borta bra men hemma bäst


Har landat hemma i soffan, hejdå för ikväll.

my forever love...


Blä. Är inte alls på humör just nu. Vill bara sova men har både packning för hemfärd till Sälen kvar och massa plugg inför natur-provet imorgon. Har varit en usel bloggerska de senaste dagarna dessutom känner jag. Ska ta det siesta under helgen och vara igång igen på måndag!

djungelskolan


Våran skola ser lite ut som ett växthus tycker jag haha. Glas-tak lite här och där & så har vi bananträd och massa växter överallt. Sicken djungel!

konstfilm


Har varit på stan tills nu efter skolan slutade och filmat in en konstfilm jag och Emma ska göra. och nu ser det ut såhär bakom mig, haha. Konstfilm är fan konstig film... Ni kanske får se den sen. Det ska i alla fall hela Falun få göra ;)

middags'dax


saras bild
Som sagt, blev en snabb middag på MAX. Man får göra så ibland... Jag, Karin, Sara, Andreas och Isabelle gästade de stressade MAX-personalen. Det är verkligen som den där löjliga reklamen säger, Det tar ett jävla tag med hamburgarna där.
Nu har jag duschat av mig alla tänkbara bakterier och ska plugga lite innan jag och Karin ska kolla på pretty little liars.
PUSS

det här är tillåtet idag, ciao


skog hit & skog dit, & så en tant


NU, efter två timmar är jag klar med inlämningsuppgiften i natur om skogen, ni anar inte vad skönt det var att bli klar med den! Nu tar jag ett break från plugget ett tag. Förövrigt har jag på mig det här idag.

Kom på att jag måste bara berätta en sak för er! Vet ni vad som hände när jag satt och väntade på bussen hem från stan? Jo, en tant kom oh satte sig brevid mig och frågade om jag kunde flytta lite på mig, det fanns hur mycket plats som helst men jag flyttade på mig och satte hörlurarna i öronen. 5 sekunder senare frågar hon mig om jag har lite pengar at låna ut för hon har inte tillräckligt till bussen. Nej svarar jag vänligt och hon blir irriterad?!
Det sitter en utlänsk kvinna brevid oss i slöja och hon säger högt till mig att den kvinnan brevid henne vågar hon ju inte fråga för hon kommer inte förstå vad hon säger för hon kommer ju inte här ifrån och fy så läskigt. FY FAN vad jag skämdes då för att jag satt brevid henne..... Sen kom droppen på allt det här när jag hostar till lite och så tror hon jag är skitförkyld och ber mig iprincip att flytta på mig för hon är så mottaglig för sjukdomar!
Ja, jag säger då de.... ville bara skriva av mig lite. Fick nog av denna tant :)

hallelujah'moment


Idag var det inte en speciellt lång skoldag för min del. Men om man säger såhär, den fortsätter nu eftersom jag har huuur mycet pluggande som helst att göra! Både natur, samhäll och multimedia. Då sätter jag igång då.
PUSS

hade inte suttit fel


Sitter i ett såntdär jättefint, rött, spetssovlinne som jag fick av min kära vän för nån julafton sen. hihi känner mig lite för fin för att krypa ner i sängen men när ska man använda det annars? Med Casper kanske? näää ;)
Aja, blickar tillbaka och hade hellre suttit i Halmstad en varm sommarkväll med släkten och Casper...

hur skön låt


låten
okey, texten kanske är lite värdelös
men så skönt gung haha. Var på deppigt humör och satte på den här, blev genast gladare och Karin började till och med dansa här brevid mig, haha!

ett litet kap


Sara har länge velat sälja sin skinnjacka för att hon inte tycker hon passar i den. Själv tycker jag att den är skitsnygg så jag fick köpa den för ett kompispris. Sicket kap!
färgen syns inte ALLS, failade med korten, lovar att ni kommer få se mer av den sen. den är brun by the way

buenas noches


nu börjar det bli kallt hörrni!


