NYÅRSAFTON




HA EN BRA NYÅRSAFTON! PUSS PÅ RUMPAN!


VAKEN

Godmorgon. Sista dagen på året 2009, och vad ska man göra av den? Det vet jag inte riktigt, antingen tar jag en tidig buss till Malung till Jennifer och Sara. Eller så softar jag bara hela dagen och åker sedan till Elsa & Isabelle, SEN till Malung. aya, i får se :)



Min, Fille & Tilda's julklapp till Mamma & Pappa var ett fotografi på oss barn som vi tog hos Ahlbin's foto. Själv tycker jag att det blev jättebra! Men nu har jag ju tagit den här bilden med en vanlig mobilkamera eftersom jag är så lat... men man ser iaf vad det är ;)

Fast det här var ju innan jag hade klippt & slingat mig dock... Den här bilden fick mammsen, och pappa fick en annan. Kan visa upp den också nån gång :)

Nu ska jag göra mig lite frukost och sen börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. haha jag vet, jag är sent ute. Men så får det vara nu, hittar säkert nått bra!

Puss på rumpaaan!


VIDEOINLÄGG

haha, ännu en video från hemköp i Malung. Under tiden medans isabelle & elsa skulle köpa något så filmade jag allt & alla.
HÖÖJJJ LJUUUDET !

haha, lyssna extra noga på  0.31 vad isabelle säga, hahahahahah

1135

God morgon! Igår vad jag som sagt på Avatar och det var väl en rätt okey film. Den var bättre än vad jag hade förväntat mig, men det är nog ingen film jag skulle vilja se på en vanlig tv, utan man måste nog se den på bio för att få rätt eftekt. Men om man hade sett den på 3D hade den nog varit ännu häftigare :D det var iaf en ganska häftig filmupplevelse och jag förstår nu vrf den kostade så mkt pengar.
Jag fick en känsla av att den utspelade sig under vatten liksom, fast den inte va de... de va ju koraller, hästarna andades som sjöhästar, och dom sa "upp till ytan" hela tiden. Menmen, nu ska jag inte snacka om filmen längre.
Och btw, de va nog första gången i hela mitt 15-åriga liv som jag INTE åt upp allt godis på bion! de ni!



Idag ville Tilda och mammsen att vi skulle hitta på nått hela familjen, men egentligen skulle jag åka skidor med jenniferer... aya.  Jag tror vi ska upp på fjället och äta lunch, kolla på lite kläder som fille ville ha, jag kanske hittar nått med får se. Men egentligen vill jag nog spara mina pengar och åka till Borlänge eller något snart :)

jag har jätteont i nacken btw, jag måste sovit dåligt inatt, eller så var det för att filmen var så jävla lång igår och jag hade en lång skalle snett framför mig som täckte typ havla bioduken. hehe nej nu överdrev jag men jag fick sitta snett mesta dels av filmen. craaaap.

Nu känner jag att det blev massor med text så ja ska sluta skriva nu. PUSS!



DJUPFRYST

FY FAN vad kallt det är ute nu. Jag gick från bussen och hem som är cirka en km och jag höll på att förfrysa  lår och näsa. (allt annat hade jag ju väl skyddat bkom en dunjacka och mössa). trodde seriöst att jag skulle vara tvungen att amputera mina ben. hems tanke , haha.
och det värsta är att jag inte blivit varm än... mina fingarar är jättesega och kalla, och mina ben bara dunkar. ajaj
jag vet att jag gnällt som fan efter vinter man jag kan inte låta bli att vilja ha värme, det är väl så. När det är vinter vill man ha sommar och tvärtom, eller ja... när der är höst vill man iaf ha vinter (a)


Och vad jag gjorde i tandådalen förblir en hemlighet.




Ikväll blir det bio med Johanna. Vi ska se Avatar, jag tror att den är jättedålig. Men alla som sett den säger att den är jättebra. Får väl ge den en chans. Med tanke på att den kostade 3,5 miljaaarder att göra så måste den vara sevärd tycker man.





GODMORGON

superduper fint väder ute och jag sitter inne? Shit, ååångest.
Men klockan två så åker jag & isabelle till t-dalen, fast då har väl solen redan gått ner, haha!

Nää nu ska jag äta lite frukost i min ensamhet. Yes så äre, släkten har åkt hem och nu är allt som vanligt. Pussssss




22.15

Sådäääär, då var jag hemma från discobowlingen och donken. En trevlig kväll med älsklingarna :)

Vi började som sagt på donken där vi åt oss feta för att sedan orka bowla i en timme. Men när vi väl kom till experium så blev det strömmavbrott, sjuuukt drygt så vi fick sitta där i mörkret ett bra tag.
Sen började klockan närma sig halv nio, och kom strömmen tillbaka. Men det negativa var väl att vi bara hann spela en halvtimma, eller i och för sig så räckte det ganska bra.

Sen ville vi ha en glass efteråt som pricken över i:et, men då var donken stängt "p.g.a strömmavbrott"  hehe, lät lite töntigt tyckte jag.

min kamera tog inte så många bra bilder, ska kolla om jag kan tatta 
några från karin sen (a) mohaha
imorn ska ja även lägga ut en video om hur man bowlar, yeah missa inte de !


