2103

Med denna lite smått roliga och spontana bild säger jag godnatt! Eller, jag ska först kolla på ett avsnitt av OC tänkte jag.
PUSS
och förresten! imorgon är det 1 december vilket betyder att man får öppna första luckan i chokladkalendern och kolla på första avsnittet av julkalendern! blir besviken om den inte är bra :(

ÅH! BLEV INTE LITE PARTYSUGEN NU ELLER

Gamle hits fra 90-tallet haha hittade denhär spotify-listan på en blogg och några av låtarna är riktigt såna där dåliga låtar så dom blir bra! Och dom jag syftar på får mig att bli peppad till tusen ;)



och den här måste ni ju se också hahahahahahahahha!





och så några som ma inte blev så pepp av men dom skiter vi i ikväll!
PUSS

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Anonym: Hur träffades du och din kille?
Svar: Fick kontakt genom en dåvarande gemensam kompis, och vi träffades första gången på en skidtävling i Sälen. Föll dirket för han :)

Jessicas fråga: Vad är det värsta du någonsin gjort i ditt liv? alltså snott något, eller vart riktigt elak eller något sådant?
(jag vet dock att du är världens snällaste men även dom snälla töserna gör något dumt :)
hih
Svar: det vääärsta? Det kan jag inte ens komma på. Har gjort några dumma saker, det har jag...

Anonym: Hur trivs du i falun & i den nya klassen? :)
Svar: Jag trivs jättebra i Falun! Visst har jag hemlängtan, men det hör till när man flyttar hemifrån med 16-års ålder. Och klassen trivs jag riktigt bra i också. Hittat vänner som jag verkligen gillar :)

Saras fråga: Haha åååh va jobbigt att komma på en fråga, men den här blire ;)

Vad är det bästa med att bo med mig?
Svar: det bästa med att bo med dig sara är att jag kan kolla på Beck utan att vara rädd för att somna sen :D hehe skämt å sido. Du får mig på bättre humör när jag är nere, och du kan alltid lugna ner mig när jag hetsar upp mig över något. Du vet hur man lagar mat och följer gärna med ut på mina promenader även fast det är svinkallt ;)

Anonym: vilken linje går du?
Svar: media


DOM GAMLA KLASSIKERNA

...som aldrig blir tråkiga ;)



och så har vi måååånga fler, men dessa är nog mina favoriter !

1812

Karins kommentar: vf kan du inte fortsätta där?:)

Svar:
För att dom ska ha dom kurserna jag vill gå på helgerna och det är ju inte säkert jag är här varje helg, kommer ju åka hem rätt mycket i vinter :)

1550

Nää, nu har jag tänkt ett bra tag att jag ska städa lägenheten men det har aldrig blivit av. Bara lite åt gången och inte särskilt noga har det blivit. Men nu har jag varit ute i kylan ett tag och fått lite nya krafter (säger vi för att göra dethär liite lättare) så nu ska det städas lite.

Nåååååån fråga till sen svarar jag på frågestunden!
PUSS


1937

När jag satte mig på bussen hem från dansen runt fem idag så klev det på en jättegullig familj som såg ut som en tomtefamilj och dom var så gulliga mot varandra och pratade om att dom skulle hem och dricka glögg och äta mackor framför någon film tillsammans. Och jag fick en lite härlig känsla i magen eftersom jag nyss också hade köpt en chokladkalender, julstämming på topp i stan! med all julskyltning och de.
Men sen när jag låste upp dörren till en väldigt tyst lägenhet skönk mitt humör. Vill också ha någon att dricka glögg och fira första advent med ikväll... sara och jen kommer inte hem förens vid nio och jag är helt själv. Jag tycker verkligen inte om det. Saknar mina nära och kära hela tiden när jag är själv.

Förresten! Glöm inte att lämna en liten fråga i frågestunden. Vore kul ;)

HELT SLUT RENT UT SAGT

Varit på dansuppvisningen sen halv elva imorse tills ungefär nu. Eller, en timme sen kanske. Och ätit en macka till mat. Skapligt ont i huvudet, tjuter i öronen av all musik, hungrig och så skulle jag gärna vilja ta en dusch. Vilket jag ska göra nu.

