NU VAR DET LÄNGESEN

Min kategori "mina filosoferingar" börjar se gammal ut haha, bara massa gamla inlägg. Kände att jag måste fräsha upp den lite!
Vad som snurrar runt i mina tankar ikväll är... äh fan den enda som är och rör om i mina tankar är casper (a)


EMMA&LINN



två mysiga bilder från i fredags, on our way till donken! (tagna från http://jerkanperkan.blogg.se , jessica!)

EMMA EMMA EMMA... ;)

Emmas kommentar: sluta skryta om din vagn! jag vill också åka !

Svar:
haha jag vet emma, därför jag skrev de :D

1824

Det är någontign som händer när jag kommer hem till mamma/pappa. Så fort jag kommer innanför dörren så känns det som om jag blir hängig och vill bara äta mat som dom har lagat och ligga i soffan med täcke, godis och en bra film.
Tror det blir såhär för att när jag är i lägenheten i Falun så vet jag att det inte finns någon mamma/pappa som gör mat åt en, städar och helt enkelt håller koll på mig. Så när jag kommer hem till Sälen slappnar jag liksom av.
jag och mamma i stockholm i sommras

EN VECKA I SÄLEN

Och fan heller att det var snö när man kom hem, det var ju jävligt kul... hehe :(
Som sagt, nu har jag lov och ska tillbringa det i Sälen, chilla, äta, jobba, umgås och möjligtvis surfa någon dag med karin? Så ska mitt lov se ut!
Sen när man kommer tillbaka till Falun igen så vänta klassfest på lördagen, ska bli s-s-skojj.
PUSS

1457

Jag starkt ogillar att packa, verkligen. Tycker inte om det. Vet ju inte vad jag ska göra en vecka i Sälen? Vet iaf att jag ska jobba två dagar, men sen då? Typ myskläder och datan. Haha...

Är i sjuk brist av nya bilder och är lite rädd att jag blivit för lat för att ta fram kameran (a) Men sålänge får ni en fin bild från skolavslutningen. Sälens partyvagn, haha!

"PÅ MIN GATA I STAAAAN"

När jag var lite så kommer jag ihåg att mamma spelade några Bryan Adams låtar för mig (eller liten och liten, vad kan jag ha varit 10 år?) Och nu när jag och sara pratade om underkläder kom jag och tänka på en av dom låtarna!
I wanna be your underwear

2023

Paradise -check
Mat
-check
Te -no check!
Häma tvätten -no check!
Plugga -halvt check... crap måste fortsätta med det nu

PUSS



IN DA GYM

på gymmet i skolan finns det ett fönster där man kan se dom som badar. Det tyckte jag och emma var kul... hihi


"DU JOBBAR MED DATAAAAA"

haha Masjävlar, så kass film.
har en lektion kvar innan vi får gå hem och det är data, tycker det är lite sisådär för att jag är så dålig på illustratior, in design, ps och fan å hans moster.
PUSS


SÄLEN BY NIGHT I SOMMRAS

me and mah samboooe

VECKORNA GÅR VERKLIGEN FORT...

Kanske för att jag trivs i skolan och klassen, jooo det måste vara så. Sen att jag alltid har något som händer på helgerna att längta till. För det mesta är det att jag får träffa min kära pojkvän igen :)

Resten av kvällen kommer bestå av att plugga till teoriprovet i idrott, styrka haha jippie!
Och att kolla på Paradise, jag vet det är så jävla kasst egentligen men kan inte låta bli att kolla!
PUSS


1434

Hörru du gud, kan du ta och kasta ner lite snö till Falun också eller? När jag var hemma i Sälen i helgen var det ju massa snö. Hörde till och med att backarna i Lindvallen skulle öppna till helgen, eller af någon backe. Vill ha snö här också! Blir ju deppprimerad av detta väder vi har här nu...
PUSS

DET KLASSISKA SKOLFOTOT

Vart inte nöjd för fem öre, haha. Ser ut som något katten släpat in. Vad jag sett på facebook iaf... Får väl se de in real när jag kommer hem till Sälen nästa vecka, ojojoj...
PUSS
gammla klassen... 9:an i Ungärde
,


DUKTIG? JAPP!

