THE LAST SONG

Klockan är kvart i nio och jag ska kolla på the last song nu hade jag tänkt. Är den sorlig? bäst för den(filmen) att den är de... Ska upp sju imorgon för att vid åtta åka till falun som sagt. spännnande!

bilderna är ägnade åt min sambo.

FALUN

No more sälen. Imorgon flyttar jag mina saker till lägenheten i falun! Eller ja, jag tar nästan ingenting från mitt rum här, bara datan, högtalarna, och diverse småsaker. Men det ska jag inte ta med förens den dagen jag verkligen flyttar in vilket blir om cirkus 15 dagar.

DE VUXNA DE KAN

Isabelle och jag tröttnade ganska snabbt på att vara där borta vid olnispa så vi dorg hem runt nio redan. Isabelles mamma skulle hämta henne lite senare, men runt halv ett började vi undra vart dom var. runt halv två började vi ringa för vi var så jääävla trötta. Vid två trillar alla vuxna in, men inte var det slut för de. nejnej! Nu var det lite efterfest här på västsidan, haha! Och vid halv fyra gick alla hem och man fick sova. Skapligt trött imorse.

Jag skippade iallafall leksand med pappa och syskonen och istället åkte jag upp och jobbade lite men det var inte så mycket att göra så jag fick cykla hem.

Ikväll ska vi packa in bilen/släpet med säng, hyllor och diverse saker för imorgon åker vi till falun :D

-




AN OFFICER AND A GENTLEMAN



2105

Jag vet att det inte är speciellt många som läser min blogg. Bara mina nära och kära skulle jag tro. Och egentligen så har jag bara denna blogg för att det är skönt att skriva av sig lite varje dag, och för att jag lite då och då vill visa upp bilderna jag tar. Fast det var längesen jag fotade nu... vet inte vad det beror på?

Tycker egentligen inte om att vara själv
kom jag på nu när jag satt och tänkte. Visst, det kan vara skönt nån timme eller så men sen börjar jag bli rastlös, börjar att tänka för mycket, som nu.
Jag känner mig extremt ensam. Jag vet att jag inte är det. Jag har massor av människor omkring mig som bryr sig om mig. Eller ja, inte just nu då. För nu är det bara jag här. Men en konstig känsla har hängt efter mig på senaste tiden. En känsla av att jag känner mig ensam. Nu ska jag ge mig. Vi får hoppas känslan släpper snart.
Längtar förövrigt väldigt mycket tills jag flyttar ihop med sara&jen, om cirkus 16 dagar!


1741

Blev en filmkväll/natt hos karin och jag & isabelle var så duktiga så vi cyklade och hyrde film, köpte chips och kladdkaka sen cykla vi till karin! Det är ganska långt faktiskt (a) Kollade på en skräckis (var jättelänge sen!) som hette babysitter wanted eller nått? Sen klassikern Sova med fienden och sist men inte minst one tree hill. Fast då lyckades jag slagga...

Cyklade hem gjorde vi också. Fast jag stannade en stund vid tjärnheden och höll sara sällskap som jobbade. Och när det blev uppehåll så cyklade jag hem igen, men jo tjena... det började SPÖREGNA när jag hade kommit halvvägs så jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem.
Men en kokhet dusch senare och lite mat som jag så duktigt lagade själv så mår jag bra igen.
Ensam hemma ikväll så jag ska bara njuta av tystnaden.
CIAO


LOOKBOOK.NU


KVÄLLEN SKA SPENDERAS HOS KARIN


Det är tur att web-cameran är uppfunnen, vad skulle man annars göra när man väntar och har tråkigt? hehe

HOLA GUAPAS

Pappa har inget kök så det blev mat på experium, och det är inget negativt med de :D Men nu är vi hemma igen och imorgon jobbar jag igen, fast då börjar jag vid 12, gött.

Och förresten, innan jag trycker på "spara & publicera" knappen så måste jag bara säga: på söndag åker vi till lägenheten och ställer in möblerna, happppyyy :D


Och vecka innan vi börjar skolan så åker jag till stockholm med filippa,
men inte för att kolla på Bounce som förra gången utan för att.. jaa? Så långt har vi inte kommit i planeringen tror jag haha! Blir väl shoppa, gröna lund, skansen och diverse saker man gör i huvudstaden ;)

LOOKBOOK.NU



VÄDRET LEKER

Slutade vid halv ett idag för det var inte speciellt mycket att göra. Men eftersom jag inte hade någon skjuts NER för fjället och hem så blev jag tvungen att gå. Tog bara en sisådär timme kanske, haha.

