SÄNGEN LOCKAR MER ÄN PLUGGET


MP1B, TUR ATT LÄRAREN ÄR SNÄLL...


Hehe,
nu var det ju så att ungefär halva klassen fick IG eller inte presterade bra på provet vi hade i tisdags så vår snälla lärare låter hela klassen göra om det helt imorgon, samma prov och det provtillfället man får högst på, det provresultatet blir det. Super!
(fick VG, fast ska skriva till mig ett MVG imorgon tänkte jag)

SHOPPA LOSS MED MISS BILARE

Efter skolan idag åkte jag hem en sväng sen mötte jag upp Sara i stan och så drog vi till Jysk och shoppade loss på småsaker vi behövde till vår lya. Badrumsmatta, hallmatta, besticklåda, duscdrapperi, filt osv. Sen en en hel del mat på ICA.


Nu har jag duschat och känner mig fresh på nytt! Ska smyga in till Sara strax och fråga när vi ska äta keso, tomater och avokado, mums.
PUSS

DAG 15 -NÅGOT/NÅGON JAG SAKNAR


Självklart så saknar jag min familj hemma i Sälen när jag är i Falun på vardagarna.
Och självklart saknar jag Casper som är ute och reser hela tiden med sina skidor. Och självklart saknar jag brustna vänskap som jag vill ska gå och laga igen.

Men NÅGOT jag saknar är att ligga på stranden i skåne en jättevarm sommardag och äta vattenmelon för att sedan gå springa ner i havet för att man blir jagad av getingar som vill ha vattenmelonen man redan ätit upp.

HEJ DÄR


Just nu sitter jag förmodligen på en alldeles för tråkig matte lektion och försäker förstå mig på hur man räknar ut arean ur en cylinder eller något liknande. Så ni vet, jag är inte speciellt hajj på matte mina vänner.

ORDPOLIS


ursäkta ursäkta ursäkta. Jag är näääästan 99% säker på att det stod hot tab när pappa köpte den, men men jag har väl fel då :)

55 BILDER I MIN BREVLÅDA


Beställde lite bilder nu för ynka 29,90 kronor! Dom studdsar ner i brevlådan hemma i Sälen om 2-5 dagar, det ser jag fram emot.
PUSS

FÖRRA JULENS JULKLAPP TILL PAPPA


År 2010 gav vi varsin, men 2009 (jag tror i alla fall det var de? haha) så gav vi en bild på hans tre barn, det vill säga mig och mina syskon. och den har han på spisen hemma hos sig, tycker om bilden! Då jag var blond också, haha.

PICTURE PICTURE PICTURE...







Några bilder på mig, pappa, Tilda och Fille från helgen hos pappa uppe bland fjällen. Mysig helg på experium, i hottaben, i soffan, vid matbordet och så vidare. Har bara tagit det lugnt och skrattat med familjen. Speciellt åt säsongare som trampar ner sig i en meter djup snö utanför pappsen's hus, hihi.

Nu har jag anlänt till Falun och jag och Sara har hunnit äta pizza och kollat på Solsidan.
Samt så är det ganska tomt i vår lägenhet så vi drar till Rusta imorn för att hitta grejjer att piffa upp den med!
PUSS

EN HALVTIMME I EN HOTTAB


Kom nyss upp från pappsen's lilla hottab
och bilder från den badstunden får ni ikväll när jag anlänt till min data med redigeringsprogram på. Eller ni kommer få lite bilder från hela helgen så nu har ni något att se fram emot!

DAG 14 -OM JAG VANN 1 MILJON...

Då skulle jag dela med mig till min familj och spara resten till framtiden, lägenhet, bil och så vidare :)

NUTELLA-MACKOR OCH KAFFE


Nyttig frukost! Nej men på helgerna får man unna sig lite onyttigheter tycker jag.
Idag åker jag tillbaka till Falun vid två ungefär, och vädret är icke på topp idag så det blir nog bara relaxin' tills dess. Men inte mig emot!
PUSS

VAD HETER DEN SJUKDOMEN?


Jag har ont i ögonen ganska ofta
(men det är ju för att jag har ett litet fel på synen), har mått lite små-illa en längre tid och idag var jag jätteyr (och haha NEJ, inte på smällen). Så satt jag och lästa KLICK! alldeles nyss och där stod det att Marie Picasso har fått en hjärntumör, och symtomen för hjärntumör är läste jag: Synfel, illamående och balanssvårigheter. Jag fick panik för jag trodde jag hade en tumör!

Men sån är jag, jag blir lätt orolig och vill garantera mig själv att jag inte är sjuk på nått sätt. Jag kan inbilla mig att jag har värsta sjukdomen när jag har läst om den och blablabla. Haha det finns väl ett namn för folk som är så? fast extrema och värre än mig. Vad heter den sjukdomen när man jämt tror att man är sjuk ;)?

TVÅ SOM SAGT...


Snodde bilden av Sara som hon tagit i vår lägenhet som nu mera inte såg så väldans mysig ut i det lilla tv-hörnet... soffan och tv:en är borta eftersom det var Jennifers. Men vi fixar till dé snart!

Så va dom bara två som sagt, S L (Sara och Linn)

LIVE, LOVE, LAUGH


TOOOOODAY


pappa, Tilda och jag

Dagens planer är att chilla ett tag till sedan besöka Experium med pappa och Tilda. Bada och relaxa lite i Sauna-världen är jag sugen på. Inte varit där på evigheter, senast var med Casper innan snön kom tror jag.

DAG 13 - DET HÄR FÅR MIG LYCKLIG


Det är svårt att bara välja en sak som gör en lycklig, för det finns så mycket och så många runt omkring mig som får mig att ibland känna mig som en lyckligaste i världen!

Lycka för mig är att komma hem när man inte varit hemma på jättelänge och sätta sig i soffan och höra mamma/pappa säga att maten är klar och så doftar det ljuvligt och man är med sin familj igen.

