för att varken hoppa in i duschen eller börja packa. MEN jag måste, typ nu. 13.55 går bussen in till stan, så ska jag och Sara äta lite fet mat på maestro innan vi beger oss till Lima & Sälen.
bilderna från festen kommer antingen ikväll eller imorn

ÅJEJEJ


Konstig kväll igår, både rolig och dålig, och bra och konstig. Jag och Sara har nyss städat klart lägenheten och hon blev förresten jätteglad för presenten! Ni ska få se den imorgon :)
Vid tre går bussen hem till Sälen och ikväll ska jag ENDAST ligga i soffan och kolla på melodifestivalen, lugn & ro... aaaaah.

BILD: 12 en bild på din vardag


Lugnetgymnasiet och mina buddie's, fast det saknas några på bilden!

THE NIGHT IS OUR


Hemkommen från skolan,
Sara's present är klar, duschen väntar, lite fixning av lägenheten, en bit mat, fixa till oss själva så vi blir snyggast i världen, SEN kan gästerna trilla in!

GULLIGA GRANNAR


Sara blir 18 på måndag och ikväll ska vi fira det, så vi stoppade in små lappar om det till grannarna så dom får komma ner ifall det blir för högljudt och säga till oss. Kul att man får svar, hihi!

BACK TO BED & THE OC


Fast ligger dock ner och det är just nu betydligt skönare än att sitta. Slår på ett avsnitt av OC, ska börjar på säsong 3 ikväll, huhu spännande!

DEN STORA FRÅGAN...


Haha jag ser typ dubbelt så stor ut på den första bilde änpå den andra, men lovar, det är jag på båda bilderna men olika nära tagna som ni ser ;)
Om ni fick välja en outfit, vilken skulle ni då välja? Jag har en väldig beslutsångest... Men men har ett tag till på mig att bestämma mig som tur är!
OBS! kommer såklart har vit bh under om det blir den första

update: ska ha den på una party för en kompis!

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH


BILD: 11 en person du kan berätta allt för


hur ska jag kunna välja? isabelle, sara & casper

I DRÖMMARNAS LAND


Tänk att sitta på en uteservering i gyllenbrun kropp, ett solblekt hår lite snyggt slängt över på ena sidan, med en blus i tunnaste materialet och ett par solglasögon liggandes på näsan. *suckar längtansfullt och tittar ut genom fönstret*

MUSIC MAKES ME HIGH

Sitter och avnjuter lite musik på spotify såhär på morgonen, här har ni min spelningslista ifall ni är sugna på att se efter på vad jag lyssnar på om dagarna: Linn

WITH EVERY BEAT OF MY HEART


Finns inte ord som beskriver hur mycker jag vill ligga i min favoritfamn just nu.

BILD: 10 någon du tycker är väldigt snäll


Alla mina vänner och dom jag umgås med är snälla, hela bunten! Men sen kom jag på att de passar väldigt bra in på min nya vän Emma. Hon är sådär extremt snäll, nästan så snäll att man ibland vill ruska om henne litegrann, haha.

VAD GÖR MAN INTE...


Detta fick mina ben utsättas för idag till musikvideon, haha. Var en stark tuschpenna och det gick nästan bort i duschen. Lite svaga bokstäver synd fortfarande. Vilken tur att det inte är sommar!
& Fanny, ditt täcker och dina kuddar väntar på dig (de i bakgrunden)

FOREVER. AND EVER.


Har varit upptagen hela långa dagen så nu är jag rätt trött...
Efter skolan sprang jag runt på stan och letade efter det hemliga (det vill säga Sara's 18-års present) Hitta en del av sakerna som ska göra den vääldigt bra men inte hlet klar än!
Sen åkte jag hem till Emma för att göra klar vår musikvideo. Tog sisådär drygt två timmar och kommer har träningsvärk i låren imorgon, men det är väl sådant man får stå ut med när man vill få till den bästa i klassen, haha!

Så nu har jag och Sara lagat mat och handlat vilket resulterar i att vi är proppmätta.
Vill ha lov, PUSS

SHE'S AN ANGEL


Allt är som vanligt såhär på morgonen. Sitter med bena uppdragna mot bröstet med en tekopp framför mig och ska strax borsta gaddarna och börja gå till bussen.
Efter skolan ska jag fortsätta min jakt på det hemliga och filma klart musikvideon med Emma.
PUSS på åter seeende

AS HAPPY AS I COULD BE

Tre dagar kvar i skolan sen står ett efterlängtat lov framför fötterna på mig!
Sprang runt lite på stan efter skolan och köpte lite små saker och kollade på present till Sara som fyller 18 på måndag! Fick mina ideér, ska få till en dunder-present, för man fyller ju bara 18 en gång i sitt liv ;)
men detta var vad som följde med mig hem.


