slutkörd


Den här bilden förklarar ganska bra hur jag känner mig just nu, haha. Träningspasset var väääldigt jobbigt och väääldigt roligt och väääldigt skönt såhär efteråt. Dock känner jag reda nu att jag inte kommer kunna resa mig ur sängen imorn. Men that's life. En lite notis bara: har ingen godis i munnen, men dock knäckebröd. Känns som jag är på värsta hälsoresan här. Imorn ska jag simma vid 10.00 men mamsen också. Tänk om jag kunde hålla på såhär när jag är i Falun också...

sticker&tränar


Tänkte att det här skulle vara jag och Casper om ett tag.

the camera, my friend


måndag&lov


Vaknade upp hos Casper imorse och kunde inte somna om efter att han stack och tränade halv åtta... Men men, cesta la vié. Så jag slog på vakna med the voice och roade mig med det hela morgonen tills Casper kom hem en snabbis igen. Efter det träffade jag mamma och fikade lite innan vi åkte tillbaka hem till Sälen.
Så nu sitter jag alltså här i sängen och har inte mycket för mig fram tills klockan sju ikväll då jag ska träna på friskis med resten av befolkningen i Sälen.
PUSS

bussmotmalung




Åker till min kära pojkvän nu och tillbringar natten där. Han har inte lov vilket är synd men men... Slänger iväg en godnatt-puss till er och visar mina nya öronhängen för 15 riksdaler!

kokoskyckling



Inte alla som har en 11årig lillasyster som kan göra kokos-kyckling
inspirerad från Kenya, men det har jag! Blev jättegott och det är nog inte sista gången denna maträtten blir en helgmiddag hemma hos oss.

Förövrigt är det megatrist väder ute idag
och jag kom nyss hem från en PW med Tarzan. På dagens att göra-lista finns det inte mycket med. Nöta SATC med en kopp té i handen tror jag det får bli. Och en å annan farmors bulle.
PUSS

ni har väl inte glömt klockan?


Morsning korsning, vaknade väldigt tidigt idag. Kanske för att det var inatt man skulle ställa tillbaka klockan. Who knows. Ska i alla fall slänga på ett avsnit av pretty little liars innan jag går upp och äter frukost.

sex and the city


Har sett filmerna men aldrig serien. Skandal? Lite kanske. Dom ska tydligen vara bra(vilket jag inte tvekar på) så jag slår på stort och börjar med säsong ett.

ettvälförtjänthöstlov



Sorry guys, har varit på resande fot med resan hem igår och sen från pappa till mamma nu på morgonen. Men NU så har jag tid för er! Inprincip hela mitt lov är oplanerat förutom att jag ska hitta på något med sälgengänget någon kväll och att det kanske är en "halloween"-fest på lördag i Falun. Den kanske inte skulle bli av men det hoppas jag allt! Verkar som om de flesta ska fira ikväll men det är inte halloween nu, det är på måndag och alla helgona är nästa lördag....!!! Aja, ska ta mig en promenix runt Sälen och njuta av att vara hemma lite.
PUSS

2 lektioner & 1 prov sen lov


Den mysiga koftan jag fick av Isabelle åker på idag när jag ändå ska tillbringa några timmar på tåget/bussen efter skolan. Jippie. Men ser i alla fall fram emot ett efterlängtat lov hemma i Sälen!

Hola mi amigos! Hemma från skräckaftonen p...

pic_172387930 (MMS)

Hola mi amigos! Hemma från skräckaftonen på fängelset och det blev lyckat! Var lite orolig i början men det kom igång. Roligast var det har skrämma tjejer mellan 14-16 år, dom blev asrädda! Får se om det kommer upp lite bilder sen, hoppas det. Såhär såg iaf jag och Jessica ut i ansiktet och det är även hennes bild. Är svintrött och frusen efter att ha stått i en isoleringscell, därav mobilbloggning, ligger alltså i sängen... puss å godnatt


media media media....