Eller när jag inte träffat en bästa vän på länge och man ligger i sängen långt in på natten och bara pratar och skrattar!

Eller när jag varit ifrån Casper en längre tid och öppnar dörren till hans lägenhet och så står han där i hallen beredd att krama mig och jag får världens mysigaste kram. Så står jag där i hans famn och vet att han är den absolut bästa för mig.

I LIKE BIG BUTTS AND I CAN NOT LIE


DAG 12 -DET HÄR GÖR MIG LEDSEN

När man bråkar med någon som står en nära, och värst av allt: När man sedan inte blir sams igen och skiter i varandra. Och man kommer på nu efteråt hur mycket man saknar tiden tillsammans.

Sen att bråka med Casper är nästan lika hemskt, fast som tur är gör vi inte det alls mycket! Det är bara när jag får mina humörsvängningar som det kan börja hetta till lite. Jag skyller på mina p-piller, och ska jag vara ärlig tror jag faktiskt att det är dom som spökar också.

*HJÄRNSLÄPP*

Förmodligen sitter jag här ikväll med en godis skål och slö-kollar på Fångarna På Fortet sedan en film på canal+, hehe... bara en gissning.

SWEET HOME SÄLEN


Hem till Sälen imorgon efter skolan eller inte. Det är den stora frågan just nu. Pappa var nyss här och lämnade massa köksgrejjer och diverse saker för att vi ska klara oss när Jennifer flyttar med alla saker som är hennes. Och när han var här fick jag en sån hemlängtan: Jag vill hem och bada på Experium i helgen och bara vara... Och efter mycket om och men kom jag fram till att det blir bäst om jag åker hem i helgen :)

SKOLAN ÄR EN DJUNGEL

har bananträd inne i skolan med små små omogna bananer på, crazy

MY NEW JEANS


en hemlis nu hörrni, fick lov att lägga mig ner på golvet i provhytten inne på JC och så fick Isabelle dra av mig dom för att dom var så tajjta, hihi. Men redan nu har dom blivit liiite större och är sköna!

STOLT FLICKVÄN


Casper har tagit sig till ungdoms-OS i alpint förstår ni. Och jag är otroligt glad för hans skull, och stolt!
PUSS

DAG 11 -MITT FÖRHÅLLANDE MED MINA FÖRÄLDRAR


Mina föräldrar är lite som mina bästa vänner.
Jag berättar inprincip allt för dom. När jag mår dålig, bra, när något bekymmrar mig, ja... inprincip allt. Men självklat har jag mitt privatliv från dom som alla ungdomar ;)

Jag tror att mitt förhållade med dom blev bättre på något sätt när dom skilde sig. Låter kanske konstigt, men det känns ändå som vi har kommit varandra närmre under den perioden som vi gick igenom för ungefär två år sedan om jag inte räknar fel.

Nämen, nu känner jag mig som en riktigt bl...

imag0557 (MMS)

Nämen, nu känner jag mig som en riktigt bloggerska! Kaffe i handen, röda naglar, fin ring, är på väg nånstans och mobilbloggar, Hihi!


DAG 10 -HUR DET ÄR ATT DELA LÄGENHET MED TVÅ VÄNNER


Ja, nu är det ju så att en av mina sambos ska flytta till Stockholm och fortsätta plugga där.
Men jag är en person som inte vill vara ensam, visst behöver jag min ensamma tid och det får jag eftersom vi har varsitt rum här. Men som sagt avskyr jag att vara själv. Vill ha någon att prata med om hur dagen varit och om sina problem och framgångar!
Så att dela lägenhet med två vänner känns bra, väldigt bra. Men nu är vi bara två efter den här veckan och det känner också bra, för jag gillar min Sara mycket och trivs i hennes sällskap :)

ETT PAR JEANS RIKARE


fast dom har jag inte tid att visa nu. Men dom är från JC och är så tajjta att jag knappt får på dom och ännu mindre får av dom, haha!

RADIOBRUDAR


Emma och jag idag på ljud/radio-lektionen. Vi ska ha en frågesport i direktsänd radio på fredag och vet inte hur många gånger vi öva och öva och öva. Men tillslut satt det någorlunda, haha.

DAG 9 -MIN MUSIK

Jag har väldigt varierad musiksmak. Alltifrån Per Gessle till Alice Cooper ungefär. Jag älskar svensk musik på sommren och en vecka om året dyrkar jag dansband (dansbandsveckan).
Gillar lite annorlunda musik med finurliga texter. Är inte så jätteförtjust i Rihanna, Beyoncé, Alicia Keys och dom där.

Alice Cooper – Poison

DJ Lubel – A Little Gay

Billie The Vision & The Dancers – Summercat

Jay Smith – Like A Prayer

Per Gessle – Vilket Håll Du Än Går

några av dom låtarna som går i varv i mina högtalare just nu :)


GOOD SONGS WITH SICK LYRICS

DJ Lubel – Masturbate For Life

DJ Lubel – Why Won't Asians Have Sex With Me?

DJ Lubel – A Little Gay

DJ Lubel – Wrong Hole

IT'S LIKE THAT WITH YOU


Nu intar jag soffan och tittar en timme på Spårlöst  med en kopp te i handen.
PUSS

PLUGGELIPLUGG FÖR FAN

Har ett prov imorgon och en inlämningsuppgift i idrott och hälsa A tills på fredag för jag, Linn Pettersson, tänker satsa på högre betyg i idrott, trott eller ej!



Eftersom Jessica har fyllt 18 och blivit stor flicka så tänkte vi vara några tjejer här hos mig på lördag och ha lite rajjtantajjtan. Nää då men äta och ha det allmänt bra tillsammans :)

DOM ÄR ALLT BRA SÖTA


Titta vad som stod på mitt skåp när jag kom till skolan idag.
Var lite nedstämd när jag kom till skolan, men när jag såg det där blev jag genast glad igen!