Alla var jätteduktiga på dansuppvisningarna och det var kul att se! Synd bara att jag inte kan fortsätta där...
PUSS
en vecka sen jag var med casper sist och blev skapligt avundsjuk när isabelle fick träffa sin pojkvän och pussa & kram på någon. Snyft, själv får man vänta en vecka till.

bilden är sen DBV i malung, (inna jag stack dit vill) säga men denna tröjja hade jag på dansuppvisningen idag, och även fast den är så O-Linn som det bara går gillar jag den jättemycket! och så kanske jag ska nämna att det är mammas ;)

1213

Hade en mysig eftermiddag/kväll med Emma igår med massa frukt och nästan inget godis, vafan liksom?! Men det var gott :D
Hon stack nyss till bussen och nu inväntar jag mammsen och så ska vi ner till stan och handla lite julklappar. Ikväll befinner jag o mamma hos oss Isabelle och hennes mamma för en tjejkväll innan dansuppvisningen imorgon!
PUSS
EN fråga har rullat in på frågestunden iaf, haha bättre än inget. Men... fortsätt så

FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN...

så praktiserade jag hos en fotograf och vi var på skidtestarhelgen i Tandådalen och fotade. Skojar inte när jag säger att det var fan SKITKUL att få ligga under kicken på big air hoppet och knäppa kort underifrån.
Och nu är det den helgen igen och måååånga jag känner ska dit och inte bara för skider utan skidFESTARhelgen har jag läst. Mmmmmmmh jag vill också!

NU: tagga inför simning på idrotten om en timme <3

och förresten, kikade in på skistars hemsida (dom jag fotade för i praktiken) och ser att dom lagt ut några av mina bilder jag tog under förra skidtestarhelgen igen! Kul :D
http://www.skistar.com/sv/Salen/Skidakning/Snobloggen/Skidtest-i-Tandadalen/

här är en av bilderna

Torsdagsgodis! Har simning på idrotten imo...

imag0515 (MMS)

Torsdagsgodis! Har simning på idrotten imornbitti, förbereder mig väl ;)


FRÅGESTUND

Jag har aldrig haft en frågestund här så tänkte att vi kör en liten premiär på det nu. Kan bli några frågor, eller kanske inte en enda? Det visar sig :)
KLARA FÄRDIGA KÖR

1923

tänk om man kunde ha sånhär självfall på håret hela tiden och inte bara när jennifer har varit i farten och fixat det. Mmmmm...

FUCKNG COLD!

Termometern visar bara -5 grader men den måste fan vara trasig, för det är sjukt kallt ute! Mina lår blev nästan förlamade när jag o sara var ute, haha. Och sen när jag kom in kändes det som om dom skulle brinna upp. Som sagt, vintern är mysigast innefrån ;)
faaaast, sånahär dagar är vintern underbar måste jag erkänna!




Stannar som sagt i Falun i helgen eftersom vi har dansuppvisning på sönda
g, så mamma och Lotta kommer hit till falun på lördag så ska vi ha en liten tjejkväll mödrar och döttrar. Men imorgon är jag ensam i lägenheten, aa fast nää! Emma kommer hit och det blir en myskvll utan dess like!
PUSS


SPYR, SERIÖST

haha määäktig kladdkaka vi gjorde då. Den blev inte såå kladdig men sjukt vad mätt jag är! Magen känns som en ballong...
Sitter för tillfället och borstar gaddarna och ska snart krypa ner i sängen. Med tanke på att jag försov mig skapligt imorse och fick fixa mig på en kvart o springa till bussen så ska jag lägga mig tiiiidigt ikväll.
PUSS
haha om ni tittar noga ser ni att mitt högra öga är uppspärrat och det vänstra lite mer "vanligt", fan vad läskigt!

1816


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!
aa fast nää, varken sara eller jennifer är hemma så jag orkar inte göra mat bara till mig, så jag slänger ihop lite mackor.
PUSS

SMS FRÅN MISS BILARE

S: Åh ska vi baka kladdkaka ikväll? :):):)
L: Jaa de kan vi :D

JULKLAPPAR OCH TATUERING

Börjat handla julklappar nu, hihi är ju exakt en månad kvar till jul idag! faaast... det kommer inte bli RIKTIG julstämmning förens jag kommer hem. Och så har jag kommit på en sak, att jag ska önska mig tatueringen i julklapp. Att det är de ENDA jag önskar mig så sparar jag lite slantar, är inte det en bra idé då :D? Jo det tycker jag! För vi får Greklandsresan i julklapp också, och en tatuering och en resa till Grekland är ju inte helt fel i julklapp.
PUSS

MACKA, TÉ OCH ÄNTLIGEN HEMMA

Haha finns inget bättre att kolla på just nu, och dessutom tänker jag på hemma när jag kollar på de och äter mackor o dricker té. Vill ha jullov nu!