Vi ska då alltid vara värst. Eller, jag menar såhär: nu har vi ett prov om sveriges statsskick imorn och det är ganska mycket att plugga in på kort tid. Då går de flesta till rektorn och klagar så nu är det hel-strejk i klassen för att vi har mycket att göra. Jag pluggar i alla fall till provet nu och är lite förvirrad över mina classmates. Visst var det här mycket att plugga in, but hey, vi går i skolan, det ska vara stressigt ibland! men men, om det inte blir prov så har jag i alla fall lärt mig mer om statsskicket!

go'kväll


Anlände till Casper halv sju ikväll om jag allt gick rätt till, men har ingen aning om vad vi gör just vid denna tidpunkt eftersom detta är tidsinställt. Ni får helt enkelt leva med ovisheten.
PUSS

tacos&kladdkakamysentisdag





Som Isabelle skrev på sin blogg; sånahär kvällar behöver man verkligen. När man bara sitter och pratar i flera timmar runt ljus och god mat. Hann inte lägga upp "bilderna" igår eller skriva något för jag var så trött men nu är jag pigg igen! Taggad inför matteprovet och idrottsprovet vi ska ha idag. Eller...?
Efter skolan (om jag hinner med bussen) åker jag till Casper. Så det betyder att det blir dålig bloggning idag också. Men men, ha en bra dag!

falufängelse


På våran sista lektion idag hade vi Text och då var vi och förberedde lite inför den kommande spökvandringen på Falu Fängelse. Kommer bli gaaanska så läskigt! Jag kan avslöja en liten sak och det är att jag kommer få försöka övervinna min klaustrofobi om jag ska klara av att vara där jag ska va, så att säga... Men jag ska klara det!(fast inge kul om jag får värsta panikattacken, jaja nog om de)

Om någon timme eller så ska jag & Isabelle bege oss mot Karin & Filippa för en tacokväll tillsammans. Slår vad om att det blir lite sötsaker också. Tror jag hörde en liten fågel viska i mitt öra att det skulle bakas kladdkaka. MUMS!

rise&shine!


Hyffsta lång dag i skolan väntar, peace out.

svarpådinfråga


Fråga: Spökvandringen i Falu fängelse kan inte du skriva lite mer om det?
Jag tycker att det låte så kul och spännande :)
Kram :)

Svar: visst kan jag det, men inte allt för mycket. Vill inte avslöja vad vi ska göra för alla som ska komma ;) men här får du länken till facebook-gruppen som kan förklara: Skräckafton på Falu Fängelse

Med detta går jag nu & lägger mig tillsammans med micheal i prison break. PUSS

blondbomb!

Ni som inte "hängt med" mig så länge vet nog inte att jag varit blond hela mitt liv fram till att jag slutade nian. Det ni. Så nu tänkte jag lägga upp en liten blondbomb så ni får se the real me.
Hade snelugg som ni ser, men jag trivs bättre i det som jag har nu. Mittbena, ungefär. Jag tycker även att jag passar bättre i brunt hår... eller?

jag till höger då som ni förstår


jag i den rosa klänningen kanske ni också förstår




missioncompleted


Jag och Emma är nu klara med vår konstfilm på Rörlig Bild
och jag måste säga att jag gillar den verkligen! Ska försöka se till så att den hamnar här på bloggen så ni ockå får ta del av den. Men först ska vi se till att få "tillstånd" från han som gjort låten så vi kan visa upp den på stan i samarbete med Walk Of Art.

när firar ni halloween?


Alltid samma visa varje år när man ska fira halloween.
Halloween infaller den 31 oktober står det i kalendern och det är en måndag. Alla helgona är den 5 november, alltså lördagen efter. Men vilken helg firar ni halloween och partajjar till det lite med utklädnad och färggranna drinkar? Nu till helgen eller nästa(den 5:e november)?

mondaymorning


Jag & Sara har varit så duktiga den här morgonen! Vi har varit ute på en PW och handlat frukost som vi har suttit och mölat i oss nästan en timme. Kommer inte vara hungrig fören till middagen, så mycket åt jag. Men strax ska vi vara duktiga på ett annat sätt och sätta oss på bussen mot skolan. Min nästsista matte B lektion, hallelujah!

todoweek43


Eftersom jag bara vill att denna vecka ska försvinna så fort som möjligt så jag får lov snart så har jag tänkt ut massa saker jag ska göra i veckan för att få den att gå fort! plus lite mindre roliga saker som också måste göras...