DAG 8 -MIN FRAMTID


Jag vet precis hur jag vill att min framtid ska se ut!
Jag ska gå klart gymnasiet och vara nöjd med mina betyg. Efter gymnasiet vet jag inte om jag vill in på högskolan direkt, kanske jobba nånstans och tjäna lite pengar för att sedan roa mig! Efter det ska jag antingen in på journalisthögskolan eller någon högskola för rörlig bild (alltså film och tv). Efter högskolan vill jag bli något inom journalist eller rörlig bild och tjäna bra pengar på de.
Skaffa familj och ha två barn som ska hete Teo och Tindra, bo i ett fint hus i utkanten av någon stor stad och ha en underbar man :)

ATT SKOTTA SNÖ

Ett stooooort minus med vintern. Skottade nyss altanen lite med mamma och Tilda, och mina armar började värka efter ett tag, haha :(

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta, packa och sen 17.45 går bussen mot Malung.
PUSS

en väldigt gammal bild från skol-klassikern som jag det året gjorde med Elsa, Karin och Louise

DAG 7 -NÅGOT JAG OGILLAR MED MIG SJÄLV


Jag ogillar att jag gillar godis så mycket. Jag kan riktigt frossa i godsaker och älskar de! Men om man ska tänka på Beachen 2011 kanske det inte är så jättebra, hehe... därför ogillar jag att jag gillar godis så mycket.

TRÖTT LINN SOMNAR SNART




DRYGT FYRA MÅNADER


Två bilde från Cypern där vi var för drygt två år sedan.
Och om drygt fyra månader befinner jag mig i värmen igen, fast då på Kreta!
den sista bilden är ju inte alls för roliga haha, sitter där helt utslagen med chips och alkohol brevid mig. Stört skönt

...AND I MISS YOU


Längtar som en tok till vecka 7 då Johanna kommer upp från Skåne och stannar i Sälen i tre veckor. Låt tiden gå fort :)

ATT GÖRA NÅGON ANNAN GLAD!

Det måste vara en av dom bästa känslorna, när man märker att man gjort någon annan människa otroligt glad.
Igår kände jag för att vara en såndär underbar dotter och dammsög och dammtorkade hela huset och gjorde det fint i köket, strök kläderna, gjorde en öpppen brasa i vår enorma öppna spis och tände ljus.
Sen när mamma kom hem fick hon nästan tårar i ögonen för att hon blev så glad! Se, så lätt det är att göra en mamma glad efter hennes hårda arbetspass på jobbet :)

mamma har humor

BLICKAR TILLBAKA PÅ TVÅ HÄRLIGA MINNEN

En av alla Skåne-resor


Skolavslutningen i nian...



Vet inte riktigt varför just dom här två minnen dök upp och grävde sig in innanför min närhinna (haha det lät groteskt). Men den kvällen när vi kom ner till Skåne en sommarkväll med pappa var det så fint oh jag fick underbara bilder! Vi har helt ensamma på den långa stranden.

Skolavslutningen kommer alltid ligga bland mina minnen och jag kom att tänka på att det var mycket människor jag såg den kvällen som jag inte sett sen dess. Klasskamrater jag inte ens tilltalat sen den sista sjuka natten med klassen.

DAG 6 -NÅGOT JAG GILLAR MED MIG SJÄLV


Vissa säger att det är egoistiskt att tycka om vissa saker med sig själv, andra tycker att man absolut måste göra det.
Fast jag tror inte den delen som tycker det är egoistiskt är så stor. Själv tillhör jag den delen som tycker att man ska göra de. Egentligen tycker jag nästan om allt med mig själv, men jag har mina brister som vem som helst.

Lite svårt att skriva en specefik grejj man gillar med sig själv, men något jag alltid tackat gud för (eller rättare sagt mamma eftersom det säkert är henna jag ärvt det ifrån) är att så fort jag lägger mig i sängen och ska sova så somnar jag dirket, oavsett om jag är trött eller inte. Den förmågan är ganska bra om man ska göra något jobbigt och viktigt nästa dag :)

TONIGHT

Fm Static – Tonight -underbar låt

Slö kväll, god mat, godis och Let's dance (vilket är ett program jag sakta men säkert börjar avsky). Jobbar imorgon så ska slå på ett avsnitt av OC och krypa ner under täcket.

Saknar Casper som jämt får mig på bra humör när jag är lite nere...

SÅ VA' DOM BARA TVÅ ♥


VILA SJÄLEN I SÄLEN

Legat i sängen hela morgnen och läst denna underbara bok!


och blivit beroende av vaselin på läpparna...



...och så har jag även insett att mitt hår är ganska slitet, men vill inte klippa mig :(



DAG 5 -BÄSTA RESAN

Vi är ingen familj om är jättemycket utomlands utan vi håller oss mest inoms Sveriges gränser. Har  flygit två gånger i mitt liv och det var till Frankrike och Cypern (hatar att flyga). Men vi ska nu i maj till Kreta och det ska bli super roligt :)
När vi var i Frankrike var vi på DisneyLand och visst var det kul men jag kommer inte ihåg så mycket. Och när vi var i Cypern så var det väl också kul, men när vi kom hem skilde sig mina föräldrar och det hade jag på känn hela resan så den resan ligger dock inte bland mina favoriter...

Så därför ska jag välja en resa som vi gjort inom Sverige! Och jag väljer en liten resa från i somras när vi var på Öland. Var där med mamma och mina syskon plus min vän Karin, och vår moster och kusiner. Bodde i små stugor precis vid stranden i Köpingsvik och det var nästan som en utomlandsresa, varmt konstant i en vecka, soliga dagar på stranden, skratt och god mat. Eller... det blev en helvetes massa skratt och det var de som gjorde hela resan!


