FLYT

Vilket flyt man har.
Anmälde mig som "veckans blogg" på den lite småkända bloggen http://akerstroms.blogg.se .
Jag hade lite småflyt och blev en av finalisterna, så ni kan rösta på mig här om ni vill :D
http://akerstroms.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-finalisterna.html?_tmp=18b76e8b8155e9be81f0c7e90b60ef0b6d19d329


SO FAR SO GOOD


hittills har jag sysselsatt mig med att...
läsa ur Veckor Revyn.
ätit frukost, dvs gröt, choklad och tee.
titta på halva Die Hard 0.4 innan jag blev för uttråkad.
titta på 5 avsnitt av One Tree Hill Säsong 2.
varit snäll mot mor min och plockat ur diskmaskinen.
...och snart måste jag ut med hunden innan han pissar ner hela huset. hehe skämt å sido.

Klockan är bara halv två, vad ska jag göra resten av the day? hmm... återstår att se.

HOST HOST

I'm sick.
Eller aa... jag har fortfarande lite ont i halsen och jag vill verkligen INTE riskera att bli sjuk igen (för klassen skulle nämligen ut och åka längd på fjället idag). orkar verkligen inte de nu när det är valborg imorn och allt (a) Ska ju till mina älskade vänner sara &  jen <3 Så jag stannade hemma idag. Skönt. Fast jag vet inte vad jag ska hitta på hela långa dagen...






VÄNNER PRÖVAS GENOM TIDENS GÅNG...

Hahahahaha jag måste bara visa er världens äckligaste sak! Eller ja, sak och sak vet jag inte, det är min nagel i ett mikroskåp. För  vi använde nämligen det på No:n igår och då tänkte jag, varför inte testa med ett hårstrå? och drog av ett. Men såklart så ska jag alltid vara värst så jag drog av en liten liten liten bit av min nagel och aa... resultatet:

den är alltså förstorad i... ja, jag vet inte huuur många gånger, och
bara så ni vet, jag hade inte brun/svarta naglar hahahah. jag hade
naturliga med genomsknligt nagerlack.



Vi skulle börja våran skolavslutning-vagn lite smått idag, fast än det regnade. Det gick väl sådär, alla bara klagade. Vi får ta nya tag när det är finare väder (y)
Och Malin har ju även hästar på sin gård så jag passade på att kela lite med en av dom. Guuud det var typ 2 år sedan jag rörde en häst :O När jag slutade rida la jag verkligen av HELT.

hade nästan glömt hur gott dom luktade, ååh :D





20 DAGAR

... tills den 17 maj, hihi.


btw så älskar jag min nya t-shirt. LOVE

2322


på hotellrummet i stockholm-stad.
Lagom trött
Lagom full av skratt
Lagom sugen på morgondagen
men med världens bästa sällskap :D
hahahaha, när till och med våra kära mödrar på andra sidan väggen tror att polisen är och har hand om oss lär vi nog ha väsnats en hel del ;)



HEJ!

Nu är jag hemma från Stockholm igen och jag har haft en uuunderbar helg!
Bounce, shopping, skrattanfall till tusen, underbart sällskap, och jag skulle kunna göra listan lång. Klart den bästa helgen på länge :)

Här kommer några bilder från helgen och jag observerar att det är JAG som tagit alla bilder.




























Det går inte att beskriva med ord hur bra The Las Bounce var, helt jävla sjukt.
Jag är inte den blödiga typen som sitter och bölar till filmer och låtar. Men när den sista låten spelades och alla i Bounce satt i en ring på stolarna och  det spelades upp gammla bilder på dom på den stora tv:en som visade att nu var det slut på allt. Inget mer Bounce. Då kunde jag inte låta bli att bli tårögd för de  va... aa hittar inga ord.

och psstt btw så satt vi gaaanska så bra, eller... vi hade nästan dom bästa platserna man kunde ha (a)

Nu blev det många bilder så ni har något att titta på, CIAO


NO BLOOOOG

inte på blogghumör för fem öre. Jag vill inte ens sitta vid datan. Allt går så jävla bra, och jag är glad :)


1641

Kom nyss på en sak. Eller jag kom på det i skolan idag när vi hade nationella prov i matte om det ska vara exakt. Det är att jag stör mig som in åt helvete på folk som hostar och snörvlar och är förkylda när jag ska konsentrera mig på något! Jag vet att jag också var förkyld idag, lite smått iaf, men jag kunde iaf hålla mig och göra det lite diskret.
Det var bara det jag ville ha sagt. Så :)