Hade på mig min favorit idag, ponchon, och en stickad tröja under, och det var alldeles för kallt! Måste börja använda jacka och halsduk nu tror jag... På tal om jacka och kallt så köpte jag en vinterjacka i Sälen i helgen. Den var inte "Linn" men nån gång ska jag ju ändra mina vanor med de gamla tråkiga vinterjackorna jag jämt kört på. Den här var verkligen FIN :)
ni ska få se den när jag åker hem igen til helgen

coooozy


Känns om om jag jämt går runt i varma mysiga kläder. Hösten måste ha den inverkan på mig, så jag kände för att ha på mig det idag också, när jag bara har en lektion och allt. Och by the way, mitt munsår har inte försvnnit än! Tänk att jag har haft den jäkeln där sen skolan började. Dock är den ju väldigt liten nu mot va den var förut, men ändå. Att den aldrig vill försvinna, inte ens anti hjälpte!
Aja, bussen kallar.. PUSS

halv två en måndag


Som vanligt på måndagar börjar jag halv två och har matte i tre timmar. Ska bli så skönt efter höstlovet när denna kurs är klar! Så som jag ser ut på bilden, ungefär så känner jag för matte B. Och efter lovet har jag praktik i fyra veckor, ni kan aldrig gissa vart jag ska göra den, haha!

wónderbart!


Har haft en liten liten 80 cm -säng hos pappa och den har varit en pain in the ass när jag och Casper sover där tillsammans. Men i fredags när vi kom dit så fick vi en glad överraskning: EN DUBBELSÄNG! sov underbart hela helgen.
Ångrar lite att jag inte stannade en natt hos Casper, åkte istället direkt till Falun. Men men, vi ses om en vecka igen ♥

snart så!


Har övningskört jättemycket i helgen, och det känns bra eftersom det inte bli så mycket körning när man bor själv på vardagarna.

gissa vad vi gjorde idag då?

Idag visste vi inte riktigt vad vi skulle göra innan jag och Casper skulle sätta oss på bussen... Så pappa kom med förslaget att vi skulle åka ut i skogen och skjuta lite! Pappa och Fille kan ju det där, men jag, Casper och Tilda sköt våra första skott. Jag vågade inte riktigt testa det stooora vapnet, men det lilla räckte gott å väl för mig ;)



casper vågade sig på det stora...



när man bor såhär i skogen lär man sig skjuta när man är 11, skämt å sido ;)


men jag tycker själv att jag ser tuffast ut! och jag missade inte en enda gång

grillning på fjället


först körde vi och kollade på två hus pappa håller på att bygga, detta och...


detta!



sen grillade vi nånstans på fjället



soln bländade oss rätt rejält, men sånt är bara skönt


och den här bilden tog pappa, ni kan ta det lugnt, dom tog bara ett litet glas, skämt å sido ;)


och vi minderåriga drack cola!

bio&nattpromenad


Förlåt för att jag inte uppdaterat er på ett dygn, måste varit jobbigt ;) Men igår kom Casper hit och vi hade fullt upp med annat, som att övningsköra, kolla på Jägarna 2 på bio med Isabelle och Karin. Sen tog vi en liten kvällspromenix hem och förbi om Gustav där pappa och Tilda satt och roade sig med några vänner.

Idag har vi inte gjort många knop förutom att ha tillbringat nästan två timmar på fjället där vi grillade och myste i solen. Men klockan åtta ska vi befinna oss på Experium och bowla med Isabelle, blir kul!
PUSS

blöt i håret men glad ändå


Håret har inte hunnit torka men jag måste sätta mig på cykeln och trampa in till the village nu. Varför får ni veta sen!
PUSS

jag är så otroligt händig


Här om dagen råkade jag totalförstöra mitt USB med alla skolarbeten på.... Vilker tur att man är så händig och kan laga den också!

just so you know


idag är det en bra dag, bara så ni vet.


