när man zappar mellan dansbandskampen och körslaget...

... så har man inte så jeffla roligt ska jag säger er. Fast det verkar inte som om sååå många andra här i Sälen ahr så mycket roligare (som det ser ut på msn iaf) 
Har iaf nyss kopierat ALLA mina bilder på datan till en skiva, ifall att det skulle hända nått med datan och jag inte kommer kunna rädda alla bilder. Jag lovar jag har över 2000 bilder eller nått :S
Snart börjar 3 systar och en mamma på tv:n och mamma tycker jag ska dra mig från datan och kolla på den med henne och systern min. Men jag vet inte... jag kommer bara somna och då kommer jag vakna 8 imornbitti och det vill jag inte. Imorn vill jag sova jätte länge... eller nej det vill jag inte. Jag vill vara med elsa isabelle och karin imorn. Sjuuuukt länge sen vi gjorde nått alla fyra ! Vi får ta en girlsnight nästa helg.





Då va det dags igen

hejhejhej,  nu har vi vårt sista framträdande av det numret vi hållt på med i höst. Den 6 november. Inte fullt lika nervös som förra gången. Dels för att det inte alls kmr bli lika mycket folk och dels för att vi har ju gjort det en gång innan. Hade liten träning inför uppvisningen idag och jag måste säga att min röst är lite ringrostig... menmen.
Ikväll vet jag inte vad ja ska göra... antingen vara med elsa & isabelle (karin kände sig sjuk stackarn<3) eller sitta hemma och bara ta´t lugnt. ELLER så vill jag vara med sara & jennifer. Men vi får se hur detta slutar.

Puss så länge!


jennifet taggade mig på denna bild på fb. åååhh kolla vad blond
och brun jag var i sommras! <3  men det ser lite ut som jag solat med
glasögon (a) ?


Halloween

Läskigaste helgen på året? Skulle inte tro att min helg blir särskilt läskig, hehe. Det skulle ju vara om den där tjejen som kedjesmset  handlade om i morse kommer och dödar mig när jag sover, fast de skulle ju inte vara så läskigt, jag sover ju då...
I alla fall ikväll ska jag nog hem till Isabelle, vet inte riktigt vilka som kommer dit men. Patrik är tydligen på besök :)

Igårkväll var det gymnasiegrejs i malung och jag elsa & isabelle åkte dit och kollade. Fans inte det pogrammet jag ska gå och kolla på men jag hänge med dom andra. isabelle ville kolla på estetiska dans så dit gick vi först, sedan fick vi för oss att vi skulle gå och kolla på freeride. HAHA! tror att lärarna blev lite chockade när det kom in 3 så "icke - alpare" som man kan bli och sätter sig.
Lärare: aha... hur mycket skidor åker nidå ? eller inte har väl inte stått på skidor ens?
vi: ööhh, ja? vi BOR i sälen
Lärare: ja men jag ni  hänger nog bara på HC

Okej, vi kanske inte ser ut som värsta skidåkarna, men hallå? :S haha
Sen kollade jag & isabelle på ridprogrammet eller vad det hette också. bara för att friska upp minnet lite. tror inte jag vill börja igen (a) 

Nej, nu ska jag göra en CD-skiva med sommarbilde till mormor. Puss så länge!

Owl City

i´m in love. crazy in love. totaly crazy in love whit owl city.


firelies

the bird and the worm

umberlla beach


Provocera kanske?

hejhejhejhej kom nyss hem från skolan och haft den ganska chill dag där faktiskt. Vi har ju ep-vecka hela vecka så man gör ju imprinsip vad man vill så idag gjorde jag inte många knop...  övade på dansen som jag, isabelle, karin, sabin och elsa ska visa upp på julavslutningen. Det går riktigt bra fatktisk!
Många gamla nior som va i skolan idag också, & sara kom :D du är inte så lat trots allt.