DOM VANN!


Sverige slog Polen
och nu blev jag lite småglad sådära. Dom har nu en chans att komma någon vart i detta VM ;)

Sitter i ett mörkt rum och kollar på handb...

imag0552 (MMS)

Sitter i ett mörkt rum och kollar på handboll. Sverige-Polen, ser ganska ljust ut för Sverige i alla fall! Snart bjuds det på popcorn också som fille håller på att poppa. Vilken bra torsdagskväll :)!


SVENSK MUSIK I MITT HJÄRTA

Per Gessle – Vilket Håll Du Än Går

Gyllene Tider – Kärleken Är Inte Blind (Men Ganska Närsynt)

Mauro Scocco – Sarah

Pelle Almgren & Wow Liksom – Om å om igen

Jill Johnson – Oh, vilken härlig da'

Gyllene Tider – Det Är Över Nu

Magnus Uggla – Värsta Grymma Tjejen



MJUKA LÄPPAR


förlåt för extremt dåliga bilder utan min haightec-kamera som är i Falun som sagt.
Följde Jessica's råd och bad mamma köpa vaselin till mina läppar eftersom dom varit så torra på sista tiden. Har tagit på det några gånger nu och mina läppar är redan mjuka och puss-vänliga igen :D

SOMMAR OCH SOL


Ni kanske minns att jag beställde en klänning och en bikini från H&M för nån vecka sen, klänningen har redan kommit och den kommer användas till stranden och allmänt chill i sommar, men bikinin kommer inte förens i april. Fast jag tror inte jag behövder den innan dess.
Lämnade min kamera i Falun så det fick bli en enkel mobil-bild i speglen.

VAL VAL VAL OCH ÅTER VAL

Säger som min vän Isabelle skrev på sin blogg "När man gick i högstadiet var det ett tjat om gymnasiet, när man väl börjat gymnasiet, ja då börjar tjatet om högskolan". Det är fan sant, haha...

Jag har aldrig varit någon som gillar att plugga och är ganska bra på att skjuta fram pluggandet. Men jag gör det jag måste och har lättare för svenska, historia, religon och mediaämnen (och är nöjd med mina betyg och prestation i dem) än för matten och engelska. Och tänker någorlunda på min framtid. För i dagens samhälle är det ganska viktigt med bra betyg och vilken utbildning man har.

Innan lovet så bestämde man vad man ville ha som individuella val i tvåan och jag tog matte B och historia A. Eftersom vi på media inte har så många B-kureser obligatoriska så kände jag att matte B är nästan ett måste. Och historia väljer jag eftersom man måste ha det om man vill in på någon form av journalisthögskola sedan.
I trean sen hade jag tänkt mig psykologi A och engelska B, men dom valen gör man inte förens i tvåan.

Och som inriktning på sjävla mediaprogrammet har jag val rörlig bild B och text B, sen efter det väljer man en av dom man vill ha i trean och fördjupar sig i det, C-kurs alltså.

Det är en herrans massa val och nu vet ni i alla fall vad jag har valt :)

DAG 4 - NÅGOT JAG ÄR STOLT ÖVER

Den här dagen var det egentligen en ganska lätt grej att skriva om. För jag är enormt stolt över mig själv att jag klarar av att flytta hemifrån när jag är 16 år, trots att jag är väldigt hemmakär och saknar alla där hemma.
Jag har mina svackor med hemlängtan men vem har inte det?
hemma i Sälen, en varm sommarkväll med mamma och Tilda

DAG 3 -ETT ERKÄNNANDE

Jag har ganska många små-hemligheter och sånt som jag skulle kunna erkänna. Men då vore det inte lika roligt, för då vore det inte mina hemligheter längre. Men en sak som jag nu ska erkänna är att jag ibland äter lite för mycket alvedon... Tror att det kan bero på att jag KANSKE behöver glasögon när jag läser och så. Jag får även fruktansvärd huvudvärk när jag blir stressad och ledsen. Så ibland kommer jag in i perioder när jag äter väldigt mycket alvedon, vilket jag får lite skäll för av min pojkvän. Ska tydligen inte vara bra att äta så mycket? hehe
PUSS

INTE OKEY...

Jag och Sara har tillbringat den senaste dryga timmen i soffan och kollat på handboll men Sverige fick spö av Argentina och nu är vi sura. Höll på att få  ett psykiskt sammanbrott i soffan, haha! Lätt att leva sig in i den sporten ;)

"DET FINNS INGA MÅSTEN"

Men jag måste till friskis & svettis idag, ska dratta dit med Isabelle vid sex och en fågel viskade i mitt öra att min sambo Sara också ska dit.

Igår vann Sverige mot Sydkorea (handbolls VM) och idag kommer jag inte ihåg vilka dom spela mot men klockan åtta börjar den matchen i alla fall. Blir att glo på den efter en jobbig timme på friskis som sagt!
PUSS


DAG 2 -ETT MINNE

Det är svårt att komma ihåg minnen från när man var liten, det är bara lite suddigt och man kommer ihåg att allt var bubblande skratt och soliga dagar.

Så därför väljer jag ett minne från april förra året, när jag, Isabelle och våra mammor åkte till Stockholm över en helg och kollade på The Last Bounce. Jag kan inte ens beskriva känslan av att sitta där i Globen, på dom perfekta platserna dessutom, och se deras fantastiska show! Var nästan magiskt och jag överdriver inte :) gick tårögd och i extas ut där ifrån när de var slut.









KÄNDIS FÖR FAN!

Titta vad man hittar i Annonsbladet, vilka är de då? ojojoj ;)


IBLAND BLIR MAN IRRITERAD AV INSTÄLLDA LEKTIONER

Gick upp klockan halv åtta, fixade mig åt frukost, borstade tänderna och allt det där ni vet. Inser att jag har 20 minuter kvar tills bussen går och sätter mig här... går in på Lugnet's webb tv och där står det förstår ni "MP1B eran lektion med Johan Norling 9.45 är inställd".
HATAR när man gått upp och blivit pigg och fixat sig, så har man ingen lektion.