Imorgon sticke jag och Louise upp på fjället efter skolan och checkar in läget där men noot to late för jag ska upp sjuuuuuuuuuuuukt tidigt på lördag och dra till huvudstaden som sagt ;)


min tröja som jag har på mig på bilden är borta btw,  sadface :(

NY DESIGN

Jag är trött på min nuvarande design. Eller ja, jag tycker om att den är hel-vit. Men jag vill ha en ny header eller vad det heter... och jag är trött på mina tråkiga som jag gör själv. Och jag vet att det är lönlöst att fråga för jag tror ingen sådan person som skulle kunna fixa sånt läser min blogg men... någon som kan fixa en ny åt mooi :)?

CIAO


1720


Jag och Sabina hade absolut noll fantasi på bilden idag. Sista timmen och allt kändes bara drygt.
Och Kerstin (bildläraren) har sagt att vi måste skapa något och visa lite fantasi och hej-fadderullan.
Så plötsligt fick vi en snilleblixt. Vi gipsar våra ansikter och göra sånahär roliga masker som man gjorde när man man var liten. Här är så som sagt jag med min mask. Kände mig som 6 igen (a) jag ser värsta seriös ut på bilderna men det var inte det lättaste att dra till med någon rolig min med detta kladd på sig ska ni veta ;)
haha och nej, det är inte min skjorta jag har på mig. Tog bara på mig den som skydd för jag ville inte ha gips på kläderna...



Mamma säger till mig att ta ut tarzan en sväng. Men jag har ingen vidare lust att bli sjukare så jag skyller på min hals. Det är sant delvis iaf... fast jag har inte såååå ont att jag inte kan ta ut den stackars hunden. Men jag vågar inte riskera att det ska bli värre nu till helgen faktiskt :/


PAPRIKA

isabelle har en speciell kärlek till paprika. Nästan rörande ;)




1858

Karin hade verkligen ingen aning om vad jag snackade om igår på bloggen sa hon (det där med att smida lömska planer) men hon är på :D
hahah men karin dåå... om du tänker efter vart vi ska en vecka i sommar ;) Kanske inte så lömskt men sjuukt vad jag längtar !





men det händer så mycket innan min & karin's vecka.
För nu på lördag så sticker jag och Isabelle iväg till huvudstaden som sagt för att titta på Bounce! Hur jävla kul kommer inte det bli då? Kommer ju bli awesommeee ;)







1947

Såg på Therese's msn att det bara är 53 dagar kvar till skolavslutningen! (Jag vet att jag sa nånting med 40 förut, men då hade jag inte räknat med alla helgen och lovdagar) inte nog för gott ni.



jag kom nyss på att det är ungefär precis ett år sedan denna bild är tagen.
Den är tagen runt den tiden då jag började umgås med sara och jen på riktigt.
oh gud vad jag är glad att jag träffa dessa härliga människor! tack handbollen :)




och vad ska detta betyda... har mina läsare kommit överens om att besöka min blogg varannan dag tro.
haha gud vad jag verkligen inte har något att skriva. Och när jag inte har det visar jag min statistik och slänger på en kommentar. fast det kanske ni redan märkt. 

Blev en ganska sen kväll igår framför datan och det ska det icke bli ikväll. Så jag ska börja dra mig här ifrån redan nu och sysselsätta mig med något annat. Dricka te, prata med mamma, kolla på Arn...  tror det blir datan, haha.
PUSS PÅ RUMPAN.

FREESTYLE



 




Jag och Karin smider löööömska planer inför sommaren. Ni skulle bara veta... :D
Eller det är jag som har smidit dom och Karin hänger på!
Inte för att Karin vet exakt vad som kommer hända än men... mohahahahaha!



SORGLIGT

Nu känner jag att jag nästan lagt upp alla mina mappar. Eller, jag har nååågra fåtal kvar men vissa är way to privata. haha skämt å sido, så nu var det slut med de.
Vad ska jag nu hitta på för kul för att behålla mina läsare. Dom jag känner lär inte bli så svåra att behålla för jag blir sur på dom om dom inte läser :D Men ni andra då, hmm...