Mina kort hade kommit idag och jag blev gaaaaanska nöjd med kortet. Det är nästinpå omöjligt för mig att bli bra på skolfoton. & jag måste säg att vårat klassfoto var nog det konstigaste jag sett. nästan hälften så konstiga ut, och med de menar jag att nån blundade, satt konstigt, stod konstigt, som om att man inte var beredd på att hon skulle ta kortet. jaja,

I helgen är det ju Halloween och jag vet inte vad ja ska göra :S jag & sara vill dra ner till malung men det verkar som om ingen är hemma där nere, inte jennifer heller för den delen. Då skulle sara till torgås och dit vill inte jag, så jag kommer nog vara med elsa, karin , deras kkompisar, isabelle osv.  tror jag :)? Det blir nog också myysigt.

Idag står min statestik på 26 besökare, funderar på att provocera lite, kanske får mer besökare då... ?

Puss så länge !

19.02

man slutar aldrig förvånas sägs det. det är faktiskt sant. man slutar aldrig förvånas. 


Helt enkelt född till modell ;)

H-E-J kom nyss hem från en timmes syskonfotografering, mamma fick för sig att byta ut dom gammla bilderna i vardagsrummet på oss syskon till ett par nyare. Så vi åket till Ahlbin´s foto. Där fick vi stå och posera i en timme. Peter "klagade" bara på fille och tilda, inte en enda gång på mig. eller jo, att jag skulle ta av mig toffsen jag hade på armen.. snyft. helt enkelt född till modell ;) haha eller inte. Trivdes inte så jätte bra där med alla lampor & skit. Vill hellre så BAKOM kameran :D

Imorgon kommer förresten Sara till skolan och hälsar på! fast jag lovar hon skiter i de iaf, så jeffla lat ;)




en vanlig syn i skidbacken om man stöter på oss.  haha isabelle ;)
andra vinterbilden nu :O i want it !

skriver jag FÖR mycket ?

ja... det känns nästan som de, haha! jag skriver minst 2 inlägg per dag fast jag vet att det bara är några fjuttiga 25 läsare per dag. haha. Men det är skönt att skriva av sig, och veta att inte hela sverige vet vad jag skriver om. utan bara som närmaste. tror jag?  eller är det nån lite outsider som sitter och läser min blogg kanske... ?

puss så länge!

tänkande...

det är många tankar som går runt i mitt huvud just nu. Även fast jag vet att dom bara är vänner, eller det hoppas jag ialla fall... så vet jag inte vad jag ska tro när hans bil står parkerad hos oss, och han sitter & fikar med henne i soffan. när hon säger "oj! är du redan hemma?"  och 10 minter senare när jag satt mig här frågar han om han ska åka? jag får inte ihop det. dom är ju vänner. känt varandra i evigheter.






sånna här test är bra tidsfördriv på söndagskvällar när man vill vara trött fast man inte är det, och det är skola imorn...

Exakt ålder? 15 
Var bor du? sälen
Bor tillsammans med? mamma bror och syster.  (föräldrar skilda)
Husdjur? en liten hund, en stro hund, en katt
Färg på hus? rött
När är du född? 17 maj 1994
Klass? 9a2
När tar du studenten? orkar inte räkna (a)
Något jobb? på lov
När ska du sova ikväll? funderar jag också på...
Duschat idag? japp
Kramat någon idag? ja
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag?  frukost, pannkakor & choklad
Dagens klädsel? justnu mjukisbyxor t-shirt
Dagens smink? inget
Dagens sötnos? Semlan
Dagens roligaste? no idea
Har du många vänner? joråå
Hur många har du kysst? hehe vet inte 
Vem kramade du senast? mammsen
Hur många har varit otrogna med dig? en...  
Har du pojk-/flickvän? nej
Vem pratade du med i telefon senast? mamma

Film? never back down
Låt? Fuzzy Bluce Lights - owl city
Mat?  pasta & tomatsås :D
Dryck? ramlöösa
Färg? vit
Stad? i doonooo
Land? Swedeen
Ämne i skolan? svenska 

ANTINGEN ELLER:                                                                                               
Svart eller vitt? vitt
Hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? beror på 
Tv-spel eller datorspel? tvspel
Singel eller upptagen? beror på
Lunarstom, helgon eller Playahead? ingen ? 
Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? inget,
Svart hår eller blont? blont ;D 
Blåa ögon eller bruna? beror på
Choklad eller lakrits? hur ska jag kunna välja ?!
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? vänsterhänt
Coca cola eller fanta? coca cola
Pizza eller kebab? pizza, kebab? ush
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? vill ha båda delarna
Leva eller dö? leva !
Årstid? VINTER!  (just nu iaf)




ååhh vad jag längtar tillbaka till skåne då jennifer & sara va hos mig <3
btw, klockan jag har på mig där är borta... saknar den like hell :(

puss så länge!