- sortera bort de kläder jag inte vill ha och ta med hem till Sälen, syrran kanske vill ha!
- tacokväll på tisdag hos karin&filippa(?)
- spökvandring i Falu Fängelse på torsdag!
- massa prov att plugga till plus inlämning
- ut & gå mycket!
- packa inför en vecka hemma i sääälen
- tvätta mina sminkborstar(hört att man ska göra de?)

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på prison break, har hållt på med säsong fyra hur länge som helst nu men det är bara för att pretty little liars har kommit i mellan, hehe... ;)

jag ska inte vara i falun


Kommer ni ihåg min plan? Att jag skulle ligga i Caspers säng ikväll när han kommer hem? Det blev inte riktigt så... jag befinner mig just nu i Falun när jag egentligen ska vara i Malung. Jo, det blev så att Casper & deras flyg blev inställt på grund av väder tror jag, och dem lyfter inte fören imornbitti. Surt? yeah, tell me about it. Förstörde princip hela min helg eftersom det var det jag längtat efter med denna helgen. Men ska höra med honom, när han kommer hem, vad han tycker om en snabbvisit på onsdagkväll/natt som "förr i tiden".
PUSS

vi går ut & brinner upp i natten



håkan hellström - shelley

cool & grotesk bild


Tycker om denna bild och samtidigt inte. Vafan räcker jag ut tungan för liksom? Ser sjuk ut. Well well, ingen har väl dött av en creepy bild. Detta är nu ett tidsinställt inlägg och jag har ingen aning om vad jag gör när detta publiceras nån gång på lördag förmiddag. Om det är dåligt väder är jag förmodligen på väg till Experium för att tillbringa tid i saunavärlden. Annars kanske jag är ute och går? who kows.
PUSS

Godmorgon! Blev inte riktigt som jag tänkt...

100media_imag029 (MMS)

Godmorgon! Blev inte riktigt som jag tänkt igår men har vi det mysigt framför alpint på tven den här morgonen, nu skulle casper sett mig ;) pappa är också hemma nu och vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Puss


fredagsmiddag


Om jag har förstått det rätt ska vi ut och äta ikväll med både mamma & pappa. Är egentligen pappas helg men har inte träffat mamma på länge så vi ska äta ihop ikväll. Jag som ville kolla på Idol i soffan ikväll... Men det går väl i repris på söndag :)
HA EN BRA KVÄLL!

vera med flera




En alldeles för otålig Linn och en alldeles för busig Vera resuterade i väldigt konstiga bilder, haha. Men såhär såg det i alla fall ut innan middagen igår i vår soffa.

nutellamacka till frukost


Det är fredag gott folk! Och jag tänkte att då får man faktiskt äta nutellmacka till frukost. Så det gjorde jag.
Idag har jag på mig den vita stickade tröjan som jag hade för nån dag sedan, men idag har jag ingen skjorta under och istället för svart jeans kör jag på vanliga.
HA EN BRA DAG

a favourite



the naked and famous - young blood

the north face


Fryser... och har frusit hela dagen inrpincip. Fy satan. vilken tur då att man fick världens skönaste tröja av pappa i julas från The North Face. Den räddar mig ganska ofta när jag fryser OCH den är perfekt när jag går min PW's om dagarna också nu när det är kallt.

vollyboll-maskerad-turnering


vår klass skulle vara krigare/soldater/galningar, ja va dem nu var, med marcus i täten! (han i grönt)





jessica gillar att verkligen gå in i sina roller


några var utklädda till "sverige"


och några andra till glitterprinssessor

Det var ungefär dom bilderna jag tog, var lite lat och lät kameran ligga på bänken rätt mycket. Jag, Emma och några till stod över turneringen och valde att vara bänkvärmare istället nämligen ;)
Kom hem runt ett och sen dess har jag tagit mig en ganska lång PW och ska snart börja med Nepal-uppgiften igen.
PÅ ÅTERSEENDE