På lördag åker jag hem till Sälen för att spendera lovet där med familj och släkt. Jobbar måndag, tisdag och onsdag. Och från onsdag eller torsdag kommer jag troligtvis vara med min kärlek resten av lovet. Ni kan inte föreställa er vad jag ser fram emot det. Sovmorgonar tillsammans, det är något som är sällsynt i vårat förhållande.

WHEN YOU TELL THE WORLD YOU'R MINE


Har inte sett de här fören nu, på något underligt sätt har jag missat när Agnes och Björn sjöng på det kungliga bröllopet. Men fy jag blir tårögd när jag ser det. Tror jag vill att dom sjunger på mitt bröllop också.

BILD: 9 någon i din släkt


Är i och för sig Tilda, min syster, längst till vänster. Men grabbarna och den bruna människan till höger är mina kusiner och moster.

FAVORITER I REPRIS... HAHA LJUVA 9:AN



Denna måste ni höjja ljudet på för att höra, haha!


TRIPPAR IVÄG TILL BUSSEN


Rörlig bild står på schemat hela dagen, uppgiften är att göra en musikvideo så det ska jag och Emma pyssla med i tre timmar. Efter det blir det en vända på stan för att införskaffa diverse saker + en ytterst hemlig grejj som ni får veta sen!
PUSS

SÅNT HÄR STÖR MIG NÅGOT OTROLIGT


Läraren var sjuk igår som sagt, och vår mediekunskap var inställd.
Men det stod inget på Lugnet's webb-tv om att han var det(står alltid när man har en inställd lektion där), och det står inget där idag heller. Så ingen vet om han är sjuk eller inte... och jag vill verkligen inte åka dit för att höra att i har inställd lektion, IGEN. Djup suck...

Update: vi hade ingen lektion! Tar en lite längre sovmorgon och bussen går 10.55, mummmms

BIO-TIME!


När jag åkte till Casper i lördags fick han en liten present av mig för att han är så duktig och tar sig till OS, och det var små Love Coupons. Jättesöta små kuponger som han ska ge till mig när han vill göra saker så bjuder jag på det. Till exempel så står det på en kupong att jag ska bjuda han på bio. Den kupongen ska han använde på lovet för då ville han se Sanctum 3D. Så den ska vi gå och se med Johanna, David och Fille. Hoppas den är bra!

ADRENALINE ADVENTURE


ÅH, GE MIG BRUNBRÄNDA BEN


Knappt redigerat färgen någonting, bara skenet och lite mjuk fokus. Tänk att få dom här benen till sommaren igen <3

KANSKE DAX FÖR EN TID HOS FRISSAN


Mitt går har blivit vääääldigt långt nu, och slitet. Fast de är det bara jag som tycker. Fast alla säger väl att det inte är slitet för att vara snälla, haha. Tror i alla fall att tiden är inne för en liten stund i frisörstolen.
dock är bilden från innan jag färgade håret.

TROR JAG GÅTT OCH BLIVIT SMART


Ni kommer aldrig tro mig
(i alla fall inte ni som känner mig), JAG SKREV MVG PÅ MATTEPROVET! Första gången i mitt liv jag får MVG på ett matteprov. Otroligt stolt!

BILD: 8 en bild på någon du saknar


Den gamla klassen. Visst, vi hade inte den bästa samhörigheten och vi var absolut inte bästa vänner. Men åter igen, saknar er allihopa :)

INSTÄLLDA LEKTIONER KAN TA SIG

Som vanligt när jag kommer från Casper på måndagmornar har vi första lektionen inställd som är tre timmar. Börjar bli van vid det nu, kunde tagit en betydligt senare buss från min kära pojkvän. men men, life's a bitch.
Tur är det i alla fall att Mille's lägenhet inte ligger så långt ifrån skolan, så nu chillar vi här tills matten börjar vid 12 ungefär.
PUSS

BILD: 7 en bild du aldrig lagt upp


Jag i mina glasögon om jag har när jag sitter vid datan och när jag läser.

BILD: 6 en bild på dig & en vän du inte varit med på länge


Jag & Karin ♥

SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

Tittar på parlamentet med familjen och Johanna, haha många skratt.
Börjar inte fören elva imorgon, skönt! Får min lills sovmorgon.
PUSS

FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT


På söndag ska jag äntligen på träffa Casper igen, gått cirkus tre veckor sen vi träffades sist. Räknar ner timmarna tills des, typ...

BILD: 5 en gammal bild på dig själv


Sommaren i Skåne för... minst tre år sedan.