KICK-ASS

Nu har jag kollat på Kick-ass och jag måste säga att den inte var ett dugg bra! Alla jag snackat med som sett den säger att den är jättebra, men naaeee... jag bara väntade på att den skulle ta slut så jag skulle få byta film, haha!

ROADTRIPP

Kom hem för ett tag sen från en roadtripp med Isabelle. Fick med mig en del saker hem också, trevligt. Men det tråkigaste jag vet är fan att visa vad jag köpt eller att läsa vad andra köpt, hahaha. Men jag visar ändå bara för att denna måndagskväll har jag inte speciellt mycket annat för mig.


Är grymt jävla sugen på chips! Vi har inte chips hemma och det är för regnigt ute för att ta sig ut och köpa de :( Får tatta något ur skafferiet senare och krypa ner och kolla på en film. Känner för de, hahah fortfarande sliten och så ska jag upp och jobba imorgon vid 10.
PUSS

Inte alla som får in hela mobilen under öv...

imag0416 (MMS)

Inte alla som får in hela mobilen under överläppen... haha!


GODNATT


DBV ÄR ÖVER

...och jag har inte gjort många knop idag. Kom hem halv fem, sov till halv ett, gick upp halv två och åt frukost, och nu har jag förflyttat mig till soffan och tittar på Farsan med mamma och tilda. Fast jag har redan sett den så jag sysselstätter mig med att stirra in i datan istället.

Kvällen igår var lyckad och jag och filippa är pretty good på att bugga. Efter många superbra timmar skulle vi börja knalla ner mot centrum igen men då var det en mycket trevlig kille som spelade gitarr inne i en buss så vi joinade honom ett tag och det var nog det trevligaste på hela kvällen. Sjukt mysig avslutning :)
Så idag ska jag bara ha en svullodag.
PUSS

så såg jag ut igår, rosa tröja... mmmmm SÅ Linn ;)


sexiga saaara ;)


filippa & jag, tack för kvällen sötnos :D


och så fyrverkerierna

MAMMA ÄR SNÄLL

Godmorgon solstrålar och åskmoln, läget? Med mig är det iaf ganska bra, sliten i kroppen och rösten är inte på topp men jag ska snart göra mig lite frukost så då ska jag nog vara på topp igen!

Kom hem vid fyra imorse
för att bussen gick en timme senare än vad den gjort resten av veckan så jag var gaaanska trött imorse när mammsen kom in och sa att jag skulle jobba. Jag tror hon såg att jag var trött och sliten så jag fick stanna hemma idag.

Och här får ni bilderna jag lovade igår, lite kassa eftersom dom är tagna med telefonen, men men ;)




Näää nu ska jag ta mig i kragen och resa mig ur sängen!
PUSS

SLITEN

haha ja, jag måste erkänna. Jag känner mig seg och sliten efter tre kvällar. Men jag ska ut ikväll och imorgon också. sen får jag gå på rehab eller något liknande, haha! och nu blev det lite brottom...

Igår var Larz Kristerz och vilka stod längst fram, vi ;) Status
Dom bilderna får ni se imorgon för nu har jag som sagt väldigt brottom!!!
PUSS
ikväll står det spets på klädselschemat och det där med stooor
pussmun är den nya grejjen

ÄR RIKTIGT SVENSK OCH KLAGAR LITE PÅ VÄDRET MEN TROTSAR DET OCH TAR PÅ MIG SHORTS, OCH BLOMMIG TRÖJA



min fin fina klocka är på som på förra dansbandsveckan tappades alldeles för många gånger i backen så att den tillslut fick skickas på lagning. Ska inte hända iår!

HEHE

Blir inte så mycket bloggning nu när det jobbas så mycket och är dansbandsveckan, men ni ska få se nån bild från igår!





haha bara bilder från pizzzzzerian innan vi stack hem men något trevligt att kolla på iaf ;)


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig lite fresh för jag drar nog ner till malung ikväll med. Jobbar imorgon men vafan, när det väl händer något lär man passa på!
PUSS


1652


Kör på att inte platta håret ikväll igen
så jag sätter upp de i en boll medans det är blött så att det blir lite smålockigt sådära. Mina nya shorts är på och jag tror att filippa ska komma hit innan bussen går så vi kan fixa oss tillsammans, men får se :D
PUSS

KLOCKAN ÄR 23:39

Ska upp om 10 timmar och 20 minuter. Eftersom jag inte har speciellt mycket för mig just för tillfället så tänkte jag visa upp några gamla godingar och nya freeeeesha bilder. Enjoy!