0753


Godmorgon på er! Just för tillfället har jag väldigt brottom och min fingrar flyger över tangenterna. Bussen går om tio minuter och idag väntar et textlektion och sen vollybollturnering!
PUSS

en stund på wayne's


Blev bara jag och Emma som fikade men det gjorde ingenting. Vi ockuperade oss i ett hörn på Wayne's och satt där ett jäkla tag med både varm choklad, kaffe, the och diverse bakverk. Ni hör ju bara, sådant tar sin lilla tid. Mellan tuggorna löste vi världsproblem och diskuterade de mest konstiga saker.

Men nu var det slut på det roliga, min hjärna kan fortfarande inte komma på eller hitta något nyligen inrikes/utrikespolitiskt inom Nepals murar(samhälls-uppgiften). Istället går jag över till Idrott&Hälsa provet. Mycket mer förståligt.
SNART: GODNATT

those kisses


Jag saknar capser mycket nu. Har varit ifrån varandra för länge... Men när han kommer hem på söndagkväll ska han hitta sin underbara flickvän i en perfekt uppvärmd säng.

hälsningar från skolan


Håller på att animera mig själv på vår multimedia lektion
medan Mille spelar något porr-tvspel bakom mig. Det är de som händer nu ungefär. Sen har vi bara idrott kvar och efter det ska jag, Jessica och Emma fika på stan.
PUSS

jag lovar och svär



Satan vad jag tycker om skjortor alltså, det är ju nästan lite sjukt. Nu har jag haft det några dagar i rad fast i olika former naturligvis. Resten av veckan måste jag utnyttja lite andra delar av min garderon, i promise.

på promenad genom stan


Vill ni veta hur mina promenadrundor såg ut nere i Skåne? Tänkte väl det. Snacka om öppna landskap :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och kaaaanske kolla på lite serier. Ovanligt för mig att börja kolla på det såhär sent... well well godnatt.

emma make some tvproduktion



Nu ska vi börja lite med det som jag tror jag kommer gilla mest inom rörlig bild, nämligen tvproduktion. Synd bara att vi går ut på APU vecka 45(efter lovet alltså) för då hinner vi inte hålla på så länge med tv. men men, får tjata lite på Glenn att vi ka hålla på mer med det ;)

wooolá!


Titta vad vi trollade fram i köket! En tacopaj kvällen till ära(inte för att det hänt nått men). Dock inträffade en insident när Isabelle skulle öppna köttfärsen, stackarn cuttade sig själv i tummen så det blev ett skapligt djupt jack... Men hon överlevde så det är ju bra!
Nu ska jag tillbringa lite dit framför datan och försöka trycka ut några meningslösa rader om Nepal's regering och statskick. Eller, meningslösa och meningslösa är dom väl inte, dom meningarna kan ju kanske ge mig ett mvg.
Så puss sålänge!

tur att man är från sälen

Såg den här texten på facebook igår och jag kunde inte låta bli att fnissa.  Förtår om ni inte orkar läsa den, men i fall någon liten stackare inte har något bättre för sig i några minuter så.. go ahead!

 

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG SMÅORTSBO FRÅN Dalarna NÄR: Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E45. Du mäter avstånd i timmar. Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang. Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka. Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är han...............s bror. Du har startkablar i bilen och vet hur du ska använda dem. Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum. Älgar är bara en del av sceneriet. Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern. Att "klä upp sig" innebär att stoppa in flanellkjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena strumpor. När du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon. Du kan namnge alla som du tog examen med. Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest. Skolorna stänger inte för att det snöar. Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din ålder. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun. Du har i princip inte något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner. Du tycker att män som har rosa tröjor är gay. Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder. Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll, det fanns bara ett. Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts. Helgspänning innebär att åka till Borlänge. Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader. "Gula sidorna" består av 4 sidor. Du blinkar inte för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall. Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer. Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten. Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det! :D