HÄRLIGA SÄLEN


Spinning på idrotten(jag kommer dö) sen rörlig bild, OCH SEN sätter jag mig på bussen/tåget tillbaka till Sälen. Ska jobba hela lördagen för att hiva in lite kosing. Bilden är tagen utanför där jag jobbar. En restaurang mitt i skidbacken. Hur kärligt som helst när det är fint väder med glada människor!

PÅ PROMENAD GENOM STAN


Å DET VAR JUNI OCH ENKLA BESLUT


F
örsöker ta mig igenom ett ganska så stort häfte om "relationer" alltså hur företag kommunicerar internt och externt. Har ganska svårt för att konstentrera mig på alla svåra ord och jag fryser som en gnu.
Så ska fixa ett bad och hälla upp lite godis i en skål samtidigt som jag pluggar mig igenom det stora häftet. Kanske varierar plugget med den nya boken jag läser som är den andra delen i Hungerspelen-böckerna. Helt sjukt bra!

BILD: 4 en bild på en konstig tid i ditt liv


Sommaren mina föräldrar skilde sig. Bilden är från när vi var i Skåne, utan pappa.

PLEAS TAKE ME SOMEWHERE


Lite för kallt nu tycker jag, trött på det. Vill ha sol och bara nån minus grad eller helst plusgrader om det ska fortsätta vara vinter!

TORSDAG, DAGEN INNAN FREDAG


Så tänker jag alltid om torsdagar för det är en sån jobbig dag
. Lång skoldag, det säger ungefär allt om varför den är jobbig. Men men, börjar halv nio och slutar tre, det är de längsta vi går. Haha kanske inte är så sent men när dagen innehåller lektioner man tycker sådär om är det inte kul.

TALL WOMAN


Svar: Eftersom jag är ganska lång (tycker jag själv), cirkus 1,68 rättare sagt, så kan jag inte trippa runt i för höga utan att känna mig onormalt lång. Men HÄR kan du/ni ser hur höga dom är :)

DEN NAKNA SANNINGEN

Jag tänkte visa er en lite sak nu, nämligen hur mina bilder ser ut innan jag fixat till dom lite. En liten rolig grejj bara!
ökar kontrasten, skärpan litegrann, mättnaden, skenet, och så skuggar jag till de lite på den tråkiga bakgrunden. Gör inprincip såhär på alla mina bilder.

DAGENS SKÖNASTE


Att byta ut jeansen och klackskorna till mjukisbyxor och raggsockor.

BILD: 3 EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ


Bror min

PAPPA HAR GETT MIG MEN FÖR LIVET


En dag för ett bra tag sedan skulle pappa överraska mig med att komma till lägenheten.
Jag var ensam hemma och hade ingen aning om att någon skulle komma. Plötsligt plingar det på dörren och jag kollar som vanligt i kik-hålet för att se vem det är. Men det är svart, någon håller för hålet. Personen bakom dörren plingar som en idiot och där står jag helt LIVRÄDD och vet inte vad jag ska göra. Tillslut kollar jag en gång till och där står pappa...

Så varje gång någon plingar när jag är ensam hemma nu blir jag rädd, haha.

LOVELY DAY


Kort skoldag, inga läxor eller prov att plugga på när jag kommer hem (kanske...) och jag vill så gärna ha dom där fina strumpbyxorna från Åhlen's, så dom ska jag nog trilla in och köpa idag.

WITH THE ONE I LOVE


MAN SKA PLUGGA I INTERVALLER


Både jag och Sara har "prov" imorgon så vi båda satt i köket och pluggade. Vat tvungen att ta kort på det för det såg så mysigt ut i skenet fårn vår nya superfina lampa! Och våra nymålade vita stolar är ju inte heller så fula ;)

Men vi pluggade inte speciellt länge innan vi ställde oss upp och började laga mat istället haha, och nu har jag pluggat lite till, men tagit en paus. För man ska plugga i intervaller har jag hört.

BILD: 2 EN BILD PÅ DIG SJÄLV


MY NEW DARRRRRRLING


På dom två senaste bilderna har ni sett min nya ring! Den är jättefin tycker jag och skönheten kommer från Gina Tricot.

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG


När jag trillade in genom dörren idag låg där ett brev till mig, eller rättare sagt ett paket. Öppnade det dirket för det såg ut att vara roligt, och det va de. Där i låg en Lindt Lindor -chokladask och ett litet brev från mammsen.
Så nu sitter jag och mumsar på den enormt goda chokladen, den är faktiskt bättre än Marabou!
Tusen tack mamma, du gjorde min dag mycket bättre!

