10:24 / dagen D

Om 40 minuter ska jag vara på jobbet, men jag har fjäskat lite för arbetsgivaren(mamma) och jag får gå hem vid fyra, annars hinner jag inte till Saras 20års firande! Så fem timmar på jobbet är ju bara en baggis ;)
 
puss på er

18:47 / en höna av en fjäder

Ibland kan jag vara lite så, att jag gör en höna av en fjäder. Det är ingen bra egenskap mina vänner haha. Ska sluta upp med det .
 
Som sagt hade vi fint väder idag och tillbringade den mestadels på verandan och nån timme på Gustav. Har en liten ångest som börjar krypa fram, ingen aning om varför. Tänker, analyserar, ligger i sängen, stirrar in i solen. Kommer nog blir bättre när jag får jobba imorgon och umgås med Sara på kvällen♥
 
hasta la vista

13:25 / på tiden va?

 
 
Jag har bjudit på så himmla tråkiga bilder på senaste tiden, gammla och dana, så snodde med mig kameran ut och avfyrade lite bilder bara för att göra det lite finare på min lilla blogg.
 
Det här är sista "vilodagen" på mitt lov, imorgon blir det jobb hela dagen och fira Sara hela kvällen, på fredag är jag förmodligen seg och ska kolla på lillasysters dansuppvisning(okej, vilodag igen) men sen är lördag och söndag fyllda med jobb!

11:42 / instagram duger

Älskar funktionen på blogg.se att man kan gå in på sin instagram direkt och ta bilder till inläggen. Perfekt när jag inte har några nya bilder på lager!
 
Har ni också fint väder där ni befinner er idag? Här i Sälen är det strååålande sol så jag ska strax snöra på mig springskorna och ge mig ut på en runda♥

20:12 / en tisdag i februari

Bakfyllan är ett faktum och min energinivå har väl inte varit jättehög idag haha... Dock tillbringade jag dagen med en bra person vilket gjorde den lite bättre.


17:34 / jag SKA ha choklad ikväll

Köpte en ny tröja idag inne hos Karin, en polotröja från soyaconcept, huuur skön som helst!
 
Att ta kort på sig själv när man har tråkigt är nog det bästa, för tillfället håller jag på att fundera på om jag ska ha håret i mittbena eller mer allt hår på en sida. Äh vem fan bryr sig, ingen som ska se mig nu så varför anstränger jag mig.

13:01 / åh haha

Kom över den här bilden när jag tittade igenom alla mina mappar. Shoppingturerna på Willys med Isabelle & Sara, haha vilket år vi hade tillsammans i den lägenheten♥

11:12 / u never know

Efter min frukost kom pappa hem och frågade om jag skulle med ut och springa strax, det är ju så himla fint väder ute! Absolut sa jag och när han kommer hem igen snörar vi på springskorna. Dock är jag lite öm i benen sen rundan igår men men.
 
Fint väder och ledig som sagt, det är inte alltid bra, för vilken sekund som helst kan mor min ringa och be mig rycka in på jobbet. Funderar på att skita i att svara i så fall. Näää då, så elak är jag inte...

09:15 / tjugofemte februari

God morgon på er! Måndag morgon och jag önskar jag hade sovit länge än till nio... Men pigg som en lärka ska jag nu upp och göra frukost och sen bege mig ut på ett mission: hitta 20-årspresent till Sara som fyller år i veckan♥

19:01 / världens sämsta bloggare

Hej från världens sämsta bloggare, jobbar jobbar jobbar och sover. Hann med en springrunda ikväll också. Men nu står maten(hämt-thai) på bordet och ska njuta lite av att jag är ledig måndag, tisdag och onsdag!


12:34 / titta på bilden

Titta på bilden och mitt hår. Erkänn att jag ser bättre ut i kortare hår? Jag gör fan det.

11:07 / hemskt mycket hej

Jag har inte glömt bloggen, jag har bara inte haft tid att starta datan och göra ett inlägg för ens nu(och att blogga via iphonen tycker jag är sådääär). Haft min "halvbror" på besök i en vecka och dagarna har bestått av skidor, jobb, fest, mat... datan har alltså inte prioterats ;)
 
Men nu är det RIKTIGA sportlovet igång och jag började det igår med att jobba arselt av mig, och idag har jag förmodligen finare planer än jobb hoppas jag.

22:08 / förfesta aldrig bara med killar

Härmed tillägnar jag ett inlägg till min vän/roommate Natasha och önskar er en fin lördagskväll!