Dammsög fakiskt! Känner mig stolt. Och nu går det att vara inne i badrummet utan att få äckelkänslor också, haha ;) Dethär med att hålla koll på när man städade sist är lite svårt när man bor tre ungdomar i en lägenhet.

Nu äre dans som gäller, SEYAH
PUSS


1501

Måste dammsuga men orkar inte. Måste städa toaletten, den är snuskig men orkar jag? Nej. Måste göra en macka är  hungrig, orkar inte... Jag är hur slö som helst och huvudet är ett steg efter hela tiden. Men nu SKA jag dammsuga mitt rum, och jag SKA snygga till badrummet. Sen får du sova lite Linn. GAAH vill ha lov :(
förresten måste jag ta tummen ur röven och spela det här gammla massmördar-spelet från 12+  LÄXA...
PUSS


BUHU

såhär kan det gå om man inte är försiktig på experium, snyft. Lovar att golvet där är så fullt av smuts från andra äckliga fötter så att mitt sår är helt infekterat så att jag kommer behöva amputera foten :( 
(inte alls för överdriven, nepp!)

TRÖTT SOM ETT AS

Kunde ju förfan inte sova igår. Eller ja, kollade på Beck fram till elva och sen låg jag och tänkte på
1. Mitt sår på foten
2. Hur obehaglig Beck var
3. Att jag har mycket prov och skit som är på gång
4. Att det fan är lov nästa vecka!!!!!!


Nu ska jag ta mig en macka eller två och pluggeliplugga om jag känner för det. Och just det, ni skulle ju se filmen på brorsan när han surfar! Här har ni den:

SKOOOOOOOOOOLAN

Inget bloggande denna helgen heller, to bad. Men har haft världens bästa helg med pojkvännen! Surfing, mys, skratt och en vända ner i några snödrivor osv... ;) Ni ska få se en film när jag kommer hem på när min broder surfar. Men nu ska jag återgå till arbetet. Förresten så skadade jag mig i helgen också, buhu... (take it easy, jag kommer överleva)
PUSS


HAHA

Sara's kommentar: det på bilden är:
ägg, mjöl, socker, havregryn, vaniljsocker och smält smör.
Ge mig en puss nurå ;)

Svar: aaamen sara, de var faktiskt du som gjorde den smeten. Lite fusk!



DATASPEL!

Ganska chill att ens läxa är att spela dataspel, hoho. Behöver inte nämna att man ska analysera och skit också.
Fick sluta 2 timmar tidigare än planerat så drog hem för att få i mig lite föda innan jag drar mig mot bussen som ska ta mig till Sälen om ungefär en och en halv timme. Ganska segt med den långa buss/tåg-resan (vad de nu blir) men men...
PUSS
den som gissar rätt på vad dethär är får en puss!


BESÖKSREKORD

Hade besöksrekord igår också!! Tror att det var för att jag skrev om tatueringen. Hela 91 personer var inne här igår, mohaha (a)

just som jag trodde.. tog inte tag i läsloggen och nu orkar jag inte för jag måste packa till helgen, to bad. Fast den ska inte vara klar förens 11 november så det är rätt så lugnt. Än så länge, haha.

Nu ska jag packa färdigt sen ta mig lite te och bänka mig i soffan.
PUSS

När jag var hemma i Sälen så insåg jag hur mycket jag saknar huset så jag var tvungen att ligga på mitt favoritställe i soffan och ta en bild på utsikten...
Men sen kollade jag ut och insåg att, nääää själva SÄLEN saknar jag nog inte. Iaf inte denna årstid. Fast bilder jag sett på facebook tyder på att det är snö där nu!!!!

1610

Karins kommentar: De kommer bli aaaaaaaaassssssssnygggggttttt! men jag fattar inte att du vågar (a)

haha jag har fått ganska många sånahär kommentarer på sistone, lite här och gaaaanska mycket på facebook och in real. Fattar inte heller hur jag vågar. Fast jag har inte bokat tid än, har bara sagt till han att jag har bestämt stil och skit nu och frågat när han har tid. Väntar fortfarande på svar, mohaha........