Söndag

jag behöver nog egentligen inte säga mer... jag tycker inte om söndagar. För man vet att imorgon så är det måndag och skola. Vi har i och för sig EP-vecka vilket är skönt. Men nästan hela Sverige har ju lov nu, men vi här i Sälen/Malung har redan haft vårat lov (v.42).
Sitter förresten hos pappa och som vanligt finns det inte så mycket att göra här, jag roar mig med att äta alledles för sura vindruvor, samtidigt som jar hag sex and the city filmen på i bakgrunden. filmen lockar... så ja ska kolla på den.

Puss så länge!

det regnar

och det suger.

Vitt och mycket lång helg

Ja... jag vet inte vart jag ska börja, kan börja med att säga att det är vitt här :D happyfaceee, och att det inte var så jätte kul i Rättvik. Var nog sista gången jag besöker club skulle jag tro. haha!  Jag och isabelle sov hos putte, kollade lite på film (dvs 7 olika filmer) och somnade 5. gick sedan upp halv tio för att göra sig iordning och hinna med bussen till Falun, mötte jennifer på bussen och drog vidare till Borlänge där vi hade sjukt roligt inne på donken i säkert 2 timmar, hahahaha! Sen bar det hem till Sälen vilket var en eeeevigthets resa. När man är trött och inte vill något hellre än att vara hemma och sova så är det värst som finns folk som irreterar mig. fyfan vad dryga folk det finns här :S
Menmen, nu är jag hemma, fått i mig RIKTIG mat och godis ;) så nu mår jag bra igen.

Btw så lockar sängen väldigt mycket men jag kan inte lägga mig än, så jag får krypa ner under täcket i soffan och kolla på Patrik 1,5 med Fille, Tilda o Pappa ;)

Puss så länge!

Mammas Pojkar!

haha! jag kan inte låta bli att kolla på de, det är så roligt :D Jag diggar mest den där utländska mamman (bobby´s mamma) hon går runt o frågar alla tjejer som dom är oskulder och tjejerna är liksom 20-30 pluuuus!   Jag gillar henne ;)


Musikarbete...

jajjemänsan, jag jobbar med några fördjupningsarbeten i musik. Fick inget gjort på musiklektionen idag så får göra dom hemma... menmen jag har ändån inget för mig här uppe hos pappa. Och det var som dom sa! här uppe så är det faktiskt mer snö än nere i Sälen! hihi, känns liiiite mer som vinter här. Det är mysigt. Pappa har målat om överallt här inne också, vittvittvittvitt. Fille gillar det inte. Men jag älskar de! Synd bara att det inte finns så mycket att göra här uppee, annars hade jag nog varit hos daddiie mera än vad jag är. Fast det blir nog mer i vinter, då är det ju nära till backarna :D

Nej.. nu ska jag fortsätta med musiken.
Puss så länge!


Onsdag

Hejdär, uppsatsen gick faktiskt jtte bra!  Det bara flöt på, så nu är jag nöjd :) hade 66/100 på själva provet sen lägger hon på uppsats-resultatet nu också... 80 var VG tyckte jag någon sa. Lär kanske inte nå upp till de som vanligt på engelskaproven, menmen får se hur det går :)

Just nu stör jag mig lite på vår nya katt Semlan, hon kliver hela tiden på tangentbordet och biter på mus-sladden. och när jag lyfter ner henne piper hon  så mycket att jag inte kan låta bli att ta upp stackarn igen. så söt. en så läänge :S

Puss så länge!xd

EngelskaUppsaaaaaats...