Men det kanske var ödet det här! Jag hade ju inte pluggat såååå mycket till provet som vi skulle ha på den lektionen, nu har jag nån dag till på mig! Weeei

Visar i alla fall hur fint jag klätt upp mig nu på morgonen, men får sitta såhär i två timmar till inna bussen till andra lektionen avågår.
PUSS

NÄR JAG FUNDERAR VILL JAG ALLTID HEM


Ibland tänker jag att allt skulle bli mycket lättare om jag flyttade hem och gick handel eller samhäll eller något liknande. Men jag vill verkligen gå klart media... När jag blir på sånthär funderar-humör och tänker på hur man ska lösa problem slutar det alltid med att den enklaste lösningen jag kommer på är att flytta hem.

Har väldigt mycket humörsvängningar nu för tiden, och när jag har det, ja... då vill jag bara hem.

LAGAR OCH PRESSETIK

Väldigt kul att jag inte pluggat så mycket och kom på nu att vi har prov imorgon! Blir att spendera resten utav kvällen med näsan i boken...
PUSS
sadfaces med mappen i högsta hugg

DAG 1 -MIN FAMILJ

Tänkte ju att jag skulle vänta tills första februari med den där Dag 1 -grejen. Men jag känner för att börja med den nu!

Min familj består av fem medlemmar plus tre husdjur, som vi också kan räkna som medlemmar. Kan börja med att säga att mina föräldrar i skilda, men att båda bor i Sälen. Mamma nere i byn och pappa uppe på fjället.
Min mamma heter Ylva och det är hos henne vi är mest (fast eftersom jag inte bor hemma är jag ungefär lika mycket hos båda) och har husdjuren, hundarna Balto och Tarzan plus den lilla katten Semlan.
Pappsen heter Calle (Carl-Johan).
Mina syskon är 2 och 6 år yngre än mig. Fille som är 14 och Tilda som är 10.
Jag har väldig bra relation med alla i min familj och vi pratar om inprincip ALLT. Och allt stannar även bland oss och vi är inga som skvallrar på varandra eller nått sånt :)

VATTEN FRÅN HIMLEN

Det dugg-regnar ute lite ser jag från fönstret, och jag kan tänka mig att det inte är speciellt kallt ute då. Har ingen aning om vad jag ska göra idag men jag vet att bussen till Malung avgår 16.17 från pappsen, så nu ska jag fördriva tiden lite.
PUSS

LE LOVE


GUEST

Om en liten liten stund kliver gästerna innanför dörren hos pappa, och han ska bjuda på god mat. Sen såg jag faktiskt en godispåse på hyllan också, hihi.
PUSS
om vi orkar kanske det blir ett dopp i denna också, eller så sparar vi det till morgondagen


MARDRÖMMAR ÄR ALLTID LIKA SKÖNA ATT VAKNA UPP IFRÅN

Hade en fruktansvärd mardröm inatt. Drömde att jag och Isabelle var på nån fest men vet inte vart, och helt plötsligt blev Isabelle fly förbannad på mig och skrek åt mig att jag hade varit otrogen mot Casper och att hon aldrig ville bli vänner igen. Resten av drömmen sprang jag efter henne och föröskte få henne att förstå att jag inte hade varit det, men hon trodde mig inte. Hon bara hånade mig och sa att vi aldrig skulle bli bästa vänner igen.
Då vaknde jag upp ur drömmen, helt chockad och skakis för jag trodde att det var på riktigt. Men det var det som tur va inte och jag kunde återgå till min skönhetssömn.
 

FRUSEN FLICKA


Idag har jag varit ute nästan heeela dagen. Jag pappa och Tilda var först i Hundfjället och rände runt lite och åt hamburgare ute i kylan. Efter det åkter vi till Tandådalen och kollade på Casper's tävling. Det gick väl bra för han enda tills det inte gick bra längre, ganska logiskt, hehe. Men det var dåligt väder och kallt så inte så rockigt att vara ute hela dagen i alla fall.
Men nu har jag fått upp värmen igen och ikväll ska vi ha gäster hit, trevligt trevligt.
Imorgon åker jag till Casper igen och på måndag börjar skolan som sagt igen. Ändå ganska skönt att ha rutiner igen.
PUSS

Har för tillfället ljud/radio på mpr:en nu...

imag0488 (MMS)

Har för tillfället ljud/radio på mpr:en nu och det är inte mitt favorit media-ämne... där emot tycker jag att rörlig bild är skitkul! Och det är även det jag valt som första val till nästa år :)


BÄÄÄ & NÖFF

Buss/tåg börjar bli något jag åker väldigt mycket i min vardag. Känns som om det är de enda jag gör, haha!
Några låtar som Jay sjöng i Idol, kusligt bra tycker jag att han gör dom.
Jay Smith – Like A Prayer
Jay Smith – Here Without You
Jay Smith – Wherever You Will Go
Jay Smith – I Want It That Way

SKULLE NOG BLI GANSKA TRÅKIGT

Har egentligen inget intressant att säga er såhär på morgonkvisten mer än att jag stter här i mina idrottskläder, och det är inte så roligt att ta kort på och visa, hehe.

Funderar på hur jag ska få med mig min väska in på bussen nu när alla Lugnet-människor också är där och man får knappt plats. Ja, det återsår att se hur det blir med den kampen.
PUSS

SÄGER GODNATT

...och inser att jag har way för mycket packning med mig hem som vanligt.
kommer inte bli någon rolig bloggning när jag är hemma över helgen för jag tar varken med kameran eller datorn. Men om jag fångar något roligt tillfälle kan jag mobilblogga!