På nyår blir det jenniferer´s place och vet inte riktigt hur det blir än men det blir nog nice ska vi se. Eller får vi hoppas ;) 

Imorgon ska jag & isabelle upp till tandådalen men ni får inte veta varför,
 S-U-C-K  O-N  T-H-A-T

Puss på rumpaaan <3




DISCOBOWLING

Duschen var inte lite skön idag kan jag lova, hahaha! Efter att ha gått i flera tusen minus grader (känns det som) så var duschen rena räddningen. 
Så nu sitter jag här i min nya mjukisdress och funderar på hur vi ska göra ikväll. Guuurlsen ska och discobowla  på experium ikväll vid åtta och innan tänkte vi äta på donken, haha det är fan ett under att jag inte rullar fram ;)



Jag måste bara visa när karin är övertrött och ska förklara sin dag för mig & elsa.
hahahahahaha




JAG ÅNGRAde MIG

inte en kille i kiruna... en kille i övre sapporo eller vafan det heter. Så ingen härifrån har nånting med han att göra. Smart idé va :) ?


åker till guuuurlsen. L-O-V-E

KLÄPPEN

Jag måste erkänna att jag verkligen inte var pepp på skidor när jag vaknade imorse och sängen var sådär härligt varm. Åkte iaf till kläppen med Sara vid halv 12 och kom hem nu vid halv 4 .  haha, shit vad galet allt blir när vi får en idé! Idag så tänkte vi vara lika coola som alla alpare och spelade in en skidfilm :D fast vi spelade in den som om några turister skulla ha gjort den. hahahaha, sara filmade och den kommer nog hamna på hennes blogg ;) så kolla där sen. http://sfbilare.blogg.se nu länkade jag dig också  sara, snäll jag är.

choklad med grädde   cocacao me flöö 



Ikväll blir det nog att vara med guuurlsen, men vet inte vart vi ska vara... här är det fullt hus och lillbompa är upptagen :( buhuuuuuu,  alla har verkligen fullt hos sig över jul. Kanske blir att stanna hemma ikväll ändå. ehh vi får se.
Kan ju vara mysigt att umgås med släkten också innan dom åker hem på tisdag, eller imorn. Kommer inte ihåg när dom åker hem. Menmen...

Ska hoppa in i duschen som varje inlägg slutar med nu för tiden! haha, puss på rumpan


SNÖSTORM

DET ÄR SNÖSTORM ! typ... inte riktigt men nästan.

och jag & katten har blivit riktiga polare. Det här är vår plats varje kväll...

1538

phhu, nu är jag hemma från mammsens jobb. Blev bara 4 timmars arbete idag, och JA jag vet att jag är ganska lat när jag säger att det var jobbigt. Men som sagt så är jag inte van vid detta.
Nästa vecka blir det bara en dag jag jobbar och det är på lördag. Jag vägrade jobba nyår och nyårsdagen (a) thihi.


Imorgon ska jag & sara åka skidor tänkte vi, om det inte är snöstorm. Då bangar vi. Jenniferer kanske också vill vara med, haaa ?


Och på måndag VILL och TÄNKER jag umgås med Isabelle & co. Har inte setts på hela lovet :O fast lovet har inte varit så länge än men (a) eller de kanske de har? när fick vi lov egentligen... haha, snacka om att jag tappar tidsperspektivet när jag har lov.

nää, nu ska jag hoppa in i duschen, och gissar att jag kmr stanna där inne ett braaaa tag. PUSS!




1910

Eftersom alla andra skriver på sina bloggar vad dom fått i julklapp ska jag också göra de.
Jag fick..
- objektiv till kameran 70-300 mm
- mjukisdress
- smink
- stora sångguiden av Daniel Zangger Borch
- pengar
- One tree hill  säsong 3
- smycken (två armband)
- Nattlinne/klänning  kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men säxiii va den iaf ;)

jag tror jag fick med allt och jag älskar allt jag fick <3


JOBBAAAA

"hej bloggen"  kom nyss hem från några timmars arbete hos mammsen. Hon behövde lite hjälp idag och jag ställde upp. Jag får ju trotts allt lite pengar för de så... ;) blir att jobba imorrn igen sen orkar jag inte mer (a)


Det togs en heeeel del bilder igår och jag tänkte visa några.
(ni får klicka på bilderna för att få dom större)




Nu blir det duschen sen mat. Sedan skulle jag tippa på att jag somnar... haha!
Är helt slut. Förstår inte hur mamma & alla dom andrar klarar av att jobba där dag ut & dag in (a)





2152

Nu är julbordet uppätet, godiset är slut (eller nej... men alla mår illa), julklapparna är öppnade och dom vuxna håller på att spela något värdelöst "mat-fråge-spel", fille & stoffe är ute och leker i snön, tilda & andreas spelar det nya Wii spelet vi fick "dance star" eller något, lite roligt faktiskt :), och Johanna vet jag inte riktigt vad hon gör... själv satte jag mig här. lite tråkigt kanske. Man ska nog egentligen inte sitta vid datan på julafton. Eller vafan, det är ju som vilken jävla dag som helst.




shiiiet, jag vill att "dans/show-tiden" ska börja igen ! Saknar inte ni också den ? Eller skulle vi göra något mer förresten... ? hmm, hoppas de (a)

jajjamäääänsan nu ska jag kila från datan tänkte jag. Ha en fortsatt trevlig julafton! Och sov åt mig i mornbitti för jag ska jobba... buhu. PUSS!


GOD JUL

Kom nyss hem från fjället och det var svinkallt ute! Eller det har väl varit kallare, men jag frös som en stucken gris. (haha kan man säga så?) Vi var på hemfjällsstugan och åt lunch. Eller jag kunde inte äta någonting för jag åt så mkt frukost. Eller inte, men jag var inte sugen på mat. Sparar mig till ikväll ist :D

Aya, nu ska jag göra de man gör under julen. Umgås med la familia.
Puss på rumpan och god jul!