Disken är för övrigt diskad och ska sätta mig och göra klart läsloggen i svenska också, fast det är faktiskt ganska kul när man kommer igång med de!
Och btw, fick MVG på granska en internet-källa, gaaaanska så stolt ;)
PUSS
jag posar med caspers överraskning! längtaaaaaaaaar (a)


THANKS LORD

det är inte 18-års gräns på att köpa alvedon på apoteket har jag hört nu på kommentarer och i skolan. Nu är jag lugn igen (a)

Just nu chillar jag sjukt hos Mille medans hon och sabina håller på att laga dörren, haha den går inte att låsa! Sova olåst inatt, läskigt :(
Fast snart ska vi börjar med maten och Milles pasta med baconsås är underbar, och jag har fixat efterrätten: KAKOR!
PUSS


och så måste jag visa... Mille skrev dit min tatuering med en vanlig bläckpenna och såhär blev det! Det ska ju stå "gå dit glädjen pekar" och nu ska jag boka tid, har äntligen bestämt mig :D


2211

Mille (tror det var hon) sa att det var 18-års gräns på att köpa alvedon. Stämmer det?! Isåfalll är jag illa ute. Kommer dö innan helgen :(
PUSS
den här bilden är exakt ett år gammal, typ. om ni ville veta. Och då var jag fan blond!

12 TIMMAR TWILIGHT

Känner mig inte riktigt 100, trött, yr och orkar verkligen inte med dans ikväll, BUT i have to... vet att det är kul när jag väl är där. Har känt mig sjuk men aldrig blivit helt sjuk, utan blivit frisk dirket dagen efter ganska många gånger dom här drygt två månaderna som jag bott här, wierd. och så har jag en tolv timmat lång ljudbok att lyssna på i engelskan, det är också KUL.
PUSS
imorgon åker jag till Mille och sover där, så vi kan diskutera vår hemlängtan tillsammans!



VAD ENS SAMBOSAR GÖR NÄR MAN INTE SER PÅ

Haha igårkväll hade som sagt sara och jennifer en överraskning till mig i köket. Och såhär såg det ut!
världens kreativaste dukning, löv, lerfigurer, penslar och gud vet vad haha ;)



och jag tror att dom har fått lite spunk på att jag saknar casper så mycket så dom gjorde en liten casper åt mig. Skulle vilja se min min jag fick när jag såg det här, hahaha!

GODMORGON


PREMIÄR!

Haha för första gången har jag nu varit ute och gått själv i Falun när det är mörkt. Eller inte ALLRA FÖRSTA gången, men allra första gången när jag bara är ute och går i mörkret för att bara GÅ. Lite läskigt men jag överlevde! OCh nu håller sambosarna på med något bus i köket och jag får inte se... aja, så är det när man är minst :(

det här var förresten vad som hamnade i min garderob efter sälen-helgen!
PUSS


SPELUTVECKLING

haha vilka läxor man har hörrni, att bygga spelfigurer av lera. Jennifer var hygglig och hjälpte mig att bygga en av dom, Sven 2000 fick han heta! (Sven är alltså den orm-liknande figuren)

Lite senare ska jag visa lite nytt som tillkommit i garderoben.
PUSS

RALLYBRUDAR SUGER

Kom hem till lägenheten för cirkus en timme sedan och det första jag gjorde var att äta fyra mackor och en tallrik yoghurt. haha så sjukt hungrig var jag!
Men nu är jag mätt och belåten igen så nu ska jag pluggeliplugga lite innan jag intar min plats i sängen. Känner mig faktikst lite hängig, tror det är det här med bussar, dom tycker inte om mig. och jag tycker inte om dom.
PUSS
antingen sånthär väder eller...


sånt här väder vill ja nu. Inget mitt i mellan vafan!

1729

Blir inte så mycket bloggande helgerna jag är hemma i Sälen för då umgås jag helst med min familj. Idag var vi uppe på experium och surfade! fast Isabelle vågade inte, men snart så... då jävlar ;) Haha körde rätt mycket och nu har jag ont i benen, hej träningsvärk.
Och så har jag varit världens bästa flickvän idag och fixat en överraskning till pojkvännen. hihi älskar att göra människor som jag tycker om glada!