FÖDELSEDAGSMIDDAG


födelsedagsbarnet fick bestämma mat och det blev älg/vilt-biffar med klyftpotatis och nån sås till det också, jäkla gott alltså


fille & pappa



min pappa är några av dom sista i vårat avlånga land som INTE har facebook, ägnande en kvart åt att försöka förklara vad allt är på denna makalösa hemsida


mamsen


å till efterrätt blev det cheescake som vanligt när fille fyller år. vääärldens godaste!


och här är skjortan jag köpte, älskar färgerna på den, men som vanligt så ser färgerna bättre ut i verkligenheten

if i dont live today


När Tilda och Fille slutade skolan vid 12 så åkte vi och fikade på Bullans och jag kom till och med hem med en skitsnygg skjorta från Butik J. Åh jag blev helt kär och den var på rea, hur bra var inte det?! Ni ska få se den sen, lovar ;) tror att jag har fått dille på skjortor eller något, hade till och med på mig en skjorta idag också!

sommarplaner


Mina sommarplaner är ganska dyra... haha jag har reda börjat tänka på det. Nej men det är ganska stora planer som kräver att man börjar tänka på pengar. Så nu har jag öppnat ett e-sparkonto så jag har råd att göra det jag tänkt i sommar när man är 18 och allt ;)
(Skaffar ju förhoppningsvis också körkort i maj och då skulle det ju vara roligt om man kunde köpa en lite skruttbil också!)

vafan gör jag uppe?


Bror min fyller år idag så har varit uppe och sjunigt för honom och gett han lite presenter innan han åkte till skolan. Av mig fick han en grå väldigt snygg tröja, men den var liiite för stor så ska byta den mot en mindre.
Annars då? Jag kan inte somna om så kan lika gärna gå upp och äta frukost med mamma.
CIAO

hej sötisar


bild sen i april
Är hemma en sväng innan jag åker till Sälen som sagt. Ska ta mig något att äta och packa ner allt i väskan. Inklusive datan så det blir uppdatering även fast jag är i Sälen vilket det brukar vara dåligt med annars... Måste sätta igång ett avsnitt av prison break också, är på sista säsongen nu och det är alldeles för spännande. Fast när Michael fick näsblod när han kollade  sig i speglen fattade jag dirket att han kommer dö sen för Casper den jäkeln avslöjade det. INTE OKEJ. (hoppas ändå att de casper sa inte är sant)

0747


Godmorgon, sovit gott? Det har jag. Klockan ringde lite för tidigt, hade velat sova en halvtimma till... Men är det skola så är de. Och idag slutar jag ganska tidigt, så efter det ska jag ragga upp en present till Fille på stan sen sätta mig på bussen i några timmar som ska ta mig hem till Sälen.
PUSS

"vilse i skogen"


jessicas bild taggade tjejer inför vandringen, anar inte vad vi har framför oss...
Ska slå en pling till Casper som nyss ringde mig, jag var jätteotrevlig och la på men var upptagen med annat just då. Sen väntar sängen och imorgon bär det av hem till Sälen efter två lektioner i skolan
PUSS

systrarna bus


Igår på kvällskvisten studsade Karin och Isabelle in i mitt rum och dem var på värsta skratt-humöret! Lekte med min kamera och hade sig. Ni ska bara veta vad dom är att ha och göra med när dom är lite trötta och på skratthumör ;)

a lá 1,2 mil


Var liiite drygare än jag väntat mig.
Uppför i sisådär 8-9 km och resten nedför kanske. Falun är fan inte platt alltså...

2106


Känner mig väldigt trött av någon konstig anledning, har inte gjort något speciellt idag? Men men, jag gör som min kropp säger och kryper ner. Ska vandra imorgon med skolan, 1,2 mil tror jag det var. Ska även använda stormkök och skit, tur att vi har Emma med oss i gruppen som kan sånt!

mysipys


Karin gästar oss här i lägenheten i några dagar innan hon och hennes "sambo" får sin lägenhet, så vi kommer vara fullt hus här så att säga. Men det är mysigt :) Vi har ätit kyckling och paprika -gryta med ris och snart ska vi skära upp lite frukt och titta på IDOL.
här ser ni våran lilla tv-hörna, är den inte söt så säg