13:37 / så var det ju sälen också

Ledig dag men jag utnyttjar den till max, så skönt när man gör något av dagarna! Skrivit klart och kickat in författarporträttet, sprungit, varit förbi affären, diskat berget i diskhon och nu ska jag duscha innan de två andra skoluppgifterna ska skrivas klart, och så var det ju Sälen också! Måste packa för två veckor hemma i Sälen idag... Känner mig glad på nått sätt, så himla skönt♥

10:35 / 14 februari

 
 
Då var dagen kommen(haha). Riktigt sååå deppig kanske jag inte är. Känner mig inte alls deppig faktiskt? Kan det vara för att jag har insett att idioten jag ville vara med just denna dagen inte är värd mig för fem öre? Så måste det nog vara. Ni vill inte veta vad han gjorde under vårt år tillsammans som jag fått reda på nu i efterhand.
 
Istället vaknade jag upp till det här imorse! Min roommate vet verkligen hur man piggar upp mig.
Idag är jag komp-ledig från skolan eftersom jag varit där mycket tisdag onsdag och fixat med skoltidningen. Så dagen idag går åt till en jävla massa plugg eftersom jag har en inlämning, en muntlig recension och ett prov imorgon. Ska dock ta en paus för en springtur och en runda till affären.
 
hoppas ni får en bra alla hjärtans dag♥

10:02 / godmorgon

Vilken lyx det blev såhär en vanlig onsdag! Jag ligger i sängen och kollar på Nyhetsmorgon och Maria gör frukost till oss, mysigt.


20:14 / fettisdagen

Här sitter jag i Marias lya medans hon själv har fått städ-mani och städar hela lägenheten... Glöm inte att äta en semla idag! Vi ska snart hugga in på vår andra ;)


21:41 / en kväll i februari

Såhär såg det ut sist jag var hos Maria, plocksallad, te, massage och skitsnack. Imorgon åker jag till henne igen för att vara en vän♥ sleepover och en sovmorgon är allt som är planerat

10:34 / när jag ser på dig

 
Förra veckan beställde jag hem lite bilder från fujifilm.se och nyss satte jag upp några på en anslagstavla jag har här ovanför bordet i Falun. Bara massa bilder på vänner och familj. Blir glad i hjärtat när jag kollar på dom♥

20:02 / ett nytt kapitel

I sommar börjar jag på ett nytt kapitel. Jag tar studenten(såklart) men många förändrar inte sina liv så mycket direkt. DET ska dock jag göra. Jag tar mitt pick & pack och flyttar ner till Skåne över sommaren(än så länge bara sommaren... vem vet  om jag blir kvar?). Nya människor, nytt jobb, hyffsat ny miljö och det ska bli så skönt.
 
Tänk att glida runt på min longboard nere vid havet, mmmmm♥

18:21 / tre från instagram

mysfrukosten vi hade hos Erik imorse(mammas kille) innan skoterturen på fjället
 
på fjället idag
 
och tillslut i soffan igårkväll när jag inte mådde hundra
 
Söndagkväll och jag börjar känna stressen inför svenskaprovet på tisdag, författarporträttet till på fredag, boken som ska vara läst och recensionen som ska vara klar. All denna slapphet i skolan har fått mig att bli lat, jag brukar inte vara ute i sista sekund...

16:06 / livin' a lie

Såhär såg jag ut i förmiddags, glad och inte alls bakis efter gårdagens bravader, skulle träffa Sara och ja, jag va glad. Och så kommer det en till jävla nyhet som gör att jag bara vill kräkas. Min lördag blev inte alls bra... Men det var skönt att träffa Sara igen♥


09:49 / en lördag i februari

Godmorgon hörrni! Hade ni fredagsmys eller partyfredag? För mig blev det de sistnämnda men mår ändå bra idag, skönt. Dagen är oplanerad, så får se vart den tar mig...


11:51 / hasta la vista

Det va en snabb lektion på 40 minuter. Livet som en mediamänniska. Nu ska jag stänga igen min väska, äta en banan och posta detta inlägg innan vi åker.

09:58 / åååh...

Snubblade över den här bilden när jag skulle leta efter någon lämpliga att lägga upp idag. Fick mig att tänka på i somras när den här togs en kväll som va rätt sjuk haha...♥
 
Runt tolv idag rullar bilen med mina två sälenbrudar i mot just Sälen. Ledig hela helgen, släkten är uppe och ikväll väntas festligheter. Precis vad jag behöver.

16:15 / jag ska sakna dig imorgon

Idag såg jag honom för första gången sen den kvällen. Jag fick panik och hjärtat slog fan rekord i antal slag per minut. Har varit rädd för att träffa honom länge, och nu vet jag hur det känns. Önskar att jag kunde känna det som på bilden, att lite kaxigt tänka bort honom, men det är svinjobbigt. Speciellt när jag vet att han nu har en annan, och vem.