HEMMA

Nu har jag klivit innanför dörren. Jag var ju hos jennifer inatt och det var mys :)
Jag & sara åkte dit vid två och sen åkte sara hem igen vid sju... buhu. Men då gick jag, micha och jennifer & kollade på en hockeymatch. Grattis Malung ;)

Vi ägnade i stort sätt kvällen åt att spela in roliga filmer och "spelade ett spel".

När jag kom till sälen så gick jag till silverkatten och köpte julklappar till mina kära syskon. Och jag var inte den enda som var ute i sista sekunden med de kan jag säga. Shiiieeet med folk!

Just nu äre bara jag, mormor, morfar och Karin hemma för dom andra är ute i backen men dom kmr nog snart :)


hahaha dom hade sämsta låtarna på matchen. Men jennifer
gillade den här låten ;)

AT JENNIFERER´S PLACE

egentligen skulle jag ladda upp en jätterolig video... men jennifers internet är konstigt så det gick skitsegtc :(

menmen här är  jennifer, jag oh sara:D


JULLOV!

ääääntligen var det jullov då, guud så skönt. Och om några timmar kommer mormor & morfar, och smålands-kusinerna, så jag passar på att spela musik på högsta volym, och njuta av ensamheten. För den veckan jag har framför mig kommer inte bli så himmla lugn om jag känner min släkt rätt.. haha!

Sen har jag lite ångest över hur jag ska göra med pappsen också... eller ja, jag vet inte om jag ska åka till honom på juldagen eller inte. Det är ju egentligen mammas helg nu och pappas på nyår. Men jag kommer ju inte vara hemma under nyårshelgen, och mamma vill ju att jag ska vara hos henne nu när det är hennes helg och blablabla. Får se hur jag gör... ville bara skriva av mig lite av mina tankar just nu :P

Dansuppvisningen idag gick iaf jättebra! Och dom som sjöng innan oss var också duktiga :)
Johanna filmade in oss men tyvärr så fanns det inget ljud på den när jag skulle föra över den till datan. Ibland HATAR jag allt som har med datorer och andra apparater att göra... ska försöka få tag på nån anna som filmade. Tror att Jonas, karins bror filmade så får väl tatta den av karin om inte annat ;)


Nu blev det mycket text känner jag, haha. PUSS



I VÄNTAN PÅ ATT BLI TRÖTT...

Första bilden som kommer upp när du öppnar Mina Bilder



En bild du har tagit



En bild på någon du alltid har roligt med



en bild på en snygg klasskamrat



en bild på den du senast sov med



en bild på någon du känt länge



En bild på någon med fina ögon
hmm, jag vet inte... men min katt har ganska så söta ögon
när hon gjort något dumt, man kan inte bli sur på henne då (a)


en  bild du är galet snygg på
det är nästan så man vill gråta, hahahahaha är det sånthär som
kallas att bjuda på sig själv ;) ?



en bild på dig som du tagit nyligen


en gammal bild



en bild på dig när du gör något du gillar



3 DAGAR KVAR

hejhejhej
Sista riktigt dagen i skolan idag och det är riiiiiktigt gött kan jag säga. Imorgon ska vi bara vara där till 10, lite onödigt, menmen. Då ska jag och tjejerna visa upp dansen, lite nervös (a) okej... jag är inte det än, men jag kmr bli! Men vi är så bra så det kmr bli super ;)
Ikväll ska Johanna göra mat, och det blir väl som vanligt gott då! mamma föreslog korvstroganoff eller hur fan det nu stavas, men eftersom jag inte äter gris så ville jag inte ha de. Då kom Johanna med den bästa idén idag. Det blir kyckling, kroketter och beasås. mummmaaa


isabelle har smittat mig med alla leona lewis- låtar, och just nu
kan jag inte sluta lyssna på den här.



Imorgon åker jag till malung, till Jennifer, och sara, och till en efterlängtad dag/kväll med dom <3 vet inte hur länge sen de var vi träffades alla tre. shit alltså, ska bli så skönt nästa år när jag är närmare dom :D

Var ju till malung i helgen också, skrev inte så mycket om det men först drog vi till någon b-fest som vi nästan stack ifrån lika snabbt som vi kom dit. Sen åkte vi till Jon & några flera på fällen och bara chillade där i nån timme innan vi gick tillbaka till Isabelles lägenhet och flummade lagom mycke tycker jag! hahaha, jag bara älskar när Isabelle är på trött-fulmm-skratt-humör ;)
komme kanske ett litet videoklipp med de senare... mohaha!


1501

Yo bro. haha
Jag mamma och johanna har nyss "julstädat" hela huset och det var lite tråkgit tyckte jag. Men med musik i bakgrunden så blev det genast mkt roligare :)
Igår tog jag, pappa, fille och tilda en heldag på experium. Först bowlade vi och såklart så vann jag ;) sen badade vi i någon timme, och efter det åt vi mat där inne. mumms,
Egentligen hade jag bara planerat att vara hemma igårkväll men så blev det inte. Men efter mycket om och men bestämde vi oss att dra till malung, dvs jag ,isabelle och elsa .


jag har tråkigt inne på hemköp... haha





JAG VANNNNNNN!

Jag vann vecknas blogg hos http://michellless.blogg.se/ och nu blev jag jätteglad! 
Kolla in på hennes blogg och se vilka fina ord hon skrev om min blogg.



Tack alla som röstade på mig<3 det var 95 stycken som röstade sammanlagt i hela tävlingen.


