Sista kvällen tillsammans till havs trolig...

100media_imag019 (MMS)

Sista kvällen tillsammans till havs troligtvis och vi har lagt till vid en liten hamn på Lidö tror jag det hette. Försöker oss på att grilla men vette tusan hur det går haha! En liten pussbild vid solnedgången blir kvällens bild :)


Ikväll vankas det tacos på båten och vi ha...

100media_imag018 (MMS)

Ikväll vankas det tacos på båten och vi har vädret på vår sida till och med! Puss från en icke sjösjuk Linn :D


Efter en inte allt för lätt dag på öppet h...

100media_imag018 (MMS)

Efter en inte allt för lätt dag på öppet hav med sjösjuka och hela köret för mig så avslutar vi kvällen med kortspel och musik. Puss!


På resande fot, just nu är vi i Gävle. Puss!

100media_imag018 (MMS)

På resande fot, just nu är vi i Gävle. Puss!


SEA.


Om en timme går bussen/tåget mot Falun och där slaggar vi inatt. Imorgon förmiddag går ytterliggare ett tåg mot en båt och familjen Stein-Lagerheim. Hoppas på bra väder, eller i alla fall bättre än här i Sälen...

SKOGENS GULD


Godmorgon i regnet... inte toppväder här dirket och det är enormt struligt med allt här hemma... men som det ser ut nu kommer jag och Casper att åka till Falun idag och imorgon beger vi oss ut på havet. Men det är som sagt bara som det ser ut nu. Så istället ska vi göra lite frukost och morgonmysa i soffan.
PUSS

EN JULIKVÄLL


En utekväll hade jag klackskor på mig
och jag blev nästan lika lång som Casper. Men ångrade skarpt framåt midnatt att jag hade klackskor när fötterna började värka som satan. Hade ont i fötterna hela dagen efter också, haha...

EN TANKE TILL HELA NORGE ♥




EN STUND FÖR MIG SJÄLV


Mamma är på massage, Casper är och jobbar och jag sitter i soffan och ska sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Men när mamma är klar kommer hon hem och så ska vi måla hennes skafferi en sista gång innan vi åker upp på fjället och hämtar Casper sen fikar på något där upppe.
PUSS

2010 -2011

Jag och Maria förra dansbandsveckan...


Jag och Maria på dansbandsveckan iår... vi har en förmåga att alltid göra så att minst en kväll spårar den veckan, haha

SOM HUND OCH KATT


våra små hjärtegull

HON HAR SINA IDÉER


Mamma har fått för sig
att göra om ett rum, som ligger precis brevid köket, till ett skafferi. Väldans storst skafferi säger jag men det blir nog susen! Så idag har det varit lite rörigt här på västsidan...


...så idag har jag agerat målare precis som Casper, fast han har jobbat ute sen halv ett nu. Stackarn är trött så han tar en powernap innan han ska till gymmet. Och imorgon åker vi till Faluuuuun!
(ser ut som jag är gravid på bilden men lovar, jag är inte det haha. det är bara mina shorts som sticker ut lite.)

DENNA LILLA SKAPELSE


Tyson har lärt sig att gå ganska bra nu, han töltar omkring överallt och för nån dag sedan ramlade han till och med ner för vår branta trapp. Tack och lov klarade han sig, katter har ju nio liv.

Jag och Casper bestämde oss för att stanna hemma ikväll fast än att det är sista kvällen på dansbandsveckan. Men vi har varit ute tre dagar i rad nu och känner att en myskväll med lite godis och en bra film är mer frestande. Sen att de spöregnar är inte heller så roligt :)

PARTY POLERS


Har en förmåga att alltid träffa dessa två när jag är ute, haha. Sådant kompis-förhållande har vi. Nej men dom är hur gulliga som helst och dem hade med sig en lika trevlig kompis. Förresten så börjar hon till vänster, Maria, media i Borlänge till hösten så då blir det lättare att träffas än bara på fest ;)

MY BABY AND I


Jag skulle ju kunna vara ledsen för att denna vecka med Casper hos mig snart är slut, men nejdå! På måndag eller tisdag så kliver vi på en segelbåt och tillbringar några dagar på den tillsammans med hans familj!