1156


Tog nyss ett bad, det var väääldigt skönt ska jag säga er. Låg där i nästan en halvtimme. Och nu håller jag på att måla mina naglar svarta medans jag lyssnar på no woman, no cry. Kändes ganska deprimerande kom jag på, haha. Men jag känner mig inte på topp idag. Plus att jag har lagt på mig värsta finnen i pannan som gör skitont. Om en timme går bussen mot skolan, HA DE'!

vill inte vill inte vill inte


Bläää, börjar nästa gråta, jag vill inte ha matte B i tre timmar idag. Känner verkligen inte för det. Och så ska vi få reda på hur provet gick idag också. Hur nervös tror ni jag är på en skala?
Men en positiv sak har jag också att säga! Vår skolvecka är hur skön som helst.
Måndag: en lektion, mattteeee...
Tisdag: Vandring
Onsdag: Vanlig dag
Torsdag: Lediga
Fredag: Vanlig dag
Är alltså ledig från skolan i två dagar denna veckan. Men funderar på att åka hem på onsdag efter skolan eftersom vi har studiedag på trosdag. Men det återstår att se :)

tja fan


Mer chill söndag får man leta efter. Lämnade hemkommunen runt sex och landade i lägenheten tillsammans med Karin runt nio. Sen dess har vi kollat på IDOL och käkat lite godis. Söndagsgodis ni vet. Förresten har mitt ena ögonlock svullnat upp och det gör ont varje gång jag blinkar... Tänkte att ni ville veta de.
GODNATT

älskar fina badrum


Kommer ni ihåg att jag sa att mamma(eller ja, hantverkarna) skulle renovera den ena toaletten/badrummet hemma? Det är i alla fall klart nu och det blev jättefint! Badkar och grejjer, mums. Det är inte speciellt stort men jättemysigt och som jag sagt så många gånger förr: Jag älskar fina badrum.

helt underbart väder!


Himmeln är klarblå, luften är frisk och det är såntdär härligt höstväder. Jo för det är riktig höst i Sälen faktiskt. Verkar som om det fortfarande är sommar i vissa delar av Sverige av bloggvärlden att tyda? Men men, har i alla fall varit ute på en timmes promenad med Tarzan i det sköna vädret. I sånahär tillfället älskar jag Sälen. Skulle egentligen bara vilja packa värsta matsäcken och ge mig ut på fjället. Men det hinner jag inte för om två timmar ska jag sitta på bussen till Malung.

frost........


Vaknade ganska tidigt imorse och kollade ut igenom fönstret, gissa vad jag såg? Frost! Överallt där solen inte hade hunnit leta sig fram var det frost. Burrr säger jag bara. Drar på mig min flanell-pyjamas och raggsockerna & går upp och gör frukost.

harmoniskt


Ser inte detta väldigt harmoniskt ut? haha värsta fridfullt. Där satt jag förra fredagen i över en timme och gjorde vår naturläxa. Tro det eller ej, men det var ganska skönt att sitta där i skogen och "plugga".
(tro inte jag är psyko eller något, vi skulle göra den ute i skogen, gräva och ta bilder å ja, you name it)

fridag, fredag


Här sitter jag och mitt korta hår och chillar lite. Har hunnit vara ute med mamma på en promenad, ätit lite chips och duschat sen jag kom hem. Ikväll blir det tv-programms-maraton med mamsen tror jag. Först Idol, sen nått "se på sålänge-program" sen Cocktail som mamma säger är rätt rolig. Kommer säkert somna innan klockan slagit tio men det är en annan femma.

fredagsmys&lördagsmys


Ikväll tänkte jag bara vara hemma och mysa med familjen, men imorgonkväll lutar mina planer mot att åka till Casper och mysa där istället ♥

hi fellas


Om knappt en timme ska jag och min ena sjuka sambo dra oss in mot stan och sen vidare till hemmaplan. Stackars Sara har gått och fått värsta förkylningen... Tycker synd om henne sålänge hon inte smittar mig, mohaha.

studenternas bästa vän


saras bild
hehe skämt å sido, men denna kompis-grej på ICA är skitbra. Snabbmakaronerna kostade inte många kronor, yey!!
Next up: sängeeeeen
GODNATT

åh ännu en till!