INGEN SJL

buhuuuu, blev inget sarajenniferlinn idag/ikväll... men jag hoppas det blir på tisdag <3


PAPPSEN

Sitter hemma hos daddiiiee nu, kom nyss hem från Gustav´s och jag är proppmätt som vanligt. Men Tilda och Fille var ganska trötta så vi skippade efterrätten och hällde upp godiset här hemma ist. Vi funderar på att hyra en film (via tv:n då alltså... för kallt för att gå ut nu(a))


VIDEOINLÄGG

hahahahaha, Jag vet inte en enda gång då Isabelle inte fått mig & Karin att skratta. Hon lyckas jämt :D




Pappa kommer snart och hämtar mig & tilda och då ska vi upp och äta på Gustav, har tapapt räkningen på hur många gånger vi har ätit där nu ;) hahaha! men det är gott, like hell

Nu ska jag mata mina fiskar på fb sen ska jag börja byta om... Puss!




HA-HA

Just nu tycker jag att livet är jätte roligt. Att vissa söker upp en på facebook som jag inte sätt sen i sommras och det var en gaaaaalen kväll i sommras. När rättvikspojkar var i kläppen och några cykelkillar också tittade förbi, blandat med folk härifrån. Jag vet inte om jag helst villa glömma den kvällen eller inte. haha
Om en halvtimme ska jag börja knalla till Sälenhallen hade jag tänkt, då elsa, jag, isabelle och karin ska träna igenom våran dans några gånger. gruvar mig bara för hur det ska gå när jag kommer ut, jag kommer frysa ihjäl. Bokstavligt talat. Det är typ 26 minusgrader ute, brrrrrrr

SKOLAN

Sitter i biblioteket med Isabelle och sa till henne att rösta på mig i veckans blogg, ni kmr väl ihåg att göra de (a)? (länken är nåtnn inlägg under)
Johanna och Tilda ska upp och bada på experium idag vid två och dom frågade om jag ville hänga på. Men jag vet inte... dom kan få lite tid för sig själva också :) Så kan jag sno Johanna från henne sen mohaha !
eller så följer jag med bara för att reta Tilda, har inte bestämt mig än ;)

Nu ska jag återgå till svenskan, btw så fick jag MVG i svenska, inte lite glad man blev! Puss


EXPERIUM

Pappa kom nyss förbi och sa godnatt. Vanligtvis så skulle jag varit hos honom nu eftersom det är ojämn vecka. Men han skulle på möte så sent ikväll så vi sa att det bli lättare om jag stanna här inatt också och åker till han imorn ist. iaf, till saken nu... han kom förbi med en för tidig julklapp, fast jag vet inte om man kan kalla det de egentligen... jag menar, om man bor här uppe och vill bada/sufra/basta och allt vad det är på experium är nog ett årskort på experium ett måste.


Johanna har dragit upp på fjället för party igen, gud hon kommer ju vara slutkörd efter en månad här! haha ;)
Nu ska jag återgå till pluggandet. Puss!

KOM IGEN NUDÅÅÅÅ!

jag hade 49 uniiiiika besökare igår, och jag vill verkligen vinna veckans blogg hos: http://michellless.blogg.se/2009/december/veckans-blogg-finalisterna.html?_tmp=31f25d85a4fd9a754cf574418336e3275015b4db 

så klicka på den här länken och rösta på mig snyggingar ;) nr 8 är jag

PUSS på er som redan röstat


HJÄRNSTAM RYGGMÄRG STROKE AUTONOMA...

Det är de ja håller på med nu. min hjärna är typ spräng fylld massa information om just hjärnan... har prov på de imorn, men det ska nog gå bra :) Om inte så kan jag göra det efter lovet sa Håkan. Men jag vill helst göra det imorn så slipper jag tänka på det under lovet.
När jag gick hem från bussen hem idag höll jag faktiskt på att frysa ihjäl! Mina ben vek sig nästan under mig dom sista 10 meterna, så kalla var dom. Det blir nog ganska kallt i helgen som jag hörde... men det är bara bra. haha säger jag nu när jag sitter här inne, men inte när jag kommer ut. brrrrrr

aya, nu har Johanna och Tilda gjort mat, pasta och lax blev det. mummsss puss!


KARIN KARIN KARIN...

när hon får tag i min telefon så äre att filma som gäller eller vadå, hon var riktigt irreterande ;) haha
"you like it, haa?"


SÅN ÄR JAG...

ojojoj, mammsen och tilda har dragit igång julgodis-baket här hemma. Det är allt ifrån choklad skumtomtar till mintpralliner och hela fadderullan.
Självklart kan jag inte hålla mig, jag måååste smaka på allt! heaven typ ;)
höhö jag bryter ALL lag om size 0 dieten.



btw, besöksrekord igår också... 39 besökare blev de (a)

FINALIST

weeiii jag är finalist hos http://michellless.blogg.se som veckans blogg!
Så snälla gå in och rösta på mig på hennes blogg jag är nr 8 tror jag (a)
tack alla sötnosar!

länk till röstningen: http://michellless.blogg.se/2009/december/veckans-blogg-finalisterna.html?_tmp=31f25d85a4fd9a754cf574418336e3275015b4db



VADÅ STALKER ?

haha! Jag måste bara berätta att på experiums invigning så badade ju jag, isabelle och sabina. Tror ni inte isabelle får syn på andra avenyn-killarna då och blir i extas, eller det blir vi nog alle tre lite smått. Så vi sätter oss breve dom i poolen, följer efter dom upp i rutschkanan, åker efterdom, följer efter dom ut i ute poolen... Sen inser vi att dom kaaaaanske har kommit på oss när dom kollar på oss lite konstigt och sedan ler (a) wouppss


KOKOSBOLL I MIKRON

Bara för att jag inte har något att göra fram tills klockan nio då Bridget Jones Dagbokn 1 börjar så laddar jag upp ett videoklipp på när jag & isabelle har en såndär kokosboll (ni vet en sån med vitt skumm i) i mikron, den blir asstor :D  ... sen smälter den...


