10:56 / livet går i ett

För tillfället sitter jag och målar naglar & stresspackar, ska nämligen bege mig till Uppsala med Sara och runt ett tiden ska jag befinna mig i Borlänge för upphämtning!
 
Helgen då? Jo helgen var superbra! Vinkväll i fredags och i lördags var det verkligen fest hela dagen, från morgon till kväll. Men som sagt, nu befinner jag mig på ett litet stopp i Falun och om några timmar är jag på väg till Uppsala♥

17:33 / tjugofemte april

En heldag med text och sittandes framför datan. Det blir så ganska ofta när man går media. Och nu sitter jag framför datan även hemma. Vilket liv♥  hade gett mig ut på en runda om jag inte hade så ont i halsen... Istället ska jag plöjja igenom lite texter inför nationella i svenska B imorgon. Från 9.00 till 14.00, hallelujah

19:34 / studentplaner

För första gången har jag idag känt att det ska bli kul att ta studenten. Sjukt va?
Bokade bord igår på en restaurang här i stan till studentdagen för mig, min familj och lite delar av släkten. Blir lite svårt att ha mottagning där jag bor i Falun nu, haha, så den får blir hemma i Sälen nån dag efter! Och så pratade vi om studentveckan i klassen idag och smidde lite planer. Kändes himla bra och jag började faktistk bli smått orolig om inte den känslan av glädje inför studenten skulle komma snart♥

18:24 / ski&rock 2012


 
Fyra helt ointressanta bilder från förra årets ski&rock. Och med dom skulle jag bara säga att till helgen är det samma visa igen. Sista helgen i Sälen innan det blir en spökstad igen...

16:51 / tjugotredje april

En lektion i skolan resulterade i att jag hann med en pw och titta på Natashas teaterföreställning innan klockan slog tre. Vilken talang jag bor med, önskar att jag också va sådär superbra på något...!
 
Ikväll ska jag tisdagsmysa med Isabelle & Karin, det är i alla fall något jag är bra på♥

16:02 / fulla för kärlekens skull

Snart har jag varit 18 ett år. Och dagen jag och Isabelle skulle fira våra 18 fyllda år vill jag inte ens tänka på haha... Alldeles för mycket av allting resulterade i en däckad Linn hemma hos Maria innan klockan ens slagit elva.
Den 17 maj är det även studentfest, två flugor i en smäll, men inte en repris från 18 årsdagen tack♥

15:03 / en helg i katrineholm

snodde bilden från simons facebook där någon av hans kompisar fångade en härlig bild från lördagen
 
Hade lite oflyt på resan dit då tåget jag satt på kolliderade med en bil vilket gjorde att vi blev stående i flera timmar...(som tur var överlevde han som körde bilen och hans hund) Snäll som han är kom Simon och hämtade mig när tåget sakta men säkert rullade in till närmsta station. 
Förutom resan dit så hade jag en toppenhelg i Katrineholm. Härliga människor och lika härligt väder!

15:11 / Nästa: Katrineholm


19:24 / dom har börjat sopa asfalten


Kan bara tänka på en person när jag ser att dom börjar sopa asfalten i vår stad. Men tränger bort den personen och tänker på hur underbart det är med alla dessa vårtecken!

16:50 / tre veckors uppehåll

Första springrundan på tre veckor blev fyra km lång och jag blev något slut. Halsont har förföljt mig men idag kändes det faktiskt bra, kändes inget när jag sprang, mer än att jag blev trött snabbt som sagt...
 
Idag fyller Fanny år och hon fick en superfin t-shirt av mig! Ikväll var det tänkt att jag skulle följa med hennes liga på Bishops och ta ett glas för hennes 19 år men lite oklart om jag drar mig dit eller inte. Känns som om jag inte druckit nånting annat än alkohol på sista tiden, skämt å sido haha...

09:44 / sextonde april

Blev bjuden till balen i Malung, och eftersom jag inte kan gå på den här i Falun blev jag jätteglad!
Beställde balklänningen jag vill ha i helgen, är den inte jättefin? Och hur ryggen ser ut ska vi inte tala om... hoppas den sitter bra nu bara.

18:21 / uppsala över valborg

Har ni börjat fundera över valborg än? Jag ska faktiskt spendera den i Uppsala med Sara, hennes pojkvän och några andra okända människor. Ser så fram emot det! Dels saknar jag Sara och dels ska det bli spännande att fira valborg i Uppsala ;)
 
 
 

17:08 / fjortonde april

Nu åker jag strax och hämtar upp Isabelle & Karin för att sedan bege oss till Falun. Skulle egentligen åkt imorgonbitti men kände att jag hellre går upp halv nio än klockan sex imorgon.
 
cheers♥

09:43 / student kickoff

Såhär såg vår klass ut på förfesten innan studentfesten där det var casino royale tema. Otroligt duktiga Marcus tog den här bilden på oss!
 
Igår va jag, Isabelle och Karin i kläppen och träffade alla våra grabbar igen. Var, när eller hur så har man alltid roligt med dom♥  mår dock som en säck potatis idag...

14:45 / by the way

Har jag sagt att jag har klippt mig? Nej det tror jag att jag glömt! Fick spunk på min sluskiga längd så klippte lika kort, om inte kortare, som innan. Sjukt vad jag trivs bra i kortare hår♥

13:39 / tonåring

 
 
 
 
Nu har vi ingen minsting i familjen längre. Lillsyrran blev tonåring i torsdags och igår firade vi henne med allt vad hon önskade till middag och efterrätt och såklart fina presenter! Av mig fick hon matchande underkläder, har man blivit 13 så har man ;)

09:14 / morgontrött maria

En gullig bild på Maria får visas denna morgon då jag berättar att vi var ute och drack vin/öl igår för att fira den nyblivne 18-åringen! Liiiite tung i huvudet idag men ikväll är det student kickoff och jag är supertaggad för att klä mig till en bondbrud!