Kommer nog inte få nog med att lägga upp bilder på mitt hår, haha! Har någon slags hat-kärlek till det på något sätt ;) Nu fattas bara färgning också, min utväxt är hemsk...
Imorgon har vi inga lektioner utan ska på en filmfestival i Borlänge. Massa amatörfilmare(tror jag?) som visar upp sina filmer hela dagen. Egentligen är jag sugen på att sätta mig på en tidig buss hem så jag får ut lite mer av hemvistelsen, men vi får se.

jag måste vara galen, typ


Mitt hår var så förbaskat slitet så hon ville kutta av en hel decimeter!!! Fick lite smått ångest men tillslut sa jag okey och tänkte att mitt hår växer ju ändå rätt snabbt. Men måste erkänna att det känns otroligt skönt och fräscht.

oh my...


Titta mina slitna toppar som kikar fram på bilden... får lite dåligt samvete för att jag inte klippt mig tidigare, senast var i april. Men 17.00 idag ryker det slitna! Snackade ju förut om att klippa ungefär till axlarna. Men den idén har jag släppt.

ben&jerry's


Måste vara år och dar sedan jag åt en ben&jerry-glass. Half baked är en solklar favorit. Men jag orkade inte hela, inte ens halva... Så får fortsätta på den imorgon, mums fillibabba.

att dom skriver idiot i ditt pass


Blir så less på företag/affärer/dom som bestämmer där
när dem inte hör av sig när man ber dem göra de... Var inne på SF och gav mitt nummer och namn så att dom skulle ringa mig om praktikplats(varken, SVT, TV4 eller Falukuriren har tid med en praktikant tråkigt nog, och jag vill nog vara i Falun...), det var för nån dag sen. Har dom ringt? Nej. Ringt till Åhlen's fyra dagar i rad och varje gång ber dom mig att återkomma nästa dag. Fan detta med praktikplats är skitjobbigt.
Jaja, nu ska jag inte vara gnällig här. Ska springa runt lite mer på fredag och höra mig för. Men nu, precis nu, om sex minuter, ska jag och Sara bänka oss framför tven med varsin Ben&Jerry's!

hurtigt linn


På idrotten idag gick jag och Jessica 40 minuter i backar och grejjer. Sen när jag kom hem ville Sara också ut på en liten powerwalk och jag hängde på även där. Är jag inte duktig så säg? Kanske har gjort mig förtjänt av lite glass ikväll till Bone Söker Fru?

godmorgonpuss


Hola amogios, har på mig en ganska tråkig skjorta idag och känner mig inte sådär jättesnygg dirket. Men det livar jag upp med mina snygga skor som jag så flitigt använder!
PUSS

ett liiitet beroende


Är snart i slutet på säsong tre och fast än mitt undermedvetna blir påverkat av att kolla på prison break så ska jag banne mig se klart alla säsonger! Sen, ja seeen kan jag börjar kolla på 90210, pretty little liars eller något liknande.
GODNATT PÅ ER

fannys räv


Jag bad Fanny visa mig hur man ritar en räv i fredags för jag skulle göra en näringskedja på naturkunskapen. Detta blev hennes resultat. Jag vet inte riktigt... liknar mer en myrslog tycker jag? haha! Fanny är förövrigt på varmare breddgrader just nu och stannar där en vecka. Tror inte hon har det helt fel där nere om man jämför med blåsten och regnet här.

fotostudion


Jag, Emma och Saga
tillbringade dom sista timmarna i skolan inne i fotostudion. Tog klart alla bilder till vårat lilla repotage till tidningen. Det tog lite på krafterna men det är ju sådanthär jag tycker är kul!

det går i ett som sagt


en lite halvtaskig bild på hur jag såg ut utomhus idag

Har bockat av två saker till från min att-göra-lista
som var lite för lång igår kände jag. Bokade tid hos frissan, gick till banken, och skrev in mig på körskolan. Ett steg närmare körkortet, yey!!!
Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta lite yoghurt, & snart har vi tvättid.
PUSS

klär mig efter vädret


Har en känsla av att jag kommer komma hem rätt sent idag också, hann inte fixa allt jag skulle göra igår så listan fortsätter idag...
PUSS PÅ ER

härligt härligt!