BESÖKSREKORD


haha keep gooooooging ! Inte så värst mycket att komma med men det är iaf besöksrekord!
Jag har nog aldrig varit med om segare skoldag än den här dan! Fy fan så segt, somnade till och med till lite på den sista NO lektionen idag för att jag var så trött, ZzzZzzZzZzz

Att sitta i bussen med karin när man är trött kan vara riktigt roligt. hahah shit var flumma vi är och bara skrattar åt ALLT. Men sen när hon går av typ 7 km innan mig blir jag genast på dåligt och trött humör igen, fan att hon inte bor närmre ;)

  

INNAN JAG LÄGGER MIG I SÄNGEN OCH SÄTTER PÅ EN FILM...

slutet sög. Nu måste jag ju se trean, och hur jävla lång tid ska det ta för den att komma ut då?
förövrigt var den rätt bra (a) grr


vet att ni sett bilden förut, men jag vet också att ni gillar den ;)
typ ända bilden jag har på mig & karin ju :( och man ser inte ens mig... haha

NEW MOON

Klockan sju drar jag & Karin och kollar på new moon. Som jag har längtat! Jag älskar twilight och har ganska höga förhoppningar om denna. Men vissa säger att den är jättedålig och tråkig... jag vill inte tro de, den är säkert jättebra :D

Skoldagen gick förövrigt ganska snabbt, hade ställt in mig på att jag aldrig skulle ta mig genom dagen men det gjorde jag. Det var nog bullarna på hemkunskapen som gjorde att jag klarade av dom tre sista timmarna, jag måste säga att jag och Carl är kungar på att baka bullar ;)

Snart kommer Johanna hem och jag måste ställa mig vid dörren coh börja fråga ut henne om vad som hände igår. Hon var nämligen på högis eller HC kommer inte ihåg vilket...  puss!

SKOLAN

Sitter i skolan just nu, första timmen... typ 100 lektioner kvar känns det som. Eftersom jag inte fick sova ut i helgen så är jag så jävla trött just nu.
Har egentligen engelska men jag har gjort klart allt så det är skönt :)
När jag kommer hem vid typ.. fyra, ska jag sooooova. Jag ska sova från fyra på eftermiddagen till sex på morgonen igen. Så kanske jag överlever denhär skolveckan också (y)


DÅ VAR DET ÖVER!

Äntligen är luciahelgen slut, phuuu. Kom nyss hem från vårat sista luciatåg i kyrkan och det gick jättebra! Alla som sjöng solo var grymma och Mailn var jättefin som lucia :)
Lussade även på experium idag och det var ganska så nice att det var massa kändisar där och kollade, Peter Jihde, Han där pogramledaren i Hey Baberiba, nån liten tjej som tydligen var känd och några till :) Vissa påstod att Carola och Martin Stenmark var där, men jag såg dom inte iaf.
Har tyvärr ingan bilder från lucian själv, kanske kommer sen om jag får tag på några bilder .
Efter att vi hade lussat på experium så tog jag, isabelle och sabina på oss bikinin och kastade oss i badet, visst var det roligt men jag hade förväntat mig mer, men den gula stora rutschkanan var ändå bäst när man åker i ringar (a)
Jag vågade inte riktigt prova på surfing-saken som var innomhus, det såg för läskigt ut, jag får prova nästa gång. 

Imorn är det skola och jag är så opepp som man bara kan vara... suck. Skönt att jag är klar med allt som ska vara inlämnta iaf.
Nu ska jag dricka upp mitt te sen sova. Puss!


PLUSGRADER

buhuuuuu det börjar bli plusgrader i SÄLEN igen, fan.
Men en liten liten fågel viskade i mitt öra att det ska bli
20 minusgrader i helgen :O Snackar om väderomslag :D


hahaha! i want crazy days.

LUCIATÅG I GALLERIAN

Då var ytterliggare ett lucia tåg gjort och bara två kvar. Det gick ganska bra i gallerian, lite läskigt att gå i trapporna med massa tända ljus och skit. Malin var grymt fin och de va mysig stämmning :) Det var bara det att jag höll typ på att svimma, skitläskigt. Kransen som vi kandidater skulle ha på skallen klämde som fan och ljuset jag hade framför och brevid mig & över allt tog all syre. Kan har varit för att jag inte drack nå vatten innan också... men det var iaf sjukt creepy. Kan bara tänka mig hur jobbigt de skulle vara att va lucia.
Ikväll blir det som sagt tacos och så skulle Johanna försöka göra en hallonpajj, OCH så har vi massor med godis ;) Ska bli skönt att bara ta det lugnt idag med tanke på att jag fortfarande är lite yr och är jätte trött... Får bli andra bullar nästa helg eller nått :D


För övrigt stör jag mig på katten som precis välte omkull hela sin matskåll med massa äckel-kladd på golvet. Jag tänker fan inte plocka upp det så tvingar Tilda. Det är en bra början på en mysig helg med släkt och familj. Hus i helvet? (är inte de också en film? hehe)


LUCIA

Det har varit mycke lucia nu för tiden, bara massa luciaträningar hit och dit. Jag tycker inte det är speciellt kul att sjunga luciasånger, dom är så tråkiga.
Om en halvtimme kommer Isabelle och hämtar mig sen åker vi på luciaträning i kyrkan, (hur man nu kan sätta en luciaträning klockan 10 en lördagmorgon...). Sen klockan 14.10 eller nått så ska vi "lussa" på Sälfjällstorget, inne på gallerian skulle jag tro. Och ikväll blir det tacos med släkten innan Agneta åker tillbaka till Skåneland och Johanna stannar kvar som sagt :)
Menmen, ska börja göra mig iordning... *gääsp*  Puss!