-15 GRADER


Jag som hade hoppats på att vi gick mot liiite varmare tider nu halvvägs in i ferbruari. Men nej nej, nu har vi haft -15 grader, om inte mer, i två dagar.
Hade en liten sovmorgon idag, ganska skönt eftersom vi har prov direkt på morgonen. Så nu hinner jag kolla igenom det några gåner till innan bussen kommer.
PUSS

WALKING IN MY WINTER WONDERLAND


En pizza ligger skönt i magen och jag kan så mycket jag bara kan till provet imorgon, så nu ska jag lägga mig än en gång i sängen och kolla på OC.
känn hur skönt ögonen vilar på denna bild.

GLASÖGONORM VID DATAN


Japp, nu mer är det så det kommer bli.
Vid datan och textade filmer kommer jag vara en glasögonorm. Som tur är är glasögonen lite smått snygga så det funkar!

Nu väntar duschen på mig
(eller rättare sagt badkaret), och efter det en massa plugg inför provet imorgon.

BILD: 1 NÅGON DU UMGÅS MYCKET MED


Blir ju så när man bor tillsammans, och jag kan knappast klaga!

AND IT'S ALLRIGHT


Jag behövde inte vara ensam på Alla hjärtans dag! Sara är hemma och håller mig sällskap, för hon insåg att hon hade föy mycket plugg för att åka iväg nånstans. Vi kom nyss hem från stan efter en sväng där med Isabelle, vi hann avvärka Åhlen's och Claes Ohlossons i jakt efter mer inredningsgrejjer. Det vill säga duk, ljus och lampa. Så nu ser det lite trevligare ut här hemma!

Och vi har också hunnit beställa pizza på onlinepizza.se. Men just nu är det bara 46 minuter kvar tills leverantören knackar på dörren med min indiana och Saras kebab, haha.
PUSS

50 METER TÅRTA


I lördags fyllde Lindvallen(en av skidanläggningarna i Sälen) 50 år och då bakades det en 50 meter lång tårta som alla fick äta av. Jag tror att den var gratis men jag vet inte riktigt.
Tror att pappa har en thing för stora rekord-tårtor haha. Han har ju bakta världens största snögubbetårta också, och det ska han nog även gör iår om jag inte misstar mig.

ALLA ♥-DAG = POINTLESS


Tycker inte om alla hjärtans dag, i alla fall inte iår
. Casper är i Tjeckien och min sambo Sara dissar mig.
Skämt å sido, tycker inte om denna dag för att det finns så många som inte har någon, och så har någon hittat på denna dagen så att folk som inte har någon att spendera den med ska må dåligt. Nää fy, meningslös dag.
(fast såhär hade jag nog inte sagt om jag hade fått vara med Casper, hehe)

NNNUUU ska jag inta sängen med ett gäng meloner och plugget om radio och så ser väl min alla hjärtans dag också ut, fast då kanske jag unnar mig några chokladhjärtan i min ensamhet.
PUSS

BILDBOM FRÅN I LÖRDAGS



lillasyster och storasyster









tände två ljus för människor som gått bort...




jag och Tilda (mest Tilda) konstaterade att det är turister som inte kan åka och proffs som åker såhär, haha



Det var lite ihopplockade bilder från min lördag som bjöd på det mest underbara väder man kan tänka sig!


BUSSEN GAV MIG HUVUDVÄRK... LOVAR


Enda sedan halva resan tillbaka till Falun har jag haft ont i huvudet.
Jag som trodde jag hade blivit av med den lite men icke sa nicke. När jag kom hem, det vill säga nyss, slängde jag i mig två alvedon dirket och slängde mig på sängen. Sen blev det för tyst för Sara är inte hemma så var tvungen att sätta på tv:en haha.

Ska göra något snabbt och enkelt som jag kan äta till Solsidan som börjar strax, längtar! Sen ska ni få se en jäkla massa bilder från i lördags.
PUSS

DAG 28 -DET BÄSTA MED DEN HÄR MÅNADEN

Eftersom jag började på den här listan i januari räknar jag ihop januari och hittills i februari.

Att jag har hunnit spendera så många helger med min familj, och att jag konstigt nog har hunnit vara med Casper rätt mycket också trots alla hans tävlingar varje helg. Vad gör mn inte för kärleken? (pendlar lite smått).