Kom på för en timme sedan att jag lovat text-läraren att lämna in krönikan imorgon och den var halvfärdig nyss. Men jag tog mig i kragen och skrev klart den! Gjorde även klart läxan till multimedia så har lite undanstökat nu, härligt!
Men nu ska jag ta och hoppa ur min nya morgonrock som jag fick av mamma och krypa ner under täcket istället.
GODNATT PÅ ER

inte att leka med, jätteläskigt...


Jag är ingen person som prioriterar skolan till hundra, men kanske till 97? Fas jag stressar lätt upp för mig småsaker och kan vara jobbig att ha att göra med i stressiga och svåra situationer, det erkänner jag.
Och till det jag skulle säga. Idag hände något konstigt med mig... Innan matteprovet började jag få sjukt mycket handsvett när jag höll i pennan och inprincip darrade. Fick konsenterar mig för att kunde skriva. Efter provet(som jag förövrigt tror gick bra!) Så var jag hur skakis som helst och skulle möta upp Sara på stan men först skulle jag hämta ut gardasilsprutan, och då måste man visa legg. Men jag fick knappt upp det ur plånboken och hon i kassan frågade om jag var sjuk! Har aldrig känt såhär förut.Kändes nästan som en liten panik-stress-attack av nått slag? och pratade snabbt och hastigt med Sara om hur jag kände. Till och med hon blev orolig!

Men nu har jag börjat tänka lite och jag har haft konstiga drömmar nästan varje natt i flera veckor. I drömmarna är det alltid elaka män, men olika varje gång. Jättejobbigt att ha mardrömmar om det varje natt. Kom på att anledningen till det måste vara att jag kollar på Prison Break varje kväll innan jag somnar... Tänk vad det kan påverka sitt undermedvetna? Jag tycker ju inte alls den serien är läskig!
Och det har säkert resulterat i att jag sover dåligt, VILKET har resulterat i att jag stressar upp mig för allt och just nu har jag lite mycket att tänka på: Sprutan, skitnervös inför matteprovet, praktik, körkorts-grejs, snacka med banken, med mera.

Var tvungen att skriva av mig lite, grattis till er som orkade läsa, haha! Men den "attacken" jag fick idag var inte rolig. Men nu mår jag bra igen :)

happyface


Har sprungit runt som en liten idiot på stan sen halv fyra. Hämtat andra gardasilsprutann, kollat praktikplats, kollat körskola, och kollat frisör. Fast bokade ingen tid hos frisören, måste tänka lite till om jag vill kutta av några centimeter, haha.
Slänger upp denna söta bild på mig & Casper och meddelar att jag är lite trött nu.
PUSS

i'm alive!


Ni kanske undrar vad jag har haft för mig i helgen? HEMLIS! Nejdå, jag har inte gjort många knop i helgen förutom att göra en natur-läxa och tillbringade nån timme i skogen kollandes på dess märkliga ting(som ni ser på bilden). Och så hade mamma 45-års fest i lördags, blev lite livat och jag åt säkert en halv frozen cheescake. Det måste vara det godaste som finns!

Är egentligen bara hemma och vänder, ska springa till bussen snart och ha mitt första prov i matte B. Wish me luck!

smile like you mean it



MUMS & GODNATT SNART


man kan ju alltid drömma




Riktigt såhär mycket folk och snö är det inte i Sälen just nu. Men om någon månad så! Jag tycker inte att det är specielt kul att åka skidor och kylan är väl inte min bästa vän dirket. Men jag älskar stämmningen i Sälen en fin vinterdag när alla är glada!

oh sunny day


Håller på att äta rostad macka med ost till frukost...