07:24 / godmorgon godmorgon

Längesen jag gick upp sju för att gå till skolan. Men nu har min företagsekonomi dragit igång så då är det slut på sovmornar varje dag.
Ett halvt avsnitt av Revenge samtidigt som jag äter frukost hinner jag innan jag springer till bussen.
puss på er

17:48 / nio ganska så djupa sanningar

  • Efter "the johnnie-drama" önskar jag inte ens min värsta fiende den smärtan när ens partner är otrogen flera gånger och man själv är ovetandes.
  • Har inget sug efter att resa runt och se världen. Visst, jag ska och vill RESA, men inget sug efter att resa runt i Asien i ett halvår, vara au pair ett år eller tågluffa runt Europa. Sånt lämnar jag över till mer intresserade människor
  • Att flytta ger mig magknip efter alla vändor under min gymnsietid.
  • Jag har haft två tandställningar, trots att jag fortfarande har lite snea tänder. Jag var så olydig när jag hade dem att tandläkaren praktiskt taget kastade tandställningen på mig och sa att "det finns barn som vill det här mer än du så nu lägger vi inte ner mer tid på dig". Jaha ja.
  • Där hemma kallas jag på skoj för "känslokall", men jag grät faktiskt när jag fick mitt körkort. Var så inställd på att kugga så blev en chock. Uppkörnings-nissen visste inte riktigt vad han skulle göra stackarn haha...
  • Något jag tycker är otroligt jobbigt är när folk inte kan vara glada för andras skull. Och speciellt när en vän inte kan vara det.
  • Jag är ganska grov i munnen när jag är med mina närmsta. Min roommate Natasha har börjat få smaka på den Linn nu hehe.
  • Har ALLTID velat bli någonting inom media. Men nu står jag strax där med studentmössan och... vill jag verkligen in i mediavärlden?
  • Jag kan säga allt till mina föräldrar.

16:04 / mm-mmm

Nya vår(?)jackan som jag fynda hastigt och lustigt på stan igår. Tycker om den nästan lite föööör mycket♥

15:27 / maria 18 år & ny lya

 
 
 
 
 
 
Idag fyller världens bästa Maria 18 år och det ska vi fira med ett glas vin/öl imorgon! Sov hos henne igår i hennes nya lägenhet. Det bjöds på baconsallad, kanelbullar, godis, mys i soffan och sängen, chaite och dunderfrukost♥

19:26 / make up face

Hade röda läppar igår när vi va ute och käkade. Kom fram till, efter gruppfotot vid bordet, att jag har för stora läppar för att ha röda haha. Dom lyste upp hela bilden!
 
Well well, hellre än att inte ha några alls. Puss

17:28 / personaldag

Hur mysigt var det inte med frukost på Fjällbagarn och efter det sätta sig i en släde för att åka hundspann några timmar! Körde också och det var ju inte det allra lättaste men kul var det. Något jag tipsar att göra om man en dag på semestern i Sälen inte vill ha skidor på fötterna!

18:41 / rädd för att sakna

Här ligger jag med turbanen i högsta hugg, fryser och har ont i fötterna. Men om en timme ska vi befinna oss på lammet & grisen, kommer förmodligen bli lika gott som alltid!


22:15 / fjärde april

Småtrött, småglad och kommer somna gott efter två glas vin.
Fick rycka in på jobbet idag och ska så göra både imorgon och på lördag. Samlar på mig alla timmar jag kan med tanke på att det inte bli många slantar tjänade i vår innan säsongen nere i Båstad drar igång!


17:45 / äntligen

 
 
Hur länge har jag inte gått runt och stört mig på min svarta fake louis vuitton plånbok? Huuur länge som helst! Har dock älskat den också men inte sista tiden. Idag hittade jag då äntligen en superfin ny. Var inställd på en svart, enkel, vanlig plånbok som pappa har. Men denna från Oilily var så fin så jag kunde inte hålla mig♥

12:33 / allt du är, är det sämsta jag har

RMK & Toppen – Allt du är
RMK & Toppen – Gå mot rött
RMK & Toppen – Timbuk sa (Toppen)
RMK & Toppen – Länge sen vi sågs
 
Vet inte hur efter jag är med att lyssna på dessa låtar men hur glad blir man inte av dem? Gick på repeat hela eftermiddagen i soffan hos mig igår!

11:50 / same same but different

 
Vet att jag lagt upp denna förut men den är ju så bra. Kanske låter lite egoistiskt men man lär fan vara det ibland.

16:45 / tre från Clash

 
 
Tre bilder från min instagram under Clash of Nations. För att se mer fartfyllda bilder kolla då in Clash egna instagram där dom är otroligt flitiga på att uppdatera!
 
Hade fyra superbra veckor på Clash och jag kan inte vara mer nöjd med min praktikplats. Kan nästan säga att detta kommer bli ett minne för livet. Om inte annat kommer jag i alla fall inte glömma de härliga människorna jag jobbade med♥

15:30 / tillsammans kan vi gå mot rött

Dagarna har gått i ett nu förstår ni, därför har jag inte ens haft en tanke på att starta datan. Sen Clash tog slut i fredags och jag körde hem har jag haft fullt upp med jobb och min förkylning. Rösten har dock börjat bli bra igen men hostan har istället slagit till...
 
Sen Clash i torsdags då har jag jobbat ännu en dag på Clash, tagit mig hem till Sälen, jobbat, varit ute med Isabelle på Ansiktet i lördags, och imorse vaknade jag inte upp i min egna säng.
Idag ska jag göra något så sällsynt som att ligga i soffan hela dagen, som jag har längtat♥