1723

Mysiga timmar med Isabelle på stan, paj, te julklappar och you name it. Next up är mat med sara, pasta och köttbullar/korv är klassikern va?
PUSS

GREKLAND!

Måste bara komma med den glada nyheten att det blir Grekland i maj! Ska bli hur skönt som helst, fast det är ju typ ett halvår kvar men ändå ;)
happy!

1002

VAKEN! och nu ska jag mysa med datan i knät ett tag till se ska jag upp och äta en massa frukost, mums. Fukrost är nog den godaste måltiden, nästan. Kan längta efter frukosten nästa morgon när jag går och lägger mig haha!
Sen ska jag börja fixa mig och mysa med Isabelle på stan. Har ju som sagt studeidag idag.
PUSS

2335


världens finaste :)

Fartfylld kväll på här på herrhagen med ett besök av Jocke. Haha det är bra att vi alla är så snälla mot varandra. Men nu känner jag mig trött och funderar på att krypa till kojs även fast vi har studiedag imorn, gött!
PUSS

2335


världens finaste :)

Fartfylld kväll på här på herrhagen med ett besök av Jocke. Haha det är bra att vi alla är så snälla mot varandra. Men nu känner jag mig trött och funderar på att krypa till kojs även fast vi har studiedag imorn, gött!
PUSS

2116 jennifer's arbete




två bilder av alla 170 eller vad de blev, haha! Visar några mer efter hand.



SNEAK PEAK


jennifer gjorde mig jättefin och ni ska få se riktiga bilder sen!
PUSS

TUR ATT MAN HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Man kommer hem till en nybäddad säng, adventljussatke i fönstret och en till byrå på rummet. plus mer mat i kulskåpet, kan det bli bättre när man är en fattig student eller? mohaha ;)

Ikväll står det färgning av hår och massa fix med håret, smink och kläder och allt vad det heter. Modellgrej för jennifer, har inte riiiiktigt förstått vad det handlar om, något för skolan tror jag. Men men, jag ställer upp, bara kul!

Innan jag säger hejdå för en liten stund måste ajg bara säga att imorgon händer en sak, en STOOOR sak hihi!
Puss
åååh, det enda jag gör nu förtiden när jag sitter vid datan är typ att kolla på gammla sommarbilder! Här till exempel ska jag precis springa iväg till bussen för en vild och rolig kväll i Malung på DBV :D

BACK IN FALUN

Mysig helg hemma i Sälen med Casper. Och mamma & Tilda ;) Var barnvakt i fredags oh det gick super, snälla ungar som tur är! Och i lördags satte vi inte ens nosen utanför dörren, haha. Fast skyller på att det inte var fint väder... Vi skulle gått o sett Harry Potter på bio men det var fullt så det var nog inte meningen att vi skulle ut den dagen ;)

Men som sagt är jag tillbaka i falun nu med mammsen eftersom jag har utvecklingssamtal imorn,
*sväljer lite sådär nervöst* nej skämt å sido, det ska nog gå bra. Jag är ju så duktig i skolan!

1136

Lite musik såhär på en strålande fin förmiddag i Falun.

sounde the bugle - bryan adams

need you - travie mccoy

genom eld - oskar linnros

river en vacker dröm - håkan hellström

GRANNARNA KANSKE LÄSER MIN BLOGG, eller inte

Dom borrade inte imorse så jag fick min sovmorgon! Fast jag vaknade faktiskt vid halv tio så såååååå lång sovmorgon hade jag inte.
Ätit frukost, kollat oth, duschat och nu är det cirkus två och en halv timme kvar tills bussen går till Sälen. Ska bli skönt att komma hem igen. Fast denna vecka har gått otroligt snabbt! Tur att man trivs i skolan och med vännerna där :)



Förra året stack syskonen Pettersson och mammsen med kusiner och moster till Öland en vecka
och det var hur mysigt som helst för Karin var också med. I sommar blir det en vecka i Halmstad istället, det ser jag fram emot! Men först, kanske en Greklandsresa :D

2144



Har sovmorgon imorn. Om grannarna borrar tidigare än nio, förstör dom min dag.
GODNATTPUSSAR

OJDÅ...