THE PARTY IS IN MY HEAD


Kvällen igår var rätt lyckad faktiskt och ja, det gammla uttryckte Det blir vad man gör det till.
Egentligen är jag inte på topp för ännu en kväll i Malung, rätt sliten känner jag. Men det är fredag och näst sista kvällen på dansbandsveckan så ;)

MIN LILLA MÅLARE


LAST NIGHT.


Gårkvällen var helt okey, men inte mer. Hade mina älskade tjejer med mig hela kvällen men den blev inte som förväntat. Så jag och Sara ska försöka ta nya tag ikväll tänkte vi. Casper hänger såklart också med men han hänger mest med sina skid-polers.
PUSS

READY, SET, GO!


En bild som får förklara min och Isabelles stämmnings just nu, Casper trvis bland flickorna ;) Dock saknas dom på bilden, Jocke och Sara "/
Ha en trevlig kväll!

LUCKY BASTARD





VÅR NYA VÄN, TYSON



alla djur ville vara med, men den vi egentligen skulle filma var lilla Tyson(uttala det rätt: taison, yot know, som mike tyson)


LAUGH.



En till hemmakväll framför tven/sängen och mysa lite med pojkvännen. Men imorgon blir det andra bullar! Någon gång efter fyra skulle jag tro att mina kära vänner rullar in hit och vi ska förbereda oss för en, förhoppningsvis, rolig kväll bland dansfolket, och byborna, i Malung!


NÄSTA TATUERING?



åh vad jag tycker denna är fin! En helt ifylld svart fågel i nacken. Jag har nästan aldrig uppsatt hår och om jag väl har det så är det en fläta. Men jag lovar, om jag hade den här skulle jag ha uppsatt oftare.


JAG KAN BARA JAG VILL


Såhär har denna kväll inte sett ut kan jag säga er. Jag har nämligen både tränat core och boxercise medan Casper tränat på gymmet OCH kollat på mig...
Men nu är det måndagkväll och det nalkas Johan Falk. Och dansbandsveckan har dragit igång också fast för oss blir det inte utgång förens på onsdag, längtar ;)

REGN.


Nu ska vi gå till bussen som ska ta oss upp till fjället för det är där Casper ska jobba som målare. Fast det regnar som satan så målningen blir inomhus idag. Inte precis sådant väder som på bilden altså.

THE GUARDIAN



Vi avslutade denna dag med pizza framför tven och sen kollade vi på filmen The Guardian. Kunde inte låta bli att fälla nån tår på slutet... Om ni inte sett den tycker jag ni ska göra de!
Snart kryper vi nog ner i sängen så godnatt med er!


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET




Casper och Tyson(vi tror att det är en kille och då ska han heta så) har funnit varandra, haha. Helst skulle han nog vilja ta med Tyson hem men det får han inte!

MIN KÄRASTE OCH JAG



Hade ingen tid för att hålla er uppdaterade igår när Casper kommit, för dirket när han kom myste vi lite sen blev vi bjudna på middag av pappa uppe på Gustav. Alltid lika gott!
Mamma har farit iväg på loppisrunda med sin kompis lördag-måndag och pappa och syskonen for iväg till skåne imorse så ingen familj så långt ögat kan nå, vilket betyder att jag och Casper har hand om hunden och katterna de här dagarna.


ÄR MAN INTE EN SNÄLL DOTTER SÅ SÄG



Eftersom jag ändå var tvungen att städa mitt rum idag
så tog jag tag i hela huset också! Dammade och dammsög överallt, inprincip. Tilda ville hjälpa till och tog toaletten.
Nu kallar duschen och ett avsnitt av Gossip Girl innan Casper anländer ♥


ÄNNU EN DAG PÅ SLOTTET


Vaknade halv elva idag och fick lite halv panik, jag börjar ju jobba elva!
Så jag ropade på mamma varför hon inte väckt mig men då sa hon att jag fick vara ledig idag för det är så fult väder.
Så idag ska jag göra massa nödvändiga saker som att städa mitt rum och byta lakan i sängen. Hade både hund och katt i sängen imorse så måste byta, dom hårar och smutsar ner...