20:56 / skulle döda för choklad

Är så sugen på choklad att jag nästan börjar klättra på väggarna här hemma! Men ska hålla mig och plugga på i 20 minuter till innan jag gör en smoothie och börjar på sjunde säsongen av desperate housewives♥

16:00 / sjätte februari

Så som jag ser ut har jag känt mig hela dagen. Påminns allt för många gånger om att livet är så otroligt skört. Ta hand om varandra, snälla.

11:26 / svartvitt

Jag lägger ju för tusan bara upp massa svart-vita bilder här. Gud så tråkigt... Nästa bild blir i färg mina vänner.
Annars är mitt liv som vanligt just nu, sovmorgon och ganska planlösa dagar. Dock ska jag till skolan nu till tolv och jobba lite med mitt projektarbete och vår skoltidning som ska komma ut snart!
 
Ikväll sover Maria här, fast dock tror jag vi skippar skedandet, hon får sova på madrass.

21:21 / suspicious minds

Det två första låtarna vi började med på kören idag var save the world och suspicious minds. Har aldrig riktigt lyssnat på den sistnämna låten av Elvis, men nu när man verkligen måste nöta den och leva sig in lite så är texten väldigt bra. Tycker om texter där man känner sig lite träffad, och det gjorde jag i den.

13:05 / uttråkad är bara förnamnet

Börjar bli less på att ALDRIG HA NÅGRA LEKTIONER. Kanske låter underbart i era öron men inte i mina. Kanske ska börja hugga in på min amarula? fast nää, den få stå och glo på mig ett tag till.
En bättre idé blir att åka till Fanny som egentligen skulle komma hit men hon är sjuk stackarn, köper med mig chips & cola och så har vi tråkigt tillsammans. Det blir nog roligare!

11:41 / gårdagens kvällsmys

Smoothie och rostad majs gjorde min kväll igår innan jag somnade in i min skönhetssömn. Eller inte... har sovit så dåligt inatt, vridigt och vänt  på mig hela natten och vaknat av konstiga drömmar konstant.
 
Ikväll börjar kören och jag trodde verkligen jag skulle bli så glad av att den startar igen. Men känner mig ledsen. Kören är så starkt förknippat med när jag bodde med Johnnie(första gången jag skriver hans namn här efter allt), så svider i hjärtat idag. Men som Fanny sa, jag får börja förknippa den med henne istället♥

20:15 / fjärde februari

Tio dagar kvar till ångestdagen. Alla fucking hjärtans dag. Har besämt att jag inte ska kolla twitter eller instagram på hela dagen då, kommer bara vara massa lyckliga människor som får saker av sina pojk-flickvänner. Ska vara med mina vänner heeela dagen och inte vara själv en sekund, då ska det nog gå bra.
 
Maten jag gjorde ikväll blev kanongod och lite senare vill jag dricka en smoothie igen och kolla på desperata hemmafruar. För det blev ett sånt bra avslut på kvällen igår när vi gjorde det!

16:05 / två nya

halsbandet & skjortan från carlings, bland det skönaste plagget jag haft på mig!

11:24 / söndagskväll

 
 
Städade vårt krypin igårkväll och efter det myste vi med smoothie framför desperate housewives i någon timme. Vilket bra avslut på helgen! Inte för att jag fasar så mycket inför denna vecka, jag menar, ni vet ju hur mitt schema ser ut nu för tiden i skolan haha...

21:04 / mot cancer

Artikel i DT om pappas cykling
 
Att skriva vad pappa ska göra blir nog lite för långt tror jag. Ni får själva gå in och läsa/kolla på DT i artikeln ovan(klicka på texten). Alldeles för många drabbas av denna hemska sjukdom... Gå in och läs om resan min pappa ska göra mot cancern!

19:21 / vinterpalatset

 
 
För en stund sen landade jag och Natasha i Falun igen i pappas BMW. Hur skönt som helst att köra i en bil som inte... ja hur ska jag beskriva min lilla smurf? Nej jag gillar han i alla fall tros att han inte är en skönhet♥
 
lite bilder från när Fille övningskörde uppe på fället idag

12:46 / en söndag i Sälen

Pappas BMW eller min lilla Subaru tillbaka till Falun? det är frågan... Pappsens bil lockar lite mer ;)
Men först en fika och lite Sälenmys!


19:00 / andra februari

Här ligger jag, nyduschad och halvdåsig. Har jobbat hela dagen men imorgon är jag ledig och då ska jag ta det lugnt med familjen innan bilen rullar tillbaka till Falun!