JAG MÅSTE BARA...

hahahahahaha! Jag skrattar lika mycket varje gång jag kollar på den! Kan inte få nog ;)
Isabelle & Sabina diskuterar något oviktigt och jag spelar in dom, sen kommer Agnet på mig med att filma, och kolla bara Isabelles blick när hon får syn på Agneta,  hahahahaa. Och min röst i slutet låter helt fail menmen ;)

1428

haha heter inte den där sjukt dålig "skräck"filmen de ? Eller var det kanske 1408? Aya whatever.
Hade lucia i skolan idag som sagt och Isabelle var sjukt fin som lucia :) & Malin som blev lucia för hela Sälen/transtrands luciatåg blir nog minst lika fin.
Det här var bara ett luciatåg utav alla 100 stycken vi ska göra i helgen överallt. Okej, nu tog jag i men ni hajjar... det känns som jätte många fast de kanske bara är 4 stycken vi ska göra.

och ikväll ha jag & co blivit bjudna till ett partajj på fjället, men jag vet inte riktigt... känner inte dom som kommer hit så bra och ikväll är det enda kvällen då alla är hemma, dvs säga tilda, fille, mamma, jag, johanna, och agneta. Får ta igen de nästa helg ;D

kanske kommer ett videoinlägg senare bara för att ni (jag) tyker de är kul ;) puss


JUST ANOTHER SVENSKALEKTION


Rödluvan-historien kan inte alltid vara så lätt att komma ihåg
alla gånger... haha


Imorgon är det lucia i skolan, ska bli skönt att slippa alla lektioner. Men vi har matte sista timmen, kanske hinner ha den lektionen, men hoppas inte de. Btw så gick matteprovet inte så värst bra... suuuuuck.  Man kan inte vara bra på allt som sagt :)

Idag när jag kom hem från luciaträningen var Johanna & Agneta här. Ska bli kul att ha Johanna här i en månad, och efter det drar galningen vidare till Thailand i två månader, livsnjutaren ;)

Aya, ska gå och vara lite social nu :D Puss

TURKISK PEBER

(det stavas så, lovar än en gång...) jag har på sista tiden förälskat mig i turkisk peber! + ett vattenglas brevid, brinner ju upp annars.



Kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan och vi hade engelskaprov idag, gick ovanligt bra! Men det var faktiskt ganska lätt den här gången. (haha säger jag som aldrig fått högre än G på engelskarproven).
& imorn har vi matteprov också, det kommer väl gå lite sämre där kan jag redan nu säga... men bara jag klarar det så är jag nöjd :D

Btw, imorn lyfter Johanna sitt arsle från Skåne och kommer & bor/jobbar hos oss i 1½ / 2 månader. weeeeiii!

ISABELLE LINN ELSA



GODISLETNING

hihi, inte så värst bra gömställe iår mammsen. Nästa år får du hitta ett bättre stället för julgodiset, jag är för smart ;)


cloetta, skummtomtar, paradis och pepparkakor

SNART KLAR!

Såå, nu har jag gjort klart VG -uppgiften i SO och jag är jätte glad :D! Men nu har jag MVG saken kvar, gjorde klar halva första uppgiften, en och en halv kvar nu. Det ska in på onsdag och imorn på So-lektionen imorn så har vi luciaträning så den går bort... får helt enkelt jobba hemma imorn igen.

För övrigt så tog min Polly-påse slut så jag fick hugga in på turkisk peber-påsen (lovar det stavas så!) men att ha fyra såna i munnen är väldigt strakt och det ser nog ganska dumt i också, ser förmodligen ut som en hamster som hamstrar! tsss fan vilken syn. Tur att jag är själv (a)



just nu håller jag på att leta efter ett nytt objektiv till min kära lilla vän, kameran. Pappa bad mig leta efter ett som jag ska få i julklapp. Men han vet ju inte vilket jag vill ha eller vad dom en miljon olika sorterna heter så jag fick leta upp ett själv, men det gör jag med nöje!
Är ganska säker på att jag vill ha ett med BRA zoom, men vi får se!

Aya, ha de bra! pusssss

DAB DAY

Min dag idag har verkligen varit helt... jobbbig. haha
1. var tvungen att  duscha imorse eftersom jag inte orkade igårkväll vilket betyder att jag var tvungen att gå upp tidigare.
2. Matteprov på onsdag och jag ängnade (haha stavning?) en hel halvtimme till att försöka förstå mig på procentskiten, men det går inte.
3. Maten var skit äcklig i skolan vilket betyder att jag har varit hungrig hela dagen.
4. Fick reda på att det var luciaträning efter skolan, vilket betydde att jag fick gå hungrig en timme extra än att åka hem och stilla min hunger.
5. När jag väl kommer hem & ska göra mvg-uppgiften på den bärbara datan så har mamma glömt den på fjället för att hon hade med den där idag, av nån jävla anledning just idag?

åhj... Polly hjälper alltid :)


KAOS

Flåt (som isabelle säger...) för en kas uppdatering, har inte hunnit, har nämligen varit i Malung idag.

Gårkvällen var kaos, haha! Men som man säger "man måste leva utanför ramarna ibland".

Iaf, ska snart hoppas in i duschen sen sätta mig i soffan med en fet te-kopp, och sen lägga mig tidigt för att kunna ta mig upp till skolan. Menmen, det har inte varit något större problem förut så... :)






I VÄNTANS TIDER

Väntar på att Isabelle ska komma och att Elsa ska ringa, typsikt henne om hon har glömt de, haha!
Medans jag väntar på dom så lägger jag upp en liten video på dom som är ganska rolig ;)
Puss så länge!