Förresten så har jag skrivit klart Boken Om Mig nu så nu lovar jag att inte tjata om den mer, haha :D


Min mamma har skaffat sig ett sånthär armband fast rosa och jag är verkligen jätteavundssjuk... jag vill också ha ett. Fast jag vill ha ett svart eller vitt :D
Bara så ni vet, för jag fyller ju år snart!

 

BESLUTSÅNGEST

Vilket omslag ska jag ha till min Boken Om Mig ?
gud vad jag tjatar om den jävla Boken alltså, haha...



eller...



CIAO

2058

nämen ser man påååå, vilka var det som gästade Talang 2010 igår. Bröderna Iseni, hehe.
Ni är riktigt bra Shpend, men tydligen tyckte inte juryn de...


JENNIFER & JAG är bara lite sådär småtjockisar.

ska erkänna... det var jag som bad henne hämta den. Så jen inte blir sur på moooi (a)



GODMORGON

Vad är det med mig? Jag är sjuk, jag ska sova bort halva dagen och sen gå och klaga andra halvan av dagen på hur sjuk jag är. Men nejdå, jag vaknade 09.00 och kunde inte somna om. Kände mig faktiskt ganska frisk när jag låg där i sängen. Men så fort jag reste mig upp så svartnade det för ögonen och huvudet kändes som en vattenfylld ballong som inte går att hålla på plats. Så jag fick sprigan till soffan och lägga mig där.
Nu, en alvedon senare så mår jag ganska bra faktiskt. Till skillnad från igår iaf, då hade jag fan hjärtklappningar tror jag! haha, jag tror jag tog för många alvedoner där på slutet. Creepy.


såhäääääääääääääär ledsen är jag för att jag fortfarande är sjuk.
Eller jag sattsar på att bli frisk idag!




och här är min skolavslutningsklänning, enligt mig är den jättesöt! Men ni får bara en liten sneakpeak på den.
haha det är fan inte ofta man ser mig i klänning, det skulle väl vara på balen ni fick göra det, och nu då ;)



HMM... 1615

Det måste vara något fel på mitt imunförsvar tror jag... för det här är andra gången den här månaden som jag är sjuk. Eller, jag vet ju i och för sig vilka anledningarna till att jag blev och är sjuk är. Förra gången var det för att jag badade ute (klantigt) och den här gången är för att ALLA i skolan typ är sjuka. I alla fall dom som går i min klass och dom jag umgås med.
Så det får bli ytterliggare en helg som bara består utav att vara hemma. Fast om jag är frisk imorn, vilket jag inte tror att jag är, så skulle jag gärna vilja hitta på något med mina homies :)


riktigt såhär glad är jag inte. Är rättare sagt väldigt ledsen
och nere för att jag är sjuk...
:(



Ur blandade mappar den här gången:



och jaaa, jag vet att jag skrev fel och skrev "kåååålmorden" fast det stavas "koooolmården" kom på det i efterhand men orkade inte ändra.


GULA GUBBEN

jag träffade inte på gula gubben idag, haha bara för att jag skrev om det igår så dök han inte upp idag. Han kanske såg vad jag skrev... woouupps (a)





När man inte har något att göra får man roa sig men något annat.
Låta fantasin flöda helt enkelt.
Längre än såhär kom inte min fantasi idag.
Illa.


1647

Eftersom jag håller på för fullt med Boken Om Mig i skolan så har det blivit ganska mycket letande efter gammla bilder på mig. Så då tänkte jag att det får bli dagens "ur mina mappar"

Ur Boken om mig-mappen:





Trodde inte det skulle bli så fint väder idag, eller rättare sagt så har det varit ganska fult väder hela dagen. Men nu har det nästan spruckit upp på himmeln och den är blåååå.
Så jag ska ut med Tarzan en sväng,
CIAO


1743

hörde jag någonstans att det bara är cirka 45 skoldagar kvar? gott.

jag var nyss ute på en liten promenad med våran söta border terrier Tarzan när jag plötsligt skådade en gul prick på vägen lite längre fram (med gul prick menar jag gubbe i gul reflexväst). åhnej tänker jag.
Varje runda jag gått med Tarzan denna vecka så har jag träffat på denna mannen. Och han hälsar alltid och är trevlig men jag får kusliga blickar av honom.
Men idag hälsade han inte bara. Utan han skulle även småprata lite... "Nu möts vi varje dag, hur många rundor brukar du gå?" osv.
Min nya buddie.