Måste bara meddela er om att jag bokat tid hos optikern, haha. Tror att jag har lite fel på synen och har ont i huvudet när jag fokuserar på något för länge, inte bra.
PUSS


2000

Man ska hålla hårt om dom man älskar, och säga varje dag hur mycket man gillar varandra och hur mycket människor betyder för en. För man vet aldrig när en person lämnar en för alltid.



Sara fixade maten idag (fast jag hjälpte till lite), snäll som hon är och det blev pasta med tacosås (en väldigt annorlunda sådan, men god enligt mig som gillar stark mat) och mini-tomater.

Imorgon är det idrott som står högst upp på schemat på morgonen sen MPR innan jag sätter mig på bussen som ska ta mig hem. Ska äta på Lammet & Grisen imorgon med pappa och syskonen, men jag kommer intrillande lite senare. Ser redan fram emot den goda maten dom har att erbjuda där!

HOLA AMIGOS

Blev lite dåligt med inlägg igår men nu var det ju så att jag och min kärlek hade ett halvår tillsammans i tisdags så åkte till han igår och överraskade med lite mys :) Men som vanligt när jag sover hos han på vardagar så måste jag ta det tidiga tåget tillbaka till falun för att hinna till skolan. Vilket är lite tråkigt men that's life.

Har egentligen ingen lust att blogga alls just nu för det har hänt en enorm tråkig sak i släkten och pappa var nyss här hos mig i Falun och pratade nån timme. Så ni får ha förståelse varför det inte blir så mycket bloggande nu.
PUSS
slänger i allfa fall upp en bild på vad jag hade på mig idag för att lätta upp stämmningen.


Läser just nu världens mest spännande bok ...

imag0549 (MMS)

Läser just nu världens mest spännande bok tror jag. Kan inte sluta även fast jag är åksjuk, haha!


HAPPYFACE

När man är en fattig student som inte bor hemma har man det inte lätt. Bor själv, handla mat själv, ta hand om sig själv (ingen mamma som gör de när man flyttat heller) och så vidare. Det resulterar i = inte så mycket pengar kvar på kontot efter all mat, busskort pch små saker. FAST när det är rea och när det har varit jul och när vintern kommit så man kan börja jobba igen ni, då har man råd med saker förstår ni. Som nya hörlurar, en kavaj och en spontan T-shirt!



Och förresten så fick jag inte min kladdkaka... Men jag fick en daimtårta bit och en kopp te med min bästa vän och massa skratt och prat!

OVÄRT

Åkte till skolan 8.55 imorse, lektionen började 9.45, läste en bok och pratade lite med läraren och betygen i mediekunskap och mediekommunikation (MVG i båda, stolt!), sen var MPR:en (en ungefär tre timmar lång lektion med ljud/radio) inställd eller något så då var skoldaganen slut 11.05. Kändes så lönt att man gick upp i morse. Men men :)

Ska i alla fall möta upp Isabelle i stan halv två och glida runt, fixa lite saker och fika. Är extremt sugen på en kladdkaka och te eller något liknande, mummaaa.

KAN BLI EN SKÖN DAG

Inviger min nya mysiga kofta idag och drattar snart ner till bussen. Måste fixa nya hörlurar idag också om jag ska åka buss/tåg i veckan.
PUSS

JAG HAKAR PÅ JAG MED!

Har sett på några bloggar runt om i denna underliga bloggvärld att dom gör som en lista för hela månaden och skriver om en sak varje dag. Till exempel: Dag 1. Min familj   Dag 2. Mina vänner   och så vidare, och så vidare hela månaden ut. Och jag tycker det är ganska roligt att läsa dom, så jag tänkte att jag också ska börja med de!
Men det får ju bi först den 1:a februari.

Men jag gör redan nu en lista på hur det kommer se ut :)

Dag 1. Min familj
Dag 2. Ett minne
Dag 3. Ett erkännande
Dag 4. Något jag är stolt över
Dag 5. Bästa resan
Dag 6. Något jag gillar med mig själv
Dag 7. Något jag ogillar med mig själv
Dag 8. Min framtid
Dag 9. Min musik
Dag 10. Hur det känns att dela lägenhet med två vänner
Dag 11. Mitt förhållande med mina föräldrar
Dag 12. Det här gör mig ledsen
Dag 13. Det här får mig lycklig
Dag 14. Om jag vann 1 miljon...
Dag 15. Någon/något jag saknar
Dag 16. En bästa vän
Dag 17. Vad har jag gjort idag?
Dag 18. Första kärleken
Dag 19. Detta tycker jag är jobbigt
Dag 20. Min favorit-present
Dag 21. Mitt favoritställe
Dag 22. En sommar
Dag 23. Innan jag dör ska jag...
Dag 24. Ett beroende
Dag 25. Jag önskar mig...
Dag 26. Varför bloggar jag?
Dag 27. The Love of my life
Dag 28. Det bästa med den här månaden...

Där har ni en lista att se fram emot att få svar på!
PUSS


SMIDER PLANER MÅ NI TRO

Men jag kan inte skriva det här egentligen, men ni kanske vet hur jag är med överraskningar? Jag vill gärna berätta liiiite och vara lite retsam, hihi. Fast denna överraskning gynnar inte er så mycket utan mest mig själv och en till.
Får se om den går hem som jag vill att den ska göra!
PUSS

PRESENTKORT IS THE SHIT


I julklapp av släkten fick jag lite presntkort här och var på klädaffärer och dom var nästan slut men det sista utnyttjade jag idag på en mysig vit kofta och ett par helt vanliga svarta tights.
För övrigt har jag spenderat presentkort på nagellack, smink, lite kläder och smycken. Jag älskar presentkort :)

MÅSTE SETT ROLIGT UT

När jag kom hem begav jag mig mot Ica för att handla K special, alltså flingor, och toapapper.
När jag stod där i affären beslutade jag mig för en stor-pack med K special eftersom jag äter det så mycket. Och så beslutade jag mig för en stor-pack med toa-papper eftersom vi skiter så mycket. Hehe skämt å sido, men så blev det. Måste sett roligt ut när jag gick hem där själv, för ingen av varorna fick plats i några påsar...