En av alla dom gångerna jag, elsa och karin tillbringade en kväll i rättvik. Men här är vi nog dagen efter en sådan kväll i borlänge.


och är har vi en bild från... förra sommaren skulle jag tro när jag klantigt nog ramlade med cykeln när jag skulle vinka till filippa & co. haha!


tror det här är för två år sedan, någon av dom första gångerna jennifer var hemma hos mig.


mormor, släktkalaset på öland!


casper :)  bild från när jag var hos honom för... lite mer än en vecka sen? wow, känns som en evighet


och sist men absolut inte minst, min skära vän jennifer igen!

DET BLIR BARA STÖRRE OCH STÖRRE


haha sjukt ju,
det blir bara större och större och svullnaden vill inte gå ner! Vafan kan jag ha gjort? konstigt...


Övningskörde nyss med mammsen och tilda och köpte lite godsaker till filmen ikväll och så tog vi en tur upp till fjället och körde lite. Dethär med automat är ingen konst längre ;) När jag kommer till pappa nästa gång får jag köra med växel på vägen? ojojoj.

TJA.

hola amigos. Kom hem runt 3 inatt till mammsen igen. fast jag hade planerat att åka upp till pappa men icke sa nicke, bussen åkte inte ända upp till fjället så det var bara för mig att börja traska hem till mamma. Fast det var ganska skönt för det var inte speciellt kallt ute :)
Somnade runt halv 4 och gick upp 10 för att jobba, haha kanske var en aning sliten och klantade mig två gånger idag med beställningar och kaffet men ingen större skada skedd!
Och nu känner jag egentligen bara för att sova, haha.. ska nog krypa ner tidigt ikväll och kolla på film för jag jobbar imorn och efter jobbet så blir det malung igen!


Igårkväll började vi vara hos jacob där det skedde en liten olycka men min bebis lever igen :D
Sen glassade man mest runt och hälsade på folk som man inte sett på länge, både saknade och mindre saknade människor :)
Nä nu ska jag kirra några bra filmer som jag kan chilla med ikväll,
PUSS

SEYAH


första utekvällen någonsin som jag inte tänker platta håret, haha.
lite halvt fixad sådär så ska jag in och äta lite mat och snart kommer dom andra sen MALUNG.

DUSCHEN - FIXA - MAT - FIXA - UT

..och förmodligen ska här vara innes på facebook lite också ;) Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag dricker minst två koppar kaffe om dagen fast jag är inte ens beroende och jag tycker inte det är sådär jätegott men jag bara gör det. Blev nog så när jag jobbat dom här veckorna och när det inte är så mycket att göra så dricker jag kaffe. haha och den rutinen sitter i, måste sluta med de.


innan vi åker till malung kommer guurlsen hit och så fixar vi oss tillsammans and you name it!
Nu ska jag hoppa in i duschen, eller jag ska bara dricka upp mitt kaffe först, gaaah jag ska fan hälla ut de haha...
PUSS


ÄLSKAR BILDEN



Nu ska jag snart krypa ner under täcket i sängen och titta på Dear John,
jag har aldrig hört talas om den? Men sara sa att den var bra och det är tydligen en kärleksfilm så om den är sorglig kommer jag ligga och böla för mig själv, haha!

Kom på att jag inte skulle ha borstat tänderna,
vill ha en kexchoklad :( fast det blir så hemskt mycket smulor när man äter kexchoklad i sängen och jag som "nyss" bäddade med nya lakan... Det är då man ska ha dom här delade kexchokladerna. I-landsproblem man har, det är fan illa.
PUSS

IT'S LIKE THAT WITH YOU



CIAO


Sjukt fint väder så ni sticker vi ut och grillar!
Säger hejdå men en kass cam-bild för att jag
är lat och inte orkar ta fram kameran.
PUSS

WTF??!!


haha vafan har jag gjort?!
när jag råkade komma åt min arm gjorde det lite småont sådär så
jag kollade vad som var på tok, då har jag två blåmärken på "smalarmen" eller vad heter de?
haha... plus att jag är alldeles svullen. 