IN MY PYJAMAS


Känner mig lite ensam i den stora soffan och efter So You Think You Can Dance tror jag att jag flyttar in till min säng istället och kollar på serier.
förresten så hittade jag lite choklad i godislådan också, hihi. & glöm inte att checka in min nya hårfärg! liiiite ljusare in real men tycker fortfarande att det är lite väl mörkt. Efter några tvättar kommer det vara perfekt!

RÄKNAR TIMMARNA...



Imorgon kommer Casper till mig(igen),
känns som om det bara är han som åker dit jag är nu för tiden haha. Men å andra sidan far jag en herrans massa på vinterhalvåret så det jämnar ut sig :)
Saknar honom i alla fall nu och tycker vi kan spola förbi denna fredagskväll. Känner bara för att ligga i sängen/soffan och kolla på Gossip Girl så jag blir klar med den förbannade serien snart, haha!

Vi är egentligen bjudna hem till våra vänner ikväll på lite räkor och sådant men känner mig icke fit for fight för det, så huset är mitt för ikväll. Önskar min pojkvän kunde dela det med mig...
PUSS

VÄDRET TAR KOL PÅ MIG


Ungefär såhär känner jag mig just nu. Sliten och trött... egentligen har jag inte gjort så mycket idag för det var väldigt lugnt på jobbet. Kanske för att det är otroligt tråkigt väder, bara massa regn. Hoppas det blir finare till veckan som kommer!

EN DAG SENDARE...

Inget inlägg på hela dagen, bara i morse. Men några underbara människor har tagit upp min tid. På dagen var jag med Sara och vi gjorde allt som har med chilla att göra. Senare mot kvällen kom Isabelle, Karin och Filippa hit och vi grillade korv med bröd och åt en massa gosaker. Men nu har jag skrattat så mycket och är trött att jag egentligen bara vill sova...
GODNATT





himlen var jättefin ikväll

LOVELY DAY!



Vaknar upp till strålande solsken imorse,
vilken tur att jag är ledig idag ;) Om två timmar landar Sara med bussen i Sälen och då blir det färgning av hår och en massa prat skulle jag tro. Vi har nog mycket att ta igen vad vi missat under en månads skilsmässa.




I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is while you're in the world



NATUR-LINN


Titta min häftiga fläta, en fiskbensfläta! Dock kan jag inte göra den själv men mamsen kan.
Imorgon är jag lediga och ska spendera dagen med Sara, hon ska få färga mitt hår mörkt mörkt mörkt <3 för min dassiga hårfärg nu tar kol på mig.

OTUR I SPEL, TUR I KÄRLEK


När vi var i Halmstad spelade vi en del kort, men jag måste säga att både jag och Casper blev klådda av Andreas och Tilda ganska många fler gånger än vi vann. Men så är det ju en grej till också, att vi blir lätt irriterade på varandra under kortspelen och om den andra vinner, haha! Otur i spel, tur i kärlek är det va ;)?
(på bilden ser man hur jag och casper har förlorat och vi har smått irriterade miner)

DET VERKAR BLI EN FIN DAG IDAG


bild från midsommar
Godermorgon!
Varit duktig idag också och följt med mamma ut och gått nu på morgonkvisten. Men ingen rast ingen ro, nu ska jag byta om och förbereda mig inför ännu en jobb dag. Tjingeling!

KONSTEN ATT SLAPPNA AV


Ska krypa ner under täcket och sova nu, precis lika skönt som vår nya familjemedlem gör på bilden.
PUSS

DAGENS UNGDOMAR


Vi har inte varit alla syskonen samlade på... ja, väldigt länge i alla fall. Men ikväll kom Tilda och Fille hem från huvudstaden och efter ett tag såg det ut såhär.

BESLUTSÅNGEST TROR JAG DET KALLAS


Har en stor fråga, och den har lurat i bakhuvudet länge nog nu. Jag skulle vilja klippa av mig mitt långa, tjocka, bruna hår, men vet inte riktigt om jag vågar. Nu menar jag inte värsta pagen men liiiiiiite längre än till axlarna... Ni får gärna komma med åsikter, har lite beslutsångest här.