 


skjort-trenden


Den hakar jag på! Att ha skjorta uner en stickad tröja alltså, jag tycker det är skitnsyggt. Sen att Casper inte tycker om när jag har skjortan uppknäppt enda till halsen är en annan sak. Jag behöver inte så ut såhär med han ;)
Ha en bra dag allihopa så hörs vi framåt eftermiddagen.

my new darling


Titta vilken fin & mysig stickad tröja jag köpteidag på Åhlen's för 299 riksdaler. Det var den jag menade med att jag velat ha länge, så nu är den min! Ska bära den redan imorgon, det blir så när man har nya kläder, man vill ta på sig dem så fort som möjligt ;)

Just nu tittar jag & Sara på Pengarn på bordet, ett nytt stress-pengarprogram på fyran. Men när det är slut ska jag tillbringa lite tid med älskling på skype. Han befinner sig inte i Norge/Juvass som jag skrev förut utan deras tripp vände till Österrike. Men som tur är träffas vi ändå på söndag kväll <3

när mina naglar torkat...


...då ska ni få se en sak jag köpte idag. En sak jag velat ha länge. Så håll utkik som storbloggarna säger ;)

godmorgon hörrni




Klev upp för ett tag sedan och har hunnit äta frukost framför Efter Tio, ni vet det programmet på fyran som blondinbella är med i varje måndag? Lite därför jag tittade på det. Men men, det var de förflutna. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig till människa innan bussen rullar in mot skolan om sisådär en & en halv timme.
PUSS

vamos a la playa


Känner att jag hellre ser ut som en liten brun-röd kräfta(bilden) än som jag gör nu, blek och förjävlig. Eller ja, helst skulle jag vilja vara lika brun som Hanna, bruden bakom mig i bilden, mums! Men att vara blek har också sin charm...? typ inte.
Nu går jag och lägger mig. Snart. Har sovmorgon imorn, börjar halv två! hallelujah

schysst bror man har va?


Vill ni veta vad min kära broder gjorde mot mig igår/lördagskväll? Jag tänkte väl det.
Klockan börjar närma sig 21.00 och pratar med Capser i telefonen ute på vår veranda, för inne i huset har vi värdelös täckning. Och nere i Skåne är det väääldigt svart och mörkt när det är mörkt ute så jag står där lite halvrädd, för jag är extremt mörkrädd, men hade ju Casper i telefonen så...
Och så helt plötsligt flyger en vi figur fram runt hörnet och skriker het hysteriskt(min bror), och jag får sån panik och rädsla att jag bara hoppar omkring och rycker upp altandörren. Väl inne när jag fattar att det var Fille blir jag så skakis och lättad att jag börjar gråta! Förstår ni, jag blev så rädd att jag började böla!!! Var skakis i 20 minuter efteråt. Lovar att Fille aldrig kommer skrämma mig igen, haha!

lite bilder från min långhelg


den berömda backen, eller... ja, i alla fall min favoritbacke ner till havet och... allt.


lite bilder på hur vårat "sommarhus" ser ut







igår sköt vi  lerduvor hos några vänner


pappa och fille kan ju det där...


...men jag å andra sidan, ja, att skjuta med en hagelbössa (heter det så?) var inte riktigt enkelt. & ont gjorde det också!



Det var det här jag lyckades få med på bild från vår långhelg nere i Skåneland. Uteöver detta så hälsade vi på alla vänner och släktingar. Vi åt hemma en kväll på de här dagarna, blir så när alla är glada att vi är nere, alla vill bara bjuda & bjuda! Har i alla fall kopplat av till tusen och haft det jätteskönt där nere!
Sen har vi även haft kanonväder och jag har gått långapromenader varje dag. Mycket roligare att göra det på ett ställe där man inte är så ofta än här där jag går nääästan varje dag.

jag är hemma gott folk!