URSÄKTA MOoOI

Ganska kass uppdatering men men, nu har iaf sara och jen åkt hem AKA min sambos typ ;) Igårkväll så åt vi pizza dock hängde inte isabelle på men jocke och jeppe, och efter nån timmes snackari om allt så tog vi cyklarna och mopparna hem till mig och chillade plus att jag tror att sara blev drogad av sin kebab, hahaha eller så var hon bara allmänt trött och skrattig vilket jag gillar! Och så fortsatte kvällen...


vilken pussmun jag fick till, mumma ;) haha!


Nu börjar ju dansbandsveckan och isabelle vill att jag ska komma ner ikväll men jag vet inte riktigt, vi får se helt enkelt, men imorgon dååå.. ;)

1623

Några timmars jobb, en blöt cykeltur ner för fjällvägen och två duschar senare är vi nu fresha igen och klockan åtta ska vi möta upp Sara och kanske Isabelle för att möla i oss lite pizza för att sedan åka hem och kränga andra gosaker! Blir chilli'n på västsidan med folk jag tycker om :)!

30 MINUTAAAAAS

Om en halvtimme landar Jen i sälen, tur att hon kommer. Behöver någon som muntrar upp mig lite, känner att jag saknar casper lite för mycket.

Ha en mysig/fartfylld/vild fredagskväll så hörs vi later!
PUSS

YTTERLIGGARE EN DAG PÅ JOBBET

Och idag var det mer att göra och då går tidien fortare OCH DÅ är det soligare!
Jobbar imorgon också och då ska även jennifer vara med för dom sista timmarna vill jag inte jobba själv ;) Så vid åtta ska jag trampa iväg på min vän (cyklen) och möta henne.  Men innan det hade jag som sagt vilja träffa karin men icke sa nicke hon svarar varken på facebook eller sms..

När jag och mamma åkte hem från jobbet så köpte jag en liten present till jennifer, haha det var ett tag sedan hon fyllde år men bättre sent än aldrig som man säger! Och så hittade jag ett par jättesnygga shorts som mamma var så snäll och köpte åt mig. Lite stor kanske men... Lite längre i modellen och ganska breda, men dom var snygga sååå :)



2352

Ska upp om exakt nio timmar. Ett bra tag kvar tills dess så jag kan sitta och fixa och ha mig med mina bilder ett bra tag till medans jag lyssnar på min egen lilla musiksmak som ingen annan klarar av, hehe..

Fast
jag måste erkänna att sängen ser ganska lovande ut härifrån och mina ögonlock börjar bli ganska tunga. Ska ta och borsta gaddarna sen krypa ner i dom en natt gammla lakanen. Inatt ska dom nog inte lukta så mycket tvättmedel, haha!

Imorgon blir det jobb igen och vid åtta på kvällen kommer jen hit
. Innan dess hoppas jag få ta en glass med karin om vädret tillåter de? Vill iaf träffa henne innan hon sticker iväg på sin segling :D
Och på lördag får vi se om det bli lima med sara, jen och isabelle eller inte... ska åska och bli regn. Mysigt *skeptisk gubbe*

HEMSK MYCKET HEJ

Det där med att komma på rubriker har jag aldrig varit en hejjare på, menmen, man kan inte vara bra på allt som sagt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig ready inför kvällen. Eller, ska rättare sagt upp till experium och äta med mammsen, isabelle och hennes mor och sen gå och kolla på bio! Knight and Day hette den, verkar lite bra enligt reklamen iaf.

2355

Måste strax krypa ner i min säng som har nya lakan.. tycker inte om känlsan av det.. dom är stela och luktar tvättmedel, blä. Menmen, har lovat mammsen att gå en sväng med henne och hundarna imornbitti så måste som sagt krypa till kojjs strax. (om jag kommer upp imorn vill säga, haha)
Men innan det så tänkte jag slänga upp två bilder som jag tog idag. Tycker att dom senaste dagarna har det bara varit dåliga cam-bilder så, here you are!


allt bara körde ihop sig när jag skulle skriva dit mitt namn på bilden
men det är jag som har tagit den och Balto, vår 12-åriga golden retriver
är modell.