SOMETHING NEW



Hola hola hola! Idag var första dagen som det var lite att göra på jobbet, fler gäster än vanligt och det gillar vi! Hoppas det fortsätter såhär nu, för jag hatar att jobba men inte ha något att göra.
Förresten så tog vi en liten tur i Sälen igår och jag hittade detta söta linne på rean, endast 85 rikstaler. Och shortsen, ja... dom klippte jag av själv och blev ganska nöjd!

DET DÄR MED ATT LE SNYGGT I SOLLJUS


Har ont i mina vader och vet inte varför. Känns som en extrem växtvärk men det kan de ju inte vara. Inte ska jag växa mer? Vill inte i alla fall haha, 1,67 duger gott och väl.
By the way, imorgon börjar en ny jobbvecka så ska slumra in nu med mina värkande vader...
PUSS

365 DAGAR



FJÄLLTUR


the begining


folk cyklar också väldigt mycket på fjället på sommaren


"skogens guld" dock omogen...


lena och mamma



stensjön


vår lilla hund som är väldigt hårig nu mera var också med


självutlösaren gjorde sitt. husen där bakom är lilla sälens by, den  ligger som i en gryta omringad av alla fjäll


målet! att fika vid hemfjälsstugan ;)

VI GÖR ETT NYTT FÖRSÖK!


Nu beger vi oss upp till fjället igen, får se om vädret är liiiite mer på vår sida idag.
PUSS

HELT SAGOLIGT SÖT


Har ni sett något så sött?! Imorse kom Semlan in till mig och pep som satan och det har hon gjort ett bra tag, hela veckan faktiskt, men vi har inte fattat varför. Men imorse kom hon in med en kattunge! Snacka om att inte vara stor under graviditeten, vi som knappt märkte något.

ATMOSFEAR


Jag skulle vilja vilja åka den här, men jag vill inte... Hajar ni?
Fille åkte den 2-3 gånger men jag gör det bara inte. Skulle vara lika med självmordsförsök från min sida.

A CHANGE IN THE WEATHER

Det blev ingen vandring på fjället idag på grund av regn så vi tog en tripp till Experium istället och badade & bastade. En liten ansiktsmask unnade vi oss också så nu känner vi oss som nya människor!
Dock blev det väldigt fint nu till kvällen, det kan ni nog tyda utav bildern ;)
PUSS



HON ÄR TILLBAKA!


Semlan har hittat hem igen och jag trodde aldrig att jag skulle sakna henne, men det gjorde jag. Så nu är vi lite gladare här!
Och jag sitter med tandborsten i högsta hugg, förbereder mig för en dag bland fjällen.
PUSS

SÄNGEN KALLAR


Nu börjar denna lördagskväll lida mot sitt slut för min del. Men det gör inget för jag är bamsetrött...Imorgon är jag ledig från jobbet, varje söndag och måndag är jag det, så då ska vi åka upp till fjället och "vandra" med matsäck och hela kittet. Tror det kan bli ganska mysigt faktiskt om vädret är med oss!
Tar med mig kameran för att fånga fridfulla naturbilder, eller nått sånt...?

I COULD EAT A HORSE



är jättehungrig och sugen på en riktig köttbit, mums!
Ikväll har jag smålockat håret lite med en plattång. Brukar låta mitt hår vara som det är för jag gillar mitt hår. Men ikväll fick det bli såhär.
PUSS

VERA MED FLERA



Lilla Vera(hunden) hängde på vårat kvällsmys med körsbär, chips och lite godis. Samt de roligaste sidorna i en tjejtidning!
Fick dock cykla iväg vid 10 imorse från Isabelle för att hinna i tid till jobbet. Men det är avklarat för idag och nu ska alla fem tjejer här på Västsidan göra sig klara för en kväll på Gustav's Bar & kök.
PUSS


HUR MAN GÖR EN MAMMA GLAD



gör en hyffsat god middag och tänd lite ljus, inte så svårt va?
nu drar jag till isabelle, kyss!