Imorgon har vi sissta delen på engelskaprovet klart. En uppsats på engelska om Greenpeace. Ni vet den där hjälporgenisationen som gör allt för att rädda jorden... Man får högre betyg om man skriver vad man tycker och reflektioner, då behöver man ju inte plugga på något om GP,  bara skriva vad man tycker i massa olika former & meningar :D!  (nej jag måste plugga som fan för att kunna "reflektera" men det behöver jag inte säga) 

Min lillebror och hans kompis stod för maten nyss... korv och mackaroner med nån skum sås :S dom kokade mackaroner för 20 personer, vi var 6 som åt. Världens största korvbitar, inte för att jag åt dom. tycker ju inte om korv... och såsen brann i minnen. suuuuuuperstark.  aja... det gick att ätt (fick göra mig mätt på vatten, ville inte säga att det var sådär)

På fredag åker iaf jag, isabelle och jennifer till Rättvik, sover hos patrik, tror jennifer ska sova hos philip. Blir sedan club W på kvällen, tror inte det kommer bli SUPER. Men det blir vad man gör det till ;) ?

Puss så länge!


jag känner mig själv, jag visste att jag inte skulle sätta mig i soffan & kollar på nått värdelöst pogram med M,F & T, här kommer mitt tidsfördriv.

Senaste:
1. Mening du sa: jag kan inte rå för att jag är rädd för att hon ska bita mig i tårna!
2. Personen du pratade med: mamma tilda fille
3. Du fick sms av: karin
4. Du kramade? mamma

Idag:
1. Kläder: bh, trosor, strumpor, tights, linne, kofta
2. Bättre än igår: haha ja

Imorgon:
1. Är det: lång dag i skolan?
2. Planer: lära Semla att inte bita mig i tårna

Favorit:
1. Nummer: 10
2. Färg: vit
3. Årstid: sommar/vinter

Frågor och svar:
1. Saknar du någon? i do..
2. Humör för tillfället: trött...
3. Det första du gjorde i morse: kollade på jennifer och smålog för att jag fick ligga kvar 30 min längre är henne! 
4. Vad åt du sist? macka
5. Vad irriterar du dig på? svenskaläxan
6. Tror du på distansförållanden? tror inte de... kanske
7. Vem tänker du på just nu? isabelle (kan inte få vissa meningar ur huvudet som sagts dom här dagarna!hahah)
8. Tror du att personen tänker på dig med? kan hända... men tror att hon tänker på någon annan :D
9. Vart reste du sist? öland/småland om "ni" menar utlandet så cypern
10. Vad gjorde du igår kväll? låg framför tv:n med chokladen i högsta hugg & jennifer breve
11. Liknar du din mamma eller pappa? mamma skulle jag tro...
12. Ler du ofta? hoppas de
13. Välj en; Kärlek, Skönhet eller Kreativitet: kärlek
14. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? självklart
15. I vems säng sov du i igår natt? min
16. Vilken färg har din tröja? rosa
17. Vad är din favoritmat? kyckling/mexican gryta m. ris & currrry



Sorg:
1. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? misstänker att dom iaf var slut... ?
2. Har du någonsin gråtit dig till sömns? tror fan inte de,
3. Gråter du när du skadar dig? Om de gör ont :D

Lycka:
1. Är du en glad person? försöker vara
2. Vad gör dig glad? allt förutom det som inte gör mig glad 
3. Önskar du att du var lyckligare? ibland
4. Är lycka överskattat? lycka, är inte de BRA ?
5. Kan musik göra dig glad? men OM de kan!

Kärlek:
1. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? aaaa
2. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?  När jag säger det, Så menar jag de :)
3. Har du en flick/pojkvän? näää
4. Är du nöjd med det? ibland, men igår... haha nej ;) (jennifer knows)
5. Är du kär? njaeee...

Hat:
1. Vem hatar du verkligen? hatar ingen på riktigt
2. Har du någonsin gjort en hat-lista? självklart
3. Är du en mobbare? tror jag inte, ibland, kanske (a)
4. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? haha aaaa
5. Har du blivit sviken någon gång? mmh

Skolan:
1. Gillar du skolan? både och
2. Favoritämne? svenska
3. Värsta ämne? matematik & engelska
4. Har du spytt i skolan nån gång? no
5. Är skolmaten god? nej
 

Max 1/vecka

jag menar de jaaaaaaa... kom nyss hem från träningen, alla var där men emelie kollade bara på som sagt.
Man får mer grepp om det för varje gång, (behöver inte säga att jag varit där 2 ggr bara...). Nu väntar duschen sen soffan med te och macka. (kommer ABSOLUUUUT INTE sätta mig här igen efter duschen) sen ska jag läs på svenskaläxan som jag önskar att jag övat på innan jag åkte till träninge, aya.

you and I collied puss så länge!