1607

Hemma från jobbbet igen. Tycker att den meningen är ganska välanvänd nu... men det är i stort sett det jag gör, jobbar. Fast jag har i och för sig haft ledigt några dagar nu så lite jobb till skadar inte. Jobbar 3 veckor till om jag inte misstar mig.

Jag är helt lost, är det vecka 28 nu? Det måste det väl vara? Eller? Joo, det är de. Då betyder det att nästa vecka är det vecka 29 vilket betyder dansbandsveckan, lite småskoj sådära ;)

haha kolla sicket gulligt örhänge jag hittade igår
btw, en liten papegoja :D


TITTA VAD JAG HITTADE...

..när jag städade igenom mitt rum nyss, text och stämmor från vårat gammla carolamedly! Saknar de :)

CHILLDAG MED MIG SJÄLV

Godmorgon allihopa! Blev inge jobb för mig idag inte för regnet öser ner som in åt helvete så mammsen sa att jag slapp jobba idag för det skulle ändå inte finnas något att göra för mig.
På tal om att regnet öser ner så åskade, blixtrade och regnade det sjukt mycket inatt så jag kunde inte sova. Och okej jag ska erkänna att jag livrädd, haha. Blinkade som värsta discot inne i mitt rum av alla blixtar. Trodde för ett tag att huset skulle explodera.

Så idag blir det bara en chilldag med maah seelf typ. Och vad jag ska göra vet jag inte än.. kan ju inte gå ut så får vara inne och sysselsätta mig. Men först ska jag ligga här ett tag till och SEN gå upp och göra lite frukost.
CIAO(måste bara visa att jag fortfarande är brun så ist för att visa min bikinirand som alla andra så visar jag min ringrand, haha. Där det är vitt har jag haft ringen på mig varje dag *stolt*. Men jag måste säga att jag börjar bli blekare.. snyft, och inte kunde jag vara ute i solen igår så.. SNÄLLA SOL, KOM!)

TILLBAKA TILL VÄSTSIDAN

Typ så ja, då var man hemma igen. Helgen gick sjukt fort och jag ville verkligen inte att den skulle vara slut. Jobbigt att säga hejdå...
Imorgon är det back to work som gäller och jag måste upp 9.00 så jag känner mig lite tvingade att krypa upp i sängen strax. Kommer kännas ensamt efter att ha delat säng med casper i tre nätter, menmen.. får göra de bästa av situationen och ligga och krama om min kära anka och krockofant som så troget jämt ligger i sängen, skämt å sido. Nu börjar jag blir trött som ni säkert märker.
PUSS
(lite för mörkt i mitt rum just nu för en "cam-bild" men med denna bilden säger jag godnatt)

HEJDÅ

Om 45 minuter kommer pappsen och hämtar alla barnen här på västisdan 147. Men pappa, tilda, fille och hans kompis ska bege sig till skåne en vecka och mig dumpar dom bara av i mora.
Innan dess ska jag hinna få i mig lite frukost och torka håret och det kan ta ett tag så jag måste nog börja tänka på att ta tag i det snart... hehe.
Vi hörs på måååååndag, puss


NY HEADER

Bytte bara ut lite bilder och smågrejjer,  kände att jag var trött på den förra även fast jag inte hade den så länge, hehe :)
Packningen är iallafall klar men att jag kommer få sova inatt kan jag ju bara glömma har jag insett... movie-night typ.


A WALK TO REMEMBER

Jag är nog bland dom sista i världens som inte sett den, men nu har jag iaf gjort det och den var väl bra... tills hon skulle dö. Blää jag bölade nästan, tycker inte om olckliga slut, det förstör filmerna! Fast på ett sätt kanske denna film inte var så olycklig i slutet.. men men. Nu ska jag packa det sista så jag får lite sovmorgon imorn och slipper göra de då.
PUSS

escape - enrique iglesias



smile - uncel kracker


ÅH JUST FAN GLÖMDE NÄSTAN...

1. Jag kom in på media i Faluun. Fast det visste jag nästan redan eftersom den lägsta som kom in hade gaaaaanska låga poäng ;) menmen, nu är jag iaf 110% säker på att jag kom in.