BACK TO SCHOOL

Jahapp... Om cirkus en kvart går bussen som ska ta mig till skolan och jag är redan klar. Fast jag brukar vara klar rätt tidigt och bara sitta och göra ingenting i ungefär en halvtimme tills bussen går. Det tycker jag är rätt skönt.

Var inte lika jobbigt som jag trodde att gå upp idag, ska bli liiiite skönt att få in lite rutiner i vardagen, men jag längtar redan till helgen ändå, för då får jag komma hem igen (hemlängtan som spökar).
Nej, nu ska jag sakta men säkert börja fundera på om jag ska ha converse idag som passar till mina kläder, eller om jag ska vara smart och ta ett par varmare skor...
PUSS
mina små hjärtan :) :) :)

OJDÅ, HEHE

Jag och Sara möblerade om lite i köket i lägenheten, och i skåpet hade vi tydligen tryckt in en helveter massa påsar haha! Dom måste ha förökat sig där inne...
Och samtidigt hade vi handlat och så stod det fyra matkassar på golvet. Vi gillar påsar :)

UNA FRÅGA

Joline's kommentar: hur fixar du din blogg design oh header? :D

Svar: Det är inte så svårt, och jag är inte speciellt bra på de heller, haha! Om du går in på designadinblogg.se så står allt där :)! http://designadinblogg.se


BARA FÖR ATT JAG HAR EN HÖRLUR...

så ska jag lyssna med EN hörur hela vägen till falun, hehe fan vad ovärt. Tur att jag har umgänge med på bussen :)!
Bow Wow – Aint Thinkin Bout You - Explicit Version
DJ Lubel – Wrong Hole
The Killers – Mr. Brightside
Promoe – Never Follow
DJ Masakizt – Listen To Your Heart - Feat. Cayoz

2 TIMMAR KVAR

Okej, nu har jag mindre än två timmar på mig att packa ner mitt liv igen i två stora väskor. KLARA FÄRDIGA GÅ...
saknar redan att vara hemma. Hoppas min lilla hemlängtan försvinner när jag kommer till Falun. hoppas hoppas hoppas.

MMM... SOMMAR

Jag och mamma klickade hem lite saker från HM igår och för mig blev det en enkel klänning tills i sommar. Jag är inte klännings-typen alls egentligen, men det kan ju vara kul att ha nån när det blir sommar ;)
Sen var jag tvungen att ha en ny bikini tills i maj när vi ska till Kreta, och till resten av sommaren såklart! Det är ett tag kvar, men kirrade det nu i alla fall. Och som vanligt är det ganska lång väntetid på frakten, men men.
Blev en blommig bikini vilket inte heller är speciellt "jag" men jag kände för att ha den och variera lite.

HEHE SARA...

Sara's kommentar: slänga i sig lite vitpeppar/peppar är väl inga problem för linn pettersson pepparätaren nr1? hihi

Svar: hehe jo det är ju så. Gillar peppar och stark mat, det vet både sara och jennifer eftersom jag alltid kryddar på min tallrik med peppar som fan, och när jag gör maten så blir den iblaaaaand lite väl stark ;)

I'M MR.BRIGHTSIDE

The Killers – Mr. Brightside

Min tatuering har läkt fin fint
och den svider inte det minsta längre utan kliar bara lite där det är några "skorvor" eller vad man säger kvar. Finnemang!

Tilda spydde idag och jag slängde i mig massa vitpeppar på en gång. Vill verkligen inte bli magsjuk, vill inte vill inte vill inte!
Ska svälja några till innan jag går och lägger mig men först ska jag äta lite mer onyttigheter och kolla på tv med la familia. Åker ju som sagt till Falun imorn...
PUSS
en söt bild på en frisk Tilda.

VAD BRA DET GÅR!

titta vad jag lyckats göra nu!!! gjort sönder mina hörlurar, sladden satt för löst... jag skulle bara plocka upp dom ur fickan och så fick jag bara med en hörlur och en tråd, hmm. Blir att köpa nya för julklapps-pengarna när jag kommer till falun. Jippie! Eller?

PANIK-ÄNDRING

När jag klickade mig in på min blogg fick jag någon panikattack och höll på att spy på den ljusbruna/beiga-temat som hela bloggen följer. Och snabbt som attans skyndade jag mig att ändra nästan allt till svart/vitt istället, haha.
Försöker att förstå mig på hur man designar en blogg PÅ RIKTIGT. Det går sådääär men jag gör framsteg!
PUSS
såhär såg det ut i Sälen när jag var ute i snöstormen med Tarzan (hunden). Såg ut som ett snömonster när jag kom hem :D

SÅHÄR SÅG DEN UT PÅ UTSIDAN

presenten som Casper fick av mig :) och så visar vi upp en söt bild på min kärlek när han håller på med SIN kärlek, det vill säga: hans iphone.
PUSS

UNA PROBLEMO

Hur ska jag få med mig alla saker jag fått i julklapp PLUS alla saker jag hade med mig hit, och lite till, till Falun på söndag på en och samma resa... Hmm. Något säger mig att jag kommer vara helt mörbultad när jag öppnar dörren till lägenheten på söndagkväll.

UPPE MED TUPPEN! ELLER...?