En ny familjemedlem

När jag kom hem från skolan för ungefär en timme sedan mötte Tilda mig i hallen, och i famnen hade nog vääärldens gulligaste kattunge. Semlan. Jag förstår inte hur jag kunde vara rädd för katter, jag menar hon skulle ju inte ens kunna göra en fluga illa! Men det blir väl andra bullar när hon blir stor. Stor och kaxig som Louise sa idag på väg hem från bussen. Måste uppfostra henne, annars flyttar jag nog ut i gäststugan är jag rädd...

Ikväll blir det iaf träning, vet inte riktigt hur många av guuuuurlsen som är på, Emelie ska iaf bara kolla på. Hon har något grejjs med lungorna... usch :S

Puss så länge!


Semlan <3


Söndag,

...måste nog vara den segaste dagen på hela veckan. Idag har jag till och med känt mig sjuk... huvudvärk och skit.
Igår kom sara jennifer isabelle jeppe jocke kalle och kalles kompis hit en sväng. Eller ja alla sov ju här förutom kalle och hans kompis dom stackarna åkte hem på mopeden runt 12 på natten tror jag, men jag hade ju inge fler sovplatser :P hehe.

btw så kuuuuunde jag och jennifer inte hålla oss så vi kom nyss hem från shell. köpte gooodis :D
det blir andra bullar nästa vecka, hoppas jag...

Puss så länge!

I väntans tider

Nu har Isabelle lämnat mig. guud, vi hade mycket skratt att ta igen kände jag, kom i alla fall fram till att En shopaholics bekännelser är förskräckligt rolig! HAHA.  Tror också att det blev lite för mycket choklad och chips. Och mer blir det ikväll när Jennifer kommer, tror hon kommer nångång runt åtta med bussen, tills dess är jag nog ensam hemma, för Mamma och Tilda är på fjället och fikar med kompisar. Kände att jag inte riktigt hade ork att följa med. Jämt ensam hemma känns det som, men det är skönt... ibland... kanske... inte... kanske därför jag ska bo med jennifer nästa år så jag slipper bo ensam :D

Puss så länge !


jag & isabelle för två år sen när vi praoade
på kolmården 1 vecka, guuuuud så kul
vi hade !  önskar nästan att ja kunde spola
tillbaks till den veckan :D


21.06

Gillar någon just nu - osäker

Du har sårat nån så de börjat gråta - jupp 

Nån har sårat dig så du börjat gråta -  jajjemän

Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - neeej

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - noway

Du har haft ett förhållande som varade över två år - omöjligt...


ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - öhm.. maybe baby

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - yes

Jag har smygit ut utan lov - jaa

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ah

Jag har en hemlighet som ingen vet - ofc

Jag har fuskat i ett spel - haha aa

Jag har struntat i ett prov -  nehhh

 

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - jaa

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - hmmm, ibland

Jag kan svälja piller - haha ja

Jag har tagit mediciner mot depression - nej så sorgligt äre inte

Jag har anorexi och/eller bulimi - naj

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - hoho aaa

Jag har vaknat gråtande - ah

Jag har somnat gråtande - tveksamt

DÖDEN

Jag hatar begravningar - ja

Jag har sett någon dö - på bioduken :O

Någon nära till mig har försökt begå självmord - nepp

Någon nära till mig har begått självmord - nää

 

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - sälen? nehe hehe

Jag har sett en fallande stjärna - aa

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - aa

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - åker inte hiss

Har sparkat en kille mellan benen - haha nej

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nä

Har lekt sanning eller konsekvens - jaappp

Druckit en hel liter mjölk på en timme - dricker inte mjölk

Jag har medverkat i en teater -  skolan ?

Du har fångat en snöflinga med tungan - aa

Jag har suttit på ett tak på natten - aa faktiskt

Jag har aprillat någon - what ?

Jag har åkt taxi - haha aah

Jag har ätit sushi - nej :O

Jag har åkt snowboard - japp,


18.45

i´m sooooo angry... !

cyklar 2 km och så har varken ica eller konsum ben&Jerry´s. det var jobbigt vill jag lova, så jag tröst-köpte choklad & chips. Även mysbyxorna är på, sminket är avtvättat, jag är redo. Isabelle kan stiga innanför dörren :D 


Redy Set Go !