Ikväll blir det tacos och filmmys,
imorgon sticker jag tillbaka till Falun igen för en till skolvecka. Fast det blir nog Sälen nästa helg ockå :D
PUSS
eftersom jag är hemma på den stora datan här har jag bara gammla bilder. Den här bilden till exempel är ungefär två år gammal från en sommar hos mormor och morfar i dom småländska skogarna.

HEMMA PÅ RIKTIGT & JAG BLIR BORTSKÄMD

Trerättersmiddag och hela köret väntar nu! Mums fillibabba.
Igår kollade vi även på bio, "I Rymden Finns Inga Känslor", en väldigt mysig film och jag gillade den. Speciellt slutet, kunde inte låta bli att le.
Och så måste jag ju berätta en sak, haha... Ni vet den reklamen som lyder "Ser du inte den gula siffran bland dom här prickarn har du klamydia". Den reklamen var på bion igår och efter dom sagt så på reklamen brister förskräckt Tilda ut "Jag ser inte dom gula prickarna!!" hahahaha hela biografen skrattade. Tilda tio år ser inte dom gula prickarna, hon har nog klamydia, haha ;)
en gammal och gullig bild på systrarna Pettersson. Solbrända, förmodligen drabbade av solsting och snygging till höger flagnar till och med på nosenoch kinderna.


FINT BESÖK!

Den här dagen har varit sjukt seg, skojar inte. Börjar med att casper ringer och säger hejdå för han sticker till Italien i lite mer än en vecka tror jag det var. Blev lite depp ett tag men det blev bättre när jag kom till skolan och träffade the homies. Men sen så är svenskan inställd och vi har hål i ungefär två timmar innan data börjar som jag inte gillar alls, haha. och efter det så var det ett ganska så meningslöst möte. Ämnet var inte så meningslöst för det handlade om att vi kanske måste byta skola, eller jag tror inte att vi på media ska det men det ska bli en salig blandning mellan dom olika skolorna i falun , men jag visste precis allt innan så egentligen kunde jag skitit i det där mötet. grrr... Men nu är jag iaf hemma och snart trillar finbesöket in.
PUSS


2134

Åkte hem till isabelle efter skolan idag och kollade på film och mölade kakor.
Efter att ha levt tätt inpå varandra i hela vårt liv så känns det lite tomt att bara träffa henne 1-2 gånger i veckan, men då uppskattar man det som mest när man träffas också!


Annars har det varit en lugn tv-kväll med många goda skratt ått Bonde Söker Fru, haha så gulligt och samtidigt pinsamt tycker jag.

Imorgon kommer mammsen och syskonen hit och sover här, ska bli mysigt. Tror bestämt det skulle bli ett biobesök också!
PUSS




MODIGT LINN!

Phuu... jag vet inte hur mycker mod det krävdes av mig för att skicka iväg ett sms om att jag är intresserad av att tatuera mig till han som gör de. haha jag vet att man kan ångra sig men vafan, jag är sjukligt nervös även fast jag inte ens fått någon tid än!

vår vägg vid tv:en  Sara Jennifer Linn

ÄLSKADE SPOTIFY

Linn min spelningslista med en herrans massa gamla låtar, och nya.



JAG SKA TA TAG I SVENSKAN... JAG SKA. SNART

Fick MVG på mediekunskaps-provet! Fast det kändes väldigt bra när jag skrev det så det var inte oväntat (kaxigt, haha).
Imorgon har vi prov i studieteknik, svenska. Men jag måste samla lite kraft från datan innan jag kan ta tag i det.