...men ska snart skärpa mig och sticka till skolan för lite vardagliga lektioner så som multimedia, natur och samhäll. Next: SÄLEN!

take a risk


Lite the och choklad såhär på kvällskvisten i sängen framför prison break var inte helt fel. Ska kolla ett avsnitt till, sen sluta mina blå.
Imorgon drar jag hem till Sälen, gud vad jag längar hem! Mamma fyller år på lördag så då blir det lite kalas, för övrigt ska jag nog inte göra många knop i helgen :)
GODNATT

vad tänker man med ibland?


i förrgår tänkte jag å sara gå ut och köpa munkar iklädda hennes två onepiece, haha! Vad tänkte vi med? Som tur var gjorde vi det inte, ändrade oss i sista sekund. All cred till one piece men att gå till ica och köpa munkar i dom är kanske lite väl...
Var nyss ute på en powerwalk i spöregnet och ser nu ut som en dränkt katt. Men vad gör det när det är kycklingwook och ris som står på dagens matsedel!

i will try to fix you


Putar lite väl mycket med läpparna mot vad jag brukar göra, min melodi brukar vara att leeee! Men denna fick bli såhär, med munsåret i högsta hugg och allt.
Blev ingen fotosession i tisdags så vi försöker idag igen. Glömde boka fotostudion till idag så får se om den över huvudtaget är ledig, hoppas de...
PUSS

me and ma' roommate:1


Sötsuget fanns som sagt ikväll också
så jag och Isabelle trippade iväg till Ica innan middagen. Eller rättare sagt, snubblade/lunkade/flummade dit. Har nog aldrig tagit så lång tid att gå dom 500-600 meterna, haha. Jag i min mjukisdress och Isabelle nydansad i tre timmar. Vi kände oss lagom fräscha ♥

har förresten kommit en bra bit påväg på krönikan, skulle vilja bli klar ikväll men det är ingen panik och jag är trött så... godnatt!

en sån där dålig vecka ni vet


Alla tjejer känner kanske igen sig? I alla fall några? Har som sagt "en dålig vecka" och är sugen på allt som har med socker att göra. Typ. Skulle kunna proppa i mig hela den här just nu men får nöja mig med lite kakor till Bonde Söker Fru ikväll.

i varsin stol i eftermiddagssolen


hade inte heller varit helt fel just nu

Regnet har iprincip vräkt ner hela dagen och denna dag är nästan menad för att man ska ligga i sängen och kolla på film, så tror jag ska göra det nu.
Slutade lite tidigare än väntat idag så sprang på stan och köpte en present till mamma som fyller år på lördag. Hennes favoritaffär är Indiska så det var där jag fann det jag sökte ;)

later on dudes


Ungefär det här har jag på mig idag, puss!

det är munkarnas fel


mysig tidig-vår-bild

Eftersom Isabelle hade sällskap och gick på bio och sådant ikväll köpte jag och Sara munkar och smaskade i oss framför Idol(har kommit fram till att jag inte gillar Alexander Bard förresten). Nu har jag lite väl ont i magen, det kanske hade räckt med en munk? Aja, dom var goda i alla fall!
GODNATT men först lite prison break, var längesen.

ingen fantasi...


Började på krönikan och dom första meningarna blev asbra! Men sen när jag skulle fördjupa mig i ämnet tappade jag tråden, tappade fantasin och ja... Kanske behöver lite mat i magen för att kunna fortsätta? Egentligen skulle jag behöva plugga matte också men har inget mattesnille hemma som kan hjälpa mig så det sket sig.

å jag var sjutton år


Sara's bild från helgen på vår balkong, jag å karl

Slutade lite tidigare idag, vet inte varför egentligen men läraren sa att vi fick jobba med våra arbeten vart vi ville så jag valde att gå hem. Har inte ens börjat än men tänkte göra det snart. Har faktiskt varit ute på en power-walk. Kände till och med för att kuta lite en bit!

off to school


Med tröjan uppknäppt till halsen och fetaste väskan beger jag mig snart ut i regnvädret. Hopppas ni får en bra dag!

in your eyes


Hörrni, vad tycker ni om årets Idol-jury? Det har ju dragit igång nu och jag tycker både ris och ros om dom. Baggarna gillar jag, i alla fall Anders! Dom två nya, Bard och Pelle vet jag inte riktigt...? Lite väl hårda men det kanske behövs om det verkligen ska komma fram en STJÄRNA.