JAG KOMMER ALDRIG KLARA AV DE

Haahahaha! Det är så jävla typiskt, klockan är 14.00 och jag har ätit två choklad rutor för att jag inte orkat göra fruksot. Sen kommer jag säkert ta en till till lunch för att jag inte kommer orka steka köttbullar eller vad nu kylskåpet har att bjuda på. Och ikväll tänkte jag att jag skulle köpa en pizza som jag kunde äta innan alla kommer. Men det kommer jag heller aldrig göra. Och nu till poängen, hur fan ska jag överleva nästa år när jag flytta hemmifrån till Falun? Jennifer & sara får helt enkelt ta hand om mig :D


men det brukar faktiskt vara JAG som får ta hand om DOM
när vi är ute, fast jag är yngre :D mohaha! eller iaf sisst,
kommer ni ihåg ;)? haha bra förebilder dom
är för mig(a)

MILEYCYRUS

Jag har aldrig gillat henne, men den här är riktigt bra tycker jag!


7 things



ENSAM HEMMA 2

Mamma väckte mignyss och sa att hon åker till Mora, och jag kunde inte somna om. Men klockan är ju ändå halv elva så jag kunde lika gärna gå upp.
När jag satte på tv:en så var det ensam hemma 2, passar ju rätt så bra eftersom jag är ensam hemma, hoho. Hoppas ingan tjuvar kommer (a)

Kom och tänka på att jag bara handlat två julklappar och jag har bara fixat två julklappar, måste ta mig till silverkatten eller nått nästa vecka.  Ahmagaad, jag suger på att köpa julklappar.


GUSTAV´S

Nyss hemkommen från Gustav, det var gott som vanligt. Nästa: Soffan & godisskålen


I VÄNTAN PÅ ATT MAMMSEN SKA KOMMA HEM SÅ VI KAN ÅKA UPP TILL GUSTAV

99 frågor om mej

1. är du kär? inte vad jag vet
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? -
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ohhja
5. har du blivit dumpad? - hm.. tror de
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej  
7. tar du droger? -  nej
9. har du pussat en kille? - japp
10. hatar du någon? - ja
11. älskar du någon? - det gör jag
12. har några av dina vänner svikit dig? - mmh...
13. har du djur? - jaa
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nej :D
16. gillar du orange? - ibland
17. har du haft oskyddat sex? - mh
18. har du nån sjukdom? - nää
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - har jag säkert 
20. har du en gris? - a under sängen

21. har du en plattång? - jajjamän
22. har du en bror? - aa
23. har du sjukt bra humor? - JA :D 
24. har du mörkt hår? - blond for life
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - då skulle jag nog se ut som ett russin 
26. tycker du om hästar? - arå
27. har du en hund? - två stycken
28. har du skilda föräldrar? - ja tyvärr
29. har du gått på simskola? - aa
30. har du sagt bög till en kille? - har jag nog

31. har du sagt fitta till en tjej? - det har också hänt  
32. har du fuskat? - si
33. har du en teve på ditt rum? - yes
34. har du lunar? - haha nej
35. har du MSN? - det har jag!
36. har du en syster? - lillasyster, a
37. har du bruna ögon? - nope blåååå
38. gillar du att fota? - OM jag gör
39. har du sett dig själv brinna? - i mina drömmar kanske 
40. hjälper du dina vänner? - gör så gott jag kan <3

41. gillar du tacos? - gör jag väl
42. tycker du att du är söt? - ibland
43. har du dansat? - ohja
44. har du spelat fotboll? - NEJ
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - första vet jag inte, andra kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - KAN kan jag väl
47. har du ätit sniglar? - hahaha nej
48. äger du en locktång? - aa
49. gillar du att tugga tuggummi? - japp
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - aaa

51. gillar du kläder? - ja?
52. hatar du falska vänner? - har inga falska vänner, eller försöker hålla mig till dom äkta :)
53. gillar du räkna matte? - värsta som finns, efter ormar 
54. älskar du någon nu? - aaa
55: har du gråtit inför en vän? - aaa
56. kan du sjunga? - tar sånglektioner
57. har du sett nån dö? - nej.. tacka gud för de
58. säger du vad du vill? - för de mesta,
59. är du stor? - hur menar du?
60. vad är ditt hela namn? - linn marie pettersson

61. kan du tala spanska ? - lite
62. är du kortare än 1.60? - nää
63. älskar du sommaren? - aa
64. älskar du vintern? - AA
65. har du mer än 6 par strumpor ? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja?  låter ju bäst där!
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - säkert
68. har du mer än 3 par jeans ? - aa
69. gillar du att städa? - nej :O
70. gillar du att sova länge? - ibland

71. har du vart med om en olycka? - vet inte :) 
72. är du förvirrad? - inte just nu
73. har du mer än 6 par byxor? - japp
74. har du förlorat en vän? - ja tyvärr
75. gillar du att shoppa? - ja
76. har du varit i paris? - aa
77. gillar du spindlar? - HATA HATA HATA HATA  
78. klarar du dig själv? - ja, för de mesta (a)
79. lagar du lagat mat? - mackor?