Här kommer blogghistoriens längsta inlägg om ingenting!
För tillfället är jag ensam hemma, mamma är och rider & Fille och tilda är hos pappa. Egentligen skulle jag också dit ikväll, men som sagt så ska jag träffa isabelle. Men hon är just nu i Borlänga och shoppar loss med familjen. Tror hon skulle komma hem nångång runt sju-halv åtta, så tills dess så kommer jag sitta här. (där av är bloggen ett väldigt bra tidsfördriv att inte skriva om någonting). Men egentligen skulle jag vilja lyfta på arslet och börja trampa på cyklen in till affären och köpa en B&J´s. Synd bara att det är så jeeeffla kallt! Annars hade jag faktiskt gjort de (a).

Jag fick nyss ett mail från Viktor, han som hjälpte oss med sången till uppvisning. Han ska dra igång sånglektioner för den som är intresserad. Och självklart är jag intresserad, men det här gången tycker han att vi ska ha lektionerna individuellt. Vilket betyder att man har en "privatlektion" ex. 45 minuter en gång i veckan, eller mindre eller färre gånger i veckan om man vill de. Han kommer att få det lite körigt tror jag, för alla vi fem tjejer som var med på uppvisningen vill nog sjunga, "privat"  och nån kanske vill sjunga mer än en gång i veckan. det blir många lektioner för honom. Hehe.
Vi skulle också få välja låt själv som vi skulle hålla på med om jag inte läste fel... sitter och funderar på vilken jag skulle vilja sjunga. Mamma tycker jag ska välja Fly whit me (Lenas sång), men den är så ljus... jag tycker det är lite svårt att sjunga ljust (a) men det är väl sånt vi ska lära oss. Att sjunga bättre.
Själv skulle jag vilja sjunga typ... Collide - Howie day, Name - Goo Goo dolls, This years love - david gray, sleeping to dream about you - jason mraz,  eller kanske here whitout you - 3 doors down. Alla dom låtarna är ju "sjungna" av killar. Och inte såååå höga toner, fast i here whitout you tar han i som fan. Fast jag skulle vilja sjunga en låt som blir en riktig utmaning!  Ehh.. vafan, jag vet inte. Kommer inte kunna bestämma mig. Jag får ta med mig lite förslag så får viktor säga vad han tycker. 

Nog snackat om sången... det blir bara kallare och kallare ute och ju mer jag velar om jag ska cykla iväg och köpa nått, ja... ju kallare blir de! fanfanfan.  Men louise peppar mig via msn att jag ska göra de. jag tycker hon kan göra de, som har mycket bättre kondition än mig och kan därför cykla SUUPERSNABBT och köpa glass åt mig :D  men jag tror inte hon vill... och inte ville isabelle ha ben & jerry heller, fan. just nu är jag sur. Så därför ska jag sluta skriva och...

puss så länge!


Godmorgon ,

Kan man säga så 14.10 på dagen? Egentligen inte, för det är tekniskt sett inte morgon utan för/eftermiddag. I alla fall, idag har jag inte gjort många knop. Eller ja, en så länge. Jag har bara varit ute och gått med Tarzan eftersom mamma inte var hemma. Men den promenaden skadade inte... höhö. Träffade även på Jocke som nyss kommit hem från utlandet. lite avis. 
Ikväll kommer också Isabelle hem från Uppsala och äntligen ska jag få träffa henne! Inte sett henne på en vecka nu. Jag ska nog tvinga henne att köpa en B&J´s med mig (a) om jag orkar ta mig till affären vill säga.

Och imorgon kommer jennifer till mig! Hon stannar nog till måndag, & på lördag ska vi träffa lite annat folk också, en fågel viskade i mitt öra (jag viskade själv i mitt öra) att sara också SKA komma :D Fast jag tror vi skippar nattpromenaden, du vet vilket liv det blir då här  huset. hoho

Puss så länge!


jennifersara&linn

22.54

          en person har gjort så att denna
                                                                    låt fastnat i min hjärna,

This years love had better last                  den har gått på repeat minst 20 gåner nu...
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long
And when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like I can't go on

Turning circles time again
cut like a knife oh yea
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last


Öland/Hultsfred

Lite bilder sen öland, blev inga kort i fredshult. (sug på den;) )
   


jag måste säga... att roligare spelkväll har jag aldrig haft! Nästan så
att jag hade träningsvärk i magen när jag vaknade... !


hahahahahhahahaha !