Klockan är 10.50 och jag vaknde för inte alls längesen. Hela familjen är borta idag så jag är själv i huset. Ligger och funderar lite på vad jag ska göra. Det är ganska skönt att vara själv, ibland.
Jag skulle vilja kunna lyfta på luren och ringa Casper och säga "Hej, jag är ensam hemma idag, kom hit". Men riktigt så enkelt är ju inte de i vårt förhållande... Just nu är han i Luleå och tävlar, men nästa helg kommer han till Sälen och har tävlingar här så det ska vi nog upp och kolla på :)

Nu ska jag titta på något avsnitt av OC sen göra mig lite frukost, så långt har jag kommit i min planering över dagen, haha!
PUSS
snart bär det av mot denhär staden igen, Falun. Och just denna bild är tagen från vår balkong. För att vara ärlig så vill jag inte tillbaka alls... Fast det är några saker som lockar mig tillbaka, kompisarna, skolan och att umgås med Sara och Jennifer. Men annars vill jag bara vara hemma ett tag till.

HELT GALEN, GALEN I DIG


Tiden går fort när man har roligt, och det är helt klart sant.
På tisdag har jag och Casper varit tillsammans i 183 dagar, 6 månader, ett halvår.

NYDSUCHAD OCH PÅ MED MYSKLÄDER


en väldigt söt flaska med en väldigt skön lotion i som jag fick av Isabelle i julklapp, mummms!

I julklapp fick Casper av mig en väldigt fin ram med två fina bilder i. En på han och mig och en på mig från i somras. Plus ett litet biopresentkort med ett hjärta på! Tog tyvärr inte kort på ramen, men får sno en liten bild på den sen!

Och i julklapp av han fick jag ett jättefint armband och örhängen! Känner på mig att dom kommer användas väl :)

SÄLEN'S BY

Igår när jag landade i Sälen och gick av bussen var det kusligt tyst i den lilla byn. Jag klev av bussen, klockan var halv tio och det var inte en levande själ ute. Medan jag stod där med min tunga packning och väntade på mamma njöt jag lite av tystnaden och av att vara hemma.
Fast jag måste erkänna att vår lilla by liknande en spökstad vid det ögonblicket, haha.

00.36 på natten är det inte heller så livat här kan jag säga. Det visar ju klart och tydligen denna bild, hehe...

MY TATTO gå dit glädjen pekar


0954

Bakom mina gardiner tror jag mig skymta en blå himmel och några fjuttiga moln. Fast jag kan ha fel. Men jag hoppas att jag har rätt. För jag har lovat Tilda en heldag med henne idag och vi ska ut, tänker inte sitta inne hela dagen  även fast jag vill för jag är ganska slut efter tåg/buss-resorna igår. Startade ungefär 14.00 och var hemma i Sälen 21.30. Ville bara böla tillslut när bussen inte körde mer än i... 50 km/h? Nää skämt å sido.

Nu snart ska jag fota min tattooo men först: FRUKOST I SOFFAN MED TÄCKET OMKRING MIG
PUSS

MITT JULLOV I MASSA BILDER del 4 (en vecka med Casper)

Hade en otroligt mysig vecka med Casper och hans familj uppe bland fjällen med en massvis med skratt och mycker snö! Nästan fått lite nog av snö nu faktiskt, haha.

Nyår firade vi i deras stuga bland fjällen mitt i skogen, och då menar jag verkligen MITT I skogen. Ingen bilväg dit inte, här släpar vi väskorna i snö upp till midjan. Men med gemensama krafter tog vi oss in i den snötäcka stugan.

Jag menar, titta bara med snö!!!
Casper's mamma och bror


och hät har vi Casper i egen hög person bland snön.


Blev nästan inga bilder med mig på, eller på mig & min kärlek. Han försökte dock ta miljoner bilder meeeen... fastnade inte på bild helt enkelt ;)


vid tolvslaget sköt vi raketer från taket och drack lite bubblande dricka!





Åkte skidor gjorde jag också och det gick väl.... bra. Ramlade inte i alla fall förutom i skogen, men det ska man göra! Och det har Casper ett roligt filmbevis på som är sekretessbelagt mohaha.

Har tyvärr inga bilder på resten av veckan men vi besökte både Vemdalen och fan å hans moster.
Skämt å sido, kommer inte ihåg vad allt hette men en del ställen han vi avvärka med tanke på att jag inte varit så mycket norrut förut.

Kollade också på två tävlingar som Kevin (Casper's bror) var med i och han vann en av dom, slalom, vilket var kul att se!

Vi hann även åka lite snowracer och skratta som aldrig förr!
Speciellt när jag blir trött. Blir på något konstigt skratthumör då, haha. Och det måste jag ju säga är det viktigaste av allt. Att skratta och ha kul, och det har jag haft den här veckan!



Imorgon ska jag visa bilder på min tatuering för nu är jag alldeles för trött...
PUSS OCH GODANTT
blåser iväg en godnattpuss och kryper ner under täcket.

LONG TIME AGO

Nu är jag hemma i Sälen igen efter en vecka med familjen Stein-Lagerheim. Har varit en otroligt mysig vecka med en herrans massa skratt!

En vecka utan ett enda blogginlägg,
hehe måste vara rekord. Men snart så kommer det ett mega-inlägg om vad som hänt mig uppe i Norrland ;)
PUSS

SVAR PÅ EN FRÅGA

Anonym: Vad tycker du är härligast? Jul eller nyår, eller inget av dessa?

Svar: Hmm... jul och nyår är enligt mig två heeeelt olika saker. På julen ska man umgås med familj och släkt och bara ha det roligt & mysigt med massa paket, god mat och skratt!
På nyår tycker jag att man ska vara med nära och kära vänner. Dom flesta beger sig ut och röjjer hela natten vilket jag också tycker kul och gärna gör! Men i år var jag med Casper och hans familj uppe bland fjällen i norr. och vi smällde raketer på taket och drack skumpa vid tolvslaget.

Så svar på frågan. Jag tycker nog att...... kan inte bestämma mig. Som sagt, helt olika högtider.