Ikväll är jag home alone eftersom mammsen och Tilda är i Mora och skulle stanna kvar hos en kompis och äta middag, så dom blir sena. Och Fille är hos en kompis. Så jag måste göra mat själv, den mening tynger ner mig. Men det är bara att vänja sig. Ska ju bo ensam nästa år... utan mamma eller pappa som ställer fram ett helt köksbord med mat. But hey, jag ska bo med sarabara och jenniferer så varje kväll behöver jag nog inte göra mat själv hoppas jag (a)


jag älskar min nya leksak (mobilen, bara för att olle har snuskiga tankar) <3
fast ibland skulle jag vilja bryta av den på mitten men det säger vi inte till mamma.



HAPPY LIKE HELL

ååh Therese gjorde verkligen min dag när hon sa till mig hur jag skulle göra för att få över alla foton och skit från telefonen till datan, haha smart som jag är så hade jag inte listat ut det. Höll fan på att ha ihjäl mobiljäveln ett tag igår... (a)



Här kommer bilderna som hamnade i min telefon den kvällen/natten i kläppen, och visst är Jon en duktig fotograf, suddigt och allt (y)
haha dom flesta bilderna var på mig och Kamilla faktiskt... ;)





Ur Nyår, innan och efter ugång-mappen:

2103

Mycket plugg. Mycket mycket plugg. Har gjort läslogg och boken om mig hela eftemiddagen typ...
Men nu ska jag se The Good Wife med mammsen.
CIAO


OJOJOJ...

http://www.freeride.se/forum/thread.php?t=62018&p=1 

read it. haha.


2108

Status: hemma hos mammsen!

haha jag  måste bara dela med mig...

kanske lite svårt att se vad det står, men försök (a)



Ur Balen-09 -mappen:





1655

nejnejnej! Min statistik har sjunkit som fan under den tiden jag varit hos pappsen. F to the UCK.
Känner att det är dags att komma med till mammsen och den riktiga datan så jag får visa lite roliga bilder...




Hela dagen igår, eller ifrån 12 då jag vaknade låg jag ute på verandan i en soffa som pappsen bar ut åt mig, plus en radio. Så under den tiden hann jag bli lite piggare men jag kände dock att febern satt kvar.
Och idag, sen klockan 11 har jag och tilda legat i samma ställning och bara ätit chips och glass, lyssnat på musik och skrattat.
Och vid 3 så åkte vi till Gustav och åt lunch med pappa och stekte lite på deras after ski som var utomhus.
Men nu är vi som sagt hemma igen och jag kände att jag ska vara lite inne och vila upp mig eftersom jag känner mig ganska bränd i annisktet... fast det är nog bara som jag inbillar mig, but hey, vårkänslor till tusen! :D


1955

Hvudet dunkar ganska sådär väldigt mycket och inte ens avledon hjälper fan...
Men febern har tack och lov gått ner lite. Måste varit solen som gjort det, för jag har legat uta på verandan hela dagen med musik och tidning. Plus en glass för halsen.

Är som sagt hemma hos pappa så det blir ingen "ur min mapp" idag, sadface. För jag vet i alla fall en som gillar det ;) *sara*


OFLYT

varför inte? När alltid gick så bra så ska jag bli sjuk. Det var ju toppen.
Skulle tro att det är efter den lilla badstunden i förrgårnatt, och det var ju väldigt osmart av mig.
Menmen, nå leksand blir det icke för mig i allafall, F to he UCK.

Så det får bli en myskväll hos pappasen ikväll och så får jag försöka bli frisk tills på måndag. Men det tror jag nog att jag är :)


1650

Gaaah jag mår fortfarande lite illa efter det som natten hade att bjuda på.
Jag, Sara och Jen åkte till Kläppen och där hände de grejjer... allt ifrån bubbelbad, bastu, solarium till massa dricka och sköna människor. Kom hem vid sju imorse och då slaggade vi på soffan efter några nävar chips och några liter vatten.
När vi sedan insåg att vi borde äta stack vi upp till donken och där har vi tillbringat den senaste timmen.

Snart kommer mammsen hem och då måste jag börja göra mig iordning för vi ska upp och äta allihopa på experium eftersom Tilda fyller år på söndag. Har inte köpt present till henne eller något, bra Linn.