2. Att jag måste visa er min nya kärlek, som jag fick av Isabelle från hennes USA-tripp. Gillar den sjukt mycket! Måste tacka henne igen för att hon var så uppmärksam på våra resa till stockholm i våras ;)




BILDER FRÅN ÖLAND del 3






ONSDAG

Tappar nästan bort sig i dagarna nu, haha håller inte koll på vad det är för dag! Men idag är det iaf onsdag och en väldigt bra onsdag dessutom för idag har jag träffat Isabelle som jag inte har sett sen skolavslutningen, hon har ju varit ute i vida världen och farit. New York och Karibien, vem är INTE avundsjuk på henne liksom?;)
Men det var skönt att få träffa henne igen <3


Jobbar imorgon också och sen är jag ledig några dagar. Det är inte speciellt drygt att jobba måste jag säga, 11-15.30 är inga dryga tider och det är inte sådär jättemycket att göra ÄN.


BILDER FRÅN ÖLAND del 2








2045

Nu har jag gjort det mesta jag kände för att göra idag så nu ska jag gå och kolla om det finns något gått i skafferiet, hihi.

Biff... inte biff... biff... inte biff.. biff... inte biff
create avatar


BILDER FRÅN ÖLAND del 1





Behöver jag ens skriva vad som är på varje bild förutom att det är personer som jag mår bra av och sjutk fint väder!

WHAT'S UP WITH VÄDRET?

Man blir ju fan depppprimerad. Sol konstant på öland och i hultat och så kommer man hem till Dalarna igen då är det moln och regn, blääää.
Fast det är ju liiite okey för jag jobbar om dagarna nu ;) money moneyyyyy.

jobbtröjjorna är i alla fall fina tycker jag, snor dom nog sen, mohaha ;)

<3

                                                         ler som aldrig förut.
nyss haft en toppenvecka med Karin, på onsdag får jag träffa Isabelle igen och på fredag åker jag uppåt i landet till casper.


NI FÅR SE BILDERNA IMORN ISTÄLLET

Ska till pappsen nu och sova där ikväll, så ska jag jobba hos mamma imorn till fyra.
Wish me luck.


HEMMA!

Klockan sex imorse lämnade vi hultat för att åka hem och NU är vi hemma :D Eller kom hem för typ en timme sen men shit the same. Har haft en kanonbra vecka, den kunde inte blivit härligare.
Alldeles strax ska ni få se en massa bilder, PUSS!

Såhär ser en packad sill ut enligt Karin, ...

imag0377 (MMS)

Såhär ser en packad sill ut enligt Karin, (Karin ligger alltså som en packad sill på bilden) jag håller inte riktigt med henne..


Läggdax, imorgon åker vi tillbaka till hul...

imag0376 (MMS)

Läggdax, imorgon åker vi tillbaka till hultat för att övernatta där så att mammsen får nya krafter till att åka tillbaka till sälen på måndag morgon :) Vissa människor ger en positiv energi när man känner sig nere, människor som kan få en att bubbla av skratt! Karin är en sån person, älskar't <3


Sista kvällen med släkten och då ska det g...

imag0371-1 (MMS)

Sista kvällen med släkten och då ska det gås på restaurang. Som jag har sagt hela veckan: fyfan vad gott det ska bli med mat!


On our way to the Beach med släkten

imag0367 (MMS)

On our way to the Beach med släkten


Detta roar vi oss med en fredagskväll

imag0365 (MMS)

Detta roar vi oss med en fredagskväll


Nu lämnar vi vårat lilla paradis och åker ...

imag0364 (MMS)

Nu lämnar vi vårat lilla paradis och åker vidare till släktkalaset. Det är så jävla varmt ute så jag måste häva i mig salt godis och vatten för att inte få solsting igen, haha


Jag har bränt mina knän sa Jag ju förut.. ...

imag0360 (MMS)

Jag har bränt mina knän sa Jag ju förut.. och man blir ju snabbare rynkig om man bränner sig hela tiden, och nu har jag fått för mig att mina knän har blivit rynkiga... men Karin säger att Det ska vara så, hmm..


Jag har fått solsting..

imag0354-1 (MMS)

Jag har fått solsting..


SAMBOS! Nu har vi en lägenhet, längtar nä...

6288_10063039319 (MMS)

SAMBOS! Nu har vi en lägenhet, längtar nästan lite tills skolan börjar, skamm.. haha ;)


Äter jordgubbar på stranden, näst sista da...

imag0352 (MMS)

Äter jordgubbar på stranden, näst sista dagen här idag. STEKA!