Ikväll är det dans igen, ggaaaaah dagarna bara springer förbi!

förövrigt så tittade pappsen förbi en dag förra veckan och höll på att skrämma skiten ur mig! Han plingade som en galning på dörren och höll för det där hålet man tittar i när det plingar på dörren för att se vem det är. haha jag trodde seriöst att det var nån galning som ville döda mig ;)

HÖST UTANFÖR LÄGENHETEN


MELODIFESTIVALEN 2011

Fick nyss ett sms av min förra sånglärare och han skrev att hans svåger och hans kompis har ställt upp i melodifestivalens webbjoker! Och han tyckte vi skulle rösta på dom, och det gjorde jag. Låten är riktigt skön och ni kan lyssna på den här: http://svt.se/2.141623/anton_och_dejo_-_i_wanna_be_with_you?lid=puff_2185440&lpos=lasMer

För övrigt kom jag nyss hem från skolan och har hunnit kränga en banan. Nu ska jag ställ mig och diska... jippie kay ey
PUSS


VI DRAR TILL FJÄLLEN

Blev grymt sugen på vinter nu. På riktigt. Vill inte ha höst längre haha :(
Och ett skäl till att jag vill ha vinter är också att jag vill börja jobba för jag känner att studiebidraget räcker verkligen inte till. Men jag tror att pappsen snackade någonting om att jag kunde jobba någon dag på lovet. Skulle vara super, bara så du vet om du läser der här ;)

några mysiga vinterbilder!




NY SUPERDUPERSKÖN STICKAD KOFTA


skulle kunna ha på mig den dygnet runt. Älskar den!

JUST LIKE THAT

Jennifer klippte nyss av en liiiiiten bit av mitt slitna hår så nu känns det skönt igen! Tur att man har en frisör som sambo.

Förresten så köpte väääärldens mysigaste kofta igår, ska visa den lite senare för nu ska vi och handla.
PUSS
hihi, kommer ihåg den dagen denna bild togs. Jag lovar att jag hade ungefär en miljon fjärilar i magen och gick bara o väntade på att bussen skulle komma till Sälen så jag kunde gå och möta honom.

SÖNDAG = LÅNG DAG

Och så har det alltid varit. Söndag är en sån jävla lång dag! Man vet ju fan inte vad man ska göra. Fast idag vet jag faktiskt vad jag ska göra. Snart sticker karin och filippa till bussen och vi har haft en jättemysig helg!
Sen ska jag börja städa mitt rum och troligtvis toaletten, bläää. SEN ska jag ta med mig sara och jennifer ut på en promenad i det fina vädret :)

MIN PRESENT TILL KARIN!


och innuti låg det ett kort med en gullig grattishälsning och en gratis stund i biomörktet med mig ikväll!

Nu ska vi chilla nån timme sen blir det stan igen!
PUSS

LINN KARIN FILIPPA

Next up: stan!

SVAR

Julia i skåne<3 : vad ska du tatuera?<3

Svar:
Jag ska skriva "gå dit glädjen pekar" :)


SE VAD LITE FANTASI KAN GÖRA!

Jag är väldigt stolt över presenten till Karin! Det är ingen big deal dirket men sättet jag ger på den, hihi.. Glenn har rädd, jag har fan fantasi ibland :D

Om en timme beger jag mig mot stan och möter upp två sälenbrudar och så blir det en lugn kväll skulle jag tro med mat, godis (om jag får bestämma) och idol! plus någon film säkert.

Och nu har jag bestämt mig för att jag ska tatuera mig!!! Måste bara känna efter att det verkligen är runt fotleden jag vill ha den.

Och så måste jag tillägga att jag saknar casper.


HAHA fyra olika ämnen på detta lilla inlägg, ganska rörigt. Men det var de jag hade på hjärtat just nu.
PUSS
orkar inte ändra på mitt namn där nere, det flyttade sig väldigt mycket åt vänster när jag sparade de på ngot konstigt sätt


RÖRLIG BILD




TORSDAG ÄR MIN FAVORIT-DAG FÖRUTOM HELGEN

Om tjugominuter har vi tvättid IGEN. Alltså nu fattar jag varför mamma sa att vi inte skulle slänga kläderna i tvättkorgen om det inte var smutsigt... det blir ju en helvetes massa tvätt har jag märkt nu (a)

Förresten Karin så kommer du bli glad över din present, hihi håller på med den nu!
PUSS



EN MASSA PLUGGELIPLUGG FÖR LINN IKVÄLL


AAAANSWWEEERRRREEE

Emmas kommentar: hahha kmr du ihåg dom tiderna ?