Jessicas kommentar: haha linn du har alltid mobilen med på dina bilder ;)
Kolla på dom två senaste :D haha


Svar: hehe, det tänkte jag inte ens på! vilken liten nörd jag är ;)

1708

Torsdagkväll och det är tyst som i graven här, skönt!
Kom nyss hem från en liten rundtur i kylan, rensa tankarna ni vet. Måste ju göra det ibland. Så nu funderar jag på om mina sambos lever eller inte för det är verkligen TYST. Får rycka i dörrarna och skrika: MAT! snart tror jag.

nyår som var firades i Malung till en början med Sara och Jen, middag och sånt mys. Senare vart det en liten utgång i Malung! Undra vad det blir i år... :)


MORR....

Dom har ni borrat i snart tre dagar i sträck. Fast dom gör ju inte det på en tid man INTE får det och det sitter uppe en lapp i trappuppgången om det. Men ändå! Kommer få bullerskada. Okej, jag överdrev kanske liiite med det där om bulerskada men dö på borrar!

just nu saknar jag tystnaden i mina rum i Sälen (hos mamma & pappa). Och så skulle det inte sitta fel att vara lite brun igen. På denna bild befinner vi oss hos mammsen en regnig sommarkväll.

HANNA HANNA HANNA... ;)

Hannas kommentar: du SKA till grekland! jag kommer komma upp till sälen, hämta dig och trycka ner dig i min väska om det skulle behövas. sen säger jag till lärarna att du är kidnappad och att du kommer tillbaka om en vecka. då kan de omöjligt ge dig ig! :D

Svar: haha ja jag tycker du ska göra de! Nejdå men jag är jättepepp på att följa med och ska prata med mamma på fredag, vill vill vill :D!
min söta vän Hanna!

1630

Kolsvart ute. *snyft*

CONVERSE + SNÖ

Det är gaaaanska många som trippar runt i converse nu även när det är vinter, och det gjorde jag också nästan hela förra vintern. Men nu när snön har kommit har jag haft mina svarta höga stövlar som är ganska varma. Men idag hade jag mina converse, åh fy i helvete vad jag frös om fötterna! Får fan ha raggsocker i dom när jag ska ha dom nästa gång, haha.



IRRITATIONSMOMENT

Igårkväll när jag la mig hyffsat tidigt såg jag fram emot en härlig sovmorgon till halv nio. Men vid sju börjar grannarna på övervåningen borra som in åt helvete högt och självklart vaknar jag och kan inte somna om på grund av detta oljud. Så det blev ingen sovmorgon för mig inte. Så nu sitter vi och tävlar lite, jag med min musik och han med sin borr. Grannen VS Linn

RÖKARE ÄR KALLA OM HÄNDERNA SÄGS DE

Jag går runt och småfryser lite hela tiden, liksom spänner mig. Tycker det är kallt både i skolan och i mitt rum här på "våran gata i stan". Och mest av allt fryser jag om händerna. Inte okey. Får börja ha vantar påmig dygnet runt.
här kan jag då garantera att jag inte frös, en sjukt varm sommareftermiddag påväg ner till havet med kameran i högsta hugg.. och så var man ju blond också ;)

GREKLAND ELLER IG?

Pratade nyss med mammsen i telefon och våra vänner från Öland vill att vi följer med till Grekland sista veckan i maj månad. Och det vore superroligt verkligen! Men så är det ju bara det med att ta ledigt en vecka från skolan och det är lite konstigt det där med våra Media-ämnen tycker jag för om man missar några saker i ett av alla dom ämnena (ljud, foto, rörlig bild, text grafisk och spel) så kan man få IG i allt det där nu när man provar på allt i ettan. Låter helt sjukt men så är det eftersom alla dom delarna är ETT betyg i slutändan. Och jag vet verkligen inte om jag vill ha ett IG i det... fast jag vill sååååå gärna till Grekland också. Får snacka lite med lärarna imorgon, suck.



ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi internet i lägenheten, hur skönt som helst! Så nu blir det mer bloggande, promiseeeee :)
och här får ni se hur fint det var utanför vår lägenhet med all snö förra veckan, men den har näästan försvunnit igen...