En bild på mig i dom nya glasögonen, fick ...

imag0562 (MMS)

En bild på mig i dom nya glasögonen, fick två för en men gillar dom här mest. Inte den bästa bilden, morgontrött och ruffsigt hår. Ni får en bättre bild på söndag! Puss


DÅ MAN MÅR SOM ALLRA BÄST


Vädret är helt sjukt underbart och temperaturen ligger inte på mer än -4 grader här på fjället.
Så när vi vaknade åt vi frukost och kollade på en Wallander film som inte var speciellt bra. Efter det var klockan halv tolv och då drog Fille till backen och jag och Tilda tog på oss lite varmare kläder och traskde ut i solen. Gick runt bland backarna och kollade på att turister fina som fula haha, och åt lite lunch med pappa.
Mår verkligen som allra bäst när det är superfint väder här i Sälen och jag är ute bland alla härliga människor som snart ska lulla in på after ski'n.
Och inte nog med det så kommer Johanna och hennes pappa snart hit så det blir nog en hej-dundrandes mysig fortsatt lördag!
PUSS

DAG 27 -THE LOVE OF MY LIFE

Casper Stein ♥ Linn Pettersson


NYSS HEMKOMMEN


När jag jag landade i Sälen vid åtta så åkte vi dirket till pappas kompisar och åt mat och lite sånt. Smakade på rökt whiskey tror jag det var och jag kan än känna smaken i munnen, blää så äckligt det var, haha!
Kom i alla fall nyss hem och ska nog krypa ner under täcket och drömma lite om Casper som imorgon flyger till Tjeckien.
Hämtade ut mina glasögon på Specsavers innan jag stack till Sälen idag också, och dom får ni se antingen imorn eller på söndag. Men nu ska jag sova.
PUSS

EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES


Sitter förmodligen på bussen till Sälenfjällen nu, hem till pappsen. Morgondagen kommer jag ägna åt att vara orolig för att flygplanet Casper sitter på ska störta, fan min störst rädsla det där med att flyga känns det som. Är ju till och med rädd för andras skull. Har sagt till han att han ska skicka ett meddelande att han lever när han landar så jag kan pusta ut, haha.

DAG 26 -VARFÖR BLOGGAR JAG


Jag började blogga i september 2009
och jag började väl för att alla andra hade en blogg och det verkade kul. Men efter ett tag när jag märkte att man kunde få lite fler läsare och att det faktiskt är kul att läsa andras bloggar och vad som händer i deras liv så började jag skriva lite mer seriöst och försöka få till en rolig och bra blogg!

Jag tycker att det är roligt att blogga och väldigt skönt att liksom "skriva av sig" om dagarna. Sen vet jag att det är folk som läser mig blogg och det peppar mig bara ännu mer till att skriva :)

GODER MORGON


vadå BARA ska till sälen?!

Sitter här i underställ och dricker lite BCDE-vitamin grejjs om mamma köpte till mig.
Har varit så hängig på sista tiden så nu ska vi se om jag blir lite piggare.
Om cirkus en halvtimme går bussen till skolan och vi har skridskor och stavgång på idrotten nu på morgonen. Jag och Emma ska välja stavgång eftersom jag knappt kan stå på ett par skridskor, eller rättare sagt tycker jag att det är skittråkigt.

Efter en tre timmar lång fotolektion tar jag mitt pick och pack och beger mig hem till pappsen!
PUSS

MAN FÅR SOTA FÖR SINA MISSTAG


Sköt upp och sköt upp och sköt upp instuderingsfrågorna om radio på mediekunskapen,
och nu får jag sota lite för det. Är jättetrött och vill helst krypa ner under täcket och slå på ett avnsitt av OC. Men icke sa nicke, här ska det skrivas svar på frågor om radio!

GULLIGA & GODA PLOPP


Åt lite plopp på jobbet hos mamma förra helgen, först när jag ätit upp dom såg jag vad det stod på förpackningarna.
Tog kort och skickade till min kärlek. (tänk er ett och mellan "puss  kram" och ett min melan "kram  kärlek")

TRIVS SOM FISKEN I VATTNET


Gillar färgen på håret, men bilden ger inte riktigt färgen rättvisa... det är lite mörkare in real, lite mer åt det brun/svarta hållet liksom, för på den här bilden ser håret ut som det alltid gjort haha! :) Men jag, som sagt. stormtrvis!

DAG 25 -JAG ÖNSKAR MIG...


För tillfället ligger en ny tatuering högst upp på min önskelista,
och helst ska den vara gjord av Kat Von D, för en skön utlandsresa väntar redan på mig i maj! Jag är kär i tatueringar, tycker det är så fint med små diskreta som betyder något. Men en till kommer nog inte fören jag är 18, redan försökt med päronen förstår ni hehe ;)

EN PAUS FRÅN NOVELLSKRIVANDE


Snart är ju mina "30 dagar" slut
och jag tänkte då börja med det här, istället för att göra nya 30 dagar ska jag visa er lite fina bilder ur mitt arkiv!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



YOU AND I COLLIDE


Tycker att Mille fick till den här bilden på mig väldigt bra. & så kanske modellen gjorde sitt också ;)

Nu ska jag börja göra mig ordning för natten och slå på, som vanligt, ett avsnitt av OC.
PUSS

INTE EN HELT VANLIG ONSDAG...