Ur LINN'S BILDER 2:



1207

Crazy kväll. Crazy natt. Crazy morgon. Nu vill jag ha donken.
CIAO

IBLAND HAR MAN FLYT

Klockan är 12:41 och jag är hemma! Egentligen skulle jag jobba idag, eller jag åkte upp dit vid 9 imorse och skulle egentligen jobbat till halv sex men det var så lugnt så jag fick åka hem :D

Men innan jag åkte hem hann jag servera en kändis faktiskt, nämligen Kristian Look och hans son. Lite kul tyckte jag, och så var Carola där för någon dag sedan, och för nån vecka sen var Carolina Klüft där. Rena kändisstället ;)

Det känns som om mitt liv flyter på ganska bra nu asså. Älskar det.
Lov, ny telefon, ny hårfärg som jag älskar, jobbat ihop massa pengar, sara och jen kommer om några timmar, om två veckor drar jag och Isabelle iväg till huvudstaden och kolla på The Last Bounce och ja... allt känns sådär härligt just nu.


världens bästa.



Ur Rättvik-mappen:

hahaha några bilder från alla härliga tripper till rättvik jag och
mina homies har gjort <3

2051 GAAH

Vad tänkte jag med? Jag är ju miss oteknisk så det bara smäller om det!
Behöver hjälp med denna telefonen alltså, det enda jag kan är att smsa och ta bilder? Vet inte ens vart musiken är nånstans. Och handboken till den är på engelska, jippie kay-ey



Ur LINN'S BILDER(för typ 2-3 år sedan):




åhh vad jag kommer och tänka på uderbara minnen när jag ser dem här bilderna!
Nästan alla bilder är tagna då jag gick i sjuan och kanske lite in på åttan...



HTC HERO

hihi, den är nu MIN! happyface.


SUSHI

Det är bevisat. Jag är så mycket svenne som det bara går. Haha, jag tycker inte ens om mat från andra länder, och ikväll skulle vi som sagt äta sushi, men kunde jag äta det? Nej. HAHA!
Jag åt riset och såsen. Resten fick jag kvälvningar av. Ironiskt.


Jag kan inte ens äta med pinnar! Fast är det så många som kan det egentligen (a) ?
CIAO

DARKBROWN

 
Som förra gången, så får ni bara en liten sneakpeak.
Resten får ni som sagt se in real (a)
Jag som precis fått gaaanska långt hår har blivit korthårig igen :(
Eller jag tycker det är kort... nu går det precos till tuttarna på mig, crap.
Aya, tur att hår växer!

Ska snart börja göra mig iordning för klockan sex så ska jag och guurlsen upp till experium och äta sushi. Eller, jag HATAR sushi så jag får väl hitta på någon lösning... tror inte att Sabina heller gillar det så vi får väl hämta mat från restaurangen på nedervåningen :)
CIAO

FRISSAN

Somnade 02.30 inatt och gick upp 09.00... segt som bara den. Men vill man vara fin får man lida pin som sagt, för jag ska till frisören idag och få mitt hår fixat. Blir lite mörkare och så bara klippa topparna liiite liiite.

Men först...
Ur Cypern-09 -mappen:




CIAO


DUKTIGA JAG

Min statistik ökar för varje dag, wiho!
Hej alla outsiders och välkommna till maah blaaag. Hoppas ni får tycke för min blogg och kommer tillbaka :)

Jag läste Blondinbellas blogg i morse och då hade hon skrivit om "lycka" att man blir lycklig om man inte hela tiden söker efter lycka utan lever efter det man vill göra. Det tyckte jag var jättebra skrivet.

Men nu ska jag inte dilla om sådan längre utan jag ska säga vad jag gjort dom senaste timmarna. Jag har varit på experium med Isabelle, Elsa och Ida. Och det bästa var saunaWorld som alltid. Fast jag hann inte doppa mig i isvaken, buhu...
Sen blev det donken som jag hade hoppats och då var Amanda också med. Jag var inte sugen på donken-mat konstigt nog så jag tog en glass. En alldeles för stor dessutom för nu när jag kom hem så orkade jag ingen mat.

Näää nu känner jag att det blev mycket text och det får man inte mycket läsare av, så nu ska jag mata mina fiskar på Happy Aquarium sen umgås med maah family.
CIAO


ÄNNU EN TILL KLASSIKER



haha jag får verkligen till skriket där.. ;)
minne från i sommmmmras i skåne med sara & jen.