HEL MÖRBULLTAD

Det var ett ord som min mamma använde förr, haha. Lite flashback såhär på förmiddagen. Men jag är faktiskt det, helt mörbulltad efter gårdagens basket som vi hade på idrotten. Först och främst har jag lite smått träningsvärk. För det andra fick jag världens tackling av en i klassen, haha blåmärke och bärnnmärke på armen, helt öm i höften och fick en rejäl smäll i huvudet, så det gör lite ont. Sen fick jag basketbollen rätt på näsan så tårarna började spruta. Det gjorde inte alls ont, men eftersom tårkanalerna går längs näsan så började tårarna rinna ofrivilligt.
Så för att sammanfatta det hela: Jag känner mig lite sliten i kroppen idag, haha ;)


Nu ska vi snart fika med lite bullar och kaffe innan jag beger mig mot Malung.
PUSS


F-F-FÖRLÅT

Skulle kunna säga att jag har haft fullt upp och inte har haft tid att blogga, men.. då ljuger jag. Jag har bara inte orkat helt enkelt. Eller vad man säger.

För tillfället befinner jag mig i min sköna säng hos mammsen i Sälen. Skönt att vara hemma, har haft en liten hemlängtan som har legat coh gnagt hela veckan. Och imorgon åker jag till Casper, längtar :)

Näää.... Mycket mer än så hade jag inte att säga ikväll,
lär inte bli så många fler inlägg denna helgen men återkommer på måndag om internetet kommit vilket jag hoppas like hell att det gjort!!!
PUSS

NITENDO 64


insåg att jag inte fattade ett piss av hur man spelade det där spelet jag hade i läxa (spelutveckling) så nu när jag är hemma i Sälen så ska jag imorn om jag hinner passa på att spela Mario på Nitendo 64 och analysera det istället! haha kan bli kul, very long time ago ;)

BÖL...

Jag nästan bölar. Vill att min bilder från kameran ska kunna läggas på datan, men icke sa nicke, jävla skit :( Inget ska gå som jag vill......


MILJÖBESKRIVNING

Har i "läxa" att göra en miljöbeskrivning av VILKET ställe jag vill. Passar ganska bra att göra en miljöbeskrivning från balkongen eftersom det inatt kom massvis med snö! Härligt, fast kylan kom som en liten chock, men det är mysigt innefrån iaf ;)

Hade tänkt att visa er några bilder jag tog från balkongen men det ville inte minneskortet göra, så... det får bli en annan gång.
PUSS

ISABELLE'S PLACE

Då har vi skakat loss i en timme och köpt två kakpaket. Nu står isabelle i duschen och snart ska jag hoppa in, sen kan jag tänka mig att vi myser till det med kakor och film/tv.

Blir en tidig morgon imorn så vi får se hur pigg jag är då, haha ;)
PUSS


PERSONBESKRIVNING AV EMMA

Idag skulle vi göra personbeskrivningar, och jag gjorde en om Emma. Kom fram till att hon är en riktig glädjespridare som skrattar högt och när hon ska berätta saker blir det offtast flummigt plus att hon har snälla bruna ögon. Ganska fin beskrivning om jag får säga det själv!
denna bild tog första skoldagen... hohoho känns som de var igår ;)
PUSS

1643

Karins kommentar: när är den ? :) vill se ju ! (a)

Svar: Den 28:e oktober, man måste boka biljett och det kostar 90 kronor :)


Berättade för Jessica och Emma att jag hade hemlängtan idag och Jessica sa att jag skulle stoppa musik i öronen och ut o gå en sväng så skulle det kännas bättre. Jag brukar faktiskt göra de men gjorde inte det igår... Så nu har jag precis gjort det och jag mår faktiskt mycket bättre. Plus att det började snöa när jag var ute också, YEY!

Nu ska det göras lite mat sen bär det av mot dansen.
Efter det följer jag med Isabelle hem och slaggar där ikväll för Jacob har praktik i Malung nu i några veckor.

GODNATT


2051

Elsas kommentar: äre swedish fish? :D

Svar: näää, det är Sour Patch ;)


Internetet väägrar komma och nu har sara gjort ett nytt försök med att försöka skynde på de, jävla skitgrejjer... Så nu lånar jag Jen's telia-grejjs för att uträtta mina behov, haha ;) Man är fan beroenda av internet. Det enda man (eller iaf jag) gör är att kolla facebook, några bloggar, bloggar lite själv... Sen är man typ klar, bara klickar omrking. Otroligt hur beroende man är utav att veta vad andra har för sig. Man känner sig helt förlamad när man inte har koll, haha.