Ni som följer min blogg kanske har märkt att det inte är en helt vanlig onsdag i min vardag.
Jag brukar ju åka till Casper varje onsdag efter skolan eftersom jag slutar tidigt då, och åka tillbaka till Falun på torsdag morgon. Men den här onsdagen blev det inte riktigt så. Känner mig nämligen en smula hängig och har haft ont i hals och huvdet några dagar nu, så vi bestämmde att jag inte skulle komma idag, för det vore ju för tråkigt om han gick och blev sjuk till U-OS.
Så det blir ett tag ifrån, men det klarar vi. Jag finns ju kvar när han kommer tillbaka till Sverige igen :)

DAG 24 -ETT BEROENDE


En helg med godis och diverse godsaker är för mig lika självklart som att björnar går i ide.

BUSIGT

Har länge velat bli av med den hårfärgen jag hade, tycker den är för "ljus" fast ändå inte. Ska fatta mig kort: trivdes inte i min hårfärg.
Så efter skolan stack jag till Åhlen's och köpte hårfärg! Mörkbrun fick det bli och jag tog färg istället för toning, kanske inte var det smartaste, men men. Så nu har Sara färgat hårt på mig och jag blev nöjd. Får se hur det ser ut imorgon bitti när jag fixat mig också för just nu är jag inte så snygg, haha.

Vi har även hunnit måla om lite möbler här hemma, och försökt sätta upp gardiner med det gick åt helvete så vi tar tag i det en annan dag ;)

FANTASILÖS, HJÄLP!


Jag brukar verkligen aldrig vara fantasilös,
tycker att jag är rätt bra på att hitta på saker och skriva berättelser, noveller och allt vad det heter på svenskalektionerna. Men nu när vi ska skriva en skräcknovell har jag verkligen inga ideér eller fantasi, får lite smått panik!!!

Har min kära pojkvän till hjälp som kommer på ideér till mig via facebook, haha får göra vad man kan när man har brist på fantasi ;)

I HOPE YOU DON'T MIND


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
och lite smärta bakom "det är lugnt"

såg den här texten på en gammal klasskompis facebook och tänkte att det är så fruktansvärt sant.

EN BILD SÄGER MYCKET


...och det gör även den här, haha. Var svinkallt igår om man jämför med hur det var förra veckan. Och jag med mna tunna blommiga strumpbyxor frös jättemycket när jag och Mille skulle ta lite schyssta bilder till min foto-uppgift i skolan. Haha kolla bara på mina ben, dom avslöjar hur mycket jag frös.
Fast bilden blev ganska cool tycker jag!

DAG 23 -INNA JAG DÖR SKA JAG...


-
övervinna min rädsla för höjder på ett brutalt sätt, typ hoppa fallskärm eller något liknande
- varit utanför Europa
- fått två barn
- haft ett jobb som jag älskar!
- skaffat körkort
- vinna en stor summar pengar på en enkel liten triss-lott
- & en massa små tuffa saker som alla vill ha på sina to-do listor över livet men som jag inte kommer på nu.
plus leva ett underbart och friskt liv tillsammans med alla människor jag tycker om!

GIRLS NIGHT

Som sagt så var det lite guurls här igår och vi lagade god mat, skrattade, tog kort, och pratade om dom mest intressanta samtalsämnena, haha!




TAKE A PICTURE


När vi kom hem från en shoppingtur på Hemköp
så kom vi på att vi glömt morötterna, så efter lite fotande, dukande och kort-spelande så gav sig Jessica och Emma iväg till ICA brevid mig och ska inhandla lite morötter till vår efterätt, morötter och dipp + chips till mig och dom som är sugna!

Ikväll vankas det pommes, kyckling och bea-sås (bara för att jag inte vet hur hela ordet stavas...), hoppas Mille och Fanny kan trilla in i min lya snart, ÄR HUNGRIG!

UPPTAGEN KVINNA

Ska strax bege mig in mot stan igen för att handla till vår goda middag ikväll tillsammans med Emma och Jessica, för dom och Mille och Fanny kommer hit ikväll!

& imorgon har jag bokat dejt med Isabelle, vi ska första äta på Mc Donalds sen hem och kolla på Paranormal Activity 2, hört att den är lite läskigare än ettan, och den var inte ens läskig. Så vi får se om vi kan sova sen då, haha!