1639

Ur Småland-09 -mappen:




Vädret har varit toppen hela dagen! Blå himmel och vårvärme. Precis som det ska vara.
Och idag har jag cyklat för första gången iår, det var riktigt härligt faktiskt. Och så har jag gått en lång promenad med Tarzan och suttit i solen. Men nu kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att hitta på något... vilket betydde att jag satta mig vid datan, suck.

Men senare ikväll, eller ja, om typ en timme så ska jag och Isabelle upp till experium tänkte vi. Det var längesen man var där nu OCH det känns som en evighet sen jag träffade Isabelle! Fast är det så längesen? haha

Hoppas iaf på ett besök på donken också, fy skamm annars ;)
CIAO


2359

Vad gör man när alla andra i huset sover? Man ligger i sängen med datan i knät och lyssnar på musik, fast inte genom högtalarna, utan jag får använda hörlurar så att jag inte väcker hela huset. Men jag klagar inte, jag har det ganska bra ändå.

Jag har tänkt på en sak. Det är ganska sjukt hur musik kan påverka en. När man lyssnar på en fartfylld och rolig låt så blir man aspepp och vill bara ut. Men sen så kommer det en lugn och deppig låt så vill man bara ligga i sängen under täcket och tänka. ojoj vad poetiskt jag är nu men som vanligt när klockan börjar närma sig midnatt så börjar jag fundera och bara låta fingarna glida över tangentbordet

jaja, jag ska inte tråka ut er. haha vilken positiv bloggerska jag är!



CYPERN MOVIE



hahaha, dom flesta har nog redan sett denna på facebook men jag kan inte låta bli att lägga upp den här också.  Min lillasyster är ju för skön ibland.

1749

Ur LLK kväll-mappen:




CIAO! Kom nyss hem från "jobbet", eller ja, nyss och nyss, för ungefär två timmar sen haha (a)
jag har hunnit... duscha? och inte så mycket annat. Joo, säga hejdå till skåningarna som åkte hem idag. Snyft, kommer sakna dom "/

Menmen, det har gått några dagar på lovet och det är bara Söndag! Sjukt skönt, för det betyder att det är en hel vecka kvar på lovet :D
Men ändå så önskar jag att det vore längre för jag ska kunna hinna med allt. Fast egentligen ska jag inte göra så mycket. Det känns bara som det av någon konstig anledning..
Söndag (idag): Jobbat och ikväll bara chilla.
Måndag: "Barnvakt"
Tisdag: Vara med guurlsen!
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba, träffa Sara & Jen.
Fredag: beslutsångest...
Lördag: beslutsångest...
Söndag: Ladda upp inför skolan som börjar på nästa dag.

Pusss på rooompan!

2153

Ur Tjejkvällar-mappen:


VÄRLDENS STÖRSTA SNÖGUBBETÅRTA





Vädret var nästan toppen och hela tårtan gick åt! Jag tog fan inte en
enda bit av tårtan, den var så stor så att den äcklade mig. haha,
första gången något stort och sött äcklade mig. Men det var bara jag
som hade den tanken. Alla andra högg in för fulla munnar.

Ikväll är det sista kvällen som skåningarna är här så vi ska umgås
och äta påskmat & godis, mummmsss.

CIAO

2226



snacka om varierad statistik.

värdelös långfredag och imorgon jobbar jag.
Livet leker. Godnatt.

LÅNGFREDAG


Är det inte så denna dag heter?
I så fall förstår jag verkligen varför.
Den här dagen har varit så ootrooligt lång!
Jag vet att det är bara för att jag inte har haft något att göra idag.
Men jag skyller på att det är långfredag, passar ju ganska bra.


NELLY.COM

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


1118

Ur Skåne-mappen:




WWWEEEEII !

Mamma gav med sig! Eller ja... hon var inte så svår att övetala, så nu ska hon köpa den telefonen jag har nu för en viss summa så jag får lite mer money till att köpa den snygga HTC hero telefonen, den vita :D

Förresten så kom jag på att jag kan visa lite bilder varje dag ur alla mina miljoner mappar som jag har på datan.
jag är allt smart ibland! Detta kommer bli kul... ;)


1627


Det är något med skåningarna som är här i Sälen hos oss... så fort
dom kommer hit så fylls våra skåp med allt från choklad till chips.
Inte bra, föräter mig typ på choklad numera.
Och så ska vi till pappas place och äta ikväll, bra om man är hungrig
då. För en fågel viskade i mitt öra att det bli pizza (a)