Nu är det MINST en timmes plugg som gäller innan jag får krypa till sängs. Fast jag tror bestämmt att jag har lust att kolla ett OC-avsnitt också. Börjar ju inte förens 09.50 imorn!
PUSS
snart har vi dansuppvisning också, lite smått nervös inför den. Men det kommer nog gå bra :)

<3


You make me smile like the sun
Fall out of bed, sing like a bird
Dizzy in my head, spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile


AMERIKANSKT GODIS


jennifer köpte med sig godis från New York, hihi jättegott! Plus att jag fick två örhängen, så snälll såååååååååå

HEMMAFEST PÅ HERRHAGSVÄGEN













Efter dom här bilderna så blev det alldeles för mycket folk för att ha framme min lilla älskling.
PUSS

Hejdär! Det har uppstått ett problem med v...

imag0512 (MMS)

Hejdär! Det har uppstått ett problem med vårt Internet så nu har vi inget Internet och vi väntar desperat på att brevet med inloggningsuppgifterna ska ramla ner i brevinkasstet så att vi kan aktivera vårt Internet eller nått... Hehe ;) så nu får bloggen lida lite tills vidare. Har förresten massa roliga bilder sen i fredags, hohoho...;) Men nu ska jag plugga semiotik för fulla muggar, tre häften att kunna tills på tisdag! BTW, hur kommer det sig att man saknar sina nära och kära mest på söndagar? :( PUSS


1240


självklart är man klar en timme innan man ska åka... jaaahaapp. Får löka vid datan.
PUSS

GODMORGON

Strålande sol i Sälen idag, och jag ska packa packa packa och duscha sen beger jag mig mot Falun igen.
Fick ett sms av Isabelle att dom landat i Sverge igen, sköönt. haha var lite rädd ett tag för att ha henne i AFRIKA, vem fan tar en spontanresa dit om inte Isabelle och Lotta liksom haha ;)

H-H-H-HEEELGEN!


TÅRTA -inte ett dugg sugen.... faktiskt. Skojar inte.

lite tårtor som bakades idag



LUKTAR BAGERI

Då var den andra och sista arbetsdagen över, och jag är trött, som vanligt haha ;)
Ska hoppa in i duschen så att jag slipper lukta socker, vetemjöl, och disk. Det är ungefär så man luktar efter en arbetsdag på ett bageri om ni undrar.

NÄR VI ÄNDÅ ÄR INNE PÅ SOMMAR...

en video som jag totalt glömt bort från i sommras, en ganska så död kväll i Sälen då sara var på besök

SOMMARKVÄLL


Proppmätt, gaddarna är borstade och nu väntar OC!
PUSS

LINN & JEN SMIDER PLANER...


ONT ONT ONT :(

Nu ska jag klaga lite, var beredda. OBS
ont i fötterna -för att jag har sämsta skorna jag jobbar i
ont i händerna -för att kakdegen inte ville lyda mig...
on i ryggen -inte fan vet jag varför men sjukt ont ska be mammsen massera mig (a)
ont på innersdian av låren -efter ridningen igår, haha var längesen jag satt på en häst

Så. Nu ska jag duscha, äta och kolla på OC, innan den andra arbetsdagen imorgon!
PUSS

händer mycket i helgen, casper följer med till falun, jen vill ha fest i lägenheten och så är det klassfest på lördag. Kommer bli en bra helg iaf, kan ju inte bli annat :)<3
bild sen förra klassfesten, här in action på förfest

2127

Råkade andas väldigt högt och blev rädd för mig själv för jag undrade vad det var som lät... haha då har man lyckats.


DOM INTE SÅ LYCKADE FESTBILDERNA SOM ALDRIG VISAS




och tillslut massa gammla bilder, väääääääääldigt gammla bilder... åh

OH SHIT

Imorgon ska jag upp på hästryggen igen, haha! Det var över två år sedan jag satt på en häst och nu har mamma hyrt en polle till mig imorgon i Malung, så nu ska tydligen jag och mammsen ut på äventyr i skogen. Ska bli kul :D

1251

Igårkväll hade jag såpass lite att göra runt 23.00-snåret så jag gjorde en ny mapp med massa bilder på facebook "sköna gröna skåne" fick den heta med massa skånebilder! gå in och kolla förfan :D