Jag & hanna



jag helen & hanna



jag tror att Tarzan fick i sig lite för mycket av det goda... mohahah


HOME, SWEET HOME

Hej där! Nu är jag back on track igen, även fast jag kan hata detta ställe så är det alltid lika skönt att komma hem. Fast nu är det ju ingen hemma i Sälen som kan förgylla min eftermiddag... eller jo det är det väl, men jag hade tänkt mig Isabelle, elsa, karin eller någon sådan tokstålle :D
Jag måste säga att jag trodde de skulle vara snö när jag kom hem, men det var lika lite snö som när vi åkte. fast om man blickar upp mot fjället så äre vitt! Måste hem till pappa snart och njuta av snön ;)  hört att han har lite hemma hos sig där uppe!

Puss så länge!

Imorgon...

...kommer jag hem, efter att ha besökt öland och hultsfred nästan en vecka. Var roligt att träffa Hanna igen och snacka gamla minnen, (låter som jag är 40+) och hälsa på mormor och kusinerna här i fredshult. hihi

Sista kvällen nu som sagt o jag vill inget annat än hem. Det kan bli för mycket ibland.
Så jag ska gå ner och göra alla glada nu :D

Puss så länge!

Hultsfred

Hej där!
sitter hos kusinerna i Hultsfred och snart ska vi till mormor och äta SEN bär det av till Öland, till Hanna Lisa och Helen.
Här leker vädret ganska så fint men ingen snö och inga minusgrader... för en gångs skull vill jag faktiskt ha det, eller i och för sig så har jag velat det ett bra tag nu.
Tror att jag återvänder till Sälen på onsdagkväll om JAG får som jag vill. Mamma skulle nog vilja stanna hela nästa vecka, men inte en chans. Måste tillbringa lite av lovet hemma också.

Puss så länge!


"Det gick bra"

...men så känns det väl för det mesta efter ett engelskaprov för mig. Men när jag får pappret i handen så stämmer inte känslan med den när jag satt där framför provet. knepigt det där... vi har i och för sig en del kvar på provet, en uppsats. Men det kommer ta så pass lång tid att skriva så vi måste ta den efter lovet. Den ska handla om hjälporganisationen Greenpeace. jaja... nog snackat om de.

Imorn äre sista dagen i skolan innan lovet, tagit ledigt halva torsdag (imorn) och fredag för jag mamma & tilda ska till öland, fast vi ska lämpa av fille i småland hos kusinerna också för han ville inte följa med på tjejtrippen till öland och hälsa på Hanna lisa och helen !  Tjejhelg eller vadå ;)

Nej.. nu ska jag ta mig något att äta innan jag dör, för de vore ju synd faktiskt :)

Puss så länge! 

Tack isabelle...

...för hjälpen med min header, tyckte den var ganska fin faktiskt (gjort den själv) men isabelle hjälpe mig att sätta in den :D<3


18.47

fick sådan lust att skriva...  jag tycker inte om att mamma & pappa har "gått isär"  fan allt blir så mycket jobbigare. Har inte träffat pappa på jätte länge, sticker till öland/småland på torsdag, mamma är på dåligt humör och klagar över pappa, vrf ska hon göra de? Dom bor inte tsm längre. åååhhj så nedrans jobbigt att höra på. Medan pappa ringa och frågar om allt går bra, jag menar ... vad tror han? Bra gåre väl, men det är inte "lycklig" stämmning precis. Och nu t.ex sså krånglade tv och mamma fick inte igång den & den kmr säkert inte gå igång på hela kvällen, så föreslog jag "men vi ringer pappa.. han vet ju hur man gör" .  Det vill mamma VERKLIGEN INTE. Och hon blir småsur.  Medan pappa ringer och frågar hur allt går.  Vad ska jag göra? Inget går ju BRA.