Svar: vilka tider? haha :D

2141

Dans - check
Mackor - check
Bullar - check
Duschen -..... äh fan jag orkar inte, den tar vi imorgonbitti. (tycker seriöst att det är drygt att duscha, men jag gör det. haha tro inget annat ;) )
Sängen - here I come! snart iallafall.

Pratade nyss med mammsen i telefon och hon hade varit på drog - och alkohol mötegrejjs i skolan om hur mycket ungdomarna dricker i Sälen-Malungs kommun och hur mycket droger det har blivit i det lilla samhället. En tjej hade till och med blivit drogad för någon helg sen. Någon hade lagt en väldigt farlig drog i hennes drink.
Välkommen till verkligeheten Linn kände jag nyss... Tycker sånt här är jätteläskigt!
PUSS

KLANTARSEL

Första provet i mediakommunikation/kunskap(?) är på torsdag och jag vill verkligen lyckas på det eftersom det är första provet och allt men SJÄLVKLART glömde jag böckerna i skolan, det kallar jag lyckat. Eller vad säger ni?
Får plugga arslet av mig imorgon...

Ikväll är det iallafall dans igen
och jag är sjukt sugen på de! Men först så är det jag som står för maten för mig och jennifer ikväll. Förra gången jag gjorde mat blev det pommes och köttbullar, haha!
PUSS
förresten så fick jag ett litet kort av sara och jennifer igår. Haha så typsikt dom, men jag tänker fan inte visa vad som stod i, hihi :$

0908

Elsas kommentar: Party är ju som sagt alltid kalas men en fika skulle inte sitta helt fel de heller.. en bakis chai på waynes :D mumma!!!

Svar: haha då får vi höras i helgen dåraaa ;)!



Börjar inte för ens 09.50 idag
så just nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen. haha jag kunde legat och sovit men på någt vänster var jag morgonpigg idag!
Och inte har vi en så jobbig dag heller, bara mediekunskap och produktion. Ska redigera våra filmer idag, får se hur det går, haha.
PUSS
favorit i repris, hehe

JENNIFERER

...kom nyss hem med 20 frysta bullar! Det är ju trots allt kanelbullens dag :D
PUSS


FÖRFEST AT MAH PLACE

bilder sen helgen innan vi drog till klassfesten!











NOT READY TO MAKE NICE

Elsas kommentar: Ja fan, kan ju inte ha fest i lägenehten längre då vi nästan ä vräkta.. men förferre funkar görbra :D Så om vi hittar lite partej i helgen så förar vi hos moi :D

Svar: I helgen kommer Karin och Filippa hit, du kanske vill joina på en fika eller nööron? ;) Om det blir något party vore de ju också kalas :D



Det där med distans och kärlek alltså... Det tar nästan kål på mig. Men bara nästan :)
Har iallafall landat i lägenheten igen, och den var lite öde. Bara jag som är hemma i boet. Så som vanligt när jag är hemma alone så får musiken gå och gå och gå.

Har inte den blekaste aning om när mina samobos kommer hem men det visar väl dig. och på tal om sambo så ska jennifer snart till New York.. MED SKOLAN! håller räkningen på dagarna åt henne. För jag är inte ett dugg avundsjuk :)
Och såhär ser det ut på hennes nedräkning just nu: 18 Dagar tills New York

Alldeles strax kommer det några bilder från i fredags innan vi åkte in till klasfesten i Hosjö!
PUSS
gick upp halv fem imorse, inte alls trött. Nä verkligen inte.



1643

Elsas kommentar: lilla elsa mohaha :D Nä ska vi festa då ? inget rättvik i helgen ? :(
Svar: jaa när ska vi de? blir inget rättvik i helgen... klassfest ikväll och malung imorgon. Dra igång en fest i din lägenhet och jag är där ;)

Taggar med bra musik och om nån timme kommer några guuurls hit som sagt. Taggad inför ikväll men ska inte ha några förhoppningar för det brukar alltid sluta i besvikelse.

såhär ser en inte allt för lyckad festbild ut. kanske kul att se en sådan också? :)