(vet att spgelbilder suuuuuger bokstavligt talat, skittråkiga. Men litet rum har man nu för tiden och ute är det fult väder... eller kallas det bara lat?)

ÄNNU EN JOBB DAG -CHECK!



Såhär glad är jag just nu över att jag ikväll ska få återförenas med Karin och Isabelle!


ORÄTTVIST

Casper är i Sundsvall och dom har fint väder där, ligger och solar & badar tydligen. Morr... Själv är jag i Sälen vilket inte så rockigt, saknar Falun lite faktiskt.
Efte jobbet idag gick jag till en massör/naprapat som klämde och knäckkte hela min rygg och nacke. Satan vad skönt det var när hon masserade och tryckte ut alla knutar, men att knäcka ryggen var mindre behagligt, haha!

HAHA, JAG MÅSTE BARA...


Jag bad Casper bädda vår lilla säng när vi var i Halmstad. Resultatet... hmm?
(var en våningsäng så ibland fick casper krypa upp på övervåningen för att det blev för trångt..:( )

THURSDAY-WORK


Mamma väckte mig för en timme sedan och så gav vi oss ut på en promenad runt broarna som vi säger här.
Efter jobbet idag ska jag hem till pappa och sova där. Ingen aning om vad som händer ikväll men det återstår att se. Först: jobb!
PUSS

MAMMA-DOTTER


Middag bland knotten(det bästa med skåne=INGA KNOTT/MYGG!), fast vi överlevde för vi satt på verandan. Hade varit värre i gräset...
Nu ska vi hälla upp lite popcorn och choklad samt krypa ner i soffan och se om vi har någon bra film vi inte sett.
PUSS

BRYGG-HÄNG AND REAL GIRLTALK



några timmar med Isabelle, lättade våra hjärtan och försökte lösa världsproblem

EFTERLÄNGTAT


Vet ni vad? När jag satt på bussen hem från Casper imorse klev Isabelle på en hållplats innan jag skulle av! Hann kramas och säga några få meningar till varandra innan jag gick av men i eftermiddag då jävlar ska det snackas! Vi har ju inte koll på varandra längre. Men det blir andra bullar till hösten. Dessa två blir mina och Saras nya sambos :D

"UPPTAGEN KVINNA"


Blev inte ett enda inlägg igår, hmm...
kan vara för att jag hade fullt upp hela dagen igår. Jobbade fram till tre och dirket efter det åkte jag och mammam till Malung för att införskaffa en ny tv och för att lämpa av mig hos Casper. Så där har jag sovit inatt, och nu kommer vi inte ses på knappt två veckor(om han kommer ner till dbv vecka 29 vill säga), vilket jag hoppas att han gör!

Om en timme är det jobb som kallar igen, tur att jag inte har ett så väldigt jobbigt jobb!
PUSS

BRAKMIDDAG


I eftermiddags fick vi ett samtal om en inbjudan till en middag hos våra vänner så där har vi tillbringat de senaste timmarna med god mat och efterrätt på det. Nu är jag riktigt mätt kan jag säga och ska hoppa in i duschen innan tredje Johan Falk filmen börjar som vi ska kolla på här hemma.
Förresten så är detta kläderna jag köpte i Halmstad. Bodyn och koftan, hur sköna som helst båda två!

16 SNABBA SÅDÄRA


-
har alltid känt att Sälen är för litet och det är nog inte så stor chans att jag kommer bosätta mig här igen

- har lätt för att släppa in människor på livet

- pratar väldigt öppet om allt

- tycker snowboard är roligare än skidor

- är en bokmal

- planerar min nya tatuering

- har glasögon vid datan, tvn, när jag kör(övningskör) och när jag läser

- drömmer om att bli en framgångsrik journalist(tv/tidning)

- har inget behov av att lämna Sverige varje år

- tycker om fina underkläder

- lägger hellre ner pengar på kläder än på smink

- är väldigt nöjd med mina betyg

- kollar alltid under sängen innan jag går och lägger mig om jag ska sova själv, vane-grej

- använder aldrig parfym, använder istället hudlotion som luktar gott

- önskar jag höll kvar vid sången istället för att jag la den på hyllan

- och till sist så är jag upp över öronen förälskad i casper stein lagerheim

PARET STÖKIGA


Jag och Casper
hade ett eget litet uthus i Halmstad medans dom andra bodda i det riktiga huset. Kan ju inte säga att vi höll dirket ordning där inne...