Spex-foto

Tjenixen, kom hem från skolan för ett tag sedna och borde egentligen plugga inför engelska-provet imorgon, men jag vet redan hur det kommer gå. Jag kommer bara få G+... hur mycket jag än pluggar till dom j*vla engelskaproven så går det inte. Menmen man kan inte vara bra i allt som dom säger.
Btw så hade vi ju spexfoto idag & jag elsa och isabelle var fjortisar på högsta grad om man säger så ;) Inget jag skulle gå runt o klä mig i vardagligen, och idomin i ansiktet är bara kladdigt!  eeuuuw.

Nu har handbollen dragit igån igen och jag vet inte om jag vill vara med eller ej... tror inte det kommer bli så nu när jag har börjat på Bräda-saken nu som är jättekul :D För att träna mer än en gång i veckan står inte med på schemat... kanske följa med mammsen ut & gå någon gång iband (usch jag måste börja skärpa mig)


isabelle linn elsa


elsa linn isabelle


Klassen     9A2       vilka lyser starkast i klassen , mohaha


Bräda var det visst...!

och det var sjukt kul ;) jag visse inte att det var kul att träna :D (okej det visste jag visste de, men ändå)
jag kommer ha träningsvärk imorn, men det är väl bara bra som man säger!

Nu ska jag sitta här en stund sen ska jag bosätta mig i soffan med macka & te och hålla mammsen sällskap.
Imorn är det spexfotto och jag vet ungefär hur jag issa o elsa kommer se ut (a) det får ni se imorn :D
pain a´la kissie again ;)

Pump (?)

Vet egentligen inte vad det heter. Men något sådant ska jag iaf på ikväll med isabelle elsa karin & några fler + mammorna :D Fick lite dåligt samvete igår när jennifer tränade och jag satt breve... hmm, en tankeställare där kanske. Klockan 19.00 börjar iaf det. Men innan det ska jag o elsa isabelle träffas hemma hos isabelle & prova lite kläder till spex-fottot imorn, lite roligt faktiskt ;) men sen finns det ju sånna som är lite tråkiga och inte är med... menmen om man inte har den humorn så :)

I know this crush ain´t going away

puss så länge!

Hemma

Hej där! Kom nyss hem efter en jätte mysig helg hos Jennifer i falun. Vi har gjort allt från att tvätta i hennes läskiga tvättstuga till att springa runt på stan, hyra film, käka pizza... & så har ju jennifer tränat på gymmet också medan jag satt breve och snackade på. Folk tittade lite konstigt på mig, kanske inte varje dag dom ser en sån som mig där på gymmet, jag menar... jag satt där i helt vanliga kläder, mössa, väska, och nääästan en godispåse som jag smaskade på. Inte så "gymm-aktigt".
Bussresan hem kändes som en eeeviget. Och när vi väl var någolunda nära hemma (risberg) så smällde till om bussen. Då va busschauffören tvungen att gå ut och titta va de va. Då hade takluckan flygigt av, illa nog. Men nu är jag iaf hemma. 22.42.  Eller okej, jag kom hem för en timme sedan.

Imorn har vi skolfotto, vafan ska man ha på `sig? Fast det spela egentligen inte så stor roll. Liten skola, störst på skolan. Ja... det säger ju allt. Tror inte ens vi är 200 elever? hehe.

Nej nu måste jag sova.

Puss så länge!


Falun/Svärdsjö

tjena.sitter i jennifers lägenhet nu, den är sjut mysig! Men jag får ångest.. nästa år ska jag bo själv :(  eller, ja... jag ska bo med jennifer :D  men jag vill inte flytta om ett år. jag är inte redo ! menmen, nu ska jag öppna godispåsen och tvinga jennifer att sätta på en film.

puss så länge!

Förkyld...

hejdär. kort & gott, jag är förkyld. Fast det var värre igår, så idag har allt det täppta i näsan försvunnit, istället bara rinner det ur näsan. Snart har jag nog snytit sönder mig... menmen, cesta la vié.
Mår superbra för övrigt och ska snart börja packa lite smått till min lilla tripp till Falun över helgen. Ska gå 12.10 från skolan imorn så jag skippar sista matte-timme, Yeees :D du får klara dej själv isabelle. mohaha!

Puss så länge!