15:02 / sand VS snö

När jag ändå var i Göteborg, som ligger rätt nära Båstad där jag jobbade i sommras, så styrde jag bilen dit över två dagar också! Där kunde jag springa på stranden, kändes konstigt... med tanke på att på fjället här går man på snö haha.
Men men, jag träffade lite saknde människor från i somras och kom på mig själv med att vilja åka hit i sommar igen♥

12:30 / tjugofjärde november

 
Bilder från Göteborgstrippen jag gjorde förra helgen. Sån himla bra helg♥
Mystorsdag, partyfredag, middagslördag och brunchsöndag. Ett par träningspass och en sväng på stan där emellan. Vad mer kan man begära?

16:02 / en sak har vi gemensamt

Jag och min bror har inte sådär jättemycket gemensamt, men en sak kan vi nog enas om efter att ha målat detta lilla timmeshus i kylan med en trög färg tillsammans. Att ingen av oss har målaryrket framför sig. Det va tamej tusan det jobbigaste denna höst haha!

15:18 / starstrucked och solen i ögonen

Lite hastigt och lustigt åkte jag till Orsa igår eftermiddag för att umgås med Sara. Inte haft en kväll/dag bara hon och  jag sen... ja, jag kan inte komma ihåg senast. Men igår  åt vi massa godis, drack te och så småning om somnde vi i hennes 120 cm säng. Mys ♥

18:11 / åttonde november

Funderar på julklappar och blir så himla glad när jag kommer på den perfekta! Men samtidigt tycker jag inte ens om jul. Det är lite blandade känslor, får så lätt ångest över dessa helgdagar. Alla krav och måsten. Det kan lätt hända att jag blir en sån som reser bort över jul när jag blir äldre. Lägga alla julklappspengar på en mysig resa någonstans istället. Hoppas jag blir sån.

15:46 / födelsedagsmiddag

Det virvlar snöflingor i luften och jag kan knappt vänta tills jag får vräka i mig cheeschake till efterrätt ikväll!  Om jag fick skulle jag nog kunna äta ihjäl mig på det... frosen cheescake och nutella är två extrema svagheter jag har. Tur att jag inte äter det allt för ofta haha.

17:02 / you dont know what you got until you missin' it alot

Härligare tur på fjället får man nog fundera på om man har varit med om. Så. Himla. Fint. Dimman låg som ett lock över byn och det kändes som om man befann sig på ett högre fjäll än sälenfjällen haha.
 
Försökte äta korv och makaroner när jag kom hem nyss men det är fan inte gott alltså. Får skylla på mamma som skämt bort oss med sådan god varadagsmat hela våra liv så att korv, makaroner och ketchup inte funkar hos mig...

13:17 / umgås med dom som ger energi, inte dom som tar

Om drygt en vecka styr jag mig och min bil ner mot Göteborgstrakterna för en helg med Sofie och Sandra! Ska bli så kul att träffa dom & få lite energiiii, det är dom bra på att ge ♥

11:53 / sjätte november

Den här härliga texten la Isabelle upp på sin blogg här om dagen. Så rätt.
 
 

12:44 / hej

Jag har tappat intresset för att fota allt jag gör. Har tappat intresset för bloggen, har tappat livslusten. HAHA nej jag skoja bara. Livslusten är på högvarv och jag kan knappt vänta tills säsongen drar igång!