DAG 22 -EN SOMMAR


Den bästa sommaren som jag har upplevt är utan tvekan sommaren som var, alltså sommaren 2010! Några av alla dom sakerna jag gjorde var att:
  • träffa Casper  för första gånen "på riktigt"
  • åka upp till honom i Sundsvall
  • jobbade med mamma i tisdag-lördag i fem veckor, och det var kul med fint väder samtidigt!
  • bästa dansbandsveckan i malung jag varit på
  • Öland med Karin
  • Stockholm med Filippa
  • slutade nian och flyttade till Falun
  • mysiga och lata kvällar i Sälen


WHOLE LOT OF LEAVIN'


Såhär ser jag ut idag, plus mina nya skor with the klack så att säga.
Ikväll är inte Sara hemma, hon ska till Orsa över natten och dagen med sin klass så jag har bjudit hem lite classmates på en tjejkväll. Vi får se hur det går, haha!
PUSS

THE LOGIC OF DREAMS


Kvällens sysslor är gjorda och ska nog krypa ner i sängen och slå på ett avsnitt av OC som vanligt när jag känner mig lite halvtrött men inte vill sova riktigt än.

Och imorgon måste jag posta ett litet kuvert som ska till min käraste eftersom vi inte träffas på Alla Hjärtans Dag, och troligtvis inte alls nu innan han åker till Tjeckien... Men vi har klarat några veckor ifrån varandra förut, även fast det är tungt.

NEW NEW NEW



Eftersom Sara inte längre ville ha "klädstången" hon hade på sitt rum så tog jag över den! Eller ja, hon ska få 50 kronor av mig för den.
Har inte bestämt mig om den ska stå där än eller inte, ser så "mycket och rörigt ut", men tycker att den är snygg så nånstans ska den stå!

och när jag kom hem till mammsen i fredags hade mina bilder jag beställde kommit, så nu har jag massa fina bilder att visa mina barnbarn när jag blir gammal, hihi.
PUSS

DAG 21 -MITT FAVORITSTÄLLE


Mitt favoritställe är, och kommer troligtvis alltid vara, hemma hos mamma och hemma hos pappa.
Det är något form av lugn som kommer när jag går in i mina hem som jag inte är i speciellt mycket längre. Är ju mest i Falun och jag trivs super här med!

Sen har jag mina andra små smultronställen som att sitta i sofforna på Wayne's coffe, vara hemma hos Casper, ligga i min supersköna säng i lägenheten, ligga på stranden på något soligt ställe i Sverige med folk jag tycker om och you name it :)

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Bara jag och Tilda som är vakna och vi kollar på I Rymden Finns Inga Känslor, en förskräckligt mysig film tycker jag att det är.

Vid två sätter jag mig på bussen tillbaka till Falun, den resan tar 5 timmar och 20 minuter. Och med bil tar det två timmar... inte alls dryg söndag jar har framför mig :)


KLACKSKOR & JOBB


Är typ en pina för fötterna, haha!
Jag är inte skapad för att trippa runt i skor med klack men jag tvingar mig själv nu för jag ska inte bara köpa på mig massa converse hela tiden. Och jobbet, ja... jag får ont i fötterna av att stå upp och springa runt från tio till fyra, kanske inte så konstigt.
Ikväll var det Tilda tio år som fick bestämma mat och då blir det tre rätters. Hon kan hon ;)
PUSS

LITE SMÅTT AV DET GODA


Lite av vad jag har haft på mig på sistoen :)
Helgen spenderas i Sälen och lite jobb på de. Skönt att hiva in lite pengar!
PUSS

DAG 20 -MIN FAVORTIPRESENT


Min kamera
som jag fick för drygt två år sedan (åldern börja ta ut sin rätt, haha...) av mamma och pappa. Och julklappen jag fick av Casper, har på mig något av de (armband & örhängen) så ofta jag kan, det vill säga att dom nästa växt fast på mig, hihi.
och förresten, min tatuering var ju på sätt och vis också en julklapp som jag T-J-A-T-A-D-E till mig. ÄLSKAR DEN!

OEMOTSTÅNDLIG

min lilla tauering har tappat färg på A:et i "pekar" så måste ta tummen ur röven och ta mig till tatueraren någon dag snart och fylla i den. Vill ju att den ska vara perfekt. (gratis att fylla i den det första halvåret).

DAG 19 -DETTA TYCKER JAG ÄR JOBBIGT


Jag tycker inte att speciellt mycket är jobbigt,
försöker att vara en ganska positiv och glad människa. Men någonting som ALLTID trycker ner mitt humör oavsett vad, och som är extremt jobbigt är när man missar bussen med en millisekund. Okej, där överdrev jag, men när man ser bussen börja gasa iväg och man vet att om man varit 30 sekunder snabbare hade man hunnit. Det tycker jag är extremt jobbigt. Fast än nästa buss går om 15 minuter eller en halvtimme ;)

TEKOPPEN OCH JAG


Sitter här med en kopp te och försöker vakna.
Jag är jättetrött även fast jag sovit nio timmar inatt, men men. Taggar inför bugg på idrotten om nån timme, efter det blir det foto och sen hem till Sälen.
PUSS
ingen idé att visa vad jag har på mig för det är ändå bara idrottskläder