80. är du klantig? - onödig fråga :D
81. har du foppatoffler? - neeeej
82. har du mer än 20 låtar på din data? - haha ja
83. sminkar du dig innan skolan? - aa
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par skor? - ingen aning,
86. har du busringt? - ja
87. har du skällt på din bror? - öh ja?
88. har du en vän som skiter i dig? - är inte vän med dom som skiter i mig :) 
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Ja
90. sover du med nått gosedjur? - (a) nej vad barnsligt

91. har du åkt nånstans utan att du får? - en vit lögn ahr aldrig skadat
92. vill du bara bort ibland? - Ja!
93. har du tältat? - jaa tråkigt
94. har du brännt dig? - aaaa
95. har du lekt med levande ljus ? - vem har inte,
96. har du lekt anden i glaset? - aa, funkar inte.
97. skäms du ibland? - hur ofta är ibland `?
98. bor du i skåne? - på sommaren för de mesta
99. gillar du hip hop/rap musik? - ...det också :)




FREDAGSMYS

heeeeeeeeeeeeeeeej (det käns som om jag börjar samma inlägg likadant hela tiden?) Kom från skolan för ett tag sen och det var skönt kan jag lova. Var till malung med skolan idag och kollade på någon form av stråkkonsert, inte min smak av musik, eeuuuh. Efter det hade vi bara idrott och matte kvar och det var väl okey. Men det har varit en dag som har tagit mycket energi på mig, vet inte vad jag ska säga, tänka, eller tycka.

Menmen :) Klockan sex ska jag och mamma upp till Gustav med mammas kompis och hennes barn. Men jag hoppas att vi inte stannar för länge, för jag har sån lust att lägga mig i soffan och kolla på någon bra film och bara ha fredagsmys, för imorn åker mammsen till mora och filler & tilda är ju i skåne över helgen så jag har huset för mig själv, WoOhHooO !! Bara hundarna som jag måste ut och gå med miiiiinst två gånger, jobbigt. Men det skadar nog inte att jag får röra lite på mig ;) tss


Hahaha, Semlan är söt när hon för
första gången sätter  sina små tassar
i snön (a)



BUDDHISM&HINDUISM

jag spyr snart över religionsboken... har fått nog av allt om rör Buddha, Brahman, Puja och allt vad det heter.


Tilda, Fille och pappsen är nog framme i Skåne nu och jag är ganska så glad att jag inte följde med, skönt att slippa åtta timmar i bil fram och tillbaka över en helg :)


VIDEOINLÄGG (mitt första videoinlägg med videofy.me)


HAHAHA! Sen i somras då jennifer & sara var hos mig i vår
sommarstuga där nere. Vi tycker verkligen inte om spindlar, och
absolut inte vid sängen när
man ska sova!

KYLA

Jag måste säga att det känns som att bo innuti en frys just nu, haha det är svinkallt ute! Men det är nog bara för att det blev kallt så snabbt, man har inte liksom vant sig än. Men det ska tydligen bli plus grader nästa vecka igen hörde jag i bussen imorse. I och för sig halv-sov jag ju men jag tyckte att jag hörde något i den stilen (a)



Hade luciaträning med skolan idag och Kerstin ville att jag och en till skulle sjunga ett solo tillsammans. Jag hade nog aldrig gjort det ensam men Johanna ville också sjunga de så vi sa att vi sjunger de tillsammans. Kommer nog bli bra :) får vi hoppas, brukar ju gå åt pipsvängen när jag är nervös :(

Aya, nu vill mammsen att vi ska ut & gå, jag ställer upp på en promenad ! Puss



2234



sjukt sugen på en crazzzy natt

2027

Är det inte jobbigt... att man skriver ett ganska så långt inlägg oh sedan kommer den lilla irreterande skylet fram "internet explorer slutade fungera, startar om" morrrrrrr jag orkar inte, haha!

Kom iaf hem från sången för ett bra tag sen och i två timmar har jag nu setat framför datan och jobbat med mvg/vg uppgifterna i SO, känner mig duktigt (a) (fast jag är bara klar med en och en halv.. suck).

Sången idag var iaf riktigt rolig! Bestämde mig tillslut för att sjunga Lenas sång, fly whit me. Mamma ville de så det blev den. Kände att denhär gången var det mer värt pengarna, för om det kostar 200 kr per gång tycker man ju att det ska visa resultat och vara kul, och det var de verkligen idag :)

Som sagt så var Karin hos mig en stund efter skolan idag och vi drack varm choklad, åt pepparkakor, skrattade åt mamma och hennes facebooks´kommentarer, och kollade på filmen GHOST. Vi får se klart den nån annan gång, visste inte att den var så jeffla lång... Du ger mig positiv energi älskling :)

Jag tycker att det är så tråkigt när jag inte lägger upp nån bild med, men nu är jag tyvärr på mammsens data för fille har blokerat den den med alla bilder på, djup suck. aya, ni överlever :D Puss

SÅNG

karin har varit här någon timme och det har varit mysigt och mycket skratt som vanligt, mer om de sen. Nu ska jag till Viktor och sjunga!  pussss


karinsnygging ;)<3


VINTERLAND

HEJ jag sitter här & fryser, fan... jag hatar att gå ur duschen och släppa taget om den varma handduken och ta på sig. Man blir så jävla kall! brrrrrr
Mamma ska på bio idag och hon undrade om jag inte kunde vara lite snäll och titta på film med Tilda, visst sa jag. Om du köper lite choklad åt mig så jag står ut. Sagt och gjort, det ligger nu några chokladbitar och bara väntar på att få ätas upp, mohaha!

Det verkar iaf som om det har snöat mer under natten som var och det är bra. -11 grader var det idag när jag vaknade, skönt att vintern äntligen är här. Men jag kunde inte låta bli att svära lite åt att det var så jävla kallt när jag stod och väntade på bussen imorse. Kanske ska sattsa på att byta ut conversen nu? iaf när jag är ute (a)

Sälen ser ut som ett riktigt vinterland just nu, kanske skulle fråga om dom inte kunde filma in nästa års julkalender här? hihi


såhär såg det ut i tandådalen när jag praktiserade där i helgen
som var, kan tänka mig att det är mycket mer snö nu. Då var dom
tvungna att skotta och köra snö till backen och liftspåret! haha