HEJHEJHALLÅ


en bild från midsommar
Vaknade tio imorse trots att mina gardiner suger som skydd för solen på morgonen och jag vaknar vanligtvis åtta/hav nio. Måste varit trött...
Idag börjar jag och mamma fixa lite inför öppningen imorgon så man kan kalla detta en lite jobbdag i alla fall.
För övrigt händer det inte så mycket mer här än att mamma och Tilda öppnar dörren stup i kvarten och ropar på vår bortsprungna katt.

BRING MY BABY BACK


Kommer kännas konstigt att sova ensam inatt efter en hel vecka med sängsällskap. Världens bästa dessutom, för jag har varit en ganska jobbig flickvän denna vecka med ett litet migränanfall(ja, börjat få sånna nu också tror jag...) och de sista kvällarna och dagarna har jag haft så ont i nedre delen av ryggen att jag måste bete mig så en tant när jag ska resa mig upp och ner. Men trots detta har Casper legat brevid mig och inte blivit irriterad på mitt gnäll utan bara masserat när jag haft ont och tröstat när jag haft ont i huvudet. Han är bäst!

S SOM I SÄLEN


Borta bra men hemma bästa, så heter det. Men vette fan om man blev så pepp på att komma hem när man möts av dystert väder och en död by... Som tur är har jag att göra om dagarna, hard work work! Så att säga.
Ska slå en pling till massa saknade människor imorgon också och boka upp mig på tjejkvällar plus att jag ska tvinga någon att färga mitt urblekta hår.
PUSS

NU LÄMNAR VI HALMSTAD


Haft en kanon-vecka!
Undra vad det blir nästa år denna vecka? Förr förra året var det Skåne, förra året Öland och i år Halland/Halmstad. Det återstår att se.
PUSS

BADKRUKA...



Önskar att det var jag som låg i vattenbrynet och njöt. Men nej nej, jag har blivit en badkruka på äldre dar och tycker att vattnet är hemskt kallt. Doppade mig en gång på en vecka TROTS att det var skönt i vattnet enligt... ungefär alla på stranden. Nästan lite besviken på mig själv.

BACK TO REALITY


Idag var sista dagen här i Halmstad och den spenderade vi inne i stan och strosade runt, och eftersom det är sm-vecka här i Halmstad så kan jag lova er att det var mycket folk i rörelse. Jag fick även med mig två klädesplagg hem! En jättefin body som liknar en baddräkt och en kofta/hoodtröja som var megaskön och snygg. Ni får se dom en annan dag :)

På måndag börjar förberedelserna inför jobbet som börjar på tisdag. Jobbar hela sommaren från och med då. Varje tisdag-lördag. Men har i smyg tagit ledigt vecka 30 och låter lillebrorsan jobba istället!

GO-KART







Alla barnen åker gokart och mammorna tar kort.
Casper varva bara mig en enda gång och jag kom i "mål" precis efter honom, stolt!

FÖRSLÖVSKARNEVALEN

Innan vi stack till Halmstad i söndags så övernattade vi i Förslöv hos våra kusiner. Tittade på karnevalen där och inväntade Casper som kom med tåget på kvällen. Den dagen var lååång kan jag säga... hatar att vänta.
lite av bilder från karnevalen

Shrek


Rony & Ragge


Eric Saade -mini


Shrek


Och tillslut kom Casper, och då åt vi middag på Spisen :)

SUNBURN


Idag är första dagen som det inte är sol här nere sen i söndags. Visst har man blivit lite bekväm med att ligga på stranden och gotta sig varje dag... Så idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, fast vi har planerat in gokart när Casper kommer hem fråm gymmet, vilket lär vara snart.
PUSS