DRÖM SÖTT, DRÖM SÖTT

Ska krypa till sängs nu och kanske slå på ett avsnitt av OC, men bara kanske för jag känner mig lite väl trött för de.
Imornbitti har vi idrott första timmen som vanligt, och det ska tydligen vara bugg, alltså dans, som står på schemat. Kan bli kul!
PUSS & KRAM

"JAG ÄR INTE SÅ HÄNDIG MEN..." - Linn



Så mamma fick ta över det mesta, hehehehe

(mamma skruvar alltså ihop vår tv-bänk)

MY BELOVED NEW SHOES


Här om dagen sa Fanny att hennes ena nya sko kändes för liten, men vi sa att det är säkert bara för att det är den som inte folk provat. Men idag kom hon och sa att hon igår såg att den ena var en storlek mindre, haha!
Så bara för att hon sa det idag känns min ena nya sko för liten, men jag har kollat, det är samma storlek.
Så typiskt mig, så nojjig och inbillar mig saker.

Med mig hem idag hängde även ett par blommiga strumpbyxor! Svarta med små rosor på från Åhlen's.

DAG 18 -FÖRSTA KÄRLEKEN


När man var liten sprang man ju runt och frågade chans åt varandra på varenda kille i klassen. Man var tillsammans en vecka, sen var det en annan som gällde! Var lätt då, börjar bli svårare nu haha.


Men den allra första riktiga kärleken var Tor, som var ett år äldre än mig och vi fick upp ögonen för varandra när han gick i åttan och jag i sjuan. I ungefär ett år höll vi på att vara tillsammans och inte till och från, men tillslut tog det stopp och vi har inte pratat på riktigt sen dess.

Och som den lyckliga jävel jag är, har jag idag världens bästa Casper vid min sida :)

DAG 17 -VAD HAR JAG GJORT IDAG?

måste först säga att detta inlägg är tidsinställt eftersom jag inte kommer vara vid datan på hela dagen imorn (onsdag), åker till Casper direkt efter skolan och kommer tillbaka på torsdagmorgon, men jag vet ungefär vad jag gör imorgon.


Denna dag är det skola som vanligt, börjar vid halv nio och slutar runt halv ett eftersom vi har matteprov och det gör jag klart ganska snabbt skulle jag tro... 
Efter skolan åker jag till Malung och tillbringar kvällen och natten med Casper. Bara myser och mår bra i varandras sällskap. Inte träffat honom på en vecka nu... varit en lång vecka.

WIERD POSITION, HIHI


Goder morgon mina kamrater.
Onsdag idag = med kort dag = glad Linn!
& jag gillar mina Hello Kitty -strumpor
PUSS

SÅ KLOCKRENT!

Citerar Sara från hennes blogg: "Jag känner Linn väldigt bra och vet när hon har sina dåliga och bra dagar. Vad hon tycker om den ena och den andra och vad hon gillar allra bäst att göra. Hon har alltid miljontals frågor om saker och ting och kan vara vädligt orolig över världsproblem fast det är det som gör henne tilll Linn och så pass söt."

jag och Sara en sommar för två år sedan i Skåne
.

YOU SMILE, I SMILE


Brad Paisley – She's Everything -min & pappa's låt



DAG 16 -EN BÄSTA VÄN


Isabelle är och kommer, om jag får bestämma, alltid vara min bästa vän
.
Men det är ändå svårt för mig att inte nämna dom andra personerna som står mig så otroligt nära som Sara och Casper. Sara har blivit den som också vet allt om mig och vi delar boende vilket jag är jätteglad över!
Och Casper är inte bara min pojkvän, han är också min bästa vän. Jag kan prata om allt med honom och han får mig att må så otroligt bra.

INTE RIKTIGT SÅ MEDIA-NÖRD


Man skulle ju kunna tro att jag kör på photoshop eller något liknande eftersom jag går media och håller på med foto och allt sånt skit dagligen. Men icke sa nicke, jag tycker inte att det är speciellt kul att rediger bilder (men gör det lite smått ändå för att göra dom finare). Tycker det är roligare att TA bilderna och GÖRA filmerna än att rediger dom förstår ni.
Jag använder mig av Picasa 3 och photoscape, duger gått och väl åt mig :)!

SHE'S EVERYTHING


Inte speciellt jobbig skoldag idag, ett prov nu på morgonen som sagt som jag inte är speciellt nervös inför, sen foto i två timmar innan mammsen kommer och hämtar mig för en lite shoppingtur för att inhandla lite saker til lägenheten :)
ha en bra dag! PUSS