Ska packa lite nu inför imorgon. Vi ska fota lite kläder inför ett repotage till tidningen vi håller på med på text. Blir nog kul! Sen ska jag börja skriva på min krönika också, scary ;)
GODNATT

anti


Hoppas fan att detta hjälper nu! Har haft munsåret i två veckor och det vill verkligen inte försvinna. Stort har det blivit också och jag kan knappt äta utan att det sticker och har sig för att jag att öppnar munnen för mycket. Men nu har jag i alla fall köpt Anti, den lilla skiten kostade mig hundra rikstaler och den är inte ens lika stor som mitt finger! Rån ju....

hemska sjukdom


Usch vilken jobbig liten film men samtidigt väldigt fin. Tycker ni kan ta och kolla på den om ni inte redan gjort det.

morsning korsning


Börjar halv två idag och enda lektionen är matte B, därför känner jag för att ha på mig något stickat och mysigt!

slänger iväg en kyss


Ätit kinamat och är proppmätt. Nyss duschat och ska snart springa till bussen.
VI HÖRS IMORN

tomma flaskor & en stulen bil







dessa två bilder snodde jag av Bina, hoppas det var okey!


granny goes street 2011

"viiiiilken härlig dag"


Morsning korsning! Isabelle var nyss ute med Vera(hunden) och hon sa att det var skönt ute. Hoppas det håller i sig hela dagen! Och idag ska min mamma springa tjejmilen med hennes vänner. Sänder iväg ett hejja hejja till henne.

vänner


Har suttit och ätit & pratat med mina kära vänner ända sen klockan sex. Camilla och hennes vän tittade också förbi en stund.
Har i alla fall haft sex mysiga timmar och eftersom det blev så sen sover Karin och Sabina över.
GODNATT

"dagens känsla"


Att bli besviken måste vara en av de jobbigaste känslorna. När man har sett fram emot nånting och planerat, sen ska det inte ske... Det är "ingens fel" det här, men ett jobbigt styngn i magen finns där ändå. Varför säga en sak om man ändå ska ändra sig? Okey, man får ändra sig, men det här gillade inte jag.

lima handel...?


Undra hur många gånger under högstadietiden som man gick till lima handel och köpte godis, det var ju inte långt. Typ 100 meter? Och inatt brann den ner. Usch vad hemskt...

friday i'm in love



Hej mina vänner, sovit gott? Det har jag. Fick till och med sova en timme längre eftersom vi inte börjar fören 9.50 idag. Äntligen är det helg förresten! Och tror att den kommer bli super! Ikväll kommer Karin och Sabina till vår enkla boning på lite sushi, och pizza för dom som inte gillar sushi haha. Men även Casper kommer över helgen också, inte ofta han är hos mig i Falun så det ska bli kul ♥

då var man där igen


Här är man duktig och äter upp chokladen som är kvar sen i förrgår så att den ska försvinna nån gång och bestämmer sig för att ta en powerwalk trots träningsverken sen idrotten. Men så hämtar jag ut ett paket med ett par skor ifrån mamma(glömde mina seglarskor i Sälen) och där i ligger också lite turkisk peppar(eller tyrkisk peber som det så fint står)! Mamma alltså ;)

tomtenisse


Tycker att jag väldigt mycket ser ut som en sådan på den här bilden, haha. Fick till smilet och ögonen litegrann...
Blir inte så många inlägg på dagarna nu, det vill säga inga egentligen. Men much to do som sagt. Önskar jag hade hunnit med att plugga lite mer matte dock. Får se om jag kanske gör det lite senare. Nu ska jag och Isabelle i alla fall hämta tvätten som borde vara klar!

i min kavaj


Kände att min kavaj har legat i gömmerna lite för länge nu så har svidat om till den och ett par jeans. Självklart åker mina nya skor på också!
ser ut som jag är värsta deprimerad, men det är jag icke