Efter sju timmar i bil blir man rätt slö och jag somna den sitsta halvtimmen så känner mig som en zoombi... Funderade på att ge mig ut på en promenix i finvädret men nej, den idén försvann när jag tänkte på att jag har massa nya pretty little liars-avsnitt att kolla på! Dessutom hinner det bli mörkt innan jag kommer hem, och jag gillar inte att gå i mörker. Ni ska få höra sen vad Fille gjorde mot mig igår på tal om mörker...
PUSS
(massa bilder att visa er, ska bara snygga till dom först!)

fyra dagar


Känner att jag inte riktigt orkar släpa med mig datan ner till Skåne när vi ändå inte ska ha med oss något internet. Så i fyra dagar kommer det vara boggtorka här, men jag tror ni överlever, right?
Ni får ha det bra, puss!

en dag i skolan + reseoutfit


Eftersom dem hämtar upp mig dirket efter skolan så var jag tvungen att ta på mig något någorlunda snyggt eftersom jag ska vara i skolan men samtidigt något bekvämt att åka 65 mil i. Så det fick bli de kläderna jag hade för några dagar sedan, ni vet, mormors kofta?
PUSS

spontantripp neråt i landet





Eftersom Sälen/Malung-folket har lov den här veckan ska pappa och mina syskon åka ner till Skåne imorgon och stanna till söndag. Jag var inställd på att inte följa med eftersom att jag inte har lov men fick ett enormt sug efter miljöombyte, och jag har inte varit nere i vårt hus på jättelänge så för ett tag sedan bestämde jag mig för att följa med! Packat och fixat hela kvällen för vi åker imorn. Spontan brukar inte vara min melodi och jag är ganska nojjig för allt. Men som Sara säger: Är du skön eller?
Så nu blir det Skåne!

kul i skolan


jessicas bild
De sista timmarna i skolan var ganska jobbiga idag faktiskt. Satt och lyssnade på när treorna planerade inför den kommande spöknatten i Falun fängelse som dom ska anordna och vi ska hjälpa till! Vet inte varför det var jobbigt riktigt, var varmt och jag var allmänt seg i huvudet. Så sedan i väntan på bussen hade Jesica lite roligt med datorn.
psst, på spöknatten ska jag & Marie vara några utav dom som skrämmer "gästerna". Jag hatar att bli skrämd själv men älskar att skrämmas!

mat & långa dagar


Kom hem nu som först och jag blir nästan lite deprimerad för att man kommer hem så sent varje dag... Fast idag var jag faktiskt och kollade på Karin & Filippas lägenhet efter skolan, så det var där tiden sprang iväg ;)
Nu vankas det snart mat här hemma, det blir dock inte biffar som bilden visar utan kyckling med klyftpotatis, MUMS!

myskoftan


Titta vilken mysa kofta jag lånar av Isabelle idag. Känner mig som mamma-björn eller något, men den kommer bli skön idag känner jag, för det är så förbaskat kallt i vår skola!

vill inte sova själv


Nu dröjjer det tills jag får en varm och mysig kropp att ligga brevid
hela nätterna, för Casper åker nämligen till Juvass imorgon och blir borta ungefär en vecka. Vilket inte passade vårat schema riktigt. Två veckor tills nästa puss, nedräkningen kan börja. (fast på ett sätt är det bra att han är borta ett tag för han har dragit på sig ett munsår, så nu kan det få läka så vi kan pussas ordentligt sen istället!)

danskar, de' kan!


Jag & Sara satt och kollade på någon ny dansk kriminalserie på fyran och drack te men ingen av oss orkade kolla klart på den. Och den verkade faktiskt lite creepy. Danskar är fan i-mej baddare på att göra bra tvserier/kriminalserier.

rosa bandet


Hört mycket om försvarets hudsalava och jag måste vara sist i Sverige med att testa det men idag köpte jag i alla fall en. En som stödjer rosa bandet till och med. Och jag måste säga att den gjorde susen åt läpparna!

hej hörrni

Det slutade lite olyckligt här i lördags, mer tänker jag inte gå in på den saken. Lite därför jag inte skrev något här igår. Nu är det måndag och ny vecka, men här kommer ändå lite bilder från kvällen.
update: missförstå inte det här nu, vi hade jättekul tills det inte blev jättekul längre framåt natten!


jag & min kära





girlpower!






limboooo


a good night


Känns verkligen att det är höst nu, jag och Casper var ute på en timmes promenad nyss och det är varmt i solen men i vinden är det svinkallt. Alltså mysigt höstväder med andra ord :)
Men nu till något annat, ikväll kommer massa vänner förbi för att ha lite trevligt och det hoppas jag att det blir också! Lånat ett linne av Sara så min outfit är räddad, det som brukar vara det största problemet ;)

godmorgon från casper



Nyss kollat på ett avsnitt av pretty little liars och nu vill jag ha frukost men Casper är svår att få upp ur sängen... får se om jag lyckas dra upp han.
PUSS

hola fellas


Kom hem för inte alls längesen och nu sitter jag med färg i håret! Det går i ett hörrni ;) Fått nog av min utväxt och guldnyans i håret så Sara slängde i en mörk färg igen. Jag Hjärta Mörkt Hår.

Och snart landar Casper i Falun. Eller, runt sex närmare bestämt så ska slänga i mig lite mellis(som man sa när man var liten), skölja ur färgen sen ready to go!

slår på stort


Jag har verkligen aldrig uppsatt hår. Endast när jag är hemma ibland. Men idag tänkte jag slå på stort och har uppsatt, haha. Får se om jag klarar av hela dagen eller om jag sliter ur toffsen efter första lektionen ;)
PUSS

glad tjej säger godnatt


Imorgon är en bra dag för det är fredag. Stannar kvar i Falun över helgen som sagt. Mysigt & roligt står det på schemat. Precis som en helg ska vara.
Nää vet ni, sängen och pretty little liars lockar mer än det här, alltså facebook, bloggar och samhäll...
GODNATT

för en turkisk peppar


Jag skulle kunna döda för en turkisk peppar, eller en till mintkrokant, men inte för chips för det har jag reda ätit. Vilken vecka på månden är på väg tro...?

last year


Här är förra årets foto och jag måste säga att det blev en katastrof enligt mig! haha, vissa blev väl bra men hela sammanhanget ser bara för jävligt ut och jag ser ut som ett stolpskott så det kan jag ju kanppt visa. Känns som att det blev bättre iår när jag i alla fall var med på att hon tog kortet ;)
sex stycken på denna bild har hoppat av media, hehehehe....

smile to the camera

Skolfotodagen då. Aldrig gillat den dagen. Har nog blivit nöjd EN gång med ett skolfoto, det är illa haha. Och då var jag blond också. Men men, nog om det. Ungefär såhär ser jag ut upptill idag, plus svarta jeans. Dissade det lockiga håret och plattade det istället. Var år och dar' sen jag plattade mitt hår, men nu gjorde jag det i alla fall.
Ha en bra dag! PUSS

sweet dreams


Skolfoto imorgon, bästa dagen på hela året! Eller? Inte direkt va. Lockade till mitt hår nu innan jag gick och la mig bara för att se hur det skulle se ut nu när jag har kortare hår och det gick de också. En vit t-shirt och halsringen åker på imrgon tror jag, simpelt och bra.
GODNATT

halsringen


Denna skönhet följde med mig hem från Lindex idag. Haffade den allra sista där inne så det måste varit ödet!

Har varit ganska upptagen med ganska vanliga saker fram tills nu med en PW, handling av mat, lagning av mat, tittande på bonde söker fru och lite te. Kom hem vid halv sex så kanske inte så konstgit att jag blev klar med allt fören nu. Skulle egentligen behöva göra klart det sista i samhäll också men har även imorgon på mig. Ska jag skjuta upp det? Ja, det gör jag.
PUSS

tackar man tackar!


Svar: Den är från Butik J och den finns tyvärr bara i Sälen... Men det är märket Saint Tropez om jag inte misstar mig vilket jag mycket väl kan göra :)

mormors kofta


Mormors kofta åkte på idag. Snodde med mig den från henne för något år sedan. Knallröd och urmysig.

oooh mama

Tänk om man hade varit såhär brun nu. Hade inte varit helt fel hörrni. Dessutom blir tatueringen tusen gånger snyggare på ett par mörka ben också. Aja, man ska inte klaga va, nu när det är kanelbullens dag och allt. Fast bilden speglar mina känslor rätt bra: Saknar Casper & är godissugen trots fyra kanelbullar.
GODNATT

kanelbullens dag

Japp, idag får man äta kanelbullar och vi har redan vräkt i oss två varsina. Men om nån timme eller så bestämmer jag att det är te-dax och då ska jag ta två till!
Och förresten vill ni inte veta vad som hände här hemma för nån timme sedan. Jag och Sara skulle rensa avloppet till handfatet för det va stopp. Så Sara skruvar isär rören. Tror ni inte vi INTE får tillbaka dom sen? haha! Så vi knackade snällt på hos grannarna och dom var här och hjälpte oss i ungefär en halvtimme. Grannar är bra<3

1623


Brukar aldrig få håll och bli jätteandfodd(?) av den vanliga rundan jag brukar gå när jag är ute på min PW. Men nu var det över två veckor sen jag överhuvudtaget rörde på mig och jag fick jättemycket håll och andnöd när jag väl gick ut idag. Hjälp...

all day long


Idag är det en lång skoldag, och jag ligger lite efter i tidsschemat nu, men men... Bussen går om en kvart och min roommate sover fortfarande, undra om hon är ledig eller om jag ska väcka henne? Jag väcker henne.
PUSS

sleep tight friends and randoms


Efter lite pretty litte liars -tittande sluter jag nu mina blå. Imorgon är en såndär medianördsdag, rörlig bild i två timmar och text i två timmar. Hallelujah <3

pluggelli-pluggelli-plugg


Dock sitter jag inte i skogen under solskenet, utan vid köksbordet under den starka lampan. Inte fullt lika fridfullt...

tre härliga på kvällskvisten


Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
3 Doors Down – Be Like That
Mando Diao – If I Don't Live Today
Gavin DeGraw – Not Over You

outdoor


Såhär såg jag ut när jag trippade omkring utomhus idag. Jag borde heta skjorta i mellannamn eller nått... Det är så skönt å snyggt!
I alla fall, efter lite snack med sambosarna blir det hamburgare ikväll så Isabelle tog min cykel och trampade till Ica och ska köpa lite salladas. Mer än så händer det inte nu, samhällsplugg står på schemat ikväll också.

i will be fun again


Bloggen har varit dötrist ett tag men det är nog för att jag själv har varit ganska låg den senaste veckan. Men ny vecka nya möjligheter som man brukar säga och förresten kom jag nyss hem från Casper. Min älskling hade ordnat en jättemysig middag när jag kom till han gårkväll. Det var höjden på den söndagen :)

Men jag drabbades av lite hemlängtan nu, och jag åkte hemifrån igår? Var längesen jag hade hemlängtan. Och jag som inte ens ska hem till helgen som kommer. Tror jag klarar mig. Jaja om en timme börjar min enda lektion för dagen som ni vet är.... MATTE.
PUSS

ständigt resande


Nu beger jag mig mot den sista kvällen i Malung/Sälens kommun och destinationen är Caspers lägenhet! p.s. ska övningsköra, så ni vet.
PUSS

med solen i ryggen


Idag har vi haft den såndär jättehärlig dag här hemma. Sen frukost och mellan 12 och 14 har jag suttit ute i en solstol med filtar och bara läst och druckit the, en urhärlig bok dessutom. Brunstkalenern, jätterolig! Sen tog vi en lååång lunch ute i solen vid vår slogbod, och grillade. Fick finbesök av Filippa med familj och sen tittade några till förbi för att kolla in mammas nya badrum. Det är egentligen allt vi hunnit med idag. Och ikväll vill jag egentligen bara somna tidigt så det kan bli imorgon nån gång så jag får åka till Casper.

vinterjacka


Här är jackan jag pratat om, vinterjackan ni vet. Visst är den fin? Och är inte pälsen för härlig?!